אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס יתן לי Latency יותר נמוך SB Live 5.1 או Herculres Fortissmo II/III אני עובד עם SB Live עם הדרייברים של ASIO ויש לי Latency נמוך בקיובס. סתם רציתי לדעת אם הייתי קונה את ההרקולס האם זה היה נותן לי Latency יותר נמוך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ההורים עוברים בקרוב דירה ולכן יתחדשו גם במע' קולנוע חדשה. תהיתי אם כדאי להרכיב להם מחשב HTPC שיודע לשדר HD ולהקליט לפי לוח שידורים מיס (לחקות את הפעולה של יס מקס). משום מה, אני לא מוצא שום מקום באינטרנט שבאמת מדבר על זה או אפילו מציע לך לקנות דרכו כך שאני לא יודע אפילו על איזו הוצאה מדובר והאם זה משהו ששני ההורים שלי ידעו להסתדר איתו מבחינת תפעול. א) יש חיה כזאת בארץ? מדיה סנטר שמקבל לוח שידורים מיס? ב) כמה יעלה לי מוצר כזה, עם מארז טוב ושקט ויכולות ניגון HD על המעבד של כרטיס המסך? ג) הקלטת HD חי היא תוספת יקרה? ד) איפה קונים? בגלל שזה להורים הייתי מעדיף לקנות את הכל במקום אחד שיתן להם שירות לשלוש שנים. ה) מישהו התנסה? למישהו כאן יש חוויות לחלוק? תודה ושנה טובה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוזניות בנויות היטב שיושבות טוב על האוזן - עם עור ולא קטיפה אוזניות עם ווליום על הכבל אוזניות שמסוגלות להפיק צליל טוב ונקי לאורך כל התדרים. אוזניות שמחזיקות יותר זמן אוזניות שיגרמו לי לשמוע לכל פרט ושיגרמו לי להרגיש כאילו אני נוכח בחדר ההקלטות/סרט אוזניות שנותנות לי הרגשה טובה בלב במוח באוזניות (רק לא בארנק) מיועד למחשב, טלויזיה, מערכת סטריאו אוזניות עם אחריות-אם צריך? אל חוטי אני חושב שמאבד צלילים , תקנו אותי אם אני טועה מחיר מיועד בין 250-400 שקל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלוהה, היום שיחקתי קצת עם הנגן וממש התרשמתי, השאלה אם כדאי להחליף את הiriver 5 giga h10 שלי בזה מה דעתכם? (פרטים)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הרסיבר: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=TXSR308&Cat2Cat1ID=146&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני רוצה לצרף אליו מערכת 5.1 , רמקולים קטנים הניתנים לתלייה על הקיר ובמצב ה"גרוע" שניים קדמיים עומדים. מחפש רמקולים איכותיים שינצלו את ההספק של הרסיבר בצורה הטובה ביותר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדי לחבר את המחשב ל5.1 רמקולים ולשמוע סראונד אני חייב כרטיס שתומך ב5.1 או שאפשר לחבר כל כרטיס פשוט למגבר והמגבר יהיה מחובר לרמקולים ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ברשותי כרגע טלויזית LCD של חברת MAG מדגם BF32-XP 3200 32 אינצ הביאו לי עכשיו טלויזיה נוספת שטוחה של חברת HAIER מדגם haier HTR-192 37 אינצ (אין לי מושג אם זה אלסידי או פלאזמה) תיקון טעות לדגם של חברת HAIER: על השלט רשום HTR-192 ובגב של הטלויזיה רשום: דגם L37A8A-A1 על שני מסכי הטלויזיה רשום HDTV אבל על חברת האייר רשום גם HDTV READY אני צריך לבחור מה נשאר אצלי, אני בקטע של ה37 אינצ אבל לא רוצה לרדת באיכות, אם כבר יש איכות באחת מהן אשמח לקבל תשובה איזה דגם עדיף בלי להתיחס לגודל תודה מראש דניאל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש מסך חדש, נשב בערך 3 מטרים מהמסך, השימוש הוא בעיקר סרטים ותוכניות מהמחשב כנראה או 32 או 37 אינץ' אני שוקל לרכוש את הסמסונג C550 בעיקר בגלל הallshare , אני משתמש בתוכנה עם הסלולר, ומאד נח לי איתה ונראה לי שזה פתרון מצויין לצפיה בתכנית מהמחשב על המסך (שנמצא בחדר אחר) יש למישהו נסיון עם העסק? זה עובד? אפשר לראות עם תרגום? איך הטלויזיה מתחברת לרשת?דרך wifi או שאצטרך למתוח כבל רשת לסלון? אם זה סיפור ולא שווה את זה אני אחסוך אלף ש"ח וארכוש את ה530C קראתי פה גם על משהו על הפאנל, שצריך לבדוק, אבל לא כל כך הבנתי, מה העניין מישהו יכול טיפה לשפוך אור על הנושא? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר ולמדתי שאין לי צורך ב FULL HD אז אלך על HD READY ראיתי את הטלויזיה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736219 ויש לה תמיכה ב 1080p שזה מספיק עבור ה PS3, מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה באוזן שהיא קצת פתוחה והיא לא מתאימה לאוזניות קטנות כניראה והאוזניות הקטנות כל הזמן נופלות לי מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג מחזיק לאוזן בישבילהם ? מישהו אמר לי פעם שבאורנג' אפשר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טלוויזיה חדשה, את הSamsung la32b450 . אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב. ורציתי לשאול איזה חיבור יהיה יותר איכותי וכמה הבדל באיכות שאני ארגיש בצפייה בסרטי HD. החיבורים הם DVI->HDMI, והחיבור השני הוא VIVO -> Component {חיבור מיוחד שמגיע עם כרטיס המסך [nVidia 8800gt]}. הבנתי שהבעיה עם החיבור הראשון {של הDVI} הוא שבמקורHDMI מעביר שמע, וDVI לא, לכן רציתי לדעת אם יש איזה שהוא פתרון, ואם חיבור שמע על סיבים אופטיים/חיבור בננה מקבל עדיפות מאות השמע המובנה בHDMI. נ.ב. בנוסף יש בטלוויזיה חיבור של VGA, כמה חיבור המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל VGA יהיה איכותי? בתודה מראש על העזרה, שניר =]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר משתלם לקנות? יש טעם לקנות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721237 , במקום LCD fullHD (בערך באותו הגודל) ? (יש תקציב).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.audioengine.co.il/products.htm ויש לי כרטיס קול realtek ac97 האם כדאי להחליף לכרטיס קול יותר טוב ? האם זה ישפיעה על האיכות של הצליל ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שבעבר היו בעיות תאימות והכרטיס לא עבד. יש לי WIN7 ואני חושב לקנות את הכרטיס, האם הבעיות עדיין קיימות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות פשוטות אבל איכותיות(במסגרת התקציב כמובן) יחוברו לI7 אני שומע בעיקר טראנסים האוס וכ"ו... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 2 מסכי LCD בגודל 37-42 fullHD, עדין לא סגור על דגם, אני מחפגש עוד אנשים לקניה משותפת במחיר נוח יותר, מישהו בענין?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יצא או הולכים לעשות מערכת סטריו שכמו שיש דיסק וקלטת יש פתח למיני דיסקים מה זה רעיון סבבה ברור שיש את החיבורים אבל זה יכול להיות יותר נוח בעתיד זה יהיה במקום הקלטות לא?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 שיהיו למוזיקה בעיקר וגם לסרטים בעיקר יענו שניהם עכשיו אלו המערכות הכי טובות שמצאתי במחירים האלו(נראה לי תקנו אותי אם אני טועה) אז ככה חשבתי על הרמקולים האלו: 1. Logitech Z-680 http://www.logitech.com/index.cfm?countryi...crid=2&detail=2 עולים: 2430 שקל 2. creative MegaWorks THX 5.1 550 http://www.creative.com/products/product.a...oduct=240&nav=2 עולים:2020 שקל 3. אלו אני חושב שעדיין אין בארץ :\ (סתם שאלה:איך אני יכול לדעת מתי הם יהיו?). Logitech Z-5500 Digital http://www.logitech.com/index.cfm/products...,CONTENTID=9486 עולים:נראה לי שהם יעלו הון. אז איזה לקחת? אבל עם נימוק אם אפשר בבקשה ולגבי הכרטיס קול יש לי כרטיס קול מובנה 5.1 הלוח אם…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרמקולים מבחינת איכות?... והאם הם יפריעו למחשב כלומר ידוע שרמקולים יוצרים שדה אלקטרומגנטי האם הם יפריעו למחשב או למסך???.... הסאב כנראה יישב כמעט מטר מהמארז.... יפריע או לא?? תודה מראש !
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם 5900 .חיפשתי באתר של פיוניר ולא מצאתי-מי שמצא או שיש לו לינק אחר שיתן לי לינק ישיר- תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה ובכמה כדאי להחליף את החיבור PL (איזור ת"א) האם כדאי לעשות את זה בעצמי? לא מצאתי מדריך תמציתי ביוטיוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. איך הופכים MID ל-MP3? 2. יש לי דיסקמן שקורא MP3 , צרבתי דיסק כקבצי DATA של MP3 והדיסקמן לא קורא לי אותו הוא כותב לי : session02 , למה זה קורה? מה אני עושה עכשיו? אני משתמש בnero 5 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 פשוטה של לוג'יטק X-540 שמחוברת למחשב וממקומת בחדר כדי לראות תכנים בטלוויזיה דרך המחשב. אני רוצה להוסיף 2 רמקולים רגילים שיעבדו בזמן שאני סתם במחשב ולא רואה סרטים. 2 המערכות לא צריכות לפעול ביחד , אני רוצה שהסאב-וופר של לוג'יטק יעבוד ביחד עם 2 הרמקולים הפשוטים. יש לי לוח אם MSI G31M2 V1 עם 6 כניסות. ה5.1 משתמש ב3 יציאות שמתחברות לסאב שהוא גם המגבר ומשם לכל רמקול יש כבל משלו. ה2 רמקולים ישתמשו בכבל ירוק אחד עם חשמל נפרד. צריך לדעת אם זה בכלל אפשרי ואם כן מה צריך לעשות , אין לי בעיה גם לעשות הלחמות ואלתורים קלים אם צריך. תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מדבר על אוזניות טיפה יותר רציניות משל Logitech Senneshier Medusa או משו כזה.. יש איפשהו בארץ? כי אני עוד לא ראיתי.. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על אלה: INSPIRE GD580 Creative GT5051R Altec Lansing V998 Luxeon H500 MicroLab זה לא חייב להיות 5.1 אבל חייב להיות בין 1000 ל1500 ש"ח ולא יותר (כמה שיותר קרוב ל1000 יותר טוב) השלט חייב להיות בלי חוט!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-