עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כבר פרסמתי בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390400.new;topicseen#new אך הפנו אותי לכאן אני מעוניין במערכת שתשמש לקולנוע ביתי בלבד ותהיה גם אלחוטית.אין צורך בגיימינג. אין צורך ב-OC. כמובן שאני מעדיף שהיא תהיה שקטה אך במגבלות המחיר. הסתכלתי על המערכת שמופיעה במפרטים המומלצים http://hwzone.co.il/specslist/view/81/ אך עברו 4 חודשים מאז שפורסמה ואני מתאר לעצמי שלא הכל שם רלוונטי. אז אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה לשנות במפרט או תמליצו לי על מפרט אחר בכלל. 1) שמתי לב שהמערכת שבמפרט היא לא wireless. איזה כרטיס רשת אלחוטי לרכוש? 2) אני יודע שהמון אנשים שרוכשים HTPC מתקינים את windoes media center. מה זה ייתן לי בעצם? 3) האם הקלטת/לכידה תכניות מהממיר של י…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  2. מחפש רסיבר + סט רמקולים לקולנוע ביתי ב-1200 ש"ח, המלצות?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה למערכת 2.0, שתתחבר לסאב-וופר יד-שניה איכותי שאני מאמין שארכוש. אז ככה: אין לי שום בעיה שבעולם לרכוש ביד שניה, אני אפילו בעד זה. דבר שני, המערכת תשמש לצורכי גיימינג (3D) ושמיעת מוסיקה (מהרוק הקלאסי ביותר כדוגמאת "Beatles" עד המטאל הקיצוני ביותר כמו "Cannibal Corpse"). המערכת תתחבר לכרטיס הקול שמגיע עם לוח האם של ASUS, ה-Rampage II Extreme. עד כמה שזכור לי, שמו של הכרטיס הוא SupremeFX X-Fi. אם יש עוד מידע שאתם צריכים כדי להמליץ, רק תגידו. תודה רבה מראש לעוזרים. לילה טוב וסופשבוע מהנה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום... ברשותי מסך LCD של LG 32". קראתי באתר שחלק מהכרטיסים של ATI מסוגלים להוציא גם SOUND מיציאת ה DVI קניתי מתאם מDVI ל HDMI וחיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל HDMI HDMI (אני לא בטוח שהמתאם הזה ספציפית מתאים) רציתי לשאול איך אני מגדיר שהכרטיס מסך יוציא לטלויזיה SOUND?? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כפי שפירטתי בהודעה בתקלות חומרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390443.0 כרטיס הקול שלי הלך לגמרי. גם רמקולים אני מעוניין להחליף כי הם עושים לי בעיות. בכל מקרה, לגבי כרטיס קול, אני לא צריך משהו מפוצץ במיוחד, אבל משהו טוב ולא זול מדי וג'נרי. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם שהוא כאמור הלך לעולמו. אני שומע כמעט אך ורק מוזיקה קלאסית, אז באסים למשל זה לא מה שחשוב לי כ"כ ברמקולים, רק שהצלילים יהיו נקיים וחדים. חשבתי על כרטיס הקול הבא: Creative X-Fi Xtreme Audio ראיתי אותו בKSP ב220 ש"ח. איך הוא נחשב? ואיך הדריבריים והתוכנה שלו, יציבים? או שעדיף כרטיס קול אחר (ולא יותר יקר מ250 +-) לגבי רמקולים חשבתי על אלו של JBL http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6148&amp…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  6. Started by ozba77,

התקשרו אלי היום מהוט ואמרו שאני יכול לקבל ממיר כזה ב-30 ש"ח לחודש. יש לי טלויזיה 32 אינטש HD ready מה דעתכם ? כדאי ? האם יהיה שיפור באיכות בערוצים רגילים ?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by VIEWSONIC,

http://www.cworld.co.il/Product.aspx?ProductID=147 מה אתם אומרים שווה את הכסף ?

• 33 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. לאחר התקנת כרטיס הקול החדש במערכת והתקנת הדרייברים הנחוצים(לאחר מאמץ לא פשוט יש לציין), אני נתקל בבעיה מוזרה שעוצמת הווקלס (VOCALS - שירה, או שיח)בשירים או בסרטים, נמוכה משמעותית לעומת מוזיקת או קולות הרקע. השאלה היא מה עושים ואיזו הגדרה יכולה לאזן מצב זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by matessim,

shalom, shmi matan sliha my hebrew is not working i need a TV card for my computer, for watching TV from Yes i want to connect it from the mamir, i suppose it wont be an issue my max is like 400,but would really like for it to be cheaper if it can.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by sir f,

אני מצטער אם כבר קיים דיון/שאלה בנושא(סביר להניח שכן) אבל לא מצאתי אחד כזה. מהו אורך החיים הממוצע של אוזניות, ואיך אני יכול לשמור על האוזניות כדי שישרדו יותר זמן? אני הולך עם האוזניות כל הזמן בכיס.

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  11. היי, אני משתמש ב MEIZU M6 כרגע עם האוזניות הרגילות שלו, אני רוצה שיפור..., וכמו כן עם ה HD והאוזניות שלו יותר לשימוש עסקי של דיבור בלבד.. לא יודע מה לקנות, חלק הציעו לי את ה JBL רפרנס האלו, וחלק את ה CX300. אני לא יודע מה כדאי כי שמעתי ש2 הדגמים האלו נוטים להתפרק אחרי שימוש לא ממושך בכלל! האם זה נכון? מה שווה לי לקנות במחיר שפוי? אני נוטה יותר למחיר של 200+- לא חושב שיש מה להשקיע ביותר מזה ... תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  12. שלום, חבר ביקש ממני עצה אז אני אפנה את השאלה אליכם. במחשב שלו אין סאונד כרגע בכלל,זה רשום לו שאין התקן קול, הוא חושב שזה בגלל וירוס או משהו, הוא לא יודע מה דגם הלוח אם שלו רק שהוא מתוצרת MSI, אני המלצתי לו להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם שבהם בדרך כלל יש גם את הדריברים של הקול אבל הוא לא מוצא את הדיסק. דרך אגב גם הEVEREST לא מזהה לו את הלוח אם הוא לא יכול לראות בו דגם. השאלה שלי היא איך אני יכול לברר מהו הדריבר קול הנכון למחשב שלו? תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  13. שלום. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב מאוד למוזיקה וסרטים. משחקים לא. הומלץ לי לקחת את CREATIVE XTREME GAMER שהוא הכי מתאים לצרכיי. לאחר בדיקה החלטתי לקחת את הכרטיס אבל נאמר לי שאין אותו בארץ. בדקתי ב-2 חנויות. SKYPC ופומפה. בשתיהן נאמר לי שאין אותו בארץ. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב למוזיקה וסרטים ללא משחקים עד 1000 ש"ח. כרטיס קול הכי טוב שיש למטרה זו. אני מאוד רגיש למוזיקה שאני שומע ולכן חשובה לי מאוד איכות הצליל. אם יש מישהו שמבין מאוד בנושא אשמח מאוד לקבל עזרה ממנו. תודה מראש. שמעתי על 2 הכרטיסים הנל: Auzentech X-Fi Prelude 7.1 Asus Xonar D2 איך הם? איזה מהם יותר טוב?\עדיף? הבנתי לראשון יש בעיות דרייברים? יש חנות בארץ שמוכרת אותם?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. אני מעוניין לקנות אוזניות סראונד למחשב שישמשו אותי בעיקר למשחקים. לסרטים ולמוזיקה שוטפת יש לי רמקולים שולחניים 2.1 פשוטים (ראה מפרט). התקציב כמו שצויין הוא עד 300 ש"ח אך אני גמיש, כלומר אם צריך להוסיף עוד קצת בשביל לקבל הרבה יותר אז אני מוכן לשקול. כרטיס הקול שלי הוא הצ'יפ שבא עם הלוח אם שלי, ואני לא מתכוון לקנות אחד חדש אז אנא תתחשבו בזה. דבר נוסף, אני לא משחק משחקי רשת אז מיקרופון מובנה באוזניות הוא לא הכרחי (זה יהיה מאוד נחמד אם יהיה את זה אבל זה לא חובה). תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, קניתי אוזניות של AKG K315 לפני שבוע ושמעתי שצריך לעשות לאוזניות זמן הרצה של 72 שעות על עוצמה נמוכה עם שיר בסגנון שאני אוהב,האם זה נכון וכמה שעות צריך לעשות את זה?ומה זה תורם ?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  16. הצלחתי (עם מעט טפשות והרבה מזל) להרוס לעצמי את הכרטיס המובנה בלוח (מפרט בצד). מחפש משהו באותה רמה פחות או יותר (מתחברים אליו ATP3, אוזניות פשוטות ומיקרופון פשוט), אני לא חושב שארגיש הבדל, אך חשוב לי שאוכל לחבר אליו את הפאנל הקדמי של המארז בו יש כניסת מיקרופון ויציאת אוזניות. תקציב - כמה שיותר זול אך שיענה על הדרישות. אשמח לקבל תשובה בהקדם על מנת שאוכל לבצע מחר את הקנייה.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by zombie,

יש לי כרטיס טלויזיה hauppauge wintv pvr 150 mce בעל היציאות הבאות:RCA(צהוב לוידיאו לבן ואדום לסאוונד), S-video וחיבור כזה של קבל לבן וגדול והכינוי של החיבור הוא פיטמה נדמה לי(שהוא כרגע לא בשימוש, פעם כשהייתי ביס היה חיבור כזה בין הממיר לכרטיס טלויזיה אבל כשניתקתי אותו לא היה הבדל... והטכנאי של הוט אמר שאצלם אין חיבור כזה בין ממיר לטלויזיה) קיבלתי מהוט כבל של svideo + אדום ולבן לסאוונד ומהצד השני שלו הוא מתחבר ב SCRAT נכנסתי למדיה סנטר וכשהגדרתי את החיבורים והכל קיבלתי אות זוועתי שלא לדבר על זה שהוא היה בשחור לבן... ניסינו עם הכבלים הרגילים(RCA) וקיבלתי אות קצת יותר טוב ולא בשחור לבן אבל עדין מפוקסל ועם "GHOSTING" ניסיתי בעבר פה בפורום לשנות את הרמת פילטרים והיה צריך בשביל…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  18. Started by subarel,

הרבה מאוד זמן לא הייתי כאן... יש לי רסיבר של דנון 2309 שמחובר למחשב דרך כבל כואקסיאלי... שומעים בסראונד והכל סבבה.. אבל. ה AC3filter מראה לי משהו מוזר טיפה. אולי אני פשוט לא מבין מה מיצג מה... ה INPUT שלו מראה כניסה של 6 ערוצים נפרדים , אבל הOutput מראה יציאה בסטראיו... למרות ששומעים בסראונד. מישהו יודע למה? כל ניסיון לשנות את ההגדרות שלו העלו אבק, כשהוא כן מראה 6 ערוצים ביציאה הוא משמיע רק בקדמיים והסנטר והאחורים מתים.... למישהו יש מושג מה הקטע של זה? זה הגירסה האחרונה של AC3 אם אני לא טועה 1.51... בראל. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. וסתם שאלה .איזה אוזניות כפתור הכי איכותיות שיש היום בלי קשר לתקציב ואפילו שיעלה 1000 ש"ח .כי אם יש אולי אני יקח את זה לחישוב.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  20. שלום! שבוע הבא מגיע לי היס מקס, ורציתי לשאול אתכם מה החיבור הכי טוב שיעביר לי את התמונה באיכות הכי טובה? RCA(זה האדום צהוב לבן, שכולם מחברים בו) S-VIDEO+אודיו של אדום ולבן Y Pb Pr(שהשם שלו אם אני לא טועה זה COMPONENT)+אודיו של אדום ולבן [אם כדאי לחבר בו, אשמח להמלצה על כבל כזה לא כולל האדום לבן של האודיו, בתקציב של 100 שקלים] שימו לב שאלה החיבורים שיש לי בטלוויזיה אז אלה האפשריות.(בנוסף יש לי VGA וHD אבל זה לא נחוץ פה) בנוסף יש לי שאלה, מה ההבדל בין RGB לCOMPONENT? מצטער אם זה לא בפורום הנכון, אבל לי זה נראה הכי מתאים לפה תודה מראש אריאל נ"ב אני יודע שאתם יודעים מה כל חיבור והצבעים שלו, אבל כדי שאני לא יתבלבל ולא תבינו אותי נכון, כתבתי את הצבעים

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by rept0rix,

מסך SONY LCD דגם KDL46V4000 מחיר 9500שח?קדי לקנות? מיועד לחדר סלון מרחק מהטלוויזה 4.5 שימוש ב .PSP DVD , HOTHD? PS3.XBOX360 יש חלונות ברקה *

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. מה שעשיתי עד עכשיו: הכנסתי את הקלטת למצלמה. חיברתי את המצלמה דרך כבל rca מהיציאת audio/video שלה לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=402366 פתחתי את movie maker ועשיתי capture from video device וכל מה שיוצא זה שלג. ניסיתי בפרמייר אבל אין בכלל זיהוי של הכרטיס.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  23. Started by יונתן4,

שלום אני מחפש רמקולים בתקציב של 400 ש"ח אז בחרתי בaltec lansing vs2421 שעולים בארץ 320 במקרה חבר טס לארה"ב וראיתי ששם המחיר הוא 120 אז אני אקנה כבר דרכו אבל התקציב נשאר אז יש המלצות לרמקולים ב400 שקל לקנייה בארה"ב? המחיר גמיש אם 100 שקל יעשו הבדל רציני... בעיקר למוזיקה אבל גם משחקים מישהו יודע במקרה אם יש בעיה להעביר רמקולים שלא בקופסא במכס? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  24. הרמקולים נמצאים ברשותי מזה מספר שבועות ואני מקווה שדעתי האישית תוסיף לביקורות המפורטות שכבר הופיעו פה בעבר ותועיל למי מהמעונינים לרכוש מערכת רמקולים. ראשית, הרמקולים מחוברים למחשב כמפורט מימין ולכרטיס קול של m-audio שלעניות דעתי מוציא סיגנל מעולה. הרמקולים נועדו לשבת בחדר שינה/עבודה קטן שעברנו אליו לאחרונה והחליפו מערכת של רסיבר ורמקולי בוז ישנים (דגם 2.1 וכן, אני בכוונה כותב בוז ולא bose). עיצוב - נקי ומאוד אלגנטי, כבלי כוח קצרים ומעצבנים, לד כחול זוועתי שאמור להעלם בדגם החדש (אני רכשתי את הדגם היוצא, מבחינה אלקטרונית/מכנית לא אמור להיות שוני בין הדגמים, רק שינוי עיצובי). גרילים איכותיים, אבל מעט קשים להסרה (ורצוי מאוד להסיר אותם בעת האזנה למוזיקה). חיבורים וארגונומיקה -…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  25. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם.. אני מעוניין לקנות אוזניות + מיקרופון שימושים - בעיקר שיחות בסקייפ וכנראה שימוש באוזניות בשוטף.. (מוסיקה, משחקים..) לא אודיופיל בעליל.. מחפש משהו פשוט ומשתלם.. לא רוצה סתם ללכת לאופיס דיפו/באג ודומיהם, לתת 100 ש"ח על דגם של חברה לא מוכרת שאחרי יומיים יהרסו לי.. אין לי בעיה להזמין מחו"ל (אי-ביי וכו') למרות שמעדיף ללכת מחר לחנות לקנות ולסיים עם זה.. תקציב? מעדיף לא לחרגו מעבר ל-150 ש"ח, כאשר מילות המפתח הן דגם פשוט ומשתלם. תודה רבה מראש..! עריכה - במידה וטעיתי בפורום ועדיף בפורום ציוד ציוד היקפי - נא עדכנו אותי - מצטער מראש..

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים