אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי בתקציב של עד 300 ש"ח ועדיפות לשנתיים אחריות, אלו 2 האוזניות שמצאתי. לא ראיתי שם ביקורות על שני הדגמים ראש בראש. מישהו מכיר וחווה על בשרו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מתלבט רבות אם שווה להשקיע בכרטיס קול טוב למחשב, במטרה לשפר את התוצאה המתקבלת בסטריאו. אתחיל בכך שאפרט את הציוד הקיים ברשותי: Denon AVR-2105 Tannoy MX3 (קדמיים) Tannoy MX2 (אחוריים) Tannoy MXC (סנטר) הרסיבר מחובר ליציאה הקואקסיאלית (Coax) של כרטיס הקול המובנה (SoundMax) בכבל באורך 5 מ'. קראתי ביקורות על כרטיסים דוגמת ה-ASUS Xonar D1, Prodigy 7.1, Maya 44 המשותף להם הוא שלכולם (חוץ מה-Maya 44) יש רק יציאת S/PDIF אופטית. מכיוון שמדובר במרחק יחסית גדול בין המחשב לרסיבר, ומכיוון שכבר קיים ברשותי כבל קואקסיאלי באיכות טובה (של Monster) אני מחפש כרטיס בטווח של 600 ש"ח +- שיענה על הדרישות הבאות: -איכות טובה בסטריאו דרך היציאות האנלוגיות -העברת AC3 ו-DTS …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כרגע יש לי קראייטיב איספייר 4.1 שהזמני תגובה שלהם זה: 20Hz-40Hz וללוג'טק Z640 שאני שוקל כאלטרנטיבה לקנייה יש: System frequency response: 35Hz - 20kHz אני לא בדיוק מבין בזה, לי יש יתרון באיכות? והאם יורגש הבדל בין השניים? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , בשביל לשפר את איכות הסאונד מהמחשב האם כרטיס קול בטווח מחירים 500-1000 יספיק? לדוגמא audiohpile 192 או esi juli (יחוברו אליו 2 מוניטורים ברהינגר b2030a)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצות לרמקולים מדפיים בתקציב עד 1500 ש"ח, כולל אפשרות ליד שניה רמקולים אשר יתאימו לסיגנונות מוזיקה האוס ודאנס ועיקר משיטוט ברשת נתקלתי בכמה דגמים: JBL E20 B&W DM303 Wharfedale Diamond 9.2 האם יש עוד המלצות? ודבר אחרון אחזה מגבר תקביצי יתאים ? [T-AMP??]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! האם למישהו יצא לראות את נגן ה- Mvix דגם 5000U ? www.mvix.co.il אני מחפש ביקורת על המכשיר (יתרונות, חסרונות). תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: מקסימום 700 דרישות: בטריה נפרדת, ולא בטריה של המכשיר עצמו. 1GB לפחות. וזכרון פלאש כמובן וזהו בערך שישמעו טוב בלה בלה בלה...
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 טובים בתקציב של עד כ250 ש"ח מקסימום 300 ש"ח וראיתי שיש מבצע בקרביץ עד יום רביעי 50% הנחה על מוצרי אלקטרוניקה וזה כולל רמקולים. נכנסתי לקטלוג שלהם באתר http://kravitz.co.il/?CategoryID=267 ויש שם כמה רמקולים. חשבתי ללכת על 2.1 Creative Inspire T3130, מה אתם אומרים יש שם דגם יותר מוצלח או ללכת עליו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, ברשותי מקרן OPTOMA EP721 שאמור להיות מקרן למצגות , כלומר מותאם להקרנת טקסט. הבעיה היא שהטקסט מוצג פעם חד ופעם מטושטש לאורכו ורוחבו של המסך, כך שלמשל אותו קרקצ'ר נראה שונה במקומות שונים של המסך המוקרן. יש לציין שרזולוציית המחשב היא 800x600 שזו הרזולוצית native של המקרן. 1) האם זו תקלה במקרן? פעם החליפו לי מסך LCD על תקלה שכזו. 2) החיבור בין המכשירים הוא VGA. האם זה קשור? אם אשתמש ב חיבור DVI זה יפתור את הבעיה? 