עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by monya2007,

שלום לכולם לא מזמן קראתי על הפורמט FLAC אבל לא הבנתי איפה אני מוריד שירים בפורמט כזה מישהוא יכול אולי להרחיב לי בנושא הזה?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  2. ערב שלום לכולם. במסגרת קורס שאני עושה עכשיו אני צריך להקליט דמו מהפלטה למחשב. עכשיו השאלה היא כזאת איך אני עושה את זה הכי פשוט ובאיכות סאונד טובה. הפלטה שלי רשומה בחתימה. ואני יקליט לHTPC שלי שיש לי בו כרטיס קול ASUS D2X . אשמח לשמוע על תוכנה טובה ומתאימה וכנ"ל באיזה חיבור עדיף להשתמש. תודה מראש CM

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by pasofiso,

שלום אני קונה LCD 32 אני רוצה להשתמש בטלוויזיה בשביל לראות הוט וגם לחבר למחשב ולשחק בה משחקים.... השאלה איזה איכות טלוויזהי אני צריך כדי לראות ממש טוב משחקים , ועם אני מביא HD full האם אני יראה באיכות פחות טובה טלוויזיה רגילה....

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  4. היום נתקלתי בבעיה מוזרה במחשב. מערכת הסראונד שמחוברת לפעמים פתאום מתקצרת, ואי אפשר להדליק אותה, או שלפעמים לא שומעים כלום. ובמערכת השניה, הרמקולים הרצפתיים, יש קולות פצפוצים מהרמקולים. מה לדעתכם הבעיה?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by neogod,

בעקבות תאריך השחרור מצהל הקרב ובא וההחלטה לשפץ ולעצב את החדר שלי,החלטתי לרכוש מסך טלוויזיה לחדר. לפי קריאה קצרה של כמה ביקורות באניטרנט הכיוון שלי הוא lg 42"60fr מסידרת scarlet . מהביקורות ראיתי שזה מסך FULL HD ולפי מה שהבנתי זה מיותר וגם מוריד באיכות התמונה בשידורים רגילים. המסך ישמש לצפיה בהוט (רוב הזמן) ,צפיה התבכנים מהמחשב בתקוה גם לתכני HD. מרחק הצפיה יהיה או 2.5 או 3.5 עוד לא הוחלט איפה להציב אותו. אז על מה אתם ממליצים חוץ מהמסך הנ"ל? ועוד שאלה, איך המסך יתפקד בשימוש שוטף בתור מסך מחשב ולא רק צפיה בסרטים(משחקים/אינטרנט) ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eyalll,

היי אני בקרוב קונה טלוויזיה LCD חדשה. אז ככה - המרחק הוא בערך 3.5מטר. חשבתי בהתחלה על הפיליפס 3403 עד שאמרו לי שהיא לא משהו...בקיצור אני רוצה 42", HDR או פול, בסביבות ה5000+- ש"ח. הבעיה היא שכל טלוויזיה מדגם אחר של פיליפס היא כבר פול HD ועולה 8000 שקל. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  7. יש לי 4 רמקולים CREATIVE יתומים של מחשב.. הסאב נשרף איפה קונים סאבים בנפרד למחשבים, ואם אי אפשר, אפשר לקנות סאב סטנדרטי שיש בחנויות חשמל ולאתלר אותו שיעבוד עם הקריאטיב ?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  8. היי, היום קיבלתי את הכרטיס קול הישן של אח שלי SB audgi zs 2 היום אני בא לתקין את הדריבר והוא רושם שהדריבר הקודם[של הכרטיס הקודם שלי] עדיין מותקן ואני לא יכול להתקין את הדריבר של הכרטיס קול של אחי.ניסיתי למחוק את כל הדריברים אבל זה לא עוזר =\ מישהו אולי יודע מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  9. כמו שתראו בתמונה...הפילטר שמסומן בתוכנה צריך ליהיות על 4 והוא על 8...אבל בשביל לשנות את זה ל4 ולשמור אותו במצב הזה צריך להכניס איזה מפתח לregistry...כמו שמתואר באתר : http://www.cask-of-amontillado.com/pvr_reg.html#_Set_(pre)filter_settings,_and_make_ הם רושמים שם :Set (pre)filter settings, and make them stick upon reboot Trick for pvr 150/500: You can change the temporal noise reduction setting GraphEdit, but youll need o add the following key to make these changes stick. [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\hcwPP2\DriverData] " HcwSaveEncoderSettings "=dword:00000001 גם את זה ניתן לראות בתמונה.... איך אני עושה את מה שהם מבקשים כאן? תודה רבה מראש! [attac…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by yuvalkosh,

כבר הייתי בטוח שאני קונה את ה-Samsung LA40A450‬, אבל היום הלכתי לראות אותה והגעתי למסקנה ש: 40 אינץ' למרחק של 2.3 מטרים זה יותר מדי גדול. לכן אני חושב על טלוויזיה בגודל של 37 או 32... השימוש העיקרי: צפייה בתכני HD מהמחשב. מכיוון שה-LA40A450 עולה 4500, אני לא חושב שהגיוני שאני יוציא יותר כסף על טלוויזיה קטנה יותר ולכן זאת מגבלת התקציב. תודה...

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by Svinka !,

התקנתי וינדוס ויסטה 32BIT על מחשב במפרט הבא: Intel C2D E8400 3Ghz 4X 1GB 800 Mhz Cosair CL4 GigaByte P35 GigaByte ATI Radeon HD 4870 512M DDR5 Thermalteck 600Watt הכרטיס קול הוא של REALTECK מה שיש על לוח האם, ולא היתה איתו שום בעיה ואין שום בעיה חוץ ממשחקים ישנים כמו לדוגמה Counter-Strike 1.6 שיש רעשים כל פעם שיש קול של פיצוץ או משהו... אמממ... קול כזה מלוכלך לא יודע איך להסביר את זה... מישהו יודע על פתרון כלשהו שיכול לעזור... והכרטיס קול בסדר בכל שאר המשחקים... בדקתי גם אוזניות וגם על רמקולים חדשים ועדיין יש הפרעות... שמתי את הדרייברים שמקבלים עם לוח האם. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  12. שקלתי לקנות את ה-Samsung LA40A450‬ אבל עכשיו אני חושב שאולי זה גדול מדי... לא יודע אם זה משנה, אבל אני רואה 90% ב-HD.

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by Lil,

אהלן, ליום הולדתי הוריי הסכימו לקנות לי רמקולים איכותיים למחשב, בתנאי שאני אבחר אותם. לאחר מחקר מעמיק בין כל האתרים צמצמתי את האפשרויות ל2: Logitech Z2300 Harman-Kardon SoundSticks אשמח לכל המלצה (גם לרמקולים נוספים), חוות דעת, או טיעון מנומק

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  14. דגם : GT-P6000 של GIGABYTE . הכרטיס לפי מה שאני מבין בחיבור פשוט PCI SLOT יש לו יציאה של אנטנה , SVIDEO , ו RCA איך מחברים אותו ? כדי לראות תמונה ? איך מקליטים מישהו פעם התקין כרטיס טלויזיה ? יש לי YES . http://www.giga-byte.com.tw/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ClassValue=TV+Card&ProductID=2780&ProductName=GT-P6000

15. Started by amit1242,

In September 2008 Creative released the "Dolby Digital Live" pack which enables Dolby Digital Live on Creative's X-Fi sound cards. The product can be bought from Creative directly מויקפדיה..זה אומר שהקריאטייב טוב לDDL עכשיו?

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  16. אני צריך כרטיס קול ,עדיף CREATIVE ,שיוציא S/PDIF ,יתמוך ב5.1 במישחקים...יש חייה כזאת? לחבר... תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  17. שלום לכולם אני הולך לרכוש (בעקיפין) Shure E2G למה בעקיפין? אני הולך לקנות נגן מעפן של Mizuho מי שמכיר הם באים אם אוזניות של SHURE זה יוצא פחות מ250 שקל (גם הנגן וגם האוזניות) הנגן לבן דוד שלי לחג המולד... (כן אנחכנו חוגגים Christmas בוחטה מתנות ;D) והאוזניות בשבילי כי את הישנות שלי AKG K310P (שלא ממש אהבתי וקניתי אותן בדקה ה90 לפני נסיעה לחופשה) החתול קרע אותן (איזה חמוד נכון?) ואיי איזה חפירה :-X בכל מקרה חזרה לנושא : אין לי מושג בכל נושא המגברים אמרו שלי שעם אוזניות טובות מומלץ להשתמש במגבר אז הנגן בשימוש Meizu M6 (אחלה נגן עם ממשק משתמש ממש חמוד) שימושים כמעט כל סוגי המוזיקה הרבה רוק, ומטאל אך גם פופ ועוד כמה סוגים המחיר גמיש אבל עדיף שיעלה כמה שפחות עו…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by מאור247,

קניתי מערכת 5.1 למחשב ואני רוצה לכוון את הרמקולים כך שכולם יתנו כל אחד את מירב ההספק שלו...ולא שהרמקולים האחוריים יתנו פחות מהקידמיים...איך עושים את זה??

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  19. אני צריך לקנות איזה טלויזיה לחדר , בתקציב מוגבל של עד 1000 ש"ח , לא צריך שיהיה פלזמה וכאלה... שיהיה באיכות טובה, גם איכות התמנה וגם איכות הצליל, ושיספיק לאיזה כמה שנים טובות...ואף יותר. ורצוי שלא יהיה ממש קטן, כאילו לא איזה 21" , לפחות 24 ככה... מה אתם חושבים? תודה בכל אופן. המשך יום נעים.

20. Started by brum,

שלום יש שאלות לי: אני רוצה לחבר את הנייד לטלויזיית LCD . להפתעתי לא מצאתי כניסת DVI לטלוויזיה והמוכר אמר שבטלויזיות החדשות של פיליפס הכניסה היא SVIDEO . לנייד יש יציאת SVIDEO - האם חיבור כבל ביניהם יספיק? האם צריך הגדרה מיוחדת במחשב עבור זה? והאם יהיה לי גם סאונד? שאלה שניה: איזה כבל אני צריך כדי לחבר מחשב (אחר) למערכת הסטראו ולאן אני מחבר? תודה רבה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  21. אילו אוזניות יותר טובות? JBL 220 reference Shure SE102 טיפה דחוף לי משום שאני רוצה לבצע את הרכישה בבאג במסגרת המבצע, במידה והshure טובים יותר. ואם כבר מדברים, אשמח אם מישהו מבקעת אונו רוצה לרכוש את האוזניה או כל אחד מן המוצרים שעולה 400 שקל במסגרת 1+1 (ולשלם 200) תודה

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by refaels2006,

לפני כן בXP עבד ... כרטיס הקול התואם לVISTA הותקן ,שומעים ברמקולים הכל תקין רק חיבור למיקרופון לא עובד. כאילו בויסטה כתוב עובד .אבל בפועל לא שומעים כלום בסקייפי .מיותר לציין שעשיתי כיול למיקרופון. האם חסר משהו בדרך ? צ'יפסט של לוח אם אולי משהו ?... לוח האם הוא של ASUS דגם : asus p5vd2-vm אשמח לפיתרון . מערכת הפעלה Windows Vista Home Permuim .

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  23. היי יש לי טלויזיה ישנה שאליה אני מחבר מחשב נייד. חיבור מתבצע עם כבל SVideo - SVideo למתאם ןלחיבור scart ועוד כבל נפרד RCA לסאונד. ראיתי פה איזה פוסט על כבל 6 פינים וכד'. בכבל שלי יש 4 פינים והוא הסטנדרטי הנמכר בכל חנות. ניסיתי את כל ההגדרות האפשריות - PAL\NSTC על סוגיהן ותמיד אותה תוצאה: או שיש תמונה צבעונית אך מרצדת ולא חלקה , או שיש תמונה חלקה אך בשחור לבן. גם בתמונה הצבעונית יש בעיה - נראה שאין ירוק (ניסיתי במיוחד על מטריקס). חוץ מהאפשרות שהטלויזיה ישנה מאוד - יש עוד אפשרויות לנסות? מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  24. יש לי מסך מחשב 17 וLCD32 שמחובר עם כבל DVI-HDMI למחשב אני רוצה לעשות שיראו במסך של המחשב ברזולוציה שמתאימה לו והמסך של הטלויזיה יהיה כאילו ההמשך שלו, נגיד אם מזיזים את העכבר ימינה זה ייצא מהמסך מחשב ויעבור לטלויזיה, ושהטלויזיה תיהיה ברזולוציה שמתאימה לה איך אני עושה את זה ? יש לי 88GT עם דרבירים של נוידיה נ.ב : הדריברים של נוידיה יכולים לגרום לאדם להתאבד !!!! אעעעהה

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by mtnm,

היי, אני מתכנן לרכוש טלויזיה 32" חדשה לסלון. המרחק לטלויזיה הוא כ2 מטר והיא תיהיה מחוברת להוט וללפטופ לצפיה בסרטים. איזה טלוויזיה כדי לי לקנות בסביבות ה2500 ש"ח (אני גמיש אם התוספת תיהיה שווה את זה) אני ממש לא מבין בזה אז כל עזרה תתקבל בברכה, תודה, מתן

• 5 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים