אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד איכותיות, שישמשו אותי לגיימינג ומוזיקה בעיקר. התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח. ראיתי כמה דגמים שנראים לי טוב לפי הסקרים / חוות דעת: Tritton AX Pro Dolby 5.1 700 ש"ח יש להן ציונים מדהימים ורק ביקורות טובות.. סראונד של 4 ספיקרים בכל אוזן.. Razer Megalodon 7.1 Gaming 680 ש"ח די התאכזבתי מהציונים שהביאו להן ביחס למחיר.. אבל רייזר ידועה בתור חברה שאף פעם לא מאכזבת. ROCCAT Kulo – Virtual 7.1 USB Gaming 350 ש"ח לא רואים עליהם / שומעים עליהם כמעט בשום מקום.. אולי כי הן די חדשות? מה שכן הצלחתי לדלות זה מעט ביקורות טובות ודיבורים שרוקאט היא חברה טובה. steelseries 7h 450 ש"ח אשמח לתגובות, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות over-ear או on-ear, עדיפות ל-over, עד 500-600~ שקל. כמו כן רצוי שיהיו מתקפלות, לאו דווקא להליכה ברחוב אבל כן שיהיו נוחות לנשיאה בתיק. השימוש הוא במחשב נייד ונייח, בעיקר למוסיקה וקצת לסרטים. עדיף שיהיו יחסית אטומות, במיוחד מהכיוון של דליפת צלילים החוצה. אשמח להמלצות, תודה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה על אוזניות עד 1,000 ש"ח. יש שני מועמדים פוטנציאלים עד כה: Bose on-Ear - שמעתי בחנות של איפון בחיפה, מה אני יגיד לכם? פשוט תענוג. אוזניות של חברת Sennheiser שחבר שמבין המליץ לי עליהם (רק לא ציין את הדגם המומלץ) כמובן הכל בא בחשבון ואשמח לקבל המלצות. הייעוד: מוזיקה. (טראנסים שקטים/ טיאסטו/ מוזיקה אלקטרונית/ דאנס/ איביזיה) אני ישתמש בזה דרך הnokia N95 או המחשב שלי. בתודה, שלום. עריכה: האם יש אוזניות במומלץ במיוחד לקנות בחו"ל?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה בלבד בMP3 ובגלקסי 3 שיש לי. המוזיקה היא רק פופו טראנסים אם זה משנה. מחפש אך ורק אוזניות כפתור לא את אילו שנכנסות ממש לתוך האוזן. אם יש משהו ממש טוב אז אין בעיה לעלות לכיון 150-200 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. עד היום היה לי את ה- Koss portapro נהנתי מהם עד שאתמול באופן טראגי הן שבקו חיים. מצבן הוא מעבר לתיקון. אני רוצה לקנות חדשות והתקציב הוא 100$ ולא לירה אחת יותר. השימושים שלי הם על המחשב בעיקר. משחקים מוזיקה וכדו'. המלצות לחנויות on-line תתקבלנה בברכה. הנה כמה דגמים שהומלצו ע"י אתרים בחו"ל: Sennheiser PC-330 חוות דעת חנות קילומבו - 390 ש"ח Razer Kraken pro חוות דעת חנות K.S.P מחיר 340 ש"ח Plantronics GameCom 780 Amazon - 60$ e-bay - 79$
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אוזניות On Ear או Over Ear עד 1000 ש"ח לשמיעת מוזיקה. האוזניות יחוברו לnuforce uDAC 2. עד עכשיו מצאתי שני דגמים שאני מתלבט ביניהם: AKG Q460 ו-Beats Solo. אני צריך חוות דעת על שתי האוזניות וכמובן שאשמח לשמוע המלצות לאוזניות אחרות. תודה לכולם, levelone. נ.ב. אם אפשר, אשמח לדעת קצת על ה-Beats Studio בהשוואה לשתי האוזניות הנ"ל למרות שהן יקרות ב700 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
חג שמח קודם כל ושנה טובה. ועכשיו לעניינינו, השימוש שלי באוזניות הוא שימוש מאסיבי על תופים אלקטרונים וגם לשמוע מוזיקה דרך הטלפון כשאני בדרכים עם העדפה לאוזניות שיושבות סביב האוזן ולא על האוזן, עם אטימה לסאונד חיצוני ושיהיו נוחות לשימוש ארוך מאוד כבל ארוך גם חשוב. תודה
-
הכי טובות שיש ומקסימום של 32oHMs. פשוט הכי טובות, כמו שיש את הHD220 שהן נחשבות להכי טובות. (אני מציין זאת כי תמיד יש ששואלים מה זאת אומרת "טובות"?) ויש לי שאלה... מדגמי הPX200 HD497 HD212 מי הכי טוב? כי כולם בערך עומדים על 50$. עוד משהו, שיהיו סגורות כמו הדגמים שצויינו למעלה, שיחסמו רעש מבחוץ. תודה רבה. ד"א זו ההודעה ה3 שאני כותב בפורום אודיו ואני לא מקבל תגובות, אז אנא התחשבו בזה שאבא נוסע לחו"ל עוד שלושה ימים ויש לי שלושה ימים להחליט איזה אוזניות אני רוצה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות איכותיות במיוחד, מטרתן היא למשחקים וגם למוזיקה, התקציב הוא עד 1000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
המחשב מחובר למערכת ולמערכת מחוברות אוזניות. אני שומע הרבה דרכן. אני צריך אוזניות איכותיתיות ונוחות עד 200 שקל, תודה!
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני רוצה לקות אוזניות גדולות ורציתי לרואת עלמה אתם ממליצים המחיר הוא עד 200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לאוזניות עד 200 שקל שיהיו אוזניות כפתור ושיהיו אמיונות ואיכותיות.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות קטנות כאלה שנכנסות לאוזן (מצטער שאני לא יודע מה השם ה"מקצועי של סוג כזה) אני שומע בעיקר ראפ וטראנסים. תקציב-200 ש"ח. אם אפשר מהחנות הזאת: http://www.djshop.co.il/category/home_page היא נראית לי פשוט איכותית ועם הרבה מבחר... היא הכי טובה שמצאתי... אם יש לכם חנות אחרת רק תגידו. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום.אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות שהם אטומות לרעשי הסביבה והם איכותיות עם סאונד טוב ויכולות מתקדמות ואני מתלבט בין שני הדגמים של Sennheiser CX300 ו Sennheiser CX300II יש לי כרגע אוזניות של AKG K312P ואני די מרוצה בסך הכל מלבד שהן לא אטומות בבאג המוכר המליץ לי לקנות אוזניות של AKG או SHURE אבל הן נראות לי יקרות 200-400 שקל
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום! באתי לפורום הזה כי בשום מקום אחר לא עוזרים לי.. מקווה שכאן יעזרו =) אז ככה- אני מחפש אוזניות קשת ON TH EAR, רק למוזיקה עד 200 שקל. אני יודע שהתקציב ממש נמוך, אבל אני בסה"כ תלמיד יא שרוצה שבואטבוס אפשר יהיה לשמוע מוזיקה בצורה נורמאלית (ואני מבלה הרבה באטבוסים =\) אמממ בקשות מיוחדות- עמידות,נוחות, בעלות סאונד טוב (הייתי עם AKG 324P והסאונד שלהם סיפק אותי מאוד ) ושלא יהיו חמות בקיץ! ואם אפשר-מתקפלות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות במחיר של עד 200 שקל. המטרות שלהן זה מוזיקה ומשחקים. תודה מראש :]
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היו לי אוזניות ממש טובות של JVC שהלכו =\ ואז אני מחפש אוזניות חדשות בשביל מוזיקה ומשחקים צריך באסים כי אני רוב שומע פסיכודאלי.. אני במגמת תקשורת בתיכון אז הגיעו אלי אוזניות של AKG K55 ,נשמעות לי ממש טובות והמורה שלי אמר שהן עולות סביבות ה200 שקל . יש אופציות אחרות בתקציב? כי הן נראות לי די שבירות + האוזניים ממש מתחממות אחרי שימוש קצר.. תודה
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. אני מעוניין לקנות מחר אוזניות אחרי שאני חוזר מהבסיס.. אני צריך את ההמלצה שלכם לגבי אוזניות בסכום של כ250 שקל שיהיו מיועדות לשירים ומשחקים,חשוב לציין שאני מחפש אוזניות סגורות,שמכסות את כל האוזן. ואני אשמח אם תתנו לי גם קישורים לחנויות בבאר שבע .עם הדגם הספציפי שאתם מציעים. ועוד בקשה..תנו לי שמות של חברות אוזניות טובות ואמינות , במקרה שלא יהיה להם את הדגמים שנתתם לי. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי את האוזניות Audio Technica ATH-SJ33WH בבאג, לפני שפתחתי אותם החלטתי לבדוק ביקורות, וראיתי שהם לא משהו. אז לפני שאני פותח אותם, האם משהו התנסה עם האוזניות ויכול לאמת \ לשלול את הטענות ? האם יש המלצות טובות יותר בטווח המחיר הזה ? אשמח לשמוע את דעתכם. נ.ב השימושים הם מוזיקה, ו You Tube.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות שישמשו לשמיעה באייפוד. התקציב הוא עד 300 ש"ח ואני מעדיף לנצל את התקציב אבל לא לחרוג. רק לא אוזניות שמתלבשות בתוך האוזן/מכוערות.
