עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הורדתי כמה סרטונים ואין בהם קול.. (בחלק יש ובחלק אין..) מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי את ה MP H10 ואני משתמש בתוכנה EASY H10 לעשות DATABASE ו PLAYLIST . עכשיו הבעיה עם התוכנה שהיא פשוט מסרבת לעשות PLAY LIST לכמה שירים מסויים. האם יש תוכנה אחרת שעושה דבר דומה כמו זאת? ואם יש דרך לפתור את הבעיה הזאת שהוא לא מזהה את השירים כדי להפוך אותם ל PLAYLIST. תודה

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  3. יש את CREATIVE SBS370 2. במחיר מאוד קורץ של 150 שקל. http://www.starcom.co.il/product.asp?product=74 ***עריכה**** שמתי לב שב-150 זה עם אריזה פגומה - קיצר זה לא בא בחשבון. המערכת הזאת עולה 180. יש מערכת ששווה לשים עליה עוד כמה שקלים ולקבל משהו יותר טוב או שזה הכי משתלם לתקציב?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני יודע שיש ל-HOT כמה סוגים של ממירים שהם מחזיקים אצלם, יש למישהו מושג מה הממיר הכי טוב שקיים אצלהם?? מחר צריכים לבוא להתקין לי 3 ממירים בבית אז אני רוצה להגיד להם איזה ממיר להביא. תודה, דור לוי

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by MacGyver,

נכון להיום זה הדבר שהכי מתאים לי.....אז: 1)יש למישהו מושג מתי הוא אמור להגיע לארץ?(אם אני לא טועה אחד בשם זן מאסטר אמר שהוא יודע....) 2)כמה הוא יעלה פה? 3)איך אני יכול לדעת עם הטאצ' פאד נוח לשימוש או לא? 4)מאיפה אני יכול להזמין אותו בחו"ל ואני לא אצטרך לשלם עליו מכס? תודה רבה איתן

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by Shay0600,

מכשיר קטן שיתחבר לרמקולים גדולים וישמיע בהם את מה שיש במחשב חשוב שייהיה קטן ואם תיהיה לו הפרדה בין אחורה לקדימה זה עוד יותר טוב

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  7. הכרטיס אמור להתחבר למגבר חיצוני אשמח לקבל המלצות

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  8. http://www.audioengine.co.il/products.htm ויש לי כרטיס קול realtek ac97 האם כדאי להחליף לכרטיס קול יותר טוב ? האם זה ישפיעה על האיכות של הצליל ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by A1eX,

מבקש חו"ד, יתרונות וסרונות של האחד מול השני, וביקורות כלליות על שני המכשירים. אציין בזאת, שאת הנגן אני צריך למוסיקה בלבד, ז"א לא סרטים ולא תמונות. אני מודה לכם מראש חברי הפורום המלומדים.

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  10. אני מחפש מערכת 5.1 עד 400 שקל בשביל מוסיקה,סרטים,משחקים... בקיצור הכל מהכל.. אני לא צריך משהו מטורף.. איכות סבירה ובס טוב.. חשבתי על creative inspire a500 שאפשר להשיג ב360-400

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by brighi,

שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה לסלון. בעקרון המטרה היא לצפייה בשידורים רגילים, סרטי HD וחיבור המחשב לטלוויזיה (משחקים, סרטים). המרחק הוא 2.5 מטר בערך. התקציב 3000 ש"ח. עכשיו ההתלבטות היא כזאת, האם לקנות LCD 37 אינץ' (יש כמה אופציות) FULL HD, או ללכת על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773459

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by MDK,

ממה שהבנתי, הרדיו משולב באוזניות, כלומר כאשר אני אחליף את האוזניות המסופקות לא יהיה לי רדיו ?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by matanyaniv,

אני לא יודע מה קרה לATP3 שלי, כשאני שם שירים במחשב(בעצם שומע כל דבר במחשב) ומגביר את הווליום הסאבוופר נותן באס ברמה לא נורמלית (צליל נמוך וחזק שגורם לחדר לרעוד) כשחיברתי את הרמקולים לאיי םוד שלי לא הייתה את התופעה הזאת ואפילו בווליום מלא לא נשמעו הבאסים המיותרים.... מה הבעיה איתם?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by yonir,

בעקבות הודעה שרשם PerGola. (שגם היא בעקבות הודעה אחרת ) כמו שהעירו שם לא בכל פורום זה מתאים אבל בפורום הזה זה בהחלט מתאים לעשות מדריך המלצות לכל תקציב בשביל רמקולים (ואולי גם אוזניות) עבור כל קטגוריה (2.1, 5.1 וכו') כמו בפורום תצוגה. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0) יחסוך הרבה דיונים חוזרים ויעזור מאד לאנשים לקבל דעה מבוססת. זה דורש קצת השקעה אבל היא תחזיר את עצמה..

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  15. אהלן חבר'ה.. בקרוב אני רוצה לקנות רמקולים את כל הסט לקולנוע ביתי... קיצר הלכתי למחסני חשמל והוא המליץ לי על WHALFEDALE 400 אמר לי רמקולים איכותיים .. 2300 שקל לקחו על זה שאלתי את החנות של דוד שלי כמה הוא לוקח הוא אמר לי 1300 על זה רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרמקולים ההם? האם הם שווים 1300 ש"ח? האם אפשר להשיג יותר טוב מהם? האם למישהו יש אותם?! ואם לא.. אפשר לקבל המלצה לסט רמקולים לקולנוע ביתי עד 1700 ש"ח.. תודה ;D

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  16. סלחו לי על השאלה, HTPC יקר יותר ומרעיש יותר DVD+external HD - אין אינטרנט האם בגדול אלו כל ההבדלים? אם כן אז למה HTPC?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  17. היי, יש לי טלויזיה TOSIBA 3430DXE 34 אינץ בת 10 שנים... חיבורים SCART S VIDEO רגילים. אני רוצה לצפות בסדרות שאני מוריד מהאינטרנט ב DVIX עליה עם כתוביות SRT SUB.. השאלה האם בישביל טלויזיה שהיא לא LCD שווה להשקיע ב DVD איכותי יותר כמו ה פיונר שממליצים עליו? או ללכת על ה DVD שקורא DVIX הכי זול שאני רואה בחנות כמו מחסני חשמל למשל?..... אין לי בעיה להשקיע השאלה אם הטלויזיה לא תנצל את האיכות של הפיונר אז זה סתם לא שווה את זה? האם יהיה הבדל ?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by Flea,

הייה טוב אז אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות רמקולים סוףסוף. אז כמובן יש את הATP3 שכל העולם ממליץ עליהם, והיום שמעתי אותם בחנות- נראים ונשמעים סבבה..באס,טרבל שנינתים לכיוון.. עולים 340 לידם יש את הVS4121 בKSP שאפשר להשיג ב330. אז מה לדעתכם הכי טוב והכי כדאי\משתלם לקנות? כמו שהבנתם, מערכת 2.1 בשביל מוסיקה, איכות שמיעה ונוחות שימוש כמו: שלט ווליום, כיוון באס,טרבל - אלה הדברים שחשובים לי. אז..תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Wizard Of Oz,

מישהו מכיר תוכנות שיכולות לעשות דיסטורשן לגיטרה שמחוברת למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by kikkler,

אני מחפש זוג רמקולים למכונית, מכיוון שאלה שיש לי כרגע משמיעים יותר רעש ממוזיקה אני אשמח לשמוע הצעות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אשמח לדעת איזה מהם יותר כדאי לקנות, עדיף גם עם נימוקים http://www.iriveramerica.com/prod/multi/pmc_120.aspx http://www.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=9882&nav=2 תודה מראש לכל עוזר, ואני מאוד מקוה שלא ינעלו לי את זה :-\

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by amit_p,

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הנגן, יתרונות וחסרונות, בעיקר מול האייפוד!

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  23. שלום לכולם , רציתי את עזרתכם - יש לי כרטיס קול של CREATIVE עם יציאות לראשיים לסנטר ולאחוריים. ( הכרטיס הוא AUDIGY 2 ואין לי יציאה אופטית ) בכל מקרה הכרטיס מחובר לרסיבר YAMAHA מהיציאה הירוקה ( היציאה הראשית לקדמיים נדמה לי ) עם כבל שבצידו האחד יציאה אחת ( מהכרטיס קול ) ובצידו השני RCA אדום לבן המפורסם. חיברתי את זה לאחת הכניסות ברסיבר ימין ושמאל כמו שצריך. עד פה הכל בסדר רק שאני לא מבין איך אפשר אם בכלל לנצל את הכרטיס והרסיבר שאני אשמע AC3 אמיתי כמו ב DVD . זאת אומרת שלפי ההגיון שאני חשבתי שקורה זה שאני מנגן סרט שהוא AC3 מהמחשב אז למרות שאני מחובר ב RCA סטיראו הרסיבר אמור לעשות את ההמרה ל AC3 . מה שקורה בפועל זה שאני שומע סרטים בכל הערוצים אבל נראה לי שהוא סתם מפזר את הסט…

24. Started by tomz,

שלום, הגיע לידי רדיו דיסק לרכב בדגם המוזכר למעלה, הוא הגיע מארהב וכמו שאתם בטח יודעים השיטת שידור שמה טיפה שונה, כל תחנה קופצת ב2 ובישראל קופצת ב0.5 עכשיו רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשנות את השיטה ל0.5, לא מצאתי בחוברת איזכור לזה ועברתי על כל האפשרויות של הנגן רציתי גם לדעת אם יש את הדגם בארץ כי אז אולי אני יוכל לפתור את הבעיה מול היבואן תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shayks,

היי, עד עכשיו היו לי רמקולים 2.1 של CREATIVE SBS390 ומאוד הייתי מרוצה מאיכות הצליל. קניתי השבוע Logitech Z323 והתאכזבתי מאוד, הצליל היה עמום לעומת הקודמים, והחלטתי להיפטר מהם ולהשקיע במשהו טיפה יותר טוב. עוצמה היא לא שיקול מרכזי אלא עושר הצליל, גבוהים נקיים, בס משתלב טוב. הדגמים שמצאתי בZAP הם MicroLab FC330/FC530 SonicGear Evo 7/8 אבל אין לי מושג אם איכותם עולה על זו של הלוג'יטק...אם התקציב לא מספיק למשהו טוב, הוא מעט גמיש כלפי מעלה. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.