אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני קורא ותיק של הפורום אבל זו פעם ראשונה שאני מפרסם פוסט. הייתי מעוניין לדעת האם משהו נתקל ברמקולים הללו וניסה אותם כרמקולים למחשב? חיפשתי עליהם ברשת ומצאתי ביקורות טובות מאד. http://www.audioengine.co.il/ ראיתי שמוכרים אותם בהנדי בת"א במחיר של 2400 ש"ח, מחיר שנראה לי יקר לרמקולים של מחשב. אולם יש לזכור כי המחיר הזה אינו גבוה במיוחד כאשר משקללים זוג רמקולים מדפיים ומגבר איכותיים. בכל מקרה, אני עו"ד ומחפש רמקולים שישמשו לשמיעה של מוזיקה בזמן שאני עובד במחשב (לצערי מדובר בשעות ארוכות...) חשוב לי בעיקר האיכות ועל כן נראה לי כי רמקולים מסוג מוניטור עשויים לתת את התוצאה הטובה ביותר. סוג המוזיקה נע בין ג'אז לבין מוזיקה ווקאלית ולעיתים גם פופ. בכל מקרה, אשמח לקבל את…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את Z2300 של לוגיטק ואני חושב שאני לא מוציא מהם את כל מה שהם יכולים לתת יש לי לוח אם p4s800d די ישן יש לכם כרטיס קול להציע לי שישב לי על הסלוטים הפנויים שבלוח אני לא מחפש להשתולל יותר מדי עם הפונקציונאליות של הכרטיס אלא רק להוציא מהרמקולים את מה שהם שווים לא מתכנן להוציא הרבה מעל 600 שקל באמת שאין לי שמץ של מושג בכרטיסי קול ולכיוונו של איזה כרטיס אני אמור לחתור תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pure-acoustics.com/ סתכלו איזה אתר הם פתחו הם אפילו יופיעו בתערוכות בברלין ובהונג קונג אני לא חושב שאפשר לקרוא להם חברת מדבקה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סאב וופר של רוקפורד ועד שאני יוציא רשיון (שנה וחצי) אני רוצה לחבר אותו למחשב.. אין לי בכרטיס קול כניסה של סאב זה כרטיס קול מובנה. מהסאב יוצא כבל + - איך אפשר לחבר? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, טוב אז ישר לעניין, בניתי לחבר שלי מפרט, הוא רוצה בעצם מחשב שעושה הכל, הוא מתכוון לחבר אותו לטלוויזיה, לשמוע ממנו מוזיקה לראות סרטים לעשות הכל. השאלה בעצם היא האם כדאי לקנות רמקולים של מחשב או פשוט לחבר מערכת חיצונית. הלוח הוא k8nf-9. תתיחסו לרמקולים בתקציב של 500 שקל ומערכת רגילה עם רמקולים שנראים מפחיד...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לחיפושי אחרי ביקורות על ה-Logitech Z-560, מצאתי מספר השוואות שכללו את ה-Monsoon MM-2000, ותמיד ציינו שם שבאיכות הקול, ה-Monsoon עברו את ה-Logitech ואת ה-Klipsch. אמנם מדובר ברמקולים Flat-panel, אבל אני לא מתכנן לשמוע בווליום גבוה. חשבתי עליהם מכיוון שאת הרמקולים אני כנראה אקנה בארצות הברית. מישהו מכיר אותם? קרא ביקורות עליהם? כל מידע יעזור...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין להעביר תכנים מהטלויזיה (שמשודרים בערוצים שונים/ שאני מקרין בוידאו וכו') אל המחשב או אל DVD (בהשקעה קטנה ככל האפשר). למעשה אני צריך מאיין וידאו/דיוידי מקליט שיודע להקליט על דיסק חיצוני (USB). קניתי בעבר DVD מקליט אך הוא לא היה אמין והתקלקל דיי מהר (מעבר לכך שהפונקציות המתקדמות של רוב המכשירים - הקלטה עפ"י זמן וכו, פחות חשובות לי). ראיתי מכשיר של סאנדיסק בשם V-Mate שדיי עושה את מה שני מבקש אבל נראה שהוא מתאים בעיקר לצפיה בסמארטפונים וכו' - ואני צריך משהו שמתאים לצפיה בטלויזיה. האם יש מכשיר כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים חבר טוב שלי מעוניין לקנות רמקולים למחשב (בעיקר למוסיקה) בתקציב עד 400 ש"ח. ראיתי שיש פה המלצה ל X-13 אבל הם קצת חורגים מהתקציב.. תוכלו להמליץ על משהו אחר? רצוי משהו שפחות או יותר משתווה ל ATP3 באיכות. רותם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לסלון אפשר למתוח קצת את התקציב עד 2.5K הטלוויזיה מחוברת לממיר של יס HD מן הסתם יהיו בה שידורי HD
