עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. זוהי המלצה שאני כותב לאחר שלוש אוזניות in-ear שעברתי... ברשותי היו ועודנם 3 זוגות inear 1.craetive ep-630 2.סנהייזר cx-300 3.sony MDR-lpn1 (לא סגור על השם המדוייק) היום לאחר התלבטויות ממושכות קניתי את האוזניות jbl reference 220 הצליל באמת יוצא מן הכלל ובבאנדל של האוזניות נכללים-בננה(מתאם pl קטן ל-pl גדול) נרתיק קשיח ואיכותי מתאם למטוסים(חברות תעופה זרות בד"כ) סילקונים בכמה מידות(s,m,l) ועוד משהו שלא הצלחתי למצוא את הייעוד שלו אבל גם כן סוג של אטם. קשת להרכבה לאוזניות תופסנים לאוזניים בשביל האוזניות האוזניות נותנות תחושה של איכותיות חוט מצופה בד מעניק תחושה שזה יותר חזק מחוט רגיל זאתי ההמלצה החדשה שלי...

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  2. אהלן, אם אפשר אבקש המלצה לאוזניות INEAR עד 40$ עד היום השתמשתי ב KOSS the plug ומדי פעם AKG 412P (ה AKG לוחצים לי על הראש. הצליל סבבה לחלוטין) תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by gadykay,

שלום חבר'ה, הכותרת די מסגירה אני צריך האמת המלצה לאוזניות in-ear עד 200 ש"ח שיחוברו בעיקר לטלוויזיה ושיהיו נוחות (זה בשביל מישהי מבוגרת).אפשרי גם להזמין באיביי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by iSolt,

חשבתי על Xiaomi Piston, אשמח לקבל לינק למוצר מקורי וזול אם יש לכם המלצה לאוזניות אחרות-תמליצו

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. שלום, מחפש אוזניות לנגן cowon c2,מחפש הדגשה של הבאס אך גם דיוק בצלילים הגבוהים. האופציות שעליהן חשבתי: AKG K330 Sennheiser CX55 Sennheiser CX280 Shure 115 Shure 102 אפשר גם Soundmagic PL50 מבקש לדעת איזו אוזניה עדיף לרכוש מבחינת איכות צליל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by Cha0stAlker,

שלום. אני מעוניין בהמלצה לאוזניות IE עד 80$, אשר ירכשו באיביי או אמזון. אני מתכנן להאזין למוסיקת רוק בעיקר ומעט למוסיקה קלאסית, בסביבות כמו אוטובוס או כיתה. לכן אני צריך שתהיה אטימת צלילי רקע מסוימת (אולם לא אטימה מוחלטת, על מנת שאני אשמע את המורה קוראת לי : ). כמו כן, חשוב לי מאוד שהסביבה לא תשמע את המוסיקה על מנת שזה לא יפריע בשיעור (כלומר, אוזניות סגורות). כדי שתבינו מעט יותר לעומק איזה סוג של צליל אני אוהב, אציין כי כרגע יש לי Audio Technica AD700 ואני מאוד אוהב את הצליל, חוץ מזה שחסר לי מעט באס. תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by slim_shady,

נמאס לי לקנות כל חצי שנה אוזניות ב70 שקל אז החלטתי להשקיע. שימוש עיקרי זה מוזיקה לנסיעות וריצות\חדר כושר. אני מאמין שבמחיר הזה אפשר למצוא משהו יחסית איכותי שמדמים את הסביבה החיצונית עם סאונד סבבה. לא מבין יותר מידי אז אל תתנו לי 20 אפשריות בבקשה, המלצה על דגם אחד תספיק .

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי אני צריך המלצה לאוזניות InEar שיתחברו לIpod video 80Gb. עד לא מזמן הייתי די סגור על Shure e2c, אבל קראתי ביקורות די רעות על איכות הבנייה, והחוסר בבאסים. האם הביקורות הללו נכונות?! ואם כן, יש המלצות אחרות? התקציב בעיקרון נמוך מ100$, ככה שאין לי אפשרות לעבור את ה100$. תודה מראש Install

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by ccc,

מחפש אוזניות ניידות סגורות בסגנון קשת. ראיתי בינתיים AKG K26P ב150. http://www.fontic.co.jp/mt/archives/RIMG0951_0609.jpg יש משהו יותר טוב ? כולל מחו"ל .... נא לצרף לינק אבל. בעיקר מוזיקה קלאסית, מטאל, רוק. תודה !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by IDan2013,

שלום! אני מזמין מחר לחבר אוזניות מEBAY. ברשותי יש את הJVC S500 שהמלצתי לו עליהם וזה גם ככל הנראה מה שאזמין לו אך לפני שאעשה זאת, אשמח לדעת אם יש כיום תחליף להם שישתווה אליהם או אף יתעלה עליהם מבחינת סאונד, נוחות, אטימות ומראה. התקציב הוא עד 57$ עם חריגות קטנות לפה או לפה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Nirurshon,

אז ככה, אני מוכן סוף סוף להשקיע סכום מאוד רציני באוזניות איכותיות, קיבלתי את התיאבון מחבר לעבודה שיש לו BEATS PRO (ומנסה למכור לי אותם). אז אחרי שקראתי די הרבה באינטרנט מצאתי כמה פיינליסטים סופיים, ורציתי שתעזרו לי בבחירה הטובה ביותר. בנוסף הבנתי שזה האתר הכי מומלץ לביקורות של אוזניות : http://www.head-fi.org/t/433318/shootout-107-portable-headphones-reviewed-astrotec-as-100hd-as-200hd-added-12-02-12 * נעזרתי בטבלה שמופיעה פה. 1. Shure SRH940 http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=13782&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap 2. B&W P5 http://www.stereoscope.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=2544921 3. Audio Tech…

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by KF,

שלום לכולם, כרגע ברשותי אוזניות מדגם JVC HA-S500 - סה"כ אני די מרוצה מהן אבל מכיוון שנתתי אותן לאחותי אני מחפש חלופה אחרת. כרגע אני מתלבט בין 2 דגמים : JVC HA-S680 - הכי זול באיביי 220 ש"ח או koss prodj100 - הכי זול בארץ 300 ש"ח (זאפ). מה ההבדל בין האוזניות הנ"ל ובמה הייתם בוחרים או שבכלל יש אופציה אחרת ? נא לא לחרוג מהתקציב שעומד על כ-300 ש"ח. *האוזניות יהיו בשילוב עם גלקסי S1

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום אנשים, כפי שהכותרת מרמזת אני צריך המלצה לאוזניות Over Ear עד 300 ש"ח (ניתן לחרוג מעט...) שישמשו למוזיקה בעיקר ויחוברו לסלולארי כך שגם נדרשת דיבורית. ניתן לקנות גם בארץ וגם בחו"ל (EBAY וכו'...) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by LIRON5721,

אני צריך עזרה לגבי בחירת אוזניות over ear עד 1000ש"ח, חשוב לי אמינות ושיהיו מבית טוב ,אני מאוד אוהב באסים ובעיקר נמוכים. לרוב אני שומע מוזיקה שחורה והיפ הופ. האוזניות יתחברו לגלקסי 5 או למחשב עם כרטיס קול מובנה.

• 29 תגובות
    • 11.2k צפיות
  15. השאלה בכותרת. חשבתי על הSennheiser PX 100 II שכבר היו לי ואני מאוד מרוצה מהן סה"כ. חשבתי אולי יש משהו עדיף. http://www.amazon.com/Sennheiser-100-II-Ear-Miniheadphone-Black/dp/B002VPDOH8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1388857715&sr=8-1&keywords=sennheiser+px+100+ii תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by orninyo,

לשמיעת כל סוגי המוזיקה. חשיבות לבאסים עמוקים ונקיים אשמח גם להמלצה על מקום לקנות אותן באיזור דרום תל אביב

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. היי,אז לאחר שהייתי עם siberia steelseries v2 ו- akg k518 החלטתי לשדרג לאוזניות שיתאימו יותר למוסיקה וסרטים. אני שומע הרוב r&b , האוס , מטאל (פחות) , ראפ ושירים יותר שקטים של להקות כמו coldpaly , kings of leon וכו' .. המליצו לי על shure srh750dj קראתי עליהם גם הרבה ביקורות טובות אך רציתי לדעת אם יש אוזניות אחרות שגם כדי לבדוק? עדיפות לאוזניות 'סגורות' אין צורך במיקרופון מובנה אך אם זה מגיע עם מיקרופון זה גם טוב תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות Over-Ear Bluetooth איכותיות בתקציב הנע בין 400 ל800 ש"ח, השימוש של האוזניות מתחלק ל 2: מחוץ לבית: מוזיקה, שיחות, שיעורים. בבית: סרטים (לעיתים רחוקות - רק שמישהו ישן (יש לי התקן בסיסי שמשרד את הבלוטוס)) חשוב לי שהאוזניות יהיו: 1. עם מיקרופון איכותי 2. חיבור חוטי 3. סינון רעשים (מחוץ לבית כולל נסיעות) אשמח להמלצה לדגמים איכותיים! קניה מחו"ל גם באה בחשבון. תודה.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by snudler6,

היי, אני מחפש אוזניות לעמדת מחשב בבית. שימוש בעיקר למוזיקה: רוק/פאנק, אלקטרונית. חובה שיהיו over-ear. עדיף שיהיו open/semi-open. תקציב עד 400 ש"ח (כולל משלוח). המלצות שקיבלתי עד כה: Audio Technica ATH-AD500X AKG K240 Superlux HD668B Philips SHP9500 אמרו לי שבין ה-AKG ל-Superlux עדיף Superlux. לגבי ה-Philips היו דעות חלוקות. אשמח לחוות דעת נוספת. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני צריך המלצה לאוזניות עם מיקרופון מובנה עד 300 ש"ח, אני כבר זמן מה משתמש באוזניות לא ידועות ואני חושב שהגיע הזמן להשתדרג, תודה מראש =]

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  21. שלום חברים, כמו שהכותרת מציינת - אני מחפש כבר תקופה מסויימת אוזניות עם Noise-Cancelling אקטיבי שיהיה כמה שיותר טוב ויעיל. איכות הסאונד חשובה לי במידה מסויימת, אך עדיין הרבה פחות מתחת לפאקטור של הסינון רעשים (מבחינת סדר עדיפויות). לא מזמן חזרתי מארה"ב ושמעתי את ה- Bose QuietComfort 25 בעמדת דמו (Costco), ואני חייב לציין שהופתעתי לטובה מסינון הרעשים האיכותי שם. גם איכות הסאונד בסדר גמור. מצד שני, לא יצא לי להתנסות עם דגמים אחרים של אוזניות מאותה קטגוריה. לפני שאני מזמין אותן, רציתי לדעת אם יש אלטרנטיבות טובות יותר. מחירן של ה-Bose נע באזור ה-$250, אך אין לי בעיה להשקיע גם עד אזור ה-$400 אם יש צורך. ניסיתי לחקור קצת ברשת, אבל רוב הביקורות מציגות את ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אז לאחרונה נדפק לי הסט AHS602 של ALTEC LANSING הכ"כ מעולה (כבר שנתיים וחצי!), אז אני תר אחרי זוג נוסף באיכות דומה כמה שיותר. בגלל שאין לי 600 ש"ח להוציא על סט, אני מכוון יותר לכיוון המקס' 400, ולכן יש לי 3 זוגות שהבנתי שיהיו מעולים: - Razer Piranha Stereo Gaming - Zalman ZM-RS6F+Mic Surround Headphones Theatre 6 - SteelSeries 4H מי לדעתכם הכי שווה את הכסף? הכי יקר זה הסטיל והרייזר, זלמן זולים יותר, המקס' שלי זה בערך 350, אולי 400 בלחץ. אם לא הם, מה ההצעה שלכם? יש לציין שהשימוש העיקרי יהיה למשחקי מחשב, ככה שמיקרופון זה חובה, אבל אני גם לא ממש רוצה להתפשר באיכות המוזיקה. אם אפשר אז שיהיו בסים חזקים גם, וחיבור לUSB עדיף על פני 3.5 רגיל (או שזה פחות איכותי?). …

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  23. מחפש המלצות לרכישת מספר זוגות של אוזניות איכותיות לאייפוד .

24. שלום. אני מעוניין באוזניות איכותיות ונוחות לשעות האזנה ארוכות של מוזיקה (בעיקר רוק קלאסי, ורוק על סוגיו אך שומע גם דברים נוספים) חשוב לי שלאוזניות יהיה ריפוד ספוגי וולבד כזה, ולא ריפוד עור שגורם להזעה. אני לא מחפש אוזניה אוטמת שתעשה כאבי אוזניים, אני רוצה OPEN BACK שירגיש אווירירי לשעות רבות של האזנה. יש לי 100$ גיפט קארד באמאזון ככה שאני יכול להוסיף גג עוד 100 דולר אם זה ממש שווה את זה. אין לי מגבר רציני (FIIO E5) ככה שאני רוצה אזוניות שלא דורשות מגבר, וחשוב לי שיהיה כיף לשמוע איתם מוזיקה, שיהיה חד מדוייק. כיום יש לי INEAR של HIFIMAN RE0 ואני ממש ממש מרוצה מהן, למרות שהבאס טיפה חלש הן מאוד מדוייקות, אשמח למשהו איכותי, יש לי גם אוזניות BEATS BY DRE סטודיו והן פשוט זוועה (…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם. מחפש אוזניות איכותיות הנתלות על האוזניים לריצה ושאר אימוני כושר. תקציב: עד 150 ש"ח. תודה מראש, קובי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.