אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן. מחפש 32'' לסלון. מרחק הצפיה הוא בין 2 ל-2.5 מטר. רואה בעיקר טלוויזיה בכבלים (בדר"כ לא HD) וגם לפעמים סרטים מהמחשב. בעתיד רוצה לחבר גם media center. מקריאת ההודעות בפורום ראיתי שיש תמימות דעים על ה-32A450. אני צודק? תגידו, ומה עם פלזמה? אני לא מבין בזה כלום. תודה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כמו כן אני מחפש חנות טובה באיזור חיפה שאפשר להתקין בה את הרכיב . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מידע על הטלויזיה מסך LCD 42LG60FR של LG יש 2 יצרנים. יש תוצרת סין ויש תוצרת טאיוון. מה ההבדל? תודה מראש לעונים. ד.א. אם למישהו יש ביקורת אני אשמח לדעת.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בנייד יציאת VGA ובטלויזיה כניסת HDMI יש דרך לחבר בינהם בלי 4 קומבינות אחת על השניה? ואם הדרך היחידה היא רק דרך שילוב של כמה קומבינציות, עד כמה זה יפגע באיכות? עריכה: האם זאת הדרך היחידה?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך, LCD 37 אינץ של חברת PANASONIC, חיברתי ב HDMI למחשב, ויש לי תמונה בלי סאונד. יש לי כרטיס מסך 9800GT. שאלתי, איך אני יכול לחבר את הקול? מה עליי לקנות? ב HDMI אני רואה תמונה בלי קול.
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות טלוויזיה, בגודל של כ-32 אינץ', במחיר של עד כ-3000 ש"ח. אילו המלצות יש לכם עבור טלוויזיות בטווחים האלו? אשמח מאוד לעזרה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין כרטיס קול זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3369 בלוח אם זה http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2873 אבל הכניסה של PCI 1 חסומה האם יש מעביר לכרטיס הזה מ- PCI E 16 שנייתן שם להתקינו ?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חשבתי לקנות לידידה שלי אוזניות כמתנה התקציב הוא 150 חשבתי על אלו:: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6621&perur=2&t=12&c=308 מה אתם אומרים
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, ההורים שלי עומדים לקנות עכשיו 2 כאלה ורציתי לדעת איך הם? אני לא יכול ללכת לראות איך הם אבל הם אומרים שטוב. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ואם לא.. אנא סליחה מחברי הפורום ומהמנהל.. רציתי לדעת איך בוחרים כרטיס טלויזיה כדי שאוכל להקליט מהכבלים (נכון לעכשיו ממיר אנלוגי) להרד-דיסק. מחשב יחסית בסדר, בן שנתיים, ליבה כפולה ו 3 ג'יגה זכרון. הייתי רוצה לדעת על מה מסתכלים, איך יודעים מה מתאים, וגם אם הכרטיסים ה"זולים" (200 ומטה) ב KSP שווים משהו.. בתודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול של חברה מוכרת אני ממש לא מבין בעיניין הבנתי שה E-MU0404 טוב. המטרה להגביר Beyer DT770 וכרטיס קול טוב גם להקלטות. הוא חייב להיות לפחות 5.1 ערוצים ולתמוך בפורמטים של HD. וסוג של הגברה למצות את הפוטנציאל מהאוזניות אני לא קונה עוד דרגה של משהו זה אוזניות לכרטיס קול ללוח. תודה לעוזרים למרות שאף אחד כבר לא עונה לי. על הדרך עם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין ה DT770 80ohm ל250ohm אני אודה לו.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בלוח יש יציאה דיגיטלית מסוג COAX ובמגבר שלי יש רק כניסה דיגיטלית מסוג אופטית פרט לקניה של כרטיס קול חדש , יש פתרון אחר ?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, אז ככה קניתי את הסט X530 חיברתי אותם טוב למחשב (כרטיס קול ONBOARD 7.1) עכשיו שאני עושה להם בדיקה בתוכנה של גיגהבייט שקיבלתי עם הלוח אם כל הרמקולים עובדים אבל במוזיקה וסרטים רק השניים הקדמיים והסאב עובד.. למה זה?? יש אפשרות בכלל לשמוע בכולם ? ואני יודע שבטח שאלו את זה מלא אנשים אבל לא הצלחתי למצוא תשובה בחיפוש בפורום.. :\ המון תודה לעוזרים! המשך יום טוב
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ושאפשר לראות איתו YES. יש לי אגב 4 ג'יגה זיכרון (אבל 32 ביט) - נתקלתי כבר בסיפורים על כרטיסים שלא עבדו טוב על 4 ג'יגה זיכרון. תודה למי שיכול להמליץ לי על כרטיס מתאים
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
בן דוד שלי מחבר את המחשב לlcd infinity בhdmi והטלויזיה מוציאה רעשים מחרידים! ניסינו לחבר דיוידי בחיבור hdmi ושם הכל היה בסדר מבחינת הסאוונד..... יש לציין שניסינו לחבר שני מערכות מחשב שונות ועדיין יש רעשים.. (ati 4870 & gtx 260) וכמובן שבחיבורים שונים כגון vga או scart הכל עובד מצויין... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב השתמשנו בשני מתאמים(dvi to hdmi) שונים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים... הטלויזיה בחדר שלי הלכה לעולמה (בשעה טובה...) ואני צריך המלצה למסך דק בגודל 26" עד 2300 ש"ח השימושים הם בעיקר טלויזיה ומעט תכנים ב-HD תודה.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן, האם אוכל למצוא סט של חמישה רמקולים לקולנוע ביתי לחדר קטן שהטלוויזיה באמצע החדר. החדר 4 על 2. האם אוכל למצוא משהו סביב המחיר? חשבתי על : http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?cf=6&AuctionId=1598
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ראיתי שאין דרייברים באתר של MAudio לRevolution 5.1 ול Vista 32bit SP1 האם הדרייברים של ה32bit הרגילים יפעילו לי את הכרטיס על SP1 ?? בתודה מראש, דור
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס קול של M-AUDIO דגם Firewire 410 (חיצוני). חיבורי היציאות הם TRS (גדול רגיל..). (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f1/Aud_Jack.jpg/442px-Aud_Jack.jpg) אני מחפש רמקולים שלכל אחד מהם יהיה חיבור שכזה כדי שאוכל לחבר אותם בסטריאו לכרטיס קול.. הרמקולים צריכים להיות בעלי טוויטר וסאב (מובנה ברמקול) כלומר מערכת 2.0 (כמו מוניטור). מחיר בסביבות ה-1000 ש"ח. להזכיר שכרטיס הקול מחובר למחשב הנייח. המון תודה לכל מי שעוזר =] אני כבר מחפש הרבה זמן !
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
על איזה הייתם ממליצים? תכונות נדרשות: הקלטה וצפיה באיכות גבוהה באמת (יש לי YES). אין לי צורך (יכול להיות נחמד, אבל רק אם לא על חשבון האיכות) בצפיה בערוץ אחד בזמן שמקליט ערוץ אחר. יהיה בונוס אם תהיה יכולת עריכת וידאו משופרת (לעומת העריכה עם המעבד של המחשב) אבל זה לא קריטי, הכי חשובה לי איכות ההקלטה. המחשב לא משמש כ HTPC, ומערכת ההפעלה היא XP רגילה (PRO). תודה!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים הפוטנציאלים... הבעיה שלי היא כזאת: יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400 GS וברצוני לחבר אליו את הטלויזיה שהדגם שלה הוא HITACHI L32A02A קניתי חיבור VGA ל HDMI חיברתי בין המחשב למסך, והמחשב אמנם זיהה את החיבור ואת המסך. אך הוא לא מציג לי את התוכן. * לכרטיס מסך יש שתי יציאות:האחת היא DVI שכבר בשימוש עם המסך של המחשב.. * והשניה: היא VGA שחיברתי וניסיתי להפעיל ולא הצלחתי. האם אני צריך להחליף כרטיס מסך? או שמדובר בבעיה שלא הצלחתי לפתור? * בחיפוש בפורומים באנגלית, מצאתי תשובה שיכולה להיות הגיונית: שטכנולוגיית ה VGA לא מסוגלת להעביר כמות נתונים גבוה למסך... אשמח לקבל תשובות מספקות..
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי את הכרטיס קול ASUS XONAR D2X .. שאליו אני מעוניין לחבר את המערכת שלי Z5500 ואת האוזניות שלי HD555 . עכשיו הבעייה היא שכאשר אני מחבר את האוזניות שלי לחיבור הירוק בכרטיס , החיבור תפוס ואז אני לא יכול לחבר את הרמקולים בחיבור אנלוגי . בשביל לעשות זאת אני צריך להחליף כל הזמן בין האוזניות לרמקולים . אז כרגע אני משתמש בחיבור הדיגיטלי , ופשוט מחליף בנהם בעזרת הדרייבר . השאלה שלי .. האם יש אפשרות שהכל יהיה מחובר לכרטיס קול [אוזניות , רמקולים (אנלוגי , דיגיטלי )] ואז אני יוכל פשוט להחליף בנהם בעזרת הדרייבר של הכרטיס . תודה מראש לעוזרים .
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לדעת אם מישהו חושב שיש אוזניות יותר טובות למחיר בארץ לשימושי משחקים(counter-strike 1.6) מוזיקה(אלקטרונית ומטאל) והקלטות בכל מקרה אני רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות אותן בירושלים. והצעה לכרטיס קול עד 1000 שקל להקלטות סראונד 5.1 לפחות תמיכה בפורמטים של HD ושיוציא את המיטב מהאוזניות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה את הלוח הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2693 ואין לו יציאת S/PDIF אבל רשום שהוא מוציא, עכשיו הוא רוצה לחבר ליציאה הדיגיטלית ברסיבר את הלוח ושיוציא לו 5.1 בסרטים. איך עושים את זה? מתאמים? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתיעץ איתכם, יש לי את הדנון כבר 7 שנים והאמת שהוא עושה את העבודה שלו לא רע בכלל, יש לי אפשרו כרגע להוסיף 1000 שקל ולהחליף אותו בפיוניר AX4 (עדיין באחריות עוד שנה), היתרונות הם HDMI,יותר כח, ריבוי פורמטים, כיול מתקדמם לעומת "אין כיול" בדנון. החסרונות הם שלהבנתי בסטריאו הוא לא ממש חזק...ושאני בעצם מתקדם לרסיבר ללא תמיכה בפורמטי HD. רמקולים קדמיים אינפיניטי קפא 8 רעיונות ודיעות? (כמובן שאני מוגבל בתקציב אחרת מן הסתם לא הייתי קונה משומש ) תודה למייעצים
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-