עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב , זו אולי לא "חדשה" כל כך חדשה , אבל למי שעוד לא ניתקל : הגירסה הבאה של נגן האמ פי WINAMP מסידרה 2 (2.9) תכלול תמיכה מובנית בIPOD של אפל , בנוסף לעוד חידושים וכנראה ספרייה קצת יותר מתקדמת. אלו חדשות מאוד טובות לבעלי האייפוד שמשתמשים המון בווינאמפ שמאפשרת ליצור ליסטים בקלות בעזרת שני כפתורי עכבר באקספלורר וגרירה פשוטה - אך לפני זה התוכנה והשימוש בה עם האייפוד צריכים לעבור את מבחן הניסיון ואני רואה את זה כ "הטובים ביותר הולכים עם הטובים ביותר " הנה לינק...

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  2. Started by yuvalbar84,

שלום לכולם רכשתי טלויזיה של SAMSUNG D550 40" ובמעמד ההתקנה הסביר לי המתקין שהמכשירים החדשים האלה רגישים מאד לנפילות של מתח ושאר ירקות וניסה למכור לי איזה מוצר העונה לשם: Extreme V.D.P.S ראו קישור: http://blogerim.co.il/product-matkin-p1860.html הוא רצה עליו 200 ש"ח. אבל אני סירבתי לקנות לפני שאני מברר מה איכות המוצר ובמה בכלל מדובר. ופה אתם נכנסים לתמונה האם המוצר הזה באמת יגן על המסך שלי ? האם המחיר שהוא נתן לי הוגן או שאפשר להשיג בזול יותר ? האם יש מוצר אחר שתמליצו עליו ? (רצוי במחיר זול) אני לא פנאט בנוגע להגנה הזאת, מה גם שיש לי אחריות של 5 שנים, אז לא איכפת לי לממש אותה במקרה והטלויזיה נהרסה, זה נראה לי עדיף על לקנות מוצרים במאות שקלים . בקיצור, תובנות ופתרונות זו…

• 12 תגובות
    • 11k צפיות
  3. Started by danvis,

ברשותי נגן Mp3, כאשר אני מעלה לנגן שיר בפורמט wma, כשלשיר יש הגנת drm,הנגן כותב לי "format error". איך אני יכול להתגבר על ההגנת drm?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by huber,

שלום. יש ברשותי כמה סרטים שהתרגום היחיד שאני מוצא להם הוא בפורמט SUB. לצערי התוכנה עימה אני עובד בד"כ (AVIAddXSub) לא מקבלת את הפורמט הזה וכשניסיתי לבצע המרה התרגום משתבש (הוא כבר ל מסונכרן נכון לסרט). מישהו מכיר תוכנה כמו ה AVIAddXSub שמדביקה כתוביות לסרט רק לפורמט SUB?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by coolmeen,

אני צריך תוכנה שמציגה, כמה רעש מציג השיר נגיד אני שם את השיר my band של אמינם בתוכנה של winamp, והתוכנה מראה לי שכאשר הוא צועק עוצמת הרעש מגיעה ל 20 dba, או כל תוכנה אחרת אם יש דבר כזה, זה נועד לבדיקת סבל שלי ביחס למאוררים שאני עומד לקנות

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by 11GnR,

שלום היום קניתי את הMICROLAB SOLO6C חשבתי על זה המון לפני שקניתי ומצאתי אך ורק מיקום אחד אפשרי לרמקולים ולשולחן בחדר, אין שום אפשרות להחליף מיקום של משהו, כל רעיון שיהיה יגרום להמון בעיות בתפקוד של הדברים בחדר. עכשיו במיקום הזה יש לי הדהוד ממש ממש כבד באזור ה100-150 הרץ. ניסיתי לשים את הרמקולים בקצה השולחן ולהתרחק ולשמוע ככה וזה נפתר לגמרי והיה נשמע מדהים, ואגב זה גם היה נשמע הרבה הרבה יותר חלש מאשר המיקום שעושה הדהוד. (אבל זה מיקום רק לבדיקה כשאני יושב באמצע החדר לרגע, לא משהו אפשרי.) הנה תמונה של המיקום הנוכחי של הרמקול השמאלי, הימני ממוקם בצורה דומה ישר מול הקיר בצד ימין אבל אין לידו ספריה. לרמקולים יש פורט אחורי שמגדיל מאוד את הבעיה. אבל גם כשדחפתי אל הפורטים את ה…

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  7. יש לי דיוידי מסוג DVD ITT BR5020 ושאני מכניס דיסק וידאו הוא נכנס למין "תוכנת השמעה" או משהו כזה בדיוידי ומשמיע רק סאונד.. מה אני אמור לעשות?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by WIZARD221,

יש לי דיוידי של אפקס ויש קבצים שהוא רק משמיע ולא מציג מה הבעיה? ואיך לתקנה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by OmerS,

היי, יש לי דיסק AUDIO שכל מערכת סטריאו נורמלית קוראת טוב מאוד, המחשב משום מה, לא קורא אותו, לאחר בירורים הבנתי שיש הגנה על הדיסק. כיצד אפשר לפרוץ אותה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כשאני מדליק את הרסיבר הוא גורם לטלוויזיה לרקוד עד שאני מכבה את הרסיבר. הרסיבר נמצא מתחת לטלוויזיה והיא מספיק רחוקה ממנה לטעמי, יש מרחק של לפחות 20סמ וגם חתיכת עץ המפרידה ביניהם, אבל זה עדיין קופץ!! כרגע ממש אין לי מקום אחר לשים את הרסיבר. האם יש משהו שאפשר לעשות??

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  11. אהלן. קניתי היום את הX5 מבאג . הגעתי הביתה והדבר הראשון שעשיתי זה לחבר את הנגן למטען (הכוונה היתה ל16 שעות כמו שהמליץ לי המוכר). אחרי בערך חצי דקת טעינה פתאום הנגן כותב לי שהטעינה הושלמה ואז כיבה את עצמו. זה היה נראה לי מאוד מוזר , במיוחד כאשר ביררתי עם המוכר שהמכשיר חדש לגמרי ואף אחד לא נגע בו (כלומר לא מכשיר תצוגה). איך יכול להיות שמכשיר שצריך להיות מוטען 16 שעות יטען אחרי חצי דקה בלבד. אז חיברתי אותו שוב למטען , ושוב , אחרי חצי דקה הוא שוב החליט שהוא נטען לגמרי ומכבה את עצמו. לפעמים הוא נכבה ככה סתם ואז אני צריך לשחק קצת עם החיבור ושוב הוא נטען לחצי דקה. התקשרתי למוקד תמיכה ארצי של באג ושם התומך אמר לי להדליק את המכשיר . לא הבנתי בדיוק בשביל מה , הרי תמיד אומרים שקודם…

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  12. כשהיה לי את הXP יכולתי לשנות את העוצמה של כל רמקול (יש לי רמקולים של מחשב בתור קדמיים ומערכת סטריאו בתור אחוריים) עשיתי כך שהקדמיים ייתנו חצי מהעוצה שהם נותנים ועוד כמה דברים, אבל עכשיו אין לי את כל האפשרויות האלה. מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  13. שלום הלוח אם : Gigabyte P35 DS3L והדרייבר לא רוצה להיות מותקן,זה כלהזמן אומר שהחומרה לא זוהתה,. הורדתי אלף פעם את הדרייבר גם, לא רק מהדיסק התקנה. והוא מתקין,ובאמצע אני מקבל שגיאה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  14. פרסמתי נושא הדן בבעייה זו לפני מס' ימים אך לא ניסחתי בצורה מובנת ונכונה את השאלה שלי ולכן גם התשובה לא התאימה למקרה,לכן אפשר למחוק את הנושא הישן במידת הצורך. הנושא הישן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528686.0 הבעייה: יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 עם כרטיס מסך GeForce GT 525M רץ על וינדוס 7 64 ביט,מעודכן לדרייברים החדשים ביותר של nvidia. אני מחבר אותו דרך חיבור HDMI לטלויזיה toshiba 32av700v שהיא 32 אינץ' והרזולוציה שלה כפי שרשום בuser manual היא 1366x768. כאמור כשאני מחבר את המחשב דרך HDMI לטלויזיה,הדרייברים מגדירים את הטלויזיה להיות על 1920x1080 1080p כאשר 1920x1080 מוגדרת בדרייברים כ"רזולוציה הטבעית" של הטלויזיה שזה לא הגיוני כי הטלויזיה היא: א)HD …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שבת שלום לכולם האם קיים פתרון זול(עד 600 שח) שיכול להריץ xbmc, סרטים ב720p, שהוא בגודל קופקטי עם כניסת usb? תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום קיבלנו טלויזיה פלזמה 42" ישנה ודלה בחיבורים יש: RCA, קומפוננט, VGA - מכל אחד יש חיבור אחד בלבד ב-WDTV יש: RCA, HDMI הממיר יס מחובר בינתיים ל-RCA זה אומר שאם אני רוצה את ה-WDTV אני צריך להחליף השאלה שלי היא כזו: האם כבל פשוט(ראיתי שיש ממירים אקטיביים) HDMI לקומפוננט יעבוד ? אני מניח שאם כן זו האופציה האיכותית ביותר אם לא - האם HDMI-VGA יעבוד ? ואם כן האם זה בכלל עדיף על RCA ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מה הדרך הטובה ביותר לחבר נגן MP3 לרכב? או יותר נכון מה הדרך הכי טובה וזולה (בעייתי הא?) לשמוע MP3 בקלות באוטו מבלי לצרוב דיסקים? אז יש מכשיר עכשיו שמתחבר למצית של הרכב ונקרא MP3CAR ויש לו כניסה לכל דיסק און קי. אתה מחבר את הדיסק און קי למכשיר כשאתה נכנס לאוטו והמכשיר הקטן הזה משדר בתדר FM למערכת של האוטו את השירים שעל הדיסק און קי ואתה שומע את המוזיקה כמו תחנה ברדיו(אין קישור ישיר בין המכשיר לרדיו ברכב- מגניב הא?). האפשרות השניה היא פשוט לחבר מיני פי אל מאחורי המערכת ברכב ולהוציא את החוט שיתחבר בצד השני לנגן MP3 שיש לך (חייב נגן במקרה הזה ולא רק דיסק און קי). יש לציין כי במקרה הזה יש צורך גם בבטריות לנגן בניגוד לאפשרות הקודמת. האפשרות השלישית היא כמובן לקנות מערכת שקוראת …

