אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לקנות את האוזניות: Aiwa HP-SN51 http://www.audiocubes.com/product_info.php?products_id=740 או Aiwa HP-JS35 http://www.amazon.com/gp/product/B00005NGQJ/104-7201301-0946364?SubscriptionId=04HSKH6V3FDXFHVN1F82Content-type%3A%20text&n=172282 איזה אוזניות עדיפות יותר, והאם אפשר להשיג אותן בארץ? בכל מקרה אם אין בארץ אני מזמין מחו"ל תודה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום יש לי שכנים רועשים, ואני פשוט לא יכול לסבול את זה ומחפש הגנה פסיבית. מדובר על רעשים כמו גרירת רהיטים אבל הכי מציק - טריקות דלתות. רעש פתאומי ומבהיל, לפעמים גם די חזק. לרוב מדובר בתדרים נמוכים יחסית. יש לי אוזניות רגילות שמתלבשות על הראש והן עושות את העבודה רק כשאני שומע בעוצמה גבוהה - אבל אני לא תמיד רוצה ווליום כזה. מה שאני מחפש זה אוזניות שתהיה להן אטימה מעולה לרעשים חיצוניים. כמו כן חשוב מאוד נוחות גבוהה גם לזמן ממושך. באמת שאין לי כיוון למה שאני צריך. אוזניות שנכנסות לתוך האוזן? אוזניות שמתלבשות על הראש כאמור יש לי, אבל אולי אוזניות גדולות יותר יעשו את העבודה (למשל אוזניות אולפן). האם מנגנון ביטול רעשים זה מה שיעזור לדרישות שלי? אשמח למידע, כיוון והמלצות …
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן כולם אחד התפקידים שלי בעבודה הוא לעבוד עם פרימייר בהכנת סרטוני הדרכה ולשמוע צלילים מעצבנים שוב ושוב ושוב. בשביל לא לשגע את הצוות אני עובד עם אוזניות, בעבר עבדתי עם on ear של bose פרטיות שלי אבל מאחר והם התחילו להישחק בעבודה החזרתי לבית וכעת אני מחפש חדשות על חשבון העבודה. הדרישות מהאוזניות הם שיהיו נוחות לאוזניים למשך יום עבודה שלם ושיהיה להם בידוד סביר מהסביבה. בתודה מראש גיא.
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
נכון שבווריאציות שונות הנושא הזה נטחן ונשאל וכו ... אבל בחיפוש שעשיתי לא מצאתי תשובות שענו לי באופן מוחלט ומאחר והיו לי כמה סוגים של אוזניות - in ear cx300 - נהרסו ... אוזנייה אחת עובדת וכו ... בטח החוט ועוד איזה סט של סנהייזר שהתפרק הכיסוי שלו היו לי גם סט מגניב של אוזניות שנקראו skull candy אז אני אנסח את זה ככה : תקציב : לא מוגבל אוזנייה צריכה להיות חזקה וחוט חזק שלא מצ"תקמק כמו לא יודע מה, עדיף פלאג ישר ולא "ר" ... חשוב לי מאוד נושא האיכות ... לכן אני מוכן ללכת על תקציב משופר .... הכי חשוב שלא תעוף לי מהאוזן באמצע רכיבה או ריצה על ההליכון ... אשמח לתשובה טל
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקנות אוזניות כפתור (ולא קשת) שהשימוש העיקרי שלהן יהיה ריצה הכי חשוב שלא יפלו במהלך הריצה ויחזיקו כמו שצריך איכות סאונד טובה אמידות של הכבלים (היו לי כמה אשפה שאחרי כמה ריצות פתאום שמעו רק באוזן אחת וכו'.. רמה נמוכה) תקציב - ראיתי שהמחירים יכולים לנוע די הרבה לכל כיוון ולאן אין לי כל כך רעיון מניח שבאזור ה100$ אגב אם תגידו לי שטעות גדולה לקנות בדיוטיפרי ועדיף איפשהו בחו"ל (טס לברלין - למשל בסוני סנטר) אז אני מוכן להקשיב יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ושבת שלום! היתי שמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות שיתאימו לMP3 שלי בזמן הריצה! מקסימום מחיר עד 400 שח.