עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TomerPerez,

רוצה לקנות טלוויזיה חדשה לסלון בגדול של בערך 50 אינצים, יכולה להיות מעט גדולה או קטנה. טווח המחירים הוא בן 4000-5000 ש"ח. אשמח לקבלת תשובה מהירה,תומר.

• 11 תגובות
    • 8.5k צפיות
  2. שלום, אני מחפש טלוויזיה שתשמש אותי לקולנוע ביתי בעיקר. הכי חשוב לי: איכות תמונה מצויינת! תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by piniy,

מבקש המלצה לטלוויזיה 65 עד 3000 ש"ח. ראיתי TCL-P735 וגם TCL-65C735 מה ההבדל/מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  4. Started by ran24,

שלום! אשמח לקבל עזרה בבחירת טלוויזיה לסלון. מרחק הצפייה הוא 6 מטרים ולכן אני מחפש טלוויזיה בגודל 85/86 אינץ׳. התקציב הוא עד 12-13K ₪ אבל אשמח למשהו זול יותר כל עוד הוא איכותי. קיבלתי המלצות על LG OLED83 C1PVA 4K אבל היא מאוד יקרה (17K) תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Rapture,

אני מחפש המלצה לטלוויזיה LCD לחדר שינה, השימושים הם: רק צפייה בHD (דרך סטרימר) וXBOX360 הטלוויזיה לא תחובר לממיר YES או HOT בקרוב התקציב עד 2500 ש"ח, מרחק צפייה 1.5-1.8 מטרים. כמה אינצ'ים מומלצים למרחק כזה ? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by Idan Minkov,

היי אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה גודל 65 אינצ כרגע הסתכלתי על סמסונג Samsung QE65Q80A אני לא ממש חזק בתחום ואני אשמח להכוונה התקציב הוא עד 4500 ואני מעדיף סמסונג (קנייה בארץ)

7. Started by TomL94,

אני מחפש טלוויזיה איכותית בסביבות המחיר 2000-2500 שקל. מה שאני אעשה בטלוויזיה זה בעיקר משחק באקסבוקס וצפיה בטלוויזיה (YES). המרחק בין מקום הצפייה לטלוויזיה משהו כמו 3-3.2 מטר, אז אני חושב על 37". אשמח להמלצות לטלוויזיה (: אני אישית מצאתי את זאת עם המלצות טובות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 מה אתם אומרים? (:

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי, מחפש המלצה לטלוויזיה בסביבות 40" במחיר של עד 2500 שקל (אפשר לחרוג מעט אם זה באמת שווה את זה). אין לי דרישות מיוחדות פרט לכך שתהיה FHD (מן הסתם) יכולה להיות smart tv אם זה באמת שימושי (אין לי מושג, מעולם לא היתה לי סמארט טיוי וראיתי שרובן עם אנדרואיד ישן, 4) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. אני מתכנן לשדרג קצת את החדר ולהתחדש בטלוויזיה ומערכת אודיו חדשה בעקרון אני מחפש טלוויזיה שאני יצפה בה ממרחק של 3~3.5 מטר אז חשבתי על 32" או קצת גדול יותר , וכמובן גם מערכת קולנוע ביתי חדשה. התקציב הו כ1500~2000 למסך ועוד 700~1000 לרמקולים, בקיצור 2200~3000 לשניהם אני יודע שהתקציב יחסית נמוך אבל אני אשמח מאוד אם תצליחו לא לעבור את ה2500.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by abyss20,

הלכה לי הטלוויזיה שלי והגיע הזמן לקנות חדשה שתהיה LCD התקציב שלי הוא 9K-10K חשבתי על הSAMSUNG LA32M61, יש משהו טוב יותר ואני לא רוצה להתבסס על פרטים טכניים בלבד אלא עדיף אם זו טלוויזיה שראיתם בחנות אצל חבר או שיש לכם.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  11. Started by URON,

מחפש טלוויזיית לד בגודל 40-42 עד 2000 ₪. הטלוויזיה מיועדת בעיקר לצפייה בסרטים דרך חיבור ה- USB . קראתי המלצות על סמסונג UA40EH5000 , ההמלצות הן מלפני שנה , ורציתי לדעת אם היא מוכרת לכם ואם היא עדיין מומלצת, או שיש חליפית טובה יותר?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by jfkk,

שלום מרחק תצוגה 2.8 מטר האם 32 או 39 . חשבתי ללכת על 32 אינו תומך בקבצי mkv -אבל תומך WiFi Ready/DLNA. אם אני אחבר לו כבל רשת מהנתב מה האפשרות במצב כזה . האם זה שמיש או שכדאי בעתיד לקנות סטרימר לגבי קובץ mkv עם כתוביות בעברית לא תהיה בעיית צפיה http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=553&ArticleID=1436 או ללכת על הדגם של 39 . http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=554&ArticleID=1795 לפי המפרט אינו תומך באף אחת מהאופציות הפנסוניק 5 שנות אחריות . או ללכת על

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן, אני רוצה לקנות טלוויזיה דקה (לא משנה לי LCD או פלאזמה, מה שהכי יתאים) בשביל הסלון בבית שלי. הדרישות: 1. צפייה בערוצי כבלים רגילים בשביל כל המשפחה- ערוצים 1, 10, 22, ספורט וילדים. מרחק הצפייה מהספה הוא בערך 3.5 מטרים. 2. DVD ו-Blu-Ray (באמצעות PS3). בהמשך השנה אולי אשדרג את הרשת האלחוטית בבית ל-N ואקנה מחשב חדש אז תהיה גם הזרמת סרטים דרך ה-PS3. מרחק הצפייה כמו קודם, 3.5 מטר. 3. משחקים ב-PS3 (מן הסתם). כשאני משחק אני יושב על כורסא במרחק של 2 מטר מהטלוויזיה, בעיקר בגלל שכרגע אני עם SDTV של 25'' (בלתי אפשרי כמעט לקרוא טקסט במשחקים במרחק גדול יותר). *הסלון מואר היטב בבוקר ובצהריים, מה שהופך את הצפייה בטלוויזיה הנוכחית למתסכלת מאוד בשעות האלה עקב בוהק והשתקפויות. בטלוויזי…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  14. אהלן, הטלוויזיה שלנו בסלון הלכה... החזיקה איזה 10 שנים מאוד ישנה האמת שאבא שלי פשוט רואה הרבה... הייתה 34 אינץ' אם אני לא טועה ולא מזיז ממש להורים שלי היה להחליף אותה אבל עכשיו הם יהיו חייבים ... ;D אוקיי כמו שרשמתי בנושא אני מחפש 42 עד 46 אינץ' בטווח מחירים בין 4 ל 5 אלף גג שבגג חריגה ל 5200 . אני מעדיף טלוויזיה שתתמוך ב FULL HD אם אבא שלי ירצה לפתוח את זה מתישהו ביאס או משהו, ומה שחשוב לי שתהיה טלוויזיה עם תמונה חדה סאונד טוב ואיכותית ואמינה בכללי, מצטער אם זה נשמע קצת פלצני אני לא מבין בזה ממש. ואם זה עוזר המרחק של הספה הכי רחוקה שלנו מהמיקום של הטלוויזה בסלון זה 4.4 מטר, והכי קרוב משהו כמו 2 מטר. אשמח לתגובות, תודה.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by andrei21,

שלום מבקש המלצה לטלויזיה מרחק צפייה 4 מטר, אם להוריד את המרחק של הספה ושל הטלויזיה אוליי יתקרב ל3.5 מטרשימושים - KODI וסרטי FHDYES\HOT3D ו SMART לא מענייניםתקציב - לא להתפרע אבל חשוב שיהיה איכותי1) כמה אינטש מומצץ?2) איזה דגמים?תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Danman,

היי, אני זקוק להמלצה למסך טלוויזיה חדש ב2300-2500 ש"ח לכל היותר. המסך הוא לחדר שינה ומרחק הצפיה הוא כ2 מטר לכל היותר. השימושים העיקרים בו לפי סדר חשיבות יורד: - צפיה בשידורי טלווזיה של HOT (מאמין שאזמין ממיר HD.) - חיבור המחשב לטלוויזיה לסרטים וסדרות בHD. - חיבור עתידי של XBOX360. תודה רבה וחג שמח, דני.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  17. שלום, האם יהיה לי נוח להשתמש בטלוויזיה (הגודל עוד לא הוחלט וכך גם התקציב, מרחק צפייה 3.5 מטר) בתור מסך מחשב? אני רואה סרטים בFHD וגולש באינטרנט.. אם כן, איזה גודל עליי לבחור ואיזה דגם? המסך יתחבר לממיר HD של הוט ולמחשב. בתודה מראש, בן

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by nahum8,

מרחק צפייה 1.5-2 מטר, עדיפות על FHD בשביל XBOX360. תודה.

