עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by levke,

מה ההבדל בין שתי הסוגים? ומה עדיף בגדלים של 42 אינץ'? בתקציב של עד 7000 שקל. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by jean-paul,

יש לי מינידיסק של שרפ דגם 722 ועד לאחרונה הוא הקליט לי מעולה.אולם כרגע אני לא מצליח להקליט וגם לא לערוך ולא למחוק .הוא כל הזמן רושם לי שהדיסק שרוט והוא גם לא מצליח לשנות את טבלת הtoc (מקביל לטבלת fat ).איך אני יכול לתקן או איפה לשלוח לתיקון ,אם בכלל זה כדאי. ???

3. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם החיבור של הסאב למגבר חיברתי כמה פעמים לרסיבר ובדקתי במחשב הפעלתי אותו גם דרך הרסיבר הגברתי אותו עד הסוף בווליום של הסאב ועדיין אין תגובה בכלל שמחברים את הסאב לdvd הוא עובד אולי צריך כבל מסויים משהו?? בבקשה עזרה דחוף! זה השם והדגם של הרסיבר והסאב: רסיבר: jvc rx-5022v סאב: tonsil zgm-60-25a זה סאב עם הגברה תודה מראש לכל העונים!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. בהתאם לגל הת'רדים הנ"ל שנפתחו בפורומים האחרים החלטתי לפתוח פה גם אחד. אל תפחדו, אני לא נושך (אבל אני מרביץ חזק ;D) אותי מעניינת הדעה שלכם עלי (בגבול הטעם הטוב ) בלי קללות וגידופים תעשו את זה באופן בוגר ואז תאמינו לי תגיעו רחוק . וגם מעניין אותי מה אתם חושבים הפורום מבחינת התוכן שלו -מעניין או משעמם ,תפרטו בבקשה. אפשר גם להוסיף הערות\הצעות לשיפור . אני מדגיש ! לשמור על רמת דיון נאותה כי כל התרד הזה הוא בשבילכם, כדי שאני אדע אם אתם מרוצים ממה שאני מנסה לעשות בשבילכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים 2.0/2.1 לחבר. השמח לקבל המלצה בתקציב עד 350 ש''ח. עד עכשיו חשבתי על שתי אפשרויות : -MicroLab M880, קניתי כאלו לעצמי והאמת שאני מאוד מרוצה. איכות בניה טובה למחיר וגם הסאונד לא מזייף, אך החיסרון שאין שלט. -Microlab FC-530 דגם שממליצים עליו בפורום. דיי נחמד בעל סאב חזק ושלט, אך סובל מאורך קבלים קצר (מטר),מגבר שאין בו צורך וסטליטים דיי חלשים. אשמח להמלצות וחוות דעת למערכת + שלט(אם יש אפשרות). לגבי 2.0 ו2.1 , תלוי מה עדיף במסגרת התקציב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ofir,

הי, אני מרכיב מפרט חדש וצריך עזרה בכל מה שקשור לכרטיס קול. המטרה שלי היא להתשמש בכרטיס קול כרסיבר, לחבר מערכת רמקולים איכותית שאקנה בהמשך-אשמח לשמוע המלצות גם בנושא הזה. האם קיים כרטיס מסוג זה? שיפיק סאונד נקי בכדי שאוכל להינות מאוסף המוסיקה האינסופי שלי? תודה רבה Kiss.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Shoam60,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב אז חשבתי שגם רמקולים טובים אני ישתמש הרוב למשחקים אני לא יודע אם זה עוזר אבל ככה אני ישתמש ברמקולים : 50% משחקים 25% סרטים 25% מוזיקה תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כשאני פותח שירים מסויימים עולה לי ההודעה הזו "לקובץ שאתה מנסה להפעיל יש סיומת (mp3) שאינה תואמת לתבנית הקובץ," מה אני יכול כדי להפעיל אותם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Paci,

בהתחלה רציתי רמקולים 5.1 לראות את הסרטים במחשב אבל בגלל שהחדר קטן אז אין מקום אז אני חושב על אוזניות. אני מחפש אוזניות שממש יתנו תחושה של רמקולים עם אפקט סראונד. אז העיקריים שחשבתי עליהם זה: Sennheiser HD555 שעולים בערך 650 שקל ראיתי שיש עליהם הרבה תגובות והמלצות בפורום הזה אז אני מבין שיש אותם לכמה מפה. ובנוסף , אוזניות במחיר הזה שוות למערכת רמקולים במחיר כזה או יותר יקרה? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכם, אני מתכנן לקנות את הרמקולים ATP3 ש מתוצרת Altec Lansing. יש לי כרטיס קול O/B די פשוט, רציתי לשאול האם זה ייפגע פגיעה משמעותית שתוריד את הכדאיות של הקנייה? או שאני יכול לקנות בלב שלם את הרמקולים האלה? תודה מראש, תומר.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Lior Nagar,

היי רציתי לקבל חוות דעת על החברה הנ״ל ועל המוצר על פי הנתונים שלו לפני רכישה איכות עוצמה אמינות תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by itsik1231995,

לחדר שינה 4X3.5 יחובר למערכת קולנוע קיימת (הרמן קרדון AVR142 , סט רמקולים JAMO) למטרות סרטים אני רואה הרבה סרטים בדרך כלל והטלוויזיה 32" שיש לי נראה לי קטנה מידי . . . ולשדרג ל 42 נראה לי קפיצד מדרגה קטנה מידי ... מחיר מינימאלי ... חשוב לי תמיכה ב2 חיבורי HDMI , FHD 1080P וזהוא בעיקרון ... לא הכפת לי LCD או LED אבל לא פלאזמה תודה מראש ..

13. קיבלתי הצעה של קולנוע ביתי ב800ש''ח, מאוד חשוב לי דעתכם על כדאות של העסקה!!! אז ככה- רסיבר YAMAHA RX-V793 http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200254&CTID=5000300 סוובופר YAMAHA YST-SW150 http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200480&CTID=5003300 רמקולים WHARFEDALE MODUS FOUR http://reviews.cnet.com/separate-speakers/wharfedale-modus-4-left/1707-7869_7-30112948.html?tag=mncol;lst נראים במצב טוב.... צריך את תגובתכם!!!!!!!! תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Stanly,

שלום אני רוצה לקנות את ה zen. מה המקום הכי בטוח לקנות אותו באינטרנט והאם המכשיר שווה ביחס למכשירים אחרים כמו הrio carbon וכו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. רמקולים 2.1 חדשים שלא יעשו צליל של שלג כמו שיש לי ברמקולים של Dell בשביל מוזיקה כמו אינפקטד משרום

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מדבר על המכשירים האלה שמשדרים ממכשיר אחד למכשיר אחר בצורה אלחוטית. למשל מהמחשב לטלוויזיה. יש המון מכשירים כאלה בשוק, אבל אני מחפש המלצה על אחד טוב, שלי יהיה יקר מדי... (300 ש"ח, אפילו פחות). ועדיפות על אחד שיכול לעבור קירות (כלומר על שידורי רדיו)...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המחשב שלי חדש כרטיס קול >> ע"ג לוח אם מסוג אסוס M2N-E שומעים בו טוב! הבעיה היא שכשאין מוזיקה ומגבירים את הווליום עד האמצע >> מופיע תופעה של רעש רקע כמו של טרנספורמטור מקולקל גם כשאני מחבר אוזניה למארז >> זה הרבה יותר מורגש וברור למה זה קורה?? איך מורידים את הבעיה הזו? THX

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by levke,

שלום לכם. השאלה היא כזאת, הבנתי שיש דגם ישן של המערכת ודגם חדש, אז איך מבדילים? ראיתי שיש דגם שהרמקולים מתחברים עם כבל חשוף כזה קליפס שחור ואדום ויש סתם חוט שיוצא מהרמקול. אז מה מהם הדגם החדש? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by curdi1,

שבוע טוב, יש לי מחשב פנטיום 4 כפול ליבה שאני מעוניין להפוך למדיה סנטר - צפייה בסרטים ע"ג LCD 42 אינץ + הקלטה של תכנים ממיר YES רמת הרעש מהמחשב הקיים לא מפריעה לי. מספר שאלות - איזה כרטיס מסך להוסיף עם יציאת HDMI בתקציב המינמאלי שניתן ? איזה כרטיס טלוויזיה כדאי להוסיף שיוכל להקליט תוכניות מהממיר של YES ? - אם יש כרטיס שיכול להתחבר בצורה אוטומטית ללוח השידורים של YES זה הכי טוב- שוב איזה כרטיס בתקציב המינמאלי שניתן. שלט - איזה שלט כדאי למרחק של עד 5 מטר. האם השלט ישלוט על כל יכולות המחשב ? (כולל שליטה בצפייה והקלטה) ? תודה רבה ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dor_r,

אני מעוניין להביא במקסימום 100$ כרטיס קול מארה"ב, לשימוש עם מערכת 2.1 של אלטק לנסינג MX5021, אני שומע מוזיקה 80% מהזמן, אז מקסימום איכות למוזיקה, סרטים ומשחקים פחות חשוב. חשוב גם שתהיה אפשרות להקלטה איכותית מLINE-IN (למשל לחבר למגבר של גיטרה לצורך הקלטה). אם יש כרטיס יותר טוב, עם תאימות ל5.1 (לא חשוב כ"כ), שמתאים לדרישות ושיריץ אוזניות כמו שצריך, אשמח לקבל המלצה.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Happy End,

הכוונה היא שהנגן יוכל לשדר רדיו\שירי MP3 ישירות לנגן של האוטו... עם משדר מסויים אני יודע שיש כזה לאייפוד אבל העם יש חברה אחרת עם נגן כזה? (רצוי של creative) שבא עם משדר שמשדר לטייפ\סידי של האוטו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Rockstatement10,

קיימות אוזניות טובות עם מיקרופון בתקציב הזה? אני לא מדבר על האוזניות גיימינג האלה שנחשבות לזבל. מה לגבי סנהייזר GSP 300? עדיף אוזניה פתוחה.. זה באמת קריטי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום ושבוע נעים אני מחפש מקרן לשימושים שבכותרת (סרטים, קונסולות משחק, טלווזיה), בתקציב של בערך 3-5K.. השימוש לרוב לא יהיה HD, אבל יהיה נחמד אם תהיה לו רזולוציה של HD Ready. בכל מקרה אני רוצה רזולוציה של לפחות 1024X768, ולא 800X600 כמו הרבה מקרנים כי זה נמוך מדי לטעמי (אולי נבחר את הלפטופ ונראה סרטי HD לפעמים). אני חושב על המקרן LG DX325, ממה שאני רואה בזאפ ההארה שלו חזקה יחסית (2500), הרזולוציה היא 1024X768, יש לו הרבה חיבורים והביקורות יחסית בסדר... אם למישהו יש ניסיון איתו יהיה נמחד לדעת מה אתם חושבים עליו.. ובכלל אם יש לכם הצעות אחרות בתקציב.. בבקשה... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eli_blue-eyes,

יש לי מחשב טוב.. אפילו מאוד, הדבר שמאוד מפריע לי שיש לי זוג רמקולים סטנדרטיים... מישהו יכול להציע לי איזה רמקולים לקנות? משהו עד 500ש"ח?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Itzik 007,

ש לי מערכת סטריאו בחדר... לא ישנה אצח אבל דיי ישנה (מהתקופה שעשו מקום בפנים ל3 דיסקים). זה הדגם: AIWA - NSX-5222 רציתי לדעת איך אני מחבר את הרמקולים שלה למחשב שלי!???!?! יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח (לא שזה קריטי כי זה סך הכל שני רמקולים ואני לא מחפש איכות פצצה אלא רק תחליף לרמקולים הגרועים שלי). מהרמקולים יוצא חיבור של חוט מתכת שאותו דוחפים לתוך המקום המתאים במערכת (הראשי - זה עם הלחצנים). יש דרך לחבר את הרמקולים שיחליפו לי את הרמקולים של המחשב בלי שזה יעלה לי יותר מידי כסף?! Huh Huh Huh מקדימה יש לי חיבור עם חור כזה שכתוב עליו PHONE... מאחורה יש לי חיבור שכתוב עליו VIDEO/AUX ולידו שני חיבורים עגולים - ימני אדום ושמאלי לבן! זה המקום?! ואז מה אני צריך לקנות? ואיך המחשב מ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים