אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום. האם הנגן הזה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2024&CategoryID=438&Page=1 בגודל של 256 mb במחיר 570 שווה בכלל?? -תנו הצעות לנגנים מהרשימות האלה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=435 עד 800 שקל. תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה איזה פורמט קול מבית ג'ורג לוקס השאלה 1)איזה דברים תומכים בזה? 2)מה צריך כדי לשמוע את האפקטים , האם צריך כרטיס קול שתומך בזה ,(שזה אומר ZS Sound Blaster Audigy 2 הדגש על ZS או מה שחשוב זה הרמקולים שתומכים בזה ,שזה אומר רק רמקולים יקרים מאוד לי יש את הרמקולים של Altec Lansing VS-4121 וכרטיס קול Sound Blaster 5,1 בקיצור מה אני צריך כדי לשמוע THX ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט אם כדאי לקנות מקרן לסלון די גדול עם קיר גדול ויש לי כמה שאלות: 1. האם באמת שווה לקנות מקרן ולא פלזמה 50 אינצ'... 2. חשוב לי שהתמונה תהיה איכותית וגם יש בעיה של כניסת אור מהחלונות השאלה אם יש מקרן שמסוגל להציג תמונה גם אם יש אור ממקור אור חיצוני 3. אם עד כאן התשובות אומרות שכדאי ללכת על מקרן אז איזה מקרן אתם ממליצים לסלון שיושבים בו במרחק של כ 6 מטר מהקיר ויש קיר גדול וחשוב שאפשר אולי יהיה לחבר מחשב או פלייסטיישן וגם לראות סרטים טוב בבקשה תנסו לעזור אני יודע שזה די מסובך אבל אני ישמח לקבל ממכם תשובות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש את הכבל הנ"ל. כמה שאלות האם לכבל יש שמות אחרים כי חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי :-\. מהיכן אפשר לרכוש את הכבל (חברה איכותית) ?גם אתר אמין באינטרנט שעושה משלוחים יהי מצויין . תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אחרי הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על אחת מהמערכות הבאות: Logitech G51 מחיר: 1000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692838 Creative G500 מחיר: 1450 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401797 Altec Lansing FX5051 מחיר: 1140 http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=fx5051 כרגע יש לי מערכת ישנה של קריאטיב נראה לי 560 שאני ממש לא מרוצה ממנה ומחפש להרגיש שינוי אם תוכלו לעזור לי להכריע בין המערכות הנ"ל אני ישמח מאוד [=
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו שמע על הרמקולים האלה במקרה? VS 4621 או שמע אותם ספציפית? תודה! עריכה: הנתונים היבשים לא מי יודע מה. השאלה היא אם כדאי להתחשב בכך בכלל... http://www.alteclansing.com/images/spec/vs4621%20sell%20sheet%20r03_43843.pdf זה נראה כמו הכאלה בין 4121 לבין 2421 רמקולים במבנה דיי זהה ל4121 וסאב כמו של 2421. גם מבחינת הנתונים היבשים הוא נמצא ביניהם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בקרוב קונה אחד מהם ורציתי לדעת עם שווה להוסיף עוד 200 שקל על HD598 מול HD595 אם יש הבדלים מהם ההבדלים ביניהם המפרט של שניהם אותו דבר אבל אם גם השמיעה אותו דבר ואיכות הרכיבים ? אני לא מצאתי אתר שמשווה בין השניים אבל יש אתר סקירות שמשווה בין HD598 לבין HD600 http://www.headfonia.com/hd600-and-hd598-comparison/ השימוש העיקרי שלי איתם למשחקים וסרטים HD598 עולה 1400ש"ח HD595 עולה 1200 ש"ח תודה לעונים !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. אני כבר הרבה מאוד זמן חיפשתי לי אוזניות שיתאימו למוזיקה שלי. בסופו של דבר הבחירה שלי הייתה ה-Alessandro MS-1 שעלו לי 99$ כולל משלוח. אני מאוד מרוצה מהאוזניות, אבל עדיין אני מרגיש טיפה מאוכזב, אני ציפיתי שזה יפיל אותי לקרשים. מקודם היה לי מערכת סטריאו של aiwa שאני לא חושב שנחשבת טובה מאוד, ועם האוזניות אני ציפיתי שאני "ארגיש" יותר את המוזיקה וזה יהיה יותר "אמיתי". לא יודע איך להסביר את זה. המוזיקה שלי היא MP3 ברובה באיכויות בינוניות לרוב אבל גם עם מוזיקה בפורמט Lossless שיש לי ממוזיקה מקורית אני מרגיש את הפספוס הזה. אפילו עם דונאלד פייגן - נייטפליי שאמור להיות איזה עילוי מבחינת איכות ההקלטה אני מרגיש שזה לא זה, יש לי כרטיס קול מובנה. מה הבעיה? הבעיה אצלי? המקור שלי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אתם יכולים בבקשה לימצוא לי תיבה לסאבוופר 15 אינטש??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסית לחבר IPOD של חבר שלי עם אותה גירסה לחיבור USB למחשב על מנת לעשות סינכרון אך המחשב לא זיהה את הנגן שלו אבל כן מזהה את הנגן שלי. האם יש משהו שניתן לעשות שיאפשר סינכרון של המחשב עם ה- IPOD השני?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.klipsch.com/na-en/products/promedia-2-1-overview/ promedia http://www.klipsch.com/na-en/products/ifi-overview/ iFi מה אתם אומרים מה יותר טוב באיזה רמקולים וסאב שומעים יותר טוב ואיכותי יותר והכי חשוב בשבילי זה שהבאס יהיה מדויק לא באסי מדי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות קשת סגורות לנגן מוסיקה MP3. חשוב שהאפרכסת תאטום את כל האוזן. התקציב 300 ש"ח פלוס מינוס. בחנות המליצו לי בהתלהבות על HD202 של סנהייזר בטענה שהן כמעט לא צריכות מגבר אוזניות כדי להוציא סאונד טוב. אם אפשר חוות דעת עליהן בבקשה... תודה רבה! ;D ;D ;D
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. השאלה היא כזאת, הבנתי שיש דגם ישן של המערכת ודגם חדש, אז איך מבדילים? ראיתי שיש דגם שהרמקולים מתחברים עם כבל חשוף כזה קליפס שחור ואדום ויש סתם חוט שיוצא מהרמקול. אז מה מהם הדגם החדש? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב, יש לי מחשב פנטיום 4 כפול ליבה שאני מעוניין להפוך למדיה סנטר - צפייה בסרטים ע"ג LCD 42 אינץ + הקלטה של תכנים ממיר YES רמת הרעש מהמחשב הקיים לא מפריעה לי. מספר שאלות - איזה כרטיס מסך להוסיף עם יציאת HDMI בתקציב המינמאלי שניתן ? איזה כרטיס טלוויזיה כדאי להוסיף שיוכל להקליט תוכניות מהממיר של YES ? - אם יש כרטיס שיכול להתחבר בצורה אוטומטית ללוח השידורים של YES זה הכי טוב- שוב איזה כרטיס בתקציב המינמאלי שניתן. שלט - איזה שלט כדאי למרחק של עד 5 מטר. האם השלט ישלוט על כל יכולות המחשב ? (כולל שליטה בצפייה והקלטה) ? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טלויזית פיליפס 47 FULL HD ו-HTPC עם 8600GT ואני לא מרוצה כל כך מהתצוגה של 720P למי שמבין...ה-1080 נראה סבבה וטוב למדי ב-720 יש טיפה "השתקפויות" וגם סוג של מריחות...אולי בגלל ה-UPSCALLING שלו ל-1080 ?בכל אופן אני רוצה לראות 720P מכרטיס שיתן לי תצוגה טובה מאוד ובלי להוריד רזולוציה בטלויזיה,האם ה-8600GT מספיק טוב לטלויזיה שלי? מהן ההמלצות שלכם ואיזה טלויזיה יש לכם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני רוצה לצפות בסרט מהמחשב בטלויזיה, שומעים את הסאונד מהרמקולים של המחשב. יש לי כבל סאונד שמחבר מהטלוויזיה למחשב, אני לא יודע להגדיר את זה או שאני מחבר אותו למקום הלא נכון... איך מסדרים את זה? יש לי את הטלוויזיה הזאת: LG 32LC43 תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב עם כרטיס קול SB LIVE 5.1, ומגבר ימאהה 5.1 עם כניסת קואקס. הבעייה שהם רחוקים ואני רוצה לדעת מה המרחק המקסימלי לכבל ביניהם, ומה האיכות הנדרשת. (הרי זהו אות דיגיטלי שנשלח, אין איבוד של איכות, או שקולטים או שלא, לפחות ככה אני חושב) אני מדבר על מרחק של כ-20 מטר. אם אני קונה כבל טוב ומלחים את החיבורים בקצוות, יש איזושהי הגבלה ידועה ? תודה על כל תגובה שגיב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Heya יש לי כרגע את ה-SB Live! Value Digital היקר שלי, שמתחבר לו בשמחה ל-Yamaha RX-V430 דרך החיבור הדגיטלי (COAX). בהתחשב בעובדה שאני משתמש בחיבור S/P DIF, ולמעשה אין כל עיבוד של הסאונד ע"י הכרטיס (או שיש?), האם יהיה הבדל כלשהוא בין ה-Value שלי לבין ה-GXP7.1 או ה-Audigy 2, למשל ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! לסלון הפיצי שלי (מרחק צפיה של כ-2.5 מטר) הייתי מעוניין לרכוש טלויזיית 32'' איכותית עם רזולוציית FULLHD, בתקציב של עד 2000 ש"ח. כמו כן, במספר חנויות כבר ניסו להסביר לי שיש הבדל משמעותי באיכות של טלויזיות, אף מאותו הדגם, כשמדובר בארץ ייצור. האם יש אמת בדבר, ואם כן כיצד לזהות? ושאלה אחרונה - היות ועכשיו פסח, האם יש סיכוי למצוא דילים טובים על טלויזיות? איפה כדאי לחפש? תודה רבה מראש, יוג'ין
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כ.מסך 9800GT, כבל S VIDEO יחסית איכותי, טלוויזיה של סמסונג ישנה, מסך שטוח באזור ה30". השאלה הראשונה, מה הרזולוציית צפייה המומלצת? השנייה, איך אני ניפטר מהריצודים שמופיעים לי כל הזמן על המסך? בתודה מראש עומר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי , זה התחיל לקרות לי רק מהיום אני שומע מוזיקה דרך ה winamp ופתאום אחרי כמה שניות , הסאונד משתנה , זה כאילו שהוא פועל על 100 אחוז טרבל ו 0 אחוז באס. זה כזה מוזר , מעין צליל שכואב באוזניים. ואחרי דקה בערך שהוא ככה , הוא פשוט מפסיק לעבוד , וזהו , אין יותר סאונד ולא רק ב winamp בכל המשחקים בכל התוכנות. ואז אני צריך להפעיל את המחשב מחדש , ושוב פעם זה קורה. הלוח באובר קלוק יחסית קטן של 170 fsb תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לידידה שלי נמחק הדרייבר/התקלקל.... יש לה כרטיס קול מובנה בלוח אם ווינדווס xp אם מישו יוכל לעזור לי איך אפשר להתקין את הדרייבר דרך הווינדווס... תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך לדעת מה הם ההבדלים המורגשים בין כרטיס קול און-בורד פשוט שמגיע עם לוח של 700 ש"ח למשל לבין כרטיס קול רגיל בעלות של 100~300 ש"ח. איך ההבדלים מורגשים בשירים ובכלל בסאונד? מה שאר ההבדלים? (אני שוכל להשקיע בכרטיס קול שקצת יותר מקצועי מאון-בורד.) תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נדפקה לי היציאת HDMI של ה-PS3 כשפגע ברק ליד הבית בסערה שהיתה והקפיץ את החשמל... ממה שקראתי, זו בעיה נפוצה, והקומפוננט ממשיך לפעול למרות זאת (המכשיר עצמו פועל, חיברתי בבננות לטלוויזיה ישנה ויש תמונה). הבעיה היא שבמסך הנוכחי שלי יש רק כניסת HDMI, ולפי מה שהבנתי בגלל שקומפוננט אנלוגי וHDMI דיגיטלי אני אצטרך ממיר ביניהם שיעלה יותר מכבל רגיל. אז כמה שאלות: א. יהיו הבדלים באיכות? רוב המשחקים רצים על 720P, אז זו הרזולוציה שבה אני אשתמש. ב. ממה נובעים פערי המחירים של הממירים? ג. יש פיתרון אחר? ד. איפה אפשר לקנות ממיר טוב בארץ במחיר סביר? או שאולי כדאי להזמין בחו"ל ולחכות למשלוח שיגיע? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש רסיבר פשוט שיתמוך HD וזהו בעיקר... אני מתכוון לחבר אליו את המחשב, PS3, טלויזיה וזהו.. לא משהו מעבר... לא מתכוון לקנות בשבילו רמקולים מטורפים אלא להשתמש במה שיש לי עכשיו (רמוקלים של מערכת AIWA מיני סטריאו ישנה..) יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-