עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by whome,

שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הרלוונטי לשאלה (אם לא אשמח לדעת מהו הפורום הנכון...). בכל אופן, שאלתי היא בנושא הזרמת מדיה (בעיקר סרטי HD בפורמט mkv) מה-PC דרך PS3 לטלויזיה. האם זה אפשרי בכלל? אם כן, איך (חוטי/אלחוטי)? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by miki_9,

אני מחפש סאב וופר למחשב שיאפשר לי שליטה על-5 רמקולים (5.1) מחיר בין-500 ל-700 שקל (אפשרות לחריגה קלה) עדיפות לצבע שחור

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  3. שלום, חיפשתי פה קצת בפורום אבל מכיוון שהאילוצים שלי פה הם קצת שונים מהמקרים שמצאתי אני בכל זאת צריך עצות. קניתי טלויזיה חדשה של Marantz- LCD עכשיו, בתצורה הקודמת הממיר של HOT מחובר דרך הוידאו לטלויזיה (כבל אנטנה) מהממיר יצא כבל Composite (הצהוב אדום לבן) לכיוון ה DVD (הצהוב מיותר כמובן) מ- ה- DVD יצא כבל Composite (צהוב אדום לבן) לכיוון ה TV לצורך צפייה ב DVD כמובן. עכשיו, בטלויזיה החדשה שקניתי הקומבינה המסובכת הזאת לא עובדת טוב בכלל, ניסיתי בכל מיני וריאציות ורואים ממש רע. התצורה הכי טובה הייתה שחיברתי את ה Composite ישירות מהממיר לטלויזיה אבל אז אני כמובן מפסיד: א. אין לי עוד מקום לחבר את ה DVD ב. הוידאו יוצא לגמרי מהמשוואה כי אין לו שום תקשורת עם הממיר. אני רוצה את עצת…

• 8 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. אז ככה . יש לי כרטיס מסך מדגם Inno3D nvidia 9400GT ויש לו חיבור S-video עם פין אחד גדול שחור ועוד 7 ניראה לי מפוזרים http://images.nvidia.com/products/geforce_9400_gt/GeForce_9400_GT_bracket_med.png והשגתי מתאם מ S-video לבננה צהובה כזאת כמו של ממירים וטלוזיות וסוני וכאלה . קיצור חיברתי את הממיר לבננה הצהובה ולשקע של הממיר ,ואת הצד השני של המתאם S-video לכרטיס מסך ומאז לא הבנתי מה עושים למה לא מופיע לי שום דבר על המסך ? למה לא מראים תצוגה של הממיר ? המסך הוא LG electroincs W2042T

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  5. Started by tk4,

עד עכשיו הכרטיס היה מחובר בDVI למחשב... לקחתי אותו לטלויזיה וחיברתי אותו בחיבור COMPONENT... אבל הטלויזיה לא הציגה שום דבר... יש מצב שצריך להגדיר לפני משהו? דרך אגב אמרו לי שאפשרי לחבר את הקומפוננט בעזרת כבלי RCA רגילים זתומרת שלושה רגילים של 2 סאונג ו1 תמונה לחבר את שלושתם בצורה של קומפוננט וזה יעבוד... יכול להיות שזאת הבעיה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  6. Started by Danny6,

והאם ארגיש הבדל אם אחבר את הרמקולים בחיבור אופטי ללוח או שאחבר אותם לכרטיס קול ב500 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by Aviad6,

לאבא שלי לא מצאתי מקום יותר מתאים תודה לעוזרים ויום טוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. זהו הכרטיס שמגיע עם הרבה מלוחות האם של ASUS. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  9. האם ניתן להשתמש ברמקולים רגילים כאינדיקטורים של תקלות חומרה כמו נגיד כ.מסך תקול. שישמשו מעין רמקולים "למארז" במחשב שלי יש לוח ישן P4P800SE של אסוס אשמח לדעת אם הוא תומך ברמקולים פנימיים. תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  10. היי אנשים. לאחרונה קיבלתי הצעה מהחברה ממנה רציתי לרכוש את רוב חלקי המחשב, ביניהם ה-X-240, לרכוש דווקא את ה-Z-2300. ההפרש בין 2 המערכות עומד על 650 ש"ח. המערכת תתחבר לכרטיס הקול SupremeFX X-Fi ותשמש אך ורק לשמיעת מוסיקה, כדוגמאת רוק ומטאל. הייתי שמח לדעת מה דעתכם בנושא. האם כדאי לי להוסיף את ההפרש או שאוותר מכיוון שהבדל האיכות לא יהיה קריטי? קראתי המון ביקורות מדהימות על ה-Z-2300.. תודה רבה מראש, לילה טוב לכולם

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  11. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

האם כדאי לי לקנות Logitec X240? המחשב שלי קצת איטי [ולכן אני לא בודק את המדריך שוב], אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי, 2.1 זה המומלץ בשביל מוסיקה, וזו המטרה העיקרית שלי מישהו יודע אם זה נותן תמורה טובה ביחס למחיר? התקציב הוא עד 300 ש"ח, עם המבצע שיש בבאג (וגם עם המחירים בזאפ) זה בתוך התחום תודה מראש - איל

12. Started by Posford,

שלום, רציתי להתייעץ איתך בנוגע לטלוויזיה הבאה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=GR373821&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE איך היא מבחינת מחיר? ו"תפוקה" שהיא נותנת עבור המחיר? האם היא שווה משהו? ואיך קוראים לשיטת שידור באיכות מאוד גבוהה אידפניישן משהו כזה? האם היא תומכת בזה? ועוד כמה שאלות בורות סליחה פשוט לא מבין בתחום. האם ניתן לחבר לטלוויזיה הזו DVD כמו כל TV? וממיר גם? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by OuTsIDe,

אלו: http://www.amazon.com/Sennheiser-CX-300-Headphones-Category/dp/B000E6G9RS/ref=sr_1_36?ie=UTF8&s=electronics&qid=1234198987&sr=1-36 אפשרי שיהיה זיוף באתר כזה? אגב מה אתם אומרים על אלה? http://www.amazon.com/Sennheiser-PMX-60-PMX60-Headphones/dp/B00009LI55/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1234198034&sr=1-1 ואיך יהיה השילוב שלהם (CX300 , PMX60) בפלאפון 6120C שהוא בעצם עם חיבור 2.5CM (יש אפשרות לחבר לחיבור של 2.5-3.5) תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Red Sparowes,

אני מעוניין בקנית lcd בתקציב 10000-8000 לסלון במרחק של 3 מט רצוי 42 אינץ full hd לצפיה בתכנים SDTV(כבלים hot) ו fhd ( סרטי blu ray \ קונסולת ps3 ) חשוב לי מאוד ש lcd ינצל את ps3 בצורה אופטימלית : זמו תגובה , צבעים חיים . על מנת לחוות את מלוא חווית המשחקים חשבתי על 42LG80FR http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=131&prodid=437&keySearch= הוא יענה על צרכי ? לא תהיה בעיה אם זמן התגובה 5ms , איכות צבעים לps3 . או אולי יש אופציה טובה יותר ?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by Omry,

היי אנשים. אשמח גם לדעת האם ישנה עדיפות לפלאסמה HD-READY או ל-LCD ברזולוציית 1080p, גם לגיימינג. עוד נקודה חשובה - איזה גודל של טלוויזיה מומלץ למרחק צפיה של 2.7 מטרים?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by asdzxc16,

כשאני מחבר את המחשב לטלווזיה אז הטלווזיה עושה רעשים של פיצוצים קטנים כאלה כול כמה שניות וזה לא בעייה בכבל כי המוכר בחנות בדק איתי את הכבל על אותה טלווזיה מדגם Skyworth בחנות ועבד שמה חלק בלי רעשים והכבל זה DVI HDMI עכשיו השאלה שלי אם זה בעיה מהמחשב ואם כן זה יכול להיות מהכרטיס מסך? יש לי כרטיס מסך מסוג 8800 GT של NVIDIA תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by (iriver H10),

רסיבר למוזיקה באיכות הכי גבוהה עד 2000 שקל. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Trumpeldor,

הJBL Reference 220 עשו בעיות, אז שלחתי אותם לתיקון (במסגרת האחריות) ולצערי נקבע מותם לבאג כבר אין אותם במלאי אז קיבלתי זיכוי עכשיו אני מחפש אוזניות IEM אחרות במקומן, באותו סדר גודל של מחיר (200ש"ח) את ה AKG K324P וaudio-technica ATH-CK52 אין במלאי ברשת ולכן נשארה לי האופציה היחידה של AKG K321 כי הייתי רוצה להשתמש בזיכוי שלי לטובת האוזניות ולא לחפש במקום אחר ולהוציא עוד כסף... מישהו התנסה או מכיר אותן, כי לא בא לי לקנות אותן עם הזיכוי שלי רק בגלל שהמוכר אמר שהן הדגם החדש שמחליף את K324P... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6784&perur=2&t=12&c=308

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Titan777,

שמתי לב מן הסתם שהצליל משתנה אבל מה זה בעצם עושה?

• 7 תגובות
    • 9.4k צפיות
  20. היי.! רציתי לשאול אותם בבקשה עם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה בעיקר הרבה באסים חזקים ולפעמים קצת למחשב (לא ממש משנה האיכות שלו במחשב העיקר לבאסים ולמוזיקה ושמיעה איכותית!) לא IN EAR רק אם אתם ממש ממליצים בסכום שיש לי כרגע! כי אימא בטעות שברה לי את ה 5H V2+USB אז החלטתי לקנות אוזניות חדשות! עריכה: כנראה שאני קונה בארהב איפה הכי כדיי לי לקנות יש לי עד 200$ -150$ איפה ואיזה סוג של אוזניות אתם ממליצים?(תודה רבה) אגב מה אתם אומרים על המערכת הרמקולים של LOGICTECH 530X למה כנראה גם אותה אני קונה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by eliyho,

שלום, ברשותי מכשיר DVD LG398HP חדש ( ללא שום עדכון ) במכשיר מחובר ב- HDMI אך לא מצליח לזהות ולנגן קבצי מסוג זה שמתי לב שכל הקבצים הינם מסוג MKV, האם יש עדכון כלשהו שיאפשר לי לנגן קבצים אלו? במיד ולא מה ניתן לעשות? תודה מראש לכל המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sagi_10,

שלום יש ברשותי את סט הרמקולים של Creative 2.1 (תהרגו אותי איזה דגם זה ), והבעיה קיימת רק כשאני שומע תוכן אודיו מהמחשב . הבעיה בעיקרון היא ששומעים רק בסאב וברמוק הימיני והשמאלי מושתק לגמרי. אבל , כשמחברים את הסט למערכת הסטריאו בבית גם הרמקול השמאלי פועל . מדוע ? ואיך אני יכול להגדיר את הסט כדי שהמחשב יזהה אותו בתור 2.1 ולא כ- 2.0 ? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. טוב קניתי כרטיס טלוויזיה חיצוני חיברתי תממיר והכל וזה רואים במסך של המחשב, עכשיו השאלה שלי איך אני יכול להקליט תוכניות מהטלוויזיה למחשב ? אם זה אפשרי בכלל ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי סרט בקובץ MKV והוא 720P כשאני מפעיל אותו אני מקבל פסים גדולים והסרט נראה טוב והכל אבל הוא לא משתרע על כל המסך...לפחות שיהיה על רובו ! יש לי 24' t240 זה בסדר שככה אני מקבל את הוידיאו?אם כן בכל זאת יש משו שאני יכול לעות שהוא ישתרע על כל המסך?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by חן וייסמן,

החלטתי אחרי הרבה התלבטויות לרכוש את המכשיר במקום HTPC... עכשיו הבנתי שאין לו כרטיס רשת WIRELESS ואין מצב שאני מתחיל להעביר כבל רשת לסלון.. איך מטפלים בסוגייה הזו? שאלה שניה, לא כ"כ הבנתי משהו בסיסי.. אני מתכנן לקנות HDD ולהתקין בפנים, עכשיו המערכת הפעלה של המכשיר פשוט נראית כמו של DVD שפשוט בוחרים איזה קובץ להפעיל? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים