עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי(דיי מזמן) את ה אודיג'י2 יש לו יציאה דיגיטאלית וגם רסיבר של akai aa-v2100 עם יציאו אופטית וקואקסאלית. חרא של רסיבר אבל קניתי אותו כמגבר בלבד לסאונד, ניסיתי לחבר אותם דרך היציאה הדיגיטאלית וזה לא עובד..... זקוק לעזרתכם!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות אוזניות עם חוט קצר short cord בשביל המיני דיסק(כי לא מצאתי בשום מקום) או עם מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות טובות... ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום טוב שאפשר לתקן שם את המיני דיסק גם כי נשבר לי המסך וגם כי נפלו לי כל הברגים או איזה חנות טובה שניתן לקנות בה אוזניות ברגים ואפילו לתקן את המסך.... עדיף בצפון אבל כל דבר יעזור לי בתודה מראש טל

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  3. לאחרונה נתקלתי במושגים הנ"ל ולא ממש הבנתי מה הם אומרים....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by irina20,

שלום אני חושבת לקנות רמקולים עד 2500 ש"ח אני רוצה לחבר אותם גם לטלויזיה וגם למחשב הייתי בכמה חנויות להלן ההצעות שקיבלתי רסיבר של HARMAN KARDON 158 רמקולים JBL 200 או מערכת קולנוע PIONEER HTP 071 אשמח לקבל חוות דעת על המוצרים שהוצעו לי או לקבל הצעות טובות יותר? תודה

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by losty123,

שלום לכולם, אני אומנם משתמש חדש, אך אני מרבה לגלוש פה. אני מחפש מקרן ביתי בתקציב של עד כ4,000 ש"ח. (כמובן אני מדבר על מחיר באמזון וכו' ולא בארץ). מקצת מחקר שעשיתי ברשת, ראיתי שעדיין מרבית מהתוצאות הם מקרנים שהם full hd ולא 4k. האם למישהו יש המלצות בנידון? תודה רבה מראש!

6. אני מחפש כבר הרבה זמן אז מי שיכול לתת לי לינק הכי מתקדם לגירסא קוריאנית... ועוד כמה שאלות... עכשיו התפריט שלי באנגלית ואני רואה בשירים עברית הפוכה..אם אני מתקין קוריאנית אני ימשיך לראות ככה או שאני יראה הכל אנגלית או דברים מוזרים חחח? האם זה פוגע במכשיר או באחריות? תודה מראש... איתי...

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by CobraBoy,

לא מזמן נהרסו לי האוזניות הישנות שלי אומנם לא כאלה טובות אבל עשו את העבודה בצורה טוב CREATIVE EP-630 , החלטתי להתקדם האלה ולרכוש אוזניות מתקדמות יותר ואיכותיות בהרבה ממה שהייה לי , הדרישות שלי מהאוזניות צריכות להיות הבאות : 1 . IN EAR 2 . בידוד רעש מקסימלי שאני לא ישמע כמה שפחות את הסובב אותי 3 . איכות שמע ( באס , MID וגבוהיים ) בדגש על ההגבוהים ההתלבטויות שלי הן : 1 . KLIPSCH S4 שזה האוזניות הכי מעודפות עליי כרגע אחרי שראיתי סיקורים שלהם 2 . Sony MDR-XB20EX Ultimate Ears MetroFi 170vi . 3 Grado iGi כמה מהאוזנוית האלו אולי לא נמצאות בישראל אני מזמין אותם מחו"ל , זהו אולי יש לכם משהו טוב יותר להציע לי במחיר הזה אני ישמח להצעות ממכם שאלה נוספת כדי שאני לא יפתח סתם עוד ט…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. טוב יש לי גם רמקולים , וגם אוזניות +מקרופון , עכשיו רציתי לדעת האם שי אפשרות שאני יכול לקנות מפצל וכך לחבר את שתיהם יחדיו , או שאני יקנה כרטיס קול נוסף ב30 שקל ואז כל פעם שארצה להשתמש אצטרך להיכנס לקונטרול פאנל ולשנות את הכרטיס קול ? אני לא יכול לחבר את האוזניות לרמקולים בגלל החיבור של המקרופון לצערי . אם יש לכם תרונות אחרים אשמח לשמוע , בלי השקעה של יותר מ50 שקל .. זה פשוט משגע אותי כל פעם להתכופף (3-4 פעמים ביום ...)