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך אוזניות טובות עם מיקרופון עדיף, בשביל סקייפ. אני צריך אותם בשביל הדברים הבאים: (לפי הרמה של השימושיות) 1. משחקים (בעיקר מגוף ראשון) 2. מוזיקה (עם הרבה באסים, דאבסטפ) 3. סרתים האם ה- Carcharias הם המומלצים מבין כולם ? בנוסף, יש לי כ.קול: Creative xfi Titanium תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רציתי לקנות אוזניות קשת סגורות בעיקר להאזנה ל-MP3 מחוץ לבית. אני חיפשתי הרבה בגוגל אבל לצערי אני לא מצליח למצוא דגם שיש עליו הסכמה כללית שהוא טוב למחירו. לכל אוזנייה טובה של סנהייזר מצאתי לפחות כמה דעות שאומרות שהן נשמעות ריקניות וגרועות. מצאתי גם המלצה לאוזניות של שור SRH440 אבל ממה שאני הבנתי אלה אוזניות יותר מקצועיות ולא בהכרח טובות להקשבה למוזיקה סתם לפנאי, וגם כמעט ולא מצאתי חנויות שמייבאות אותן. רציתי לשאול האם יש אוזניות קשת מומלצות עד 400 ש"ח עם סאונד יחסית טוב, אבל מה שחשוב לי לאוזניות זה או BRAIDED CABLE, או כבל מתנתק, כי רוב האוזניות שהשתמשתי בהם הכבלים החלו להיקרע לאט וזה די מפריע לי. אני מקשיב בעיקר לרוק ומטאל, מלד זפלין עד אנתרקס, מקשיב לMP3 320 או…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין הרמקולים שיש בKSP עכשיו עם המבצעים החדשים: http://ksp.co.il/?select=.1047..241..1310..800.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני חושב התקציב בסביבות 500 שח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועכשיו יש לי כרטיס 7.1 מה זה ואיך אני מנצל את היכולות שלו? מה צריך לחבר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה קניתי את הcreative 5.1 x-fi וכבר שברתי עליו את הראש שעות חיברתי אותו בכבל אופטי לרסיבר שלי כאשר הרסיבר יודע לזהות את האות שהוא מקבל (stereo,dts,dolby ). כיוונתי את הכרטיס קול ל5.1 אבל הרסיבר רושם לי stereo כאשר עשיתי בדיקת קול (בתמונה הראשונה) הרסיבר כתב שהוא מקבל DTS והפעיל את כל הרמקולים ומיד בתום הבדיקה חזר לסטריאו. כשאני מחבר את הכרטיס קול באנלוגי (אחורי, קידמי סאב וסנטר) אני שם ברסיבר על ערוץ אנלוגי שנמצא תמיד ב5.1 ואז אני שומע סראונד (עם הרבה זימזומים ברקע) וכשאני מחזיר לאופטי הוא מזהה סטריאו. השאלה שלי היא מה הבעיה לפי הבנתכם האם כשאני מחבר את הכרטיס לרסיבר באופטי הוא צריך מיד להגיד 5.1? גם כשאני סתם בDESKTOP או רק כשאני מפעיל קובץ? יש סיכוי שהערוץ האופ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שישמשו אותי למשחקים מוזיקה וסרטים. מה עדיף לי לקחת Logitech Z3 או Logitech Z4,ראיתי שהמחירים שלהם דומים מה ההבדל בינהם? יכול להיות גם שאני יקנה את הLogitech Z2300,יש משהו יותר ממומץ במחיר הזה? *יש לי עכשיו Logitech X230. תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי במכרז את הרמקולים האלה ואני יודע שלא כתוב שם ממש הדגם המדויק (yamaha active servo technology?!) אבל לפי התמונה - הם נראים לא רע בכלל... אז מה דעתכם עליהם? ואיפה אפשר להשיג אותם (חוץ מבמכרז ששם המחיר בטח מופרז) ובכמה? עריכה: כתוב את הדגם המדוייק- SJYSTM100 ולא מצאתי אותו באתר של היבואן נ.ב. ממתי רמקולים מתחברים לUSB?!?! :-X
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם תקליטו ברשמקול תראו שאחרי 60 שניות הוא מפסיק אוטומטית. יש איזה קובץ INI משהו שאפשר לשנות שזה יהיה יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס הקול HERCULES GAME THEATER XP 6.1 אך הוא לא מספיק לי בשביחל עבודה עם תוכנות ליצירת מוסיקה הדורשות כרטיסי קול מקצועיים עם תמיכה ב24 ביט. לאחרונה שקלתי לקנות בנסוף להרקולס את הכרטיס הזה השאלה שלי היא אם שני הכרטיסים יוכלו לעבוד במקביל או שאצטרך לוותר על ההרקולס שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
www.adata.com.tw/en/p-m1-01.htm www.ksp.co.il hay everybody ראיתי את הנגן הזה באתר של ksp שהתכונות הבולטות שלו הם שיש לו כניסה line in זיכרון מובנה של 256 מגה ביט וגם חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון sd כך שבתכלס ניתן להגיע ל 768 מגה ביט אם מוסיפים כרטיס זיכרון של 512 והתוצאה הסופית היא נגן עם נפח זיכרון מכובד , סופר קומפקטי וסופר עמיד שמשתמש בסוללות סטנדרטיות וזולות שאמור לכאורה להאריך חיים בניגוד לנגנים כמו ipod שמובססים על דיסק קשיח זעיר רגיש מאוד לזעזועים ולנפילות שגם אם תישמור עליו בצמר גפן (מה שכמובן לא קורה עם מכשיר נייד שנתון לזעזועים ומדי פעם לנפילות בילתי נימנעות) הוא במקרה הטוב יחזיק מעמד מקסימום שלוש שנים -אורך חיים ממוצע של דיסק קשיח רוב הסיכויים שהס…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שווה משהו? http://www.trekstor.de/produkte/mp3-player/ibeat-organix.html
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מקרן בסביבות ה8000-9000 ש"ח והרבה המליצו לי על הפנסוניק AE500 וOptoma H30 וכל מני אחרים. אני אבל רוצה ללכת לחנות לראות את המקרנים האלה ורק אז להחליט איזה אני הולך לקנות. מישהו מכיר חנות באיזור המרכז שיש לה הרבה מקרנים? הייתי אתמול בhoolywood בהרצליה והיו להם רק איזה שני מקרנים של טושיבה (שדווקה היו לא רעים) אבל זה לא מספיק.. יש חנות יותר מקצועית בעסק הזה? BTW למישהו יש את האתר של סינימה פרדיסו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לרמקולים 6.1 דרך מערכת. הבעיה היא, שכשאני שומע שירים, אז כאילו אין איזון בין הערוצי שמע - לדוגמא, אם יש שירה ותופים, אז את התופים שומעים אבל את השירה בקושי. השירה כאילו נבלעת בתוך התופים. זה קורה גם כשיש למשל 2 כלים שונים, שבד"כ אמורים לשמוע אותם באופן זהה - אז אחר שומעים יותר ואת השני פחות. בדקתי כמה שירים שהייתה בהם בעיה עם אוזניות, ושמעתי מצויין, כך שהבעיה היא לא בשירים עצמם אלא איפשהו בתקשורת\הגדרות בין המחשב לרמקולים. כשהורדתי אוזנייה אחת, ושמעתי רק עם אוזנייה אחת, שמעתי דומה לאיך ששומעים ברמקולים: חלק כן, חלק לא. ניסיתי לבדוק חיבורים והם היו בסדר. ניסיתי להחליף חיבורים בכל זאת וזה לא עזר. יש לציין שהבעיה היא רק כשזה מחובר למחשב - כששומעים במערכת DVD…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני בערך שבוע קניתי מחשב חדש מאייבורי, בערך ב1900 ש"ח. אתמול קניתי מיקרופון של חברת Silver Line מדגם XT-MM201, מיקרופון יחסית פשוט (ע"פ המחיר - 30 ש"ח). חיברתי אותו למחשב (אל השקע האדום העגול הקטן), ואז כשבדקתי אותו ברשמקול, שמעו אותי רק אם ממש צעקתי כשהוא בתוך הגרון שלי. סתם, הגזמתי, אבל צריך ממש להצמיד אותו אל השפתיים כדי שהוא יקלוט משהו. (ועל האריזה היה כתוב "רגישות גבוהה"..) הכרטיס קול שלי מובנה על הלוח אם (MSI), וכשחיברתי את המיקרופון למחשב קיבלתי הודעה שחובר מיקרופון. אה, וכשאני הולך לבקרת עוצמה, ובמאפיינים עובר ל"Input audio", אי אפשר לשנות את עוצמת המיקרופון. (http://img363.imageshack.us/img363/6170/ss1nr8.jpg) בדקתי את המיקרופון אצל עוד חבר, וגם אצלו היתה א…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! האם למישהו יצא לראות את נגן ה- Mvix דגם 5000U ? www.mvix.co.il אני מחפש ביקורת על המכשיר (יתרונות, חסרונות). תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-