אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה נושא חופר אבל יש לי בעיה שלא מצאתי לה נושא בפורום יש ברשותי TV של סמסונג 40A550 ואני רוצה לחבר את המחשב שלי עם כבל VGA לטלוויזיה. ושאני מחבר אותם אז הTV אומר לי שהחיבור לא תואם או משהו כזה. יש למישהו מוסג מאיפה אני צריך להתחיל בכלל לאתר את התקלה? אגב יש לי כרטיס מסך אוןבורד (לצערי) מסוג G31, לא שזה משנה הרבה אבל בסכלס הוא אמור להציג לי משהו על המסך (לא איכפת לי כרגע עד כמה זה יהייה גרוע).
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש אוזניות ספורט טובות ואיכותיות רב תכליתיות. האיכות של הסאונד צריכה להיות טובה , אבל לא אודיופילית, בשביל זה יש לי מערכת סטריאו טובה בבית השימושים של האוזניות- חיבור לנגן סנסה של סן דיסק או לאייפוד נאנו בעיקר עבור, מכון כושר- מכשירי כוח , וריצה אני אוהב אוזניות בסיגנון קשר מעל הראש, אבל לא מצאתי משהוא שממש נראה לי , עד עכשיו היו לי אוזניות סוני A35, שמאוד היו נוחות, והן גם מתקפלות וקומפקטיות, הבעייה שהן נהרסות אחרי שנה עקב מגעי חשמל לא טובים . חשבתי לקחת את האוזניות Sennheiser PMX80 אבל השאלה אם זה לא יפריע לי כשאני עושה אימון עם מכשירי כוח ,כשאני צריך לשכב על ספת כושר? וכן קראת בביקורות בארץ ובחול שמשום מה הן לא נוחות לשימוש של מעל שעה.... האוזניות מן הסתם צריכות לש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שכותרת הנושא כבר אומרת הכל. האמת שאין לי מושג ולו הקטן בעולם כרטיסי הקול,קניתי רמקולים microlab 23x 5.1 וסך הכל אני רוצה לחבר אותם למחשב ושישמעו בצורה איכותית בהתחשב במחיר כמובן. אפשר לקבל דגם של כרטיס מסך סביר שיענה על הצרכים שלי? תודה מראש על העזרה, ובכלל ,תודה לכל מי שעוזר פה בפורום,עולם הרכישות הפך בטוח יותר מאז העזרה בפורומים השונים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות דיסקמן MP3 עד 250 ש"ח יש אפשרות לחריגה עד 300 ש"ח אבל אני ממש ממש לא רוצה לחרוג. חשוב שהדיסקמן לא יזלול סוללות. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מקליטים מקלטת לדיסק(הקלטת זה של סאונד לא וידאו) איך מקליטים ו מה אני צריך ... תודה מראש רז
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שיש בנעוץ נושא על אוזניות, אבל הוא די מבולגן, ולא ראיתי שם יותר מדי המלצות.. ובחיפוש אני מוצא הרבה תוצאות, אבל הרוב זה דברים לא מעודכנים, בני שנה ויותר, ככה שהמחירים וההמלצות לא הכי רלונטיים... קניתי אוזניות לפני בערך חצי שנה..ב50 ומשהו שקל, הם החזיקו את החצי שנה, אבל עכשיו שומעים בהן רעש חשמלי כזה..לא יודע בדיוק איך להסביר את זה, אבל בכל מקרה אי אפשר לשמוע איתן. השימוש הוא לשמוע מוזיקה מהאמ פי 3/דיסקמן, תלוי במצב רוח בבוקר...[בעיקר רוק ומטאל אם זה משמעותי..אני באמת לא יודע] כמו שכתבתי, התקציב הוא פלוס מינוס 100 שקל, ואני באמת לא יודע כמה איכותי אפשר להגיע בזה, אבל אם יש, זה יהיה טוב.. אה, ועוד משהו, ההורים נוסעים לחו'ל בעוד כשבוע[מדריד אם אני לא טועה] ככה שאם יש…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שרב הדיונים על הנושא ישנים, לפחות כמו גילאם של הקלטות שלי ברצוני לדעתי מה עלי לרכוש חומרה/תוכנה בכדי לבצע את ההמרה. ברשותי מחשב עם כרטיס מסך רגיל, (כניסת HDMI,VGA) תודה רבה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי האם מישהו יכול להמליץ לי על מערכת הגברה שמתאימה למסיבה שתיערך בשטח פתוח בפני קהל של 200-300איש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים 2.0/2.1 לחבר. השמח לקבל המלצה בתקציב עד 350 ש''ח. עד עכשיו חשבתי על שתי אפשרויות : -MicroLab M880, קניתי כאלו לעצמי והאמת שאני מאוד מרוצה. איכות בניה טובה למחיר וגם הסאונד לא מזייף, אך החיסרון שאין שלט. -Microlab FC-530 דגם שממליצים עליו בפורום. דיי נחמד בעל סאב חזק ושלט, אך סובל מאורך קבלים קצר (מטר),מגבר שאין בו צורך וסטליטים דיי חלשים. אשמח להמלצות וחוות דעת למערכת + שלט(אם יש אפשרות). לגבי 2.0 ו2.1 , תלוי מה עדיף במסגרת התקציב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי טלויזיה חדשה עם רמקולים מובנים מאוד גרועים יש לי מחשב שמחובר לטלויזיה (חיבור וידאו בלבד) עם רמקולים 2.1 ATP3 וכרטיס קול AUDIGY 2 VALUE עם LINE IN ויציאות לרמקולים קדמיים אחוריים ועוד אני רוצה לחבר את הממיר של היס ל LINE IN של הכרטיס קול שלי, ושהוא ישלח את הקול הזה ל"אחוריים=רמקולים 2.0 פשוטים שאקנה" יציאה כתומה את הסאונד הרגיל של המחשב שלי אני רוצה שימשיך לשלוח ל"קדמיים=ATP3" יציאה ירוקה וכשאבחר לראות סרט מהמחשב או מהטלויזיה אוכל שזה יפעל ב4.1 וינצל את כל הרמקולים. זה ה"חלום" השאלה אם זה אפשרי? אם כן איך מגדירים? תודה רבה מראש לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למערכת רמקולים בתקציב של 1500-2000 ש"ח למחשב נייד. אם יש הסאב מוריד משמעותית מהאיכות אז אני יכול לוותר על זה. אין לי העדפה לחנות / חברה מסויימת אבל שתהיה אמינה ושיהיה למי לפנות במקרה של תקלה. דיברתי קצת עם אנטולי והוא המליץ ללכת לסיבוב ולשמוע מערכות אבל זה לא ממש אפשרי בשבילי אז הוא המליץ לי ללכת על הדגמים היקרים של אלטק / לוג'יטק. לא אכפת לי כל כך מהגודל של הרמקולים אבל שלא יהיו גדולים בטירוף. תודה מראש, נדב [:
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן חדש, אבל הדעות פה ממש חלוקות. בדקתי מחירים והZVM יקר מאוד יחסית לאייפוד(30 ג'יגה), חלק אומרים שהZVM יותר טוב וחלק אומרים IPOD, מה גם שהמחיר שלו הרבה יותר טוב... אז מה יותר טוב?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקור www.PDApoint.net קצת תמונות קודם כל אז מה יש לנו כאן ? מסך 4" אינץ WVGA ברזולוציה של 800X480 נפח בין 4 ל 8 גיגה (פלאש או מיקרו דרייב ?) מערכת הפעלה Windows CE חריצי הרחבה - לא ידוע אבל כנראה יציאה ל TV - לא ידוע - אבל נקווה פרטים נוספים בקרוב ב
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלכתי היום לבאג בכוונה לרכוש את הנגן הנ"ל, והמוכר אמר לי שלנגן אין רדיו. במפרט של הנגן כתוב שיש רדיו, וגם בביקורות של זאפ פה כתוב שיש רדיו. מצד אחד נראה לי מוזר שהמוכר ינסה למנוע ממני לקנות אצלו, לכן זה נראה כאילו באמת הייתה לו כוונה טובה. מצד שני באג ידועים כיבואני MPIO, וכדרך אגב הוא הציע לי את הMPIO FY600, שעל פניו נראה מצויין, אך עולה 60 שקל יותר. בכל מקרה המוכר עבד עלי או שהוא צודק?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש אוזניות איכותיות במחיר של 200 עד 400 ש"ח. נוחות גם חשובה שימושים עיקריים שמיעה בנגן MP3,מוזיקה וסרטים במחשב. לאחר שיטוט בזאפ זו הרשימה שממנה הייתי רוצה לקנות: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=305296 את אלו שמעתי לפני כמה חודשים ופשוט זה היה מדהים יש להם צליל עשיר ומלא לא יצא לי לשמוע אזניות טובות אחרות...אז אין לי איך להשוות ממש. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=17489 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=16300 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=16327 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=21784 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=22762 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=372732 http://www2.zap.co.il/model.asp?mode…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. סיום שנה, שטויות של ההורים, רוצים לקנות לי מתנה (שטויות מבורכות). אין לי נגן MP3 חוץ מאיזה ריו שרוב הזמן אחי הקטן משתמש בו. חשבתי על נגן MP3 וראיתי שהמון ממליצים על ה- iRiver H10 6GB. נראה אחלה נגן לפי כמות הביקורות הטובות שהוא קיבל. התקציב שלי הוא 1100-1200 שקל גג! כדאי? או שיש משהו אחר מומלץ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צורב MP3 ואני שומע אותם רק דרך הטלויזיה ולא דרך הרמקולים למה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עזרו לי לכתוב פוסט השוואה והכרעה בין המיני למיניהם... יעזור לי ולאחרים.. כשאחזור אני גם אכתוב.. צריך : השוואות.. ביקורות.. ודעות אישיות !! תודה !
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או קיי, יש לי כמה אופציות האחת , קנייה מישראל - אשר נפסלת ברגע זה עקב המחיר . השנייה , קניה מUS , אך הUSOTG לא יעבוד . השלישית , אירופה, אך איזו ארץ ? הרי באירופה יש הרבה, איזו ארץ הכי זולה ורצויה ? האם בUS יש אפשרות לנגן אירופאי?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ושבוע נעים אני מחפש מקרן לשימושים שבכותרת (סרטים, קונסולות משחק, טלווזיה), בתקציב של בערך 3-5K.. השימוש לרוב לא יהיה HD, אבל יהיה נחמד אם תהיה לו רזולוציה של HD Ready. בכל מקרה אני רוצה רזולוציה של לפחות 1024X768, ולא 800X600 כמו הרבה מקרנים כי זה נמוך מדי לטעמי (אולי נבחר את הלפטופ ונראה סרטי HD לפעמים). אני חושב על המקרן LG DX325, ממה שאני רואה בזאפ ההארה שלו חזקה יחסית (2500), הרזולוציה היא 1024X768, יש לו הרבה חיבורים והביקורות יחסית בסדר... אם למישהו יש ניסיון איתו יהיה נמחד לדעת מה אתם חושבים עליו.. ובכלל אם יש לכם הצעות אחרות בתקציב.. בבקשה... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים שיחליפו את הרמקולים הנאמנים ב 30 שקל שהיו איתי כבר שנים רבות. מעולם לא היו לי רמקולים יותר רציניים מאלה כך שאני לא ממש יודע למה לצפות מרמקולים. הדרישות שלי פשוטות: * אני לא ממש רגיש למוסיקה כך שמבחינת "איכות הצליל", כל מה שאתם מחשיבים כסביר הוא מעל ומעבר בשבילי... * עיצוב שחור/אפור * מינימום אורות מנצנצים, או לפחות שיהיה אפשר לכסות את האורות בקלות. * ניצול מקום טוב- לדוגמה הרמקולים שיש לי עכשיו מעצבנים כי החוט ביניהם קצר מידי ואני לא יכול למקם אותם בדיוק איפה שאני רוצה. * אין לי כוח להתקין רמקולים על קירות או למתוח כבלים על הקיר וכו'. * חיבור לאוזניות משיקולי ניצול מקום ופשטות, אני מסתכל בעיקר על 2 רמקולים או 2.1 רמקולים. ויש לי שאלה: …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל המלצות לאוזניות בתקציב של עד 200 ש"ח לא חובה מהארץ - איביי זאת גם אפשרות תודה לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה 46" או 47" (יש נישה בקיר ואי אפשר לשים שם טלוויזיה גדולה יותר). תקציב: כ 6500 שקלים, במידת הצורך אפשר לחרוג. מרחק הצפייה הוא כ 3 מטרים, במהלך היום החדר מואר. השימוש העיקרי יהיה שידורי yes (חשוב שגם שידורי sd יוצגו בצורה טובה). יש רסיבר ולכן נושא הקול אינו חשוב, כמו כן אין צורך בתלת מימד. יהיה נחמד אם יהיה חיבור usb עם תמיכה בפורמטים שונים. אם יש צורך בפרטים נוספים אני אעדכן. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם עדיין אלו הרמקולים המשתלמים ביותר? אין לי מקום בחדר לרסיבר ולמערכת רמקולים רצינית, אז ככה שמערכת רמקולים למחשב תהיה בחירה טובה. המערכת תחובר למחשב בכבל אופטי (לוח GB EX58A-UD3R), מידות החדר הן 3.7 על 4, בחדר יהיה מקרן ויויטק 1080 ומסך גלילה חשמלי, אז ככה שהמטרה של הרמקולים : קולנוע ביתי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-