הקודמות שלי היו ריפרנס 220 של JBL היתי מאד מרוצה מהם עד שהם הפסיקו לעבוד :-( תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מזמין מחשב חדש (שנעזרתי בהרכבתו באתר זה) ורציתי לקבל ייעוץ לגבי אוזניות. הסיבה שאני רוצה אוזניות (ובהתאם גם הסיבה שאני לוקח מארז שקט במיוחד למחשב) היא כדי ליצור סביבה שקטה במקום שבו תהיה עמדת המחשב שלי (בסלון בדירה קטנה עם חברתי). עשיתי מחקר קטן ובעזרתו אציין מאפיינים על עצמי שיעזרו לבחירת אוזניות: * אני לא מבין גדול באודיו ולא יודע אם אני יכול או לא יכול להבחין באיכויות, עד עכשיו השתמשתי ברמקולי Altec Lansing BXR1221 ואני חושב שאני די מרוצה מהם. * לא השתמשתי בכרטיס קול יעודי * עדיף שיהיה מיקרופון * עד עכשיו אני משתמש באוזניות (פשוטות מאלה שמקבלים עם הגלקסי) רק כדי לשמוע מוסיקה בדרכים. חוויה לא משהו - תמיד אחרי שעה כואבות האוזניים ולכן אני חושש מלהשתמש …
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש עד היום באוזניות sennheiser cx550 לשמיעת מוסיקה בנגן שלי (cowon c2), בנסיעה ברכבת. בבית יש לי אוזניות אחרות של sennheiser, דגם HD 555. הפער בין האוזניות תמיד מכווץ לי את הלב ואת האוזניים, ותמיד הנוחות של נשיאת אוזניות תוך-אוזן מנצחת את הסרבול של אוזניות גדולות. אולי הגיע הזמן להתאמץ קצת יותר? האם יש לכם המלצה לאוזניות שיתנו שמע טוב, יהיו נוחות לנשיאה ויצדיקו את המעבר מה-cx 550? (למשל, האם אוזניות כגון px-200 טובות יותר מהאוזניות שלי היום ושוות את המעבר)? אני שומע בד"כ folk, פופ, אינדי. לא אוהב יותר מדי באסים. מבחינת תקציב - עד 500 ש"ח. רוב תודות למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות איכותיות יחסית עד 500 שקלים. בעיקרון לאנדרואיד גלקסי 5,שיהיה מיקרופון ואפשרות שליטה על שירים ושיחות.(לא הכי חשוב אבל רצוי.) אפשרי On ear או In ear,אחד מהשניים. כרגע Over ear לא מתאים לי בתור חייל. בהתחלה חשבתי על אלה: http://smsaudio.com/products/street-by-50-on-ear אבל קיבלתי המלצה חמה לא להתקרב,שהם גם לא תאומות אנדרואיד. האם זה נכון? בקשר לסיגנון מוזיקה,אני שומע כמעט הכל מהכל. אשמח להמלצה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לתופים אלקטרונים. אוזניות קשת עם ספוג אוטם סביב אוזן. עד 200 ש''ח הזמנתי בנתיים בבאג את ה K512 של AKG והמוכר אמר שיעשה לי מחיר טוב.... איך האוזניות האלה? המלצות לאוזניות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אחרי שהRP-21 שלי נהרסו (נשברה הקשת קרוב מאד ל"אוזן") ועד שיהיה לי זמן/כלים לתקן אותן, חשבתי לקנות עוד זוג. עכשיו יש לי גם טיפה יותר כסף, ועל כן עוד סיבה להשתדרג. אני מחפש אוזניות לא In-Ear, עם כבל ניתן להחלפה, בטווח מחירים שצוין לעיל. העדפה לסגורות על פני פתוחות.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם יש משהו סביר במחיר כזה אז בבקשה תמליצו לי על אוזניות בסביבות המחירים האלו..! תודה!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות (לנגן mp3) באיזור ה150-200 שקל אבל שלא יהיו כפתור - יעני גדול+ספוג! תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
בעיקרון האוזניות האלה ישמשו אותי להכל, אבל חשוב לי בעיקר שהן יהיו עמידות ונוחות לריצה (ופעילות פיזית בכלל). אני מודה שלא ניסיתי את זה אף פעם בריצה, אבל in-ear כנראה לא יהיה מתאים. מבחינת מוזיקה אני דיי שומע הכל, אבל לרוב זה מוזיקה אלקטרונית. אני לא יכול להגדיר את עצמי ממש כאודיופיל, למקרה שזה נכנס לשיקולי ההמלצות. התקציב שלי הוא עד 500, עם חריגות קטנות במקרה וזה יעשה הבדל משמעותי, כשההעדפה היא לחנות בארץ אלא אם (שוב) יהיה איזשהו הבדל משמעותי מאוד בתמורה למחיר.
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך המלצה לאוזניות למחשב, התקציב הוא עד 200 שקלים, במקרה הגרוע 300 (אני לא יודע איך זה עובד, אבל אם הן יכללו מיקרופון מובנה זה בכלל תענוג). אשמח להמלצות. תודה רבה! נ.ב- אם פתחתי את האשכול במקום הלא נכון, אני מצטער, עברתי על הפורום ולא מצאתי כ"כ איפה אפשר לבקש המלצה.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות ניידות וסגורות- שיהיה אפשר ללכת איתם ברחוב מה זה ניידות בשבילי- לא יותר גדולות מה K518 שגם הם קצת גדולות) :DJsmile: התקציב שלי הוא 600 שקל ואני לא רוצה לחרוג יותר מדיי. היו לי פעם אוזניות IN-EAR ולא אהבתי אותם, לא נשמעו טוב והמקרופוניות ממש מעצבנת ואני יכול לקנות מחו"ל. תודה, גיל
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להתחדש עם אוזניות חדשות, אך אינני מבין בתחום יותר מדי ולכן אבקש את המלצותיכם. האוזניות יחוברו בעיקרון למחשב כך שלגודל הפיזי שלהן אין יותר מדי חשיבות. תכונות חשובות: * באס חזק. * אוזניות סגורות ואטומות לרעשים חיצוניים (לא אוזניות כפתור). *סאונד איכותי ככל האפשר. האוזניות ישמשו לשמיעת מוזיקה (בעיקר) וגם לסרטים ואמורת להחליף את השימוש ברמקולים. תקציב, כפי שנכתב בכותרת 400 ש"ח +-. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש אוזניות-קשת סגורות בתקציב של עד 500 שקל. אני קונה אותן לאבא שלי ליומולדת והן מיועדות בעיקר לצפייה בטלוויזיה אבל גם קצת למוזיקה (רוק וקלאסית) וסרטים במחשב...הן צריכות להיות סגורות כי השימוש בהן יהיה בעיקר משעות הערב ומעלה (אבא רואה סרט, אמא צועקת להנמיך, אתם מבינים ת'עניין...). אחרי קצת מחקר הבנתי הבנתי שהMDR V6 הן לא רעות לתקציב שלי... קראתי בסקירה בהד-פיי שהן די נייטרליות ולא צבועות, אפילו "אנליטיות", מה שנובע מהיותן אוזניות מוניטור בעיקרון. הבנתי שהן די מאוזנות בתדרים (הבאס יורד ממש נמוך אבל לא "בומי" שזה אוקיי) והסאונד יחסית מאוד מפורט. נשמע כמו דיל טוב. מה אתם אומרים עליהן? מצאתי גם את הHD215 של סנהייזר, שהצליל שלהן לפי מה שהבנתי די דומה ("קר",…
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות over ear אטומות לרעש מבחוץ וגם שלא ירעישו למי שיושב לידי במשרד. חשוב לי שיהיו נוחות כמה שיותר, אני שומע בעיקר רוק, אבל מהמחשב בעבודה אז האיכות גם ככה מוגבלת, מעדיף שיהיה גם מיקרופון - אבל לא על זה יפול דבר מעדיף לקנות בארץ בשביל לקבל אותן באותו יום אבל לא בהפרש מוגזם במחיר תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה לאוזניות on ear איכותיות לשמיעת מוזיקה ב MP3/דיסקמן/מחשב. הייתי רוצה שלאוזניות יהיה סאונד נקי בלי יותר מידי באסים (מצטער אם זה כללי מידי, אני לא בקי בפרטים הקטנים). התקציב שלי עד 500 ש"ח. מודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה על דגמים ספציפיים לאוזניות סגורות (גדולות הכוונה) שישמשו אותי למחשב בבית לסרטים ומוזיקה. אני לא יודע תקציב כי אני לא מכיר את המחירים בתאילנד, אבל בהקבלה לארץ סביב 200-400 ש"ח. אני לא אודיופיל והרמקולים במחשב הם אלטק VS4121 אם אינני טועה שאני מרוצה מהם בהחלט. אשמח לשמוע / לקבל רשימת דגמים או לפחות כיוון של סדרות כמו סנהייזר וכו' שאוכל לחפש בתאילנד.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות סגורות, להאזנה למוזיקה. תקציב - בערך 300 ש"ח. סוג המוזיקה: בעיקר רוק אינסטרומנטלי ופרוגרסיב. האוזניות יחוברו לאייפוד ולמחשב, ויעשה בהן שימוש בסביבה רועשת. קיבלתי המלצה חמה על akg k-55, אבל אשמח לשמוע על המלצות נוספות תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוג האוזניות: אוזניות סגורות. תקציב: 500 ש"ח. שימוש: משחקי FPS, האזנה למוזיקה, צפייה בסרטים. ייעוד מוזיקלי: מוזיקה קלאסית, רוק קלאסי ובעיקר פסקולים של סרטים וחשוב גם שיהיה באס עשיר. גודל האוזניות: אוזניות גדולות כך שלא יישבו על האוזן אלא יקיפו אותה. שימוש: חובש את האוזניות כמה שעות ברצף, שימוש אינטנסיבי. מידע נוסף: חשוב שלאוזניות יהיה כבל עבה ואיכותי ושהחיבור בין האוזניות עצמן לקשת יהיה עמיד. בתקציב הנוכחי כדאי לקחת את האוזניות האלו או שאתם לא ממליצים?: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7751 תודה מראש -מתן
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחי יהיה בהונג קונג מחר ורציתי לדעת אילו אוזניות עדיף לי להגיד לו ליקנות? חשבתי על סנהייזר מהדגמים האלה: HD485 HD555 HD595 חשוב לי שכשאני יסתובב עם האוזניות מידי פעם ברחוב אני לא יראה איתם כמו קוף... כי יש לי אוזניות מעפנות של סוני והחלק החיצוני של האוזניה יותר מידי בולט החוצה, כמו אוזניות שיש בבצפר וזה מגעיל... כמו הסמיילי הזה :DJsmile: אז בעיקרון מנסיון שלכם איזה מהאוזניות נשמע לכם הכי טוב ואילו אוזניות לא בולטות החוצה כמו בסוני שהיו לי? ושאלה אחרונה וחשובה, הוא ימצא שם אוזניות כאלה בכלל?! תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-