עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן חברה, לפני כחודש קניתי את ה-D2 של IAUDIO ואני מאוד מרוצה מהנגן. כרגע אני משתמש באוזניות המקוריות שלו שהן בסדר גמור, ואני אמשיך להביא אותם לצבא. אבל אני צריך בכל זאת אוזניות טובות לשמיעה בבית, במחיר של כ-200-300 ש"ח. אני עדיין לא סגור אם אני רוצה אוזניות IN-EAR או הגדולות שמכסות את כל האוזן (שכחתי איך קוראים להן...), כך שאשמח אם תתנו הצעות מ-2 הסוגים. יש אפשרות להתפשר על המחיר, לכאן או לכאן. בתודה מראש, שרון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. עקב הגבלת תקציב , הגעתי לשני הרסיברים הנ"ל , עכשיו אני מנסה להבין מה יותר חשוב בראיה קדימה התמיכה בפורמטים החדשים (HD למיניהם) או התמיכה ב 7.1 ערוצים? למרות שלא רשום בכותרת מה עם ה-663? הוא בעצם תומך ב 7.1 וגם בתכנים ולא יקר משמעותית, דעתכם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by -BISHOP-,

היי, אני שואל כי לפני שאני קונה כבל ב 150 שקל, חשוב לי לדעת אם החיבור של הטלווזיה למחשב יהיה יעיל עם הכבל. קראתי קצת והבנתי שבלי התכונה של ה NR, אין טעם להשקיע בכבל HDMI ל DVI, שכן האיכות נמוכה יותר מ VGA רגיל. אז אני מודה מאוד למי שמכיר את הטלווזיה ויכול לעזור לי בקשר לתכונה הנל. תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ברשותי מחשב בן שנתיים בערך ,שלוח האם וכרטיס המסך שלו הלכו לעולמם. המיפרט שלו הוא כדלהלן (אותם חלקים שהם תקינים ): 2500xp amd barton version 1024mb ddr 400 --- 512x2 על מנת להחזיר אותו למצב עבודה אני נידרש להוצאה של 570 שח כדלהלן: לוח אם מבוסס nforce-2 - עלות 450 שח כרטיס מסך מינימלי geforce4 mx440 עלות 120 שח אני סבור שהדרישה הבסיסית עבור מחשב htpc כיום , היא שהוא יוכל לפחות להריץ סירטי hd בלי קירטועים ועדיף גם שיהיה מספיק חזק להקליט בזמן אמת סרטי-hd ללא איבוד משמעותי של פריימים(אם כי זאת לא דרישה אבסולוטית ,מפני שתמיד אפשר להוריד סרטי hd מהרשת). השאלה היא: האם מחשב עם מיפרט כמו שרשום למעלה יוכל לעשות זאת בצורה טובה מספיק, או שיש צורך במערכת חזקה בהרבה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Natushka,

שלום, אני רוצה לקנות מכשיר שישמש אותי לשמוע מוזיקה בעיקר בדירה, ראיתי פה התייעצויות לגבי מקרנים וכולם ציינו שהם יודבים מספר מטרים מועט מהמקרן לכן אני מציין שאני צריך את זה לדירה בסביבות ה35 מטר ושישמעו מחדר אחד לחדר אחר , אציין שיש לי אוזניות bose qc35|| ואני מאוד נהנה לשמוע איתם מוזיקה, השאלה אם יש מערכת אאודיו שתספק את אותה הנאה בסביבות ה2000₪

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DaniLp5,

כנ"ל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by T.K,

לבעלי כרטיס Sound blaster audigy: מה סוג היציאה האופטית בכרטיס: אופטית או קואקסלית? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by IdanS,

שלום רב!!! המחשב שלי חזר מתיקון,הוחלפו לוח אם מסוג MSI,מעבד INTEL PD925 DUAL CORE,מאווררים וספק כוח.התקנתי את ווינדוס XP מההתחלה,כולל דרייברים של לוח האם,כרטיס מסך וכרטיס קול.אציין שרכיבי החומרה הוחלפו ברכיבים זהים. הכל עובד טוב ויפה,הכל מותקן כמו שצריך,אין בעיה עם זיהוי של חומרה כלשהיא רק ש..אין סאונד!!! המחשב שלי מפקד כמו שצריך,כל החורות זוהו,כרטיס הקול מותקן והרמקולים מופעלים ומחוברים בשקעים הנכונים ואין סאונד... אם זוהי בעיית חומרה או דרייברים,מה ניתן לעשות? האם זוהי בעיית חומרה?בעיית דרייברים?או שמא חיבור רופף? כרטיס הקול הוא חלק מלוח האם מסוג realtek אם אני קורא זאת נכון....אז מה יכולה להיות הבעיה?אין לי כוח לרוץ עם המחשב למעבדת התיקונים שוב....

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המרחק מהתצוגה משתנית.. פעם מטר אחד וכשאני שוכב על המיטה זה 3 מטר.. איזה מסך הכי מומלץ לי למחשב לראות סרטים בהפרדה גבוהה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום מה דעתכם על כרטיס הקול שמגיע בחבילה הזאתי של ASUS http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=117&l3=0&model=1439&modelmenu=1 הכרטיס הוא לא על הלוח אם עצמו, אלא יושב בנפרד ככרטיס נוסף השאלה האם שווה להשקיע את המחיר בלוח אם עבור זה? לעומת לקנות לוח אם נניח ב1500 שקל וב700-800 שקל שחוסכים לקנות את הXFI של קרייטיב ? יש לציין שאני חובב מוסיקה איכותית וגם איכפת לי מביצועים של המערכת מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by lover323,

על פי הPreview אחלה רמקולים רק מה זה המחיר הזה (400$) אם אי פעם יהיה אותם בארץ הם יעלו איזה 4000 שח ומה ההבדל בין Z680 לבין Z640? Z640 יהיה יותר זול מ 400$?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3131 אמור לתקן מס' באגים אם כי אומרים שלא הכל תוקן, אולי בגרסה הבאה.. עוד שנה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה יש לי דודים עכשיו בארה"ב שעוד מעט חוזרים לארץ לכן אני גם צריך להחליט די דחוף מה אני רוצה כפי שכבר הבנתם מהכותרת אני מחפש נגן HD mp3 Player שמתי עין על הZenTouch הן מבחינת מחיר והן מבחינת המכשיר עצמו אבל אני לא בטוח בזה... אני מתלבט בין ה Iriver H320 לZenTouch או ה Iriver H120 ( שאני מנסה להבין למה הוא עולה כמו הH320 ) אז בבקשה אנשים תעזרו לי לבחור בינהם ויש לי מס' שאלות: 1) איזה מכשיר יותר משתלם לקנות? 2) כמה אמור לעלות השלט רדיו של הZenTouch בארץ ? 3) האם הבטריה בZenTouch היא בטרייה נשלפת ? 4) איזה אחריות אני מקבל על המכשיר עם אני קונה את זה בארה"ב ? 5) מה היתרונות ומה החסרונות של שני המכשירים ? . 6) ועל איזה מכשיר אתם ממליצים לי ? 7) האם מישהו התנסה ע…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Gosha,

אז ככה...יש לי זיכוי באיזו חנות מחשבים באילת (עיר מגוריי) של 300 ש"ח ומוכרים בחנות הזאת את ה-Zen Touch של 20GB ב-1600 ש"ח. 3 דקות הליכה מאותה חנות, ישנה חנות מוזיקה שבאותו מחיר של 1600 ש"ח מוכרים Iriver H320. עכשיו, תכננתי לקנות את ה-H320 אבל אז הייתה לי בעיה עם איזה רכיב שקניתי מהחנות מחשבים ונאלצתי להחזיר לחנות ולקבל זיכוי ולא את כספי בחזרה בגלל מדיניות החנות, ועכשיו בגלל המצב הכספי הלא מעורר קנאה שלי והחוסר רצון לזרוק לפח 300 ש"ח (אני לא צריך שום דבר מיוחד למחשב בזמן הקרוב) - אני מתכנן להוסיף עוד 1300 שקל ולקנות את ה-Zen. מה אתם אומרים, ה-Zen היא בחירה טובה שתספק אותי בעבור 1600 שקל או שכדאי לקנות את ה-H320 במחיר הגניבה הזה ולהשאיר את הזיכוי לשעת חירום?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הודעה ראשונה שלי באתר, מקווה שתענו: מחפש audigy 2 zs platinum p.אין לי הגבלה תקציבית, ובכל זאת אני רוצה שיישאר לי כמה שיותר כסף בשביל שדרוגים עתידיים למחשב, ולכן אני מחפש במחיר הכי זול ופונה אליכם. אודה לכם מראש על כל תגובה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by liavliavliav,

Sharp 32L400M Metz LC32TL Samsung C530 Sansui 3210 תדרגו אותם ..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז ברוב טמטומי קניתי את המערת MICROLAB M111, למערכת אין שליטה מהסאב על עוצמת הבאס והוא פשוט לא פרופורציינלי לעומת המוסיקה, לא מותקן לי שום כרטיס קול חוץ מהסטנדרט במחשב ואין לי איקולייזר, כשנכנסתי לאיקולייזר של הרמקולים מסתבר שהסאב "מולבש" על הרמקולים ולכן אין משמעות אם אני מוריד או מעלה את הטאב של "סאבוופר". מה לעשות? יש תוכנה יעודית לשלוט על זה? אני לא יכול לשמוע שירים זה עד כדי כך גרוע.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by kobipk,

מה אתה אומרים על הדגם הזה העם שווה לרכוש אותו http://www.getit.co.il/Group/43970/12

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by overload,

אני מחבר 5.1 רמקולים למחשב ומגבר שתומך רק בדולבי פרו לוג'יק. האם אני יוכל לשמוע בדולבי עם כרטיס קול פשוט (סטריאו AC97 ישן)? והאם משחקים במחשב משתמשים בדולבי או רק AEX THX ו-דולבי סראונד?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הי אלו הרמקולים שאני רוצה לקנות YAMAHA TSS1W 5.1 והכרטיס קול יהיה Hercules GTXP עכשיו איך הרמקולים האלו מול Creative Inspire 6600 6.1 או Logitech z640 ורציתי לדעת אם שווה להחליף לAudigy או להישאר עם הGTXP תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אחת הבעיות של כל האלחוטיות היא רעשים עם ההתרחקות מהמשדר. אני מחפש אוניות אלחוטיות סראונד דיגיטליות אבל שלא ירעישו לי כאשר אני מתרחק מהמשדר.כמובן שאני לא מצפה להיות 500 מטר ומעלה מהמשדר אבל מרחק חדר אחד יספיק לי.להפעיל בסלון ולשמוע בחדר שינה יש חיה כזאת? לא מצאתי משהו מומלץ בחיפוש בפורום

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tal75,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש מסך חדש, נשב בערך 3 מטרים מהמסך, השימוש הוא בעיקר סרטים ותוכניות מהמחשב כנראה או 32 או 37 אינץ' אני שוקל לרכוש את הסמסונג C550 בעיקר בגלל הallshare , אני משתמש בתוכנה עם הסלולר, ומאד נח לי איתה ונראה לי שזה פתרון מצויין לצפיה בתכנית מהמחשב על המסך (שנמצא בחדר אחר) יש למישהו נסיון עם העסק? זה עובד? אפשר לראות עם תרגום? איך הטלויזיה מתחברת לרשת?דרך wifi או שאצטרך למתוח כבל רשת לסלון? אם זה סיפור ולא שווה את זה אני אחסוך אלף ש"ח וארכוש את ה530C קראתי פה גם על משהו על הפאנל, שצריך לבדוק, אבל לא כל כך הבנתי, מה העניין מישהו יכול טיפה לשפוך אור על הנושא? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Headspin,

קניתי לוח חדש IS7 של ABIT נשרף לי הלוח הקודם לא הייתי עם מחשב שבוע!! עכשיו ה SPDIF בלוח שלי לא מוציא סאונד הקבל נבדק והוא במצב מעולה!. הכרטיס קול הוא REALTEK ALC650 הבעיה היא למצוא את הדרייברים הבנתי שזה בעיה אצל הרבה אנשים הדרייברים החדשים מסריחים ולא טובים. אני צריך את הדרייברים גירסא 3.63 למישהו יש אותם או יכול לעזור לי למצוא אותם ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מאחר ולמדתי שאין לי צורך ב FULL HD אז אלך על HD READY ראיתי את הטלויזיה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736219 ויש לה תמיכה ב 1080p שזה מספיק עבור ה PS3, מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מחפש רמקולים ניידים לפלאפון ולאייפוד בעד 200 שח אני שומע רוק, רוק כבד, מוסיקה שחורה, אלקטרונית והיפ הופ ישראלי. אני צריך לפחות 12 עות סוללה עדיפות לסטריאו (זוג) ואני צריך משהו חזק יחסית. חשבתי על משהו כמו xmini max 2.0 או משהו כזה אפשר גם תיפה גדולים יותר מה שחשוב לי בעיקר זה כניסת 3.5. חוץ מזה אני צריך רמקולים חדשים למחשב 2.1 עם הספק של 100W לפחות בעד 550 שח עם חריגה של 50 שח רק אם זה שווה את זה. ואני צריך חוות דעת על כרטיסי קול של עד 370 שח חשבתי על זה asus xonar D1 dolby home theater 7.1 שיתחבר גם פעם בלמערכת 5.0 שנמצאת בחדר המקביל ולרמקולים שתציאו לי תודה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים