אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
לצערי הרב נשרף לי הנגן :'( הכנסתי אותו ל- USB ופתאום ראיתי עשן ואז שלפתי אותו מהר וכשחיברתי אותו שוב המחשב זיהה אותו והוא עובד אבל כשאני רוצה להשתמש בו כנגן ללא מחשב הוא לא מגיב..כנראה נשרף. יש לי אחריות עד 9.2006 ויש לי קבלה עם חשבונית השאלה אם יחליפו לי את הנגן..מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב המדובר הוא Dell Studio 1558, בעל כרטיס קול של Intel High Definition Audio 2.2 והרמקולים Harman Kardon Soundsticks 2. בתור התחלה אני רוצה לדעת אם כרטיס קול איכותי בעלות של כמה מאות שקלים יציג שיפור? ועד כמה. חשוב לציין שמדובר בכרטיס קול חיצוני, הרי מדובר בנייד. מבחינת חיבור PCMIA לא מצאתי, אך אולי מדובר בחריץ ExpressCard בגודל 34 מ"מ? מודה מאוד לעוזרים. עריכה: כמעט שכחתי, השימושים הן קודם כל מוסיקה, אחר כך סרטים וקצת משחקים, אבל העדיפות הברורה למוסיקה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה בסיסי. השימוש העיקרי יהיה צפייה בטלוויזיה, אבל אם יש כרטיס בטווח הזה שמאפשר עצירת שידור (כמו ה-YESMAX) זה יהיה ממש נחמד. בנתיים חשבתי על הכרטיסים הבאים: LeadTek WinFast TV2100. או Aver Media AVerTV Super 007 FM אני מתכוון לקנות את הכרטיס מ-KSP או IVORY אז אם אפשר המלצות ממה שיש להם. אם צריך מפרט מחשב אז הוא מופיע בצד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לאחר שה-Altec Lansing שלי החלו להשמע "צרודים", החלפתי אותם ב- H/K Soundstick III והבעיה נותרה כשהיתה. הכרטיס קול שלי הוא Realteck O/B. נסיון לשנות בו את הגדרות הסאונד גם לא הניב דבר. האם החלפת הכרטיס תעזור? מוכן להשקיע באחד בסיסי וטוב להאזנה למוסיקה. אודה על כל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? או שמה בכלל Logitech Z323? לכולם מחיר דומה. מה כדאי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אף פעם לא השתמשתי בכבל כמו זה שנועד לחבר בין הרמקול הימני והשמאלי, לא רוצה לקחת סיכונים. אפשר בבקשה הוראות לחיבורם ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות נוחות ביותר לצפיה בסרטים. אני לא פריק של סאונד ואני לא צריך איכות מטורפת, אבל בהחלט איכות טובה. כדי להמחיש למה אני מתכוון איכות "טובה", אציין שקניתי אוזניות של skull candy ב150 שקל והאיכות ממש גרועה, והנוחות בכלל קטסטרופלית- הן פשוט מוחצות את האוזן. לעומת זאת, לחבר שלי יש אוזניות של xure ב700 שקל, והאיכות שלהן מעולה. באשר לנוחות הן בהחלט סבירות, אבל עדיין לוחצות מדי לטעמי, אבל כמובן שאין מה להשוות לקטסטרופה של הskull candy. בקיצור אני מחפש מוצר בסביבות ה500 שקל כאשר הדגש הוא ללא כל ספק על הנוחות, עם איכות סאונד מתקבלת על הדעת.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רציתי לברר איתכם משהו הציעו לי מגבר בן שנה לאוטו מדגם JBL CS-60.4 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=CS-604&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap〈=he וסאב JBL בתיבה נראה לי 12-8 אינצ' גם בן שנה בסביבות 1000 ש"ח זה שווה את זה למחיר משומש? והאם הוא לא יהרס כי הוא ישב בארון איזה חצי שנה? אני הולך לחבר את זה לקומפוננט מקדימה של JBL 6.5 או של חברה טובה אחרת עד 700 שקל ואם יש לכם המלצות לקומפוננט אני אשמח שתגידו לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פורום אודיו, כן כן, גם אני רוצה לקנות MP3 קטן וסקסי, ללכת לביצפר שהMP3 הקטן שלי והמעוצב שלי בכיס, יש לי על האוזניים אוזניות קטנות ואיכותיות שנראות כאילו נלקחו מסרט מדע- בדיוני ושאנשים יסתכלו במבט של OMG ויקראו לי אבל אני לא ישמע כי לנגן שלי יש 18MW והוא על פוול וליום. עכשיו ברצינות, הדרישות שלי מנגן שיהיה קטן, מעוצב, שיהיה נוח לדפדף בין הלהקות והשירים מהמכשיר, בעל פיצרים ובעל סאונד חזק במיוחד. נכנסתי לזאפ חיפשתי נגנים של חברות טובות, לאט לאט צימצמתי ונשארתי עם 5 אחרונים שחשבתי שאתם אולי תעזרו לי לבחור בינהם: I-river IFP 799 Archos Gmini xs-200 I-audio G3 Creative muvo micro N200 I-river IFP -999 אלו הנגנים שנראו לי הכי מתאימים. כולם בעלי 1GB זיכרון חוץ מה…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב נייד שמחוברת אליו המערכת בבית. אני רוצה להפעיל בו זמנית גם את הרמקולים של המערכת וגם את הרמקולים של הנייד. כשהכבל (פשוט, של אוזניות) מחובר - המערכת עובדת. כשהוא מנותק - הרמקולים של המחשב עובדים. יש אפשרות להפעיל גם וגם ביחד? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי טלביזיית Lcd והספק שלי הוא yes (לא HD). איזה חיבור עדיף בין הממיר לטלביזיה - svideo-svideo, scart-scart או scart בממיר לsvideo בטלביזיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה, קניתי היום iriver H10 5GB, שאני אוהב מאוד ממה שראיתי עד עכשיו עכשיו יש לי כמה שאלות, (כרגע 2, אני בטח אחשוב על עוד) קודם כל, למה הוא לא מראה ID3 Tags בעברית? צריך לעשות משהו בשביל זה או שהוא לא תומך בזה? חוץ מזה, הבנתי שיש עידכון firmware (לי יש 1.14) מאיפה מורידים? איך מתקינים? ולמה להתקין? (מה זה נותן לי בעצם) תודה מראש עריכה: הבעיה החדשה שיש לי נמצאת בהודעה האחרונה (לרגע זה - הודעה 6/7 בערך)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בכמה סוגי מגברים: The M³ Stereo Headphone Amplifier http://www.amb.org/audio/mmm The Cavalli-Kan Kumisa III Stereo Headphone Amplifier http://www.amb.org/audio/ck2 PPA v2 Headphone Amplifier http://elvencraft.com/ppav2 מה מומלץ מבינהם? והאם ניתן לקנות מוצר מוכן?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, חשבתי על לקנות אזניות מתנה לחבר שאוהב לשמוע מוזיקה, ואני ממש לא מבין בתחום. אני חושב על אזניות קטנות בעלות של בערך עד 200 ש"ח. אשמח להמלצות, הארות. התקציב גמיש ואשמח ליחס מחיר איכות טוב. תודה. עריכה: מדובר על אזניות לנגן נייד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי מכשיר של APEX שנפח נשמתו. מחפש מכשיר אמין בתקציב עד 1500 שקלים עם או בלי דיסק קשיח. הדגש על אמין ומבית עם שרות טוב. (כלומר לא מסקאל). כל מה שאני צריך זה אפשרות להקליט מהממיר של הכבלים, ואין לי חשק לרכוש מהוט את המג'יק במחיר מופקע.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אוזניות של סוני מדגם Sony MDR-EX71 Fontopia כדי לשמוע מוזיקה (קישור לתמונה [ענקית] http://www.avland.co.uk/sony/mdrex71/mdrex712lrg.jpg ) אי אפשר לשחק איתן במחשב. המחשב שלי בבית מחובר למערכת 5.1 דרך רסיבר של סוני (STR-DB840) ואני שומע את כל המשחקים והסרטים שלי - מעולה! אני צריך את עזרתכם בבחירת אוזניות שידמו כמה שיותר את המערכת הזו. הנקודה היא לא ה- 5.1 אלא עוצמת הבסים ועומק הסאונד. אני אשתמש באוזניות כדי לא להרעיש ולהעיר את דיירי הבית (אבל עדיין ארצה להנות מהסאונד של Half Life 2 ) וגם במסיבת הרשת הקרובה (יום שישי). התקציב עומד על כ- 250 ~ 300 ש"ח. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה HF
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועכשיו יש לי כרטיס 7.1 מה זה ואיך אני מנצל את היכולות שלו? מה צריך לחבר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שיחליפו את הרמקולים הישנים שלי שכבר לא עובדים טוב. הדרישות : שיהיו רמקולים איכותיים יחסית ושיהיה אפשר לחבר אוזניות בקלות למערכת. רציתי לקנות את ה-ATP3 אבל אני מבין שאין יציאה לאוזניות עליו. (אני לא רוצה להוציא יותר מ-450 שקלים). האם יש בטווח מחיר הזה רמקולים עם יציאת אוזניות. ראיתי שבלוח אם שלי (p4p800) יש חיבורים ליציאה קידמית של אודיו, אבל למארז אין את המחבר הזה, אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג מחבר כזה, ככה שיהיה אפשר לחבר אוזניות מקדימה? מבחינתי גם קופסת פיצול עם מפסק זו אופציה, האם יש כזה דבר? וכמה יעלה לקנות דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הנגן שאני רוצה לקנות. המחיר קצת מפחיד אבל אני אוליי יזמין אותו דרך קרוב שלי בארה"ב 2000 שקל מקסימום לפי האתר של החברה (430 דולר חבל שהם שולחים רק בארה"ב :'() אז מה אתם אומרים שווה? או שאוליי אפשר להוצא משהו יותר טוב באותו סכום או אוליי לחסוך קצת אני יוכל להחזיק בעוד 200 שקל אני מניח לא יותר מזה! נ.ב האם הנגנים באמת כולכך רגישים לזעועים כמו ששמעתי ואיך הוא מתפקד עם זעזועים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה? רציתי לקנות בהתחלה את ה x540 של לוג'יטק אבל ראיתי את הרמקולים האלה שגם העוצמה יותר חזקה גם שלט גם אם רסיבר כזה. אבל איך הם מבחינת איכות? אני צריך מישהו ששמע את אותםם כי ראיתי שהם לא נמכרים כמו הלוג'יטק(או שאני טועה)? ולא צריך כרטיס קול מיוחד הכל מתחבר לרסיבר נכון? ומשהו אחרון איזה אורך החוטים אני צריך 2-3 מטר לפחות ל2 מהם כי אני רוצה לטלות בחדר. בקיצור לקנות אותם או את הלוג'יטק. יש הצעות אחרות עד 600 שקל??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעונין לקנות ב100 שקל או כתרומה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני טס לגרמניה בחופש הגדול רציתי לדעת על המחירים של נגני mp3 כמו h10 ipod mini creative zen micro
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-