עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=26188&Ref=285 מה דעתכם על המוצר באופן כללי,מחיר, כדאי? משמש גם כטייפ מנהלים- כמה שעות ניתן להקליט?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gjook,

שלום לכולם , אני מחפש לקנות מערכת סטריאו לחדר שלי. בתקציב של בערך 600-650 ש"ח. הדרישות הן: קורא דיסק 1 , גם בפורמט mp3 חיבור לאמצעי שמע חיצוניים , (כניסה כמו של אוזניות רק שזה input.)-על מנת לחבר את הmp3 שלי. וזהו שיהיה איכותי , גם מבחינת הסאונד וגם שהמראה לא יהיה מצועצע מידי. תודה רבה לכם על העזרה. גל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SMoKeR,

אהלן אנשים, יש לי מערכת רמקולים למחשב שמאוד מאוד ישנה CREATIVE Inspire 2.1 2400 ה- Volume Control שלי הוא כזה: הווליום קונטרול שלי בנוי בצורת חוט שמשני צדדיו יש חיבורים (שאחד מתחבר ליציאה של הכ. קול והשני לסאב כמובן) ובאמצע יש את הבקר עוצמה שאיתו אני מנמיך/מגביה... מה שקרה אצלי זה שנדפקו לי המגעים של החוט (ועוד משני הצדדים) ובמקום לשמוע Stereo אני שומע MONO בעבר היה עוד אפשר לשחק קצת עם החוט וזה היה מסתדר אבל היום זה כבר לא עובד.... כעיקרון אני יכול לחבר כבל רגיל אבל אני לא מעוניין בזה כי זה לא נוח להגביה ולהנמיך דרך המחשב... אני רוצה חיבור נוח עם בקר עוצמה באמצע כמו שהיה לי עד עכשיו... מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Kcupid,

הי. אתמול חיברתי מגבר עם רמקולים למחשב, ושומעים טוב ממנו. כל שיר או משו כזה שאני מפעיל במחשב שומעים במגבר באחלה איכות. חיברתי גם מיקרופון רגיל כזה של מחשב למחשב, והיו שומעים דרך המגבר גם את מה שאני שר (עם הפלייבק ברקע), אבל שמעו ממש חלש הייתי ממש צריך כמעט להכניס תמיקרופון לפה כדי שישמעו משהו. אז קניתי מיקרופון יותר מקצועי לזה, אחד שגם נראה כמו מיקרופון ולא סתם משו של מחשב. החיבור שלו היה גדול מדי אז קניתי מעבר עכשיו מPL גדול ל3.5 שמתחבר למחשב. עכשיו אם אני מקליט קול או משו ומדבר למיקרופון זה מקליט ממש חזק וטוב, אבל שאני סתם מדבר למיקרופון (וזה על ON על המיקרופון) לא שומעים כלום דרך הרמקולים. יש למישו מושג איך מסדרים את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי מסך LCD(של מרנטס - מדבקה ..) בכל אופן קניתי כבל של DVI ל HDMI חיברתי...ואני רואה את הסך של המחשב אבל יש שם בנוסף לתמונה הרגילה ./ כמה נקודות ירוקות וכמה נקודות סגולות ...השאלה של למה לקנפג את התדר והרזולוציה ...כנראה שזה צריך להיות תואם למסך על המסך כתוב HD READY .. למשהו זה קרה ? קישור למסך :http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1593&CategoryID=138&Page=1

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אז קודם כל יש לכם אחלה אתר, שפשוט כיף לקרוא בוא להשכיל. אחרי שאתר, במפרטים המומלצים, בהמלצות באתרים אחרים הגעתי להחלטה לרכוש את הWinTV-PVR-150 MCE. יש לי מספר שאלות בנוגע לדגם שהוזכר למעלה: 1. מה ההבדל בין הערכת MCE לMCE-KIT, והאם שווה להשקיע את העוד כמה עשרות שקלים בשביל הKIT? (והיעוד שלי הוא להשתמש בו בויסטה אולטימייט כדי לצפות בטלויזיה ולהקליט מדי פעם אני מניח ובעיקר שידורי ספורט וסדרות)? 2. הבנתי שאפשר להוריד למדיה סנטר את המדריך שידורים של יס, השאלה אם אפשר להוריד את המדריך שידורים גם של הוט? 3. האם כדי לי לחבר את הכרטיס דרך יציאה מסויימת שתתן לי איכות תמונה יותר טובה? 4. האם יש מגבלות לאורך הכבל, והאם יש השפעה בין אורך הכבל לאיכות השידור? תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by swg,

בררתי על ה-iAudio X5L אלו הפרטים שלו: {תקנו אותי אם אני טועה} 35 שעות השמעה, תומך בתמונות jpeg, תומך בוידאו mpeg4. השאלות שלי הן כאלה: 1.האם הוא תומך בעברית? 2.מה העוצמת שמע שלו לכל ערוץ?{wm}[לדוגמא של ה-ipod הוא 30 לכל צד, של ה-iriver הוא 20 לכל צד] 3.מה המחיר העדכני שלו?{אני מתכוון גם ל20 וגם ל30 GB} {תקנו אותי אם אני טועה iAudio X5L 20 GB: 379 EUR,iAudio X5L 30GB: 419 EUR} 4.האם אפשר להקליט מהרדיו שלו? {אם אפשר להקליט אפשר אחר-כך להעביר למחשב?}

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by roei88,

אני רוצה לקנות נגן mp3 עם ג'יגה בסביבות 500-600 ש"ח אני יודע שמחיר כזה יש רק נגנים ג'נרים, חשבתי לקנות מebay אבל לא נראה שבסוף אני יקנה משם, ולפי מה ששמעתי הנגנים של ergotech לא רעים.. מצאתי שתי דגמים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2052 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1666405 יש הבדל בינהם חוץ מזה שהשני קורא עברית? מה עדיף? תודה 8)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. רמקולים למחשב של ילד . מה הכי מומלץ עד 100 שח ? אני מודע שלמחיר הזה - אין משהו איכותי ,אך עדיין מה הכי כדאי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dondar,

שלום, יש לי מערכת LIFE STYLE של BOSE המחוברת לכרטיס הקול דרך מגבר SHERWOD . השאלה היא האם יש טעם לשדרג את כרטיס הקול (מותקן כרגע קריאטיב 128) כדי לקבל SEROUND . (מישהו טוען שאין בזה טעם משום שהמגבר "מפרק" את הצלילים ומייצר SEROUND)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Rockstatement10,

קיימות אוזניות טובות עם מיקרופון בתקציב הזה? אני לא מדבר על האוזניות גיימינג האלה שנחשבות לזבל. מה לגבי סנהייזר GSP 300? עדיף אוזניה פתוחה.. זה באמת קריטי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by OfirN73,

שלום, ברצוני לקנות מגבר נייד לאוזניות (Grado SR-80 ו-AKG K518DJ). האם ישנו בארץ מגבר נייד עד 400 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב) ששווה משהו? תודה רבה ולילה טוב!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Raz20,

...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Hatzi6,

היי קיבלתי הצעת מחיר זהה לשתי המכים שציינתי בכותרת. הינה קישור שמצאתי שעושה את ההשוואה https://www.displayspecifications.com/en/comparison/ba1212ccd1 תהיתי מה ההבדל ובמה כדאי לבחור בהתחשב שאני בעיקר משתמש בטלויזיה לסרטים (נטפליקס/חיבור ישיר מהמחשב/פלקס) ממה שאני מבין לסאמסונג יש תמיכה טובה יותר מבחינת צבעים (frc) אבל מצד שני לTCL יש תמיכה בdolby הבנתי נכון? במה כדאי לבחור?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

Terratec Pci 512i או הפוטיסימו 2 דיגטל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אני מחפש עכשיו רמקולים איכותיים של מחשב (מומלץ מקודד חיצוני) וראיתי את הN10 ****עודכן ל TSS 10B **** אני חושב של YAMAHA עם מקודד חיצוני ובכל הרבה חיבורים אופטיים רציתי לדעת עם למישהו היה ניסיון איתו הבנתי שהוא לא חזק במימיוחד אבל איך האיכות דבר שני שאני רוצה זה המלצה לרמקולים של חברות אחרות 5.1 ערוצים טובים (ושוב מומלץ מקודד חיצוני) בתודה דניאל נורמן אוף איזה באסה לא עונים ... אני לא מקפיץ רק עורך ודרך אגב שאלתי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eran256,

שלום, נדפק לי הכבל של האוזניות (הקונקטור) אז שומעים רק מצד ימין, איפה ניתן לקנות כבל כזה חדש? או איזה מוד ניתן לעשות שלא תיפגע לי איכות השמע תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by avilavi,

אני מחפש רמקולים למחשב לשמיעת מוזיקה בעיקר אחרי כל החיפושים אני מתלבט בין solo6c או solo7c מצד אחד יש המון המלצות על הסולו וביקורות מצויינות.. ללא ספק התמורה הטובה ביותר למחיר ומצד שני נתקלתי לא פעם אחת ולא פעמיים בתלונות שהרמקולים שבקו חיים אחרי ימים בודדים או אפילו שעות! אז האם מישהו יכול להגיד פה מנסיון האם הרמקולים עמידים לאורך זמן? מבחינת איכות בניה/חומרים/שמע/עמידות האם מישהו נתקל בבעיה או לחילופין יכול להעיד על אמינות טובה? אני מעוניין לרכוש את הסט... תודה חברים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. http://www.samsungplay.com/j70feat.htm כנסו ל אופציה של ה games תראו איזה יופי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, הלכו לי הרמקולים, אז אני מחפש רמקולים חדשים. השימושים שלי הם 50% משחקים ו50% מוזיקה. חשוב לי שהרמקולים יהיו עם חיבורים כמה שיותר ארוכים, ואם זה אפשרי שהחיבורים שמתחברים לרמקולים יהיה אפשר לנתק אותם (אני רוצה לקדוח חורים בספרייה ולהעביר דרכם את הכבלים). כמו כן שלט אלחוטי יהיה יתרון אבל ממש לא חובה. ובעדיפות לרמקולים קומפקטים (שוב, לא הכרחי). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. ^^

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kanety,

הורדתיח את הקודק של NVIDIA PURE VIDEO, ויש לי AC3 FILTER גם. כאשר אני מפעיל את הקודקים בעזרת KMPLATER יש דיליי בסאונד. כאשר אני מבטל את הקודק של הוידאו הסאונד בסדר... :-\ מישהו יכול להסביר לי איך לסדר בדיוק את הקודקים לניגון TS 1080P ב KMPLAYER או MEDIA PLAYER CLASSIC? או אולי נגן אחר? ב-POWERDVD יש תמונה מעולה של PUREVIDEO אבל אין סאונד בכלל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב לכולם. מאחר והמיקרופון באוזניות שלי שבק חיים ואני משחק קבוע עם אנשים, החלטתי שלא לגרום להם סבל ובמקום להשתמש במיקרופון של הלפטופ- להתחדש באוזניות חדשות. תקציב- עד 500 ש"ח (חריגה קריטית יכולה להיות מקסימום עוד 100 ש"ח). אפשרות להזמין מחו"ל אבל רק משהו אמין יחסית (גם אני לא מאמין במיתולוגיית ה"אחריות"). עדיפות ל 5.1/7.1 (אבל עם חיבור USB, משום שבלפטופ יש רק 3 חיבורים- אוזניות, SUB ומיקרופון. מה שלא נכנס באופציית SURROUND אמיתי עם כמות חיבורים כאלה). אני יודע שסוס טוב לא תמיד כדאי להחליף, אבל אני רציתי לשמוע על אופציות נוספות לפני שאני חוזר לדגם הישן מחוסר ברירה(וכן אני יודע שה siberia באמת מומלצות ברחבי הפורום). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by manorking,

שאלות בנודע לנגן ipod 20GB איזה כבל צריך בשבילו ? (שם מדויק בבקשה) ועם איזה תוכנה הוא מגיע? בתודה manor

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים