עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by uziliv,

שלום יש לי טלביזיית Lcd והספק שלי הוא yes (לא HD). איזה חיבור עדיף בין הממיר לטלביזיה - svideo-svideo, scart-scart או scart בממיר לsvideo בטלביזיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DUDEnamE,

לסלון אפשר למתוח קצת את התקציב עד 2.5K הטלוויזיה מחוברת לממיר של יס HD מן הסתם יהיו בה שידורי HD

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי אני מועניין לקנות רסביר שיתחבר לDVD שלי פיוניר DV 470 מכשיר שאני מרוצה ממנו מאוד נכון לרגע זה הרמקולים שמיועדים לו הם דיי מעפנים אבל הוחלט בנתיים לארגן רסיבר נורמלי ולהחליף לאט לאט את הרמקולים אז ככה השימוש של הרסיבר הוא להציג סרטים ולהשמעת מוזיקה כאשר הדגש היותר גדול הוא לסרטים אני מחפש משו שיוכל להתחבר בעתיד גם למחשב HTPC שמתוכנן וטלוויזית LCD אשמח לקבל המלצות ואת דעתכם המקצועית תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by Elite_Sniper,

יש איזה כרטיס ברמה טובה(יש לי רמקולים 5.1 של קריאייטיב)? זה CREATIVE - 24 bit Audigy Value 5.1 שווה משהו(ראיתי אותו ב250)?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by kletsman,

שלום מתלבט בין M8S ל טרונסמארט עבור TV BOX להפעלת KODI http://www.geekbuying.com/item/M8S-4K-Amlogic-S812-Quad-Core-2-0-GHz-Android-4-4-Mini-TV-BOX-2G-8G-Dual-Band-2-4G-5G-WIFI-BT4-0-KODI-Optical-DOLBY-True-HD-DTS-HD-Bypass-364161.html?source=ShareAsale ב - 49 דולר http://www.amazon.com/Tronsmart-Vega-S95-Telos-Box/dp/B018YVX5GW/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1461658740&sr=1-1&keywords=tronsmart - ב-100 דולר http://www.amazon.com/Tronsmart-Vega-S95-Pro-Pre-installed/dp/B0191MNX9W/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=1461658740&sr=1-5&keywords=tronsmart - ב-60 דולר

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by Ystyle,

אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה למטרות הקלטה. עכשיו, השאלה שלי היא כזו: האם הכרטיס מאפשר חיבור גם לממיר וגם למחשב, כך שאוכל להעביר את ההקלטות שלי למחשב? יש לציין שהממיר מחובר למסך טלויזיה, אם זה משנה. אם לא אפשרי, האם יש פתרונות אחרים? אם כן אפשרי, אילו כרטיסי טלויזיה בסביבות ה300 ש"ח אתם ממליצים? תודה, יונתן.

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by AvtipuS,

בפברואר 2006 [לפני שנה וחצי] קניתי בבאג אוזניות Shure E2c. עד עכשיו האוזניות עבדו ללא תקלות ובאיכות מעולה, בימים האחרונים האוזנייה השמאלית התחילה לעשות בעיות,לפעמים משמיעה, לפעמים לא ולפעמים משמיעה אבל לא באופן חלק. אין בעיה של קרע בכבל או משהו כזה [עשיתי פה חיפוש וראיתי שזה קרה לכמה אנשים] יש לי את הקבלה וגם את האריזה המקורית של האוזניות. [כולל התעודת אחריות של היצרן] האחריות של Shure היא לשנתיים,אבל באתר של באג [היום,לא יודע מה היה מתי ששקניתי] כתוב שיש אחריות לשנה של באג. השאלה אם אני צריך לפנות לבאג או ישר לחברה? ד"א עשיתי חיפוש ולא מצאתי יבואן רשמי של Shure בארץ,כלומר שאם באג לא יעזרו כנראה שאצטרך לשלוח את האוזניות אל היצרן. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בשעה טובה ומוצלחת אני קונה בקרוב גיטרה חשמלית ומגבר (סבירות גבוהה ל VOX 25). אך ישנן בעיות "מנהלתיות" שיפריעו לי להשתמש במגבר במלוא עוצמתו והדרו (הורים, אחות קטנה, וכו', עד שאעבור דירה... :-)) ולכן אני זקוק לאוזניות טובות שאוכל לחבר למגבר ולנגן בכיף שלי בלי לדאוג לסביבה המעצבנת שיש לה בעיה לשמוע דת' מטאל בפול ווליום (יש אנשים בעולם הזה שזה מציק להם... מוזר ביותר). התקציב הוא כ- 500 ש"ח ואני מעדיף משהו שאוכל לשמוע בעצמי בחנות שאתם מכירים במרכז. אני יודע שבקילומבו (aka djshop בדיזינגוף) יש היצע לא רע, וגם אפשר לנסות את כל האוזניות, אבל אני זקוק להמלצה ספציפית. תודה וסופשבוע טוב

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Started by ELiA,

אז ככה אני בבעיה רצינית. יש לי את האלטק ATP3 ויש להם בעיה שלפעמים יש להם ירידת מתח לפעמים אם החוט טיפה זז אז לא שומעים ברמקול השמאלי ועוד בעיות כאלה אני כבר מיואש מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by liho,

איזה חברה הוציאה ה-1 נגן mp3? ו....מה אתם חושבים על zen touch ? והאם הגיע השלט שלו לארץ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by gabbay,

האם כבר יש תמיכה בעברית ( לא הפוכה )? :s05: :s05:

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by ShakedB,

אני מעוניין לקנות מארה"ב רמקולים למחשב. שימושים: משחקים מוזיקה וסרטים. תקציב משהו כמו 200$ לא כולל משלוח. הערות נוספות אפשרות לקנייה מארה"ב, רמקולים אחוריים אלחוטיים. חשבתי על הZ5500 (האחוריים אלחוטיים?) אבל זה לא יותר מידי בשביל חדר 4X3? וכל כמה זמן מחליפים בטריות לרמקולים בערך?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by DimaX,

היי! קיבלתי ממישהו רמקולים לאוטו במצב חד אפשר לומר... אני מתלבט אם כדאי להחליףאת הרמקולים האחוריים של הפולקסווגן בורה 2002 שלנו אבל אני לא ידוע אילו יותר טובים.. ואני גם לא יודע מה הדגם של הרמקולים שקיבלנו... אשמח אם תעזרו לי לזהות את הרמקולים ולהחליט אם כדאי או לא. תודה תמונות:

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  14. שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות over ear אטומות לרעש מבחוץ וגם שלא ירעישו למי שיושב לידי במשרד. חשוב לי שיהיו נוחות כמה שיותר, אני שומע בעיקר רוק, אבל מהמחשב בעבודה אז האיכות גם ככה מוגבלת, מעדיף שיהיה גם מיקרופון - אבל לא על זה יפול דבר מעדיף לקנות בארץ בשביל לקבל אותן באותו יום אבל לא בהפרש מוגזם במחיר תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Amit BL,

הקיצר אני רוצה אוזניות In ear/כפתור לצבא וזה... אני בעיקר רואה סדרות וסרטים, מדי פעם מוזיקה וריצות, אין לי הגבלה, רק חשוב שיהיו נוחות כי יש לי beats של ליידי גאגא והם פשוט זוועה מבחינת נוחיות, אגב אם מדובר באטמים, שיהיה כמה שיותר מבחר כי ככל הנראה יש לי תעלות אוזן בעייתיות

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by Yair Tz,

שלום, ברשותי 2 רמקולים של Sherwood, דגמים SP-77 BASS REFLEX SYSTEM, ועוד רמקול שמשמש גם כסאב, מחברת SEAS. ה-OUTPUT המצויין על הרמקולים של SHERWOOD עומד על 80W ו-84dB כל אחד, ועל ה-SEAS מצויין 90W והוא בא עם סאב של 10", D.TWEETWER של 1" ו-MIDRANGE של 4". רמקול אחד של SHERWOOD עושה לי בעיות כאשר הוא על ווליום גבוה לכן ה-SEAS מחובר במקומו, יוצא ככה שמחובר רמקול 1 של SHERWOOD וה-SEAS. שניהם מחוברים למגבר שהכנתי מרמקול ג'נרי שכתוב עליו שהוא מספק 360W, דרכו אני גם שולט על הווליום, ה-BASS וה-TREBLE. הבעיה היא שה-OUTPUT שהרמקולים נותנים הוא חלש (אומנם הוא די חזק אבל אין באמת הרגשה של 90dB) גם בווליום מלא, וגם ב-BASS מעל 35% הרמקול של SHERWOOD מתחיל לחרחר, האם זו בעיה של ה"מגבר" ש…

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  17. מה הההבדל בין מוניטורים לרמקולים ? והאם מונטורים צריכים מגבר?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Nitzan88,

החלטתי לקנות רמקולים למחשב במקום המערכת שמחוברת למחשב וגורמת הבהובים במסך ה LCD תוכלו להמליץ לי על רמקולים טובים איך הרמקולים SBS390 Creative

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by spinchicken,

לפעמים קורה לי שכשאני משמיע קובץ קול הכרטיס מוסיף כמה דגימות של שקט, משהו כמו 14 עד 20 מילישניות לקובץ, איך אפשר להימנע מזה? הבעייה שלי היא שזה גורם לחוסר סינכרון ולכן מבחינתי עדיף כבר שיחתוך את הדגימות שבמקומם הוא הכניס אפסים. אני משתמש בכרטיס די איכותי - M-audio delta audiophile

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by wta,

אם פותחים את הרמקול הראשי אפשר לנתק ממנו את הסאב?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by barak19876,

ראיתי שיש נגן חדש ל iaudio רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו שווה לקנות או שזה סתם חרא iAudio A2 20GB וראיתי במפרט שלו שהוא יכול להקרין כתוביות של קבצים של SMI מישהוא מכיר את הקבצים האלה ומאיפה אני יכול להשיג סוג של כתוביות כאלה לסרטים ואם אוליי להעביר את סוג הקבצים של הכתוביות שיש לי לסוג הזה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by redead,

אני לא מתכוון לראות סרטים על המחשב כי הוא מחובר לטלויזיה וגם מוזיקיה לרוב אני ישמע דרך הרסיבר ככה שהרמקולים שאני רוצה לקנות למחשב ישמשו בעיקר לפעולה שותפת עם המחשב+משחקים ( אני לא משחק כולכך הרבה זה בעיקר תקופות). אז כמה כסף בעצם כדאי להשקיע ברמקולים חדשים? איזה דגם מומלץ?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by malcolmx9,

אני נוסע לבאג בעוד כשעה וחצי, לקנות את הנגן X5. לפי מה שהבנתי מקריאת חלק מההודעות בפורמים, העובדים בבאג לא מוסרים לי את החבילה השלמה של הנגן כשאני קונה אותו, ואני אמור לבקש לחוד מטען או משהו דומה שבעיקרון אמור להיות כלול בחבילה. אז למי שקנו את ה-X5, מה בעיקרון אמור להיות בחבילה? שאני אדע שאני מקבל את מה שצריך ולא פחות. עריכה: זאת החבילה שרשומה בבאג- יש משהו בנוסף?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by homart,

אוזניות גדולות לנגן MP3....? האוזניות שקיבלתי עם הH320 שלי ממש לא נוחות ואני רוצה לקנות אוזניות קשת..., חשבתי על השנייזר 457 hd אבל אמרו לי שזה לא הגיוני להסתובב עם נגן קטן ואוזניות גדולות http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  25. חבר שלי קיבל H340, בחוברת רשום רק WMA וASF, אלה היחידים?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.