עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by CybeR_CoM,

יש לי את כרטיס הסאונד של creative מדגם SB Audigy LS. כמה זמן אחרי שהוא נקנה (יכול להיות שישר אחרי זה אני לא ממש זוכר) המחשב התחיל להתקע לפעמים בלופ של סאונד מסויים כלומר אותו צליל שחוזר על עצמו והמחשב תקוע, או לחילופין במסכים כחולים עם שם הקובץ p17.sys חיפשתי ומצאתי שהכרטיס סאונד הוא זה שגורם את הבעיות וספציפית הדגם הזה והקובץ p17 באמת קשור לכרטיס. שום גרסת דרייברים של creative לא פותרת את התקיעות האלה. מצאתי בפורום כלשהו מישהו שהמליץ על דרייברים של kx project והצלחתי להתקין את ההתקנה הראשונית או משהו כזה, אבל את הדרייברים לכרטיס סאונד אני לא מצליח להתקין (אם מישהו מכיר את זה אני מגיע להודעה שאומרת שההתקנה הסתיימה ואם אני רוצה להפעיל מחדש את המחשב אבל בהודעה לפני זה כתוב …

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by Big_Guy7,

חברה אני לא מבין מה קרה!!! המחשב נתקע לי באמצע עבודה (הוא לא היה במאמץ או משהו כזה, אינטרנט ואייסיקיו). אז עשיתי לו ריסטסט, והוא לא הראה כלום על המסך, ז"א המחשב עצמו עלה, אבל אין תמונה. אז כיביתי אותו, וכשכיביתי אותו, שמעתי מהרמקולים מין בום כזה קטן... אחרי דקה הדלקתי את המחשב והוא עבד בסדר, אבל אז ראיתי שאין צליל מהרמקולים, למרות שהם דולקים! עכשיו בדקתי אם האוזניות פועלות, וגם בהן אין צליל! יש מצב שקרה משהו לכרטיס קול שלי? כרטיס קול: Creative SoundBlaster 5.1 רמקולים: Creative SBS 370 2.1 סליחה על החפירה אבל אני ממש נואש, בבקשה תעזרו לי!!!

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  3. שלום,אני בזמן האחרון נתקל קשיים לנגן קבצי בלוריי בצורה מושלמת,הדיבאגינג של הויאלסי אומר לי שהוא זורק פריימים. המחשב שלי הוא phenom II 920 4 GB ram AMD HD 4770 כשאני נכנס להגדרות של הנגנים ואומר להם להשתמש ב gpu התמונה בכלל מקרטעת וזה לא צפי בכלל. השאלה היא האם אני יכול להמנע מלשדרג שילוש ורק להחליף כרטיס מסך או שאין לי ברירות ואני חייב?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  4. שלום... ביומיים האחרנוים המחשב שלי מעוות את כל האודיו שיוצא ממנו... הכל נשמע בהילוך איטי... זה דפוק... שחר חסון נשמע כמו מישהו בן 50... כשבנות גונחות בפורנו זה נשמע כמו בנים!!! הצילו!!! אין לי מושג מה שינה את זה או איך ולמה אבל אני חייב עזרה...

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. היי יש לי בעיה מוזרה עם ה-Sound במחשב שלי. יש קבצי MP3 שמשמעים מצויין ואין בעיה, ולעומת זאת יש אחרים שעושים כל מיני בעיות מוזרות. הבעיות הכי נפוצות הן קפיצה דראסטית בעוצמת הקול של השיר או פשוט רעשים מטורפים של חריקות סתם ככה באמצע השיר. שלחתי את הקבצים לחבר והוא שומע אותם טוב. מה יכולה להיות הבעיה? אסף.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי את ה ZEN MICRO, שימו לב לשתי המטענים הבאים זה שכתוב שמתאים לכולם ועולה 50 שקל: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usbadapter&Cat2Cat1ID=5037&Cat2ID=0 והמטען הבא שעולה כ 130 שקל ומתאים במיוחד לZEN: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=creativecharge&Cat2Cat1ID=5039&Cat2ID=0 אני מעדיף לקנות ת'זה של ה50 שקל אבל אני רוצה להיות בטוח שהוא מתאים לנגן. תודה .

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  7. אז בעקבות התעוררות הפורום בזמן האחרון והרצון המתמיד שלי לכוון אנשים לקניה נכונה החלטתי לפרסם מדעתי, מנסיוני ולראות עיניי את המדריך לקנית האזניות המתאימות לכל תקציב. חילקתי את האוזניות לפי רמת מחירים ולפי סוגן: פתוחות, סגורות, IEM באוזניות הפתוחות והסגורות דילגתי על הקטגוריה הראשונה כי אין משהו שבאמת שווה לכתוב עליו. בכל רמת תקציב אתן אוזניה אחת מחו"ל, אחת מהארץ. *לא חושב מכס/מע"מ ומשלוח אוזניות חו"ל* אין התייחסות להתאמה של האוזניות למגבר/מקור כזה או אחר. IEM עד 100 ש"ח Sennheiser CX300 (ישראל) יתרונות: התמורה הטובה ביותר לתקציב המינימלי. חסרונות: אטימות בינונית. זיופים רבים - לקנות רק דרך משווק מורשה. Meelectronics M9 יתרונות: החברה ידועה במבצעיה המשתלמי…

• 58 תגובות
    • 30.2k צפיות
  8. ברשותי מחשב בן שנתיים בערך ,שלוח האם וכרטיס המסך שלו הלכו לעולמם. המיפרט שלו הוא כדלהלן (אותם חלקים שהם תקינים ): 2500xp amd barton version 1024mb ddr 400 --- 512x2 על מנת להחזיר אותו למצב עבודה אני נידרש להוצאה של 570 שח כדלהלן: לוח אם מבוסס nforce-2 - עלות 450 שח כרטיס מסך מינימלי geforce4 mx440 עלות 120 שח אני סבור שהדרישה הבסיסית עבור מחשב htpc כיום , היא שהוא יוכל לפחות להריץ סירטי hd בלי קירטועים ועדיף גם שיהיה מספיק חזק להקליט בזמן אמת סרטי-hd ללא איבוד משמעותי של פריימים(אם כי זאת לא דרישה אבסולוטית ,מפני שתמיד אפשר להוריד סרטי hd מהרשת). השאלה היא: האם מחשב עם מיפרט כמו שרשום למעלה יוכל לעשות זאת בצורה טובה מספיק, או שיש צורך במערכת חזקה בהרבה …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by fuck off,

יש חיה כזו? אם כן איך היא נראת ואיפה אפשר לקנות אותה? כי אני צריך להקליט את המורה בבצפר כי אני לא מספיק לכתוב... :-[

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  10. Started by nir567,

שלום! לא תאמינו כי כל חיי (איזו אירוניה) אני סובל מבעיות עם המקרופון, מה אני צריך לעשות כדי לדבר עם המקרופון ולשמוע את אותו הדבר ברמקולים (אני יודע אין בעייה לא למקרופון ולא לרמקול) תודה.. ניר..

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by benboom,

יש לי דיוידי מסוג פרוסאונד 9000SP ויש לו 2 כניסות למיקרופונים, אבל אני מחבר מיקרופון {תקין בטוח} והוא לא עובד! {כמובן שניסיתי לשחק עם הווליום} וגם ניסיתי להכנס לתפריט ולהפעיל שם את מצב הקריוקי. מישהו יודע מה עושים? איך אפשר ליגרום למיקרופון לעבוד? {מצורפות תמונות של המכשיר ותמונות מהתפריט}

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by UnwiZ,

לאחרונה אני דמבר הרבה עם חברים בסקייפ, ואתמול ללא כל סיבה המיקרופון שלי מקליט אותי ממש חלש,] ואני צריך אשכרה לתקוע ת'מיקרופון בפה כדי שישמעו אותי חיברתי אותו מחדש למחשב (הוא לא בא עם דיסק התקנה), ניסיתי לתת לו כמה מכות (ביום שזה התחיל הוא לא קיבל מכה או משהו...) ועברתי ככה בחפיף על הגדרות בלוח בקרה ולא מצאתי כלום שיכול לשפר את המצב (המיקרופון מקליט חלש בכל תוכנה שמתמשת בו: מסנג'ר, רשמקול, סקייפ, הכל!). עזרה בבקשה! :s05:

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  13. היי, אני משחק במשחקים ב-multi עם חברים ורוצה לדבר במיקרופון, חיברתי אחד ( שהמוצרף לאוזניה ) למקום הנכון במחשב, אולם זה לא עושה כלום, אני לא יכול לדבר איתו, אני מניח שהמחשב קלט אותו כי כשחיברתי הוא שאל אותי מה חיברתי ולחצתי מיקרופון והוא אמר לי שזה המקום הנכון, אבל זה לא עושה כלום, בבבקשה תעזרו לי. תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני יכול לשחק עם ההגדרות רק דרך המחשב. אין לי דרייברים מעודכנים מפני שבאתר שלהם יש רק דרייברים ואין תמיכה בקונסולה החיצונית הזאת. ניסיתי להתקין עם הדיסק שהגיע עם הכרטיס אבל משום מה זה לא התקין. אם למישהו יש דרייברים מעודכנים שתומכים בדבר הזה או כול פתרון אחר אני אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. יש לי h340 שלחתי אותו לתיקון כבר יותר מחודש ועוד לא קיבלתי אותו ואני לא יודע מה לעשות אולי תעזרו לי אולי יש איזה טלפון לתלונות ציבור או משהו כזה בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מוגזם

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by gogoman,

אני צריך עזרה בקניית אוזניות עד 200 ש"ח למוזיקה מזרחית ורוק בעיקר.. אני רוצה שיהיו בהם באסים חזקים ושיישמעו טוב את הגיטרות והתופים תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  17. אהלן, קניתי השבוע את הD2 ואני מחפש לשדך לו אוזניות נוחות לספורט. אני מעדיף אוזניות כפתור עם קשת מסביב לאוזן. כעיקרון עד היום הרסתי שתי זוגות של אוזניות פשוטות אז אני מחפש משהו מעט יותר איכותי (ועם איכות קול סבירה) בשביל האיכות יש לי את הSPPRTA PRO של KOSS יש המלצות? ובלי קשר מישהו מכיר נרתיק טוב לספורט בשביל הנגן הזה?

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by aonn45,

שלום לכם אני מעוניין להמלצה על רמקולים תקציב:800-900 שימושים:100% מוזיקה אני שומע דאבסטפ אבל לפעמים גם רוק מטאך ודברים בסיגנון גם גאז בלוזו זהוזה דגם הלוח אם שלי:GIGABYTE PA67-UD4-B3 ויש לי גם כרטיס קול ASUS XOANR ESSANCE STX תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום אני מתכנן לקנות אוזניות אלחוטיות למחשב בתקציב הנ"ל ורציתי לדעת איזה הכי כדאי לי לקנות כנראה אזמין מNEWEGG

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by יניב קופר,

ברצוני לקנות פלזמה 42 לחיבור של yes חשוב לי לא לראות את האנשים מתוחים כמה שפחות אם למי מישהו יש אשמח לקבל חוות דעת הפלזמה תשמש אך ורק לצפיה בכבלים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Natishapiro,

היי שלום לכל הפורום! (: ובכן המצב הוא כזה - קניתי לא מזמן אוזניות Sennheiser 360PC, וגם רמקולים Microlab 6c (בהשראת -LosNir-) אני מעוניין לקנות כרטיס קול עם תקציב של 200-250 ש"ח (אפשר לחרוג מהתקציב אם זה שווה את זה ). שמתי עין על מספר כרטיסי קול ואשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירה: - Asus Xonar series. http://www.asus.com/Multimedia/Audio_Cards/Gaming - Creative X-Fi series. יש הרבה מהם, ואני לא סגור איזה מהם בדיוק. ??? - Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro Usb Sound Card http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Surround-5.1/M/B0044DEDCA.htm *השימוש העיקרי באוזניות הוא לגיימינג כך ש- Surround sound הוא חשוב בעבורי. אשמח לייעוץ מכם, וכל עזרה…

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  22. Started by SendaRider,

אני מחפש מערכת לאוטו עד 2000 ש''ח, סאב מגבר ורמקולים כאילו הכל בייחד.... תודה מראש:]

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  23. שלום לכולם, אני פעיל במחשב בשעות שלסובבים אותי זה לא מתאים לשמוע מוסיקה או משחקים בקונסולה. היו לי אוזניות כמה שנים ולאחרונה הם נהרסו, קניתי חדשות בסופר (כן כן סופר..) ושומעים סביר אבל יש רעשים.... הגלגל שליטה של העוצמה עושה בעיות.. אני רוצה אוזניות נורמליות עם חוט ארוך שבמקום לחבר למחשב אני יחבר לרסיבר שלי מדגם: DENON 1905 אני בערך מטר וחצי מהרסיבר, אני מעדיף לא להתעסק עם אוזניות בתצורת אלחוטית. מעדיף שלא להתעסק עם הקרינה (במיוחד שלפעמים אני יכול להגיע למספר לא מבוטל של שעות עם האוזניות.) לא חובה לאוזניות בארץ (לכן המחיר הנמוך) ניתן גם לקשר אותי לEBAY. תודה!

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  24. היי, בעיתון ממון פרסמו מכרז שבו מוכרים טלוויזיה METZ JT37 ב2400 ש"ח. האם זו טלוויזיה טובה +- ? האם המחיר הוא מחיר כדאי ? אנחנו מחפשים להחליף את הטלוויזיה בסלון שהיא "28 CRT מרחק הצפיה שלנו הוא כ2.5-3 מסתכלים לרוב שידורי טלוויזיה רגילים בכבלים (אם יהיה שווה את זה נאי מאמין שנסתכל גם ערוצי HD) אשמח לדעות והמלצות למשהו אחר אם יש לכם תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני רוצה לקנות מערכת היקפית 5.1 למחשב. כמה דברים שחשובים לי: 1. תקציב 400, 400 + ש"ח. 2. שלט אלחוטי או חוטי למערכת, לא רוצה נובים על גבי ארגז הסאב. 3. עדיפות למבנה מרובע ולא עגול לסטלייטים. יש כאן כמה שמצאתי שנראים לי : משיהו מכיר, משתמש, יכול להביע דיעה ? מעניין אותי צורת החיבור, הרי היציאה בכרטיס הקול המובנה במחשב היא PL סטריאו קטן, האם בחיבור למערכת 5.1 זה יוצא דיגיטל והחילוק לערוצים השונים נעשה בסאב ? מבט בממשק המשתמש בכרטיס הקול במחשב במצב של 2 רמקולים: מבט בקונפיגורציה של 5.1: אפשר לראות שיש תמיכה ב 5.1, אבל לא ברורה לי צורת החיבור, האם יש S/PDIF ? אני לא רואה מאחור חיבור RCA לכך. המלצות למערכות נוספות יתקבלו בברכה. תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.