אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מה יותר משתלם לקנות? יש טעם לקנות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721237 , במקום LCD fullHD (בערך באותו הגודל) ? (יש תקציב).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים, מחפש פתרון למזרים מדיה או HTPC עד 1500K רוצה האמת שתהיה לי גישה גם לאינטרנט רגיל ולא רק לפונקציות ספציפיות של סטרימר מה מומלץ כרגע במחיר שציינתי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]האם הרצה משפרת את איכותו קולו של הזמר עם הזמן,או שזה לא נוגע לזה? עשיתי השוואה עם אוזניות ושומעים באמת מצויין ויותר טוב עם הרמקולים מהאוזניות,אבל רק בהפקה הקולית בשיר הרמקולים כאילו לוקים קצת בחסר. רמקולים: microlab solo6c שבוע טוב..[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי windows 7 והתקנתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס טלוויזיה ושם בכלל לא מצאתי שום שידור ואות.. דרך המדיה סנטר מצאתי אבל באיכות ממש גרועה ובהילוך איטי. מה אני אמור לעשות ? עד היום השתמשתי בתוכנה שהיתה בשבילי סופר קלה - windvr3 אבל השתמשתי בה עם windows xp וכרטיס מסך משולב עם טלוויזיה X1900XT היה ממש קל לקבל אות שידור ובמיוחד האיכות היתה מעולה ולא בהילוך איטי. מה אני מפספס ושוגה ? אשמח לעזרה מכל אחד שיוכל, תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[move]שלום... [/move] אני חיברתי את האורגן שיש לי למחשב שלי, האורגן שלי יחסית ישן - לפני משהו כמו 5 שנים אבל הוא די מקצועי, לא מקצועי מקצועי אבל הוא טוב. חיברתי את האורגן למחשב כשקניתי את המחשב שלי (זה היה לפני הרבה זמן 4 שנים) ובאותה תקופה קניתי גם קבל כדי לחבר את האורגן למחשב... והביאו לי כמה תוכנות שאני יכול לשחק עם כל העניין הזה... והיום אני מעוניין לחזור לכל העניין הזה, אז השאלה שלי היא: אילו תוכנות אתם ממליצים? עם מה לעבוד? התוכנה היחידה שאני מכיר זה CUBASE ואני מנסה לארגן לי את החדש... אבל יש עוד הרבה מאד תוכנות, מישהו יכול להמליץ? תודה מראש [glow=red,2,300]Some Thing...[/glow]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אלו הרמקולים שאני רוצה לקנות YAMAHA TSS1W 5.1 והכרטיס קול יהיה Hercules GTXP עכשיו איך הרמקולים האלו מול Creative Inspire 6600 6.1 או Logitech z640 ורציתי לדעת אם שווה להחליף לAudigy או להישאר עם הGTXP תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים טובים לשמיעת מוזיקה רועשת, אני משתמש כבר הבה זמן ברמקולים של ה 30 שקל ונמאס לי מהאיכות הזוועתית שלהם אז החלטתי להשקיע קצת ולקנות משהו איכותי... אני כמעט ולא מבין כלום בתחום הזה ולכן אני צריך המלצות לדברים איכותייים. התקציב הוא +- 400 ש"ח (גמיש, אני מוכן להשקיע עוד קצת בשביל משהוא יותר משתלם)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^^ פתוח להכל... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי סט של 5.1 ( אחוריים קידמיים סנטר וופר) המערכת מצויידת במגבר פינימי עם כל הכניסות והיציאות על הסאב וופר . עכשיו יש אצלי כרטיס קול 6 ערוצים בסיסי על הלוח ואני יודע שיש שיטה להפוך את הכניסות ליציאות או משהו בסיגנון כדי לחבר את כל הרמקולים לסראונד, יש לציין שהלוח מבוסס NFORCE 2 ויש את האפשרויות הסאונד של NVIDIA..מישהו יכול לעזור ? אם צריך לקנו מפצלים או מתאמים ואיזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי י כשאני מנסה להטעין את הIRIVER דרך USB הוא מראה CHARGING לכמה דקות ואח"כ כבה, ונראה שלא נטען יותר (כמה שעות לא העלו אפילו פס אחד במד טעינה) איך גורמים לו להטען כמו שצריך? תודה גלעד
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על רסברים של kenwood ,האם הם שווים משהו? אם כן איזה דגמים מומלצים ומאיזה דגמים כדאי להשמר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קלידים של קורג דגם pa 1000 ואני המון זמן מנסה להקליט כל מיני סקיצות מהאורגן למחשב (מהסאונדים של האורגן) וכל דרך שאני מנסה יוצא לי הקלטות גרועות אני עובד עם fl studio אם מישהו יוכל להסביר לי איך להקליט דרך מידי (שמעתי שבמידי אפשר להקליט בצורה הכי חלקה) אני ישמח עד לב השמים תודה. ספויילר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לוח חדש IS7 של ABIT נשרף לי הלוח הקודם לא הייתי עם מחשב שבוע!! עכשיו ה SPDIF בלוח שלי לא מוציא סאונד הקבל נבדק והוא במצב מעולה!. הכרטיס קול הוא REALTEK ALC650 הבעיה היא למצוא את הדרייברים הבנתי שזה בעיה אצל הרבה אנשים הדרייברים החדשים מסריחים ולא טובים. אני צריך את הדרייברים גירסא 3.63 למישהו יש אותם או יכול לעזור לי למצוא אותם ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר ולמדתי שאין לי צורך ב FULL HD אז אלך על HD READY ראיתי את הטלויזיה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736219 ויש לה תמיכה ב 1080p שזה מספיק עבור ה PS3, מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי לא מזמן טלויזית LG חדשה : LCD 37LK450Y ולצערי כאשר אני מנסה לראות סרטים MKV דרך HD חיצוני שמתחבר ב USB אני לא מצליח וזאת מכיוון שהסרטים שברשותי מקודדים לאיכות שמע DTS ומסתבר שהטלויזיה לא תומכת בזה.( דרך אגב האם יש אפשרות מבחינתי לעדכן את החומרה של הטלויזיה או משהו כזה?) ולכן אני רוצה להמיר את הסרטים הנל לאיכות AC3 למרות שהיא פחות איכותית אבל גם ככה אין לי קולנוע ביתי בבית אז לא מפריע לי. אני מחפש תוכנה שתעשה את זה באופן הכי פשוט שיש בלי סיבוכים מיותרים. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב!!! המחשב שלי חזר מתיקון,הוחלפו לוח אם מסוג MSI,מעבד INTEL PD925 DUAL CORE,מאווררים וספק כוח.התקנתי את ווינדוס XP מההתחלה,כולל דרייברים של לוח האם,כרטיס מסך וכרטיס קול.אציין שרכיבי החומרה הוחלפו ברכיבים זהים. הכל עובד טוב ויפה,הכל מותקן כמו שצריך,אין בעיה עם זיהוי של חומרה כלשהיא רק ש..אין סאונד!!! המחשב שלי מפקד כמו שצריך,כל החורות זוהו,כרטיס הקול מותקן והרמקולים מופעלים ומחוברים בשקעים הנכונים ואין סאונד... אם זוהי בעיית חומרה או דרייברים,מה ניתן לעשות? האם זוהי בעיית חומרה?בעיית דרייברים?או שמא חיבור רופף? כרטיס הקול הוא חלק מלוח האם מסוג realtek אם אני קורא זאת נכון....אז מה יכולה להיות הבעיה?אין לי כוח לרוץ עם המחשב למעבדת התיקונים שוב....
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי מגבר סטריאו JVC RX- 3 180 Watts ואני מחפש לו רמקולים בתקציב של עד 1000 שקלים, עדיפות ליד שניה שיצא משהו טוב.. המגבר רוצה 8~16 אוהם לרמקולים.. כרגע יש לי רמקולים של Pioneer שאני די מרוצה מהם אבל הם 6 אוהם ואני מבין שלא בריא למגבר.. אשמח לקבל המלצות לרמקולים, וכמו כן הסבר קצר על עכבה של סאב וופר (אקטיבי \ פאסיבי, אם זה משנה באותה מידה).. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טלוויזיה חדשה, את הSamsung la32b450 . אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב. ורציתי לשאול איזה חיבור יהיה יותר איכותי וכמה הבדל באיכות שאני ארגיש בצפייה בסרטי HD. החיבורים הם DVI->HDMI, והחיבור השני הוא VIVO -> Component {חיבור מיוחד שמגיע עם כרטיס המסך [nVidia 8800gt]}. הבנתי שהבעיה עם החיבור הראשון {של הDVI} הוא שבמקורHDMI מעביר שמע, וDVI לא, לכן רציתי לדעת אם יש איזה שהוא פתרון, ואם חיבור שמע על סיבים אופטיים/חיבור בננה מקבל עדיפות מאות השמע המובנה בHDMI. נ.ב. בנוסף יש בטלוויזיה חיבור של VGA, כמה חיבור המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל VGA יהיה איכותי? בתודה מראש על העזרה, שניר =]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ,רציתי לשאול לגבי הטלוויזיה הזאת, http://www.electricstore.co.il/lastoneli.aspx?fro=zap?cat=00000000000000009160 יש לי ממיר של Yes רגיל,לא HD אני רוצה לחבר את הטלוויזיה בעזרת כבל Scart לממיר ,האם ניתן לעשות זאת? ואם כן האם צריך עוד כבלים? אשמח אם תסבירו לי על הדרך ועל הכבלים היותר איכותיים כי הבנתי ש - Scart יותר איכותי מהכבלים של הבננה עם הצבעים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על אוזניות טיפה יותר רציניות משל Logitech Senneshier Medusa או משו כזה.. יש איפשהו בארץ? כי אני עוד לא ראיתי.. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לצ'פר את הנגן שלי בג'יגה זכרון (והבנתי שהוא תומך בכך), אבל לאחר שהכנסתי את הזכרון גיליתי שהוא לא מזהה אותו בכלל... בנגן עצמו הוא מזהה 16MB נוספים (לא שזה ממש עוזר) במקום הפנוי, אבל כשאני מנסה להעתיק מוזיקה הוא מאפשר עד 128MB (כמו שהנגן מאפשר בלי תוספת זכרון). ניסיתי כבר את הדברים הללו: 1. עדכון קושחה לנגן. 2. עדכון דרייברים. 3.פירמוט של הנגן. תוכלו לייעץ לי מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום סוף סוף קיבלתי את הAZTECH AMS 5.1 שלי חיברתי את כל הרמקולים לסאב חיברתי אותו לחשמל חיברתי את המכשיר של הבקרה וכלוםםם על פי מה שהבנתי ברגע שאני מחבר את זה לחשמל אמורה להדלק נורה כלשהי על מכשיר בקרה אבל הדבר לא קרה אני מנסה להפעיל אותו בעזרת שלט אבל הוא לא מגיב מה לעשות??? אגב כשאני מרעיד את מכשיר בקרה אני שומע שמשהו שם זז בפנים ככה זה אצל כולם או שזאות היא הבעיה שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יצא או הולכים לעשות מערכת סטריו שכמו שיש דיסק וקלטת יש פתח למיני דיסקים מה זה רעיון סבבה ברור שיש את החיבורים אבל זה יכול להיות יותר נוח בעתיד זה יהיה במקום הקלטות לא?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי דרייבר לכ.קול אין לי מושג איזה כ.קול יש לי הדבר היחיד שאני יודע זה מה שכתוב בהודעת התקנה של WIN98: pci multimedia audio device יש למשהו מושג איפה אני מוצא דרייבר מתאים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש רמקולים שיתחברו גם לטלוויזיה וגם למחשב ואני רוצה לקבל ביקורות על הרמקולים לדוגמא X13 X16 וSOLO6C וFC330 על כל אלו אני אשמח לקבל ביקורות מורחבות ודרך אגב איך מחברים אותם לטלוויזיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-