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  9. איזה דיסקמן קורא MP3 כדאי לי לקנות בתקציב 300 שקל?

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by mosti007,

שלום, קניתי מחשב חדש, במחשב הקודם חיברתי את הטלוויזיה עם חיבור svideo. הכרטיס מסך GeForce GTX 460 עם רק יציאת hdmi 2 ו- dvi. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה עם מתאם hdmi ל- vga וכבל vga עם חיבור של svideo. זה נותן לי רק פסים שרצים בטלוויזיה. בלוח בקרה של NVIDIA זה לא נותן שום אפשרות לשנות שיטת שידור. מה צריך לעשות? ממיר/מתאם? עוד שאלה, כרטיס טלוויזיה יכול להוציא שיטת שידור ולא רק לקבל?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by TimoTy,

אני יכול לקנות אותם בדיוטי פרי ורציתי לקבל עליהם קצת מידע טכני וגם מניסיון אישי שהיה לכם עם הרמקולים הרמקולים מיעדים למוזיקה ואני הייתי רוצה לשים דגש על איכות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  12. יש לי אייפוד וידאו כזה http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?family=iPod שקניתי לפני חודש ואני לא ממש צריך אותו אז כמה אתם חושבים אפשר לדרוש עליו ? ד.א , חדש הכי זול בארץ הוא עולה 1800

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by Gil28,

אני צריך לעסק (מסעדה\בר) רמקולים בשביל להשמיע מוסיקה - לא רועשת במיוחד, אבל רצוי שבלילות ישמעו אותה. כמובן שלא צריך איכות לאודיופילים, אלא משהו פשוט. יש ברשותי מערכת סטריאו של JVC עם 2 רמקולים, חשבתי שהם יהיו מספיק טובים. אני צריך קצת יותר מ-2 רמקולים (6, 2 קומות ולבחוץ) חשבתי לקנות עוד 4 רמקולים ופשוט לחבר אותם. התקציב כמה שיותר נמוך.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Yaniv_Uzan,

לאחרונה התחילה אצלי תופעה מאוד מאוד מוזרה... אני שומע שירים ב WINAMP ופתאום הכל מפסיק לי... לא שומעים ואם אני עושה שוב PLAY הוא מנגן שנייה אחת וגם אותה לא שומעים והוא מפסיק... זהו חייב לעשות ריסט בשביל לשמוע... תכלס לא ניסיתי עם WMP כי אני משתמש רק ב MP3 ו WINAMP ניסיתי להוריד דריבר חדש ל XP וגם התקנתי לא מזמן את כל המערכת מחדש... לא עזר כלום יש לי את הגרסא הכי חדשה של NERO וגם עשיתי לה התקנה מחדש למשהו יש רעיונות או שקרתה לו גם אותה תקלה? יש לי ABIT SL עם היציאה אופטית מחוברת... תודה מראש יניב

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by 1nstall,

שלום לכולם, אתמול הגיע אלי מחשב חדש (מבוסס על h87-d3h) והעברתי אליו את הCreative XtremeMusic x-fi הישן שלי תחת ההנחה שהוא איכותי יותר מהonboard. אחרי נסיונות רבים, אני לא מצליח להוציא אות דיגיטלי לרסיבר דרך הSPDIF - וזה גם לי לחשוב שאולי אני צריך לזנוח את הכרטיס קול הישן, ולהתחיל להשתמש בon-board. השאלה העיקרית היא - האם בכלל שווה לעשות את המאמצים להפעיל את הCreative או שהALC892 כבר עדיף? ואם הCreative עדיין עדיף - אז נצטרך למצוא פתרון ליציאה הדיגיטלית שלו. תודה מראש ייטב.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kinggil,

שלום ראיתי בבגאג אוזניות דו צדדיות, אני רוצה הסבר על זה בבקשה. תודה

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  17. אני רוצה לדעת איזה רמקולים יותר איכותיים? והאם התוספת של ה-1000+ מצדיקה מבחינת איכות ועוצמה! ועוד יתרון שיש ל Z-5500 זה שאפשר לחבר אותה במקביל למחשב וגם לטלוויזה נכון? תקנו אותי אם אני טועה! אני יודע שלמוזיקה "עדיף" 2.1 אבל במקרה הזה ניראה לי שה- Z-5500 יתעלו על FX6021... ראיתי על ה Z-5500 ביקורת אחת בזאפ, איזה אחד טען שאחרי 15 דקות של שמיעה המערכת קורסת.. מישהו שמע מזה או שזה סתם מיקרה נדיר? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by blacklfag,

רציתי לדעת אם זה אפשרי להתקין כרטיס קול נוסף, ולשמוע מוזיקה מכרטיס אחד, ומוזיקה אחרת (או סרטים וכו') מהכרטיס השני - בו זמנית. אם כן, האם אפשר לעשות את זה עם כרטיסים פשוטים (הכרטיס קול שהגיע עם הלוח אם ועוד כרטיס קול עד 100 שקל), והאם זה דורש התעסקויות מיוחדות או שזו פרוצדורה לא מסובכת למשתמש ממוצע. (לא קניתי עדיין כרטיס קול נוסף, אז ככה שאני לא יכול לבדוק בעצמי עדיין). תודה מראש. נ.ב. עשיתי חיפוש בהודעות הישנות, ולא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי היום ATP 3 ואני רוצה להשתפר בעוצמה ובאיכות.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by almor12,

אני מחפש כרטיס קול עד מחיר של 350 ש"ח, הרמקולים שאמורים להתחבר למחשב הם B&W בגדם DM-110 וסאבוופר של B&W מדגם ASW608 עם רסיבר של HARMON&KARDON רוב השימוש הוא לשמיעת מוזיקה (מן הסתם), הסגנונות הם הרוב אלקטרוני (טראנס פסיכודאלי), רוק ומטאל. המחשב ישמש לDJ מתחיל--בעתיד אני ישדרג לו עוד את המחשב, כרגע זה התקציב. כרגע יש לי התלבטות בין ASUS XONAR D1 לבין CREATIVE X-FI EXTREME. תודה וגמר חתימה טובה, אלמוג

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by homart,

אהלן?? אני יודע שיש אומםי באוזניות שזה כמה עומד יש על האוזניה, אבל מה זה אומר בנגנים??

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by powersoul,

אהלן, רציתי לדעת האם כדאי לקנות את האוזניות האלו - http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PP&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap לפי הביקורות שקראתי הן טובות יותר (לפחות לצרכים שלי) מה cx-300 של סנהייזר מכיוון שאני חובב באס. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  23. היה לי את הצינטק AV710 מעל לשנה, כרטיס תקציבי מעולה למחירו שהיתרון הבולט בו הוא המיד המאוד מפורט והגבוהים. הבאסים היו בו חלשים ועוצמת היציאה לאוזניות נמוכה יחסית... עם הESI JULI זה עולם אחר לגמרי, יש עוצמה גבוהה ביציאות הTRS הפירוט השתפר מאוד, המון צלילים חדשים מתגלים במוזיקה מוכרת... הבאסים הגבוהים והמיד מפורטים מאוד, קפידת מדרגה מעל הצינטק AV710 ללא שום ספק דרייברים מעולים ויציבים, הדבר המדהים ביותר בכרטיס שבמה הפכה להיות ענקית ב AKG K518DJ. האוזניות נשמעות ממש טוב עם הכרטיס קול הזה בקבצים איכותיים, עם הקבצים דחוסים ברמות גבוהות לרוב כלל הצילים מתערבלים זה משתפר בקבצים פחות דחוסים, אבל עדיין נשמע מעט מתכתי, הצלילים הגבוהים עדיין לא נשמעים כמו שצריך אפילו בOGG…

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  24. Started by eins,

מישהו כבר קנה כבל COAX איכותי בסביבות המחיר הזה ? האם הסכום שווה לתמורה שמקבלים ?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  25. יש לי אוזניות נחמדות (px100) שבקרוב יוחלפו ליותר טובות, אני שוקל להחליף כרטיס קול, ואולי לקנות מגבר ואז חשבתי על זה, שהתוכנות שאני דוגם איתם את הדיסקים (במקרה הטוב, וברע מוריד מוזיקה באיכות גרועה), בטח משפיעים הרבה יותר על איכות השמע מהרבה דברים אחרים אז למישהו יש להמליץ על תוכניות איכותיות לדגימה של מוזיקה מדיסקים? או מקורות אלטרנטיביים למוסיקה איכותית (מבחינה פיזית....) וגם עד כמה יש הבדל בין הדגימות השונות? ובאיזה רמה של ציוד צריך בשביל להבדיל בין הרמות? (128, 192 וכו')

• 5 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.