אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! מישהו שמע על הרמקולים האלה במקרה? VS 4621 או שמע אותם ספציפית? תודה! עריכה: הנתונים היבשים לא מי יודע מה. השאלה היא אם כדאי להתחשב בכך בכלל... http://www.alteclansing.com/images/spec/vs4621%20sell%20sheet%20r03_43843.pdf זה נראה כמו הכאלה בין 4121 לבין 2421 רמקולים במבנה דיי זהה ל4121 וסאב כמו של 2421. גם מבחינת הנתונים היבשים הוא נמצא ביניהם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בקרוב קונה אחד מהם ורציתי לדעת עם שווה להוסיף עוד 200 שקל על HD598 מול HD595 אם יש הבדלים מהם ההבדלים ביניהם המפרט של שניהם אותו דבר אבל אם גם השמיעה אותו דבר ואיכות הרכיבים ? אני לא מצאתי אתר שמשווה בין השניים אבל יש אתר סקירות שמשווה בין HD598 לבין HD600 http://www.headfonia.com/hd600-and-hd598-comparison/ השימוש העיקרי שלי איתם למשחקים וסרטים HD598 עולה 1400ש"ח HD595 עולה 1200 ש"ח תודה לעונים !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כבלים מומלץ לקנות למסך הזה - חיבור ל YES וחיבור ל Playstation3 ? ומאיפה הכי משתלם לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים קידמיים כל אחד 100 וואט מאוד חזקים דיי ישנים ככה 6 שנים רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה ויודע עליה משהו הרסיבר מאותה תקופה סתם מעניין אותי לדעת אם מישהו יודע על זה משהו.... מכירים את החברות האלה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אחרי שנים עם זוג רמקולים מעפנים, החלטתי לקנות רמקולים חדשים 5.1,אני חושב שאני הולך על הX530 של לוג'יטק. אני רוצה בשביל מוזיקה וסרטים,הX530 יהיה טוב? ויש לי כרטיס קול מובנה...(המחשב מאוד ישן) לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיס קול שתומך ב5.1... על מה אתם ממליצים? אייבורי אמרו לי שיש להם כרטיס ב40 שקל שתומך ב5.1,לא יודע איך הוא נקרא,אבל הם אומרים שאני לא צריך יותר מזה ??? מה אתם אומרים לקחת את זה? בכל מקרה אם אתם ממליצים לי על כרטיס אחר,שיהיה משהו ממש זול,כי אני הולך להוציא על הרמקולים 450 שקל,אז אני צריך כרטיס קול ממש זול אבל שיהיה איכותי. תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי אתמול רמקולים משומשים (מוניטור אולפני) של חברת Tannoy. http://www.tannoy.com/StudioSummary.aspx?q=33.14 אני מבין שהם יותר למטרות סטודיו וכו' אבל מכיוון שהם אצלי חשבתי אולי לנסות להשמיש אותם, לצרכי או קולנוע ביתי/מוזיקה או כרמקולים למחשב.. אני מבין שהחיבור הוא חיבור balanced, אך מעבר לכך אין לי שום ידע כיצד לאפשר למקור השמע הרצוי לעבוד עם הרמקולים הללו. אשמח לסיוע והבנה האם זה בכלל אפשרי ואם כן אז באיזה עלות (חובת רכישת כרטיס קול/מגבר/וכו' וכו').. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי במפרט ללוח אם הזה http://skypc.co.il/pl_product~38470~83~0.htm שכתוב SPDIF In/Out connector תחת Internal I/O connectors. עכשיו אני יודע שחיבור SPDIF הוא חיבור אודיו דיגטלי שיכול לבוא בשתי תצורות- חיבור קוקסיאלי, או אופטי, אך זה אם הוא יהיה ב- rear panel I/O. אז מה זה בעצם אומר? שאני יכול לחבר כבל מסויים ללוח אם שבקצה השני שלו יהיה חיבור קוקסיאלי ולהוציא ולקבל אודיו בצורה כזו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רמקולים 2.1 חדשים שלא יעשו צליל של שלג כמו שיש לי ברמקולים של Dell בשביל מוזיקה כמו אינפקטד משרום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. חג עצמאות שמח לכולם קניתי טלוויזיה 32 אינץ' Toshiba 32AV605PG ויש לה 3 חיבורי HDMI + מכשיר DVD שתומך ב - HDMI עכשיו בעיקרון אני יודע ש - HDMI זאת איכות טובה יותר מהסרטים הרגילים שהם לא HD ... רציתי לדעת, אם אני אקנה כבל HDMI איזה פורמטים של סרטים (ראיתי באינטרנט למשל את שני אלה HD x264, Blue-Ray ועוד כמה) אני אוכל לצפות ותהיה לי את האיכות הזאת ? ה - DVD שלי כמו שכבר אמרתי תומך ב - HDMI אבל זה DVD מדבקה, ז'תומרת (ואני עוד מסביר לכם חח כאילו אתם לא יודעים) שזה של חברת Pilot ומוכרים אותו ב - 169 שקל בשופרסל ... אבל לדעתי, כל עוד הוא תומך ב - HDMI זה לא אמור לשנות שזה DVD לא ממש איכותי נכון ?.. קיצר ממה שהספקתי להציץ קצת באינטרנט יש סוגים של כבלים של HDM…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס P5LD2 וכל אתר שאני נכנס אליו ויש בו צליל לא חשוב מאיזה סוג,שיר סרט או סתם צליל לא מושמע, ניסיתי כל דריבר אפשרי,שיחזרתי ברירות מחדל של הדפדפן,בדקתי בהגדרות הקול של הכרטיס,ולא מצאתי כלום,אשמח מאוד לעזרה או רעיונות מה עוד אפשר לעשות או לבדוק.תודה רבה. זה הכרטיס קול שיש לי כרגע- http://rotter.name/User_files/nor/459fe7816107e7e3.jpg תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם החיבור של הסאב למגבר חיברתי כמה פעמים לרסיבר ובדקתי במחשב הפעלתי אותו גם דרך הרסיבר הגברתי אותו עד הסוף בווליום של הסאב ועדיין אין תגובה בכלל שמחברים את הסאב לdvd הוא עובד אולי צריך כבל מסויים משהו?? בבקשה עזרה דחוף! זה השם והדגם של הרסיבר והסאב: רסיבר: jvc rx-5022v סאב: tonsil zgm-60-25a זה סאב עם הגברה תודה מראש לכל העונים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח עד כמה זה בעיה לחלק מכם, אבל אשתף אתכם משהו יעיל. קונים מדבקות להגנה על מסך של palm, וחותכים בגודל המתאים לLCD המדובר. זה אומנם יהיה עם בועות אוויר ולא יראה משהו אבל זה מגן מצוין מפני שריטות. כל מה שנאמר פה והתוצאות של כל מי שרכש מדבקות אלה וגרם נזק או אובדן לעצמו או ציודו הן לא באחריות הכותב של הודעה זו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן DVD איכותי לקנייה בדיוטי פרי מחר. אני רוצה שהנגן יהיה פשוט להפעלה ותומך בכל הפורמטים הקיימים, כולל צרובים (בייחוד צרובים של NEC). תכונה חשובה היא יכולת של הנגן למתוח תמונה של 16:9 ל-4:3 בלי לאבד פרטים. הנגן מיועד לטלוויזיה CRT רגילה, וכמובן גם לטלוויזיה LCD (בעתיד הלא רחוק). הנגן צריך לתמוך ב-Dolby Digital ו-DTS, וחשוב מאוד שהוא יתמוך גם ב-DivX/XviD באופן מלא וללא בעיות, כולל זיהוי והצגה אוטומאטית של כתוביות (אם אפשר אז שתהיה אפשרות לא להציג את הכתוביות כמו בסרטי DVD). אני רוצה להשתמש בנגן גם למוסיקה (בעיקר לסרטים), ומעוניין שיהיו לו מגוון יציאות, כולל כמובן יציאה דיגיטלית לרסיבר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים עברנו מחברת יס לHOT. ברשותי מסך טלויזיה פלאזמה מתוצרת האייר שנקנה לפני כשנתיים בערך. למסך אין כניסת HDMI אלא רק כניסת DVI. עם קבלת הממיר רכשתי כבל HDMI ל - DVI ולמרבה הפתעתי לא קיבלתי תמונה והיה רשום לי על המסך OUT OF RANGE בדקתי את הכבל, הוא נמצא תקין. בדקתי את כניסת ה DVI של הטלויזיה עם מחשב נייד בעל חיבור HDMI נמצא תקין. הזמנתי טכנאי של הוט לא הבין מה קורה, העביר את ה"בעיה" למהנדסי החברה ולאחר יומיים נמסר לי רשמית שהממיר שלהם לא תומך בפרוטוקול של HDMI ל DVI. אלא רק בכבל HDMI ל HDMI. רציתי לדעת האם ייתכן כזה דבר? ומה דעתכם בנושא. כי אני ממש כועס ומאוכזב המון תודה סופ"ש נעים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב אז חשבתי שגם רמקולים טובים אני ישתמש הרוב למשחקים אני לא יודע אם זה עוזר אבל ככה אני ישתמש ברמקולים : 50% משחקים 25% סרטים 25% מוזיקה תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש לפורום ומנסה ללמוד כמה שיותר, אני אשמח אם תוכלו להסביר חלק מהמונחים הבסיסיים בנושא רמקולים כמו מה זה אומר תצורה 2.1 לרמקולים , וגם אני אשמח להמלצה לרמקולים למחשב נייח למוזיקה וסרטים עד400 ש"ח תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עומד להחליף את ה SB 128 שלי ב FORTISSIMO-3 (או SB LIVE) ורציתי לדעת: 1. האם לפורטיסימו יש פריסת DD5.1 בחומרה כמו ל-SB LIVE או רק בתוכנה ע"י POWER DVD? 2. יש לי כרגע שני רמקולי-מחשב פשוטים, האם אני יכול לקנות מערכת 4.1 (למשל INSPIRE 4400) ולהשתמש באחד מהרמקולים הישנים בתור סנטר, וכך לקבל מערכת 5.1? (כי ראיתי שה-SUB והסנטר משתמשים באותה יציאה בכרטיס קול) 3. האם במערכת 4.1 (ו 5.1) כל הרמקולים (SATELITES) מתחברים דרך ה-SUB? או שאפשר לחבר אותם (אנלוגית) רק לכרטיס קול (בהנחה שהכרטיס תומך ב-5 רמקולים כמובן) תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שה-Altec Lansing שלי החלו להשמע "צרודים", החלפתי אותם ב- H/K Soundstick III והבעיה נותרה כשהיתה. הכרטיס קול שלי הוא Realteck O/B. נסיון לשנות בו את הגדרות הסאונד גם לא הניב דבר. האם החלפת הכרטיס תעזור? מוכן להשקיע באחד בסיסי וטוב להאזנה למוסיקה. אודה על כל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש את הכבל הנ"ל. כמה שאלות האם לכבל יש שמות אחרים כי חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי :-\. מהיכן אפשר לרכוש את הכבל (חברה איכותית) ?גם אתר אמין באינטרנט שעושה משלוחים יהי מצויין . תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן mp3 עם ג'יגה בסביבות 500-600 ש"ח אני יודע שמחיר כזה יש רק נגנים ג'נרים, חשבתי לקנות מebay אבל לא נראה שבסוף אני יקנה משם, ולפי מה ששמעתי הנגנים של ergotech לא רעים.. מצאתי שתי דגמים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2052 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1666405 יש הבדל בינהם חוץ מזה שהשני קורא עברית? מה עדיף? תודה 8)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש רסיבר פשוט שיתמוך HD וזהו בעיקר... אני מתכוון לחבר אליו את המחשב, PS3, טלויזיה וזהו.. לא משהו מעבר... לא מתכוון לקנות בשבילו רמקולים מטורפים אלא להשתמש במה שיש לי עכשיו (רמוקלים של מערכת AIWA מיני סטריאו ישנה..) יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה חכמה אבל שיהיה לה ממיר מובנה. לאיזה טלויות יש? ואיזה טלויזיות צריכות ממיר חיצוני?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את הטלויזיה, ובכל פעם שאני גורר את Splash Pro אליה כדי לנגן משהו, זה נראה מעוך. שמתי לב שעם תכני SD ב4:3 אין ממש בעיה, אבל ברגע שמריצים HD כלשהו ב16:9, הכל קצת מעוך. עכשיו אני יודע שבVLC למשל יש את האפשרות לשנות את הaspect ratio, אבל מאד חבל לי לוותר על הupscaling שsplash pro עושה. יש פתרון כלשהו? אולי דרך הדרייברים של הכרטיס מסך? או דרך הגדרות הטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, לאחר חיפוש בפורום ובגוגל לא הצלחתי למצוא פתרון לשתי בעיות מרכזיות. 1. לא שומעים ברמקולים האחוריים. יש לי מערכת של לוג'יטק X540 שעבדה מצוין עד לאחרונה. הבעייה לא נעוצה ברמקולים עצמם כי כשחיברתי אותם לשקע של הרמקולים הקדמיים שמעו בהם כמו בקדמיים. עברתי על כל החיבורים הסרתי את הדרייברים והתקנתי מחדש. פעם מאתר היצרן של לוח האם ופעם מהאתר של רילטק. חשבתי שאולי הבעייה בקודק פק שהיה לי (למרות שבעבר גם איתו זה עבד) הסרתי ועדיין לא עוזר. הכרטיס קול הוא כפי שצויין של Realtek גרסת HD כלומר 7.1 ערוצים ועם יציאה אופטית. הרמקולים מחוברים אנלוגית. הגדרתי גם בווינדוז (XP) שיש מערכת 5.1 ערוצים ובתוכנה של רילטק מופיע שהכל מחובר, אבל כשמנסים לשמוע רק מהאחוריי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-