אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מאחר ודפקו אותי בקנייה הקודמת שלי (CX300 פגום ) אני מחפש אוזניות חדשות ונתקלתי באלה של JBL שנחשבות לטובות יותר מה CX300 . השאלה היא אם יש זיופים ואם המחיר הגיוני ? יש את אלה : http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1681 ואת אלה : http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=608 מה אתם אומרים כדאי ללכת עליהם ? או שעדיף לקנות איזה SONY ב 50 שח ולגמור עניין ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא ממש יודע אם זה בדיוק המקום.. אבל אני מחפש מערכת לרכב הכוללת: 1. רמקולים- אני לא יודע ממש כמה ואיזה צריך (כמובן את כל התדרים כמו בכל מערכת אחרת) אבל לא יודע בדיוק איך זה מתחלק באוטו 2. cd+mp3 ו די וי די אם אפשר....- שוב רצויי משהו איכותי יותר, העוצמה לא בהכרח הדבר הכי חשוב! האיכות של המוזיק עדיפה לי. 3. מקום להתקין בו את כל זה (רצויי באזור הצפון) שיודע מה הוא עושה, ולא ישחט אותי יותר מידיי במחירים שוב, להבדיל מהרבה אחרים, אני לא רוצה להפוך את האוטו שלי ל"אוטו ערסים" גם בבית יש לי מערכת איכותית מאוד (לטעמי) (של jamo למי שמתעניין) הדגש הוא על האיכות ולאו דווקא על העוצמה התקציב שלי דיי גמיש- אני מוכן להשקיע, אבל בוא לא ניסחף- זאת בכל זאת מכונית.... תודה מראש לכל מי שעו…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי MP3 של D.C. Tech עם האוזניות הרגילות שמקבלים איתו.. עכשיו אני שומע מוזיקה בזה ולפעמים שאני מיים ממש כואבות לי האוזניים (בבתוכו שלהם) אני ראיתי פעם (ולא מוצא את זה) טבלה שלפי הDB של האוזניות אפשר לדעת כמה זמן לשמוע בלי להרוס את האוזניים (וכמה צריך להיות הווליום?) בקיצור אני רוצה לשמוע מוזיקה בלי להרוס תאוזניים, איך עושים את זה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי במושגים הנ"ל ולא ממש הבנתי מה הם אומרים....
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיוידי של APEX הוא מראה לי כתוביות הפוך האם יש תוכנה להפוך את הכתוביות כך שכשהוא יראה הפוך זה למעשה יהיה נכון? או האם יש פתרון לבעיה זו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה באוזן שהיא קצת פתוחה והיא לא מתאימה לאוזניות קטנות כניראה והאוזניות הקטנות כל הזמן נופלות לי מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג מחזיק לאוזן בישבילהם ? מישהו אמר לי פעם שבאורנג' אפשר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם הרמקולים שלי שווקים חיים, התעורר הצורך בחדרשים. אני צריך מערכת 5.1 סבירה, שתענה על הדרישות הבאות: -סאונד סביר -חוטים ארוכים לסאטלייטים -מגבר standalone ושלט רחוק עם כל השאר אפשר לשחק. אשמח לקבל המלצות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קיבלתי את המכשיר הנ''ל שכתוב בכותרת מארצות הברית ברגע שאני מחבר את זה פה בארץ מיד נדלקות לי שלשה נורות ימניות ושום כפתור לא מגיב הוויפי לא דולק לא מצליח להדליק אותו כאילו הכפתורים לא מגיבים לי?? ולמה נדלקות מיד שאני מחבר לחשמל 3 ורק לא וייפי מישהו יודע ?? אולי צריך לשנות הגדרות לארץ ??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברצוני לקנות טלויזיה חדשה לחדר השינה שלי, מרחק הצפייה נע בין 1.8 מ ל2 מ, אני מעוניין בטכנולוגיית הLED. אני הולך לחבר את הטלויזיה למחשב ולאקס בוקס כך שרוב הזמן יהיו דברים בHD בלבד. לכן לדעתי יותר מתאים לקחת Full HD BackLight LED אבל הבנתי שהמחירים של BACKLIGHT יקרים והטלויזיות הפופלאריות היום הינם EDGE LIGHT וזה קצת מדאיג כי האיכות ירודה ויש הרבה אשכולות על זליגת אור. בקשר לגדלים 32 זה ממש קטן לדעתי, 37 נראה סביר למרות שראיתי הרבה אנשם פה בפורומים הולכים על 40-42 וזה קצת מטריד, באמת אפשר לראות 42 ממרחק של מטר וחצי ולא לשרוף את העיניים? כרגע אני מתלבט בין 37 שהוא לא גודל פופלארי ל40 שנשמע יותר סביר. אחרי קצת מחקר הגעתי לSamsung UE40C5100 LED t אבל מה שמטריד בדגמים של…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 2 מסכי LCD בגודל 37-42 fullHD, עדין לא סגור על דגם, אני מחפגש עוד אנשים לקניה משותפת במחיר נוח יותר, מישהו בענין?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת כזו כדי לחבר את הסטריימר שלי, לרוב אני רואה סרטי HD שמגיעים כבר בתצורה של 5.1 לכן אני צריך חיבור אופטי כי זה החיבור היחידי שיש לי בסטריימר. כעקרון מצאתי רק את המערכת הזו SC-PT170 PANSONIC http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=26969 אם לא תהיה ברירה נקנה אותה אבל אני מקווה שיהיה אפשר למצוא משהו בתקציב. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קצר ולעניין, קצב הביטים בשירים- 128/256/320kbps על מה הוא משפיע ועד כמה מרגישים את זה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Koss PortaPros, בתור אוזניות איכתיות (יחסית) ראשונות, מישהו יודע איפה אני יכול לשמוע אותם לפני שאני קונה? וגם איפה קונים בארץ? (או דרך איפה) נ.ב- אני לא סגור על האוזניות האלה בדיוק יש חלופות טובות יותר בערך באותו תקציב?- בערך 40 $? (:תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום! אני הולך לעבור לחדר חדש ואני צריך לעשות תיכנון של המערכת שתהיה לי שם, יש ברשותי מערכת Z-640 של לוגיטק, וטלוויזיה Hyundai עם DVD ביחד, מאחורי הטלוויזיה יש את החיבורים הבאים: קואקסיאלי ( כניסה ממכשיר חיצוני לטלוויזיה ) Audio R , Audio L \ mono, AV IN מתחתיהם ( כניסה מהטלוויזיה למכשיר חיצוני ) Audio R, Audio L, AV OUT ויש לי מחשב נייד עם כרטיס קול 2.1. הרמקולים, נכנסתי לסאב שממנו יוצאות 3 יציאות סטריאו. אני רוצה לחבר את הרמקולים גם לטלוויזיה, שיישמעו בהם ( אם אפשר ) גם בשידורים רגילים, נגיד כוכב נולד, וגם שאני רואה DVD. וגם לחבר אותם למחשב, ושיישמעו מכל הרמקולים למרות שהכרטיס …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה היא שהנגן יוכל לשדר רדיו\שירי MP3 ישירות לנגן של האוטו... עם משדר מסויים אני יודע שיש כזה לאייפוד אבל העם יש חברה אחרת עם נגן כזה? (רצוי של creative) שבא עם משדר שמשדר לטייפ\סידי של האוטו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת LIFE STYLE של BOSE המחוברת לכרטיס הקול דרך מגבר SHERWOD . השאלה היא האם יש טעם לשדרג את כרטיס הקול (מותקן כרגע קריאטיב 128) כדי לקבל SEROUND . (מישהו טוען שאין בזה טעם משום שהמגבר "מפרק" את הצלילים ומייצר SEROUND)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4870 ואני רוצה לחבר ממיר HOT למחשב, איך אני בעצם מבצע את זה ? האם אני צריך כרטיס טלוויזיה ? יש לי עכשיו מסך LG L1970HR שאני בכל אופן מתכנן להחליף ל22 אינץ' .. האם אני צריך משהו ספציפי במסך ? מצטער על השאלה הכללית הזאת .. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הרמקולים הבאים? למישהו יש אותם? מה היתרונות/חסרונות שלהם? האם הם הכי טוב לתקציב של עד 270 ש"ח והאם הם עדיפים על הX-230 של LOGETICH. בקיצור תנו חוות דעת: MicroLabA6321 http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=451502
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לרמקולים של הטלויזיה. את כבל הSPDIF חיברתי מהכרטיס מסך ללוח אם לפי הוראות שמצורפות עם הלוח אם. המחשב מחובר לטלויזיה בחיבור HDMI, עכשיו השאלה שלי האם כבל HDMI יכול להעביר סאונד כשהוא מחובר לכרטיס מסך בעזרת מתאם לDVI??? נ.ב כרטיס מסך gigabyte nvidia geforce 9800GTX+ 1GB לוח אם asus p5kpl-cm תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני שואל כי לפני שאני קונה כבל ב 150 שקל, חשוב לי לדעת אם החיבור של הטלווזיה למחשב יהיה יעיל עם הכבל. קראתי קצת והבנתי שבלי התכונה של ה NR, אין טעם להשקיע בכבל HDMI ל DVI, שכן האיכות נמוכה יותר מ VGA רגיל. אז אני מודה מאוד למי שמכיר את הטלווזיה ויכול לעזור לי בקשר לתכונה הנל. תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת עם מגבר, ולפטופ, אך מדי פעם אני מתנייד בחדר או סביבו ואין לי אפשרות למשוך איתי כבל למערכת. רציתי לשמוע הצעות להעברת אודיו בצורה איכותית למגבר. אם יש אפשרות גם ל 5.1 לסרטים זה יהיה נפלא (לפעמים אני מנגן איזה סדרת טלויזיה ב HD), אך לא חובה, עיקר הצרה זה שמיעת מוזיקה (2 ערוצים)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לחבר את המערכת קולנוע (5.1) למחשב והצלחתי לשמוע רק בשני הרמקולים הקדמיים. חיברתי את המערכת לכרטיס קול (Creative sound blaster x-fi xtreme audio) ע"י כבל אופטי אל הרסיבר. איך אני יכול לעשות שאני אוכל לשמוע בכל הרמקולים? מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למרות שהוא יחסית חדש ועוד לא הגיע לשוק בארץ רציתי לדעת אם יש עונים לקריאה זו בעיקר משום שזו תהיה הכרטיס קול הייעודי הראשון שאני קונה מזה כמה שנים כבר. רכשתי את הכרטיס הנ"ל דרך האינטרנט וחבר יביא לי אותו עוד כשבועיים, ראיתי המון ביקורות שמשבחות אותו אל מול הAsus Essence STX והוא יצא לי הרבה יותר זול. בכל מקרה, איני אודיופיל גדול לכן אני די בור בכל ההגדרות שבהן ניתן להשתמש ורציתי אם יש צורך בלהגדיר דברים מסויימים באופן ידני. יחד עם הכרטיס צפוי גם להגיע האוזניות Sennheiser HD555 וכרגע יש לי בשימוש גם Harmon Kardon SoundSticks II (אולי ישודרג לZ-5500). אודה לכם אם תוכלו לתרום
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן אשמח להמלצות על רמקולים(עם הגברה..אין לי מגבר\ רסיבר) בעיקר לכיוון המוזיקה אני לא מחפש עצמה מטורפת חשוב לי שהסאונד יהיה נקי וצלול. אני מאוד אוהב את הסאונד של אלטק אבל הבנתי שאין שום דגם בין ה VS4621 ל MX6021 - זתמרת או רמקולים ב 350 או ב 1200 על מה תוכלו להמליץ? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר בערך שנתיים שהשתמשתי ב JBL 220, אהבתי אותן מאוד. לפני כמה ימים החיבור של הפלאג נדפק. כעיקרון הסתכלתי על ה CX300 של סנהייזר, אני זוכר שהמחיר שלהם בזמנו היה כמו של ה JBL, והיום פחות מחצי - כולה 100 שקל. גם שמתי לב שזאת גרסא מעודכנת יותר ל CX300 המקוריות. היא פחות טובה? ה CX400 עולות 170 שקל - נכנסות לי בתקציב. שמעתי איפהשהו שהן לא משהו. איך הן? ה CX500 שוות 240 שקל? אם הן באמת עד כדי כך יותר טובות מה CX300 למשל, אז אני אחרוג ואקח אותן כנראה. עוד דגם ששמתי לב אליו הוא ה 324P של AKG. איך הן בהשוואה ל CX300/400 ול JBL? כעיקרון אני לא מוכן לרדת ברמה. כבר רגיל לסאונד של ה JBL, והוא דיי סיפק אותי. בקיצור, איזה אוזניה הכי משתלמת היום במחירים האלו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-