עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tazok,

אני חייל משועמם שיש לי הרבה זמן פנוי בלי לעשות כלום... עכשיו את הipod שלי אבא שלי לוקח ממני ואני רוצה לקנות משהו חדש.. עכשיו ההתלבטות היא האם ללכת שוב על נגן MP3 אומנם משוכלל יותר וכל הבולשיט הזה אבל זה נגן MP3 או ללכת לכיוון אחר ולקנות את הPSP שמבחינת מחיר הוא לא רחוק מידי. הבעיה היא שלPSP יש בעיות בטריה עם חיים קצרים והוא לא ממש תותח בכל הנוגע לניגון שירים... עכשיו אני לא יודע מה לעשות אם מישהו יכול לעזור או לכוון זה יהיה נחמד! דור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי כרטיס S.B Live, ועכשיו קניתי לוח EPOX 8RDA+ שבא עם כ. קול על הלוח. פרטי הכרטיס שעל הלוח: six chanel audio with analog and digital output using ALC-650E AC'97 CODEC חוץ מזה שהכרטיס שישה ערוצים, זה לא אומר לי הרבה ואני בכל מקרה משתמש רק ב-2.1 (ATP3). אז מה כדאי מבין השניים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by roy132,

שלום לכולם אני רוצה ליקנות אוזניות גיימינג כך שיוצא לי 50% גיימינג כבד כמו BF3 ו 45% שירים (טריקרים כמו Dj bl3nd ) ו 5%סרטים חשוב שיהיה להם מיקרופון לדיבור ב skype. התקציב הוא עד 580 שקל ועם יהיה אבדל ב 20 שקל ל 600 אז זה יהיה בסדר העם אלו עונים על הדרישות שלי ? http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..309.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19404&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11002

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by N N C,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפריד רצועת אודיו מסרט מקודד (mpeg 4) ולשמור אותה בקובץ נפרד ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לחדר ושרואים טוב גם מהצדדים במחיר של 2500 שח יש משו של hair לא? ושיהיה HD . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני צריך לדעת איזה דגם של ה-IRIVER יותר טוב : ה-IMP 550 או ה-IMP 400 ? ובבקשה אל תתנו תשובות מתחכמות כמו : אתה לא שם לב לפי המספר ? וכדומה... מפני ששמתי לב שהמחירים של ה-IMP 550 בחו"ל שווים ואף יותר זולים מהמחירים של ה-IMP 400 (בחו"ל).

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הי לכולם, אני רוצה לחבר ממיר דיגיטאלי של הוט למחשב שלי בשביל לראות טלויזיה על המסך (mag lp-917 "19) עכשיו. אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה (עד 500ש"ח) שלא יפגע באיכות השידור של הממיר (או יפגע כמה שפחות). בנוסף (ובלי קשר), אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מכשיר שמתחברים אליו שני סטים של קומפוננט, והוא מוציא חיבור אחד, שאפשר לבחור איזה חיבור הוא יציג, מעין switch בין שני input שמעביר רק אחד מהם לoutput. אני יודע שמוכרים כאלה לחיבורי RCA הפשוטים, אבל אני צריך אחד לקומפוננט. (בשביל לחבר DVD ו Wii בו זמנית לטלויזיה בלי להסתבך עם הכבלים כל פעם שרוצים להחליף) תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן חברים, עד היום הייתי נעול על הAD700, אך מאחר ואני נעול עליהם כבר תקופה מכובדת ולא בדקתי יותר מדיי אפשרויות אחרות אני שואל שוב לפני הרכישה. האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת סרטים בשעות הלילה (בעיקר DTS 5.1 \ DD 5.1) - רגישות לסביבה לא רלוונטית כיוון שהדלתות בבית אטומות. המתחרים: Audio Technica ATH-M50, מחיר כולל משלוח: 125$ Audio Technica ATH-AD700, מחיר כולל משלוח 135$ - מודע לכך שזה יקר יחסית, לא מצאתי חנות זולה יותר שמאפשרת משלוח לישראל. Sennheiser HD555, מחיר כולל משלוח: 120$ האוזניות יחוברו לרסיבר YAMAHAA ישן RXV-557 שמחובר לHTPC דרך כבל אופטי של מונסטר. אשמח לדעתכם, אשמח גם לשמוע על עוד דגמים שעליי לבדוק, בדקתי את הGRADO SR80I אבל בעייתי להשיג אותן במחיר שפוי מחו"ל א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה דרך מכשיר פלאפון (Galaxy S2) בעיקר לרוב מוזיקת ג'אז , רוק ,עברית אבל מדי פעם פופ R&B וקיצר מגוון רחב.... אטימה ונוחות מרבית יכל לעזור את האוזניות אני קונה מחו''ל אז מחיר 500ש''ח = 100יורו = 130דולר..... כמו כן עיצוב נעים לעין יבורך בחיפוש קל ראיתי את הsony v55 שמצאו חן בעניי ואשמח לקבל חוות דעת עליהם או חלופה טובה יותר תודה על כל עזרה שתבוא

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. איפה ובכמה כדאי להחליף את החיבור PL (איזור ת"א) האם כדאי לעשות את זה בעצמי? לא מצאתי מדריך תמציתי ביוטיוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. עד היום השתמשתי במערכת בתור רמקולים שהייתי נשאר איתה אם אחי לא היה לוקח אותה... אבל בגלל שאני לא יכול לשנות את המצב אז אני צריך לקנות רמקולים והחלטתי לקנות גם כרטיס קול באותה הזדמנות. החלטתי לקנות סראונד, אני משתמש בעיקר למוזיקה ומשחקים במחשב. אין לי הרבה כסף, בסביבות ה500 לשניהם, אני יכול לעלות ל600 אם 500 לא יספיק אבל לא מעל... למישהו יש המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by lioryb,

שלום. אני שוקל להרכיב מערכת HTPC בתוך מכשיר וידאו ישן. מכיוון שאני מעוניין שתהיה אפשרות הקלטה לאות נכנס (ממיר דיגיטלי של HOT/YES לצורך העניין), אני צריך להרכיב כרטיס טלוויזיה. האם מישהו מכיר כרטיסי טלוויזיה (ובאופן דומה, גם כרטיס מסך) עם חיבור בצורת 'ר',כך שבעצם הכרטיס שוכב במקביל ללוח האם? כרטיס עומד לעולם לא יכנס בתוך מכשיר וידאו תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by levelone,

שלום לכולם. יש לי כרגע אוזניות in ear של shure. אומנם מעולות, אבל הגעתי למסקנה שהם פשוט לא נוחות כמו שחשבתי שהם יהיו. החלטתי ללכת על כיוון חדש. אני מחפש אוזניות on ear/over the ear לנסיעות כשאני משתמש בiphone בתור הsource. כרגע, אני נוטה לכיוון הaudio technica m50 ורציתי לשאול מה דעתכם עליהם ואם אתם חושבים שהם יתאימו לצרכים שלי או שאולי יש לכם הצעה טובה יותר (beats לא באות בחשבון). תודה רבה, levelone.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Lyor,

אני יודע שזה נושא חופר אבל יש לי בעיה שלא מצאתי לה נושא בפורום יש ברשותי TV של סמסונג 40A550 ואני רוצה לחבר את המחשב שלי עם כבל VGA לטלוויזיה. ושאני מחבר אותם אז הTV אומר לי שהחיבור לא תואם או משהו כזה. יש למישהו מוסג מאיפה אני צריך להתחיל בכלל לאתר את התקלה? אגב יש לי כרטיס מסך אוןבורד (לצערי) מסוג G31, לא שזה משנה הרבה אבל בסכלס הוא אמור להציג לי משהו על המסך (לא איכפת לי כרגע עד כמה זה יהייה גרוע).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by scorpion,

וובכן בעת שוטטות משיעמום כרוני נתקלתי במספר כתבות די מעניינות באינטנרט הכתבות כולן באנגלית ומיועדות גם לאודיופולים וגם לחדשים בתחום האודיו שבינכם, הקריאה מומלצת ביותר! DVD LISTENING TEST THE (NOT SO FUNNY) PAST OF DVD AUDIO הסבר קצר על תחום תדרים- מאוד מומלץ! כיצד למקם רמקולים קריאה מהנה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by arielbn,

משתלם לי לקנות מערכת רמקולים למחשב מבית Teac דגם PM-2000 זאת מערכת 5.1 אפשר לקנות אותם ב-750 שקל הם עולים בערך 1800 אם הם חדשים. אני יודע שהרמקולים הם של מנהל החנות והם היו אצלו שנה, אני מקבל על הרמקולים אחריות של שבועיים אם אני קונה אותם ?? שווה לי ??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by omerha,

היי, אני מחפש אוזניות טובות (לא in-ear) איך האוזניות האלו? Sennheiser HD 201 האם יש משהו ברמתם או עדיף מהן בעלות שלהם בסביבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by cow king,

אני מחפש מערכת כזו כדי לחבר את הסטריימר שלי, לרוב אני רואה סרטי HD שמגיעים כבר בתצורה של 5.1 לכן אני צריך חיבור אופטי כי זה החיבור היחידי שיש לי בסטריימר. כעקרון מצאתי רק את המערכת הזו SC-PT170 PANSONIC http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=26969 אם לא תהיה ברירה נקנה אותה אבל אני מקווה שיהיה אפשר למצוא משהו בתקציב. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by cold fire,

צריך המלצה לאוזניות פשוטות אבל איכותיות(במסגרת התקציב כמובן) יחוברו לI7 אני שומע בעיקר טראנסים האוס וכ"ו... תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by simon 23,

אז ככה : יש לי רמקולים 5.1. כשאני מחבר אותם ל CD Player (מקור סטריאופוני) שומעים בכל ששת הרמקולים , אבל כשאני מחבר אותם לממיר הדיגיטלי (של הכבלים) יש לי בעיה עם הסנטר. הוא נכבה ל 3 דקות ואז עובד במשך 3 דקות , כל הזמן . אין לי מושג למה זה ... יכול להיות בגלל שהכבלים לא תומכים 6 ערוצים (אני לא מאמין , כי כשאני מחבר ל CD , זה עובד) תעזרו לי !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן אנשים. יש לי לוח מסוג GIGABYTE EX58-UD בעל כרטיס קול Realtek ALC885/889A/890 @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller PCI את המחשב אני מחבר ישירות למוניטורים מוגברים של חברת LEM, ע"י חיבור PL מהמחשב ביציאה אנלוגית, ל-2 PL אשר מתחברים לסאב מוניטור אקטיבי, וממנו שני יציאות XLR לשני מוניטורים מוגברים (לכל רמקול מערכת הגברה פנימית) לפי בדיקה שערכתי הבנתי שאני צריך להוציא חיבור סאונד מהמחשב ע"י היציאה של השקע קואקסיאלי (co-axial), אשר קיים בחיבורי הלוח של המחשב. על הסאב אשר משמש כמגבר אליו מחובר המחשב וממנו יוצא הסאונד לרמקולים ישנם רק כניסות ויציאות לחיבורי RCA L/R ו- XLR L/R . אז לפי הבנתי אני לא יכול להוציא סאונד בפורמט DTS האם זה נכון? והאם ישנה דרך …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. למרות שהוא יחסית חדש ועוד לא הגיע לשוק בארץ רציתי לדעת אם יש עונים לקריאה זו בעיקר משום שזו תהיה הכרטיס קול הייעודי הראשון שאני קונה מזה כמה שנים כבר. רכשתי את הכרטיס הנ"ל דרך האינטרנט וחבר יביא לי אותו עוד כשבועיים, ראיתי המון ביקורות שמשבחות אותו אל מול הAsus Essence STX והוא יצא לי הרבה יותר זול. בכל מקרה, איני אודיופיל גדול לכן אני די בור בכל ההגדרות שבהן ניתן להשתמש ורציתי אם יש צורך בלהגדיר דברים מסויימים באופן ידני. יחד עם הכרטיס צפוי גם להגיע האוזניות Sennheiser HD555 וכרגע יש לי בשימוש גם Harmon Kardon SoundSticks II (אולי ישודרג לZ-5500). אודה לכם אם תוכלו לתרום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אני מחפש סיקמן MP3 קורא צרבים במחיר נוח של 250 עד 320 ש"ח. בלי משלוח וכול אלה .. שזה יהיה בדיוק על המחיר... או שמישהו מוכר במחיר כזה במצב טוב!... תודה. ועם יש אז תמליצו לי על אוזניות טובות אני לא מתמכה בזה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אוקי,אז המינידיסק שלי נדפק, ואני נואשות זקוק לנגן. אני צריך אותו עם ג'יגה לפחות(שזה כנראה המקסימום שאפשר להגיע במחיר הזה), לא שברירי,לא ציבעוני ועם איקיו קאסטום. כעיקרון חשבתי על הסנדיסק סנסה e140 ,אבל ברוב הסקירות התייחסו לשיטת ניגון עם התגיות כדבר רע,למרות שנאמר לי שזה קיים ברוב המכשירים. אני בעיקרון מחפש לעשות שאפל על אלבום מסויים,או על כמה אלבומים של אותה להקה מסויימת, זה אפשרי עם הסנדיסק סנסה e140? חוצמזה מה ההבדל הממשי בין הe לm?, מה כדאי יותר? הסנדיסק מתאים? או שיש הצעות אחרות?< תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zivg,

אוקיי, זה הנגן הראשון שאני קונה... אני לא מחפש פוזות. אני מחפש נגן בעל קיבולת נפח גדולה, יכולת לשמש כדיסק נייד לכל דבר, איכות שמיעה מצוינת, זמן בטריה ארוך, ממשק נוח ויעיל, פיצ'רים כמו הקלטה ורדיו, תמיכה בעברית, פשטות, מוסיקה נטו. עיצוב נעים ומינימליסטי זה יתרון חשוב בעיני. צג צבעוני ואפשרות להציג סרטונים הם בעיקר גימיק בעיניי - ואפילו חיסרון, שכן היכולות הזו באה לידי ביטוי במחיר ובגודל הנגן. בהתחלה התלבטתי בין אלו: iRiver h320/340 VS iRiver h10 20g VS iPod g4 20/40 g VS iAudio m3l VS iAudio x5l קראתי כאן חלק נכבד ממה שניתן, ואלו המסקנות והשאלות שלי: iPod לא מעניין. הלאה. iRiver נפלאים... חסד נעוריהם - הh120 - יזכר לעד, מכיוון שהוא עדיין טוב מרובם המוחלט של הנגנים, אבל מאז…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים