עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by jonkarni,

דוד שלי מצא לפני כחצי שנה מערכת של KENWOOD KA-2000A (שנת 1968!!!) והוא אמר שהוא לא רוצה אותה לפני כן לא הכרתי את המערכת ועכשיו התענוג הגדול של חיי. אני רוצה לדעת האם כדאי לי להשקיע במערכת יותר חדשה כמו ה-KA-9100 למרות שלי לא אכפת מהווליום העיקר הוא האיכות ואם ההבדל גדול אז אני אקנה משהו מכיר את שתיהם? ורציתי לדעת אם משהו יודע איפה אפשר להשיג את הרכיבים TA-80W או TA-100W

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  2. Started by Samsum,

אז ככה כשאני שם אוזניות אז אני מרגיש את זה יותר. כל מה שאני אמור לשמוע בצד שמאל אני שומע הצד ימין וההפך. זה כשאני מחבר את זה מהחיבור הקידמי. וכשאני מחבר את זה מהחיבור האחורי אני שומע רק בצד אחד ובצד השני לא שומע כלום. אז האפשרות היחידה שלי היא החיבור הקדמי אבל אני שומע שם הפוך. וזה לא בעיה של האוזניות כי זה עם כמה אזניות וגם עם הרמקולים. יש איזו אפשרות לחליף כיוונים של הקול אעם איזו תוכנה או משהו? ד"א הכרטיס קול שלי מובנה על ה לוח אם [GIGABYTE GA-VM900M] תודה מראש. :]

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by Spidy3,

האם מישהו יודע איך מחברים יציאת קול קידמית במארז ללוח האם? צירפתי תמונה של החוטים ותמונה של חוברת ההוראות של לוח האם. אציין שדגם לוח האם הוא MSI K9N NEO V1 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  4. שלום רב, אני מחפש המלצה לטלוויזיית LCD בגודל של 32". לא חשובות הכניסות, רק שיהיה כניסה לממיר של HOT (האם יש כניסה שונה לממיר HDMI של HOT? אם כן, אז גם כניסה כזו). אני שוקל את ה-SAMSUNG A451 והסוני S4000E, אך אשמח להמלצות נוספות או להחלטה מי מהן עדיפה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by YAHOOGEEK,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש ערכת אוזניות+מיקרופון, למטרות גיימינג בלבד, משחקי FPS/MMORPGS כאלו ואחרים, ושימוש במיקרופון בתוכנות VOIP כג'ון VENTRILO/TEAMSPEAK תוך כדי המשחק. חשוב שיהיה איכותי עם מיקרופון סביר+, וכמובן שיהיה בנוי טוב ונוח לשימוש. אין הגבלת תקציב כל עוד זה שווה את זה, לא לזרוק את ה- "הכי יקר" רק בכדי... משהו שיענה על הצרכים הנ"ל ותו לא. *שיהיה זמין לרכישה בארץ... תודה מראש על כל עזרה

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by tastasalg,

קניתי מערכת קולנוע ביתי של PIONEER HTZ170 עכשיו אני צריך כבל מאריך למערכת למה החוטים עוברים דרך הקיר ואמרו לי כדי שישמעו טוב כדאי לקנות כבל מאריך איכותי יש ב5 שקל למטר יש ב10 למטר ויש ב15 שקל למטר זה באמת נכון ? כאילו אם אני אקנה ב5 שקל לא ישמעו טוב ? ואם אתם יכולים להמליץ לי על כבלים.ואני צריך 50 מטר כבל מאריך. ויש לי עוד שאלה על HDMI מה זה ? זה עוזר לשיפור הסאונד?אני מחבר את המערכת לטלוויזיה תודה

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  7. כותרת. תודה לכל העוזרים.

8. יש לי מערכת של Logitech X-540 ואחת הכניסות של הרמקולים שנימצאת על הסאב נידפקה (יש אשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402164.0 יותר מפורט לגבי הבעיה הזאת), איזה תחליף יש לזה חוץ מרסיבר? משהוא שאני יוכל לחבר אליו 5 רמקולים + את הסאב שיעבוד רק בתור סאב

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  9. שלום חברה מחפש המצלה לשתי אוזניות אחת קשת ואחת In ear בקתציב של כ 500 שקל אין סגנון מוזיקה ספיציפי באמת שומע הכל אוהב לשמוע את הפירוט של הצלילים צלילי נקי ואיכותי ואשמח לקבל קצת מידע על השוואה בין הדגמים בתודה מראש ליאור

