אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי אוזניות דיי יקרות שאני משתמש בהם כאשר אני מנגן בגיטרה דרך המגבר.. הצד הימיני הפסיק לעבוד מה קרה? http://ii.alatest.com/product/600x400/e/8/Sony-MDR-V900-MDR-V7509-Headphone-0.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD דגם של Hyundai יש לי שם יציאה כמו במחשב לחיבור מסך VGA.......ואין לי טלויזיה בחדר רק מסך של מחשב...עכשיו חיברתי את הרמקולים והכל ל DVD ואת המסך חיברתי ליציאה הזאתי....(VGA)ועכשיו אני לא רואה כלום במסך....מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה ??
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר או לטעון את האיפוד לסוללות רגילות (אלקליין) בצורה כלשהי? ואם לא האם אפשר לקנות סוללה נוספת- וכמה היא עולה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע לסלון בתקציב של בערך 2500 לא יותר וקשה להחליט מה יותר טוב ראיתי מלא דוגמאות באתרי מכירות למיהם אני מחפש משהו בסגנון הזה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1487547 יש עוד הרבה מהסוג הזה עד למחיר של 2500 שקל תעזרו לי לבחור את הכי טוב לדעתכם? אם מישהו קנה כבר מוצר בסגנון הזה שיתן את דעתו על המוצר בבקשה תודה לכל העונים מראש
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב שלי למטרות משחקי FPS, (לשמוע צעדים, הוצאת רימון וכו..') התקציב הוא 400.. *הזמנתי כבר אוזניות של סאנאייזר ב- 270 שקל אם זה משנה משהו לגבי הכרטיס עצמו... תודה לעוזרים.. :>
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב: 200 שקל חריגה: אם זה ממש שווה את זה אז 50 סוג מוזיקה: אני לא יודע איזה ז'אנר זה אז אני שומע שירים של שלמה ארצי, אריק אינשטיין ולפעמים טראנסים שימוש: שימוש ביתי/נסיעות סוג האוזניות: In Ear אפשרי לקנות בחו"ל (eBay בעיקר)? רק מאיביי חשוב לי שתהיה אטימה ואנשים לא ישמעו מה שאני שומע ושיחסמו כמה שיותר רעש חיצוני, גם כאשר אני שומע מוזיקה בעוצמה חלשה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת אומרת, יש לי מספר מערכות 2.1 שנראות לי דיי רציניות (תקציב כמה שיותר נמוך, אבל לא יותר מידי): Altec Lansing AVS300 Creative Inspire 2.1 2400 Logitech® Z-340 2.1 configuration 33 Watts HERCULES XPS 210 Extended personal sound (לפי הביקורת שבאתר, אני יודע שהיא לא משהו מבחינת סאונד, וגם הכפתורים על הוופר מה שיהפוך את הפעילות עם הכפתורים קשה במיוחד מכיוון שהוופר אמור להיות אצלי מתחת לשולחן). תודה לעוזרים :-* (שום כוונות מיניות בסמיילי הזה )
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי רמקולים ישנים (מאוד) של מורל (יוצר בארץ ) ואני רוצה להעביר את הרמקולים עצמם לקופסא מעץ אמיתי, איכותי יותר ויפה יותר. פשוט הקופסא שלהם מתפרקת כבר, והכל מתקלף ומכוער.. וגם הטוויטר של אחד מהם לא עובד ובשביל לפתוח צריך לשבור את הקופסא.. כמה שאלות: כדאי להתעסק עם זה? מה צריך לדעת לפני שמתחילים? איך צריך לרפד/לאטום מבפנים? תודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת(NOT) נשרף לי האקולייזר של המערכת שלי (דגם בן 6-7 שנים של ROTEL) אז אני מחפש אקולייזר תחליפי. מישהו יודע על אקולייזר טוב או על חברה שמיבאת ציוד סטריאו איכותי לארץ (שיש לה אתר אינטרנט להזמנות)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למחשב נייד שלי בעיקר לצורכי gaming ומוסיקה. אני מתלבט בין ה-Sennheiser HD555 ל- Sony MDR-V700DJ, מה אתם ממליצים לי? אם יש באותו טווח מחירים אוזניות אחרות שעדיפות אז אני פתוח להצעות (: תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי, אני אובד עצות... קניתי כרטיס קול חדש X-FI Titanium Fatal1ty Champion Series של Creative, עם פאנל קידמי שיש בו יציאת מיקרופון ויציאת אוזניות וכניסת RCA בשביל הקלטות. הכל עובד חוץ מיציאת אוזניות בפאנל הקידמי של הכרטיס! אני עובד תחת WINDOWS 7 ואני משתמש בדרייברים של ויסטה שהיו לי בדיסק המצורף. ניסיתי להסיר את הדרייברים ולשים הכי מעודכנים מהאתר של CREATIVE, גם דרייברים רשמיים לויסטה וגם דרייבר BETA ל-WINDOWS 7 - ושום דבר לא עוזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?!
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
אחי בונה מוזיקה באיכות גבוהה והוא מחפש כרטיס איכותי לעריכה ולשמיעת המוזיקה בצורה הכי מדוייקת שאפשר...הבנתי שקריאייטיב די טובים יש דגם ספציפי? התקציב הוא עד 1000 שקל תודה לכל העונים....
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
תקציב מקסימום 900שקל ושיהיה לו אנטי שוק שיחזיק מעמד בטיולים
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
זקוק להמלצה על חנויות באיזור המרכז שמתמחות בסאונד ויש להם מבחר עשיר של רמקולים בחנות. את סטריאו סטאר ופיוז אני מכיר אז חוץ מהם... תודה
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי את הרמקולים 2.1 של מיקרולאב FC-330. לפי דעתי האיכות שלהם נהדרת ביחס למחיר הנמוך אבל יש איתם בעייה שקיימת מאז שקניתי אותם - זמזומים מהסטלייט השמאלי. לכן, חשבתי לאחרונה אולי לשדרג לרמקולים חדשים ולהעלות את התקציב. ראיתי באתר את הביקורת על הSOLO 6C של מיקרולאב, והביקורת משבחת אותם. השאלה שלי היא: אני שומע בעיקר היפ הופ וראפ, ושירים שבדרך כלל הבאס בהם יותר דומיננטי - מערכת ללא סאב כמו הסולו תתאים לשירים הללו? אני ארגיש מחסור בבאס אם אני יעבור ממערכת עם סאב לאחת ללא סאב? (אני גם משחק משחקי FPS בקביעות ורואה סרטים לעיתים קרובות) בנוסף, גם תהיתי לעצמי אם יש טעם בכלל לחשוב על כרטיס אודיו נפרד כי עד עכשיו אני חי מצויין עם הכרטיס המובנה בלוח אם. חשוב לי להדגיש שאני…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברה לא מזמן רכשתי PS3 וכרגע אני מחפש LCD לחדר שאני אוכל לחבר את הקונסולה אליו, ויש לי כמה שאלות - המרחק צפיה הוא 3 מטר בערך, התקציב לטלוויזיה הוא בערך 3500-4000 איזה גודל של טלוויזיה מומלץ? דגם של טלוויזיה מומלצת בתקציב? בהנחה שאני אשתמש בטלוויזיה גם לצפיה של שידורים בSD, טלוויזית פול HD תציג אותם רע? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הרמקולים האלה נשמעים לא רע ביחס למחיר שלהם (באינטרנט כמובן). שמעתי אותם אצל שני אנשים והם נשמעו סביר לחלוטין, יש לכם הארות\הערות. כל דבר יתקבל בשמחה. תודה
-
- 9 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
לפחות 512 מגה...רצוי אפילו גיגה ומעלה. רצוי שתהיה אפשרות הוספת זיכרון. שיהיה טוב לספורט. שיהיה של חברה מוכרת. שלא יהיה יקר מדי. (שלא יהיה נגן 20 ג'יגה ב-100 ש"ח יותר...חחח)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני יכול לקנות בממש זול שני דגמים של LG ואני צריך לבחור איזה מה לבחור? הדגמים הם: 32LH35FR 32LF20FR
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
למה צריך את זה? (יש לי כרטיס קול שתומך ב8 ערוצים ורסיבר...אני צריך את זה???)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ואם אפשר קישורים, תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי טלוזיה שארפ 37 אינץ שחיברתי אותה בכבל hdmi לכרטיס מסך שלי palit 9600 gt sonic שכדי לקבל אודיו ממנו בחיבור hdmi אני צריך לחבר כבל אופטי ממנו לכרטיס קול שיש לי asus xonar d2 חיברתי את זה אבל יש רק תמונה, מתי שיש קול הtv עושה כזה סזזזזזזזזסססססססז. לקחתי רמקולים פשוטים חיברתי אותם בחיבור רגיל 3.5 לכרטיס קול והקול מאחר את התמונה. יש לי את הדרייבים האחרונים. מתי שחיברתי את הרמקולים האלה לכרטיס קול ob אני מקבל אודיו מצוין. מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ראיתי את האוזניות ER6i, שעולות בסביבות המאה דולר.. משהו מכיר אותן ויכול לתת חוות דעת?? שוות את המחיר שלהן?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-