אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי רמקולים ישנים, Dual CL7 כתוב עליהם 15W מישהו אולי יודע עד כמה הם טובים?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
וכיום האם יש רמקולים באותה קטגורייה שבגללם התחרטתם שקניתם את האלטק?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על 32pc51 של LG ? זה יחובר לממיר של יס ולסוני 2 תקציב עד 3000 רוצה טלוויזיה שיראו בה איכות טובה וגם כדורגל תודה
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי , יש לי כאן כמה שאלות , חלקם קשורות לתחום אחר , פשוט חבל לדחוף כל שאתה לנושא שלה אז אני יכתוב את הכל כאן ב אדיו ומוזיקה. בקיצור , רציתי לקנות מערכת של סאונד שלמה לחדר , שזה כולל כרטיס קול חדש ורמקולים , רצוי 5.1 , ורצוי שיהיו חזקים מן הסתם. התקציב שלי הוא בערך 1200 שקל לכרטיס קול פלוס רמקולים. אבל אפשר לחרוג , בעוד 200-300 (גג!). אני מתלבט בין ה audigy + insipre 5200 or audigy + z640 בעיקרון אני לא מכיר עוד סוגי רמקולים. אבל דיי רצוי שהכרטיס קול יהיה audigy. אם התקציב לא נותן רמקולים של 5.1 איכותיים , אז אפשר לוותר על הכרטיס קול ולקחת את ה live שזה בעצם חוסך 200-250 שקל. ככה שזה בעצם הופך לשאלה של מה עדיף כרטיס קול יותר טוב , ורמקולים קצת פחות טובים או כרטיס קול פח…
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות בארץ שמוחרת את ה -sennheiser px100\\200 (למרות שחנות שמוכרת אחד מהם בטח מוכרת גם את השניות..) או מי היבואנים שלהם לארץ (אם יש בכלל)?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אוקי אני לא סגור על עצמי באיזה רצקוים כדאי לבחור: אלה ה JBL (אני מעדיף אותם) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151792 שהם איכותיים ושווים א המחיר אבל לא יודע...משו מפריע לי או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=691670 שגם הם טובים אבל לפי מה שהבנתי קצת פחות מהJBL או משו שקצת יותר מושך ל את העין אבל לא יודע מבחינת איכות ואמינות וכו' אחד מאלו: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=451500 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=577003 לא יודע מה לבחור ומה הכי טוב מבינהם(אני רוצה 2.1 כלומר עם סאב) כול אחד עם היתרונות והחסרונות שלו הרמקולים הם לשימוש כללי: מוזיקה סרטים וקצת משחקים... מה אתם חושבים שהכי שווה? תודה מראש על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי אתמול מערכת רמקולים של לוג'יטק ויש בסנטר כל מיני לחצנים אתם יכולים להגיד לי מה הם עושים ???
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לצחי רום עמרי וכל החבר'ה אני באמת מקווה שהגעתי למקום הנכון... :s05: אני כולי בבלבלות והכל בגלל שאני בסה''כ רוצה לקנות נגן MP3 שיהיה איכותי, אבל גם קומפקטי (גם העובי משמעותי) ושאני לא אצטרך לצנזר שירים בגלל חוסר מקום או משהו. לא יותר מדי לבקש, מה שיוצר די הרבה אפשרויות. ואני לא ממש מבינה בזה כפי שבטח כבר שמתם לב. ??? אז אני אשמח מאוד לקבל יעוץ למרות שמחר בלילה אני כבר בדרך לניו יורק, וחשבתי לקנות שם :-\ אז מצטערת אם באתי מאוחר מדי. אבל כמו שאומרים כל טיפ יתקבל בברכה. גם אם אתם מכירים מקומות אחרים שיש השוואות וביקורת באמת מעמיקה וטובה על מכשירים זה יכול לעזור לי. תודה מראש מיכל.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה זה זמן רב! החיבור המיועד הוא בעזרת כבל של 10 מטרים של DVI-DVI, ומתאם DVI-VGA (זה מה שיש...). בכל מקרה, הטלוויזיה פשוט לא מקבלת אות! במחשב אני רואה שמחוברת הטלוויזיה (יש שני מסכים) אבל אף משחק עם הרזולוציה לא גרם לזה שהאות יתקבל. הדבר היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא שהכבל פשוט ארוך מדי ויש הנחתת אות עד כדי כך שלא מגיע אות לטלווזיה, האם זה ייתכן? תודה!
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ברכב זוג רמקולים אחוריים סבירים של פיוניר שמתחברים לרדיו דיסק אני מעוניין בקניית סט קומפוננט(של מורל, 2 וופרים ו-2 טוויטרים) ואין לי תקציב למגבר, יהיה בהמשך השאלה שלי היא כזו- האם מספיקים החיבורים לרדיו דיסק גם לקומפוננט וגם לרמקולים האחוריים?
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
א. אם אני אקנה מערכת רמקולים של שניים עומדים שניים אחוריים וסנטר....ואח"כ אוסיף עוד 2 רמקולים קדמיים מיוחדים לתליה...אפשרי?לא ייגרמו בעיות? ב. על איזה רסיבר טוב עד טוב מאוד אתם ממליצים לי שיוכל להחזיק מערכת רמקולים כמפורט למעלה ביחד עם דיוידי וידאו ממיר וטלוויזיה? הטווח מחיר שחשבתי להשקיע ברסיבר הוא בערך 200 ש"ח אבל זה מכיוון שיש לי מאיפה להשיג במחירי ייבוא....אז תגידו רק דגמים מומלצים שעולים בין 3000-4500 שאותם סביר להניח שאני אשיג בכ-2000...תודה לעוזרים. ג. על איזה חברות רמקולים אתם ממליצים לי או לחילופין על איזה דגם של רמקולים מסויים אתם ממליצים לי? אני מודה מראש לעוזרים....וכל זה נועד כדי לבנות מערכת קולנוע ביתית עצבנית ביותר....כי אני הולך לבנות גם HTPC וזה הולך להיו…
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אז ככה ברשותי יש רסיבר RZ7700-AV SANSUI 5.1 ,לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2T 760G+SB710,קבל RCA ושני רמקולים!(מערכת אמורה לעבוד כסטראו) ניסיתי היום לחבר מערכת למחשב אך ללא הצלחה! מחשב מזהה את החבורים(חיברתי את הרמקולים ל חיבור MAIN )אך בקושי שומע מהרמקולים משהו!פתאום קול עובר מרמקול לרמקול או פתאום הוא רועש באיום. ניסיתי את קול האופציות האפשריות אך ללא הצלחה(להחליף חיבורים לשנות DECODERIM).. בדקתי רמקולים הם טובים לגמרה.. איך לחבר את המערכת נכון על מנת לקבל סטריו?????
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת לחדר בעיקר לסרטים וגם להאזנה למוסיקה לא סגנונות מאתגרים בטירוף. בבקשה תתעלמו מהמחיר ותמורה למחיר אני פשוט יכול לקנות SOUNSTICKS יד שנייה ב700 שקל שזה מאוד קרוב למיקרולב מה עדיף.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היה לי את הCX500 מאיביי ב18 דולר משתלם :] רק שהחיבור אל הוליום של אוזניות נדפק ולא היה מה לעשות איתן חזרתי לקודמות שהן של ראזאר גם הן נדפקו! היה לי את הסיינהייזר שמונה חודשים והזוג השני שנה+ עכשיו אין לי מושג על מה ללכת חשבתי לקנות עוד פעם את הCX500 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני צורב קבצי MKV למשל the.fifth.element.1997.remastered.edition.1080p.bluray.x264-wpi האם אני אשמע 5.1 מהרמקולים ? או קובץ מסוג כזה iguana-simpsons.1080p.5.1 שהוא WMV ואיך אני צורב אותם ?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי רדיו טייפ ברכב והגעתי למסקנה שהוא לא שימושי כי אני ממש לא משתמש בקלטות. אז חשבתי להחליף אותו ברדיו דיסק חדש או בנגן MP3 חדש. אז השאלה שלי היא מה עדיף לי? רדיו דיסק שקורא MP3 שאני יוכל להשמיע דרכו דיסקים שצרבתי. או להשאיר את הטייפ ולקנות MP3 שיתחבר אליו עם הקלטת המיוחדת הזאת. הבעיה היא שזה מאוד מסורבל ואני לא יודע אם איכות השירים תישאר. מה אתם ממליצים? תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אחרי שחפרתי את הרשת, באמת שיש כל כך הרבה דגמים שיש ביקורות לפה ולפה מה שהשאיר אותי מבולבל לגמרי . בחיפושיי אחר הדגם האולטמטיבי עלו מס' שמות כמו : Etymotic hf5 , Bose ie2, Monster Isport immersion Klipsch image s4i ואפילו B&W C5 אני מחפש אוזניות למכון שישמשו לפעילות אנאירובית (משקולות) וגם לפעילות אירובית . לכן מאוד חשוב לי הדברים הבאים : 1. שתהיה נעילת אמסטף על האוזן . ועכשיו באמת, מאוד חשוב לי שהאחיזה באוזן תהיה מקסימלית ונוחה. שגם בראבק של הריצה והמשקולות שום דבר לא יזיז אותם מהאוזן שלי ובמקביל להרגיש אותם כמה שפחות . 2. איכות הסאונד . בד"כ שומע טראקים סגנון tomrrowland ודברים מקפיצים בסגנון ... AVICII ובפעם ב..שחורה . לא רוק ומטאל 3. רצוי שיהיו נגד זיעה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חברתי את המחשב הנייד FUJITSU למסך LCD HDr והוא לא מציג מסך מלא ככול שמגדילים את הרזולוציה התצוגה קטנה משומה. הכרטיס מסך הוא INTEL HD GRAPHICS הוא פשוט לא מצליח לעשות FULL SCALE. ניסיתי מצב DUPLICATE אותה הבעיה. אפילו כששמתי את הטלויזיה בתור מסך ראשי התצוגה הייתה קטנה ולא מלאה. ניסיתי בטלויזיה נוספת והבעיה ממשיכה,ניסיתי עם מחשב נייד אחר שיש בו כרטיס של NVIDIA ועובד נפלא. האם הבעיה היא בכרטיס או בדרייברים? האם יש שיטה אחרת? אשמח..
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם הרמקולים האלה טובים? ואמרו שלא שומעים את הרמקולים האחוריים ששומעים מוזיקה האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי , יש לי כניסה קואקסילית , יש כרטיס כזה שיכול בכבל אחד קואקסילי להעביר את כל הערוצים? כי ברסיבר שלי , אם זה מונו רגיל , אז יש לי רק סטריאו ואני לא יכול לחבר אחוריים וסנטר וסאב. אז אני חייב את הקואקסילי , שהבנתי שהוא מסוגל להשמיע את כל הערוצים. על מה אתם ממליצים בתחום של עד 500 שקל? איך ה Audigy2 יש לו יציאה קואקסילית שמסוגלת להעביר את כל הערוצים? *בנוסף - יש לי כאן לוח אם של MSI k8n Neo4 939 , יש בו כרטיס קול מובנה משהו ALC850 , ויש לי יציאה קואקסילית מהכרטיס קול המובנה. השאלה שלי , היא אם היציאה הזאת מעבירה רק סטיראו , או שהיא מסוגלת להעביר סראונד מלא. ואיך האיכות הכרטיס קול המובנה הזה.... ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ציינתי את השאלה בכותרת .
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! :} קניתי בשעה טובה סט X530 של לוגיטק (בבקשה בלי הקטנות. השעה דוחקת והארנק לוחץ). כשחיברתי אותו ל-XFI שלי שמתי לב שהצלילים לא בוקעים מהרמקולים הנכונים :-\ מתוך מחשבה שאולי הXFI קיבל שפעת חיברתי אותם לכרטיס O/B, ושום דבר לא עזר. ערוץ ימין --> ערוץ ימין ערוץ סנטר --> שמאל אחורי סאב --> ימין אחורי שמאל קדמי--> שמאל קדמי ימין אחורי --> אין צליל שמאל אחורי --> סנטר =||||\ ולא, אין לי בעיה בחיווט, בדקתי את זה לא מעט פעמים, מה גם שזה קורה בערוצים כמו הסאב שאין לי שליטה על החיווט שלהם. למישהו יש רעיונות? עריכה 2: בחזרה לכרטיס הקול המקורי- XFI, נתקלנו בבעיה בשנית. להלן המיפוי: קדמי אמצעי --> ימני + קדמי אמצעי ימני קדמי --> ימני אחורי ימני אחורי…
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם , עד אתמול היה לי רמקולים של 185 וואט לרמקול + רסיבר של KODA בעל 5 ערוצים(יש לציין שהמערכת כולה ישנה מאוד) עכשיו קניתי רמקולים חדשים מסוג Solid 8 Pure Acoustics מפרט: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766315 (120 וואט לרמקול) , עכשיו השאלה היא אם אני אחבר את הרמקולים לרסיבר שיש לי של KODA הישן , הוא לא יכול לשרוף את הרמקולים ? מכיוון שהוא היה רסיבר של רמקולים גדולים של 185 וואט לרמקול, ואם יש סיכון אחר כלשהו האם תוכלו להגיד לי אני לא ממש מתמצא בזה \ תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה 42" כרגע יש לי 37" של פיליפס 5603D ואני ממש מרוצה ממנה ולכן שניים מתוך 3 ההתלבטויות שלי הם פיליפס אני מתלבט בין הדגמים הבאים: Philips 42PFL8404H - קישור - http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=1099 או Philips 42PES0001 - קישור - http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=1066 או Sony KDL40W5500 - קישור- http://www.homecinema.co.il/prodacttofs.asp?id=984 אלו ההתלבטויות שלי נכון להיום. אשמח לשמוע על הדגמים הספיצים האלו מה יותר כדאי. ועל עוד דגמים טובים של טלוויזיות ליעודים שלי ובסכום. יש לקחת בחשבון שהסוני היא 40" לעומת הפיליפס 42" (אני לא יודע עד כמה זה מורגש אבל אותו הדבר אני יכול להגיד בין ה-37" שיש לי ל…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-