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by ZeppeliN,

אז ככה, אני רוצה לדעת מה הדרך הטובה ביותר להעביר שירים מדיסק CD רגיל (דיסקים מקוריים) למחשב. השתמשתי עד כה בApple Lossless שיש ב iTunes. זה הכי טוב ? (ממה שיש לאייטונס להציע) אגב, מה זה אומר שיש דיסק שרשום עליו Digitally Remastered?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי טלוויזיה של PHILIPS מידי פעם אני רואה עם המשפחה סרטים בסלון.. משום מה אין לי מושג למה שאני מחבר דיסק און קי או כונן קשיח חיצוני שיש לי לטלוויזיה הטלוויזיה פשוט לא קוראת את התוכן.. אני רואה את התיקיות בטלוויזיה אבל הם פשוט ריקות כאילו הוא לא מזהה את הפורמט (ויש לי הרבה מאוד דברים בכונן... לא מאמין שהוא לא מזהה אפילו דבר אחד) בכל מקרה עד עכשיו אני פשוט מעביר את המחשב לטלוויזיה ומחבר דרך AUX למערכת קולנוע וכבל VGA אבל זה מסובך מידי לנתק את כל המחשב להעביר אותו למצוא לו מקום בסלון, גם מה עם המקלדת והעכבר אני מחפש את הדרך הפשוטה ביותר אין לי בעיה גם לקנות את מוצר מסויים פשוט להעביר סרט ולראות אותו אני לא מבין בזה יותר מידי סטימרים או TV STICK.. יש איזה שהיא ד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by אבי11,

שלום אני רוצה להתקין מערכת קולנוע ביתית. אין לי כל ידע בנושא. אשמח לקבל הדרכה בדברים הכי בסיסיים, ממש להתחיל מ"א". אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מידע/אתר שמפרט את הדברים - כאמור למתחילים. תודה

21. Started by Mr.Pepo,

שלום יש לי אייפוד דור רביעי 20GB. ואתמול אחרי ריצה קצרה הנחתי את האייפוד בחדרי כאשר הוא היה כבוי, שבאתי לקחת אותי איתי לבית ספר ולהדליק אותו לקח לו כמה שניות להדלק, ושמעתי את ההארד דיסק מתחיל לפעול, רציתי לדעת למה האייפוד עושה את זה, ולמה? בדרך כלל שאני מניח אותו אני מסוגל להדליק אותו תוך שניה, אבל משום מה ההארד דיסק שלו היה צריך לעשות משהו כדי שאני אוכל להשמיע שירים... עוד בעלי אייפוד מודעים לתופעה?

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  22. ובכן, הכותרת אומרת הכול. מה ההבדל באיכות בין צריבת MP3 על דיסק לניגון במערכת סטריאו, בין 196KPBS ל128KPBS? האם יש הבדל ניכר? הוא ניתן להבדלה בקלות? תודה!

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by day-V,

יש לי כרטיס קול creative שש ערוצים של 16 ביט ורמקולים של קריאייטיב T5900 אם אני אחליף את הכרטיס קול לכרטיס של קריאייטיב 6 ערוצים של 24 ביט אני ארגיש איזשהו הבדל באיכות של מוזיקה או רק במשחקים או מה?<?<

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zy2000,

שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין full HD ל HD READY אני רוצה לקנות מסך בעל שתי כניסות HDMI אבל הוא לא FULL HD . מה החסרון פה? האם שווה להשקיע כמה מאות שקלים נוספים עבור full hd ? מדובר במסך LCD TV MAGBF26 תודה מראש חברים

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. יש לי התלבטות גדולה מאוד ..אחותי כרגע בניו יורק היא היתה בBEST BUY + ב B&H ..וH10 בגירסאת 6 גיגה עולה שם 280 דולר ...בארץ המקום היחידי שכרגע אפשר להשיג את הגירסא הזאת זה ב http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh10-6&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 והוא עולה של 1850 ש"ח הבדל של 600 ש"ח!!!! אבל הבעיה היא לא הכסף אלא זה שהבנתי שעם הגירסא האמריקאית יש הרבה בעיות ויש לו הגנות על זכויות יוצרים + אי אפשר להשתמש איתו בתוכנה IRIVER PLUS אלא רק בWINDOWS MEDIA 10 + שהמחשב לא מזהה אותו ככונן חיצוני האם הבנתי נכון ?!?!?.....או שאני סתם פרנואיד ...אנא מי שמבין בזה שיעזור לי דחוף אחותי חוזרת ביום ראשון!!!! אז ההתלבטות שלי היא כזאת --------------------------- 1האם ללכת על …

• 4 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.