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  19. Started by KusHniR,

אני צריך המלצה לטלוויזיה עד 1800 כאשר הגודל צריך להיות עד 26 אינץ. המלצות יתקבלו בברכה! תודה

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין בהמלצה לטלויזיית LCD "32 עד 3300 ש"ח. בינתיים חשבתי על LG Scarlet 32LH70YR LCD. נראית מעולה לפי המפרט, האם מישהו צפה בה בעבר? כמו כן, XBOX 360 יחובר ואולי גם ממיר HD. האם למישהו יש הצעות טובות יותר מההצעה שלי? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  21. שלום, מעוניין לקנות טלוויזית LCD בגודל המומלץ למרחק של 2.5 מ', אני יודע שלמרחק הזה מספיק HDR או שעדיף כבר ישר לקנות FHD? כדי להנות מהטלויזיה באמת, כמובן מומלץ שיהיה טסטימר צמוד אליה שיוכל לנגן סרטי HD בצורה חלקה. התקציב עומד על 3.5 לטלוויזיה ולסטרימר עצמו. כמובן עדיף כמה שפחות. רוב התכנים יהיו בתקן SD בשידור של יס ויהיו סרטי HD מהסטרימר. ד"א, אם יש דגמים מליינים ישנים שהם טובים ואין תוספות מיוחדות או שיפור משמעותי כלשהו בליינים החדשים אין לי בעיה ללכת על דגם ישן יותר על מנת להתפשר במחיר. תודה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  22. אני רוצה משהו טוב של חברה טובה... (מבית טוב) חובה שיהיה חיבור DVI, כי אני מתכוון לחבר למחשב... אם יהיה אפשר להשיג גם תמיכה ב-HDTV זה יהיה ממש מצויין (אם צריך תוספת בשביל תמיכה כזאת אני אוסיף) שהרמקולים יהיה בחלק התחתון של הטלווזיה כדי שלא תתפוס הרבה נפח (מומלץ) הדרישות האחרות בכותרת... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by liavliavliav,

טוב אז אני רוצה טלוויזית Full HD - 32 אינץ . במחיר 1500-2000 - חייב FULL -HD ושיהיה ניגודיות טובות .. שיהיה טלוויזיה טובה ! אפשר גם יותר גדול כמו 37 - 42 וכאלה . אבל פשוט זה לא נראלי מתאים לתקציב.. אפשר להביא גם מבצעים LOL נגיד חשבתי על הsamsung c530 אבל זה חריגה של 300.. לא יודעע ואבל מה שיהיה יהיה , רק תביאו משהו טוב . ד"א מה אתם חושבים על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766098 זה רק להתחלה לבנתיים.. מה אתם חושבים על זה יש משהו יותר טוב לתקציב .. 1000-1500 (המערכת למשחקי XBOX360, PS2,PS3,XBOX)

24. ערב טוב, אני מעונין לרכוש טלוויזיה לחדר בגודל 42 אינץ' שתהיה מחוברת למחשב ותציג סרטים, בנוסף תהיה מחוברת לקונסולת XBOX 360 ותציג משחקים. מרחק הצפיה יהיה 2-3 מ' (החדר בגודל בינוני) ואתלה על הטלוויזיה על הקיר. גילוי נאות: אין לי ניסיון עם טלוויזיות דקות, אני לא רואה טלוויזיה כבר 6-7 שנים ובסלון יש להורים שלי טלוויזית CRT של סוני (Sony Trinitron 29 שבזמנו היתה פופולרית). אודה לעזרתכם בהמלצה על טלוויזיה בטווח המחירים המקובל לגודל זה (2500-3500 ש"ח) שתציג תמונה חיה אך יחד עם זאת עם צבעים ניטרליים (ניגודיות זה חשוב, אהמ סאמסונג אהמ, אבל כך גם תמונה טבעית). זוג רמקולים שיהיה מספק ומעלה יתקבל בברכה. אשמח מאוד לדגם טלוויזיה עם פאנל איכותי ככל הניתן. תודה רבה רבה מראש ושבוע נעי…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה לסלון, תקציב סביבות ה6000 ש"ח. המליצו לי על Samsung D6000, האם כדאי? נשתמש בטלוויזיה בעיקר לקליטת שידורים של הוט/יס, לאו דווקא באבחנה גבוהה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.