אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי IPOD שתומך וידאו של פורמט AMV אני צריך תוכנה חינמית שלא דורשת לקנות אותה שתחליף פורמט מ AVI ל AMV תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך את המלצתכם ועצתכם .... עד כה מצאתי את אלה - במחיר ממש ממש מוזר: (יש לי סאב של מערכת ישנה יותר, אפשר לחבר אותם אליה) http://www.cinemaaudio.co.il/products/99157 ואת שני אלה: Creative INSPIRE T6060 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=373372 Logitech X-530 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 המערכת צריכה להיות לפחות 5.1, ושלא תעלה על 500 אף על פי שהקריאטיב קצת חורגת אבל זה בערך האיזור. אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח! תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הגיע לידי רדיו דיסק לרכב בדגם המוזכר למעלה, הוא הגיע מארהב וכמו שאתם בטח יודעים השיטת שידור שמה טיפה שונה, כל תחנה קופצת ב2 ובישראל קופצת ב0.5 עכשיו רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשנות את השיטה ל0.5, לא מצאתי בחוברת איזכור לזה ועברתי על כל האפשרויות של הנגן רציתי גם לדעת אם יש את הדגם בארץ כי אז אולי אני יוכל לפתור את הבעיה מול היבואן תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9288 שווה?? במחיר הזה אפשר לקנות או את זה או 4GB מיני אייפוד... הנגן הזה טוב? יש לכם ביקורות אליו? מדובר בדגם 30 גיגה שעולה בפנדה 1680ש"ח מחרי מעולה ל-30 גיגה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים , קודם כל רציתי לדעת אם המחיר 500 ש"ח , הוא בסדר לרמקולים האלה Northridge N38 של JBL רמקולים למערכת קולנוע ביתית , רמקולים קידמיים. ואם למישהו יש מושג כמה RMS הם , זה יעזור . בכל מקרה , יש לי כאן רסיבר של JVC RX5032V , ועד היום היו מחוברים אליו מקדימה רמקולים של Peerless Magic7 שאם כל מה שאתם אומרים עליהם , נתנו סאונד דיי יפה. (בתמורה לכסף ששילמתי עליהם) בכל מקרה עכשיו , העברתי את המג'יק מלפנים , לאחור , וה JBL , מיקמתי מקדימה. אממ וכמו שאתם מנחשים , המגבר כבר לא היה מסוגל להסתדר עם 4 רמקולים כאלה , והוא מזייף ב 36-38 . (ושומעים דיי חזק וצליל נקי עד שהוא מתחיל לזייף) ב וויליום 42-44 , בסאונד באס וקצבי "בלאגן" כזה.. שומעים כבר ממש לא טוב. רציתי לדעת אם יש איזו אפ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את avr-130 של herman kardon שמעתי ממשהו שאין מכס אם מזמינים מארהב למישהו יש מושג אם זה כדאי ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים D: קיבלתי אור ירוק לקניית הIceMat הכוסיות והשוות אבל הבנתי שאני לא מכיר שום חנות במרכז שמוכרת אותם ): אז באתי לפה. אני חייב חנות במרכז שמוכרת אותם ב400 שקל (גג). וזה די דחוף לי. תודה רבה (:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא צריך שהוא יהיה טוב או משהו זה בשביל המחשב הישן של ההורים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש איזו תוכנה שאתם ממליצים עליה להפוך CD רגילים לקבצי MP3?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו רמקולים איכותיים של מחשב (מומלץ מקודד חיצוני) וראיתי את הN10 ****עודכן ל TSS 10B **** אני חושב של YAMAHA עם מקודד חיצוני ובכל הרבה חיבורים אופטיים רציתי לדעת עם למישהו היה ניסיון איתו הבנתי שהוא לא חזק במימיוחד אבל איך האיכות דבר שני שאני רוצה זה המלצה לרמקולים של חברות אחרות 5.1 ערוצים טובים (ושוב מומלץ מקודד חיצוני) בתודה דניאל נורמן אוף איזה באסה לא עונים ... אני לא מקפיץ רק עורך ודרך אגב שאלתי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מינידיסק של שרפ דגם 722 ועד לאחרונה הוא הקליט לי מעולה.אולם כרגע אני לא מצליח להקליט וגם לא לערוך ולא למחוק .הוא כל הזמן רושם לי שהדיסק שרוט והוא גם לא מצליח לשנות את טבלת הtoc (מקביל לטבלת fat ).איך אני יכול לתקן או איפה לשלוח לתיקון ,אם בכלל זה כדאי. ???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני עומד להחליף את ה SB 128 שלי ב FORTISSIMO-3 (או SB LIVE) ורציתי לדעת: 1. האם לפורטיסימו יש פריסת DD5.1 בחומרה כמו ל-SB LIVE או רק בתוכנה ע"י POWER DVD? 2. יש לי כרגע שני רמקולי-מחשב פשוטים, האם אני יכול לקנות מערכת 4.1 (למשל INSPIRE 4400) ולהשתמש באחד מהרמקולים הישנים בתור סנטר, וכך לקבל מערכת 5.1? (כי ראיתי שה-SUB והסנטר משתמשים באותה יציאה בכרטיס קול) 3. האם במערכת 4.1 (ו 5.1) כל הרמקולים (SATELITES) מתחברים דרך ה-SUB? או שאפשר לחבר אותם (אנלוגית) רק לכרטיס קול (בהנחה שהכרטיס תומך ב-5 רמקולים כמובן) תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המגבר הזה אולי? אני יכול להשיג אותו ב700 שקל ואני מתכוון לחבר אליו את הרמקולים הבאים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5650&gsid=10-4
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש קישור לרמקול שנותן צליל היקפי.... למי שלא הבין מה אני אומר זה בעצם נראה כמו רמקול סנטר רגיל אבל בתוכו יש עוד כמה רמקולים והזוויות השונות (או משהו כזה) נותנות צליל היקפי. פשוט התערבתי עם חבר שלי שיש כזה דבר אבל לא הצלחתי למצוא קישור לכזה רמקול ואני חייב לנצח בהתערבות. אז אם אתם יודעים על מה אני מדבר בבקשה תנו לי לינק לאחד כזהץ
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה רמקולים הכי טובים ב-600 שח וגם איזה כרטיס קול צריך??
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל במתנה את הנגן אולמפוס 5G זה של OLYMPUS M:ROBE MR-100 הוא העביר שירים לנגן, ואחרי זה לא עשה "הסרת חומרה במצב בטוח" או משהו דומה, הוא פשוט הוציא את הנגן ישר מה-USB :-\. בכל מקרה, הופיעה לו הודעה "RETRaY TO SYNCHRONIZE" והנגן לא עולה יותר מזה. יש אפשרות לתקן? אם לא, אז לא נורא. כי התכוונתי לקנות לו ZEN MICRO מבאג מחר גם כך, פשוט מישהו גנב לי את הרעיון למתנת יום הולדת שלו לפני . כך שזה מסתדר בשבילי בסוף
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר חיפוש הגעתי למסקנה שהמערכת FC730 היא הכי כדאית לתקציב של מערכת 5.1 עד 700 ש"ח מה שמוזר בכל הנושא, שאין הרבה ביקורות על מערכות 5.1 של מיקרולאב בגוגל, לכן הייתי צריך להסתמך על הנתונים היבשים שלה בלבד http://www.microlab-global.com/product/finecone-speaker-fc730.html מישהו מכיר את המערכת? האם הנתונים היבשים באתר באמת באים לידי ביטוי? אתם מכירים מערכת יותר טובה ששווה להשקיע בשבילה עוד קצת כסף?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לחבריי הפורום הנכבדים! מחפש אזניות גיימינג איכותיות התקציב הוא עד 200 שח שמעתי שהאזניות הללו טובות http://www.ebay.com/itm/new-JVC-Vict...-/181268201280 קניתי לא מזמן את ה-HD205 של סנהייזר אבל היו לי לוחצות מאד אז נתתי אותן לאחי.. אז חשוב שהאזניות לא יהיו לוחצות אפילו קצת (אין לי ראש גדול כל כך חח) ראיתי שב-ksp יש 60% על המוצר השני אז אולי עדיף לקנות שם מאשר ב-ebay? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני קונה במחסני חשמל מערכת 5.1 רסיבר 5.1 קדמיים ריצפתיים אחוריים מדפיים / ריצפתיים סנטר סהב וואפר החדר עצמו הוא מיקלת יחובר לטלוויזה 42" FHD מחשב / DVD / ממיר YES HD אני הילך יקשיב למה שיש להם שם ויקנה אם יש דגמים מסויימים שטובים במיוחד יותר מהאחרים או שלהפך יש דגמים שאני צריל להיזהר מהם אז השמח אם תידעו אותי התקציב לא מוגדר אבל לא מוגזם תודה לכול העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טלוויזית סמארט - תלת מימד גודל 40-42 בערך תקציב עד 6 אלף - אפשר לחרוג אם זה קריטי למשהו שהוא משמעותית טוב יותר מרחק צפייה לא מעל 2 מטר
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. מאחר והמיקרופון באוזניות שלי שבק חיים ואני משחק קבוע עם אנשים, החלטתי שלא לגרום להם סבל ובמקום להשתמש במיקרופון של הלפטופ- להתחדש באוזניות חדשות. תקציב- עד 500 ש"ח (חריגה קריטית יכולה להיות מקסימום עוד 100 ש"ח). אפשרות להזמין מחו"ל אבל רק משהו אמין יחסית (גם אני לא מאמין במיתולוגיית ה"אחריות"). עדיפות ל 5.1/7.1 (אבל עם חיבור USB, משום שבלפטופ יש רק 3 חיבורים- אוזניות, SUB ומיקרופון. מה שלא נכנס באופציית SURROUND אמיתי עם כמות חיבורים כאלה). אני יודע שסוס טוב לא תמיד כדאי להחליף, אבל אני רציתי לשמוע על אופציות נוספות לפני שאני חוזר לדגם הישן מחוסר ברירה(וכן אני יודע שה siberia באמת מומלצות ברחבי הפורום). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתלבט בין כמה אוזניות עד 250 ש"ח אני מעוניין באוזניות גדולות, שמכסות את כל האוזן. הדגמים שנראו לי טובים הם ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Thermaltake Tt eSports Shock ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Thermaltake Tt eSports Shock ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× Thermaltake Tt eSports Shock Spin ׳©׳—׳•׳¨ ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Razer Electra ׳©׳—׳•׳¨ באג מולטי סיסטם AKG לא בחרתי בגלל הביקורות לגבי הלחץ שהן מייצרות... אם העלה את הסכום האם יהיה הבדל? ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Razer Carcharias XBOX/PC ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× CM Storm 5.1 Sirus S *אני קונה באילת ולכן אם ניתן לבחור מהחנויות שפרסמתי... תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אנחנו מחפשים טלויזיה חדשה לבית, כמה פרטים: מרחק צפיה - 3.5-4 מ'. גודל- 55-60 אינצ' טווח מחירים כ-10,000 ש"ח עם חריגה של 2000-3000 אם יהיה שווה את זה. שימוש עיקרי של צפייה בשידורי יס, בנוסף תיהיה מחוברת לסטרימר או מחשב על מנת לצפות גם בסרטים 1080P. חשוב שיראו טוב בחדר מואר (זה לסלון עם חלונות גדולים). חיבור WIFI ליוטיוב וגלישה. שידורי 3D. אם יש טלויזיה עם סטרימר מובנה או חיבור לרשת ביתית אז שידע לקרוא כתוביות בעברית ודבר אחרון ממשק בעברית לא חובה אבל יוסיף. עוד דבר אחר - אני מכיר שיש טלויזיות עם תאורה שמצגיה על הקיר מאחורה Ambient light או משהו כזה - יתרון לדעתי תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת LUXEON 4.1 וגם מערכת של CREATIVE 2.1 יהיה בעיה אם אני יחבר את שניהם למחשב ע"י מפצל? כרטיס קול משולב בלוח P67 UD3
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-