אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! היום רכשתי והתקנתי כרטיס קול של M audio revolution 5.1 הכרטיס עובד מצויין על נגנים כמו VLC ו Media Player Classic של K-LITE גם כל הצלילים של מערכת WINDOWS VISTA עובדים מצויין! אבל ברגע שאני פותח את ה MEDIA CENTER של VISTA אין לי סאונד בכלל... ??? האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה בבקשה? תודה ! הערה : מדובר במערכת HTPC לכן אני צריך את ה MEDIA CENTER של VISTA
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מצד אחד המליצו לי לקנות את ה AKG K518 אבל מאוד קשה להשיג אותם בארץ. את האוזניות K430 ראיתי ואני באמת לא יודע מה לחשוב עליהם. אני מחפש אוזניות לנגן עם איכות שמע טובה סגורות on ear וחשבתי ששני הדגמים האלה הכי מתאימים בתקציב שלי. מה דעתכם? הייתי שמח אם תעזרו, כרגע אני בלי אוזיות (נקרעות בתקרית מצערת) ואני לא רוצה לקפוץ לקניה לא נכונה. אשמח לקבל עזרה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי כל הדריוורים הכי עדכניים והמחשב מזזה שיש את הכרטיס כמקור פלט אבל משומה כשאני מחבר אותו לטלויזיה יש רק תמונה אין סאונד
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
תגידו מה אתם אומרים על הכרטיס קול creative x-fi sorrund 5.1 הוא עולה בסביבות ה 350 שקל לשימושים של מוסיקה נטו פשוט הנייד שלי עם כרטיס קול מובנה והסאונד מהרמקולים החיצוניים לא משהו וכשאני מחבר אוזניות אז יש רעשי רקע חזקים....אני יודע שיש כרטיסים לחריץ הרחבה של הנייד אבל אני לא רוצה אותם בכל זאת כי אני רוצה שהוא יתאים לי גם למחשב השולחני כשאני ארצה.תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום! ל HTPC שלי אני רוצה לרכוש את הרמקולים הללו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=40050 וביחד עם זה אני רוצה לרכוש את כרטיס הקול הזה http://zap.co.il/model.aspx?modelid=691750 על מנת לקבל איכות צליל כמה שיותר טובה לצפייה בסרטים אם יש לכם המלצות יותר טובות בבקשה תרגישו חופשי! תודה לכל מי שעוזר.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שה-tannoy mx3 ריצפתיים וה-diamond 9.1 לא, אבל מי מהם טוב יותר ? אה ועוד משהו ,הטנוי יד שניה והדימונד חדש. תודה רבה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה, לפני קצת זמן המחשב שלי קבל עדכונים של ויסטה, וריסטרט כשלא הייתי באיזור.. כשאני חוזרת למחשב, אני שמה לב שאני לא יכולה לשמוע שום דבר באמצעות אף תוכנה ואף מקבלת את ההודעה המוזרה הבאה בוינאמפ: Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device in configuration Error code: 88780078 למישהי יש מושג/רעיון? אשמח לכל דבר! אם זה משנה - יש לי מחשב נייד של לנובו בן שנה,N100 3000.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום מקווה שהגעתי לפורום הנכון. יש לי בעיה בהתקן שמע במחשב אני לא ממש יודע איך לפתור את זה. לא מזמן פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את הוינדווס וService pack 2 וכמובן את הדרייבר של המMotherboard. הכל עובד מצוין רק שאין קול.... -.כרטיס הקול שלי (מבדיקה דרך תוכנת everst): Intel 82801GB ICH7 -High Definition Audio Controller [A-1]. ו התקנתי אותו מתי שהתקנתי את כל הדרייברים של לוח האם . משהוא יכול לעזור לי בעניין? מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש, גל.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
יש לי בבית GRADO SR60, ולמרות שאני מאוד אוהב את הצליל שלהם, המשפחה כל הזמן מתלוננת על הרעש שיוצא מהם (והעובדה שהם די התיישנו אצלי די הורידה מאיכות הצליל). אז אני מחפש אוזניות חדשות, בתקציב של 200-500 שקלים, כשהדבר היחידי שממש חשוב לי שיהיו סגורות . לצערי אין לי אפשרות לחרוג מה-500 שקלים, כי את התקציב האמיתי כבר מתחתי בהרבה. רציתי לקנות את ה-EH250, אבל אם תוספת של 200 שקלים ל-HD280 מצדיקה את המחיר, אני אלך עליהם. יש הבדל ענקי בין השניים או שבן אדם רגיל לא יבחין בו? כרטיס הקול הנוכחי מורכב על לוח האם. אני לא סגור רק על האוזניות האלה אגב, כל חברה אחרת תתקבל גם כן בברכה. אין לי אפשרות להזמין מחו"ל אגב, אלא אם כן אתם יודעים שהויזה נטענת שמקבלים בדואר מתקבלת בהזמנות מהסוג הז…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טוב, אז האוזניות יוזמנו השבוע, השאלה היא האם משתלם להשקיע בכרטיס קול נפרד או להסתפק בזה שבא עם כרטיס הקול? Asus P5Q-E)) בהתחשב בעובדה שאין לי ענין להשקיע כרגע יותר מדי כסף בכרטיס כרגע (300 ש"ח גג), אני תוהה עד כמה ההבדל יהיה מורגש והאם כדאי לי לוותר על זה בינתיים ולקנות בהמשך משהו יקר יותר. אה, ועוד משהו, ההבדל בין הכרטיסים יורגש יותר דרך מגבר אוזניות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי, שמתי לב כשאני צורב דיסקים לרכב, הרדיו דיסק קולט אוטומטית את השמות של השירים ומציג אותם כמובן על מסך ה LCD שלו. עכשיו שאני מביא את הדיסק ורוצה לשמוע את השירים במחשב, אין שמות אלא רק TRACK01 TRACK02 וכן הלאה. איך אני יכול לדעת את שמות השירים?? לא מצאתי שום דבר שנותן לי את שמות השירים אלא רק ללכת לרכב ולבדוק בעצמי... יש פיתרון? או שאני צריך למצוא איזה רדיו דיסק ביתי שישמיע לי את זה...כי אין לי :-\ משתמש רק במחשב ומגבר...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו רוצים לקנות טיוי לסלון.. גודל 40 אינצ.. וראינו סמסונג .. דגם : A650 במחיר 8 אלף.. מה אתם אומרים על הטלוויזיה? והמחיר שווה אותה? המרחק בסלון הוא 4 מטר..
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום ,ברשותי רמקולים Mini 101 של אומגה אודיו... +סאב 10" שמחוברים לרסיבר Denon 1601 (שנת 2001) מבחנת איכות אני מבסוט עד השמיים (השקעה מינימלית ) כרגע אני מחובר דרך יציאה קוקסאלית ללוח אם ASUS P5Q PRO -Alc 1200 , שומעים אחלה. אבל בעוד מספר ימים אני אקבל סכום של כסף וממש הייתי רוצה לקנות כרטיס קול שיתן לי חוויה עוד יותר טובה למוזיקה וסרטים. כרגע אני רק עם רמקוליים קדמיים וסאב כמו שציינתי, בעתיד הרחוק זה ישודרג לסראונד מלא. בסרטים כל הקודקים שלי מועברים לרסיבר עצמו (DTS,DD). מבחינת מוזיקה... זה קשה להגדיר למשהו ספציפי,משום שאני אוהב גם POP גם קלאסית גם רוק(לא כבד לדוגמא Evanescence) ואני אוהב באס-לא בצורה מוגזמת אבל שהבאס מורגש. אז האופציה היא להשקיע על כרטיס קול …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך תתאים לי הסמסונג השימושים הם DVD ומחשב בלבד לסלון במרחק של2.5 מטר התקציב עד 4K גג הצעות אחרות בברכה לכל המומחים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כותרת טלויזייה 50"~ 6000-15000 LCD PLASMA .. שתהיה טובה אני לא ממש מבין בטלויזיות
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היום אמא שלי קנתה לסלון רסיבר חדש אז לקחתי את המכשיר DVD משולב רסיבר שהיה לחדר שלי.. בכל מקרה, ההספק שלו הוא 130watt. יש לי 4 רמקולים של מערכת סטריאו, רגילים בדקתי מאחור ואין שום פרטים על הספק פרט לזה שהם 6 אוהם. השאלה היא איך אני יכול לדעת מה ההספק שלהם? (אני רוצה לחבר אותם לרסיבר שיש לי עכשיו בלי לשרוף לו את הספק). בנוסף, אני רוצה המלצה לרסיבר לחדר סטנדרטי. משהו שיתן סאונד טוב באיכות גבוהה, לא צריך יותר מידי חיבורים כי אני מתכוון לחבר רק מחשב וטלוויזיה. וגם אין לי יותר מידי כסף לשרוף עכשיו על מגבר.. תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=mobilecomputing&subtype=notebook&model_cd=NP-X360-AA01US
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אחוריים וסנטר לא עובדים,
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה 52 אינצ' של סמסונג מסדרת 650 (טלוויזיה פצצה..) ויש לי את המחשב HTPC הבא: AMD 5800+ לוח אם MA69VM-S2 2GB DDR2 800HZ Geforce 7600.. תודה..
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס טלוויזיה שאני יוכל להקליט ולצפות במשהו מוקלט במקביל אני ישמח להמלצות חוץ מ WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge שיש לי ניסיון מאוד רעה איתו. התקציב הוא עד 600-650 שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אין אפשרות לראות כתבות ווידיאו באינטרנט אלא רק לשמוע אותם איך פותרים את זה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 ואני לא שומע בסרטים 5.1 וגם בבדיקה של הדרוויר לא שומעים 5.1 לא יודע מה לעשות כבר חיברתי אותו ביציאה האופטית זה מה שרשום באתר החברה Connectivity Line in / Microphone in (shared 1/8" mini jack) Speaker out (4x 1/8" mini jacks) Optical out (TOSLINK)* Optical in (TOSLINK) Intel HD Audio Compatible Front Panel Header (2x5pin) * Digital Out supports stereo SPDIF out and pass through of multichannel DVD sound זה אומר שהכרטיס לא תומך 5.1 ביציאה האופטית ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבין שכדי לקבל איכות סאונד טובה יש צורך בחלק חומרתי טוב ותוכנה טובה (כלומר, כרטיס קול איכותי, רמקולים ותוכנת אודיו כלשהי). וזה מביא למצב שכל פעם צריך להתחדש בכרטיס קול חדש, אוזניות וכו'. כמובן שזה רק למכורים לדבר שעושים כל מיני עריכות סאונד, מיקסים ושאר השטויות. אז רציתי לדעת איך זה מתחלק? מה חשוב יותר, התוכנה או החלק החומרתי? והאם יבוא יום שמספיק שתהיה תוכנה טובה שתוציא מכל כרטיס קול ואוזניה אז הטוב ביותר? כי נראה לי שתוכנה בדרך כלל דומיננטית יותר מחומרה.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לקניית Video Streamer, ללא דיסק קשיח וכו', משהו פשוט לשימוש וטוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי איזה קלטת שאני רוצה להעביר לקבצי MP3 יש איזה מכשיר שעושה את זה או אפילו יותר טוב איזה חנות שעושה דברים כאלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-