3) אם זו לא תקלה ולא עניין של חיבור, איך אפשר לשפר את המצב? * יש לציין שהטקסט של ה MENU של המקרן נראה סבבה ולא סובל מהבעיה. תודה מאוד לעוזרים, נמרוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד HP עם שתי יציאות 3.5 מ"מ, כאשר אחת מהם היא יציאת SPDIF. אני לא מצליח להבין אם מדובר ביציאה קואקסיאלית או אופטית ואיזה כבל בכלל מתאים לה, כי לפי מה שראיתי ברשת קיימים שני סוגי החיבורים. פשוט לא מצאתי התייחסות ספציפית לדגם שלי ובמפרט המחשב לא כתוב כלום. היציאה מתפקדת גם כיציאת אוזניות/רמקולים רגילה. מישהו יודע במקרה באיזו יציאה מדובר? כמו כן, מישהו יכול להמליץ על רמקולים (זולים ככל האפשר) שמשתמשים בחיבור SPDIF? אם כן, האם צריך מתאם או שקיימים דגמים עם חיבור מיני כמו שיש לי? אם אין דגמי רמקולים זולים (כי הבנתי שמכיוון שמדובר בחיבור דיגיטלי צריך יכולת פענוח ברמקולים עצמם... או משהו כזה) אז האם קיים מתאם כלשהו שיאפשר לי לחבר לנייד אודיו 5.1? מודה מראש לעונים ע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הכרטיס קול הזה Creative Audigy 2 ZS הוא שווה?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעייה העיקרית בכותרת. לפעמים שהסאב מנסה להשלים קצת תדרים גבוהיים בשבילו (תחום של 40~70 הרץ) אז אפשר להבחין בקלות ב"הדים" בתוך הקופסה של הסאב, מה שהוביל אותי למסקנה שהכל "חלול" בפנים. מילוי של צמר סלעים, או כל חומר אקוסטי אחר, יתן באס יותר עמוק? אם כן אז איזה חומר? ומה יכול לפתור את בעיית התחום תדרים הבעייתי? -הסאב יכול להוציא את התדרים האלו בלי בעייה, אך תופעת ההד מתוך הקופסה הורס את זה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רמקולים חבל"ז... יש לי רק בעייה אחת.. יותר נכון 2.. הראשונה היא שהלוח שלי מתיימר שיש בו כרטיס קול 5.1, ובסנטר של הרמקולים האלה יש 3 חיבורים!!!! האם אני צריך לקנות סוג מסויים של מפצל או פשוט להשתמש באופציית ה MATRIX שיש בו ? (זאת אופציה שמפעילה את כל 5 הרמקולים גם אם אין תמיכה בכולם...) נכון לעכשיו עם מפצל של 2 RCA אני שומע 4 רמקולים בלי הסנטר רק עם הMATRIX אני מצליח לשמוע את כולם... האם הבעייה היא מפצל ? (אם הבעייה היא בכרטיס קול אז לא נורא... - אני לא מתכוון לקנות אחד...) והבעיה השנייה שלי מופנית לבעלים של הרמקולים האלה... קראתי פה שנורא קל לתלות אותם על הקיר... מישהו יכול להסביר איך?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי ברמקולים X530 לפני פחות משבוע חיברתי את הרמקולים לסאב כמו שצריך חוץ מזה שהחלפתי במקומות בין האחורי הימיני ושמאלי כי כשעושים בדיקת סראונד הוא מזהה אותם הפוך.. הרמקולים חוברו לכרטיס http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=14257 לפי הצבעים ירוק לירוק כתום לכתום ושחור לשחור.. עכשיו יש בעיה בכל זה: לא שומעים בסראונד בכלל.. במוזיקה שומעים רק משני רמקולים קדמיים ששמעתי אצל חבר ששומעים שכולם בסרטים אותה בעיה.. במשחקים יש עוד סראונד אבל שומעים ממש חלש משני האחוריים ישלי ויסטא ואמרו לי שזה בעיה איתם אבל לחבר שלי יש אותם בויסטא ואין לו שום בעיה בבקשה עזרה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הדגמים הנ''ל, מי מהם עדיפים? יש אולי מוצר אחר באותו טווח המחירים שאני מפספס? תודה דור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולל ברמקול הסנטר... איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני חדש בפורום ומעוניין לקנות דיסקמן MP3, התקציב הוא עד כ-700 שקל ואני רוצה במכשיר משוכלל יחסית הכולל תמיכה בתיקיות, Multi Bitrate ו- Multi Session וכן ב-ID3tag, שיהיה בעל מנגנון אנטישוק חזק וטוב, קל, נוח, עם מקשים נוחים, שיבוא עם אוזניות, עדיפות לשלט ושיהיה בעל איכות סאונד ו-ווליום גבוהה אני מתלבט בין דיסקמן של מותג גדול כמו Panasonic על הדגם SL-MP-36C: http://www.wawawa.co.il/product.php?id=5899 ובין דיסקמן של חברה אלמונית יחסית שלא שמעתי עליה עד שחבר המליץ לי על דיסקמן שלהם - MPMAN והדגם הוא - CD 350: http://www.mpman.com/e_image/eng_product011.asp# עריכה: הנה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם והמחיר: הדיסקמן של אמפימן: היתרונות: תאורת מסך, צג 3 שורות שמראה את…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את הX530, אחלה רמקולים... אבל הסאב הוא באזור המחשב, האם יש סיכוי שהוא יגרום נזק לHDD ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לעדכן את הקושחה או את המערכת בטלויזיה הנ''ל. אין לי שום בעיה כלשהיא, פשוט רציתי לדעת אם זה אפשרי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף ? להשאיר עם הלוח את הכרטיס און בורד שלו או לקנות ביחד עם הלוח את הפורטיסמו ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה דברים שחייבים להיות במכשיר 1. רדיו FM איכותי 2. בטריה פנימית נטענת 3. עד 100 דולר אני קונה מהחנות http://www.bhphotovideo.com אז אני אשמח אם מה שאתם מציעים יהיה שם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש בעיה במחשב לגבי CODEC הורד תוכנה חינמית באתר www.download.com בשם Gpost כדי לבדוק את סוג הCODEC לאחר הורד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן את האוזניות HD555 של סנהייזר. שומעים איתן טוב מאוד, ועוד אני צריך לעשות את המוד שיהפוך אותן לHD595. אבל עדיין אני יודע שאפשר לשמוע עוד יותר טוב, כרגע יש לי כרטיס קול מובנה, לוח אם Asus P5QL-E, סתם לשם השווה, אני לא מצליח להבדיל בין קבצי MP3 לFLAC כאשר זה אותו השיר בדיוק איך איכויות שונות למבינים שבנינו. בקיצור, יש לי חבר שיש לו את אותן האוזניות רק עם כרטיס קול Asus Xonar ההוא שעולה בין 500-600 שקל, והוא אומר ששומעים איתן מעולה, ממש מתלהב מזה, והוא שומע הבדל ממשי ין MP3 לFLAC. השאלה שלי האם באמת הכרטיס קול הוא זה שיעשה את ההבדל, ואם כן האם צריך באמת כרטיס קול במחיר הזה או שיספיק כרטיס קול יותר זול. אם אתם חושבים שהXONAR שווה את המחיר אני אלך עליו …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , יש אצלי מערכת לוגיט'ק Z5500 המפורסם שמחובר לכרטיס קול מובנה בלוח אם דרך כבל אופטי. אני צופה בסרטים שמקודדים 720P DTS שאמור להפעיל DD DIGITAL או DTS במערכת Z5500. הקודקודים שאני משתמש הוא CCCP ונגן מדיה פליי קלאסי,לפני כמה חודשים פעל הדולבי דיגיטל וכעת לא עובד ,ניסיתי לשנות את כל ההגדרות של אודיו ולא עוזר עדיין לא מקבל דולבי דיגיטל בסרטי HD שמקודדים DTS,בלו ריי. איך אפשר לסדר שיפעיל הדולבי ? תודה שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-