אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מערכת קולנוע ביתית בערך ב 10,000 ש"ח (זה כולל גם טלוויזיה ב 5.5K). התלבטתי בין 2 מגברים: 1. denon avr1912 2. onkyo tx-nr609 אני אנסה לסכם פה את מה שהבנתי כדי שאנשים אחרים יוכלו להנות מהמחקר הקצר שעשיתי. טוב .... נתחיל. ה denon זכה בבחירת העורך באתר CNET בקטגוריית ביניים. יש לו מערכת כיול אוטומטית טובה יותר מאשר ה onkyo. איכות הקול שלו טובה יותר מזו של ה onkyo. תומך ב airPlay של apple. הוא קצת יקר יותר מה onkyo. מבצע upscaling פחות טוב מאשר ה onkyo. מחיר: 3,745 ש"ח ה onkyo מבצע upscaling יותר טוב מאשר ה denon. אבל איכות הקול שלו פחות טובה. מערכת הכיול האוטומטית שלו פחות טובה מזו של ה denon. אינו תומך ב airPlay של apple. הוא יותר זול מהdenon. מחי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! האם למישהו יצא לראות את נגן ה- Mvix דגם 5000U ? www.mvix.co.il אני מחפש ביקורת על המכשיר (יתרונות, חסרונות). תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האוזניות המדוברות הינן אלחוטיות. אבא שלי קנה אותן ביפן לפני כמה שנים טובות, והספוגים שלהן נהרסו. עכשיו הוא רוצה למצוא מקום שבו ניתן לקנות את הספוגים. את הדגם הספציפי כנראה שלא מייבאים לארץ... אז אם מישהו מכיר מקום כלשהו שבו אני יכול לבקש שינסו להשיג את זה, או משהו בסגנון... בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף ? להשאיר עם הלוח את הכרטיס און בורד שלו או לקנות ביחד עם הלוח את הפורטיסמו ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות לכם! יש לי מיקרופון, שלאחר שהרבה זמן שלא השתמשתי בו, שבק חיים. קניתי חדש, ולהפתעתי הגדולה גם הוא לא עבד! אני מסתכל במבט חשוד על הפנטיום 4 שלי, ויש לי הרגשה שהוא, החרא הזדוני הזה עשה משהו כשלא הסתכלתי. מה לעשות? יש לי פנטיום 4 וWIN 98. תגידו לי איך להחזיר את היכולת של המיקרופון, ובלי בולשיט של מתקדמים, כי אני פרימיטיבי. היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הדגמים הנ''ל, מי מהם עדיפים? יש אולי מוצר אחר באותו טווח המחירים שאני מפספס? תודה דור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת קטנה (של CROWN) הכוללת CD (שלא עובד), רדיו (שלא קולט) וטיים דאבל קאסט (שאף אחד לא משתמש) הסיבה היחידה שאני מחזיק אותו, היא בגלל שהוא מחובר למחשב - לסאונד. אם אני יכול לזרוק את המערכת, להשאיר רק את הרמקולים שלה, ואיכשהו לחבר רק אותם ישירות למחשב, ע"מ להתענג על הסאונד ? במידה וכן, כיצד ? (כעת יוצא מהם כבל המתחברים למערכת מצידה האחורי, והמערכת מחוברת למחשב) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש שלט שידע לטפל בכל אלו: -מחשב (Media player Classic + כניסה למצב המתנה /שינה) -רסיבר (ווליום, מעבר בין ערוצי הרסיבר, כיבוי והדלקה) -טלויזיה (ווליום, מעבר בין ערוצים AV HDMI וכו', כיבוי והדלקה) -ממיר (לא חובה) תקציב כרגע לא מוגבל, היות ואין לי מושג כמה באילו מחירים מתחילים השלטים האלו, אשמח לשמוע כיוון מבחינת מחיר. ההארמוני של לוג'יטק יודע לטפל במחשב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה ברצוני לרכוש אוזניות למחשב עד בסביבות ה200 שקל עד 300 גג בעיקר לשמיעת מוסיקה ובנוסף לכך לרכוש רמקולים לסלון די קטן שמתחברים למחשב בצפייה בסרטי HD בטלויזיה צורך בכבל ארוך באורך של חמישה מטרים אם יש כבל מאריך לזה אז גם טוב סביבות ה300 שקל עד 500 שקל גג אם יש המלצה יוצאת דופן ששווה את החריגה אז אפשר לחרוג מהתקציב.. עם אופציה לקנייה באתרים בחול אם ההפרש במחיר משמעותי אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי שני זוגות בKSP : audio technica t500 מצויינים ו sennheiser HD429 , ממש התאכזבתי לא מכסות את כל האוזן ולא הכי נוחות , אבל מה שהכי מפריע זה שהם מאוד חלשות , האם יש משהו שאני יכול לעשות , להגביר אותם איכשהו ? שמעתי יש מגברי אוזניות לא יודע מה זה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי בדיוק "נחתו" פה (תודות לתומר יפה המאוד נחמד!!) אוזניות GRADO GS1000. נחשבות הטובות ביותר של GRADO, ומן הרגע הראשון ששמעתי אותן התאהבתי בצליל שלהן. אני ארשום אולי מאוחר יותר ביקורת רצינית יותר פה וגם אעלה תמונות (פשוט חבר תכף בא) אבל אני רק יכול להגיד שהן פשוט מדהימות!!! וככול שהמקור שיש טוב יותר, והמגבר טוב יותר, ככה הן ישמעו טוב יותר. חוץ מזה, שצריך לתת להם כמה ימים לפני שאוכל להגיד דעתי, כדי שיהיה BURN IN איכותי (לוקח להן בין 100 ל200 שעות לפי מה שאנשים אומרים באמת ל"הפתח" מבחינת הצליל) יותר מאוחר (בלילה או מחר) אעלה תמונות פלוס ביקורת קטנה ויותר מעמיקה על האוזניות שמהוות השגת "חלום" מבחינתי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי: איך מגדירים רמקולים 2.1?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא מעט קושיות, לא להבהל :-) אשמח ואודה כמובן גם לתשובות חלקיות במידה ותתעייפו באמצע :-) לפטופ חזק מאוד שמחובר ל LCD בסלון דרך HDMI, מותקן עליו Windows 7 Professional והוספתי לו את רכיב תוכנת ה Media Center שמגיע עמו. 1. האם תוכנת ה Media Center הנ"ל מספיק טוב לשימוש בסיסי, או שיש תוכנות אמרות מומלצות יותר? 2. האם ניתן לרכוש שלט (עם סנסור שיתחבר למחשב אני מניח) לתפעול נוח מרחוק (במקום מקלדת אלחוטית)? תפעול מבחינת דפדפוף תמונות, הפעלת מוזיקה, סרטים וכו', אשמח ללינק/המלצה ספציפית. 3. האם יש שלט כלשהו שיאפשר גם לגלוש באינטרנט בצורה נוחה, או שצריך כבר מקלדת (להקלדת כתובת אתר וכו')? 4. יתכן וארכוש שלט הרמוני/שלט חכם שישלוט על כל המכשירים בבית, האם שלט כזה יכול להשתלב עם השלט …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לסט רמקולים למחשב הבא שאני יקנה, התקציב הוא 1000 - 1100 ש"ח. השימושים שלי ברמקולים יהיו מוסיקה, משחקים, וסרטים. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש 2 רמקולים ב100 שקל . יש לי כבר אוזניות יקרות שלרוב אני משתמש בהם אבל אני רוצה גם רמקולים פשוטים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלויזיה לחדר שלי לא יודע איזה גודל צריך וכו' . הנתונים שצריך לקחת בחשבון הם : 1.המרחק שיהיה בין הטלויזיה למיטה שלי בחדר זה 3 מטר (מהמיטה אני יראה תתטלויזיה ) 2. שיהיה תמיכה בFull HD 3. תקציב - עד 4000 ש''ח איזה עוד נתונים אני צריך להגיד כדי לדעת איזה טלויזיה תתאים לי ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אסוס P7P55D DELUXE שכולל כרטיס קול VIA דגם VT2020 פרטים מהאתר של אסוס VIA® VT2020 10-Channel High Definition Audio CODEC - Absolute Pitch BD192/24 featuring ENVY HD - DTS Surround Sensation UltraPC - BD audio layer Content Protection - Supports Jack-Detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-Retasking - Coaxial / Optical S/PDIF out ports at back I/O עכשיו חשבתי לקנות כרטיס קול של CREATIVE דגם XFI XTREME, השאלה אם הוא עדיף על המובנה ? אני יודע שהבדלי איכות נמדדים בחיבור אנאלוגי, אני עובד עם רסיבר והעסק יהיה מחובר דיגיטלי / אופטי בצורה הזאת יש סיבה לא להשאר עם המובנה ? אם כן מה היתרונות של ה XFI על המובנה ? * המחשב מחובר למערכת מאוד יקרה של B…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיצא עכשיו X5 בגרסת 60 GB. האם יש אותו גם בגרסת X5L ? הגיע כבר לארץ ? מה מחירו בארץ ? בדקתי את הפרשי המחירים הכי נמוכים בין X5L 30 GB לבין 20 GB ההפרש הוא 464 ש"ח . בשביל תוספת של 10 GB זהו הפרש הוגן ששווה להשקעו ? נ.ב אם משהו יכול למצוא מחירים נמוכים משאני מצאתי אשמח אם הוא הוא יגיב פה ויגיד. אני מצאתי : 20 ג'יגה - 2020 ש"ח (קומפ-יל), 30 ג'יגה - 2484 ש"ח (הנדי). ובקשר ל IKO. משהו שמע עליו ? אני שמעתי עליו באופיס דיפו שם מוכרים את גירסת הג'יגה + רדיו מובנה ב780 ש"ח....ובדיוטי פרי ב 66 $. ראיתי אותו ....הוא נראה חמוד וקטן אך האם הנגן איכותי ? נוח לשימוש ? אני מקווה שהוא לא אחד מהנגנים הסיניים הפשוטים והזולים שמוכרים באינטרנט בשפע שמתקלקלים לאחר חודש... תודה לעוזרי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי אוזניות Creative EP635 אוזניות פשוטות שקניתי ממזמן הן עם הנגן שלי (I7). רציתי לשמוע איתם במחשב שמחובר בחיבור קוקסאלי לרסיבר Denon 1601 (שאני מאוד מרוצה ממנו). הלכתי קניתי מתאם הכנסתי לרסיבר ופתאום אני שם לב שאני שומע רק באוזן אחת, אמרתי אולי המגעים, שיחקתי קצת אבל לא היה שום רישרוש ממש נקי ותמיד שמעו רק מאוזן אחת. המתאם שקניתי הוא כזה : עם רק קו שחור אחד באמצע. האוזניות שלי זה 2 כבלים ולא אחד כמו בחלק מהאוזניות. האם יש מצב בגלל זה אני שומע רק באוזן אחת? ואני צריך מתאם כזה? עם שתי פסים שחורים? או שאולי בכלל זה הרסיבר? מה דעתכם? ואגב האוזניות שלי יש להם חיבור כזה עם 2 פסים בצבע לבן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, החלטתי לשדרג את הסאונד למחשב ולמכור את ה i-Trigue 3300 שלי http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/14872/cat/500 האמת היא שאני לא ממש מתלבט אלא לאחר שימוש של כשנתיים ב 3300 פיתחתי נאמנות לקריאטיב. אני חושב ברצינות על לשדרג ל GigaWorks T3 למישהו יש את הסט הזה? איך הם נשמעים? (שמעתי אותם בחדר ההדגמות של איסטרוניקס, אבל אשמח לשמוע חוות דעת נוספת) אופציות נוספות כוללות: Creative T40 II - אמנם 2.0 אבל מידים איכותיים חשובים לי לא פחות מבאסים. אז אולי עדיף להשקיע באלה? Harman Kardon Soundsticks II - שקופים ומכוערים (לדעתי לפחות) אבל אמורים להיות איכותיים מאד Bose Companion 2 - בלי סאב.. שווים את המחיר הגבוה? אשמח לשמוע מכם טת דעתכם / אלטרנטיבות. :-)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בידי מקרן מסוג DLP דגם : BENQ W600+ 720P התומך בתלת מימד למיטב הבנתי ישנם סוגים שונים של טכנולוגית ה3D אשמח אם מישהו יסביר לי מה הדרך הנכונה ביותר על מנת לצפות ב 3D במקרן האם רכישה של ה 3D של אופטומה יספיק ואם כן עליי להיות בטוח שזו הדרך הנכונה מכוון שהמוצר יקר אשמח לתשובה ממבינים בתחום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייה טוב אז אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות רמקולים סוףסוף. אז כמובן יש את הATP3 שכל העולם ממליץ עליהם, והיום שמעתי אותם בחנות- נראים ונשמעים סבבה..באס,טרבל שנינתים לכיוון.. עולים 340 לידם יש את הVS4121 בKSP שאפשר להשיג ב330. אז מה לדעתכם הכי טוב והכי כדאי\משתלם לקנות? כמו שהבנתם, מערכת 2.1 בשביל מוסיקה, איכות שמיעה ונוחות שימוש כמו: שלט ווליום, כיוון באס,טרבל - אלה הדברים שחשובים לי. אז..תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי אוזניות AKG K701 שמוגברות ומחוברות ל- ASUS Xonar Essence STX. אתמול באתי להאזין להם כרגיל. העברתי אליהם מהרמקולים (הרמקולים מחוברים לכ.קול המובנה של X58A-UD7) ואיכות הקול נשמעה לי ירודה בהרבה ממה שאני מכיר את האוזניות. הסאונד נורא נורא צרוד, המיד נשמע לא אמיתי בכלל כנ"ל לווקאלים-בכלל וכמו בטייפ ישן (וה-K701 נשמעות ההפך מזה), הגבהים נורא מטושטשים והבאס לוקח את החלק הכי צרוד... כמו שרק חלק מהכבל מחובר, אבל הוא מחובר במלואו. ניסיתי לבדוק את העניין לעומק וחיברתי את הכרטיס קול עם האוזניות למחשב אחר, והכל נשמע אותו הדבר- אבל אני לא יודע אם אפשר להסתמך על זה כי הספק במחשב שניסיתי בו ממש ממש ממש לא איכותי ואני יודע שהוא מספק מתחים גרועים. (הולך ליהיות מוחלף אם זה משנה)…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-