עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AboveBeyond,

אהלן , בשביל לשפר את איכות הסאונד מהמחשב האם כרטיס קול בטווח מחירים 500-1000 יספיק? לדוגמא audiohpile 192 או esi juli (יחוברו אליו 2 מוניטורים ברהינגר b2030a)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BloodFist,

תקציב: מקסימום 700 דרישות: בטריה נפרדת, ולא בטריה של המכשיר עצמו. 1GB לפחות. וזכרון פלאש כמובן וזהו בערך שישמעו טוב בלה בלה בלה...

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by jon bar,

אם יש בעיה במחשב לגבי CODEC הורד תוכנה חינמית באתר www.download.com בשם Gpost כדי לבדוק את סוג הCODEC לאחר הורד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by jossef1959,

יש לי את המסך T220P חיבור DVI כרטיס מסך 9800gtx+ וטלוויזיה ישנה CRT איזה כבל אני אמור לקנות כדי לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה? עם אפשר גם תמונה של הכבל תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eliil1,

יש לי 2.1 של CREATIVE . עכשיו, הרמקול השמאלי עובד אבל הימני בקושי, ממש בקושי,בקיצור הוא לא עובד. ניסיתי לנתק מהחשמל והלחזיר אבל זה עדיין ככה..המערכת אצלי בערך שנתיים אולי קצת יותר... זהו, צריך לזרוק אותם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by TheReaper,

טוב אחרי שהCX500 התחילו לגסוס אני בחיפוש אחר אוזניות שיחליפו אותן הדרישות- 1.IN EAR 2.כבל Y (צד ימין וצד שמאל באותו אורך) אני יכול גם להזמין מחול (ארה"ב) אז אפשר גם להביא לינקים מחנויות משם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Vega,

אני ממש לא מחפש משהו fancy אלא מערכת שתומכת ב-mp3, ורדיו, אין צורך ב-Subwoofer וכדו'.. למרות שלא היה מזיק זוג רמקולים אחוריים בשביל הנוסעים מאחור - גם כן, אני לא מחפש סראונד, פשוט שישמעו מאחורה וגם מקדימה בדיוק את אותו דבר. אם זה משנה משהו, אז מדובר במכונית מסחרית - Fiat Fiorino.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכם, אני חדש בפורום ומעוניין לקנות דיסקמן MP3, התקציב הוא עד כ-700 שקל ואני רוצה במכשיר משוכלל יחסית הכולל תמיכה בתיקיות, Multi Bitrate ו- Multi Session וכן ב-ID3tag, שיהיה בעל מנגנון אנטישוק חזק וטוב, קל, נוח, עם מקשים נוחים, שיבוא עם אוזניות, עדיפות לשלט ושיהיה בעל איכות סאונד ו-ווליום גבוהה אני מתלבט בין דיסקמן של מותג גדול כמו Panasonic על הדגם SL-MP-36C: http://www.wawawa.co.il/product.php?id=5899 ובין דיסקמן של חברה אלמונית יחסית שלא שמעתי עליה עד שחבר המליץ לי על דיסקמן שלהם - MPMAN והדגם הוא - CD 350: http://www.mpman.com/e_image/eng_product011.asp# עריכה: הנה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם והמחיר: הדיסקמן של אמפימן: היתרונות: תאורת מסך, צג 3 שורות שמראה את…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by oren778,

הלפ טופ שלי על השולחן בסלון הטלויזיה ממול 3 או 4 מטר הייתי רוצה לשים רמקולים לייד הטלויזיה ולשמוע את המוסיקה בלפ טופ ללא כבלים איך אני עושה את זה אלחוטיים? איזה דגמים איכותיים מתאימים והאם יש פתרון אחר תודה .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לאחר זמן רב שבו הפלתי בלי סוף את האוזניות החוטיות של המחשב, ולמזלי לא דברים אחרים שחשובים לא פחות שבאזור, החלטתי שאולי כדאי לי לנסות אוזניות אלחוטיות נטענות למחשב. חיפשתי בידידו הטוב של האדם(גוגל. הם.. אממ.. הב הב!) ומצאתי את הדגם הנ"ל: http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=292&Item_Id=20107 האם הוא שווה משהו? למישהו יש נסיון איתו? מה עם הקרינה שהוא מפיץ, האם היא תפגע בפלאפון/במסך/בראש שלי? וכמובן, הנוחות ואיכות הצליל? אני לא אתנגד לשמוע חוות דעת על דגמים אחרים(בסגנון הזה של האוזניות), אבל במחירים סבירים, כן? תודה מראש וחופש נעים, רן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. דיברתי עם המוכר בחנות שמבייאת את קליפש לארץ, והוא אמר שאחת הסיבות למחיר הגבוה היא העובדה שהוא חייב לשנות את המתח של הרמקולים בשביל שיתאימו למתח פה בארץ. כמובן שהייתי מעדיף שינוי פנימי שכזה, אבל אם אני אלך על האופציה היותר זולה ואזמין אותם מחו"ל, תהיה בעיה להפעיל אותם בעזרת מתאם כלשהו ? במחיר שלהם זה לא מסוג הדברים שהייתי רוצה לשרוף

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום אנשים! איך אני יכול למנוע מהכרטיס קול לערבב תוכנות שונות ? לדוגמא : אני שומע דיסק - משוטט באינטרנט ופתאום "הללויה!!!!!!!!| :AR15: או שני תוכנות שונות שמשמעיות MP3ים בו זמנית ואז נהיה בלאגן. אני רוצה שהכרטיס קול יהיה אקסלוסיבי לתוכנה אחת בלבד ... How do i do that?? רעיון מישהו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן, הרגע קניתי את האוזניות האלו: http://www.ebay.com/itm/New-Steelseries-Siberia-V2-Gaming-Headset-Headphones-USB-soundcard-/200877124768?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ec535aca0 כמו שאתם יכולים לראות, האוזניות האלו עולות בערך חצי מהמחיר שלהן בארה"ב (110$), וזה עוד עם משלוח לארץ, לכן אני נוטה לחשוב שהן מזויפות. האוזניות מגיעות ללא הקופסא המקורית (OEM), הכרטיס קול USB מגיע עם הקופסא המקורית, וחוץ מזה הן נראות 100% כמו האוזניות המקוריות (חיבורים עם ציפוי מוזהב וכו'...). בנוסף יש שנה אחריות לכל הסיפור, מה שלא מתאים בדרך כלל למוצר מזויף. רציתי לדעת אם יש מישהו שקנה / שמע / עם ניסיון של קניה כזאת באיביי והאם תוכלו לאשר אם הן מזויפות או לא? אודה לעזרה מהירה (אולי ככה אספ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום . אני מחפש לקנות רמקולים בעלי עוצמה חזקה כמה שניתן ואפ אפשר גם עם סאב. יש לי מחשב נייד חדש אומנם אבל עדיין העצמה לא מספיקה. אם אפשר קישור ....תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכם. ברשותי נגן Divx שלו גם חיבור USB. כאשר אני משתמש ב Disk On Key שלי, הנגן אכן מזהה את הסרט ומנגנו. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את הכונן החיצוני שלי (External HDD), שלו חיבור USB גם כן, הנגן לא מזהה את הסרטים שנמצאים עליו. (כך יוצא שאני מעביר את הסרטים מהכונן החיצוני אל המחשב, ומהמחשב אל ה Disk on Key. ) אשמח לשמוע את עצתכם. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. חברי הפורום שלום רב. אני אשמח אם תקדישו כמה דקות לטובת הסקר הזה שמשווה בין הרמקולים הטובים בעלי שלושה ערוצים (2.1) הרמקולים כולם עד מחיר של 1200 ש"ח ללא יוצא מן הכלל. וכולם ניתנים לרכישה בארץ ללא יוצא מן הכלל.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. האם הבדלי הסאונד בין ה Logitech® Z-Cinema 2.1 Surround Sound System שמחירם 1950 ש"ח - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=22429 ל Logitech® Z10 Interactive Speaker System שמחירם 810 ש"ח - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=16435 גדולים כל כך שמצדיקים את ההפרש במחיר ( יותר מ1000 ש"ח) ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dor1847,

אני מתלבט בין שני הדגמים הנ''ל, מי מהם עדיפים? יש אולי מוצר אחר באותו טווח המחירים שאני מפספס? תודה דור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. חבר שלי לא מזמן קנה מחשב מבוסס AMD עם כרטיס קול PCI VIBRA16 (או 128 אני לא סגור על זה כרגע, אבל אם זה חשוב אני אוכל לבדוק את זה) והתקין עליו WIN98. הכרטיס כל עבד כמו שצריך באותו זמן. הבעיה התחילה כאשר הוא התקין WIN XP, אז הכרטיס קול התחיל או להשמיע רעש מעצבן(ולא להפעיל שום מוסיקה) או לא לעבוד בכלל, תלוי במצב רוח שלו. ניסיתי לחפש באתר של קריאייטיב ובאינטרנט בכלל על פתרון לבעיה, אבל כל מה שמצאתי זה שעוד אנשים בהחלט נתקלו בבעיה הזו אבל רובם נותרו ללא פתרון, היו שתי פתרונות שהם הציעו, האחד לשנות בBIOS את הPCI LATENCY, וזה לא עבד... וההצעה השניה היתה לקנות כרטיס קול חדש... ??? ובכן מה תמליצו לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by or,

הכותרת כן התאימה כן אני באמת חייב עזרה דחוף בשביל לבחור בין 2 הנגנים (אני חייב להזמין מחר) ופתחתי בפעם השנייה כי זה ננעל (בגלל שהכותרת לא ממש הייתה קשורה בגלל שלא הסברתי את עצמי)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Sharon189,

שלום לכולם כמו שכתוב בכותרת יש לי בעיה במגבר KENWOOD KR-V888D הבעיה התחילה לפני שנה בערך כך שאחרי שמיעה ממושכת הרסיבר נופל בהגברתו ז"א שאין הגברה , על מנת לשמוע את המוזיקה צריך להציב עוצמה מקסימלית במד העוצמה ולמרות זאת שומעים חלש. ניסתי לחבר רמקולים אחרים ושום שינוי, את הרמקולים הנוכחים חיברתי למגבר אחר והכל עובד כשורה. רמקולים מקוצרים? גם בדקת.י ממש שום כיוון אין לי פה. אז אשמח לעזרה. תודה שרון

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם ! האם למישהו יצא לראות את נגן ה- Mvix דגם 5000U ? www.mvix.co.il אני מחפש ביקורת על המכשיר (יתרונות, חסרונות). תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לא מצאתי בשום מקום ביקורת בעברית (על מנת לדעת אם המכשיר עובד גם על יס ועל הוט - בומקרה שלי , על הקלטות אנלוגיות מ YES) למישהו יש את המכשיר ויכול לתת קצת פרטים ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. רציתי לדעת אם יש אפשרות לעדכן את הקושחה או את המערכת בטלויזיה הנ''ל. אין לי שום בעיה כלשהיא, פשוט רציתי לדעת אם זה אפשרי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Or ei,

מה עדיף ? להשאיר עם הלוח את הכרטיס און בורד שלו או לקנות ביחד עם הלוח את הפורטיסמו ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.