אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
למבינים אני רוצה לראות שידורי YES או HOT דרך המחשב בלבד ,שכרטיס כלשהו יקלוט את האות דרך קומפוננט או HDMI למחשב המחשב יצבור את המידע ונגן של PDVD8 בלבד !!! ישדר זאת ONLINE ( בהפרש של כמה שניות ) יש לשים לב : אני לא מעוניין בשום נגן אחר או מכשיר מקליט אחר ורק השיטה הנ"ל שציינתי ראיתי אצל אדם איך שזה עובד ולכן מעוניין לדעת מאדם שמבין איך כן ניתן לעשות זאת
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בטלויזיה "42 למטרות הוט/יס , DVD. כמו כן אני צריך שיהיה לו חיבור USB להורדות סרטים דרך דיסק קשיח נייד וחיבורם לטלויזיה. התקציב שלי הוא כ-5000 ש"ח. חשבתי על זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=721285 הוא אמנם קצת חורג, אבל אם הוא באמת כזה תותח אני חוטף אותוD: מישהו מכיר ביקורות/מישהו התנסה איתו כדי לראות שהוא באמת כזה טוב? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה חבר'ה אני מתכוון לקנות אוזניות, אני מחפש אוזניות בעל באס מרשים לשמיעת מוזיקה נטו. (טראקים, האוסים דאנסים וכו') ואולי קצת סרטים ומשחקים, לא משהו רציני. השאלה שלי זה איך האוזניות Sennheiser HD280 Pro והאם תג מחיר של 500 ש"ח (חדשות) זה סביר? האם יש משהו עדיף בתקציב הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה אני מקווה שהנושא נימצא בפורום הנכון. אני רוצה לקנות כרטי טלוויזיה שיהיה איכותי במחיר של כ 500 שקלים, שהוא יכול להיות PCI או PCIe x1 . איזה כרטיס טלוויזיה הייתם ממליצים לי. רצוי שהתוכנה שלו והדרייברים יתמכו ב XP וויסטה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קניתי טלויזית LCD 42 של PHILIPS FULL HD דגם 5603d אני מנסה לחבר לטלויזיה מחשב עם קבל HDMI-DVI אבל מה שקורה שהתמונה כל כמה שניות נעלמת כרטיס מסך 8800GT sonic 512 mb בהתחלה חיברתי עם מתאם DVI HDMI וקבל HDMI וגם אז היה אותה בעיה הקבל הוא 3 מטר כשאני מחבר לכרטיס מסך דרך RGB אני מקבל תמונה קבוע בעיה שאז הרזולוזיה היא 1080i ולא 1080p תמונה פחות ברורה יש למשהוא מושג מה סיבה שיכולה להיות לבעיה של HDMI?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי שנושא מסוג זה דווקא יופיע ב- FAQ, אך לא מצאתי שם מענה. להלן פירוט לנידון: 1. ברצוני לראות ערוץ אחד אך להקליט בו-זמנית ערוץ אחר. 2. ברור שניהול הצפייה וההקלטה הוא דרך HTPC עם כרטיס טלויזיה. 3. הצפייה יכולה להיות הן מתוך הדיסק הקשיח או ישירות מערוץ IN. . בעוד שההקלטה היא של הערוץ הנכנס לכ.טלויזיה 4. האם לצורך כך צריך 2 כרטיסי טלויזיה או 1 מיוחד? 2 דיסקים קשיחים? אשמח לתשובה עקרונית, אין צורך לתמחר (בינתיים תודה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה ההבדל בין אוזניות סגורות(Closed-Ear) לבין אוזניות פתוחות(Open-Ear)? יש לי אופציה לקנות את אותם האוזניות בClosed-Ear או בOpen-Ear, אז מה כדי לי לרכוש? והאם האוזניות הפשוטות של ה 30 שקל, הם אוזניות פתוחות או סגורות? אשמח לקבל תשובה מקיפה וברורה. תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות על מערכות רמקולים. 1.אם יש לי מערכת רמקולים dolby digital 5.1 שאני מחבר למחשב, ושם אני מריץ שיר שהוקלט על שני ערוצים. האם אני ישמע בכל ערוץ של מערכת הרמקולים אות שמע אחר? או שאני ישמע רק בשתי ערוצים בגלל השיר? 2. אם אני רוצה לחבר למחשב מערכת רמקולים, נניח dolby digital 5.1 אז אני יהיה חייב לרכוש כרטיס קול תומך ב 5.1 ערוצים? כלומר, אם אני יחבר את המערכת רמקולים למחשב ישן שבו כרטיס קול סטריאו(2 ערוצים) אז אני ישמע בשני ערוצים במערכת הרמקולים? אשמח לתשובות על שני השאלות, תודה וערב טוב.
