אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, מדיון בפורום הבנתי שכל סט של רמקולים יעודיים למחשב דוגמת אלטק לנסינג,הרמן קרדון סאונדסטיקס 2,לא ישתוו לעולם למגבר וצמד רמקולים רצפתיים. מצאתי ביד 2 2 רמקולים רצפתיים של אינפיניטי במחיר מגוחך של 300 שקל אמנם רק עם 2 אלמנטים אבל עדיין ,מציאה. 2 שאלות לי אליכם: 1.האם סט של 2 רמקולים כאלה(אין לי את הדגם) של אינפיניטי ,רצפתיים עם 2 אלמנטים בכל אחד+טוויטר עדיפים על מערכת למחשב של קריאטיב ,לוגיטק וכו' במחיר של 1200 שקל. 2.מגבר,אני יודע שהוא מגביר את המתח ועקב כך הזרם (עזבו להיכנס לחשמל יש לי מספיק באוניברסיטה)אבל מה הוא עושה עוד?האם הוא מהווה ככרטיס קול? כלומר מעביר אות נקי יותר,מעבד את האות שמתקבל אליו? אני רוצה לציין ששימוש המערכת היא רק למוזיקה ,לא מענין אותי משחקים …
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
כמו שתראו בתמונה...הפילטר שמסומן בתוכנה צריך ליהיות על 4 והוא על 8...אבל בשביל לשנות את זה ל4 ולשמור אותו במצב הזה צריך להכניס איזה מפתח לregistry...כמו שמתואר באתר : http://www.cask-of-amontillado.com/pvr_reg.html#_Set_(pre)filter_settings,_and_make_ הם רושמים שם :Set (pre)filter settings, and make them stick upon reboot Trick for pvr 150/500: You can change the temporal noise reduction setting GraphEdit, but youll need o add the following key to make these changes stick. [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\hcwPP2\DriverData] " HcwSaveEncoderSettings "=dword:00000001 גם את זה ניתן לראות בתמונה.... איך אני עושה את מה שהם מבקשים כאן? תודה רבה מראש! [attac…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מוכרים אותו ב ksp ב250 שקל יש עוד פרטים עליו כי לא ממש מסבירים שם עליו.??
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי אני מבצע קנייה של ארכוס 404 ואני רוצה לו אזניות איכותיות האוזניות צריכות להיות מאמאזון ויש לי תקציב של 25-30 גג (בדולר) אם יש משהו שממש שווה את זה אז עוד טיפה גם אפשר אה ועוד משהו תודה
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שאלה לי...הdvd הזה יעני מה היתרון שלו שאני יכול לצרוב נגיד דיסק xvid... ולראות... איך אני יסביר את עצמי...ככה בוא נגיד שהפורמט האידיאלי זה dvdrip xvid יעני זה שבאיכות ממש טובה ולוקח דיסק אחד של 700 אז השאלה שלי הוא יכול לקרוא אותם?????
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, כשאני מחבר את האוזניות לחיבור של הורוד והירוק האלו, אני שומע מה שצריך לשמוע אבל עם הד מטורף, איך אפשר לתקן את זה? חיברתי אוזניות שהם USB... והם עובדות בלי ההד (הייתי משתמש בו אבל רק בצד אחד שומעים) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה בלו ריי.DVD מתאים מה לחפש בזאפ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לחבר את המחשב בו זמנית למגבר סטריאו וגם לרמקולים של מחשב, אבל המחשב מאפשר לשמע לזרום רק לאחד מהם. במחשב הישן עשיתי זאת בהצלחה - היה WinXP מחובר בכבל קואקסיאלי S/PDIF ובאותו זמן גם חיבור פלאג של PL 3.5 שיוצא לזוג רמקולים. ניתן היה לשמוע מוזיקה בו זמנית גם דרך המגבר וגם דרך הרמקולים של המחשב. במערכת החדשה לא הצלחתי. אגב, כאשר אני מחבר את הפלאג PL 3.5 של הרמקולים של המחשב, קופץ מסך ששואל מה חיברתי. האפשרויות הן: קו נכנס מיקרופון נכנס אוזניות רמקול קדמי יוצא רמקול אחורי יוצא רמקול מרכזי/סאבוופר יוצא רמקול צדדי יוצא המערכת: לוח אם: gigabyte H55M-S2H דרייבר אודיו: RealTek HD Audio מערכת הפעלה: Windows 7 חיבור למגבר: S/PDIF out - optical חיבור לרמק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיות לא מפסיקות להגיע.... בעייה מס' 1 - תמונה לא מלאה על המסך - הגדרות SCALING בATI פתרו את הנושא - תודה למי שעזר! בעייה מס' 2 - בעת מעבר מINPUT לווין ברסיבר לINPUT מחשב ברסיבר התמונה לא חוזרת או שלוקח לה דקה שתיים להופיע, ראיתי איפשהו שיכול להיות שזה קשור למשהו שנקרא HANDSHAKE או EDID ??? בקיצור אם למישהו יש פתרון אשמח לעזרה - תודה מראש! המערכת שלי היא : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R הכול מחובר דרך כבלי HDMI
