עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by orengreen,

שלום לכולם. יש לי כרטיס וידאו RADEON 9800 PRO עם יציאת TV-OUT מסוג S-VIDEO. הייתה לי טלויזיה ישנה שהייתה מחוברת למחשב בסבבה. עכשיו יש לי טלויזיה אחרת (TOSHIBA CRT 27A43), יש לה S-VIDEO, ואפילו נראה לי שהכרטיס וידאו מזהה אותה, אבל אני לא מצליח להשיג תמונה בטלויזיה, רק שלג. התקשרתי לתמיכה טכנית של TOSHIBA והסברתי הכל, והבחורה אומרת לי שלמודל הזה אין "FEATURE" של חיבור למחשב. אני אומר לה "לא צריך ""FEATURE"", בסה"כ צריך S-VIDEO" והיא אומרת לי שאני טועה. מה אתם אומרים? יכול להיות שאני טועה? במידה ואני צודק, ובאמת כל מה שצריך זה חיבור S-VIDEO, מישהוא יכול לעזור לי? את הדגם הזה אפשר לחבר ל DVD, VCR, כבלים וכו' והנה לינק: http://tacpservice.toshiba.com/ConsumerProductSupport/Man…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by MoranF,

לא יקרים במיוחד, אך לא באיכות גרועה. רמקולים סבירים בהחלט לשמיעת מוזיקה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by realy,

שלום! קניתי כרטיס טלוויזיה למחשב.. WINTV PVR 150 .. עכשיו חיברתי את זה לממיר של יס.. ויש עיכוב רציני בין מה שרואים ביס ברגיל לבין מה שאני רואה.. יש גם עיכוב בין הזמן שאני לוחץ להעביר ערוץ לבין הזמן שהוא מבצע את זה.. בערך 2 שניות.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך מסדרים אותה?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by mula,

שלום לכל חברי הפורום בזמן האחרון אני ב חיפוש טלויזית lcd full hd 42 לדירתי הצנוע אבל מחירים של יבואן רשמי גבוהים באשרות אחוזים ממחירי יבואנים פרטיים שגם נותנים אחריות! שאלתי :האם ניתן לקנות ללא חשש מיבואן פרטי (" י.שלום " אם מישהוא מכיר-מבחינת אחריות).

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by kondason,

יש ברשותי כרטיס מסך HD4850 עם יציאה HDMI ויציאת S-VIDIO שבע פינים. בקיצור קניתי מתאם מ 7 פינים לבננה ו S-VIDIO רגיל. איך אני יכול לבחור בין המצבים? מתי לראות בטלויזיה ומתי לראות במסך מחשב הרגיל? יש איזה תוכנה שעושה את זה? תודה

6. שלום, אני התקנתי לאחרונה כרטיס מסך חדש עם יציאת s-video. חיברתי טלוויזיה שיש לה רק כניסת RCA ליציאת המסך ע"י מתאם והגדרתי אותה כ-clone. הבעיה היא, שאמנם רואים בטלוויזיה כנדרש, אבל על התצוגה, עובר בלופ אינסופי פס 'שקוף' ברוחב המסך שנע מלמעלה למטה ודי מציק. מבחינים בו בעיקר על רקע שחור וכהה יותר. ניסיתי לשחק עם הרזולוציה, וכן עם מהירות רענון המסך, אבל לא נראה שיש לזה השפעה. יש למישהו רעיונות ממה נוסע הפס הזה ואיך ניתן להוריד אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Radeon38,

שלום תיקנתי בהשקעה לא מעטה מגבר עתיק יומין שיש לי בבוידעם ובכן יחוד המגבר שהוא תואם להפליא למחשבים של היום מבחינת כניסות הסאונד שלו.כל כניסה שלו זה 4 פינים עגולים של RCA מחולקים ל2 זוגות לפי הסדר הבא FRONT ימין שמאל REAR ימין שמאל במקור לפי החוברת שלו זה יועד לטייפ סלילים אבל היום אני רוצה לממש את זה עם הכרטיס קול בלוח אם. האם הדבר אפשרי?? כלומר לתת לו את הערוץ הקדמי לכניסות של ה FRONT ואת הערוץ האחורי לכניסות של REAR וזה באמת יתן הגברה ויחלק בתוך המגבר לפי מה שאני חושב? יש לו גם מעין סטיק לבלנס שממש מחלק ל 4 רמקולים

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by יקירn95,

אני מעוניין בסוג רמקולים לא הכי עוצמתיי ויותר איכותיים למחשבלשירים סרטים משחקים .. יש את אלה שהציעו לי silver line SL-800 אמרו לי שהם דיי איכותיים והמחיר סבבה.. יש עוד הצעות?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. שלום לכם, אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למחשב נייד שלי בעיקר לצורכי gaming ומוסיקה. אני מתלבט בין ה-Sennheiser HD555 ל- Sony MDR-V700DJ, מה אתם ממליצים לי? אם יש באותו טווח מחירים אוזניות אחרות שעדיפות אז אני פתוח להצעות (: תודה רבה

10. Started by diabolo,

אני מחפש 2 אוזניות 1 הוא אוזניה כפתור לא in ear עד 200 שח סמתי עין על Sennheiser MX760 אבל אין לי מושג איך הם. אני שומע בעיקר היפ הופ אז תעזרו לי לבחור אוזניה אם באסים טובים 2 אוזניה קשת תקציב 200 שח יש לי כרגע את האוזניה hd 201 ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב עדיפותSennheiser שגם היא תהיה אם באסים טובים ועוד שאלה קטנה אתם מכירים אתר שמוכר הרבה סוגי אוזניות? (אני מעדיף לקנות בחול אם זה יותר זול) תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. שלום (: יש לי אוזניות של PHILIPS: http://a.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=464273 ורמקולים של Creativ: http://a.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=574990 אני רוצה לחבר גם את הרמקולים וגם את האוזניות ככה שבמצב רגיל אני שומע ברמקולים וכשאני מדליק את האוזניות הרמקולים מתכבים ורק האוזניות עובדות. יש מצב? אם כן איך? תודה מראש לעונים (:

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  12. אם אני קונה מתאם מחיבור AV לבננה של כרטיס קול ומחבר מהצד השני לטלויזיה בAV,הקול יעבור?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לסמסונג יש יותר מדיי דגמיי 32 אני כבר מבולבל !! איזה נותנת את התמונה הטובה ביותר ? מישהו ניסה ? ראה ? השווה ? יש את זו : LA32R81B זו : LA32A450 וLG יש את החדשות - דגמי הסקארלט : Scarlet 32LG60UR מה עם זו ולמה היא 500 שקל פחות מה"60UR" ..? ו32LG32RוLG מישהו השווה בין איכויות התמונה של הסמסונגים החדשים ה32 ל SCARLET 32 של LG ויכול לתת דיעה ? תודה ישמש בעיקר לסרטי DVDRIP ולפעמים סרטי 720P ...(אולי קצת משחקים).... ? תודה .

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי Fatal1ty פלטיניום של קריאייטיב עכשיו אני מנסה לדבר במיקרופון אז אני שומע את עצמי ולא שומעים אותי אין לי מושג מה לעשות עם זה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

שלום. אח שלי טס לחו"ל והוא הציע ליקנות לי מגבר ב100$ לגיטרה, אני רוצה לנצל את העניין בצורה הטובה ביותר... איזה מגבר אני יכול לקנות לIBANEZ EX SERIES? אפשר לסטות טיפה מהמחיר המקורי... אני יוסיף.... בעיקר למוזיקה בסיגנון GREEN DAY/RED HOT CHILLI אגב... אני יודע שזה כבד וכל זה אבל הוא הציע... ואמרתי לו שזה כבד הוא אמר שזאת לא בעיה... אה ואפקטים ריברב ודיסטורשן חובה...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by zekit,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6787&perur=2&t=12&c=308 מסיבה לא ברורה אני לא מצליח למצוא עליהם הרבה מידע מחו'ל ולא מצאתי אותם בחנויות כמו אמזון האם מישהו מכיר את האוזניות האלה?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  17. Started by lisly,

טוב קניתי לא משו כ"כ מוכר אבל חיברתי והכל סבבה עובד ערוצי הבסיס, עכשיו השאלה שלי איך אני גורם שהערוצים של הממיר גם יהיה אפשר לראות אותם דרך הכרטיס טלוויזיה? יש לי חיבור AV בכרטיס טלוויזיה, מה אני צריך לעשות פשוט לקנות כבל ולחבר לממיר בAV?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  18. Started by Access Denied,

טוב, בסוף אין רמקולים משומשים.. אבל אמא בארה"ב והציעו לה I-Trigue 3400 של קריאטיב ב-40 דולר. משהו מכיר? שווה את המחיר שלהם?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  19. שלום, יש לי 4 שאלות : 1.מה ההבדלים בין הסנהייזר CX300 לאוזניות CX300-II החדשות כביכול? 2.אני מעוניין לרכוש אוזניות עם איכות שמע מצוינת ושלא יפלו לי בהליכה\ריצה כמו אוזניות כפתור(ואני לא מעוניין בקשת),שמעתי שיש כמה סוגים טובים(AKG K321 והאוזניות של סנהייזר שציינתי למעלה ועוד...) 3.אם מישהו יודע מה ההבדל בצבע של הפלאג ושל הפסים שעליו ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד אני מודע לכך שפלאג בצבע זהב טוב יותר מצבע כסף אך לא יודע במה ושפסים שחורים טובים יותר משחורים אבל שוב->לא יודע במה. 4.מהו טווח טדרים?והאם הוא הדבר המשמעותי ביותר שצריך שיהיה גבוה באוזניות.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  20. יש לי מערכת הכוללת : מחשב מגבר ימהה rxv592 ישן טלויזיה LCD ממיר של HOT . התקנתי XP Windows Media Center וכעת אני מעוניין להוסיף IR BLASTER ושלט , כך שאוכל לשלוט על כל המכשירים מהשלט בלבד. לגבי הממיר אני מניח שאין בעיה כי זאת תצורה מקובלת . מה לגבי המגבר ? האם אפשר ללמד את ה IR BLASTER קודים של מכשירים אחרים ? האם ה IR BLASTER יוכל לשלוט גם על הטלויזיה ? (טלויזיה LG ) . האם אפשר לתכנת מאקרו כך שלחיצה אחת בשלט יתבצעו סידרת פעולות של מספר מכשירים ? תודה אהרון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dotanc,

שלום, אני מעוניין להשלים את ה(WIN 7 BETA) MCE אצלי עם הכרטיס המוזכר מעלה. למישהו יש נסיון איתו? חיפוש קצר לנקודות מכירה שלו בארץ העלה חרס (באיכות 1080P). ניתן בכלל להשיגו בארץ? דותן.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  22. שיהיו מצוינות למוזיקה , שמעתי על Koss PortaPro שהם אוזניות מצוינות מה אתם אומרים יש יותר טובות במחיר ? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  23. ועוד שאלה, אני אוכל לחבר אותו גם ליציאות סאונד שיש לי בפאנל הקידמי? תודה

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by yuvalkosh,

חשבתי על ה- HAUPPAUGE WIN TV PVR 150 MCE LOW PROFILE אבל הוא נורא יקר - 400 ש"ח האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס אחר זול יותר? איך הוא נגיד לעומת ה-Leadtek TV 2000XP : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2254? תודה יצורף למפרט הבא (HTPC): מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358 לוח אם: ASUS P5KPL-CM ¤274 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD2400XT 256MB DDR : GV-RX24T256H - RETAIL ¤179 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS - זמין במלאי ¤258 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי ¤125 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤115 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤537 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE WIN TV…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  25. אתמול הלכתי לחנות אולפן של אבי יפה בירושלים לשמוע ולקנות אוזניות . בסופו של דבר יצאתי עם חיוך ענק על הפנים וUltrasone PROline 750. אוזניות באמת נפלאות שמעתי שם את ה650 ואת הבייר dt880 ו dt990 ולא היה לי יותר מדי התלבטות. לאחר מכן הלכתי לחנות של p-see שאני אוהב לקנות בה והזמנתי אתה הCreative SoundBlaster Fatal1ty platinum. http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=872&product=16559&listby= הכרטיס יגיע כנראה מחר והאוזניות נשמעות חלום עכשיו. ההתנגדות של האוזניות 40 אוהם אז השאלה שלי היא האם נחוץ מגבר אוזניות בשביל שדרוג משמעותי של הסאונד.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים