עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by liorper,

יש לי כרטיס מסך 9800 גיטי של נוידיה טלויזיה lcd 32 אינץ של lg אני מחבר את הטלוזיה למחשב בעזרת כבל hdmi משני הצדדים שאני שם את בטלוזיה ערוץ hdmi1 זה מראה לי רק את הרקע של המחשב זה כאילו המשך של המסך של החמשב הרגיל שלי ...אם אני מזיז את העכבר עוד ימינה מהמסך של המחשב שלי אני רואה את העכבר בטלויזיה . בהגדרות שמתי נכון את הרזולוציה 1360 על 768......יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך מתקנים את זה ?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  2. רוצה לחבר את המחשב למגבר ורמקולים. האם צריך חיבורים מיוחדים? דיגיטלי אנלוגי? מה צריך לדעת? יש לי במחשב כרטיס M-Audio Revolutions 5.1 תודה

• 2 תגובות
    • 6.7k צפיות
  3. Started by amhwz,

שלום, אני שומע הרבה מוזיקה במחשב וכרגע יש לי רמקולים של לוג'יטק בעוצמה כוללת של 4 וואט (עלובים למדי) אז הגיע הזמן להתקדם קצת. אני מוכן להשקיע ברמקולים עד 300 שקלים בערך וחיפשתי בזאפ וראיתי שיש לא מעט רמקולים טובים גם במחיר הזה אבל לא הצלחתי להחליט. אני מעוניין ברמקולים בהרכב של 2.1 שיהיו איכותיים יחסית למחיר, בעלי עוצמה גבוהה, לא גדולים מדי,אמידים ולא רועשים! (אני לא כל כך מבין מה אומר היחס אות רעש) כרגע הרמקולים שנראים לי כאופציה טובה הם: altec lansing BXR1121, logitech X240/210,creative a300/m2600 אם אפשר אשמח לקבל המלצות על רמקולים נוספים או מידע נוסף על הרמקולים שציינתי. תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  4. יש לי כמה קלטות ווידאו ישנות שאני מפחד שיהרסו אז אני רוצה להעביר אותם למחשב -----> דיסק DVD תודה לעוזרים!!

5. Started by casio888,

אז ככה אני זקוק לאוזניות חזקות, ברמה גבוהה, משתמש ביתי שומע הרבה מוזיקה ורואה הרבה סרטים וכמובן משחק משחקים. הכרטיס קול שלי הוא asus xonar d2 זקוק למשהו באמת שאני ישמע בו ויקבל שוק מהאיכות. עוד לא הוחלט על תקציב זרקו רעיונות תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by slavazh,

טוב אז אתמול קיבלתי חבילה בדואר ובתוכה היה: ילד חדש למשפחה. וזאת התמונה המשפחתית החדשה: המשך יבוא...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. תודה לעוזרים המסך הוא LA26A450

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  8. הציעו לי את המערכת הנ''ל בחנות של מוצרי Morel בכ 6000 שקל לפני הנחה. (4 וחצי רמקולים ו1500 מגבר) השאלה היא האם המערכת שווה את הכסף? ראיתי באתרים שאפשר להשיג את הרמקולים ב3600 ואת המגבר ב1372 (לפני הנחה) האחריות היא אותה אחריות (3 שנים) מערכת איכותית? שווה את הכסף? יש משהו אחר יותר מומלץ ממנה במחיר שלה? תודה רבה אנשים זה ממש ממש חשוב לי ודיי דחוף

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  9. אז בקיצור, מגיעה הודעה מהדואר על שם אבא שלי. אז כמובן שאני זה שהולך לדואר כי 99% מהדברים שמגיעים אלינו מיועדים אליי ללא קשר לשם שרשום עליהם אז, מישהו רוצה לזרוק ניחוש מה יש בקופסא מספר 2? אגב, זה כן משהו שציפיתי לו, אבל אם להיות פייר, ציפיתי שתגיע הודעה מהמכס עוד שבוע בערך, ולא שהוא יגיע אליי כבר עכשיו (נשלח מקנדה, הדואר שם איטי ויקר בצורה כזו שאפשר לחשוב שהם שולחים אותו מהירח). Anatoli. [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

אהלן ברשותי sony mdr-xd300 שמשרתות אותי נאמנה כבר מספר שנים, אבל הכריות שלהן (הריפוד מסביב לאזניים) התחילו להתפורר... היכן אני יכול להזמין ריפוד חדש?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, קניתי טלוויזיה חדשה התומכת בFULL HD. המחשב שלי דיי רחוק מהטלוויזיה והמפרט שלי הוא כזה - מסך 19" רזולוציה מקיסמלית 1280X1024 כרטיס מסך GEFORCE 8800GT איזה כבלים אני צריך ואיזה חיבורים והאם אני אוכל בכלל לצפות כך בטלוויזיה? האם הכרטיס מסך עם המסך תומכים כך שתהיה אפשרות בכלל לצפות ב HD? אם אין אפשרות כזאת אז מה האפשרויות העומדות בפניי? תודה

12. מחר אני כנראה אבצע את הקניה תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  13. Started by liav12,

היי, מצאתי את המגבר הנ"ל שהיה שייך לאבא שלי לפני המון זמן...עשיתי בדיקה באינטרנט ומצאתי ששנת הייצור שלו היא 82-81 לבנתיים אני חיברתי אותו לרמקולים שבאו עם מערכת אחרת ואני יכול להגיד לגמרי שיש שיפור ענקי לעומת המערכת השניה שבאה עם הרמקולים...פנסוניק.. כמובן לא איזה רמקולים בכמה אלפים אלה רמקולים שעושים את העבודה במשחקים סרטים וכו'. אני משתמש עם אוזניות של סוני MDRV700, חיברתי אותם למגבר ובווליום 3 זה כבר המקסימום שאפשר לדחוס על האוזניות האלו, באמת שאי אפשר לשמוע יותר חזק מזה וכל דבר אחר יכול להרוס לי את האוזניים..שומעים טוב לגמרי! (כמובן כרטיס קול איכותי אחר ולא OB היה עושה עבודה טובה פי אלף לדעתי). הווליום של המגבר הוא מ 1 ועד 10 שכמו שאמרתי באוזניות, לא ניתן לשמוע …

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת האם בעת חיבור בעזרת כבל אופטי ובחיבור לכרטיס קול הזה:http://skypc.co.il/pl_product~70SB027100000~17~0.htm האם תמיד המערכת שלי תדמה לי צליל היקפי של 5.1 ערוצים כמו הכרטיס קול הפנימי שיש לי במחשב הנייחד או רק אם אראה סרט דיוידי דרך המחשב שיהיה מקודד באיכות הזאת ??? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  15. למה החברה שינת את החיבורים? כי החיבור שמחבר את האוזניה לנגן נראה קצת שונה מהאוזניות cx300 שקניתי לפני שנתיים וגם הגומיות קצת שונות .הסאונד עדיין מדהים אבל קצת שונה מה cx300 הישנות. אני לא מדבר על cx300-2 אז משהו יכל להסביר למה הם שונו ולמה האיכות סאונד שונה והאם הם שיפרו משהו? מצאתי תמונה בגוגל בדיוק כךהראשון שלי היה נראה כמו המזוייף אבל הוא לא היה מזוייף > http://fakeheadphones.com/wp-content/uploads/2008/12/sennheiser-cx300-fake-vs-genuine.jpg http://img149.imageshack.us/img149/1232/cx300iphoneii3.jpg http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://fakeheadphones.com/wp-content/uploads/2008/12/sennheiser-cx300-fake-vs-genuine.jpg&imgrefurl=http://fakeheadphones.c…

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by Y-T-M,

השאלה בכותרת מה יותר עדיף ?שניהם 5.1... התקציב שלי הוא 700..והרמקולים לחדר 3X4 אם יש לכם עוד הצעות בכיף פשוט המחירים של microlab טובים וגם הרמקולים טובים.. קישור ל Microlab 5.1 A6662 100W RMS http://www.microlab.cn/product/speakers/home%20system/A6662.htm קישור ל Microlab 5.1 X23 99W RMS http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/728.htm מבחינת יופי אני חושב שה-A6662 יותר יפים וכמובן שזה גם חשוב.. אבל זניח כי שניהם נראים בסדר..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by casio888,

יש לי כרטיס מסך palit 9600 gt. שיש בו גם חיבורי hdmi גם dvi ואני מחבר אותו כרגע עם מתאם vga למסך 19 אינץ asus lcd אני רואה סרטי hd ברזולוציה 720 עכשיו יש לי טלווזיה sharp lcd 37 ואני רוצה לחבר את המחשב אליו. השאלה שלי היא כזאת: בשביל לראות על הsharp סרטים באיכות hd 720 באיכות טובה, אני יכול לחבר את זה עם כבל vga?או בשביל לקבל תוצאות מעולות אני צריך לקנות כבל hdmi?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  18. Started by Omry,

היי אנשים. לאחרונה רכשתי את ה-Z-2300 של Logitech ואני מאוד מאוד מרוצה מהאיכות שלהם. הבנתי שבעזרת חיבור המערכת למחשב עם כבל אופטי, אוכל לקבל איכות טובה הרבה יותר מהאיכות שאני מקבל כרגע בעזרת הכבל הירוק ה"רגיל" שאיתו בדר"כ מחברים מערכות. כרטיס הקול שלי, כפי שמצוין במפרט בצד, הוא ה-SupremeFX X-Fi. קודם כל, אשמח לדעת מהו בכלל הכבל האופטי (איך הוא נראה וכו'). מהו מחירו של הכבל האופטי? איך אני מחבר את המערכת עם הכבל האופטי? תודה רבה לעוזרים, יום טוב.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by CraXeD,

ברצוני לקנות מסך בעל חיבור HDMI. ולחבר אותו עם הכבל הזה לממיר YES וגם למחשב אני יודע שזה אפשרי כי בכבל יש את החיבורים שאני צריך ובמסך יש חיבור DVI שאליו אמור המחשב להתחבר. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22753406 עכשיו הכבל אמור לספק לי גם סאונד וגם תמונה למרות שאני לא צריך סאונד כי במסך עצמו אין רמקולים.. רק רציתי לדעת אם הכבל יספק לי איכות תמונה טובה . וגם רציתי המלצה למסך שיש לו חיבור DVI וגם HDMI. תקציב 1500 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by nitsan_7,

מנסה להרכיב מערכת סטריאו מהנמצא ביד2. יש לי כרטיס קול M אודיו 5.1. מבקש עזרה במציאת מגבר או רסיבר עד 1K וגם עד 1.5K מהנמצא ביד2. כנ"ל לגבי רמקולים. אני מבין שהכרטיס קול עושה עבודה של קדם מגבר. לא ברור לי אם הוא מוציא אות דיגיטלי או אנלוגי ואם ניתן לחבר אותו למגבר חיצוני ואיך. כמו כן, לא ברור לי אם עדיף מגבר שמוציא 5.1 או מגבר לסטריאו רגיל.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by AMI 1,

קיבלתי לחדר במתנה מערכת לא נורא ישנה אבל אפשר לשמוע בה רק דיסקים/קלטות/רדיו... הרמקולים שלה מתחברים בחיבור חוטים רגיל כזה עם קליפסים אדום ושחור (מצטער שאני לא יודע את השמות של החיבורים/חוטם אשמח ללמוד) ויש עוד שניים קטנים שמתחברים בחיבור אחר אני חושב כמו ה-AV של הטלוויזיה... עכשיו דיסקים מבחינתי זה די בעיה כי לצרוב כל פעם מה שבא לי לשמוע זה לא הכי נוח והיא לא קוראת MP3. השאלה שלי היא אם אני יכול לסדר שישמעו ברמקולים (עם המערכת או בלעדיה) דרך מכשיר MP3 או משהו דומה או אם אפשר לחבר אותו בצורה כלשהי למערכת ככה שתשמיע את מה שיש בו אבל אין לה אפשרות לUSB... ורק לציין שאפשר לחבר אותה דרך AV למכשיר-DVD... מה שאני מחפש לעשות אפשרי?? (לרמקולים אין חיבור לחשמל רק החוטים שחור אדום)

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. המליצו לי פה בעבר על AKG K324P שאני לא מצליח להשיג (בבאג אזל המלאי ושאר החנויות רחוקות ממני). המליצו גם על SENHEISSER CX 300 אבל האוזניות אי סימטריות וזה מאוד לא נוח. יש אופציה אחרת במחיר הזה או שאני צריך לחכות לבאג/לעשות טיול לאחת החנויות שמוכרות (בתקווה שאצלהן כן יש)? (לגבי החנויות שמוכרות את AKG - התבססתי על האתר ZAP)

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by zombie,

כשאני מנסה להתקין TV Signel אני מגיע לנקודה שהוא נותן לי את השגיאה הבאה שבתמונה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by KarniVore,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רסיבר +רמקולים 5.1 ולחבר את המחשב והLCD (כמובן שדרך חיבורים דיגיטליים) כרגע הקצבתי עד 2500 ש"ח להכל... אז אם אפשר המלצות לרסיבר + רמקולים, איך לחלק את התקציב וכו. תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by bensho,

יש לי לוח אם EP-8KDA3J של epox, הדרייברים באתר של epox לא עובדים ואני צריך למצוא דרייברים לכרטיס קול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים