אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כעיקרון יש לי בבית 5 רמקולים של 5.1 ואני צריך רסיבר כדי לחבר אותם למחשב\DVD כדי להפיק מהם משהו. תקציב בערך אלף+- יש המלצות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מדבר על עיברית בשמות הקבצים והטאגים ולא על תפריטים בעיברית.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LM-M140&Cat2Cat1ID=1323&Cat2ID=0&DeptIDReq=&aff=bazman רוצה לשמוע מכם. ;D תודה.
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רב בעקבות הידיעה שפרסמתם באתר[על הלוגיטק החדשים] התחלתי לחשוב על איזה משטח הכי מומלץ לשים את הסאבוופר? עד כמה זה משנה? מה עדיף - משטח פרקט, רצפות, או מתכת בכלל? תודה מראש, אבי.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הי לכולם. אני צריך רמקולים חדשים למחשב לצורך שמיעת מוסיקה מדי פעם וגם סרטים ומשחקים. אני לא אאודיופיל, לא צריך עוצמות מטורפות, והדרישה היחידה שלי היא שהם לא יעשו רעשים סטטיים מעצבנים כמו שהרמקולים הנוכחיים שלי עושים. (הממ.. בעצם יש לי אותה בעייה כמו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236446.msg2077557#msg2077557 רק שאצלי זה נפתר כשמחברים אוזניות) אז לסיכום - הכי זול פשוט ולא עושה צרות שיש, במסגרת התקציב (ייתכנו חריגות קטנות) תודה!
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אז אם זה לא תעבירו... רציתי לדעת מה הנגן DVD למחשב הכי איכותי וטוב לא משנה לי כמה הוא עולה ורציתי לדעת גם אם היום יש עוד נעילת איזורים כמו שהיה פעם אחרי כמה צפיות בסרטים אם יש אזאיזו תוכנה מבטלת את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הסט הזה - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1729940 אני יודע שזה לא שיא האיכות אבל אני ממש לא אודיופיל פשוט אני רוצה מערכת טובה יחסית... עכשיו השאלה היא כזאת: המגבר (רסיבר) שמגיע בחבילה הוא PROSOUND דגם PAV-3000 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו עם כבל קואקסיאלי או שיטה אחרת כדי לשמוע מהמחשב ב 5.1??...(יש לי כבר סאב לא קשור לחבילה הזאתי)
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי חשק עז לשמוע מוזיקה כמו בנאדם (או משהו קרוב לזה). אני מעוניין בהמלצות לרסיבר סביר ורמקולים סבירים. המטרה העיקרית היא לשמיעת מוזיקה, אולי מתישהו זה ישמש למערכת קולנוע ביתית או משהו. אבל בעיקר למוזיקה. אני מניח שהתקציב הוא בערך 3500 שקל (נו, מה לעשות, אני סטודנט). אעריך את עזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ויתרתי על הרעיון של טלויזיה+מערכת קולנוע כרגע אני אקנה רק טלויזיה! אני רוצה בסביבות 42 אני לא יודע מה עדיף LCD או פלזה! אם אפשר הסבר מה עדיף והצעות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות לו STOP כמו שצריך והוא רושם לי THE DEVICE GENERIC VOLUME CANNOT BE STOPPED RIGHT NOW.,TRY STOPPING THE DEVICE AGAIN LATER. וזה לפעמים עושה את זה ולפעמים לא מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת ומה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה אוףףף :'(
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
1.מה עדיף לקנות מבין הנגנים הניידים האלה? 2.מה היתרונות של הav340 על הav440? 3.האם גם לAV340 אפשר להעתיק תמונות ישירות ממצלמה דיגיטלית (לא זאת שמתחברת למכשיר אלא אחרת)? 4.מישהו יודע מה המחירים שלהם? 5.מה יותר איכותי archos או iriver?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי סאב וופר cerwin vega ve 28s הוא התחיל לעשות לי רעשים פק פק ולפעמים רעש נמרח כזה פחחחח.. עכשיו החלפתי פעמיים את הכבל של הסאב לרסיבר לא עוזר.. כשהוא עושה רעשים אני כיביתי את הרסיבר ועדיין יש רעש אחר כך ניתקתי את הכבל והיה רעש.. מה שאומר שהבעיה לא מרסיבר החלפתי את הכבל של הסאב לחשמל ולא עוזר... (כמובן עם 3 פינים) ניסיתי לחבר תפלא ועדיין יש רעשים... מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ואם דרוש תיקון מה יהיה בערך העלות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה התעניינתי במגוון מוצרי היי-פיי בנוגע לסדרת שדרוגים מתוכננת אצלי ואצל חברים, בין השאר אוזניות. המוצרים של Beats לא ממש תפסו לי את העין, אולם לא יכלתי להתעלם מעובדה מאוד מעניינת - דרך השיווק ותיאור המוצרים שלהם מזכיר חברת אודיו מצליחה אחרת, הלו היא Bose. מיעוט עד העדר כל מפרט טכני, שימוש בסופרלטיבים פסאודו-אודיופיליים, התהדרות בטכנולוגיות יחודיות, חדשניות ובעלות שמות מפוצצים ומתקפת שיווק אדירה בערוצים פופולריים ותוך התעלמות מהערוצים "המקובלים בתחום". בסופו של דבר, כמו במקרה של Bose מדובר בהצלחה שיווקית אדירה.סתם דימיון פרוע?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעת צפייה בסרטים ומוזיקה מה הבעיה? חיברתי את כל החוטים לפי הצבעים. הרמקולים הם של LOGITECH תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רעשים של בזזז מהרמקולים שאני מדליק את הסאב, זה לא הכרטיס קול זה לא הרמקולים עצמם (CREATIVE 4.1 CAMBRIDGE ) וזה לא מגנט שמפריע זה הסאב, כל רמקול שמחברים אליו הוא משדר לו בזזזז כזה מעצבן, שומעים מוזיקהו הכל אבל יש בזזזז תמידי כזה ברמקול.. מה זה ? ועוד שאלה חשובה !!!! אם אני קונה סאב חדש, הרמקולים יתאימו או במילים אחרות לכל הסאבים אותו חיבור לרמקולים ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי גיטרה אקוסטית ...אני קונה לה מיקרופון מיוחד כדי להתחבר איתה למחשב מישהו מכיר תוכנה בשביל לעבוד עם זה? כאילו תוכנה שאני יוכל לשנות את הסאונד של הגיטרה להוסיף אפקטים ודיסטורשן..? מקווה ששמתי את זה בפורום המתאים תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה המחשב שלי בחדר מחובר לטלוויזיה ואני רואה סרטים (720,1080) כבר הרבה זמן ובלי בעיות לפני יומיים הורדתי כמה פילטרים למחשב ומאז יש לי בעיה עם הכתוביות לא משנה באיזו תוכנה ניסיתי זה מציג לי כתוביות כפולות כאילו כתוביות בקטן ממש ועליהן את הכתוביות שאני אמור לראות עכשיו גם אם אני כביכול מבטל את הכתוביות בתוכנה (ומשאיר את הקובץ) זה עדיין יראה לי את הכתוביות הקטנות. ככה זה נראה וזה ממש משגע אותי ואין לי שמץ של מושג למה זה קרה... בבקשה עזרה אם מישהו יודע למה זה ככה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שלי שיהיו 5.1 עם עוצמה ואיכות מחפש משו בסגנון של הLogitech X-530 השכוחים חחח אין תקציב מוגדר כרגע...
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני הולך להוציא רישיון, והחלטתי שבכסף שיישאר לי בצד אני אשדרג את המערכת רמקולים שיש לי כרגע (Altec Lansing ATP3)... התקציב המשוער הוא בסביבות ה-1000 שקלים, אני יודע שזה דיי נמוך ואני מעוניין לדעת במה הכי כדאי להשקיע בתקציב הזה מבחינת איכות סאונד, אמינות וזמינות באזור שלנו... אני כמובן מדבר על מערכת 2.1 שהיעוד שלה יהייה לשמיעת מוזיקה. מה ההצעות שלכם?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הדגם הראשון עולה 210 ש"ח, השני 330 ש"ח. יש הבדל משמעותי באיכות? עוד אפשרות: Philips A2.310 בשלוש מאות ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שיש לו סוללה פנימית של 40 שעות(!!) שזה טוב, וחוסך קניית בטריות חיצוניות.. הוא גם אמור להיות הFLASH הכי טוב של IRIVER (כרגע לפחות)
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני חושב למכור מערכת חלקים שכרגע יש לי כדי לקנות (אני חושב עם יהיה משהו טוב עכשיו) מדובר במגבר/רסיבר ONKYO TX82 די ישן שנת 92-93 אם אני לא טועה סך הכל יש לו ערוץ A לשני רמקולים וערוץ B לעוד שני רמקולים אקוולזייר ROTEL RE-830 זוג רמקולים JBL TLX-6 AKAI טייפ דאבל קסט מעולה ואחרי זה מה לקנות??
-
שלום! אני מעוניין לקנות נגן MP3-CD של RIO בארץ. איפה אפשר למצוא חנות שמוכרת את זה? (רצוי גם עם סניף לא-וירטואלי) גם חברות אחרות זה בסדר, כל עוד הנגן טוב. ואם כבר בעניין הזה, אם יש לכם נסיון עם נגנים כאלו אנא כתבו את דעותיכם כאן. בקשר לביקורות באתר, הנגנים האלו כבר עבר זמנם ואני רוצה נגן מהדור החדש. בתודה מראש, NerdX
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי איזה שמועה על זה פעם מישהו יכול לאמת או לשלול?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, מקווה שאני רושם בפורום הנכון ברצוני להתחבר לשירות של הערוצים החינמיים של עידן פלוס אך איננו מבין בזה כלום.. אבקש עזרתכם בהמלצה על ציוד מתאים שכולל סטרימר אלחוטי שאפשר לראות דרך הטלויזיה סרטים הנמצאים במחשב כמו כן, בממיר הזה של עידן פלוס צריכה להיות אנטנה פנימית? או שיש צורך לחבר אנטנה חיצונית? לא הבנתי את הנקודה הזו... (יש או אין כאלה עם אנטנה פנימית) יש גם משהו שראיתי באינטרנט אבל אני לא רוצה לקנות משהו רק בגלל פרסום בגלל שאני לא מבין בזה כלום... http://stockcenter.co.il/product_info.php?products_id=116961 בתודה, אלי.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-