עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by תמיד מחייך,

שלום רב, רציתי את עזרתכם בקניית אוזניות מארה"ב. התקציב הוא עד 65 דולר והשימוש הוא במחשב וב-XBOX. דגש נוסף הוא שהן יהיו אוזניות רגילות ולא IN-EAR.

2. שלום אנשים, מחפש המלצה לכרטיס קול טוב למוסיקה - 2 ערוצים (המערכת מחוברת אצלי למחשב והאיכות כרע עם כרטיס קול מובנה לא טובה) מחפש כרטיס שלא עולה מליונים כדי לשפר את איכות הצליל, אם כרטיס כזה אכן אמור לשפר את איכות השמע אשמח לקבל המלצות עד בול 500 ש"ח . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  3. שלום. אני רוצה לקנות טלוויזיה מדגם haier le50b7000a של haier ורציתי לדעת האם יש משהו טוב יותר באותו מחיר? המחיר בחנות שאני קונה הוא 2800 ש"ח. הבנתי שמדובר בדגם led - מה זה אומר? והאם יש דגמים אחרים שהם לא led שמציעים יותר? וטלוויזיות יקרות יותר, לדוגמה במחיר של 4500 ש"ח, מה יש להן להציע לעומת ה haier הזה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. שלום, אני התקנתי לאחרונה כרטיס מסך חדש עם יציאת s-video. חיברתי טלוויזיה שיש לה רק כניסת RCA ליציאת המסך ע"י מתאם והגדרתי אותה כ-clone. הבעיה היא, שאמנם רואים בטלוויזיה כנדרש, אבל על התצוגה, עובר בלופ אינסופי פס 'שקוף' ברוחב המסך שנע מלמעלה למטה ודי מציק. מבחינים בו בעיקר על רקע שחור וכהה יותר. ניסיתי לשחק עם הרזולוציה, וכן עם מהירות רענון המסך, אבל לא נראה שיש לזה השפעה. יש למישהו רעיונות ממה נוסע הפס הזה ואיך ניתן להוריד אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nahum8,

חבר'ה, שלום לכם. כבר שנים שאני חולם לעשות את זה אך לא מוצא את הזמן! שנים אני מחפש ציוד ותקציב לפרויקט הזה אך ללא כל כך הצלחה! לאחרונה, פשוט אמרתי לעצמי די! צריך לעשות משהו עם זה! והנה היום, יום רביעי ה-26/5/2010 אני מתחיל פרויקט DIY (רמקולים ביתיים) וכל זה, בחדר שלי! נתחיל בזה שהתיבה בנויה כגודל תיבת רמקולים KEF C40 ובאותה הצורה בדיוק, עם קרוס שונה, שלטעמי יהיה נעים יותר לאוזן. אז הנה כמה תמונות והסברים. היום נסעתי לאבא של חבר שלך, נגר, וביקשתי ממנו טובה. עצים למדורה- אממ סליחה, לרמקולים. אז העץ שהחלתתי להשתמש בו, סיבית. סיבית: שבבי עץ ונסורת דחוסים בדבק. לרוב מצופים בפורמיקה, פורניר או מלמין. החיסרון: רגיש למפגעי לחות - מתנפח ומתעוות ואינו חוזר לקדמותו בייבוש.…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. כמו שאומרת הכותרת... עם איזה חיבור עדיף לחבר את הכרטיס קול למערכת רמקולים האלה...? לפי מה שהבנתי בהסתכלות קצרה באינטרנט הבנתי שבמערכות עם כרטיסים יחסית נמוכים משתמשים בדיגיטאלי וכרטיס קול טוב משתמשים באנלוגי... מה אתם אומרים?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום, מה דעתכם על הרמקולים הללו Infinity TSS450 האם הם ממומלצים למחיר או עדיף משהוא אחר עד 1500 ש"ח ואיזה רסירבר כדאי להצמיד אליהם ? תודה על העזרה......

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  8. אהלן, אני חיברתי את הריסבר שלי לרדיו דרך השקע של הכבלים אבל כצפוי התדרים שונים מהאזור שלי למשל גלגלצ במקום 93.9 הוא 105.3 מישהו יכול אולי לעזור לי אם איזו רשימת תדרים של זה ושמעתי שאני יכול לקלוט גם אודיו של ערוצים ולשמוע MTV.... זה נכון? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by CrashZone,

יש לחבר שחי IPOD דור רביעי והבנו כי אפשר לשים בו עברית. מי מו מה ואיך? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  10. היי כולם, אני צריך עזרה קטנה.. אני מתלבט בין לקנות רמקולים לבין מערכת סטריאו. השימוש היומי שלי זה בעיקר מוזיקה (דיסקים) ומשחקי מחשב פה ושם. התקציב שלי גם סביבות ה400 ש"ח. תודה על העזרה שלכם וגם אם תוכלו להמליץ על רמקולים / מערכות סטריאו במחיר זה גם יעזור

11. מדובר ב 3 כבלים שמופצלים 1 ל 2 .אני משנה במערכת ל AC3 בכרטיס את ההגדרות ש 5.1 . מחבר את הכבל הראשון מיציאת ה REAR בכרטיס לכניסות LEFT RIGHT REAR במערכת , את הכבל השני ליציאה הימנית ליד יציאת ה REAR בכרטיס ומשם לכניסות ה FRONT LEFT RIGHT במערכת , והכבל השלישי שהוא האניגמה הגדולה שלי חיברתי לכניסה הראשונה של הכרטיס ( בעצם חיברתי אותו לכל הכניסות אבל זאת היחידה שמשמיעה משהו ) ומשם למערכת לכניסות של הסנטר והסאב. ובבדיקת הסראונד מהכרטיס .אני שומע מצויין את הקדמיים ( LEFT RIGHT ) ואחוריים ( LEFT RIGHT ) אבל את סנטר והסאב אני שומע מעומעם ,את הסאב אני לא שומע בכלל וגם בסרטים אני לא שומע אותו גם ב MP3 אני לא שומע את הסאב . אבל שאני מחבר את הכרטיס רק לשני הכניסות ולציאה אחת בכר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם! קניתי מחשב קונרו לפני כ8 חודשים ,הייתי מעוניין להוסיף כרטיס קול טוב מכיוון שמה שיש לי מובנה על הלוח אם ואני מרגיש שהוא לא נותן תמורה טובה יחסית לרמקולים.. הדגם של לוח אם הוא MSI P965 NEO F7.1 GLAN בתצוגה של המחשב הוא נקרא REALTEK.מה ידוע לכם על הכרטיס הזה? והרמקולים CREATIVE inspire T6060 5.1 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=373372 הייתי מעוניין בהמלצה של כרטיס קול טוב ברמת מחיר של עד 400 ש"ח ,כרטיס כזה שאני ארגיש הבדל במשחקים,ובמוזיקה. אם יש לכם המלצה על אתר טוב ,אשמח.. תודה לכל המתייחסים!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  13. שלום לכולם אני צריך בבקשה את עזרתכם בנוגע למסך בתקציב של עד 1400 ש"ח. שימוש = מיועד להצגת תמונות ומודעות טקסט. גודל = כמה שיותר גדול שניתן להכניס בתקציב ושיתאים (שאיפה ל 24"). מחיר = עד 1400 ש"ח אבל אני כנראה אקנה מספק ראשי כמו CD-LOG ולכן יתכן בהחלט שגם 1500 ש"ח יכנס לתקציב. חברה = עדיף LG/SAMSUNG. אודה לכל מי שיכול לעזור ולתרום מידיעותיו . נ.ב. פירסמתי את האשכול בפורום מסכי מחשב, והפנו אותי לפה עקב העובדה שיותר מתאים מסך טלויזייה, אבל בכל מקרה המסך יהיה מחובר למחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465025

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by Silver Dragon,

אני מתכנן לקנות אותם ובכל החוות דעת ששמעתי,יש רעש רקע תמידי, ניתן לפתור את הבעיה? גם ב ATP3 שיש לי יש רעש תמידי כשאני מגביר מעל 35% ככה, תודה לעוזרים! + האם ה ATP יותר טובים מה VS2421?? אולי אני אביא יד שניה 4.1 תודה + איך ניתן להאריך את הבקר שליטה ב ATP? אני מדבר על החיבור המיוחד של אלטק שדומה לחיבור של עכבר ישן... יש אפשרות לתת לי את השם המדויק של החיבור הזה? תודה שוב

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  15. אני רוצה לקנות כרטיס קול 5.1 פשוט יד שנייה...יש לי כרטיס קול onboard ac97 הלוח שלי הוא gigabyte GA-8SQ800....עכשיו נהרסה לי היציאה של הline in בגלל שנשבר לי בפנים החיבור של הרמקולים ואי אפשר להוציא אותו :\...אז אני מעוניין לקנות כרטיס חדש...כמה יעלה לי אחד משומש ופשוט אבל לא פחות טוב ממה שיש לי onboard? תודה לעורים

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Iko89,

שווה משהו ? גם מבחינה כספית וגם מבחינה שימושית .. זה המגבר : http://fr.audiofanzine.com/img/produits/normal/5/4/54380.jpg יש לי איתו זוג רמקולים KEF 104ab כאלה רק צבע טיפה שונה: http://www.hifiengine.com/files/images/KEF%20104AB.JPG הבנתי שהמגבר היה נימכר ב1978 .. אפשרי לקחת את הוופרים מהרמקולים ולהכניס לקופסא קצת יותר אסטתית ? משהו בסיגנון של סאבוופר של אוטו .. או להפוך אותם לרמקולים מדפיים ולהכניס ביפנים ספוגים אקוסטיים מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי את הרמקולים האלה... Creative INSPIRE T6060 נכון לעכשיו הכרטיס קול שאני משתמש בו הוא מובנה. האיכות שאני מקבל מהרמקולים היא לא מה שציפיתי (היא מן הסתם טובה אבל לא וואו)... ונראה לי שקנייה של כרטיס קול חיצוני תשפר את העניין. לאחר בירורים הבנתי שהכרטיס creative sound blaster live 5.1 מעולה, אבל לצערי הרב אין לו דרייבר מתאים לויסטה (ואיך שזה נראה גם לא יוציאו לו).... אם אפשר להמליץ על כרטיס אחר שהוא טוב, עם תמיכה בויסטה, עד 200 ש"ח אני אשמח... תודה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Green,

שלום אני רוצה לקנות נגן לפחות 30גיגה רציתי לדעת איזה מהנגנים תומכים בעברית אני הכי בכיוון של קריאטיב החדש הZVM תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג MICROLAB H-600 שמחוברת למחשב כרגע רק עם 3.5MM. בשביל לחבר 5.1 יש בסאב כזה חיבור: http://imageshack.us/photo/my-images/17/20111k.jpg/ כפי שאתם רואים 6RCA כל אחד בצבע שונה וכל אחד אחראי על רמקול אחר. (זה נראה בתמונה שיש 2 לבנים אבל אחד הוא אפור) עכשיו הגיעו עם המערכת כבל מתאים שיש בו 2 מכל צבע ובסך הכל 12 חיבורים: http://imageshack.us/photo/my-images/29/20211d.jpg/ אם אני מביא מתאם של 2RCA ל3.5MM (למשל החיבור RCA של הסנטר והחיבור RCA של הבאס) ואחבר אותם לחיבור של C/SUB בכרטיס המובנה של הלוח אם זה יעבוד? וכך גם לגבי השאר.. ואם כן, שווה להשקיע בכרטיס creative sounblaster X-Fi 5.1? שמה יש 2 חיבורי RCA שמיועדים ל2 הרמקולים הקדמיים והשאר אותו דבר ע…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אפשר קצת הסבר על סוגי הרמקולים באסים וכד' כי אני מתעניןן במערכתתת(לא יותר מדי יקרה) ורציתי קצת להבין אז אם אפשר הסבר תוודההה

• 48 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. Started by Spidy3,

האם מישהו יודע איך מחברים יציאת קול קידמית במארז ללוח האם? צירפתי תמונה של החוטים ותמונה של חוברת ההוראות של לוח האם. אציין שדגם לוח האם הוא MSI K9N NEO V1 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by rafi_d,

אני מנסה להפעיל שתי פונקציות שמתועדות בחוברת ללא הצלחה - * PIP - האופציה מופיעה בתפריט אך מאופררת * מצב כיוון גודל אוטומטי (Auto-size ) - פונקציה חביבה שאמורה להגדיל אוטומטית את התמונה ל9X16 כנראה בהתחשב בפסים השחורים סביבה (מקרים בהם יש סרט מוקרן-מוקטן, כנראה) למישהו יש אותה ויודע מה עושים לתפעול של אלו ?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by limer,

כרגע ברשותי רמקולים לוג'יטק 530 עקב שינויים בחדר אין באפשרותי להשתמש ברמקולים האחוריים כך שלמעשה מחוברים כרגע רק פרונט סנטר וסאב ! מעוניין למכור אותם ולקנות רמקולים חדשים 2.1 או 2.0 או על פי הקריטריונים הבאים : שימושים : 80% מוסיקה - מקור מחשב פורמט MP3 ו- PLAC כרטיס קול gigabyte p35 ds3 ON BORD 15% סרטים 5% משחקים החדר הוא 15 מ"ר המרחק בקו ישר ביני למרכז {המסך} 2 מטר ברשותי כרטיס קול של חברת m-audio revolutions 5.1 לא הצלחתי להפעיל אותו עקב חוסר דרייברים לווינדוס 7 על כן קיימת אפרות לקניה של כרטיס קול במידה והכרחי והשיפור יהיה משמעותי ! אני חושב בעיקרון על SOLO 6 או 7 אני חושב יותר על SOLO 6 .... בתודה מראש LIMER

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by Sa,

התקציב עד כ 300 ש"ח המטרה היא למשחקי מחשב... ולמוסיקה שאני שומע על המחשב... חשבתי לקנות אולי אוזניות עם מיקרופון מובנה אבל אמרו לי שככה המיקרופון בא על חשבון האוזניות ועדיף לקנות אוזניות איכותיות + מקירופון בעשר שקל ^^ בכול מקרה עזרה... אמ.. אגב.. אני גם חושב לקנות נגן Mp3 בסיגנון iriver h10 אז האם כבר להתחשב בזה ולקנות אוזניות שגם יהיו איכותיות לזה? או שבמילא במחיר הזה אלה אוזניות שוות באיכותן לאוזניות שמקבלים בבאנדל כבר ולכן לא להתייחס לנתון זה?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by OpenCan,

אני מחפש כרטיס קול למחשב, שיספק את צרכיי המוזיקליים, כלומר שיהיה מספיק טוב כדי "לעכל" צליל של גיטרה, במחיר שלא בשמיים. שמעתי שהמחירים שלהם בזמן האחרון ירדו וכיום אפשר למצוא כרטיס יותר מסביר ב100דולר וכו'. למישהו יש המלצה לגבי כרטיס מסויים? ואם כבר, יש איזה מקום בארץ שאפשר לקנות בו אחד?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.