אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לקנות מערכת סטריאו חדשה לחדר השינה שלי. התקציב גמיש. אם למישהו יש ניסיון עם מערכת טובה, אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי הביא איזה DVD ( מערכת ) מסין... הדגם: NEC NDV 106 ניסיתי לחפש על זה קצת פרטים אבל לא ממש מצאתי ולא משנה. בכל אופן, הרמקולים שלו דיי טובים, וחשבתי אותו לחבר אותם למחשב, יש כניסות, אבל אין לי מושג איזה כבלים צריך... מישהו מוכן להגיד לי איזה כבלים צריך לקנות בשביל לחבר את זה למחשב? עוד משהו ( לא יודע אם קשור ), יש לו שם כניסת VGA ( כמו הכבל של המסך ), ז"א שאם אני אחבר אליו את המסך שלי אני יראה את התמונה במסך? תודה מראש, יניב (: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חיברתי רמקולים חדשים של מיקרולאב FC330 לכרטיס קול SB AUDIGY PLATINUM בכניסה האחורית על הכרטיס עצמו. יש רעש סטטי כמו HISS (לא זמזום של העדר הארקה) גם בווליום נמוך ביותר. האם זו בעייה ברמקולים או בכרטיס ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המערכת הנ"ל אני מחפש מערכת לחדר ילדים.. רצוי שיהיה חיבור USB ודיסק MP3 וקריאת טאגים .. המערכת הזאת שווה את הכסף ? http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MCM233&Cat2Cat1ID=148&Cat2ID=789&aff=Zap〈=he מה זה אומר 20W ? היא עוצמתית ? תודה מראש בן.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני צריך לקנות למחשב של אח שלי רמקולים. החלטנו לקנות קצת מעבר ל"רמקולי מולטימדיה" ולכן התקציב הוא כ200 שקל. אין כוונה להוסיף 100 שקל לINSPIRE ולא 200 שקל בשביל ATP3 כי הוא רחוק מהאודיופיל. הדגמים שראיתי שמתאימים לתקציב הם Altec Lansing AVS300 וCreative SBS370. איזה מהם מומלץ יותר? האם מישהו התנסה עם אחד מהם? האם יש מוצר אחר בטווח המחירים שעדיף?
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המלצה למגבר ראיתי את המגבר הזה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PLA4350&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap ורציתי לדעת איך הוא ישתלב עם סאב של רוקפורד 2 רמקולים של פיוניר וטוויטרים...
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש רמקול למחשב בתקציב של 250-300 ש"ח. קיבלתי המלצות על 4 דגמים. Logitech z323 Logitech x230 Altec lansing vs2621 creative inspire T3130 איזה מביניהם הוא הכי טוב בתקציב, או שיש בכלל משהו אחר שעדיף. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה ההבדל בין האוזניות האלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12075 (חוץ מהמחיר ;D) לבין אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12074
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי את הרמקולים ויש לי כמה שאלות לגביהם. אציין דבר ראשון ששומעים מצויין ולפחות בינתיים אני מאוד מרוצה מהם,הסאב וופר מפחיד כמה שהוא מרעיד את הרצפה בעוצמת סאב חזקה. אבל יש לי כמה שאלות: 1.בשירים שקטים כגון alicia keys - Fallin' או Led Zepelin - Starway to Heaven אז בקטעים של הכלים,השקטים יותר,הרמקולים כבר עושים רעש סטטי ("סססס" כזה)שאפשר בהחלט להבחין בו,כבר באמצע מד הווליום(שהאמת זה ווליום די חזק,אבל לא יודע אם זה אמור להיות ככה)..מה אתם אומרים?בעיה ברמקולים?זה ככה פשוט כי הם 5.1 לא ברמה גבוהה?אולי בעיית דרייברים והגדרות?מקווה שלכם הפתרונים 2.לפעמים קולות הדיבור שיוצאים דרך הCenter נשמעים לי קצת מתכתיים כאלה.אתם מכירים אולי מקרים דומים?אולי אני סתם הוזה? 3.בשיר…
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש, החלטתי גם לשים מערכת 2.1 התקציב לרמקולים די פתוח. כלומר חשבתי להוציא 400 שקל על הATP3. אבל עם יש מערכת שעולה 200 שקל יותר וממש ממש יותר טובה אז סבבה. עכשיו אני אשתמש בזה פחות לגיימינג ויותר לסרטים סדרוצ וקצת מוזיקה, הווליום לא יהיה מטורף, וגם לא חשוב לי במיוחד הבאס, אלא שאני אוכל להבין בעיקר דיבור(בסרטים או בסדרות). לא נראה לי בחדר שלי יש מקום ליותר מ2.1 (מה שווה 5.1 אם הרמקולים לא יהיו מאחורי...) מה אתם ממליצים לי? איך הATP3? האם הוא OVERKILL למטרותי? ומה בכלליות אני צריך לחפש?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול מערכת קולנוע ביתית לטלוויזיה - Panasonic SCXH-100. אני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה LG LCD 37LK450Y. קיבלתי באריזה של המוצר כבל HDMI , אבל בחוברת המוצר כתוב שיש 2 אופציות לחיבור : HDMI ל-HDMI (במידה והטלויזיה תומכת ב-ARC - שוב אין לי מושג בדברים האלה) וחיבור אחר - עם כבלים אדום ולבן - שלא מסופקים והייתי צריך לקחת מהמערכת בסלון. עכשיו אני רוצה קודם כל לשמוע רק מהמערכת. לשים את הווליום של ה-TV על 0 ולשמוע כל הזמן במערכת. (יש לי ממיר HOT MAGIC בחדר שהמערכת כרגע מחוברת אליו) דבר שני אני רוצה לשמוע בה כמה שיותר טוב כמובן , הדגש הוא על סרטים וסדרות בעיקר. כשחיברתי HDMI לא שמעו כלום, כשחיברתי עם הכבלים האדום והלבן מהמערכת לממיר של הוט אני שומע, אבל בשבי…
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
חברה אני לא מבין מה קרה!!! המחשב נתקע לי באמצע עבודה (הוא לא היה במאמץ או משהו כזה, אינטרנט ואייסיקיו). אז עשיתי לו ריסטסט, והוא לא הראה כלום על המסך, ז"א המחשב עצמו עלה, אבל אין תמונה. אז כיביתי אותו, וכשכיביתי אותו, שמעתי מהרמקולים מין בום כזה קטן... אחרי דקה הדלקתי את המחשב והוא עבד בסדר, אבל אז ראיתי שאין צליל מהרמקולים, למרות שהם דולקים! עכשיו בדקתי אם האוזניות פועלות, וגם בהן אין צליל! יש מצב שקרה משהו לכרטיס קול שלי? כרטיס קול: Creative SoundBlaster 5.1 רמקולים: Creative SBS 370 2.1 סליחה על החפירה אבל אני ממש נואש, בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קראתי מספר מודעות ורציתי לדעת האם עדיין הrp-21 הם המומלצות בתקציב של עד 500 שקל אין סגנון ספיצי של מוזיקה אבל בגדול של מוזיקה שחורה ג'אז וקצת רוק קל אממ הכרטיס קול הינו של הלוח אמ מדגם ga-p35-ds3 זה מה שנוגע לאוזניות בנוסף לכך אני מעוניין בהמצלה על נגן mp3 שיספק איכות סאונד טובה נוחות שימוש נגן מבית טוב לא איזה חברת מדבקה התקציב שלי הוא בסביבות ה1000 שקל..יש אפשרות של קנייה בחו"ל ראיתי לא מזמן את האייפוד טאץ' ודי אהבתי ... אשמח לקבל חוות דעת והמלצה על אוזניות בתודה מראש junior_mg ליאור
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את שניהם האותו מחיר מה עדיך מבחינת איכות כי לא שמעתי את שניהם.
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
נשבר הזין מהמערכת הזאת! (מערכת קולנוע ביתית משולבת שמוכרים\מכרו בדיוטי פרי) קוראת DIVX, אבל לא תומכת בכתוביות בעברית. לא שיחררו עדכון קושחה לסדר את זה, ועכשיו, אחרי שמתי דגש במיוחד בלפטופ החדש שלי על יציאת קול דיגיטלית, מתברר שאין למערכת הזו שום סוג של כניסה דיגיטלית! היתכן? אני אנצל את התר'ד כדי לשאול עוד מספר שאלות: א. יש מתאם בין אופטי 3.5 מ"מ ל RCA דיגיטלי? ב. חיברתי בכבל S-VIDEO (הכי מעפן למען האמת) את הנייד למערכת, היתה הפרעה קולית והתמונה זוועה. אני יודע שזה הכבל, אבל השאלה היא האם כבל טוב יתן תמונה טובה + לכל הפחות? מישהו אמר לי שאם S VIDEO לא רואים נקי ממש עם שום כבל.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב Pentium-II עם מעבד 355Mhz וזכרון RAM של 512MB/133Mhz. כשאני צופה בוידאו קליפים באינטרנט, למשל ב-YouTube אז הסרטון כל הזמן קופץ (ניסיתי להוריד קבצים וראיתי שקצב ההורדה מגיע ל-200K אז זה כנראה לא קשור לקצב הורדת נתונים). יש למשהו רעיון מה צריך לעשות כדי שהסרטון ינגן כמו שצריך? (חוץ מלקנות מחשב חדש...) תודה
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני שנתיים בערך את sound blaster live value ושם בכרטיס עצמו יש לי 5 יציאות ובאתר של www.soundblaster.com מצאתי שבכרטיס live value יש רק 4 יציאות אז אני לא יודע איזה כרטיס יש לי על הדרייבר שנתנו לי אם הכרטיס רשום sound blaster live value אז איזה כרטיס יש לי משהו מוכן להגיד לי ??? ???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב וטלביזיה בשני חדרים שונים ואני רוצה לחבר את הטלביזיה למחשב כך שהיא תהיה מסך נוסף. בגלל שזה בחדרים שונים יש לי בעיה להעביר כבל HDMI אבל הבנתי שיש דבר כזה שנקרא משדר HDMI אלחוטי. מישהו יכול להמליץ לי על משדר כזה?
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את האוזניות, או רמקולים חיצוניים ואני לא מצליח לשמוע קול, האייקון של הקול לא נמצא על 0 , הוא נמצא על הכי גבוה וגם לא על "השתק" ניסיתי למחוק מ"מנהל ההתקנים" את הכרטיס קול כדי שהוא יתקין אותו מחדש , הוא זיהה חומרה חדשה ואז זה התקין אותו אבל עדיין אין לי קול . מה יכולה להיות הבעיה . *הקול עבד לי פעם עם אותו כרטיס קול. *נמחק לי הקובץ explorer איכשהו והחזרתי אותו למקום שהוא היה צריך להיות ומאז אין לי קול (חוסר של הקובץ הזה לא העלה לי את הוינדווס, רק שולחן עבודה בלי אייקונים ובלי כלום, רק הרקע, עכשיו הכל עולה חוץ מהקול שלא עובד)
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אז ככה.. לפני יומיים רכשתי נגן מתוצרת HY Technology ( לא לא,הנגן עדיין ג'נרי. זאת חברה בדומה לעוד הרבה חברות כמו ארגוקא שפשוט נותנות את חותמן על המוצר. אין לדעת מי באמת מיצר את זה.. ) קצת נתונים: גודל - 256 MB הספק - MW 12 לערוץ USB - 1.1 זמן סוללה - 12 שעות לפי הספק, אומת. 90 DB יחס THD - 0.25 ובנוסף כל הפיצ'רים של רב הנגנים הג'נרים הקיימים בשוק ( טייפ מנהלים, אקוליזר, ספר טלפונים, שפות ( בלי עברית ) ) מה יש לומר לטובתו? נראה טוב, גודל ומשקל קטנים, קורא ליריקס, תמורה טובה לכסף ( זול יחסית ) לרעתו: איכות סבירה עד טובה, לא מעבר ; גוף פלסטיקי עדין ; עוצמה לא גבוהה במיוחד, USB 1, אין יציאת USB מובנת, יש חריץ לקבל מאריך ( כמו של מצלמה דיגיטלית ). סיכום: מניס…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב יכול להמתח עד ל700 שקלים +- (ועדיין, אם אפשר לקצץ, מה טוב) הן צריכות להיות בצורת קונכייה שתכסה את כל האוזן מסביב. המלצות? תודה(:
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש סט 2.1 שיחובר למחשב ומיועד בעיקר למוזיקה, חובה שיגיע עם שלט אלחוטי, עדיפות לסט של כ-500 ש"ח אבל אם עוד כמה מאות שקלים ישנו אז אין בעיה להוסיף, בגדול חשבתי על ה-X13 או ה-X16 של מיקרולאב - מה דעתכם? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של קריאטיב SBS 370 2.1 אם איני טועה... והשאלה היא, אם אני אקנה כרטיס קול איכותי, האיכות או העוצמה של הרמקולים תשתנה? (כרגע יש לי כרטיס קול מובנה.) בתודה, תמיר.
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://bans.adserver.co.il/bbarc7.htm זה מה שמצאתי ולIPOD יש כתבה באתר.... מה אתם אומרים יותר שווה?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום יש לי iRiver H340 ואני לא מבין כלוםםם התקנתי את התוכנה מהדיסק ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אה וגם תגידו איפה הסוללה אמורה להיות? איפה המכסה
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-