עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by (Arik),

אז ככה לאמא ואבא הלכה הCRT "34 שהיתה בסלון (התפוצצה ^^) ועכשיו הם מחפשים חדשה להחליף אותה ונראה במחירים של היום שעדיך כבר לקנות LCD\פלזמה שימוש זה 95% מהזמן צפיה בהוט ממיר רגיל לא HD 5% זה צפיה בDVD. תקציב 2500 "עדיף כמה שפחות" (ציטוט של אמא) הקשר למרחק זה 3-4 מטר מהמסך אז הגודל הזה נראה לי סבבה HDMI-רצוי לא חייב אין רעיונות?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by realy,

אנחנו רוצים לקנות טיוי לסלון.. גודל 40 אינצ.. וראינו סמסונג .. דגם : A650 במחיר 8 אלף.. מה אתם אומרים על הטלוויזיה? והמחיר שווה אותה? המרחק בסלון הוא 4 מטר..

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by adam_godin,

איך תתאים לי הסמסונג השימושים הם DVD ומחשב בלבד לסלון במרחק של2.5 מטר התקציב עד 4K גג הצעות אחרות בברכה לכל המומחים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  4. שלום! ל HTPC שלי אני רוצה לרכוש את הרמקולים הללו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=40050 וביחד עם זה אני רוצה לרכוש את כרטיס הקול הזה http://zap.co.il/model.aspx?modelid=691750 על מנת לקבל איכות צליל כמה שיותר טובה לצפייה בסרטים אם יש לכם המלצות יותר טובות בבקשה תרגישו חופשי! תודה לכל מי שעוזר.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי, שמתי לב כשאני צורב דיסקים לרכב, הרדיו דיסק קולט אוטומטית את השמות של השירים ומציג אותם כמובן על מסך ה LCD שלו. עכשיו שאני מביא את הדיסק ורוצה לשמוע את השירים במחשב, אין שמות אלא רק TRACK01 TRACK02 וכן הלאה. איך אני יכול לדעת את שמות השירים?? לא מצאתי שום דבר שנותן לי את שמות השירים אלא רק ללכת לרכב ולבדוק בעצמי... יש פיתרון? או שאני צריך למצוא איזה רדיו דיסק ביתי שישמיע לי את זה...כי אין לי :-\ משתמש רק במחשב ומגבר...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי הייתי מעונין לרכוש את הLOGITECH Z3 עד שראיתי את הסרטון הזה בYT מדובר בוופר 4" בסה"כ...ולא 8" כמו שכתוב באתר שלהם. האם ישנם רמקולים נורמלים (סטריאו \ 2.1) נורמלים?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  7. http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=mobilecomputing&subtype=notebook&model_cd=NP-X360-AA01US

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by cow king,

אני מעוניין בכרטיס טלוויזיה שאני יוכל להקליט ולצפות במשהו מוקלט במקביל אני ישמח להמלצות חוץ מ WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge שיש לי ניסיון מאוד רעה איתו. התקציב הוא עד 600-650 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  9. Started by ZiX,

יש לי טלוויזיה 52 אינצ' של סמסונג מסדרת 650 (טלוויזיה פצצה..) ויש לי את המחשב HTPC הבא: AMD 5800+ לוח אם MA69VM-S2 2GB DDR2 800HZ Geforce 7600.. תודה..

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  10. אחוריים וסנטר לא עובדים,

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by Mesatla,

כותרת טלויזייה 50"~ 6000-15000 LCD PLASMA .. שתהיה טובה אני לא ממש מבין בטלויזיות

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  12. אני מבין שכדי לקבל איכות סאונד טובה יש צורך בחלק חומרתי טוב ותוכנה טובה (כלומר, כרטיס קול איכותי, רמקולים ותוכנת אודיו כלשהי). וזה מביא למצב שכל פעם צריך להתחדש בכרטיס קול חדש, אוזניות וכו'. כמובן שזה רק למכורים לדבר שעושים כל מיני עריכות סאונד, מיקסים ושאר השטויות. אז רציתי לדעת איך זה מתחלק? מה חשוב יותר, התוכנה או החלק החומרתי? והאם יבוא יום שמספיק שתהיה תוכנה טובה שתוציא מכל כרטיס קול ואוזניה אז הטוב ביותר? כי נראה לי שתוכנה בדרך כלל דומיננטית יותר מחומרה.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  13. אין אפשרות לראות כתבות ווידיאו באינטרנט אלא רק לשמוע אותם איך פותרים את זה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  14. Started by WarNet,

יש לי טלוויזית LCD SONY KDL32W4000E{קניתי אותה אחרי התייעצות פה בפורום,אחלה טלוויזיה} הנה המפרט שלה http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={B2702B5C-9126-4875-82C3-F1BCC11E4B3D}&details_type=1&itemid={3745EBDA-BD70-4EC8-872C-FD9DCDFEDBC2} עכשיו אני רוצה לחבר אותה למחשב,שתתפקד במקום המסך שיהיה לי את האפשרות לשלוט ברזולוציה שלה ולהעלות את הרזולוציה של המשחקים שאני משחק במחשב לרזולוציה המקסימלית של הטלוויזיה (FHD) או לראות סרטים על כל המסך שלה(כמובן שיש לי סרטי FHD במחשב שרובם פורמט mkv) זה המפרט של המחשב שלי לוח אם: GIGABYTE GA-MA790X-DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2695 כרטיס קול: Creative Sound Blaster Aud…

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by approx,

שלום יש לי את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 ואני לא שומע בסרטים 5.1 וגם בבדיקה של הדרוויר לא שומעים 5.1 לא יודע מה לעשות כבר חיברתי אותו ביציאה האופטית זה מה שרשום באתר החברה Connectivity Line in / Microphone in (shared 1/8" mini jack) Speaker out (4x 1/8" mini jacks) Optical out (TOSLINK)* Optical in (TOSLINK) Intel HD Audio Compatible Front Panel Header (2x5pin) * Digital Out supports stereo SPDIF out and pass through of multichannel DVD sound זה אומר שהכרטיס לא תומך 5.1 ביציאה האופטית ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gooloo1,

שלום, מבקש המלצה לקניית Video Streamer, ללא דיסק קשיח וכו', משהו פשוט לשימוש וטוב. תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  17. שלום ,ברשותי רמקולים Mini 101 של אומגה אודיו... +סאב 10" שמחוברים לרסיבר Denon 1601 (שנת 2001) מבחנת איכות אני מבסוט עד השמיים (השקעה מינימלית ) כרגע אני מחובר דרך יציאה קוקסאלית ללוח אם ASUS P5Q PRO -Alc 1200 , שומעים אחלה. אבל בעוד מספר ימים אני אקבל סכום של כסף וממש הייתי רוצה לקנות כרטיס קול שיתן לי חוויה עוד יותר טובה למוזיקה וסרטים. כרגע אני רק עם רמקוליים קדמיים וסאב כמו שציינתי, בעתיד הרחוק זה ישודרג לסראונד מלא. בסרטים כל הקודקים שלי מועברים לרסיבר עצמו (DTS,DD). מבחינת מוזיקה... זה קשה להגדיר למשהו ספציפי,משום שאני אוהב גם POP גם קלאסית גם רוק(לא כבד לדוגמא Evanescence) ואני אוהב באס-לא בצורה מוגזמת אבל שהבאס מורגש. אז האופציה היא להשקיע על כרטיס קול …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. חיברתי את המחשב למגבר בחיבור COAX. ולא יוצא שום סאונד למגבר. לא צלילי מערכת, לא סרטים ולא שירים. הלוח המדובר הוא GIGABYTE P965. הבנתי שאני צריך לבחור בהגדרות שה-WINDOWS XP יוציא את הסאונד דרך היציאה הדיגיטלית. אבל לא מופיעה לי שם האפשרות. יש למישהו מושג מה אני מפספס פה?

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  19. לא מזמן עברתי לyes hd והשבוע קניתי גם מערכת קולנוע ביתית. את המערכת רציתי לחבר למחשב ולטלוויזיה. בגלל שהכבל האופטי נורא יקר והמחשב שלי יחסית רחוק מהמגבר אז החלטתי שאת המחשב אני אחבר עם כבל דגיטלי (קוקס כתום) עכשיו באתי לחבר את החיבור האופטי לממיר דרך ה spdif והכבל פשוט לא נכנס הצלחתי בסופו של דבר להכניס אותו, והכל עובד ויפה, אבל הנגיעה הכי קטנה מוציאו אותו החוצה התקשרתי ליאס וכמובן שהם ישר הציעו טכנאי, אבל אמרו לי שאם הבעיה בכבל אני משלם לטכנאי אז החלטתי לוותר. רציתי לדעת עם הבעיה אצלי ואני סתם אדיוט שלא יודע לחבר חיבור אופטי, או שהבעיה ידועה בממיר הזה, או שהכבל לא מתאים או כל דבר אחר????? תודה רבה לעזורים טל!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by BeBest,

היום אמא שלי קנתה לסלון רסיבר חדש אז לקחתי את המכשיר DVD משולב רסיבר שהיה לחדר שלי.. בכל מקרה, ההספק שלו הוא 130watt. יש לי 4 רמקולים של מערכת סטריאו, רגילים בדקתי מאחור ואין שום פרטים על הספק פרט לזה שהם 6 אוהם. השאלה היא איך אני יכול לדעת מה ההספק שלהם? (אני רוצה לחבר אותם לרסיבר שיש לי עכשיו בלי לשרוף לו את הספק). בנוסף, אני רוצה המלצה לרסיבר לחדר סטנדרטי. משהו שיתן סאונד טוב באיכות גבוהה, לא צריך יותר מידי חיבורים כי אני מתכוון לחבר רק מחשב וטלוויזיה. וגם אין לי יותר מידי כסף לשרוף עכשיו על מגבר.. תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  21. כרטיס PCI רגיל לא נכנס לי, בגלל קירור של הציפסט

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  22. שלום, אני כרגע בהליך של קניית ביית כשהקומה הראשונה בנויה, והקומה השנייה לפני התחלת בנייה. בקומה הראשונה נמצאים הסלון המטבח וחדר ממ"ד, ובקומה השנייה יבנו חדרי השינה. אני רוצה לחבר חוטים בקירות שבקומה השנייה על מנת שניתן יהיה לחבר מסך בכל חדר(חשבתי על 22 של מחשב או טלוויזיה 32), השאלה היא עם כבל פשוט DVI או HDMI של 10\15 מטר יעשה את העבודה? כ"כ האם ניתן יהיה לחבר כמה מסכים בו זמנית? ובנוסף רמקולים חשבתי על ה-microlab solo 4. חשבתי לחבר את הכל לנגן PMP בסיגנון ה-Archos 705, מכיוון שהשימוש העיקרי שלי הוא צפייה בסרטים שמורדים מהאינטרנט ושמיעת מוזיקה. והאם יש איזשהי דרך שבה ניתן יהיה לחבר לאותה מערכת גם את הטלויזיה בסלון? מה דעתכם? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  23. אני מעוניינת להקליט תוכניות מהטלויזיה (לווין ייס) למחשב, היה לי כרטיס די "מעאפן" שמהר מאוד נהרס. טווח המחירים נע בין 200-250 שח. שביצוע ההקלטה יהיה טוב ולא כמו טלויזיה עם אנטנה (כמו בימים ההם). כמו-כן, איזו תוכנה כדאי להשתמש עם הכרטיס? הבנתי כי אני לא חייבת להשתמש עם התוכנה שבאה עם הכרטיס, אם כך הדבר על מה אתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by teddy85,

יש לי איזה קלטת שאני רוצה להעביר לקבצי MP3 יש איזה מכשיר שעושה את זה או אפילו יותר טוב איזה חנות שעושה דברים כאלה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by p11ma,

שלום, אני מחפש מסך טלווזיה LCD לסלון, המחיר הוא עד 4000 שקל בלחץ. כמובן שאני מחפש את המסך הכי איכותי במחיר הכי נמוך, התכנון יהיה לחבר אותו למחשב (DVI), להוט ולDVD (בננה). לא איכפת לי גם מסך יד שניה, אם הוא לא פגום. ולגביי פיקסלים שרופים? קראתי על זה משהו בפורום למסכיי מחשב ותהיתי אם זה יכול לקרות גם לטלווזיות. ואם כן, אם האחריות מכסה. אה כן, חשוב שהטלווזיה תהיה מפירמה ידועה, אם כמה שיותר זמן אחריות. תודה מראש על ההמלצות!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים