אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לעלות על הבעייה כאשר המחשב במערכת ההפעלה אני רואה בו זמנית גם במסך של המחשב וגם lcd בטלוויזיה הרזילציה 1920X1080 בשני המסכים על 60HZ ורק כאשר אני מפעיל משחק מחשב התמונה עוברת למסך הטלוויזיה (hdmi) אשר אני רוצה לצפות בשני המסכים אותה תמונה של משחק. הנתונים של המסך lcd ld40c530 סמסוג שהיא FHD היא מחוברת hdmi to hdmi ומסך המחשב lg מחובר dvi 2486 lg גם FHD מחבור dvi to dvi אציין גם שבטלוויזיה אני מצליח לראות סרטים ful scren כולל סאונד ובעבר חברתי את אותו מחשב ואותם חיבורים למסך 37" שלא היה fhd ושם כן הצלחתי לשחק ולצפות בו זמנית באותו תמונה בשני המסכים. האם יש הגדרות שונות שנתין לשנות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרשת את הבית ברמקולים חכמים דוגמת סונוס. המטרות שלי: * סאונד איכותי ככל האפשר (במסגרת המגבלה הפיזית כמובן). * יכולת איחוד/פיצול רמקולים באופן דינאמי. * עוזר.ת אישי.ת. עדיף גוגל. האם אתם מכירים רמקולים באיכות ופונקציונאליות כמו סונוס, אבל במחירים טיפה יותר שפויים? תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, נדפק לי הכבל של האוזניות (הקונקטור) אז שומעים רק מצד ימין, איפה ניתן לקנות כבל כזה חדש? או איזה מוד ניתן לעשות שלא תיפגע לי איכות השמע תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בימים הקרובים אני הולך לרכוש מספר מוצרים לסלון ורציתי את חוות דעתכם לפני הקניה. המכשירים בסלון: Sony BRAVIA EX500 טלוויזיה 46 אינץ' ממיר HD של HOT אני הולך לרכוש את המוצרים הבאים: סטרימר: Popcorn Hour A-210 - מהארץ כונן קשיח: Westren Digital Caviar Green WD20EARS 3.5" 2000GB SATA2 64MB - מהארץ רמקולים: Energy Take Classic 5.1 - מחו"ל רסיבר: Onkyo TX-NR609 - מחו"ל יבוא דרך ushops סה"כ יוצא באזור ה6,600 ש"ח אני לא יודע איזה ממיר מתח לקנות... אם מישהו מכיר ממיר מתח קטן וטוב אז אני אשמח לדעת. מה אתם אומרים על כל החבילה הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת רמקולים, מערכת רמקולים כלשהיא. אני חושב שעדיף 2.1. השימוש העיקרי שלי הוא סרטים HD בגלל שהמחשב מחובר לטלוויזיה LCD. הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח אם(ASUS M2N-E). האמת שמישהו המליץ על JBL Creature 2 או SonicGear EVO8 אבל אני עוד לא הלכתי לשמוע אותם ואני לא סגור על זה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה חכמה אבל שיהיה לה ממיר מובנה. לאיזה טלויות יש? ואיזה טלויזיות צריכות ממיר חיצוני?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפשת המלצה לרכישת מערכת שמע בעלת צליל נקי ובס מתכוונן איכותי ואפשרות סוראונד טובה , עם כניסות לדיסק און קי /נגן , ואם יש חיבור אלחוטי למחשב בחדר אחר, ובנוסף יציאה המאפשרת חיבור למחשב להקלטה והמרה של הקלטות הישנות שברשותי. רצוי מאוד שתהא בעלת מימדים קטנים ככל האפשר... תודה מראש לכל העוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, גם לאחר קניית מיקרופון איכותי של לוגיטק ב-120 ש"ח וגם לאחר קנייה של אחד פשוט ב-20 ש"ח יש בעיה שאני מדבר בסקייפ עם חברים שלי הם לא שומעים אותי כמעט ויש רעש רקע מאוד חזק, גם לאחר משחק בכל ההגדרות לא שומעים אותי כמעט ויש רעש רקע מתי שאינ משתמש בהגברת מיקרופון, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אנחנו מחפשים טלויזיה חדשה לבית, כמה פרטים: מרחק צפיה - 3.5-4 מ'. גודל- 55-60 אינצ' טווח מחירים כ-10,000 ש"ח עם חריגה של 2000-3000 אם יהיה שווה את זה. שימוש עיקרי של צפייה בשידורי יס, בנוסף תיהיה מחוברת לסטרימר או מחשב על מנת לצפות גם בסרטים 1080P. חשוב שיראו טוב בחדר מואר (זה לסלון עם חלונות גדולים). חיבור WIFI ליוטיוב וגלישה. שידורי 3D. אם יש טלויזיה עם סטרימר מובנה או חיבור לרשת ביתית אז שידע לקרוא כתוביות בעברית ודבר אחרון ממשק בעברית לא חובה אבל יוסיף. עוד דבר אחר - אני מכיר שיש טלויזיות עם תאורה שמצגיה על הקיר מאחורה Ambient light או משהו כזה - יתרון לדעתי תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה הנגן שאני רוצה לקנות. המחיר קצת מפחיד אבל אני אוליי יזמין אותו דרך קרוב שלי בארה"ב 2000 שקל מקסימום לפי האתר של החברה (430 דולר חבל שהם שולחים רק בארה"ב :'() אז מה אתם אומרים שווה? או שאוליי אפשר להוצא משהו יותר טוב באותו סכום או אוליי לחסוך קצת אני יוכל להחזיק בעוד 200 שקל אני מניח לא יותר מזה! נ.ב האם הנגנים באמת כולכך רגישים לזעועים כמו ששמעתי ואיך הוא מתפקד עם זעזועים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגרף: http://www.headphone.com/buildAGraph.php?graphID[0]=393&graphID[1]=2841&graphID[2]=2941&graphID[3]=&scale=20&graphType=0&buttonSelection=Update+Graph כבר קראתי את ההסבר לגבי הגרף, מאז שפרסמתי את השאלה; אז פשוט הייתי רוצה לדעת מה לדעתכם הגרפים אומרים על שלושה זוגות האוזניות האלה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיימות אוזניות טובות עם מיקרופון בתקציב הזה? אני לא מדבר על האוזניות גיימינג האלה שנחשבות לזבל. מה לגבי סנהייזר GSP 300? עדיף אוזניה פתוחה.. זה באמת קריטי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיוידי של APEX הוא מראה לי כתוביות הפוך האם יש תוכנה להפוך את הכתוביות כך שכשהוא יראה הפוך זה למעשה יהיה נכון? או האם יש פתרון לבעיה זו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן DVD איכותי לקנייה בדיוטי פרי מחר. אני רוצה שהנגן יהיה פשוט להפעלה ותומך בכל הפורמטים הקיימים, כולל צרובים (בייחוד צרובים של NEC). תכונה חשובה היא יכולת של הנגן למתוח תמונה של 16:9 ל-4:3 בלי לאבד פרטים. הנגן מיועד לטלוויזיה CRT רגילה, וכמובן גם לטלוויזיה LCD (בעתיד הלא רחוק). הנגן צריך לתמוך ב-Dolby Digital ו-DTS, וחשוב מאוד שהוא יתמוך גם ב-DivX/XviD באופן מלא וללא בעיות, כולל זיהוי והצגה אוטומאטית של כתוביות (אם אפשר אז שתהיה אפשרות לא להציג את הכתוביות כמו בסרטי DVD). אני רוצה להשתמש בנגן גם למוסיקה (בעיקר לסרטים), ומעוניין שיהיו לו מגוון יציאות, כולל כמובן יציאה דיגיטלית לרסיבר.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
digifire 7.1 השם של הכרטיס והוא מגיע עם כניסות FIREWIRE ובאנדל מצויין, אז מה דעתכם עליו בהשוואה ל fortissimo3?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בתעלומה בנגן Vista Media Center. לאחרונה שדרגתי למחשב חזק מאוד: Q6600, 2gb, כרטיס חזק 8600GTS וכו'. ואני נתקל בתעלומה שלא מוצא לה פיתרון. כאשר אני מנסה לנגן קבצי MKV של 1080p אני רואה תקיעות קטנות שנראות כמו קפיצות של הסרט. לציין כי לאחר שחקרתי קצת מצאתי שמתי שהוידאו אינו הדבר היחיד שמוצג אז הסרט מנוגן תקין לחלוטין - לדוגמה, כאשר תוך כדי ניגון הסרט אני מזיז את העכבר ועולים הכפתורים של PAUSE, אחורה וקדימה... לציין כי בנגן WMP11 הסרטים מנוגנים תקין לחלוטין גם במסך מלא. לצייטן גם שפורמט 720p תקין לחלוטין. משתמש בקודקים: 1. haali splitter - לפתיחת הקובץ. 2. coreAVC - לוידאו. 3. ffdshow - להדבקת תרגום. 4. ac3filter - לסאונד SPDIF. האם מישהו מכם מכיר את…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם; לאחר התלבטות מיגעת החלטתי לבסוף לקנות את האוזניות הנ"ל, ביחוד מאחר ואחותי נסעה לחו"ל ועברה בדיוטי פרי.......למרבה הצער, אזל המלאי, ומאחר שהשעה היתה 4 לפנות בוקר, היא פשוט עזבה את הרכישה; ברגע זה היא בברצלונה, ואני שוקל לבקש ממנה לרכוש את האוזניות בנמל התעופה שלהם, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: היכן אפשר לברר האם הדגם נמצא אצלם? (איזשהוא אתר אינטרנט שלהם) ובמידה והאוזניות לא יהיו, על איזה תחליף אתם ממליצים (אוזניות בתוך האוזן)? -רון
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המרחק מהתצוגה משתנית.. פעם מטר אחד וכשאני שוכב על המיטה זה 3 מטר.. איזה מסך הכי מומלץ לי למחשב לראות סרטים בהפרדה גבוהה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, צריך את עזרתכם בחיפוש אוזניות In Ear (שמיעת מוזיקה דרך האייפון) ומומלץ גם עם מיקרופון שאוכל לדבר דרכו .... היה לי את הSennheiser CX300 בלי המיקרופון, אך אוזניות באיכות מעולה - אם יש משהו ברמה של האוזניות הנ''ל + מיקרופון אשמח להמלצה. עד 150 ש''ח , תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קצת תמונות עוצרות נשימה לכל חובבי הוינטאג' .. בחור שהוציא למכירה את כל האוסף שלו .. החליט לצלם בגינה .. גם מלהיב איפה הבחור גר וגם האוסף מרשים בהחלט http://www.faktiskt.se/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19196&postdays=0&postorder=asc&start=390 גלריה של תמונות http://homepage.mac.com/ikecarumba/Menu4.html **ערכתי את הלינק הראשון.. דפדפו קדימה בעמודים כדי לראות את התמונות המעניינות (עמ' 14 עד עמ' 18 אני חושב) ** תהנו
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתלבט בין כמה אוזניות עד 250 ש"ח אני מעוניין באוזניות גדולות, שמכסות את כל האוזן. הדגמים שנראו לי טובים הם ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Thermaltake Tt eSports Shock ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Thermaltake Tt eSports Shock ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× Thermaltake Tt eSports Shock Spin ׳©׳—׳•׳¨ ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Razer Electra ׳©׳—׳•׳¨ באג מולטי סיסטם AKG לא בחרתי בגלל הביקורות לגבי הלחץ שהן מייצרות... אם העלה את הסכום האם יהיה הבדל? ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Razer Carcharias XBOX/PC ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× CM Storm 5.1 Sirus S *אני קונה באילת ולכן אם ניתן לבחור מהחנויות שפרסמתי... תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, הלכו לי הרמקולים, אז אני מחפש רמקולים חדשים. השימושים שלי הם 50% משחקים ו50% מוזיקה. חשוב לי שהרמקולים יהיו עם חיבורים כמה שיותר ארוכים, ואם זה אפשרי שהחיבורים שמתחברים לרמקולים יהיה אפשר לנתק אותם (אני רוצה לקדוח חורים בספרייה ולהעביר דרכם את הכבלים). כמו כן שלט אלחוטי יהיה יתרון אבל ממש לא חובה. ובעדיפות לרמקולים קומפקטים (שוב, לא הכרחי). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כרטיס הקול המשמש אותי עכשיו הוא Creative Xtreme Audio (לא pci-ex) ללא יציאה דיגיטלית (24bit/96kbps) הרמקולים שברשותי הם Logitch Z-5500 5.1 שקניתי מלפני כ 3-4 שנים. רוב השימושים שלי הם 1. סרטים (כל הסרטים הם 1080pבפורמט .mkv בעלי קידוד של DTS). מוזיקה (בעיקר Mp3 320kbps). הייתי רוצה לקבל איכות שמע הרבה הרבה יותר טובה ממה שאני מקבל עכשיו, בעיקר בסרטים... אני מאמין שהרמקולים הם לא צוואר הבקבוק פה אלא הכ.קול שברשותי.. חשבתי על ה Asus Konar למיניהם אך אני ממש לא יודע לאיזה כיוון לבחור מפני כל הפורמטים החדשים שהגיעו (DTS-HD, TRUEHD וכו'....) ואי תמיכת המערכת שלי בפורמטים אלה... התקציב שלי לכ.קול חדש הוא 1000 ש"ח עוד שאלה על הדרך, לפי מייטב ידיעתי, קיימים שני סוגי פיענוח: אנלוגי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס אודיו קונטרול 1 וכל זמן שאני שומע מוזיקה או מקליט ובאותו זמן זז עם העכבר,לוחץ על המקלדת או גורם לטיפה מאמץ של המחשב יש לי רעש סטטי שמשגע אותי. שלחתי את הכרטיס לבדיקה ואמרו שזה בסדר,החלפתי כבל הוצאתי מכשירי חשמל ועדיין זה לא נפתר לפני חודשיים בערך הכל היה תקין ופתאום זה קרה.... אם יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות אני ממש אשמח כי אני כבר אובד עצות ומתוסכל... תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דק כמובן, עדיף LCD מכיוון שראיתי שמסכי פלזמה לא תומכים בHD וגם יקרים בכמה אלפי שקלים מהLCD. שיהיה מחברה טובה כדי שלא ימות תוך חודשיים. המסך מיועד לסלון גדול יחסית. יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-