עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי טלויזיה ישנה (תחילת ה90') היום הלכה לעולמה 21 אינץ', תלויה על הקיר מול המיטה. לאחר מדידה מהקיר עצמו לכרית עומד כעל כ2 מטר. אני מעוניינת להצטרף למאה העשרים ואחת. מבקשת אני מכם המלצתכם למסך 24-26 אינץ' כמובן עם USB. בעיקר לצפייה סדרות HD, סרטים- לפעמים באיכות גבוהה, מחיר 1600 שח. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום. בעוד כחודש וקצת (פסח) אני טס לארה"ב ואני רוצה לקנות שם אוזניות חדשות לאייריבר שלי. הדרישות שלי מהאוזניות הם: שיגיעו לעוצמות גבוהות מאוד. שלא יהיו יותר מדי מגושמות. שאני יוכל להכניס אותם לתיק צד. שיהיו מחברה טובה ואמינה. שלא יפלט יותר מדי רעש החוצה. אני לא יודע אם אני באמת רוצה את הNoise canceling בגלל שאני אוהב לשמוע על עוצמות גבוהות במיוחד אז אני לא חושב שאני יזדקק כל כך לביטול רעשים. עכשיו התקציב שלי הוא לא ממש מוגבל אבל שיהיה יחס מחיר-השתלמות. חשבתי גם על לקנות אולי אוזניות אלחוטיות אבל אני לא ממש מבין בזה וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי. עוד בקשה, אם אפשר שהחנויות יהיו פיזית במנהטן משום שההורים שלי סקפטים ופוחדים לשלם באינטרנט =\. תודה מראש. נדב

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  3. שמתי לב שכשאני עושה שאפל בפעם הראשונה השירים מתנגנים בסדר אקראי, כמו שצריך אבל אחרי שהוא מסיים לנגן את כל השירים הוא מנגן אותם שוב בדיוק באותו סדר של הפעם הקודמת, כלומר אחרי שיר X תמיד יבוא שיר Y ניסיתי להפעיל מחדש את המכשיר, לכבות את מצב השאפל ולהפעיל אותו מחדש ושום דבר לא עזר עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת או שזה רק במכשיר שלי?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by פיסטוק,

שלום לכולם אפשר לקבל המלצות לכרטיס קול איכותי אשר ישמש אותי רק למוסיקה

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by Lior4543,

שלום, היום התחדשתי בטלווזיה 32LK330Y, של LG היא מחוברת לממיר של YES. אני ניסתי לחבר התקן נייד שהכיל קבצי MKV, וראיתי שהוא לא מצליח לקרוא אותם (דבר שלא ציפתי).. האם יש דרך כל שהיא לעדכן את הפורמטים שהטלווזיה תתמוך? אם לא, איזה עוד פתרון יש לי בלי לקנות מחשב שיתחבר אליה?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  6. ציטוט של הודעה של משתמש ממיסטיקאייריבר: בנוסף, שלחתי להם גם את אותה שאלה\בקשה(למחלקת המזרח התיכון) בעקבות הודעה של משתמש אחר בת'ראד שנכתבה כך: אז......... נקווה לטוב האשכול המקורי: http://www.misticriver.net/showthread.php?p=433994

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by bluemail,

החיבורים נראים בסדר הנגן עובד מה יכול להיות הבעיה

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  8. שלום רב! היום קיבלתי Radeon 9800pro וישר התחלתי לעשות בדיוקות עליו. עשיתי בדיקה ב3dmark 03 וגיליתי שיש הפרש של 10(!!!) FPS בבדיקה של הקול. יש לי כרטיס קול מסוג Creative Live 5.1!, למה כ"כ הרבה!??

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by ofcourse,

היי קניתי דיסקמן שמנגן MP3. הייתי רוצה לדעת האם יש דיסקים מומלצים לצרוב עליהם, או פשוט לקנות את הזולים ביותר. חשובה לי האמינות של הדיסקים לאורך זמן כיוון שאני טס לחו"ל. תודה

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by dani,

בסביבות ה 300 שקל ככה?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by DAVIDD,

H-10 אייריבר איך הבאנדל שלו,איכות שמיעה, חסרונות,יתרונות מחיר 1380 שווה?? יאללה תריצו תגובות אני חושב ללכת על הנגן הזה :s05:

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  12. אני מחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות חיבור VGA. קניתי כבל Mini-Jack to RCA Audio וחיברתי אותו מהחיבור הורוד של המיקרופון במחשב לחיבורי ה AUDIO IN שמשוייכים ל VGA. הגדרתי בדרייבר של הכרטיס קול את החיבור הורוד לעבוד כ- רמקול קדמי יוצא. במצב כזה אין סאונד. רק שאני משנה את החיבור של הרמקולים הרגילים של המחשב (חיבור ירוק) ל- LINE IN, אני מצליח לשמוע מהרמקולים של הטלוויזיה. אני רוצה שיהיה אפשר לשמוע גם מהרמקולים של המחשב וגם של הטלוויזיה ב VGA, וכשאצפה בסרט בטלוויזיה אוכל פשוט להנמיך עד הסוף את הרמקולים של המחשב ולשמוע מהטלוויזיה. או לחילופין, כשאני מעביר את המחשב למסך הטלוויזיה שבאופן אוטומטי אשמע מהרמקולים של הטלוויזיה. מקווה שהייתי מובן.

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by jossef1959,

יש לי את המסך T220P חיבור DVI כרטיס מסך 9800gtx+ וטלוויזיה ישנה CRT איזה כבל אני אמור לקנות כדי לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה? עם אפשר גם תמונה של הכבל תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אני מעוניין לחבר מסך מחשב עם יציאת VGA לדיוידי שיש לו את היציאות : s-video, RGB . העליתי איור של החיבורים הקיימים בדיוידי. האם יש מתאם כזה? אשמח לקישור

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. התלבטות הגדולה היא בין הAKG 26P לבין הסנהייסר CX300. הIn Ear לא ממש חשוב לי אבל זה בונוס איזה מהן יותר איכותית? והאם יש אופציות טובות יותר או שכדי לי לשקול בתקציב הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  16. אני מחפש את המרכיבים האלה להרכבת מ.קולנוע ביתי, ואין לי מושג בתחום. מה רצוי/צריך שיהיה בכל רכיב, ועל מה לא להתפשר. בעיית תקציב היא בעיה מוכרת ולכן.... כמה שיותר איכותי במינימום מחיר זו הסיסמה. (3000~ - 4000 ~). רמקולים אחוריים: אני לא מבין גדול בתחום ואת זה כבר ציינתי, מבחינתי יש חברות מוכרות יותר כגון BOSE,JBL ... שהמוניטין הוא חלק מהמחיר ויש כאלה שרק מופיעות בדפי האינטרנט (ובמדפים של המוכר בחנות) והמחיר שלהן בד"כ נמוך משמעותית (חברות כמו PEERLESS, KODA AUDIO ACUSTIC, SONAB ...). ובקיצור, אני אשמח לקבל את עצתכם לרמקול אחורי למטרת קולנוע ביתי, אני מתכנן להשתמש בו רק לקולנוע ביתי (לפחות לעכשיו) כך שאם הוא ישמע רע בסטראו לא כ"כ משנה לי (קראתי שיש איזו טכנולוגיה חדשה שמ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Kenny,

היי , זה התחיל לקרות לי רק מהיום אני שומע מוזיקה דרך ה winamp ופתאום אחרי כמה שניות , הסאונד משתנה , זה כאילו שהוא פועל על 100 אחוז טרבל ו 0 אחוז באס. זה כזה מוזר , מעין צליל שכואב באוזניים. ואחרי דקה בערך שהוא ככה , הוא פשוט מפסיק לעבוד , וזהו , אין יותר סאונד ולא רק ב winamp בכל המשחקים בכל התוכנות. ואז אני צריך להפעיל את המחשב מחדש , ושוב פעם זה קורה. הלוח באובר קלוק יחסית קטן של 170 fsb תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by viperch1x,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות אוזניות לגיימרים (חשוב לציין שאני משחק כרגע משחקים כגון TACTICAL OPS COUNTER STRIKE COD) וזה השימוש היחידי של האוזניות. כרגע יש לי את הסנהייזר PC350 שאני לא ממש מרוצה מהם אני שומע שמתקרבים אליאבל אני לא שומע בדיוק מאיפה כאילו מאיזה כיוון. יש לי כרטיס קול בנוי בלוח אם (7.1 נראה לי כי יש שם 6 יציאות). אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות על מנת לקבל את הביצועים הכי גבוהים שאפשר למטרה שלי שזה לשמוע צעדים ויריות. אני מתלבט בין 3 אוזניות עיקריות הרייזר מגלדון, סטיל סרייס 5HV2 עם או בלי הכרטיס קול USB או ה 7H החדש של סטיל סרייס. בבקשה מי שבאמת מבין ויכול לתת לי מידע מדויק לגבי מה הכי מתאים לצריכים שלי זה יהיה מעולה. תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. טוב כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המלצה על רדיו דיסק לרכב עד 1000 ש''ח, ושמעתי שפיונר ואלפיין (Alpine) הם המובילים בתחום, אז אני צריך המלצה ספיצפית :] תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by easyuri,

קניתי נגן IAUDIO 60 גיגה אני רוצה לעדכן את התוכנה מישהו יודע איפה אני מוריד את הגרסה הכי מעודכנת של התוכנה? איך מתקינים אותה?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

ברצוני לדעת מי מבין הרמקולים עושה את עבודתו על הצורה הטובה ביותר שניהם של אותה חברה שניהם אותו מחיר אז מה ההבדל?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by iCe_bLaSt,

היום קיבלתי את המכשיר שלי , אז כמה רשמים ראשונים : איכות הקול: נשמע טוב למדי , אין לי שום דבר להשוות אליו חוץ מהsoundblaster live שלי וזה מאוד קשה להשוות כי לsoundblaster יש יציאות הרבה יותר חזקות אבל בכלליות אני חושב שהבאס שלו טיפה יותר חזק ... אני גם לצערי חייב להשוות על רמקולים Ispire 5200 שהם גם לא שיא הדיוק שקיים , עכ"פ אם יזדמן לי איזה איפוד אני אוכל להשוות , אבל בכלליות האיכות סבבה. ממשק : הממשק הגיוני ופשוט מאוד , יש תפריט ראשי אחד שממנו יורדים לתוך תפריטים אחרים בצורה מאוד הגיונית , מה שמאוד מעצבן זה הגלגל ווליום שיש לו התנגדות מאוד גבוהה ויש להפעיל לחץ רב כדי לסובב אותו, יתכן שזה רק בנגן שלי או שזה יהיה יותר קל עם הזמן אבל זה בהחלט מפריע בשינוי הווליום. מסך: ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by DarkTesticle,

היי. אני רוצה לקנות רמקולים, ויש לי כמה בחירות שעד כה נראות לי הטובות ביותר בתחום ה2.1 וה5.1 ביחס לתקציב שלי. רציתי המלצות בקשר אליהן, מי עדיפה ולמה או אפילו הצעות חדשות. אני מתלבט בין: Creative SBS370 2.1 (האמינים והטובים לפי הרוב) - 160 ש"ח Creative SBS390 2.1 (שמועות על איכות ביחס לגרסא הקודמת) - 190 ש"ח Altec Lansing ATP3 2.1 (לפי השמועות הכי איכותיים בתחום ה2.1) - 380 ש"ח Logitech X530 5.1 (לא יודע הרבה בקשר ל5.1) - 500 ש"ח תודה.

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  24. היי, אני מעוניין לקנות נגן במחיר של סביבות ה1500 ש"ח (לא נורא אם יעלה עוד כמה מאות שקלים למעלה) ואוזניות "תוך אוזן" במחיר של עד 300 ש"ח. נדרש נגן של לפחות 8 גיגה, לא חובה וידאו וגם לא הצגת תמונות, אני מחפש איכות שמע + עיצוב + חברה מוכרת וטובה. שמתי עין על הCreative zen Microphoto בשביל התחלה. אחרי זה ראיתי נגנים מדהימים של archos ושל rio אבל קשה לי להינעל על דגמים טובים וגם לא מכיר באיכותם. לעניין האוזניות שמתי עין על Sennheiser cx300. אם תוכלו לעזור במציאת נגן אודה לכם ואם יש לכם הצעה לאוזניות טובות יותר במחיר טוב יותר או חלופיות אז התודה תהיה כפולה.

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  25. Started by Shadowman,

יש כרטיס קול של קריאטיב 5.1 וכל החיבורים מחוברים כמו שצריך. בתוכנה של קריאטיב, בבדיקה של הרמקולים כולם עובדים. אבל כשמפעילים שירים בווינאמפ או מדיהפלייר עובדים רק 2 וססאב. תודה.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.