אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
Creative CT4810 כמובן שזה פריט אספנות כמה לדעתכם אני אוכל לקבל עליו?
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם מומלץ לקנות את הSUB שלהם ומה אתם אומרים על הדגם SL10?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מנסה לחבר רמקול soundsticks שאפשר להתחבר אליו רק באמצעות כבל אוקס 3.5 לטלויזיית סמסונג חכמה. עכשיו לטלויזיה יש רק חיבור אופטי. מה הדרך הכי טובה לחבר ביניהם? האם כבל פשוט מאלי אקספרס aux to optic יעבוד או שצריך לשחק עם מתאמים ואדפטרים למיניהם כדי שישמעו? תודה לעוזרים. טלויזיה samsung 43u8000
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם,\יש לי טלווזי HDR, וDVD רגיל. הDVD קורא DVIX. רציתי לדעת איך אני יכול להמיר סרטי MKV שיש לי על המחשב לסרטי HD READY בפורמט שהDVD יקרא? תודה לעוזרים! אלון
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכולם, אני חדש בפורום כפי שאתם בוודאי רואים ולשאלתי... לאחרונה החלטתי שאני רוצה מערכת סאונד חדשה למחשב, כרגע ברשותי מערכת סטריאו (שעושה את העבודה בערך...) המחוברת לכרטיס קול מובנה על הלוח אם. לאחר קריאת כמה כתבות, סקירות וביקור באתרים שונים הגעתי להחלטה שהמערכת החדשה של Klipsch, ה Promedia GMX D-5.1 היא הבחירה שלי. ועכשיו לשאלה, או יותר נכון לשאלות , קודם כל, האם ניתן להשיג את המערכת בארץ? אם כן, מהו המחיר ומאיפה? דבר שני, איזה כרטיס קול כדאי לקנות עם מערכת הרמקולים הנ"ל? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס חדש ואני מתלבט בין זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4565 או את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_258&products_id=832 (בגרסא של ה5.1) הייתי היום בעתיד מחשבים ודיברתי עם המוכר שם על זה הוא אמר לי שלהרקולס יש סאונד מדהים אבל יש לו פול בעיות והמון כרטיסים חזרו אליהם למעבדה הוא אמר שיש בעיות בדריברים ושהוא לא תומך באקס פי והוא הראה לי באחד המחשבים שם את התוכנות שמגיעות עם זה והכל בג'יבריש כזה במוקם אנגלית כתוב כזה שטויות ואז הוא אמר לי שהוא לא ממליץ על ההרקולס והוא הראה לי את הקריאייטיב החיצוני והוא אמר לי שהוא כרטיס תותח שיסםיק והוא זול ויש לו סאונד טוב עם יציאה אופטית ועל …
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום. קצר ולעניין, קצב הביטים בשירים- 128/256/320kbps על מה הוא משפיע ועד כמה מרגישים את זה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חבר שמעוניין לקנות את האוזניות הנ"ל אך אבא שלו חושש לקנות דרך האינטרנט עם כרטיס אשראי , עכשיו ב Audio Cubes לא ניתן לבצע הזמנות דרך הטלפון כך שרציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות אחרת שמוכרת את האוזניות הנ"ל ביפן\ארה"ב\אירופה דרך הטלפון ושולחת לארץ תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול מסוג Creative X-fi Platinum כמובן שאינני מסוגל לחבר בתצורה של 5.1 דרך החיבור בדיגטלי(אודות לאדיבותם של אנשי creative). כמובן שיש פתרון וגם הוא של creative (גנבים) שהוא ה-Dts-610 . והשאלות שלי הן: 1. האם כדאי לרכוש אותו או לשדרג מע' רמקולים? חשבתי על logitech z-5500? 2. האם ניתן להזמין אותו בארץ ? ואם לא איך ניתן להזמין אותו מחו"ל(בהנחה שכדאי לרכוש אותו) http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=14191
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת מיני-סטריאו של סוני בבית (לא משהו מיוחד), ואני רוצה לחבר אותה למחשב כך שניתן יהיה לשמוע מהרמקולים שלה. למערכת יש מאחורה חיבור אדום ולבן. מה אני צריך לחבר למה כדי שישמעו מהמערכת כשאני אפעיל שיר במחשב? תודה מראש, מודי69.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחדשתי במחשב נייד הוא כולל יציאת HDMI בעזרתה אני מתחבר ל-LCD בסלון וצופה בסרטים. החסרון הוא שאין לנייד יציאת אודיו דיגיטלית, שדרכה אוכל לחבר אותו לרסיבר, ולהנות מחווית אודיו טובה יותר. (כרגע האודיו מגיע לרסיבר מיציאת האוזניות -PL3.5 ל-RCA בסטריו) האם ישנו פתרון זול (סביב ה-100 ש"ח) לבעיה? איזה מתאם USB קטן אולי? אני מכיר כמה כרטיסי קול חיצוניים אך הם יקרים יותר ומסורבל להסתובב איתם ממקום למקום. תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
רמקולים 2.1 חדשים שלא יעשו צליל של שלג כמו שיש לי ברמקולים של Dell בשביל מוזיקה כמו אינפקטד משרום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.techspot.com/article/751-should-you-buy-a-sound-card/ בדיוק שאלתי את עצמי אותו דבר בתכנון קנייה של לוח אם מתקדם אפילו יש שם תמונה של אודיו טכניקה M50 עריכה" עכשיו שקראתי את כל המאמר חייב לציין שהוא גרוע ברמות טוב נו..
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך המלצות לסאב וופר לחיבור עם DENON 1602 ו- JBL CONTROL 1X. התקציב 1000-1500 ואפשר גם פחות עדיפות למוזיקה אבל גם סרטים. בתודה מראש לעונים AVENGER
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים של לוג'יטק (4.1 THX), אני לא זוכר את הדגם המדויק, אבל המערכת הזאת נחשבה לספינת הדגל של לוג'יטק לפני 3~ שנים. יש בעית קרוסאובר קטנה, חלק גדול מהבאסים יוצאים דרך הרמקולים הרגילים ולא מהסאב, אני רוצה להגביר את הבאס עם הבאס-בוסט של הכרטיס קול, אבל כל מה שקורה זה שיוצאים יותר באסים מהרמקולים הסאטלייטים, ובאיזה שהוא שלב זה נשמע נורא. הרמקולים האלה מיודעים להגיע לווליום מטורף (500W RMS), אבל הבאס-בוסט עוצר אותי בחצי מהווליום משום מה. אם למישהו יש הצעות לדרך כלשהי לסידור הבעיה, בבקשה עיזרו לי. כל מה שאני צריך זה לסדר שהבאס יצא מהסאב ולא מהרמקולים הרגילים. חוץ מזה - בחיים שלי לא נהנתי מהרמקולים כמו שאני נהנה עכשיו, הכל נשמע מדהים לחלוטין!
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אצל חבר בבית חיברנו מחשב למסך LCD של טושיבה (בלי HD) בעזרת כבל VGA (אם טעיתי בשם אז אני מתכוון לכבל הרגיל של המסך) הבעיה עם החיבור זה שהוא מאפשר לטלוויזיה רק רזולוציות של 3:4 וצריך למתוח את התמונה. השאלה שלי זה אם נביא חיבור PCI לHDMI ונחבר, יהיה אפשר להשתמש ברזולוציות אחרות במחשב?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קניתי את המיקרופון הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=2680 אומרים לי ששומעים אותי מצוין, אבל רק כאשר אני מדבר קרוב למיקרופון. בקושי שומעים אותי אם אני מרחיק אותו בכמה סנטימטרים ובוודאי שאני לא יכול להעמיד אותו על השולחן ולדבר מרחוק... הווליום של המיקרופון מכוון למקסימום וזה עדיין ככה...... יש דרך לקנפג את זה או שהמיקרופון פשוט פגום או מעפן מטבעו?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ברשותי זוג מוניטורים אולפניים, החלטתי לתלות אותם על מתלים. למוניטורים אין חורים מוכנים לברגים, אז בהמלצת החנות שבה קניתי את המוניטורים, קניתי מתלים ממתכת שמיועדים לטלוויזיה בחנות אחרת, ועליהם שמתי את המוניטורים. רציתי לדעת, אם זה ששמתי את המוניטורים על מתלים שמיועדים לטלוויזיה יכול לגרום נזק למוניטורים,שאני שומע מוזיקה במוניטורים ונוגע במתלים, מרגישים את הרעידות מהרמקולים, מה דעתכם? יש סיבה לדאוג או שזה בסדר ואפשר להשאיר אותם על המתלים?
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות, החלטתי לקנות את המכשיר הנ"ל. אבל, חשוב לי מאוד (כמו לרוב האנשים) להוריד את המחיר למינימום. מישהו יכול להמליץ לי על המחיר הנמוך ביותר שבו ניתן להשיג את המכשיר הזה (חדש, לא משומש)? לא מזאפ, כי שם כבר בדקתי... בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לפני כחודש קנו לי כמתנה את ה-AKG K430 שכלל לא מתאימות למטרה הנ"ל (ולכן מוצעות כעת למכירה, חדשות באריזה המקורית למי שמעוניין). אני מחפש אוזניות שיתאימו בעיקר לריצה (על מסלול - לא בחוץ) עד 300 ש"ח: 1. קלות ונוחות ככל האפשר 2. עמידות לזיעה ולחות 3. איכות אודיו טובה עם דגש על אטימת רעשים מבחוץ. תודה מראש, גונן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר כרטיס קול חיצוני למחשב נייד של IBM האם יש למישהו המלצה לכרטיס כזה?? כמו כן חשוב לציין שאין אצלי הגבלת תקציב רק הטוב ביותר
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, כשאני שומע מוזיקה כל הזמן שומעים מין רעידות כאלה ברמקולים , כאילו משהו מגביהה ומנמיך את הווליום כל הזמן זה ממש מעצבן, יש לי תכרטיס קול שבא עם רוקלייק על הלוח SOUNDMAX4 , אם יש משהו שמסדר את זה או שזה בכלל לא אמור להיות ככה, תעזרו לי בקשה אולי אני צריך להחליף את כל הלוח בגלל זה זה ממש מעצבן כי אני שומע מוזיקה נונסטופ ושומעים ירידות ועליות בווליום תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לקנות טלוזיה לסלון מרחק צפייה 4 מטר לראות סרטים דרך המחשב. למשחקים. ומערכת שמע עם רמקולים שנתלים על הקירות. יש לי צנרת מושכלת בקיר הקידמי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.! יש לי בעיה... אני לא שומע כלום מהרמקולים. אני לא יודע מה קרה אבל פתאום אני שם שיר או מהשו כזסה ולא שומעים כלום. בדקתי ולא השתקתי כלום מהמקלדת או מבקרת השמע. יכול להיות שיש מקום אחר שבטעות השתקתי ממנו? מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לחבר אותו לממיר שי הוט אני לא צריך מסך כלל הטלביזיה תשמש כמסך ותתחבר ליציאת vga 25 pin
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-