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום. ברשותי אוזניות שנייזר PX 100 שמהן אני מאוד מרוצה. לאחרונה התחיילתי(מלשון, נהייתי חייל) וככזה החלתי להשתמש די הרבה בתחבורה ציבורית(די הרבה מבחינת שעות נסיעה, לא די הרבה נסיעות). כמובן שאני בוחר להעביר את הזמן עם מוזיקה. ברשותי נגן של Iaudio. הI7. כפי שציינתי בהתחלה, ברשותי אוזניות שנייזר PX 100 שאני מאוד מרוצה מהן. אממה, מדובר באוזניות "פתוחות" שכאשר הווליום בהן יחסית חזק רבים מיושבי האוטובוס/רכבת האחרים שומעים את מה שאני שומע גם כן(ולכן אינ לא יכול לשמוע פורנו ווקאלי, הז'אנר המוזיקלי האהוב עליי) מה שגורר אותי להחליש בניגוד לרצוני, על מנת לא להפריע למנוחת הסובבים. כמו כן - אני גם יכול "לשמוע" את אשר שמסביבי - דבר רצוי לעיתים אך לא רצוי לעיתים אחרות. אצי…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למטרת מוזיקה וסרטים רצוי אוזניות כפתור על איזה דגמים אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי! אני מחפש ממיר מ-VGA (יציאה רגילה של כ.מסך) ל-SVideo או RCA מה שמצאתי בינתיים זה את המוצר הזה: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5895#middle עמוד המוצר אצל היצרן:http://www.lenkeng.com/EngLish/zlk2000.asp עמוד המוצר באתר קניות בחו"ל עם הסברים: http://www.lenkeng.com/EngLish/zlk2000.asp כמה שאלות: 1) באופן כללי, המרה כזו עובדת בצורה טובה? האם יראו ברור על טלוויזיה 29 INCH? 2) מישהו מכיר את המוצר שמצויין למעלה ויכול להמליץ/לא להמליץ לגביו? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על דגם מומלץ של טלויזיה לסלון 42"? והאם 42" נחשבת לפלסמה או ל-LCD? שמעתי שסמסונג ו-LG נחשבות לטובות בתחום, האמנם?
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי.. אני כבר הרבה מאוד זמן חיפשתי לי אוזניות שיתאימו למוזיקה שלי. בסופו של דבר הבחירה שלי הייתה ה-Alessandro MS-1 שעלו לי 99$ כולל משלוח. אני מאוד מרוצה מהאוזניות, אבל עדיין אני מרגיש טיפה מאוכזב, אני ציפיתי שזה יפיל אותי לקרשים. מקודם היה לי מערכת סטריאו של aiwa שאני לא חושב שנחשבת טובה מאוד, ועם האוזניות אני ציפיתי שאני "ארגיש" יותר את המוזיקה וזה יהיה יותר "אמיתי". לא יודע איך להסביר את זה. המוזיקה שלי היא MP3 ברובה באיכויות בינוניות לרוב אבל גם עם מוזיקה בפורמט Lossless שיש לי ממוזיקה מקורית אני מרגיש את הפספוס הזה. אפילו עם דונאלד פייגן - נייטפליי שאמור להיות איזה עילוי מבחינת איכות ההקלטה אני מרגיש שזה לא זה, יש לי כרטיס קול מובנה. מה הבעיה? הבעיה אצלי? המקור שלי…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחבר את המחשב שלי לATP3 ורסירבר. 1. אני רוצה לקנות מפצל PL3.5 ל- 2 יציאות נקבה PL 3.5 רציתי לדעת אם חיבור דבר כזה לכרטיס קול פשוט של קריאטיב שיש לי עכשיו וכל פעם שמיעה במערכת אחרת לא יהיה עליו לעומס שיגרום לשריפת יציאה (דבר שקרה בלוח אם שלי )..? או שכל פעם לנתק ולחבר את הכבל של המערכת שאני ירצה לשמוע ממנה תהיה אופציה בטוחה יותר? 2.אני מחר קונה 2 מאריכים PL זכר ל PL נקבה כל אחד 5 מטר ואז כבל שמתפצל ל2RCA רציתי לדעת אם זה יגרום לירדה באיכות השמיעה מבחינת האורך של הכבל. אני קונה אותם מחר אז חשובה לי הדעה שלכם. אני מתכוון לשמוע בסטריאו, זאת אומרת לא כל חמשת הרמקולים אלא רק ה-2 הקדמיים לצורך מוזיקה בלבד. לא סרטים ולא משחקים. המוזיקה שתושמע תהיה באיכות MP3 320KBS ג…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם עליהן? איך שומעים בהן? מוכר באחת החנויות אמר לי שהן המחליפות של K324P אבל מבדיקה באינטרנט הבנתי שהן לא המחליפות שלהן ושהן הרבה פחות טובות. אותו כנ"ל על דגם K330 שגם בו אומרים ששומעים לא משהו. יש לי נגן COWON D2, שווה להשקיע בK321? אם לא, מישהו יודע איפה עוד אפשר להשיג K324?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה שווים זוג רמקולים סראונד Koda דגם 104S זה ממש חשוב לי מסיבות אישיות אז בבקשה תעזרו... הנה תמונה: http://www.nokout.co.il/images/itempics/K104_large.jpg תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
טוב ככה המחשב שלי בחדר מחובר לטלוויזיה ואני רואה סרטים (720,1080) כבר הרבה זמן ובלי בעיות לפני יומיים הורדתי כמה פילטרים למחשב ומאז יש לי בעיה עם הכתוביות לא משנה באיזו תוכנה ניסיתי זה מציג לי כתוביות כפולות כאילו כתוביות בקטן ממש ועליהן את הכתוביות שאני אמור לראות עכשיו גם אם אני כביכול מבטל את הכתוביות בתוכנה (ומשאיר את הקובץ) זה עדיין יראה לי את הכתוביות הקטנות. ככה זה נראה וזה ממש משגע אותי ואין לי שמץ של מושג למה זה קרה... בבקשה עזרה אם מישהו יודע למה זה ככה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים טובים ואיכותיים למחשב החדש שלי בתקציב של 300-500 שקל. יש המלצות? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רב, ההורים רוצים לרכוש טלויזיה לסלון ושניה לפני שהם קנו החלטתי לעצור אותם ולהתייעץ פה התקציב שלהם הוא כ 5,000 שקל כאשר ניתן להתגמש קצת כלפי מעלה אבל מן הסתם עדיף כלפי מטה (: הטלויזיה תהיה בסלון ומרחק הצפיה הוא כ4.5 מטרים. השימושים יהיו בערך 50-50 (HOT-HTPC) ולא תהיה גלישה באינטרנט או משחקים אלא רק סרטים/סדרות. פלאזמה לא באה בחשבון. יש חלון בגודל ארבע וחצי מטרים צמוד לטלויזיה שמקבל שמש כמעט ישירה בשעות השקיעה וההורים אמרו שהפלאזמות שהם ראו השתקפו יותר מהCRT שיש להם כרגע וזה לא בא בחשבון (: או כמו שאבא שלי הגדיר "אני מעדיף לראות HOT פחות טוב בLCD מאשר לא לראות בכלל בפלאזמה" או משהו כזה.. הם גם ציינו שהם ראו 40" ושזה בהחלט סיפק אותם ככה שכמובן אפשר גדול יותר אבל…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את חווית ההאזנה שלי וזכרתי את השם .EQUATION כמה שווה להשקיע?? האם זה איכותי ושווה?? מצאתי את הדגם בכותרת ב 470 שקל.יש מקומות יותר זולים? אשמח להמלצות לאוזניות טובות ואני פתוח להצעות.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום יכול להיות שזה לא שייך לפה, אבל אני מאמין שאת התשובה אני אמצא פה. אני רוצה לצלם את עצמי מנגן במקלדת אורגן אבל אני רוצה את הסאונד של כרטיס הקול ז"א ללא מיקרופון. וזה משתי סיבות . 1 הסאונד של כרטיס הקול הוא איכותי יתר . 2 אני רוצה לצלם מאוחר בלילה כשאני עם אוזניות מבלי להפריע לאף אחד. יש לי מצלמה של לוג'יטק וכרטיס קול של ESI תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות בעיקר עבור מוזיקה וגיימינג בתקציב של עד 200 שקל , יש עדיפות לחברה: Sennheiser אבל חברה נוספת אחרת תתקבל בברכה, ראיתי באתרים מסוימים את האוזניות האלה http://www.senncom.com/comm/icm_eng.nsf/root/05349 אבל אני לא בטוח אם הם יתאימו לי מבחינת איכות הסאונד והגודל של האוזניה שלא תציק. [br]פורסם בתאריך: 29.03.2009 בשעה 20:09:24 בבקשה תגיבו לי בנושא , זה ממש דחוף אני הולך לחנות ביום שלישי בבוקר
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות את האוזניות האלה: http://www.microsoft.com/hardware/digitalcommunication/productdetails.aspx?pid=006 האם הם מומלצות? הבנתי שהם מתחברות בחיבור USB, זה אומר שיש באוזניות כרטיס קול מובנה או משהו כזה? מפני שזה מתחבר ב USB. איך איכות השמע שלהם? והאם חיבור USB לאוזניות הוא מומלץ ושומעים את הסאונד בצורה טובה? תודה רבה זה ממש חשוב מפשני שאני מענין לקנות אותם השבוע...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים... מה אני צריך לעשות כדי לחבר את הממיר למחשב ולראות טלויזיה במסך המחשב? אילו חלקים אני צריך לקנות? אני אשמח להמלצות ספציפיות... תודה אנשים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לפצל את הוידאו והאדיו בלוח שלי (P5N7A). אני רוצה להעביר את ה AUDIO מה HDMI ואת הVIDEO מה DVI. (אני יודע שאי אפשר להעביר וידאו משתי היציאות האלו בו"ז)
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-