אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם האיפוד שבתמונה , זה איפוד דור רביעי? כי לפי מה שהבנתי בדור רביעי האיפוד נטען דרך המחשב, ולא צריך ספק?- האם זה כך? IPOD20-התמונה: בתודה, מנור
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כפי שפירטתי בהודעה בתקלות חומרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390443.0 כרטיס הקול שלי הלך לגמרי. גם רמקולים אני מעוניין להחליף כי הם עושים לי בעיות. בכל מקרה, לגבי כרטיס קול, אני לא צריך משהו מפוצץ במיוחד, אבל משהו טוב ולא זול מדי וג'נרי. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם שהוא כאמור הלך לעולמו. אני שומע כמעט אך ורק מוזיקה קלאסית, אז באסים למשל זה לא מה שחשוב לי כ"כ ברמקולים, רק שהצלילים יהיו נקיים וחדים. חשבתי על כרטיס הקול הבא: Creative X-Fi Xtreme Audio ראיתי אותו בKSP ב220 ש"ח. איך הוא נחשב? ואיך הדריבריים והתוכנה שלו, יציבים? או שעדיף כרטיס קול אחר (ולא יותר יקר מ250 +-) לגבי רמקולים חשבתי על אלו של JBL http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6148&…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
היי מבחינת צריכה חשמל, מה יצרוך פחות - כרטיס קול built-in בלוח שמוגדר בחלונות לעבוד על מקסימום ווליום ו Soundsticks II של הרמן-קרדון על עצמה חלשה, או להיפך? ההגיון אומר לי שזו התצורה שתצרוך פחות, אבל אני לא בטוח.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני שוקל כבר זמן מה להרכיב ברכב (לאנסר 05) סט רמקולים ויש לי כמה שאלות אבל קודם כל התכנון הכללי: רמקולים לרכב Morel PULSE 6 שתיים לקדימה ושתיים לאחורה בערך כ1000 שקלים ומתלבט עדיין לגבי המגבר לשני המגברים אותו RMS אבל מקסימום W שונה ולכן לא כל כך סגור איזה Mac Audio Z4200 בסביבות ה750 שקל או JBL GTO1004 בסביבות ה1000 שקל המחירים נלקחו מזאפ בלי העדפה מסויימת לחנות ועכשיו לשאלות : 1) לא הבנתי כל כך את העניין שהאלטרנטור נותן חשמל כאשר המנוע עובד ועניין הקבל (לא כל כך יודע מה הוא עושה), האם זה משנה למגבר חזק בעוצמה של 600W או 1500W, ולכן אם אבחר אחד מהם יכול להיות שאצטרך להחליף קבל/אלטרנטור או אפילו מצבר? 2) הרמקולים המדוברים קיבלו הרבה תגובות חיוביות אך יש תמורה …
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב אבל איזה כבל אני צריך ? יש לי גם רמקולים של מחשב microlab solo7c אפשר לחבר אותם לרסיבר ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמספר ימים קניתי מחשב חדש, במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה אשר יש לו בנוסף גם יציאה דיגטלית, בפועל כל העסק מחובר למגבר 5.1 של ימאהה, במחשב הישן לא הייתה לי יציאה אופטית, ובגלל זה רכשתי עבורו כרטיס קול של חברת AUDIOTRAK מדגם MAYA II, כרטיס מאוד איכותי לכל הדעות. עכשיו מכיוון שאת כל ההגברה וכל הסאונד מבצע המגבר (בגלל שמדובר ביציאה דיגטלית), רציתי לדעת אם יש טעם שאני ארכיב את הכרטיס הנ"ל במחשב החדש??? בתיאוריה אני יודע שאין הבדל באיכות ואין באמת צורך ממשי בשביל לעשות זאת. אך בכל זאת אני מעוניין בחוות דעתכם לפני שאני מקבל החלטה, אולי אפרסם למכירה את הכרטיס קול, או שאשתמש בו. תודה
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלווזיה לסלון בגודל 42 אינץ בסביבות ה5~6 אלף שקל
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי נגן. חשבתי להעביר שירים מדיסקים ב-MP3 בקצב 192. לפי מה שהבנתי איכות זהה ב-WMA היא בקצב 96 (האם אני טועה?). עכשיו מתברר לי שיש שיטה נוספת OGG אבל אני לא יודע (מבחינת איכות) איזה קצב מקביל ל-MP3 ב-192 . בנוסף לכך ישנה אפשרות לקודד בקצב משתנה או בקצב ממוצע, מה עדיף? לסיכום- האם לקודד ב-MP3? ב-WMA? או ב-OGG? והאם בקצב קבוע או משתנה? תודה
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים בתקציב של 300-400, הבנתי שההמלצות הן על הרמקולים של ALTEC LANSING אבל הבנתי שהם לא מתאימים למוסיקה רועשת ושהסאב צורם במוזיקה עם הרבה בס. הרמקולים הם כמובן למשחקים אבל אני שומע בהם המון מוזיקה וחשוב לי שהם יתאימו למוזיקה חזקה. יש המלצות? או שאני טועה ורוק וגרנאג' חזקים ומוזיקה כזו נשמעים טוב בATP ודומיו אז אשמח לתגובות... (אני שמעתי רק לגבי הATP, גם הVS4121 ככה?) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת: לוח GA-7VM400M-RZ הכ.קול הוא VT1617 של VIA והמחשב עבר התקנה מחודשת של בXP הורדתי את הדרייברים מאתר של VIA, הכרטיס קול עובד(יש מוסיקה) אבל המיקרופון לא בדקתי בהגדרות ושם ראיתי משהו מוזר בPLAYBACK אני יכול להוריד את הV מהשתק של המיקרופון בRECORDING אני לא יכול להוריד אותו בשום תוכנה המיקרופון לא עובד הבעיה היא לא במיקרופון כי הוא עובד נפלא במחשבים אחרים
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
היי פורום יקר... עד עכשיו (אני בן 16 וחצי) אני הספקתי לשמוע מוזיקה כבר איזה 7 שנים באופן יומיומי... תמיד הייתי שומע עם רמקולים במחשב, אבל עכשיו אני רוצה לנסות גם אוזניות. אני כבר איזה שנה מגיב ב-head fi (בעיקרון אני רשום שם מקיץ 2006) ואני משוטט לי שם בפורומים. החלטתי שאני רוצה אוזניות סגורות שיתאימו לרוק קלאסי-פרוגרסיב. מה אתם אומרים לגבי BeyerDynamic DT770 250ohm 2005 ב-1000 שקל? (250$) הבעיה היא שאני מפחד שאני לא אוהב את כל הקטע של האוזניות ואני בסוף לא אשתמש בהם ואז חבל על הכסף. וגם אם אני באמת אקנה את האוזניות האלה, אני לא אצטרך גם מגבר? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להקליט מוזיקה במחשב אבל אני ממש לא יודע בזה כלום אני צריך תוכנה ואם אפשר גם מדריך תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בהמצלה בנגן באזור ה500 שח (אפשרות קצת יותר, עדיף שלא) תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אסוס(מופיע בחתימה) ALC850 עם הדריברים של nvidia (שהוא דיי חמוד עם הדרייברים האלה אגב) ויש לי כרטיס קול ישן של קריאטיב live 5.1 שנמצא בשימוש על הלוח במקום הכרטיס המובנה... השאלה היא אם שווה להשתמש בכרטיס המובנה יותר מאשר בקריאטיב במצב הזה? הכרטיס המובנה יתן יותר איכות?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום!, אני זוכר שלא מזמן שמעתי על סיכונים שמצויים באוזניות ה In Ear למיניהן. מעוניין לדעת האם באמת הן יכולות לפגוע בשמיעה? והאם אוזניות שהן לא כאלה יפגעו פחות? תודה לעוזרים, Aviko
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי מעוניין לרכוש ממיר כזה אך אני טובע בים הממירים, הייתי שמח אם תעזרו לי. המסך שאני ארצה לקנות הינו 22" ואני ארצה לחבר לממיר זה גם מסך מחשב וגם ממיר של הוט דיגיטלי אך לא HD. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מערכת רמקולים למחשב בתקציב של סביב ה 1000 שקלים. אני מעוניין במערכת 5.1. עם זאת- חשובה לי יותר איכות המוזיקה משאר הדברים (הבעיה היא שאין פשרה, זה או לקנות מערכת טובה למוזיקה, או לקנות מערכת לצליל היקפי, או לשלם 5K על משהו שטוב לשניהם). בכל מקרה, במסגרת החיפושים שמתי לב למערכת הנ"ל (Genius SW-5.1 Home Theater). היא ממוקמת בין מערכות ה 5.1 היותר פשוטות, לבין אלה שכבר יותר יקרות (gigaworks וכו'). בינהם יש את ה I-Trigue 5600 שלא משהו, ואת ה Logitech 5300 שגם לא משהו לפי הביקורות. בטווח המחירים שלה פחות או יותר יש את ה T6060 שלא ברור מה איתה (בזאפ ירדו עליה, אמנם לא המקור הכי מוסמך אבל זה משהו), את ה T5900 שאני רוצה אך לא מוצא באתרים בארץ, את ה X530 שלא משהו…
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס קול מסוג ESI JULI מאז ששידרגתי את מערכת ההפעלה לויסטה ישנם רעשי רקע (אום) הרעש ממש מטריף! הכרטיס קול משמש כמקור ומחובר בחיבור אנלוגי למגבר סטריאו איכותי. ניסתי חיבור חשמל ננפרדים,הרחקתי אותו מהכרטיס מסך ,הרחקתי כל דבר שיכול להפריע ועדיין הרעשים קיימים אשמח לעזרה תודה רבה שי ???
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רק דגם 2010 ולפחות 200 וואט לא משנה עים זה 5 או 2 רמקולים תקציב עד 1500 ש'ח
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך גם רסיבר אני מניח אלא אם יש יציאות ממקרן הקול לאחוריים. יש לי חיווט 2 גידים בקיר לאחוריים. תקציב לא מוגדר עדיין אבל לא נדיב מאוד. אין דרישות סאונד יוצאות דופן - דגש על קולנוע ביתי, לא מוזיקה. תודה!
-
- 25 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום... בימים הקרובים אני מתכוון לרכוש מינידיסק של סוני... התקציב שלי הוא 1,300 ש"ח... אני צריך רק לנסיעות, כלומר לא צריך מיקרופון או משהו כזה, וכמובן שתהיה בו netMD... חשבתי על sony mzn-707, הוא טוב? כמו כן מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל העקרוני בין סדרות 5,7 ו-9 של סוני(חוץ מהשלטים והמיקרופון)? תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם יש זמן מוגבל לסוללה הנטענת של ה ipod nano שהיא בסופו של דבר תיגמר ולא יהיה מה לעשות עם המכשיר או שזה לא יכול להגמר? ואם זה יכול להגמר אז כמה זמן זה מחזיק?
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות shure srh750 שקניתי לפני חודש ויש לי בעיה רצינית. אני חייל ולכן אני לא נמצא בבית במהלך השבוע. היום חזרתי אחרי שבוע בבסיס ופתאום יש שינוי באזניות - הבאסים הרבה פחות עוצמתיים, ממש בינוניים להחריד, כשלפני כן האזניות היו רועדות מרוב העוצמה של הבאסים. הווליום נמוך יותר, והכל באופן כללי נשמע הרבה פחות מרשים. בדקתי את החיבורים, את ההגדרות... אני לא יודע אם מישהו נגע בהן, אין לי פשוט שום רעיון לאיך זה קרה ואיך לסדר את זה. אני יודע שאני מבקש מכם לירות באפלה אבל בבקשה, אני אשמח לכל רעיון, אם למישהו יש מושג איך דבר כזה יכול לקרות.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום... יש לי יציאת s video בכרטיס מסך שהבנתי שעם כבל מיוחד אפשר לחבר ככה את הטלווזיה למחשב... מישהיו יודע אולי איפה אפשר לקנות כבל כזה באורך שעולה על 2 מטר (כמו שאפשר למצוא בכל חנות) ואני מדגיש, אני צריך כבל שהוא בצד אחד s video ובצד השנ חיבורי אודיו וידאו (אדום צהוב לבן) ולא כבל שהוא משני הצדדים s video. תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-