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט את הצלילים אבל יש EQ רק במדיות ואני רוצה לשלוט בכלל על כל הצלילים במחשב.. למשהו יש תוכנה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, הטלוויזיה שלי הלכה לעולמה ואני מחפש LCD 26 אינץ'. אשמח לקבל המלצות לטלוויזיות אמינות שאיכות הצפייה בהם היא טובה. התקציב לא ממש מוגדר- אם ישנה טלוויזיה טובה במיוחד שכדאי לשלם עליה עוד קצת, אני אשלם עליה. הכניסות המינימליות: HDMI, SCART, DVI\VGA, S-Video. ושאלה קטנה: האם כדאי לקחת 24 אינצ' של דל? או שכדאי כבר טלוויזיה? תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני יודע שהיום האחד באפריל אבל זו לא מתיחה. אני מחפש אוזניות ON EAR או OVER EAR טובות יחסית עד 450 שח כרגע אני מתלבט בין AKG K518 LIMITED EDITION לבין SONY MDR-V500DJ. השימושים שלי הם בעיקר מוסיקה (או על המחשב או נגן מוסיקה נייד) חוץ ממוסיקה אני גם רואה סרטים ומשחק משחקים כבדים על המחשב כגון cod, darkness 2 ועוד אם יש לכם עוד אוזניות שיותר מאימות לצרכי אני אשמח לשמוע (על תציאו אוזניות גיימינג, הם מסורבלות מדיי בשבילי כי אני לפעמים יוצא אם האוזניות החוצה) תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אשמח להמלצה על אחד משני הדגמים הלו (In-Ear) . אני מעוניין בס איכותי וברור, ובכללי איכות חומרית ואמינות של המוצר, תקציב בסביבות ה400. מה שמקשה עלי בבחירה בניהם זה המחיר והידיעה ששניהם חברות איכותיות: Harman Kardon AE - עולה באמזון 120 דולר (אחרי הנחה) ובארץ 320 שקל!!! מוזר.... Sennheiser MOMENTUM In-Ear - עולה באמזון 100 דולר ובארץ בסביבות ה500 ש"ח )-: לסיכום, האם שווה להשקיע עוד 180/160 שקל לSennheiser? . מצרף קישורים ל-2 המוצרים http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2409126,00.asp http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2471985,00.asp תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה סוף סוף להפטר מהסנהייזר HD201 שלי ולקנות אוזניות חדשות, התקציב הוא כ-300-400 שקל האוזניות מיועדות לשמיעה ב-iRiver Clix2 , בעיקר באוטובוס וברכבת אני באסיסט ומחפש אוזניות שידגישו את הבאסים ושלא יזניחו אותם, שישמעו חלק וברור עדיף שלא יהיה In-Ear וגם עדיף לא ענקיות כמו ה-HD201, אבל בעיקרון אני סומך עליכם אז אם לדעתכם אחת מהאופציות האלה עדיפות לצרכים שלי אז תגידו הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות הסאונד, תמליצו על כל מה שאתם חושבים שמתאים לתקציב, כל דעה תעזור לי אז תרגישו חופשי להגיב תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול עם חיבור USB למחשב. הכונן אמור להחזיק בעיקר קבצי וידאו (סדרות, סרטים...). השאלה שלי היא כזו - יש לי בסלון טלויזיה LCD, עם חיבור USB ישירות לטלויזיה. כשאני מחברת Disk-On-Key אני יכולה לצפות בתכנים שיש עליו. האם אני אוכל לחבר את הדיסק הקשיח ישירות לטלויזיה באותו אופן בדיוק? זה יעבוד?? האם אני צריכה לשים לב למשהו בעת הקניה אם אני קונה אותו למטרה זו? המון תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
37WL56 Toshiba או 37WL55 Toshiba? אם יש לכם הצעה יותר טובה עד 13,000 ש"ח תרשמו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי משהו כמו 7 שנים ה-JBL CREATURE 2 שלי נשרף והגיע זמן להתחדש בציוד חדש ! אז ככה סאונד ממש ממש חשוב לי , מוזיקה היא חלק גדול מהחיים שלי והתחלתי בזמן האחרון להתעסק באופן חובבני ביצירת מוזיקה במחשב , גם סרטים ומשחקים אבל מוזיקה זה העיקר , אני לא מבין גדול בכל מה שקשור לציוד אז פה אני אצטרך את עזרתכם . איזה רמקולים הכי טובים לפעולות שציינתי ? 2.1 ? 5.1 ? או בכלל מוניטורים ? ואיזה כרטיס קול הכי כדאי ? יש לי REALTEK HD ONBOARD , אני ארגיש בהבדל עם כרטיס אחר ? התקציב שלי הוא 1600 ש"ח גם לכרטיס קול וגם לרמקולים , מקווה שנצליח לבנות משהו טוב !! תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 הדגמים בכותרת השימושים זה גיימינג וקצת מוזיקה בבית, אולי בעתיד למרות שאני בספק שאני יתנייד עם נגן עם אחת מהאוזניות האלה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרסיבר בחיבור דיגיטלי וזה אומר שאני צריך ליקנות כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית, עכשיו אני רוצה ליקנות אחד שמיתחבר ל USB. ואני לא רואה אחד כזה שהוא 24BIT\192KHz רק עם 96KHz וחבל לי כי זה יוריד לי את האיכות, מה אפשר לעשות???
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים מבית CREATIVE דגם SOUNDWORKS FPS1500 והתקלקל לי מפסק ההדלקה שמחובר בPS/2 לסאבוופר, וביררתי במלא מקומות ופשוט לא ניתן להשיג כזה אלא אם קונים מערכת חדשה שכוללת רמקולים ואין לי צורך בחדשה. מצורפת תמונה. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת חלקים למערכת הזו? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים אני מעוניין לקנות ממיר עידן + שתומך ב hd ואשמח לשמוע על הלצות וכ׳ו , אני עובר דירה ולא מעוניין להתחבר לחברות הכלבים או הלוין . תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
טוב אז עשיתי חיפוש באתר אבל לא מצאתי משו שיכול לעזור לי כל כך... מה שכן היה קשור לנושא שלי פשוט היה מאוד ישן ואני מניח שהמחירים לא אקטואליים אז אני צריך עזרה אין לי יותר מידי ידע כללי על נגנים ועל האפשרויות ואין משו ספציפי שאני מחפש בנגן... רק שתיהיה איכות סאונד טובה (כדי שיהיה אפשר לחבר גם לרמקולים ולשמוע כמו שצריך) ושיהיה בנפח של 512מב... אם אפשר לדחוף בתקציב הזה 1גב אז בכיף תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני לא מעוניין לחבר אותו בחיבור אלחוטי אלא רק לחבר אותו ישירות לטלוויזיה. מה שאני כן מחפש זה סטרימר שתומך בקבצי MKV ושיהיה קל לסנכרן אותו מול המחשב כדי להעביר אליו את הקבצים.
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי .. אז כך , עד לפני שבועיים ארבעת הרמקולים שלי (JBL) היו בסדר גמור . עכשיו כשאני מגביר את הווליום אני שומע רעש יחסית חזק (כמו סופת חול או רדיו שלא קולט שום דבר..) בדקתי את החיבורים והכל תקין. הרמקולים מחוברים לרסיבר של NAD.. גם אותו בדקתי, שחקתי באופציות שלו וכלום לא עוזר. הרעש המעצבן אזה נשאר ואני גם מצליח לשמוע אותו כאשר יש מוזיקה חזקה. הריסבר מתחבר למחשב לכרטיס קול - CREATIVE X-FI Platinum , יכול להיות שזה בעיה בכרטיס? אם מישהו יודע מה מקור הרעש הזה או איך אפשר לסדר את זה בבקשה שיגיב פה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הטלוויזיה תשמש למחשב, קונסולה, סרטים. בעיקר סרטים. לא חייב בכלל smart tv, ממיר מובנה. מרחק צפיה 2.7 - 3.5. אין לי מערכת רמקולים חיצונית התקציב לא גבוה של כ3.5-4. חשוב לי האחריות. ** מה עושים במקרה והטלוויזיה מגיע עם פקסל שרוף? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-