אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם דוד שלי קנה DVD משולב עם וידאו והוא רוצה לחבר אותו למחשב. עכשיו אמרו לו שהוא צריך כרטיס טלויזיה איזה כרטיס טלויזיה מומלץ עד 250 שקל ושזה יפתור את הבעיה !
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס שישמש אותי ל: 1. להמיר את כל קלטות הוידאו למחשב באיכות טובה !! 2. כרטיס שבו אוכל לצפות דרך המחשב בטלוויזיה. האם יש חשיבות לכרטיס המסך שמותקן במחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שישמשו אותי למשחקים מוזיקה וסרטים. מה עדיף לי לקחת Logitech Z3 או Logitech Z4,ראיתי שהמחירים שלהם דומים מה ההבדל בינהם? יכול להיות גם שאני יקנה את הLogitech Z2300,יש משהו יותר ממומץ במחיר הזה? *יש לי עכשיו Logitech X230. תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק להמלצה על סט רמקולים 5.1 למשחקים, סרטים ודי.וי.די. של הופעות חיות עד 500 ש"ח. קראתי ביקורות מאוד חיוביות על ה-Logitech X530 בזאפ ורציתי לדעת האם הם האופציה הכי כדאית. חוץ מזה, האם משתלם לקנות מערכת יד שניה כשמדובר במערכות כאלה? או שעדיף חדשה?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום. מתכנן לקנות מערכת קולנוע ביתית- שתחובר למחשב htpc. מרחק ישיבה מהטלויזיה- כ-3.5 מטר. צפייה בעיקר בתכני לווין. בעתיד לבטח יותר תכני hd. לגבי טלויזיה- הכוון הוא כנראה פלזמה panasonic pv80. נשאר לבחור מגבר ורמקולים, שישמשו גם לשמיעת מוסיקה ורדיו. את המגבר נחבר כנראה לפטיפון. אשמח לעזרתכם, לקנייה עוד לפני החג. נדב
-
- 23 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום לשאול... אני רוצה לקנות מכשיר DVD לטלויזיה בסלון (לא FHD ולא LCD ). בהתחלה רציתי לקנות את המכשיר הכי זול שאני מוצא, אבל אחרי קריאה מאד קצרה בזאפ ראיתי שהמכשירים הזולים ממש ממש גרעים ולא קוראים טוב DIVX, מקרטעים ועוד כל מיני בעיות. היתי מעוניין שהמכשיר יוכל לקרוא מDOK, אבל זה פחות קריטי... בנתיים היחידי שראיתי שיש לו ביקורות סבירות זה ה LG DV398. מה אתם אומרים? אשמח למכשיר שיעשה את העבודה ויהיה יותר זול ממנו. תודה. נ.ב - חשוב שיהיה חיבור 21 פינים
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם האוזניות הבאות נראות לכם מקוריות? http://cgi.ebay.com/New-Sennheiser-CX500-CX-500-Black-Headphones-Earphones_W0QQitemZ220389583015QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item220389583015&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1171%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50#ShippingPayment
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני צריך הצעה למערכת קולנוע ביתי 5.1 +רסיבר! עם אפשרות להוסיף בעתיד סנטר אחורי! 2 רמקולים קידמיים ריצפתיים! 90% קולנוע ביתי 10% מוזיקה! חשוב שכל הרמקולים+ הסאב יהיו בצבע לבן קיר!(אם יש כזה אם לא אז אם יש דרך לעשות את זה לבד!) חשבתי על זה: Pioneer VSX516 1650 E370PPL Jamo 2990 סט 5 רמקולים E5SUB.2 Jamo 1622 סאב וופר אני לא ממש מבין אבל זה מה שעלה בראש!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי יש לי את הזוג אוזניות הנ"ל די מזמן, בטעות קניתי את הדגם הזה כשהזמנתי בכלל V700 (שיש לי כיום) וההבדל ביניהן הוא שהדגם Z מיוצר בסין, פלסטיקה זולה נהרס יותר מהר ולא איכותי, גם קצת הבדל בסאונד בווליום גבוה ובאיכות שלו לרעתו. הV 700 שונה ממנו לגמרי. בכל מקרה יושבות אצלי בארון כמה חודשים אחרי שאוזניה ימנית שלה נהרסה משום מה, פירקתי את האמא של האוזניות ולא הצלחתי לסדר תבעיה..זה גם לאחר שהאוזניה הימנית התחילה לעשות לי רעשים של פרכוסים כאילו הממברנה מבפנים קצת נקרעה ובווליום קצת גבוה היתה עושה רעש מעצבן...היתי משתמש בהן למשחקים בלבד. בכל מקרה עכשיו כל החלקים יושבים אצלי ליד המסך ואין לי הרבה מה לעשות איתן...האם לשמור חלק מזה לאוזניות שיש לי כרגע? חשבתי במקרה שתהיה לי איזו …
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
א. שישמש אותי למשחקים הוא יחובר למחשב ב. ישמש אותי לסרטים שיש לי במחשב גם באיכות HD ג.המסך יחובר לDVD שאוכל לראות סרטים דרכו ד שיכלול חיבור קומפננט (RGB) לחיבור הPSP הנייד וכמובן חיבור לממיר דיגטלי אני לא יודע מה משתלם ומה כדאי המסך שעבדתי איתו עד כה הוא 22 סאמסונג BW ואני כעיקרון רוצה תמסך לסרטים משחקים ולא לגלישה או עבודה באינטרנט כי את זה במסך הרגיל שלי ה CRT אני עושה אז 32 זה המקסמיום אם יש משו מומלץ אשמח לעזרה אופציה לתלייה על הקיר או על שולחן עדיין לא החלטתי יש לי כ.מסך שאפשר לחבר דרכו גם DVI (9600GT) המחיר שאני רוצה להגיע אליו הוא עד 3500
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי דיוידי שאני רוצה לחבר אותו לטלויזיה בחדר הבעיה היא שבטלויזיה יש חיבור של 20 פינים שהוא תפוס כבר על ידי הממיר ,ובממיר יש כל מיני מקומות לחיבור אבל נראה לי שזה בשביל מכשיר וידאו או משהו.. ניסיתי לחבר אבל זה לא הציג כלום ,יש איזה מפצל או משהו שאפשר לקנות?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל + מערכת Z5500... רציתי לשאול האם לכרטיס קול יש יציאה דיגיטלית ? והאם עדיף לי לחבר דרכה למערכת מאשר החיבור האנלוגי?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר פעם שניה עם הרמקולים ורציתי לדעת אם זה קורה לכולם או רק לי. זה הולך כך: הרמקול הקידמי שמאלי לא עובד. למה? כי: החיבור הפיזי בסאב נידפק. האם זה קרה עוד למישהו? אם כן איך זה ניגמר וכמה פעמים זה קרה במשך האחריות? תשמעו אנשים אם זה קורה לכולם אנחנו נוכל לבקש מהם פיצוי על זה. אחרי הכל אם זה קרה פעמים אצלי זה בחלט יכול לקרות פעם שלישית ובנוסף זה יכול לקרות אצל כל אחד אחר.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ויתרתי על הרעיון של טלויזיה+מערכת קולנוע כרגע אני אקנה רק טלויזיה! אני רוצה בסביבות 42 אני לא יודע מה עדיף LCD או פלזה! אם אפשר הסבר מה עדיף והצעות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מרחק צפיה 3-4 מטר שימוש: סרטים HD ורגילים דרך המחשב, צפיה בערוצים רגילים אולי קצת משחקים דרך המחשב. מה אתם אומרים על ה32 האלה? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717922 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708361 והאם זה שווה לוותר על FHD ולקנות 37? כי בתקציב הזה אין 37 FHD. יש לי 32 בחדר אחר בבית וזה נראה בסדר, אפשר להסתדר.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אז ככה כשאני שם אוזניות אז אני מרגיש את זה יותר. כל מה שאני אמור לשמוע בצד שמאל אני שומע הצד ימין וההפך. זה כשאני מחבר את זה מהחיבור הקידמי. וכשאני מחבר את זה מהחיבור האחורי אני שומע רק בצד אחד ובצד השני לא שומע כלום. אז האפשרות היחידה שלי היא החיבור הקדמי אבל אני שומע שם הפוך. וזה לא בעיה של האוזניות כי זה עם כמה אזניות וגם עם הרמקולים. יש איזו אפשרות לחליף כיוונים של הקול אעם איזו תוכנה או משהו? ד"א הכרטיס קול שלי מובנה על ה לוח אם [GIGABYTE GA-VM900M] תודה מראש. :]
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך Radedn hd4830 512mb Club3d וכרטיס קול sound blaster x-fi xtreme audio pcle על המחשב מותקנות 2 מערכות הפעלה XP + WIN 7 64 BIT המחשב מחובר לטלוויזיה בעזרת HDMI המחשב מחובר בכבל אופטי לרסיבר ב- XP בהתחלה המערכת היתה מכוונת להשמיע דרך הרסיבר וכך הייתי שומע. אחרי שכיוונתי את המערכת כך שאוכל לשמוע דרך הרמקולים של הטלוויזיה, פתאום לא הצלחתי לחזור ולשמוע דרך הרסיבר (למרות שכיוונתי את המערכת לכך). כיום אני מצליח לשמוע רק דרך הרמקולים של הטלוויזיה. ב- WIN 7 אני אכן מצליח לשמוע דרך הרסיבר (כך שאני בטוח שהוא תקין) ומחובר כמו שצריך. אבל לצערי לא מצליח לשמוע דרך הטלוויזיה, למיטב הבנתי זה קורה כי בעת התקנת הדריברים של הכרטיס מסך, הוא התקין את הסאונד של ה- 32 BIT …
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לרכוש כרטיס קול נורמאלי ואיכותי אני חושב ללכת על אחד מהכרטיסים של Asus אבל אני מתלבט בין שלושה שאני לא יודע מה ההבדלים תכלס בניהם המחירים שלהם הם סביב אותו סכום הכרטיסים שאני מתלבט עליהם הם 1. Xonar Essence STX Xonar D2X .2 Xonar D2/PM .3 עכשיו מה שהכי חשוב לי זה קודם כל מוזיקה אחר כך סרטים ובסוף משחקים אני מחבר אותם למערכת רמקולים של לוגיטק z5500 בחיבור אופטי בלבד אם יש לכם המצלות על כרטיסים אחרים אני רוצה לדעת מה הכי מתאים לי תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה אתם חושבים שצריך להשקיע ברמקולים למחשב אני מחפש איכותתתת התקציב שלי בערך 500 שקל אבל אם צריך נוסיף יותר הכי חשוב שיהיה איכותתת תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
זה הסיפור, מערכת האודיו בדירה משמשת בעיקר למוזיקה, אך גם לסרטים (דרך המחשב) ושידורי טלוויזיה (HOT). דרך זוג רמקולים ריצפתיים של Wharfedale, דגם diamond 8.4, בהספק 150watt לאחד. http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=20 מגבר של Harman Kardon, מדגם HKS-3270-RDS, סטריאופוני, יודע להזין 75watt לערוץ בערך.. http://www.ciao.com/Harman_kardon_HK_3270_Amplifier_radio_tuner__10055205#productdetail במחשב עד כה היה שימוש בכרטיס קול מובנה, מדובר בלוח של ג'יגהבייט מדגם GA-73PVM-S2H, אשר עושה שימוש בצ'יפ של Realtek ALC889A http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2691 החיבור בין המגבר למחשב נעשה ע"י כבל rca ל-pl, איכותי אך באורך של 10מטר (אי…
-
- 37 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלויזית LCD 32 HD READY. בעיקר לצפיה בערוצים וחיבור למחשב. קיבלתי המלצות על ה Toshiba Regza CV500 ורציתי לשאול לעצתכם . תודה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת סטריאו ממש ממש טובה.. מומלצת... עד 1000 ש"ח גג!!! כשאני אומר מערכת סטריאו אני מתוון למשהו כזה: http://salestores.com/panaso41.html חשוב: שיהיה אפשר לקנות אותה בארץ! תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת היתה מפורטת מספיק :-) אז ככה, הרצון - להציג סרטים באיכות HD על הטלוויזיה. הבעיה - הטלוויזיה בסלון, אבל המחשב בחדר שינה. המרחק - בין הטלוויזיה למחשב - בערך 10 מטר. השאלה - איך אפשר לחבר את הטלוויזיה למחשב? (במחשב אין HDMI, יש רק DVI לא משומש - המסך מחובר בVGA) חשבתי על מיני כבלים מאריכים , אבל כל מה שאני מקבל עבור כבלי HDMI/DVI באורכים האלה , זה מאות שקלים. חשבתי על איזה סוג של streamer שיתחבר ישירות לטלוויזיה ולרשת הביתית, אבל הבנתי שהם יקרים ואלה שתומכים בפורמט mkv הם ממש יקרים. בקיצור, אין לי מושג מה לעשות... ואם בכלל יש פתרון לבעיה. אגב mkv , הייתי רוצה ליישב מחלוקת שיש לי עם עצמי. אם אני ממיר קובץ עם הסיומת mkv (וידאו באיכות 720p) לDVD וצורב (כך …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חיברתי את המחשב שלי (כרטיס מסך Leadtek GeForce 9600GT 512MB) לטלוויזיה LCD LG בעזרת כבל HDMI. הבעיה היא שרואים בטלוויזיה רק את הרקע ולא את השולחן עבודה עצמו, כלומר לא רואים את הסמלים (אם אני רוצה לראות את הסמלים אני צריך לגרור אותם מהמחשב לטלוויזיה) ולא את סרגל הכלים וכפתור התחל. מה אני צריך לשנות בהגדרות? (יש לי לוח בקרה של Nvidia כמובן). תודה רבה מראש! נ.ב בחרתי כמובן במצב התצוגה Dualview כלומר מוגדרים כבלתי תלויים זה בזה.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני צריך עזרה: ??? אני קונה את הטלוויזיה הזאת:http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1899&CategoryID=469&Page=5 אני רוצה לדעת אם הניגודיות היא דינאמית או לא, אני צריך גם ביקורות אם הניגודיות היא דינאמית אז מה הלא דינאמי?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-