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/specification.asp?pronameid=322&lineid=6&act=2 1. האם יש למשהו ניסיון עם חיבור ל-YES ? 2. האם ניתן לחבר את המיר של YES דרך החיבור הזה ? 1 x Mini DIN 9-pin connector for Component video כלומר כבל RGB 3. להקליט XVID הוא טוב 4. האם צפייה של תמונה דרך כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  11. קניתי לפני כמה שבועות Sansa Clip (אחלה של נגן ד"א) אבל האוזניות שמגיעות איתו לא מדהימות וכשאני רץ איתן הן נופלות מהאוזן כמעט כל רגע, אז אני מחפש אוזניות אחרות. אני לא רוצה in ear כי בזמן ריצה החוט של האוזניות כל הזמן זז ושומעים את זה חזק, וזה דיי מעצבן אותי. חוץ מזה גם חשוב לי שאני אוכל לשמוע את מה שאומרים לי בזמן האימון. אני בסה"כ מחפש אוזניות כפתור פשוטות עם איכות סאונד סבירה פלוס שנתפסות טוב יחסית באוזן וייפלו לעיתים נדירות. איזור ה100 שקל זה תקציב מכובד בשביל זה, לא?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  12. שלום, מחפש אוזניות למשחקי מחשב, סראונד 5.1 או 7.1 תקציב עד 400 ש"ח אם תוכלו לצרף קישור ביקורת אודה לכם מראש... ;D

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by Alex89,

רמקול קידמי שמאלי לא עובד. חלק בטח חושבים תיגש לאחריות, האחריות בארץ ניגמרה בחול אני ניגשתי אליה היום(אימייל) מחכה לתשובה. אני לא טכנאי אלקטרוניקה מוסמך אבל לפי דעתי הבעיה היא בחיבור. הרמקול עצמו בסדר גמור. זה כבר פעם שניה שזה קורה לי לכן ברצוני לשאול מה יכול להיות הגורם לזה? בפעם הראושנה לוג'יטק שלחו לי רמקולים חדשים מגרמניה ואני שלחתי להם את השלט (גזור) זה מה שהם ביקשו. בפעם הזאת אני לא יודע אם הם ירצו לשלוח לי שוב כי אחרי הכל זה כבר פעם שניה בדיוק אותה בעיה לכן הם יכולים להגיד לי שמשהוא לא בסדר אצלי, ואני יכול להבין אותם. לכן במקרה כזה האם יש תחליף כל שהוא לבסיס (סאבוופר) כך שאני יוכל לחבר את 5 הרמקולים שלי ולשמוע מוזיקה איתם? כמו כן יש לי גם את 5 הרמקולים מהסט הק…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  14. Started by the_lighting,

יש כיום כרטיס טלויזיה עם יציאת HDMI שיודע להקליט בHD? אם יש אפשר הצעות? יש אפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות HDMI שיהיה מחובר גם התמונה וגם הקול?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by maor-a-,

שלום לכם אני מחבר את הנייד שלי (LG) ל LCD 32L80 גם של LG בעזרת VGA עד אתמול הסאונד גם עבר שחיברתי בינהם כרגע אין סאונד מטלויזיה רק מהמחשב מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by KrustyTheKlown,

יש למישהו ניסיון עם הקלטה דרך הכרטיס הזה ? התכנון הוא להקליט גיטרה דרך הכרטיס עם מיקרופון דיי פשוט כמו XM8500, זה ידרוש ממני מקור מתח נוסף ? (פרה-אמפ או משהו בסגנון ?) תודה

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  17. אז בהמשך לאשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39412 האוזניות הגיעו סוףסוף תמונה: המראה החיצוני נראה מרשים, אך כאשר חיברתי את האוזניות למחשב.. גיליתי את איכותן של האוזניות קודם כל, ישנו רחש תמידי בזמן השימוש(חזק ומפריע), שנית ישנם בעיות קליטה רבות(בטריות חדשות). טוב לא שציפיתי מאוזניות ב50 שקל ליותר, אבל עדיין, למי ששוקל לרכוש את האוזניות, שידע

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. חשבתי בכיוון של http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1876 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1271 מה אתם אומרים ? או שיש משהו אחר שאתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  19. אני קונה עכשיו כרטיס טלויזיה שכתוב בדרישות שלו: Intel PentiumR 4 2.4GHz (Hyper-Threading) ואני קונה אחד גם לאחותי שיש לה Intel PentiumR 4 1.60GHz חבר שלי שמבין אמר לי שזה יעבוד, אבל אני לא רוצה פתאום להתקע עם כרטיס מיותר ו147 שקל שהלכו סתם. מבינים? תגידו לי רק אם אתם בטוחים ב100%! תודה =]

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  20. שלום לכולם אני צריך לקנות שני טלוזיות אחת 37 ואחת 32 בתקציב של 6500-6000 עם חריגה קטנה תלוי אם זה שווה את זה קודם כול אני יתחיל עם ה 37 ה37 משמשת לצפיה בטלויזיה בלבד ממרחק של כ 3-4 מטרים....טלויזית lcd רגילה לא צריך fhd עכשיו ה 32 ה 32 תחובר גם למחשב וגם לממיר עכשיו יש לי שאלה בקשר לחיבורים של המחשב לטלויזיה... אני ראיתי שיש לטלויזיות חיבור vga למחשב עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב ב dvi השאלה שלי אם יש טלויזיה עם חיבור dvi אם לא אז אפשר לשים מתאם hdmi ולחבר בכבל hdmi לטלויזיה..? תודה לכול העוזרים...

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  21. הזמנתי מחשב חדש ואני צריך שלט רחוק, המחשב משמש בין היתר לצפיה בסרטי DVD בתוכנת PowerDVD. כיום אני משתמש בשלט די מצ'וקמק של Keyspan בן 8 שנים בערך: http://www.tripplite.com/en/products/model.cfm?txtSeriesID=517&EID=13373&txtModelID=3911 והייתי רוצה להחליף אותו במשהו יותר נחמד. אני לא רוצה להוציא על זה הרבה, לא רוצה שהשלט יהיה אוניברסלי או משוכלל יותר מדי, אלא שלט פשוט שיוכל לשלוט טוב על PowerDVD (אם יהיו גם כפתורים לבחירת תרגום, פסקול - מה טוב) ועל Media Player. התקציב גמיש אבל לא הייתי רוצה להוציא על זה יותר מ-200 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by Rafi921,

רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב הרמקולים ישמשו בעיקר לסרטים (סרטי HD MKV), שמיעת מוסיקה ומשחקים אם יש צורך וכדאי אפשר לחרוג עד 100 שקל בטווח המחיר הזה ראיתי מספר דגמים: SonicGear EVO 3 pro SonicGear EVO 7 Altec Lansing VS4121 Creative I-Trigue 3220 איזה מהם לקחת? יש דגם יותר מומלץ? שאלה נוספת: הכרטיס הקול שלי מובנה בלוח אם הדגם של ה CODEC הוא ALC888 של realtec האם כדאי לי לקנות כרטיס קול חיצוני? ואיזה? איך כדאי למקם את הרמקולים? תודה

23. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מסוג acer travelmate 5720 ואני רוצה לחבר אותו למסך מסוג LG 32LG32R. החיבור במחשב והטלויזיההוא חיבור vga. כשאני מגדיר בהגדרות תצוגה אז אני רואה רק את הרקע של ויינדוז. אם למישהו יש פיתרון אני אשמח. תודה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  24. יש ברשותי CREATIVE XI-FI EXTREMEGAMER התקנתי את הדרייבר (XP) מהאתר. אני מחפש את האופציה של לבדוק רמקול אחר רמקול (כמו בREALTEK) ואני לא מוצא... האם יש לCREATIVE כלי כזה? (למשל, נגן לי עכשיו רמקול אחורי ימני, עכשיו את הסאב, וכד'.) במידה וכן, איך אני מגיע אליו, מוריד אותו? במידה ולא, איזה כלי מסוגל לעשות זאת עם כרטיס הקול שלי? תודה ומועדים לשמחה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  25. אני לא כל כך מתמצא באוזניות, אז אולי זה נורמאלי, לפעמים כשאני מזיז חלונות, או לוחץ בתוך תפריט התחל, או סתם ככה מדי פעם, צצים להם רעשים סטטיים. (לא היסטרי, אבל עדיין..) יש אפשרות להעלים אותם לחלוטין? ממה הם נובעים? תודה עריכה: נראה לי שהצלחתי להעלים אותם (או בכל אופן להפחית) ע"י חיבור האוזניות אל כרטיס הקול ישירות, ולא אל הFRONT PANEL תודה בכל אופן

• 4 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים