אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה וייעוץ על טלוויזיה הכי טובה שאפשר למצוא ב-1500 ש"ח. הטלוויזיה הלכה בסלון, אז לא מחפשים משהו הכי טוב שקיים ובתקציב מוגזם, לכן התקציב הזה. תודה רבה בכל אופן ומצטער אם זה לא הפורום המתאים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב אז חשבתי שגם רמקולים טובים אני ישתמש הרוב למשחקים אני לא יודע אם זה עוזר אבל ככה אני ישתמש ברמקולים : 50% משחקים 25% סרטים 25% מוזיקה תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה עוד המלצה שהיא אולי קצת Overkill על הפורום הזה אבל אני חש שדווקא מקומו כאן. זהו מגבר סטריאו משולב, המיוצר ומתוכנן ע"י חברת אודיו בריטית העונה לשם Exposure. המגבר המשולב מדגם 2010 הוא חלק מליין מוצרים של החברה שיצאה במפתיע לאחר שנעלמה מאור הזרקורים לפני כמה עשורים, במטרה להשתמש במוניטין הקיים כדי לקבל דריסת רגל משמעותית בשוק... התרשמות ראשונית: כפי שאתם רואים מהתמונה, המגבר הזה ניחן בלוק יפהפה, חלק ומרשים. המגבר נותן תחושה שהוא בנוי היטב ועשוי מחומרים איכותיים. אני נוהג לומר: "בנוי כמו טנק". מעבר לכך, נורות ביקורת כחולות המוטמעות ב"מקומות הנכונים" מעניקות תחושה רומנטית ומשתלבות היטב עם CDP כגון הD-500SE של חברת Cambridge Audio שאת התרשמותי ממנו הזכרתי בביקורת קודמ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות הסתכלתי על שלוש סוגי אוזניות: https://ksp.co.il/?select=.272..242..1263..323..607.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=111543&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real=https://ksp.co.il/?select=.272..242..1263..323..607.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=111543&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real= https://ksp.co.il/?select=.272..242..1263..14310..607.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=131654&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersec…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש לפורום ומנסה ללמוד כמה שיותר, אני אשמח אם תוכלו להסביר חלק מהמונחים הבסיסיים בנושא רמקולים כמו מה זה אומר תצורה 2.1 לרמקולים , וגם אני אשמח להמלצה לרמקולים למחשב נייח למוזיקה וסרטים עד400 ש"ח תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי תקציב של עד 2500 שקל לקניית רמקולים לסלון לאחר שבדקתי מחירים ראיתי שבתקציב כמו שלי רק כ- 1500 שקל צריכים ללכת על המגבר מה שמשאיר אותי עם כ 1000 שקל בשביל הרמקולים עצמם לעומת זאת ראיתי ברמקולים למחשב את Z5500 Logitech שניתן לחבר למערכת קולנוע ביתי וכאן באה השאלה שלי האם הרמקולים האלה של Logitech יהיו פתרון טוב לבעיה שלי או שהם טובים רק בשביל חיבור למחשב ומה כדאי לי לעשות ללכת על הרמקולים זולים +מגבר או לקחת את הרמקולים האלה של לוג'טק ממה שהבנתי שהם מצוינים למחשב
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לקנות מסך מחשב עם אפשרות צפייה בטלוויזיה(לא טויונר מובנה שייהיה איכותי) 26" או 24", המטרה של המסך בעיקר היא רזולוציה גבוהה (1920X1200 או 1920X1080) שיראו משחקים וסרטים באיכות גבוהה ושהצפייה בטלוויזיה תיהיה באיכות טובה. יש לי בבית טלוויזיה 26" של METZ והרזולוציה המקס' שלה 1360x768 HDTV READY וזה לא מספיק לי אני רוצה FULL HD למרות שהצפייה בה בטלוויזיה היא באיכות טובה יש לי ממיר של HOT ולא מזמן החליפו לי ל HOT HD ובשניי הממירים רואים טוב. לחבר שלי יש מסך מחשב 26" של SUMSUNG דגם T260HD שרואים ממש יפה במחשב עם רזולוציה כמו שאני רוצה, אבל בטלווייזה (בחיבור SCART) לא רואים משהו (יש לו DTV TUNER) יש לכם המלצות על מסכים? תודה VexX.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נדפקה לי היציאת HDMI של ה-PS3 כשפגע ברק ליד הבית בסערה שהיתה והקפיץ את החשמל... ממה שקראתי, זו בעיה נפוצה, והקומפוננט ממשיך לפעול למרות זאת (המכשיר עצמו פועל, חיברתי בבננות לטלוויזיה ישנה ויש תמונה). הבעיה היא שבמסך הנוכחי שלי יש רק כניסת HDMI, ולפי מה שהבנתי בגלל שקומפוננט אנלוגי וHDMI דיגיטלי אני אצטרך ממיר ביניהם שיעלה יותר מכבל רגיל. אז כמה שאלות: א. יהיו הבדלים באיכות? רוב המשחקים רצים על 720P, אז זו הרזולוציה שבה אני אשתמש. ב. ממה נובעים פערי המחירים של הממירים? ג. יש פיתרון אחר? ד. איפה אפשר לקנות ממיר טוב בארץ במחיר סביר? או שאולי כדאי להזמין בחו"ל ולחכות למשלוח שיגיע? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שנים עם זוג רמקולים מעפנים, החלטתי לקנות רמקולים חדשים 5.1,אני חושב שאני הולך על הX530 של לוג'יטק. אני רוצה בשביל מוזיקה וסרטים,הX530 יהיה טוב? ויש לי כרטיס קול מובנה...(המחשב מאוד ישן) לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיס קול שתומך ב5.1... על מה אתם ממליצים? אייבורי אמרו לי שיש להם כרטיס ב40 שקל שתומך ב5.1,לא יודע איך הוא נקרא,אבל הם אומרים שאני לא צריך יותר מזה ??? מה אתם אומרים לקחת את זה? בכל מקרה אם אתם ממליצים לי על כרטיס אחר,שיהיה משהו ממש זול,כי אני הולך להוציא על הרמקולים 450 שקל,אז אני צריך כרטיס קול ממש זול אבל שיהיה איכותי. תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, שבארץ עולות כמעט 300 שקל (CX300). עכשיו אני רואה גם את ה CX300 וה400 במחיר זול יותר מהארץ, הפחד היחיד שלי איך אני ידוע שזה לא זיוף? 40$ לCX400 נשמע הגיוני? מישהו קנה משם ויכול להמליץ על מוכר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני הבעלים הגאה של Sound Blaster 16 ורמקולים שנשרף להם המגבר ושעובדים ישירות מהחיבור של הכרטיס. אני שוקל לקנות או רק רמקולים ATP-3 של Altec לחבר אותם לכרטיס קול הישן שלי ולקוות לטוב, או Creative Audegy (1) without a Firewire port + Creative Inspire 2400. אני יודע שה- ATP-3 הרבה יותר טובים מה- Inspire אבל מה עדיף ? המחיר של כל אחת מהאופציות הוא 590 שקל ,אולי בכלל יש משהו יותר זול עם איכות סבירה ? אני מתכוון בעיקר לשמוע איתם מוזיקה ואלי משחקים פה ושם. יש לי חדר קטן ולכן רק מערכת 2.1 תתאים. תודה מראש, …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הורדתי סרט בלו ריי אמיתי 48GB, ויש לי המון תיקיות ודברים לא מובנים, זה עובד עם מדייה פלייר או משהו בסיגנון אך אני רוצה שזה יפעל בצורת תפריט ובחירה וכדומה (משום מה זה מנגן לי רק בצרפתית). יש לי תיקיות: BACKUP BDJO CLIPINF JAR META PLAYLIST STREAM בכל אחת עשרות קבצים. ניסיתי להפעיל את הסרט עם POWER DVD 9 ועם SPLASH LITE ועם MEDIA PLAYER וגם CLASSIC PLAYER אף אחד לא קרא את זה... תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפתור ת'בעיה הזאתי הרמקולים תקינים כי חיברתי אותם לאייפוד. הכבלים תקינים מין הסתם (חדשים+בדיקה שעשיתי עם האייפוד) זה רק משהו במחשב. מה לעזאזל הבעיה של המחשב הזה ? למה רמקול שמאל פועל רק ? נשבע לכם אני יורד למי שעוזר לי בבעיה הזאת מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש, בדקתי ב-MASTER שהכל על האמצע ולא רק שמאל. בבקשה אני אובד עצות עריכה: שאני ממש מגביר עד הסוף, ומסמן למחשב שישמיע לי רק את רמקול ימין (הרמקול הלא פעיל) אז הוא משמיע לי צליל ממש ממש ממש נמוך ממנו.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתאם לגל הת'רדים הנ"ל שנפתחו בפורומים האחרים החלטתי לפתוח פה גם אחד. אל תפחדו, אני לא נושך (אבל אני מרביץ חזק ;D) אותי מעניינת הדעה שלכם עלי (בגבול הטעם הטוב ) בלי קללות וגידופים תעשו את זה באופן בוגר ואז תאמינו לי תגיעו רחוק . וגם מעניין אותי מה אתם חושבים הפורום מבחינת התוכן שלו -מעניין או משעמם ,תפרטו בבקשה. אפשר גם להוסיף הערות\הצעות לשיפור . אני מדגיש ! לשמור על רמת דיון נאותה כי כל התרד הזה הוא בשבילכם, כדי שאני אדע אם אתם מרוצים ממה שאני מנסה לעשות בשבילכם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי למבינים, יש לי שתי שאלות: 1. קניתי את הH340 בבאג וקיבלתי מטען, האם הוא מתאים לשימוש גם בנסיעה לארה"ב או שאני צריך להשיג מטען שונה? אם כן, מאיפה אני אמור להשיג כזה מטען? 2. למכשיר יש אפשרות להעביר תמונות ממצלמות דיגיטליות, אילו מצלמות מנסיונכם תומכות בזה (פירמות או דגמים מסויימים) ועל מה הייתם ממליצים? אני טס בשבוע הבא ואני חייב לברר את הדברים האלה כמה שיותר מהר... תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. האם הנגן הזה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2024&CategoryID=438&Page=1 בגודל של 256 mb במחיר 570 שווה בכלל?? -תנו הצעות לנגנים מהרשימות האלה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=435 עד 800 שקל. תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם חיבורים של PL של גיטרה תודה.[br]פורסם בתאריך: 26.03.2010 בשעה 11:45:04 [br]פורסם בתאריך: 28.03.2010 בשעה 17:00:57 :jump:[br]פורסם בתאריך: 3.04.2010 בשעה 15:43:46 :jump:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בעל כרטיס קול זה וחייב לומר שיש לי המון השגות נגד הכתבה שמשום מה דומה מאוד לכתבות בעולם רק מתורגם לעברית http://hwzone.co.il/reviews/auzen_x-fi_prelude_7_1/ 1 ציטוט הכרטיס בן שנה ונמכר כבר מעל חצי שני בארץ כך שלא הגיע היום או אתמול ובטח לא חדש http://www.nvnews.net/reviews/auzentech_xfi_prelude/index.shtml להלן קישור מספטמבר 2007 על הכרטיס כך שזה לא חדש 2. ציטוט אני כבר מעל חצי שנה ממתין לדרייברים שיביאו את ההבטחות לכרטיס תחת ויסטה לצערי החברה כבר שנה מבטיחה ללקוחות עוד כמה שבועות ואין פתרון להמון בעיות תחת מערכת הפעלה של ויסטה 32 ולכן לא ממליץ לבעלי ויסטה 3. ציטוט טעות חמורה 48 KHZ הוא הנפוץ למשחקים , סרטים DVD גם דולבי דיגיטאל וגם DTS 96KHZ ישנם מספר …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי בבית מגבר מרנץ 2235B שמגביר קף קודה 8(רמקול משנת 90) אלה הרמקולים - http://www.hifidatabase.com/static/gallery/2/5992-kef_Coda-8.jpg עכשיו יש לי אופציה לקנות מורל 606 שנראים יותר רצינים,עם מידבאס 9 אינצ'. אני שואף לSQ כמה שיותר האם המורל יותר טובים מהקודה שלי? חשבתי לקנות את המורל ולהשתמש בקף כרמקולים קדמיים במערכת קולנוע ביתית שאני בונה. מה כדאי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז למי שקרא ולמי שלא, היה דיון שעסק ב-DIY של ציוד אודיו. מאז עשינו קנייה קטנה (4 סטים) של רכיבים ל-DAC מסוג y1 של amb.org. עכשיו בזמן שהלחמתי חלק מהרכיבים ומחכה למשלוח של השאר משעמם לי וחשבתי לעצמי, למה לא להזמין עוד משהו? אז אומנם אין לי צורך בזה, אבל בא לי לבנות מגבר mini^3. את כל המידע עליו ניתן למצוא ב-amb.org. גם אני בעבר בניתי שניים כאלה, חפשו כאן בפורום ותמצאו דיון של יבנושא. סך הכל מגבר אוזניות חביב עם עוצמה לא רעה, מארז קטן, ולא פחות חשוב, נייד (סוללה 9וולט פנימית). האתר www.hohodiy.com מוכר קיטים של המגבר שכוללים גם פנלים חתוכים (מפלסטיק אבל לא נורא), והכל מלבד מטען וסוללה (שניתן לקנות שם בתוספת מחיר לא גבוהה), והמחיר הוא כ-60$ לפני משלוח. אחרי משלוח מדובר על 30…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת בעצם אומרת הכל. מחפש למחשב של הילדים כרטיס קול פשוט במחיר סביר עד זול שיתמוך בחלונות 7 X64 כתבתי בכותרת USB 2.0 אבל מבחינתי כל כרטיס שתואם לזה יהיה גם בסדר זיו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים קידמיים כל אחד 100 וואט מאוד חזקים דיי ישנים ככה 6 שנים רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה ויודע עליה משהו הרסיבר מאותה תקופה סתם מעניין אותי לדעת אם מישהו יודע על זה משהו.... מכירים את החברות האלה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה לפנק את עצמי עם טלויזיה חדשה לחדר החלטתי שהגודל יהיה 32 אינטש.. עכשיו הבנתי שיש סוגים שונים של פאנלים ואני לא כלכך מבין בזה.. מה שכן ראיתי את הטושיבה 32WL68 היא 100hrz יש בכלל צורך בזה ? אודה לכם אם תעשו לי סדר בדברים ותמליצו על טלויזיה טובה.. תודה מראש עריכה: שכחתי לומר שאני מקווה שלא לנצל את כל התקציב.. אם טלויזה פחות טובה תתן לי את אותה התמורה אני אלך עליה..אבל שתהייה מתוצרת איכותית
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך להמלצה שקיבלתי כאן, אני רוצה לקנות פלזמה 50". משום מה, אני רואה המון פלזמות שהרזולוציה שלהן היא 1024x768p שזו, עד כמה שידוע לי, רזולוציה של מסך מרובע ולא של מסך רחב. למשל: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955433&af=2510&olcamp=120X600_new מישהו יודע מה המשמעות של זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין השניים ואני בכלל לא יודע מה ההבדל... ומה היתרונות והחסרונות של כל סט... עזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-