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למחשב , למוזיקה , סרטים וקצת משחקים. חשבתי על אלה : www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=592&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144 או אלה http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161 איזה עדיפות ? ה-koss נראות לא ממש נוחות וה-Sennheiser לא נראות משהו... יש עוד המלצות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות בעיקר להאזנה למוזיקה. התקציב שלי הוא 300 ש"ח, חשבתי על האוזניות הבאות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21634 אבל אמרו לי שהן לא משהו. אשמח לשמוע את דעתכם, והמלצה לאוזניות נוספות.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
השימושים הם מוזיקה,סרטים וקצת משחקים במחשב חשוב לי מאוד הנוחות של האוזניות,שיהיו כמה שיותר נוחות,אני לא רוצה אוזניות כפתור. לא רוצה בכלל אוזניות שמיועדות במיוחד למחשב (כאלו שיש להם מיקרופון מחובר \ חיבור USB וכו...) שיהיו מחברה איכותית (עדיפות לסנהייזר),שיהיו עם אחריות עדיפות לקניה מ KSP ,אם לא שמה אז לחנות אחרת שנמצאת ב ZAP חשבתי גם להזמין מחו"ל אך אני פוחד שהאוזניות יתקעו במכס ובסוף הקניה לא תהיה משתלמת (בגלל המיסים) יש למישהו פה ניסיון עם הזמנות מחו"ל ? בנוסף אשמח לשמוע חוות דעת של מישהו פה שהתנסה עם הדגמים האלו ויכול לומר לי איך הנוחות בשימוש של מעל שעתיים רצופות בהם: Sennheiser HD 202 Sennheiser HD 218 Sennheiser PX100 Sennheiser HD 205 Shure SRH240-A SteelSeries Si…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
גם מוזיקה, אבל משחקים קצת יותר חשוב חייב להיות מיקרופון, וכמובן התקציב הוא עד 300 שקל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בשני זוגות של אוזניות senheizer 201 שהיו בעייתיות, איכות הבניה שלהם לא הרשימה אותי והקבל הדק שלהן נטה לעשות בעיות לאחר כמה נפילות ולאחר של שנה בערך של שימוש אחד הצדדים של האוזניה כבר הפסיק לפעול והייתי צריך להחליף. בנוסף הבס באוזניות ממש לא מה שרציתי והייתי מעדיף אוזניות עם בס עמוק יותר. אז בעיקרון אני מחפש אוזניות שירגישו איכותיות, כבדות ונוחות, בעלות אטימות, איכות בס מספקת וצליל יפה וכבל ארוך וחזק שמאוד חשוב שיהיה עם ציפוי למניעת קריעה פנימית של הכבל כי זה פשוט משגע אותי העניינים האלה. האם אוכל למצוא אוזניות שמתקרבות לזה בטווח המחיר הזה (350 ש"ח)? הציעו לי SteelSeries Siberia Icemat בעיקרון האוזניות ישמשו גם לגיימינג אבל אני חייב לציין שזאת לא המטרה העי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-