אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לבנות HTPC פשוט מ פנטיום 3 800 מגה הרץ עם 512 ראם. כרטיס מסך MX4000. מקבל וידאו מפוקסל (אבל רץ חלק) ברזולוציה של 600X800. התקנתי DIRECTX8.1 ו KLITE. מה אני עושה לא נכון ? או שאנחנו מדברים כאן על מגבלות חומרה/מערכת הפעלה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום! אני הולך לעבור לחדר חדש ואני צריך לעשות תיכנון של המערכת שתהיה לי שם, יש ברשותי מערכת Z-640 של לוגיטק, וטלוויזיה Hyundai עם DVD ביחד, מאחורי הטלוויזיה יש את החיבורים הבאים: קואקסיאלי ( כניסה ממכשיר חיצוני לטלוויזיה ) Audio R , Audio L \ mono, AV IN מתחתיהם ( כניסה מהטלוויזיה למכשיר חיצוני ) Audio R, Audio L, AV OUT ויש לי מחשב נייד עם כרטיס קול 2.1. הרמקולים, נכנסתי לסאב שממנו יוצאות 3 יציאות סטריאו. אני רוצה לחבר את הרמקולים גם לטלוויזיה, שיישמעו בהם ( אם אפשר ) גם בשידורים רגילים, נגיד כוכב נולד, וגם שאני רואה DVD. וגם לחבר אותם למחשב, ושיישמעו מכל הרמקולים למרות שהכרטיס …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. אתמול חיברתי מגבר עם רמקולים למחשב, ושומעים טוב ממנו. כל שיר או משו כזה שאני מפעיל במחשב שומעים במגבר באחלה איכות. חיברתי גם מיקרופון רגיל כזה של מחשב למחשב, והיו שומעים דרך המגבר גם את מה שאני שר (עם הפלייבק ברקע), אבל שמעו ממש חלש הייתי ממש צריך כמעט להכניס תמיקרופון לפה כדי שישמעו משהו. אז קניתי מיקרופון יותר מקצועי לזה, אחד שגם נראה כמו מיקרופון ולא סתם משו של מחשב. החיבור שלו היה גדול מדי אז קניתי מעבר עכשיו מPL גדול ל3.5 שמתחבר למחשב. עכשיו אם אני מקליט קול או משו ומדבר למיקרופון זה מקליט ממש חזק וטוב, אבל שאני סתם מדבר למיקרופון (וזה על ON על המיקרופון) לא שומעים כלום דרך הרמקולים. יש למישו מושג איך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה הצטרפתי גם אני למועדון הויניל! מצאתי לי Thorens TD-318 יד שניה במצב לא רע, ניקיתי-הברקתי-שייפתי-וליטשתי, ויצא כמו חדש. הבחור הזה בנוי מעץ מלא בגימור שחור, כאשר חצי גוף "צף" בעזרת מנגנון שמפריד את הפלטה והזרוע מהגוף והמנוע (הנעת רצועה) כדי למנוע ויברציות. הזרוע היא זרוע מקורית של Thorens מדגם TP-21 עם מנגנון הידראולי להורדה/העלאה והראש שמורכב עליה הוא Stanton 881S. והסאונד? אחחח..... הסאונד. פשוט תענוג. אמנם מלווה בקצת "פיצפוצים" (תקליטים ישנים ומלוכלכים...) אבל איזה סאונד.... הכל כל-כך חי ואמיתי.. קשה להאמין שכזה סאונד יוצא מתקליטים שהודפסו לפני כמה עשורים. עכשיו נשאר רק להגדיל את אוסף התקליטים, ולהשקיע כמה ימים בלנקות אותם כדי למנוע את הפיצפוצי-רקע האלה, וזהו. …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בימים הקרובים אני הולך לרכוש מספר מוצרים לסלון ורציתי את חוות דעתכם לפני הקניה. המכשירים בסלון: Sony BRAVIA EX500 טלוויזיה 46 אינץ' ממיר HD של HOT אני הולך לרכוש את המוצרים הבאים: סטרימר: Popcorn Hour A-210 - מהארץ כונן קשיח: Westren Digital Caviar Green WD20EARS 3.5" 2000GB SATA2 64MB - מהארץ רמקולים: Energy Take Classic 5.1 - מחו"ל רסיבר: Onkyo TX-NR609 - מחו"ל יבוא דרך ushops סה"כ יוצא באזור ה6,600 ש"ח אני לא יודע איזה ממיר מתח לקנות... אם מישהו מכיר ממיר מתח קטן וטוב אז אני אשמח לדעת. מה אתם אומרים על כל החבילה הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.samsungplay.com/j70feat.htm כנסו ל אופציה של ה games תראו איזה יופי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הלכו לי הרמקולים, אז אני מחפש רמקולים חדשים. השימושים שלי הם 50% משחקים ו50% מוזיקה. חשוב לי שהרמקולים יהיו עם חיבורים כמה שיותר ארוכים, ואם זה אפשרי שהחיבורים שמתחברים לרמקולים יהיה אפשר לנתק אותם (אני רוצה לקדוח חורים בספרייה ולהעביר דרכם את הכבלים). כמו כן שלט אלחוטי יהיה יתרון אבל ממש לא חובה. ובעדיפות לרמקולים קומפקטים (שוב, לא הכרחי). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מערכת קולנוע ביתית שתהיה לי לחדר לשמיעת מוזיקה, סרטים, וכו'. לחבר למחשב או לטלוויזיה (לא SMART). לא משנה לי surround או לא, העיקר שיהיה כמה שיותר איכותי ומתאים לחדר ולשימוש. תקציב של עד 500-600 ש"ח. יכול להתגמש אשמח לעזרה בבחירה ! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים.. יש לי את כרטיס הקול המובנה של Realtek משום מה שאני נכנס להגדרות שלו, אין לי אופציה להגדיר רמקולים... מספר של רמקולים וכו' כמו בתמונה בלינק : http://www.vistax64.com/attachments/sound-audio/9114d1230900158-realtek-digital-out-rca-only-2-channel-sound-rca-digital-into-reciever-realtekhdaudiocontrol.jpg כל מה שיש לי זה Digital input / Digital output בחלק העליון של הדף, ובכרטיסיות למטה יש לי Soundeffects ו Default format מישהו יודע למה זה ככה? המחשב מחובר בכבל אופטי למגבר.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר נגן DVD למחשב או למסך המחשב(מסך ישן לא LCD אלא מהשמנים כבר לא זוכר איך קוראים להם TFT)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את המערכת קולנוע של LG ht303su וברצוני לחבר אותה לטלויזיה שלי(LG LD330) כרמקולים של הטלויזיה. הדרך היחידה שהצלחתי לחבר בינהם זה לחבר לצורך העניין את הממיר ישירות לDVD RECIEVER או נגיד מהלפטופ בכבל LINEIN ישירות לDVD RECIEVER. איך אני פשוט עושה שאני מחבר את המערכת לטלןיזיה ישירות שהיא תשמש כרמקולים לכל דבר שאני ארצה להציג שם ללא חיבור נפרד לכל מוצר אחר? לצורך העניין, אין לי באמת דרך לשמוע דרך המערכת את הסאונד מהאקסבוקס שלי..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי הסוגים? ומה עדיף בגדלים של 42 אינץ'? בתקציב של עד 7000 שקל. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחדר שינה 4X3.5 יחובר למערכת קולנוע קיימת (הרמן קרדון AVR142 , סט רמקולים JAMO) למטרות סרטים אני רואה הרבה סרטים בדרך כלל והטלוויזיה 32" שיש לי נראה לי קטנה מידי . . . ולשדרג ל 42 נראה לי קפיצד מדרגה קטנה מידי ... מחיר מינימאלי ... חשוב לי תמיכה ב2 חיבורי HDMI , FHD 1080P וזהוא בעיקרון ... לא הכפת לי LCD או LED אבל לא פלאזמה תודה מראש ..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או קיי, יש לי כמה אופציות האחת , קנייה מישראל - אשר נפסלת ברגע זה עקב המחיר . השנייה , קניה מUS , אך הUSOTG לא יעבוד . השלישית , אירופה, אך איזו ארץ ? הרי באירופה יש הרבה, איזו ארץ הכי זולה ורצויה ? האם בUS יש אפשרות לנגן אירופאי?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיימות אוזניות טובות עם מיקרופון בתקציב הזה? אני לא מדבר על האוזניות גיימינג האלה שנחשבות לזבל. מה לגבי סנהייזר GSP 300? עדיף אוזניה פתוחה.. זה באמת קריטי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש סיקמן MP3 קורא צרבים במחיר נוח של 250 עד 320 ש"ח. בלי משלוח וכול אלה .. שזה יהיה בדיוק על המחיר... או שמישהו מוכר במחיר כזה במצב טוב!... תודה. ועם יש אז תמליצו לי על אוזניות טובות אני לא מתמכה בזה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיוידי של APEX הוא מראה לי כתוביות הפוך האם יש תוכנה להפוך את הכתוביות כך שכשהוא יראה הפוך זה למעשה יהיה נכון? או האם יש פתרון לבעיה זו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
digifire 7.1 השם של הכרטיס והוא מגיע עם כניסות FIREWIRE ובאנדל מצויין, אז מה דעתכם עליו בהשוואה ל fortissimo3?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני שוקל להרכיב מערכת HTPC בתוך מכשיר וידאו ישן. מכיוון שאני מעוניין שתהיה אפשרות הקלטה לאות נכנס (ממיר דיגיטלי של HOT/YES לצורך העניין), אני צריך להרכיב כרטיס טלוויזיה. האם מישהו מכיר כרטיסי טלוויזיה (ובאופן דומה, גם כרטיס מסך) עם חיבור בצורת 'ר',כך שבעצם הכרטיס שוכב במקביל ללוח האם? כרטיס עומד לעולם לא יכנס בתוך מכשיר וידאו תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נדפק לי הכבל של האוזניות (הקונקטור) אז שומעים רק מצד ימין, איפה ניתן לקנות כבל כזה חדש? או איזה מוד ניתן לעשות שלא תיפגע לי איכות השמע תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD(של מרנטס - מדבקה ..) בכל אופן קניתי כבל של DVI ל HDMI חיברתי...ואני רואה את הסך של המחשב אבל יש שם בנוסף לתמונה הרגילה ./ כמה נקודות ירוקות וכמה נקודות סגולות ...השאלה של למה לקנפג את התדר והרזולוציה ...כנראה שזה צריך להיות תואם למסך על המסך כתוב HD READY .. למשהו זה קרה ? קישור למסך :http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1593&CategoryID=138&Page=1
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין כמה אוזניות עד 250 ש"ח אני מעוניין באוזניות גדולות, שמכסות את כל האוזן. הדגמים שנראו לי טובים הם ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Thermaltake Tt eSports Shock ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Thermaltake Tt eSports Shock ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× Thermaltake Tt eSports Shock Spin ׳©׳—׳•׳¨ ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Razer Electra ׳©׳—׳•׳¨ באג מולטי סיסטם AKG לא בחרתי בגלל הביקורות לגבי הלחץ שהן מייצרות... אם העלה את הסכום האם יהיה הבדל? ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Razer Carcharias XBOX/PC ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× CM Storm 5.1 Sirus S *אני קונה באילת ולכן אם ניתן לבחור מהחנויות שפרסמתי... תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שימוש בטלוויזיות CRT מעולות הגיע הזמן לרכוש עקב אילוצים של פינוי מקום טלוויזית LED. אני צריך 32 לדעתי והמרחק צפיה הוא 2/2.5M התקציב הוא 1500 ואני מעדיף הרבה פחות אני מחפש טלוויזיה איכותית עם תמונה טובה-, שתציג את השידורים של HOT HD בצורה טובה. השאלות הן: -צריך FULL HD בגודל הזה או שמספיק HD RDY? 1.חברה מוכרת עדיפה? או ש FUJICOM טובה? ראיתי ביקורות טובות על דגם מסויים של החברה. 2.מישהו מכיר מבצע כלשהו? כאמור יש חנויות שעוקפות במבצעים את מחירי ZAP. 3.מומלץ LED? או שאפשר LCD? 4.טלוויזית FULL HD של Thomson, כדאי או לא כדאי? מישהו מכיר את החברה? הסיבה לתקציב הנמוך זה כי אני לא צופה הרבה בטלוויזיה, לא חושב שצריך להשקיע על SMART TV (מקסימום אקנה דונגל) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן הגיע הזמן לקנות DVD חדש,אחרי שהישן נפל מהמדף בגובה שניי מטר,סיפור ארוך. בכולללללללל מקרה,אני צריך כמה דברים שהיו בו. דבר ראשון שיהיה מולטי סיסטים שיהיה גם תמיכה בPAL וגם בNTSC. דבר שני שאני אוכל לראות איתו סרטים שהורדתי מהאינטרנט(אל תדאגו לא סרטים מוגנים בזכויות יוצרים... הרצאות יותר נכון..) בכול מקרה אני צריך משהו לא יקר מידי כי אני ממילא משתמש במחשב שמחובר לטלויזיה,אבל משהו שיהיה טוב. יש הצעות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-