אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת במחיר של עד כ650 ש"ח. אני מעוניין באוזניות המיועדות למוסיקה בסגנון טראנס, אלקטרוני וכדומה. שמעתי על ATH-M50X שהן מעולות. אשמח לשמוע חוות דעות על האוזניות האלה או במידה ויש לכם אוזניות אחרות להציע שהן יותר טובות במחיר הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה לפנק את עצמי עם טלויזיה חדשה לחדר החלטתי שהגודל יהיה 32 אינטש.. עכשיו הבנתי שיש סוגים שונים של פאנלים ואני לא כלכך מבין בזה.. מה שכן ראיתי את הטושיבה 32WL68 היא 100hrz יש בכלל צורך בזה ? אודה לכם אם תעשו לי סדר בדברים ותמליצו על טלויזיה טובה.. תודה מראש עריכה: שכחתי לומר שאני מקווה שלא לנצל את כל התקציב.. אם טלויזה פחות טובה תתן לי את אותה התמורה אני אלך עליה..אבל שתהייה מתוצרת איכותית
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך להמלצה שקיבלתי כאן, אני רוצה לקנות פלזמה 50". משום מה, אני רואה המון פלזמות שהרזולוציה שלהן היא 1024x768p שזו, עד כמה שידוע לי, רזולוציה של מסך מרובע ולא של מסך רחב. למשל: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955433&af=2510&olcamp=120X600_new מישהו יודע מה המשמעות של זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קורא כרטיסי Compact Flash בחיבור USB/1394 שיודע גם לנגן קבצי MP3 שמאוחסנים על כרטיס ה-CF. לא מצאתי מכשיר כזה ב-ZAP או דומיו, תהיתי האם מישהו מכיר בכלל מכשיר כזה ויכול להמליץ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אנשים D: קיבלתי אור ירוק לקניית הIceMat הכוסיות והשוות אבל הבנתי שאני לא מכיר שום חנות במרכז שמוכרת אותם ): אז באתי לפה. אני חייב חנות במרכז שמוכרת אותם ב400 שקל (גג). וזה די דחוף לי. תודה רבה (:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! לסלון הפיצי שלי (מרחק צפיה של כ-2.5 מטר) הייתי מעוניין לרכוש טלויזיית 32'' איכותית עם רזולוציית FULLHD, בתקציב של עד 2000 ש"ח. כמו כן, במספר חנויות כבר ניסו להסביר לי שיש הבדל משמעותי באיכות של טלויזיות, אף מאותו הדגם, כשמדובר בארץ ייצור. האם יש אמת בדבר, ואם כן כיצד לזהות? ושאלה אחרונה - היות ועכשיו פסח, האם יש סיכוי למצוא דילים טובים על טלויזיות? איפה כדאי לחפש? תודה רבה מראש, יוג'ין
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את האוזניות הללו בKSP https://ksp.co.il/?uin=49111 האם מומלצות לגיימינג מרובה/מוזיקה? האם הבס שלהם טוב? חשוב לי שיהיו נוחות לאורך זמן, איכות חומרים טובה (שלא יתפרקו או יכאיבו כמו הסנהייזר HD205), ושהכבל לא יהיה ארוך ומסורבל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , זה התחיל לקרות לי רק מהיום אני שומע מוזיקה דרך ה winamp ופתאום אחרי כמה שניות , הסאונד משתנה , זה כאילו שהוא פועל על 100 אחוז טרבל ו 0 אחוז באס. זה כזה מוזר , מעין צליל שכואב באוזניים. ואחרי דקה בערך שהוא ככה , הוא פשוט מפסיק לעבוד , וזהו , אין יותר סאונד ולא רק ב winamp בכל המשחקים בכל התוכנות. ואז אני צריך להפעיל את המחשב מחדש , ושוב פעם זה קורה. הלוח באובר קלוק יחסית קטן של 170 fsb תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לידידה שלי נמחק הדרייבר/התקלקל.... יש לה כרטיס קול מובנה בלוח אם ווינדווס xp אם מישו יוכל לעזור לי איך אפשר להתקין את הדרייבר דרך הווינדווס... תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז למי שקרא ולמי שלא, היה דיון שעסק ב-DIY של ציוד אודיו. מאז עשינו קנייה קטנה (4 סטים) של רכיבים ל-DAC מסוג y1 של amb.org. עכשיו בזמן שהלחמתי חלק מהרכיבים ומחכה למשלוח של השאר משעמם לי וחשבתי לעצמי, למה לא להזמין עוד משהו? אז אומנם אין לי צורך בזה, אבל בא לי לבנות מגבר mini^3. את כל המידע עליו ניתן למצוא ב-amb.org. גם אני בעבר בניתי שניים כאלה, חפשו כאן בפורום ותמצאו דיון של יבנושא. סך הכל מגבר אוזניות חביב עם עוצמה לא רעה, מארז קטן, ולא פחות חשוב, נייד (סוללה 9וולט פנימית). האתר www.hohodiy.com מוכר קיטים של המגבר שכוללים גם פנלים חתוכים (מפלסטיק אבל לא נורא), והכל מלבד מטען וסוללה (שניתן לקנות שם בתוספת מחיר לא גבוהה), והמחיר הוא כ-60$ לפני משלוח. אחרי משלוח מדובר על 30…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת בעצם אומרת הכל. מחפש למחשב של הילדים כרטיס קול פשוט במחיר סביר עד זול שיתמוך בחלונות 7 X64 כתבתי בכותרת USB 2.0 אבל מבחינתי כל כרטיס שתואם לזה יהיה גם בסדר זיו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, נפל לידי פטיפון Philips GA-212 במצב קשה, עם קצת עבודה גרמתי לו להידלק, להסתובב ואף לנגן, כרגע בתהליכי Restoration. לפטיפון מגבר Phono מובנה אך יש לו בעיה באחד הערוצים, אחרי דקה או 2 הערוץ מתחיל לזמזם וכלל לא מוציא סאונד. מצאתי את הסכימה שלו והיא דיי פשוטה, אבל לפני שאני רץ להחליף את כל הרכיבים על הבורד, האם יש חשודים ספציפים שגורמים לבעיה? חשבתי על קבלים... אבל אני לא בטוח כי זה רכיבים ישנים יחסית שאני לא בטוח בהתנהגותם ולא בטוח בזמינות רכיבים חליפיים. האם יש מישהו מבין פה או שיכול לכוון אותי למישהו שמבין? תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מינידיסק, וכידוע, ההספק שלו הינו נמוך ומעצבן. מהיכן אני יכול לקנות אוזניות שכאלה, ואיזה סוג נחשב למועדף (מבחינת איכותית וזמן משך חיי הבטריה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote>שלום. אני פתחתי אשכול בקשר למערכת קולנוע ביתית משולבת ואני חושב על אופציה של לעלות \ את את התקציב . עד כמה אני צריך לעלות 2500 על מנת לקבל חוויה טובה יותר? אני מדבר על שני ריצפתים מדפים סאב וסנטר ומגבר כמה זה יעלה? חייב מחברה טובה כדי שלא יתקלקל ואפשר מערכת 5 רמקולים כסט תודה לעוזרים ומתי שתתנו לי כיוון לתקציב אני ידע כמה למתוח את התקציב. אפשר גם יד2 מחניות בלבד בברכה מתן (l) </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אני מחפש לקנות מערכת סטריאו לחדר שלי. בתקציב של בערך 600-650 ש"ח. הדרישות הן: קורא דיסק 1 , גם בפורמט mp3 חיבור לאמצעי שמע חיצוניים , (כניסה כמו של אוזניות רק שזה input.)-על מנת לחבר את הmp3 שלי. וזהו שיהיה איכותי , גם מבחינת הסאונד וגם שהמראה לא יהיה מצועצע מידי. תודה רבה לכם על העזרה. גל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי IPOD שתומך וידאו של פורמט AMV אני צריך תוכנה חינמית שלא דורשת לקנות אותה שתחליף פורמט מ AVI ל AMV תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי גיטרה אקוסטית ...אני קונה לה מיקרופון מיוחד כדי להתחבר איתה למחשב מישהו מכיר תוכנה בשביל לעבוד עם זה? כאילו תוכנה שאני יוכל לשנות את הסאונד של הגיטרה להוסיף אפקטים ודיסטורשן..? מקווה ששמתי את זה בפורום המתאים תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לקנות רסיברyamaha rx-v793 רמקולים4 גדולים(120W)+ SUB)ב800 ש"ח העם עסקה כדאית??? עושה רושם של מערכת מאוד חזקה!!! נכנסתי לאתר שלyamaha וראיתי רסיבר זה ב800$... אך הדגם מאוד ישן.... אני לא מתמצא במערכות אודיו.. אז ישמח להיעזר בתגובתכם!! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה עוד המלצה שהיא אולי קצת Overkill על הפורום הזה אבל אני חש שדווקא מקומו כאן. זהו מגבר סטריאו משולב, המיוצר ומתוכנן ע"י חברת אודיו בריטית העונה לשם Exposure. המגבר המשולב מדגם 2010 הוא חלק מליין מוצרים של החברה שיצאה במפתיע לאחר שנעלמה מאור הזרקורים לפני כמה עשורים, במטרה להשתמש במוניטין הקיים כדי לקבל דריסת רגל משמעותית בשוק... התרשמות ראשונית: כפי שאתם רואים מהתמונה, המגבר הזה ניחן בלוק יפהפה, חלק ומרשים. המגבר נותן תחושה שהוא בנוי היטב ועשוי מחומרים איכותיים. אני נוהג לומר: "בנוי כמו טנק". מעבר לכך, נורות ביקורת כחולות המוטמעות ב"מקומות הנכונים" מעניקות תחושה רומנטית ומשתלבות היטב עם CDP כגון הD-500SE של חברת Cambridge Audio שאת התרשמותי ממנו הזכרתי בביקורת קודמ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים טובים ויחסית זולים (150 ש"ח), וראיתי הרבה המלצות על Creative SBS 370, אתם גם ממליצים עליהם? http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=466&product=283
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות הסתכלתי על שלוש סוגי אוזניות: https://ksp.co.il/?select=.272..242..1263..323..607.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=111543&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real=https://ksp.co.il/?select=.272..242..1263..323..607.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=111543&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real= https://ksp.co.il/?select=.272..242..1263..14310..607.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=131654&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersec…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש והחיפושים הראו שהאוזניות MDR-EX71 מומלצים בקרב המשתמשים כאוזניות איכותיות שנכנסות בתוך האוזן. השאלה שלי איפה אפשר לקנות כאלה בארץ? כמה הן עולות? והאם הן באמת כאלה איכותיות ונוחות? בקשר לאיכות: אני מחפש אוזניות שיספקו איכות שמיעה פחות או יותר כמו הרמקולים שיש לי (ATP3) כי אני ממש התרגלתי לסאונד שלהם ואני לא יכול לשמוע סאונד פחות טוב מהם. תודה מראש .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. האם הנגן הזה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2024&CategoryID=438&Page=1 בגודל של 256 mb במחיר 570 שווה בכלל?? -תנו הצעות לנגנים מהרשימות האלה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=435 עד 800 שקל. תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-