עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. נכון להוה אני עם sennheiser HD212 ובא לי להשתדרג קצת, ראיתי אוזניות של AKG K240 בזאב וקראתי עליהם ביקורות חיוביות אבל אני חושש שהם לא מיועדות לגיימינג, יש בשוק עשרות אוזניות בטווח מחירים הנ"ל ואני קצת מבולבל... יש איזושהיא המלצה? שמעתי מחבר שshure היא חברה מומלצת תודה רבה

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  2. יש לי לוח אם Gigabyte GA-7VTXH+ ( http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXH+.htm) עם כרטיס קול מובנה של Creative CT-5880 sound chip and AC97 Codec. לא ממזמן התחילה בעיה של רעשים כשמאזינים למוזיקה גם דרך רמקולים וגם דרך אוזניות. ולא, זה לא בעיה של האוזניות או הרמקולים כי הם עובדים פיקס במחשב אחר. המחשב הוא כעקרון של אחי ומלא בשטויות אז חשבתי שזה בעיה בוינדוס אולי, אז שמתי הרדיסק "נסיון" והתקנתי עליו וינדוס נקי ועדיין יש את הרעשים. התקנת דריברים לא עזרה וגם לא אמורה לעזור כי לפני זה הכל הרי עבד בסדר עם הדריברים של הוינדוס. מה יכולה להיות הבעיה? והאם ניתן לתקן בכלל או שיותר זול לקנות לוח אם חדש? (האחריות כבר נגמרה)

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  3. הי כולם! ברשותי לוח אם של Msi Neo II עם כרטיס קול Onboard שביכולתו להפעיל Eax 2 ו- Hardware 3d sound (הכרטיס של חברת C-Media), ורמקולים של Creative מסדרת ה- Inspire 4400 (4/.1) שאני נכנס להגדרות בדום שלוש יש את האפשרות להפעיל את ה- "Surround Speakers" אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את האפשרות הזאת Doom אומר שהוא לא מוצא את ה- "Surrond Speakers" ושאני צריך לוואדות עם הכל מוגדר כראוי ב- Windows. אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי!

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  4. הערה חשובה, יש לי מערכת : reciver ac3 haraman kardon avr 200+yamaha 5.1 floor speakers ואני מישתמש ב-soundstorm שיש על לוח האם שלי nf7-sl v-2 ,שמחובר בחיבור אופטי למגבר השימוש העיקרי הוא מישחקים (hl2,farcry,doom) השאלה היא ,האם יש בכלל טעם ל-gamer הממוצע להשקיע בכרטיס pci יעודי , כמו הכרטיסים החדשים של creative ( ככול הידוע לי ,המישחק היחידי שהשתמש בקידוד ac3 אמיתי היה unreal-2 ) ,או שההבדלים הם זניחים , וניתן להיסתפק בהחלט ב-soundstorm מבלי להפסיד שום דבר מחווית המישחק ?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by Chamuelm,

מדובר על ה42" ממילא רצינו להחליף.. הזדמנות טובה?

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. Started by starline,

שלום, רציתי לדעת אם אני מצליח להשיג סאב וופר של חברת jbl עם הקופסה שלו והכל, (הסאב הוא אחד כזה שמרכיבים ברכב) אני יוכל לחבר אותו למגבר 5.1 ערוצים שלי של ימאהה? יהיו עם זה בעיות? מה ההבדל בין סאב כזה לסאב של מחשב?

• 5 תגובות
    • 5k צפיות
  7. Started by benor,

שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לקנות לחדר השינה טלוויזיה 32" LCD ממרחק צפייה של 2.5 מטרים. הטלוויזיה תהייה מחוברת למחשב באמצעות כבל HDMI. אני מעוניין ב- HD READY ולא ב- FULL HD מכיוון שחלק גדול מהתוכן שאני מתכוון לראות יהיה DVD-RIP/SD ולאו דווקא באיכות של 720P/1080P . כמו כן, אשמח אם בטלוויזיה יהיה ממיר מובנה לקליטת שידורי dtt. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shloosh,

מישהו שמבין יכול להסביר לי מה ההבדל בין שיר בפורמט wav לבין שיר שמקודד בפורמט Flac שהרבה אוהבים בגלל האיכות המעולה שלו. שמעבירים שיר מדיסק לwav השיר נשאר באותו איכות ובאותה כמות ביטים כמו בדיסק. לאחר שמעבירים ל-wav יש אנשים שמעבירים ל-Flac. מישהו יכול להסביר לי למה זה? אני משתמש ב-flac בגלל שהאיכות של הסאונד נשמרת,אבל בתכלס האיכות הרי לא משתפרת כשקידדתי לflac, האיכות אותו דבר ב-wav וflac אז בשביל מה כדאי לקודד? הקידוד לflac זה רק כדי לחסוך במקום? בדר"כ קבצים ב-flac שוקלים פחות,אבל בהבדלים די קטנים אז בשביל כל הסיפור הזה?? תודהה!

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  9. שלום! יש לי את הלוח P5B-DELUX ומאז שחיברתי אליו את המערכת (Logitech X-530) אני חושב שהיא נותנת ביצועים ירודים יותר אני מדבר מהבחינה הכי פשוטה שהווליום לא מגיע לעוצמה שהוא היה מגיעה בדקתי את בקרי העוצמות בכל מקום (בתוכנות בחלונות של המערכת עצמה..) ועדיין חלש יותר (אומנם לא מאוד משמעותית אבל מורגש) רציתי לדעת אם זה ככה בכל הלוחות האלה או שהדרייבר שלי לא מותקן כראוי? ושאלה נוספת זה האם עדיף לחבר את ה creative soudblaster live! 5.1 SE (ששוכב בארון) במקום הכרטיס המובנה וזהו? (הסאונד לשימושים יומיומיים שמיעת מוזיקה סרטים ומשחקים מחשב) תודה רבה לעזורים!

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  10. חג שמח לכולם , אני לפני רכישת מסך LCD של סמסונג ורציתי לשאול כמה שאלות ברשותכם . את המסך ראיתי בחנות ולא ראיתי איזה חיבורי כניסה\יציאה יש לו (הסטנדרטים) . 1) במחשב יש לי כרטיס מסך ספיר עם 2 יציאות DVI ו-SVIDEO .כרגע אני מחובר עם כבל SVIDEO ב-2 הכיוונים , אחד למחשב ואחד לטלוויזה ישנה אצלי בחדר. לאחר החלפת הטלוויזה , האם אני אצטרך לרכוש כבל עם קונקטור אחד HDMI (לטלוויזיה) וצד שני עם קונקטור DVI(למחשב) ? או שזה מסופק עם המסך ואם כן אז איזה אורך ? המחשב נמצא בחיווט של 7 מטר אורך כרגע כך שאצטרך כבל ארוך (אורך החיווט כולל מעבר בין הקירות בחדר) . 2) האם מהסיבה שבמחשב החיבור אצלי הוא DVI ולא HDMI , זה אומר שלא יעבור האודיו (של הסרט המשודר מהמחשב לדוגמא) , אל הרמקולים המובנים ב…

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  11. שלון היום זכיתי בנגן MP3 ולא כתוב את הדגם או החברה שלו....המשלוח והאחריות עולים כ190 ש"ח (אבל זה בטוח בולשיט...אבל סבבה) אני רק יודע שיש עליו 128 זיכרון... 1. האם הנגן שווה 190 שקל? 2. האם 128 הזכרון אומר שאני יכול לאחסן בו רק על 128MB ? כלומר רק 33 שירים... :-\ (בחלוקה שכל שיר ממוצע 4 MB ...) האם זה באמת כך?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by ashkenazone,

אהלן, אבא שלי נוסע לארה"ב ואני קונה נגן ב300 - 400 דולר, מבוסס הארד דיסק אני רוצה כמובן. לא ממש הבנתי מה הכי כדאי, אז מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by TrancEnergY,

שלום לכולם.... אני רוצה לשדרג את איכות השמע בעיקבות קניית נגן חדש iriver h-10 ואני מתלבט בין מספר דגמים של אוזניות , אשמח אם תעזרו לי בבחירת הדגם מתוך הרשימה אין מגבלות תקציביות אך רק לגבי הדגמים האלו חשוב לציין שאני שומע לרוב מוסיקה מסוג טראנס לכן יש חשיבות רבה לבאס ואני רוצה להימנע ככל האפשר מהפרעות בווליום גבוה Koss - Porta Pro Sennheiser - PX 100 AKG - K 26 P AKG - K 24 P יש להמלצות שלכם חשיבות רבה בשיקולי לפני הקניה אשמח אם תדרגו לפי הסדר את איכות כל האוזניות תודה רבה מראש לכולם על העזרה

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by INFERNO,

אוקיי זה הולך ככה בעתיד הקרוב אני קונה פורטיסמו ובמחשב יש לי Creative vibra 128 O/B האם אני יכול להפעיל את שניהם בו זמנית או שאני אצטרך לבטל את הקריטטיב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by icebreak,

טוב, חברת DMC הכריזה היום על שיא חדש של גודל בנגני ה MP3, נגן עם 100GB (השיא הקודם גם היה שלה, 80GB)... אני אישית שומע פעם ראשונה על החברה והנגנים שלה, אבל כפי הנראה הנגנים האלה מכילים את כל האופציות שיש לכל המתחרים במכשיר אחד (20 שעות פעולה, כל פורמטים WMA OGG MP3 WAV, שלט, FM, מיקרופון, חיבור ישיר למחשב ועוד ועוד ועוד)... המחיר הוא 450$ ל 100GB אך יש גם דגמים של 40, 60, 80 במחיר זול יותר, כמו כן מן הסתם המכשיר קצת יותר גדול וכבד מה IPOD לפרטים מהאתר אודות המפרט (הדי מדהים אני חייב לציין): http://www.digmind.com/store/index_500.html http://www.theinquirer.net/?article=19212 --------- כמו כן, חברת COWON יצרנית נגני ה IAUDIO החדשים, הכריזה על ה G3, נגן FLASH עם קיבולת של ב…

16. שלום, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי שתכלול: רסיבר+רמקולים (עדיפות ל-5.1)+DVD. התקציב הוא כ3500. ראיתי את הדיל הזה:http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=JWAVR1706_SD770_SCS140 הוא נראה לי טוב מה אתם אומרים? עזבו מחירים כי בזאפ ההרכב הזה עולה אותו דבר אבל מבחינת איכות שמע. חשוב לי!!! שתהיה איכות שמע גבוהה! שהרמקולים יהיו יפים אבל לא גדולים אלא בסגנון של הJBL האלו. (לא חובה הגודל אבל עדיף כי חדר קטן) מומלץ שיהיה אפשר לתלות אותם על קיר אבל עוד פעם לא חייב כי אפשר גם על מדף... חשוב שתהיה עוצמה אבל בכל זאת לא בראש סדר העדיפויות כי זה לחדר קטן! אם אפשר אבל ממש לא חייב שיוכלו גם לעמוד בחוץ (החדר המדובר הוא עליית גג ויש שם גם מרפסת ענקית אז רציתי אם זה אפשרי ל…

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by domiel,

האם הבאס שלהם חזק? מה המחיר שלהם בארצות הברית? (בדולרים) האם הם טובות למשחקים?(כמו קאונטר סטרייק) האם מישהו שישב לידי ישמע את המוזיקה חזק? האם הם בכלל טובות לשמיעת מטאל? (וכל מיליון התת ג'נארים שלו) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by Satlan,

סאפ אני שומע בווינאמפ שירים וזה, עכשיו הבאס שלי חזק מדי ... איך אפשר להנמיך אותו נב הוא כבר מונמך פיזית

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  19. דוד שלי כרגע בארה"ב והוא חוזר שבוע הבא ואם אני רוצה את הנגן אני חייב להחזיר לו תשובה , ועכשיו. אז בבקשה אם אתם יכולים תענו לי זה דחוף

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  20. האם המוצר איכותי? (באס חזק, סאונד נקי וכדומה) תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Check_Point,

אוקיי, אני צריך להחליט די מהיר, תתיחסו לכל ההבדלים (סראונד / סטראו, עוצמה, איכות) אוקיי, אז אני צריך לבחור אחת מהשלוש : Altec lansing 2100 creative i-triuge 3300 Creative inspire 6600 מה לבחור ?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  22. יש לי מקליט dvd hyundai dvrw-407 ואני לא מצליח להעביר את ההקלטה מהדיסק למחשב ,החברה הגנה על זה מפני זכויות יוצרים, איך אני עוקף את זה ?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by Culandur,

אני מחפש להחליף ת המחט בפטיפון שלי התקציב הוא עד 200 ש"ח הפטיפון הוא sansui p2000 (לא משהו אני יודע) תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי אנטק 200 ברגע שאני מחבר את האוזניות לכניסה הקדמית אני שומע זמזום ברקע,ממה זה יכול לנבוע?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Culandur,

האם קיים נגן שתומך בעברית בלי שום בעיות והתחכמויות?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.