אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כרטיס זול מאוד יחסית 35 דולר באיביי מבית אודיוטראק המעולה . CHIPSET & CODEC VT1723 & VT1617A מידע מאתר הבית http://www.audiotrack.net/products/MAYA51MK2ZENI/ מוצע למכירה באיביי http://www.ebay.com/itm/AUDIOTRAK-MAYA-5-1-MK-II-ZENI-Sound-Card-5-1-Channel-/110775773602?pt=US_Sound_Cards_Internal_&hash=item19cac029a2 למישהו יש נסיון עם הכרטיס הזה ? מידע מועיל ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות אייפוד חדש.... עכשיו אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לברר איכשהו איזה אייפוד ייצא לאחר השקת ה IPOD MOVIE אתם יודעים פורומים של אנשים ש"מרגלים" אחרי אפפל ויש להם חדשות חדשות :] אז אם יש לך שמץ של מושג איזה אייפוד עומדים אפפל להשיק אחרי הפוד החדש - אשמח לדעת בברכה אלדר :]
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד HP עם שתי יציאות 3.5 מ"מ, כאשר אחת מהם היא יציאת SPDIF. אני לא מצליח להבין אם מדובר ביציאה קואקסיאלית או אופטית ואיזה כבל בכלל מתאים לה, כי לפי מה שראיתי ברשת קיימים שני סוגי החיבורים. פשוט לא מצאתי התייחסות ספציפית לדגם שלי ובמפרט המחשב לא כתוב כלום. היציאה מתפקדת גם כיציאת אוזניות/רמקולים רגילה. מישהו יודע במקרה באיזו יציאה מדובר? כמו כן, מישהו יכול להמליץ על רמקולים (זולים ככל האפשר) שמשתמשים בחיבור SPDIF? אם כן, האם צריך מתאם או שקיימים דגמים עם חיבור מיני כמו שיש לי? אם אין דגמי רמקולים זולים (כי הבנתי שמכיוון שמדובר בחיבור דיגיטלי צריך יכולת פענוח ברמקולים עצמם... או משהו כזה) אז האם קיים מתאם כלשהו שיאפשר לי לחבר לנייד אודיו 5.1? מודה מראש לעונים ע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני מעוניין ליקנות את הDVD הזה כי לפי מה שהבנתי הוא הכי טוב צריך רק ליצרוב את הכתובוית עם הסרק ולא להדביק יש לו את כל הקודקים הכי חדשים וכ'ו אז רציתי לדעת אם זה נכון אני צריך חוות דעת איך הוא ואיך מעדכנים אותו תודה?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, היום נסעתי להדים - מכון למכשירי שמיעה בו גם לוקחים מידות אוזניים [חלק פנימי]. החוויה לא הייתה מדהימה, UE מבקשים מידות בפה פתוח ולהדים לא היו בלוקים לנשיכה, משמע היה עלי להשאיר את הפה פתוח במקסימום למשך מספר דקות! לא הייתה אווירה של מקצועיות, היא לקחה לי שתי מידות: אחת בפה סגור ואחת בפה פתוח, למרות שאמרתי שאין צורך במידות כאשר הפה סגור. ודווקא כאשר היא לקחה את המידות בפה הסגור, הדגימה הייתה מאוד עמוקה ואילו המידות שנלקחו בפה פתוח היו פחות עמוקות בהבדל משמעותי, כמוכן לאור העובדה שהיה עלי להשאיר את הפה פתוח ללא בלוק נשיכה, כאשר היא הוציאה את הדגימה מאוזני הימנית סגרתי במעט את הפה [לחצי] ואני מאוד מקווה שזה לא דפק את הדגימה השמאלית... בקיצור, חוויה ממש לא מהנה! ומה שע…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחליף את הכרטיס קול שלי ורציתי לשמוע קצת הצעות שמעתי את Maudio 1010lt ואת ה delta 44 שתיהם נשמעים מעולה חבר שלי הציע ללכת לכיוון של של MAYA 44 MK2 למרות שמעולם לא יצא לי לשמוע אותו אני צריך את הכרטיס נטו למוסיקה סטריאו ומדי פעם הקלטה (בעיקר גיטרה) אבל לא חיוני אשמח לשמוע הצעות והמלצות תודה מראש לכל המגיבים
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות סטראופוניות איכותיות לנגן שלי-SanDisk. תקציב 100 שקל. ולשאלה אחרת, מישהו יודע מה העדכונים של ה-FirmWare האחרון של הנגן שלי עושים? מה הם משפרים? ויש אפשרות שזה ידפוק תנגן אם אני יעדכן? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן, יש לי רמקולים של קריאייטיב למחשב 2.1 כבר בערך 9 שנים ואני מעוניין להחליף אותם. התקציב שלי עומד על איזור ה400-500 ש"ח. לפי מה שקראתי, המערכת שנחשבת הכי משתלמת בסכומים האלה היא הMicroLab X13. העניין הוא שיש לי אפשרות להשיג רמקולים של לוג'יטק במחירים זולים יותר. לכן, השאלה היא, אם יש רמקולים של לוג'יטק בטווחי המחירים האלה, שהם יותר טובים / ברמה של המיקרולאב. המון המון תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם האופציה היחידה לקבלת סאונד איכותי היא הz5500? אני משוכנע שמערכת סראונד עם רסיבר והכל ב2000 שקל תביא סאונד ברמה של הפאלפון שלי אז לפי מה שראיתי פה מומלץ ללכת על מערכת high end של מחשב האם עדיין ההמלצה על z5500 תקפה או שצצו אופציות חדשות ? האם יש תקלות ואי סיפוק מהמערכת של לוג'יטק ?
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מודם של הוט שמחובר לקו באמצעות כבל COAX הבעיה היא שהכבל שהם שמו לי קצר לי מידי ואני לא יכול לשים את המודם איפה שאני רוצה אני רוצה להזמין כבל חדש מאיביי, השאלה שלי היא אם כל הכבלים האלה אותו דבר והאם כל כבל כזה יעבוד לי? למשל זה: http://www.ebay.com/itm/15FT-RG59-COAX-COAXIAL-WHITE-CABLE-TV-RG-59-HDTV-F-TYP-/290564828394?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a7036cea (מצטער אם זה לא הפרום המתאים תמחוק)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בשעה טובה עובר לבית חדש ורציתי לצ'פר את עצמי במערכת קולנוע פרטית. אני מוכן להשקיע עד 12000 במשך השנה הקרובה. אז מה בעצם אני צריך? 1. טלויזית LCD 2. רסיבר 3. רמקולים 4. מחשב נראה לי שבזאת סיכמתי את כל רכיבי מערכת הקולנוע הביתית לא? (DVD כבר לא נראה לי כלכך חשוב כשיש מחשב HTPC לא?). מה אני רוצה ממכם? הצעות לכל רכיב כך שלא יחצה את הסכום כפי שציינתי ואת סדר הקנייה היות וזה הולך להיפרס על פני כל השנה. כרגע יש טלויזיתCRT ישנה (בערך 30 שנה של סוני ועדיין עובדת. ציפוי עץ מדהים) וזהו בערך. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום יש לי Gamesurround Fortissimo 2 de אליו מחוברת מערכת 2.1 (ATP3) ואני מעוניין להרחיב ל 4.1 ויש לי 350 שקל. השאלה היא האם כדי לי לקנות מערכת 2.1 בינונית ולחבר ביציאה האחורית של ה fortissimo או להשקיעה ב ATP5, האם משהוא חיבר שני מערכות 2.1 ויודעה איך זה יוצה (מבחינת איכות) ? תודה, עמית
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הנ"ל במחשב (הגיעה איתו) רק מה? אני לא מצליח להפעיל קבצי AVI.... באיזה קבצים היא תומכת? למישהו יש מושג? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני יודע שה-tannoy mx3 ריצפתיים וה-diamond 9.1 לא, אבל מי מהם טוב יותר ? אה ועוד משהו ,הטנוי יד שניה והדימונד חדש. תודה רבה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אוזניות jbl 220 ואבדו לי המתאמים לאוזניים (בינוניים וקטנים). מישהו יודע איפה ניתן לקנות אותם? חבל לי עליהם עלו 240 שקל. תודה מראש ערן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי TOSHIBA 26WL66 HARMAN KARDON AVR130 מחפש DVD איכותי עם כניסות שיתאימו לLCD ולרסיבר על מנת להנות מצפייה אולטימטיבית
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של Dell מלפני שנה וחצי בערך, אני רוצה לחבר אותו ליציאת HDMI שיש לי ב-LCD, אך לצערי אין לו בו יציאת DVI (ומן הסתם גם לא HDMI) האם קיים כרטיס הרחבה של יציאת DVI לניידים? כי ניסיתי לחפש ולא ממש מצאתי... בעיקרון מצאתי מעין ממיר בין VGA ל-HDMI (מופיע בלינק) אבל האם זה ישמור על איכות הצפיה? http://www.cable.co.il/sg_product~620365~9~0.htm# כנל, אני יכולה לחבר מתאם שהופך VGA ל-DVI, (למשל: http://media.shopy.co.il/shops/1234/products/p72757m.jpg) ואז לחבר כבל בין ה-DVI שבנייד ל-HDMI שב-LCD, אבל שוב מה תהיה האיכות? למישו יש פיתרון? אם זה עוזר היציאות הקשורות לעיניין שיש לי בלפטופ זה: VGA, s-video וכן, מי שתהה יש לי מקום לכרטיס הרחבה. תודה על העזרה בברכה, עדי
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן קניתי כרגע כבל שמתחבר ליציאת ה-3.5 מ"מ של המחשב על מנת לחבר אותו למערכת סטריאו בחיבור RCA. הכבל נראה ככה בערך: במחשב שלי אני משתמש בכרטיס קול המובנה והפשוט של הלוח. ישנו איזשהו סיכון בחיבור כזה? פעם שמעתי שהכרטיס קול נשרף למשהו , זה יכול להיות? או שזה בסדר לחבר ככה ישירות?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום מחפש לקנות ממיר דיגטלי לקליטת עידן+ עבור TV ב-EBAYשמכיל את מירב האופציות כפי שמופיעות במפרט שלהם http://www.rashut2.org.il/idan_equipment.asp וגם ב- https://docs.google.com/viewer?url=http://www.rashut2.org.il/editor/uploadfiles/memir.pdf&embedded=true&chrome=true. השאלות: 1. איך מחפשים ב- EBAY , מה המונח המתאים לממיר מהסוג הזה באנגלית? 2. האם זה טעות לקנות ב- EBAY כדי להשיג מחיר טוב, כי אולי לא יתאים לארץ (לדרוש מילוי כל הפרמטרים שמופיעים בעידן+-- זה מעשי)? 3. חשוב לי שיכיל אפשרות יציאה להקלטה, תמיכה בתחנות רדיו לעתיד , HD וכמובן שיתפקד בצורה תקינה. בתודה שאול
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך 4850 של ספיר וטלויזיית Lcd 32 טושיבה חיברתי את הכרטיס לטלויזיה בכבל hdmi רואים מצויין אין תלונות רק שאלתי היא האם שאני מנגן סרט על המסך אני גם אמור לשמוע? האם הסאונד עובר דרך הכבל לטלויזיה? אם כן איך? כרגע יש לי דרייבר 8.10 ואני מעדכן ל8.11 עכשיו
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ברשותי רמקולים חדשים Altec Lansing VS4121 ונתקלתי בשני בעיות: 1) ברמקול עצמו יש גם כפתורי הנמכה והגברה של הטרבל והבס וכשאני מנמיך את הבס אז הסב משמיע מן רעש כזה די חזק. 2) הרמקולים עצמם משמיעים מן רעש לבן כזה, גם כשהווליום שלהם על הכי נמוך וככל שאני מסובב ומגביר את הווליום הרעש מתגבר. לפעמים הם אפילו משמיעים תקתוקים כאלו.. השאלה האם זה אמור להיות ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך קובץ MP3 לקובץ WAV. איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, השבוע ה-AKG הוותיקות שלי התפגרו ואני מחפש אוזניות חדשות לנגן בסביבות ה-300-400 שקל. עד היום השתמשתי באוזניות כפתור והיו לי לא מעט בעיות עם כל הקטע של להשאיר את האוזניה בתוך האוזן, במיוחד בריצות או על אופניים. עדיין לא ניסיתי שום אוזניות IEM אז אין לי מושג אם יש לי בעיות איתן. לגבי דגמים ספציפיים: כרגע אני די בכיוון של Sennheiser CX500 או Shure SE102 (קיבלתי גם המלצה על ה-SE110 אבל לפי מה שהבנתי הן פחות טובות בהשוואה ל-102) עד כמה שהבנתי להרבה אנשים יש בעיות התאמה (נוחות אם תרצו) עם ה-shure ולסנהייזר יש בעיית מיקרופונינג (שומעים כל תזוזה של הכבל של האוזניות וכל מיני כאלה) לא קטנה, אבל חוץ מזה לשתיהן יש סאונד מעולה וחסימת רעשים טובה לא פחות. מאוד קשה לי להחליט רק מביק…
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הבנתי שCREATIVE הכי טובים בכרטיסי קול.. תנו לי הצעות לכרטיס קול חדש אני מרכיב מחשב.. ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעלה מחיר סביר... ! ושיהיה איכות שמיעה אדירה למשחקים תודה מראש :]
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
המליצו לי על Creative SBS370 שמעתי אותם והתרשמתי מאוד .... הם עולים כ 206 ש"ח אם יש משו חדש שאתם ממליצים לי עליו של חברה טובה משו ששמעתם אתם ואתם ממליצים עליו תודה רבה! ותנו חוות דעת על הרמקולים שציינתי תודה רבההה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-