אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה נשמע חברים? עוד מישהו פה הזמין מMassdrop את ה Fostex TH-X00 האימתניות? אומרים שהמחיר ממש משתלם(2000 שח כולל מעמ לפי החישוב שלי) אוזניות פצצה ואפילו לא צריך מגבר בשבילן- 25ohm מי שרוצה להזמין מוזמן, כדאי למהר, מלאי מוגבל, נמכרו רק היום יותר מ500 מתוך 1000 אם תרצו להזמין נאי יותר מאשמח אם זה יהיה מהלינק שלי - https://www.massdrop.com/r/CHFG2X במידה ולא תרצו להשתמש בלינק שלי - https://www.massdrop.com/buy/fostex-x-massdrop-th-x00
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים השבוע קניתי מערכת 5.1 חדשה רסיבר: pioneer 423k רמקולים: srs 33 בהתחלה הרכבתי רק את הרמקולים הקידמיים והסנטר, את האחוריים השארתי לאח"כ. חיברתי את הכל והסאונד חלומי. אתמול תליתי את האחוריים. הבעיה שאני לא מצליח לקבל מהם סאונד בכלל. חיברתי אותם כמו שצריך, בדיוק כמו הקידמיים. ההשארה שלי שצריך להגדיר את הרסיבר ל5 חלקים. אין לי מושג איך לעשות את זה. התקשרתי לחנות שממנה קניתי את את המערכת . הוא אמר לי שאני צריך לקבל על המסך את התפריט של פיוניר ואני לא מצליח להגיע למסך הזה. בחוברת הדרכה אומרים לחבר את הממיר לBD ואז ללחוץ על 'RECIVER' בשלט ואז התפריט אמור להפתח. אבל שאני עושה את זה שום דבר לא קורה. בחייאת אם יש מישהו שמבין ויכול לכוון אותי ... תודה שבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב, שכולל לוח אם שיש עליו את ה-Realtek ALC889. האם כדאי לקנות את ה-X-FI Xtreme בכ-250 ש"ח? אני יכול להרשות לעצמי את הכרטיס, והמחשב הולך לשמש לא מעט למוזיקה וסרטים - אז הסאונד חשוב - אבל השאלה היא האם זה משתלם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה כרטיס יתן לי Latency יותר נמוך SB Live 5.1 או Herculres Fortissmo II/III אני עובד עם SB Live עם הדרייברים של ASIO ויש לי Latency נמוך בקיובס. סתם רציתי לדעת אם הייתי קונה את ההרקולס האם זה היה נותן לי Latency יותר נמוך?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת מה זה בעצם כרטיס טלוויזיה? האם הוא עובד גם בלי אינטרנט ? איזה ערוצים הוא מסוגל לקלוט? אם אני לקוח של הוט ואני קולט בעזרת חוט אנטנה ערוצים כמו 1 ,2 ,10 וערוצים רוסים . זה אומר שאני אקלוט גם בכרטיס הזה? והבנתי שיש גם כרטיסים שמקליטים -האם בכרטיסים הפשוטים האיכות הקלטה סבירה? אני לא מקצועי ואני מעוניין בכרטיס לשימוש ביתי בלבד בתור עוד טלוויזיה בבית... איזה דגמים מומלצים ? תודה רבה מראש ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך רמקולים 5.1 בסביבות ה450 שקלים בערך שישמשו אותי למוסיקה, סרטים ומשחקים... חשבתי על: Logitec X530 או Microlab M960
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כחודשייים החלפתי כרטיס קול לESI Juli@ כאשר חיברתי את הכרטיס לא היו בעיות אך במשך הזמן חוותי כמה התרסקויות עם מסכים כחולים ושמתי לב שרשום Juliat.sys ככה שאני יודע שזה מהכרטיס עשיתי פורמט והבעיות נמשכו לפני כשבוע עשיתי פורמט והיום היה לי עוד התרסקות ובכלל אני חווה הרבה האטות במערכת מאז שהחלפתי כרטיס קול.. בדקתי את הכרטיס על מערכת אחרת והמחשב לא התרסק כך שאני יודע שהבעיה אינה מהכרטיס אלה התנגשות בין דרייברים האם ידוע על בעיה זו הלוח אם שלי הוא DFI NF4 ULTRA-D LP מעבד 3500+ 939.. זיכרון CRUCIAL 512*2 בלי אובר קלוק בלי כלום.. כרטיס מסך X850XT אם זה משפיע על משהו..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי רמקולים Logitech X530 וכשחיברתי אותם עבדו רק שניים מתוך חמש וגם הסבופר עבד יש לי כזה חיבור שמתאים לשניי רמקולים ולכבל המקשר בין המחשב לרמקולים אבל אם אני מחבר אותו לשם הוא לא מיתחבר למחשב מאחורי הסב יש בננות שמתאימות לכל אחד מהרמקולים אבל אם אני מחבר את כולם לשם רק שניים עובדים למה זה קורה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי טלויזיה עם ממיר עידן + פנימי. אני מחבר את האנטנה של הבניין עם היציאה האדומה - יציאה שפשוט מכניסים. הבעיה היא שזה בעייתי מבחינת מגעים וכל תזוזה קטנה הורסת את התמונה. אני מעוניין לחבר את הטלויזיה כמו החיבור של HOT - כבל COAXIAL. העיגול הכחול, חיבור הברגה. הבעייה היא שבטלויזיה יש חיבור של הכנסה. כמו מה שאני משתמש עכשיו. למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את הבעייה הנ"ל? תודה מראש נ.ב. לא ידעתי אם מתאים לפה או למודינג וכו' אז שמתי פה. בכל זאת . טלויזיה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה הרסיבר: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=TXSR308&Cat2Cat1ID=146&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני רוצה לצרף אליו מערכת 5.1 , רמקולים קטנים הניתנים לתלייה על הקיר ובמצב ה"גרוע" שניים קדמיים עומדים. מחפש רמקולים איכותיים שינצלו את ההספק של הרסיבר בצורה הטובה ביותר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם כדי לחבר את המחשב ל5.1 רמקולים ולשמוע סראונד אני חייב כרטיס שתומך ב5.1 או שאפשר לחבר כל כרטיס פשוט למגבר והמגבר יהיה מחובר לרמקולים ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככה כשאני עובר בערך את ה60% עוצמה של הרמקולים הקול של הזמרים וכל הצלילים מתחילים להישמע מעוותים וסתם רועשים בלי איכות. 1.ממה זה נובע? 2.אולי שתי הרמקוליםהם בהספק שלהם חלשים מאוד ביחס לסאב ולמגבר? 3. אם הם באמת חלשים ביחס לסאב ולמגבר אולי כדאי לחבר במקומם רמקולים גדולים של מערכת סטריאו?(פשוט יש לי מיותרים של פנסוניק במצב ממש טוב). 4.אופציה נוספת אולי הכרטיס קול שלי לא מספיק איכותי?(זה הכרטיס קול שמגיע עם הלוח הם שלי(לא מובנה) והוא די איכותי בגדול).
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אלו הרמקולים שאני רוצה לקנות YAMAHA TSS1W 5.1 והכרטיס קול יהיה Hercules GTXP עכשיו איך הרמקולים האלו מול Creative Inspire 6600 6.1 או Logitech z640 ורציתי לדעת אם שווה להחליף לAudigy או להישאר עם הGTXP תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שהגיע הזמן שיהיה רמקולים במחשב, אז אני מחפש משהוא פשוט,ביתי. שאני אוכל לשמוע בו מוזיקה ומשחקים אני לא יודע מה המחירים של רמקולים אז תביאו לי מה שאתם חושבים. וד.א. שלא ייהרס אחרי איזה חצי שנה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות אוזניות שישמשו אותי בכמה נגנים שונים. הסתכלתי בעיקר על דגמים של חברת Sennheiser, אבל לא הצלחתי להבין מתוך הנתונים אילו נותנות תועלת אל מול עלות. אשמח לקבל עזרה בנושא. יש לציין כי האוזניות ייקנו בארה"ב ככל הנראה, ולכן התקציב בדולרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בשנתיים האחרונות נהרסו לי 3 אוזניות של סנהייזר. הדגם האחרון שהיה לי הוא EH-150. משום מה יום אחד צד אחד הפסיק לעבוד לי. פתחתי כדי לראות אם השתחררה ההלחמה, אבל כלום. האוזניות נפלו לא מעט פעמים מהשולחן (גובה של מטר) אך הן המשיכו לעבוד רגיל. מה הסיבה לזה שצד אחד פתאום מפסיק לעבוד? אפשר לעשות משהו או פשוט לזרוק אותן? האם האוזניות של סנהייזר ידועות כאוזניות שנהרסות מהר? אני מרוצה מהמחיר שלהן ומהאיכות שלהן ובזכות זה המשכתי לקנות אותן, אבל לא ניראה לי שכדאי לי להמשיך לקנות אותן אם הן לא מחזיקות מעמד שנה בממוצע. על איזו חברה כדאי לי ללכת הפעם, אם אני מחפש אוזניות שיחזיקו לי מעמד לאורך שנים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מיקרופון מובנה באוזניות של רייזר ועשיו עשיתי פירמוט ובשום דבר אני לא שומע אתה מקירופון כאילו רואים בהגדרות של הוידנוס שהוא עובד אבל נגיד בסטים כלום יש לי וינדוס 7 אולטמייט וREALTEK HD DRIVER
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיס הקול המובנה בלוח Gigabyte MA770T-UD3 מחובר בכבל RCA-PL למגבר סטריאו ומוציא רעש סטטי מעצבן בווליום גבוה בעיקר בתזוזת הגלגלת של העכבר. (נוסה עם חוטי ואלחוטי, בשניהם אותה הבעיה.) מה גם שהסאונד לא משהו, אני מתאר לעצמי שחיצוני ישפר את העניין. המגבר יכול להתחבר רק ב RCA, כך שאין לי צורך בחיבורים דיגיטליים למיניהם. סוג החיבור לא משנה (PCI או PCI-E). חשובה תאימות עם כל מערכת הפעלה (Windows 7/8, UNIX). האם DAC עדיף? משחק משחקים, אך בכל מקרה המגבר מוציא סטיראו בלבד. לא חשוב לי אם הקניה היא מחו"ל או מהארץ. תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הציעו לי את המסך הנ"ל במחיר של 2500 ש"ח, הפרש של כ800 ש"ח מהמחיר ברוב החנויות כחדש. המסך נמצא בשימוש קבוע בחנות כשנה וחצי, לא מצאתי עליו פיקסלים מתים והוא נראה במצב טוב. מתחייבים על אחריות לשנתיים. האם כדאי? ועוד שאלה, המסך מגיע ללא שלט, האם אוכל להסתדר בלעדיו עם השלט האוניברסלי של HOT? שלט חדש מהחברה עולה עוד 170 עד כמה שהבנתי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סרט עם סאונד DTS ואני רוצה לראות אותו גם בלתי מערכת התומכת בפורמט. האם יש אפשרות להמיר את הסאונד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי מביא לי כזאת מערכת מצרפת, רציתי לדעת האם אני צריך שנאי או שהמתח באירופה כמו אצלינו? ועוד שאלה , המערכת הזאת לMP3 וסרטים דיוקס של 700 מגה, הרבה פחות למשחקים. האם ההשקעה בכרטיס קול תורגש בסרטים ובMP3 ? לוח abit k9 ultra ועליו כרטיס קול כזה: On board 7.1 CH HD Audio CODEC (ALC883) Supports auto jack sensing and optical S/PDIF Out תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה לאוזניות בתקציב הנ"ל. אין ברשותי מגבר לכן הם צריכות לעבוד גם ללא הגברה. השימושים: מוזיקה, מוזיקה, ומוזיקה. דוגמאות ללהקות שאני שומע: Pearl Jam, Alice In Chains, Foo Fighters, Led Zepplin, Pink Floyd ורבים וטובים אחרים הסגנון די ברור. חשוב לי מאוד הפירוט, באסים מדברים אליי אבל באסים מדוייקים ולא כאלה שבולעים את הצלילים האחרים. מקור השמע הוא Ipod touch ובעתיד הלא נראה לעין כרגע אולי מערכת טובה. יש לי כמה שאלות מכיוון שאין לי שום ידע בנושא האוזניות, ברשותי רק Px100 לנגן הMP3 מעבר לזה לא היה ברשותי שום מוצר איכותי. עד כמה ההבדל בין אוזניות מוגברות ללא מוגברות הוא גדול? מהמערכת ברכב אני יודע שההבדל בין רכיב לא מוגבר למוגבר הוא אדיר, אבל מדובר בדברים שונים …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייח ישן המריץ חלונות XP שעומד כבר שנה במחסן ללא שימוש (אך תקין לחלוטין). ברצוני לחבר אותו לטלוויזיית CRT על מנת לראות באמצעותו סרטים שהורדתי למחשב, גלישה באינטרנט ע"ג המסך וכ'. כרטיס המסך במחשב הוא מובנה על הלוח, ומכיל חיבור VGA וחיבור TVout. הטלוויזיה היא מסוג CRT המכילה חיבור RCA בלבד, ואם אהיה מדויק מדובר על כבל צהוב לאות וידאו, וכבל בודד לבן לאודיו. אין כניסה אדומה בדומה למכשירי CRT מתקדמים יותר, אך לטלוויזיה המדוברת שני רמקולים בצדדים. מבחינת המרחק בין המחשב לטלוויזיה המרחק אפסי, הם אחד ליד השני. ברצוני לדעת בבקשה אילו כבלים אני אצטרך ע"מ להריץ את העסק, באיזה חיבור להשתמש במחשב ומהיכן אני יכול לרכוש את הכבלים/מפצלים הרלוונטים באזור עמק יזרעאל או…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, השאלה היא בדיוק מה שכתוב בכותרת. כרגע מה שיש לי זה כבל 3 חיבורים שאמור להיכנס למחשב (יוצא מהסאב של קריאטיב) - כשאין לי דרך לחבר אותם לכניסות בטלויזיה (אני משתמש ברמקולים המובנים בינתיים). איך אפשר לסדר את זה שאני אשמע ברמקולים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס קול במחשב הנוכחי. האיכות שמע שלו ירודה יותר והווליום המקסימלי נמוך יותר. ערכתי בדיקה עם מחשב נוסף שיש לי, ולא הופתעתי לגלות שצדקתי. כרטיס הקול שלי הוא- Realtek ALC 883. (לוח ג'יגאבייט, נו.) הכרטיס קול במחשב השני גם הוא Realtek, דגם- AC' 97, גרסה קודמת פחות טובה מזאת שבמחשב הנוכחי. ערכתי בדיקה עם אותן האוזניות בפול ווליום. במחשב השני- איכות קול ממש ממש טובה, חדה, חיה, וכמובן גבוה נורא בווליום מקסימלי. במחשב הנוכחי- איכות קול נחמדה אך חלשה יותר בהרבה באיכות מקסימלית, חדה אולי כן, אבל לא חיה במיוחד. בדקתי את ההגדרות בשני המחשבים, אם זה בקרת ווליום, התקני קול, לוח הבקרה של הדרייבר... אותן ההגדרות. אני ממש לא יודע מה הסיבה... אנשים, יש לכם מושג?…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-