עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gal_il50,

אני הולך לקנות את הכרטיס הנ"ל,הוא ישמש אותי בעיקר לסרטים שאני רואה יחד עם ה-Z560 שיש לי. האם הוא שווה את ההשקעה הגדולה(כ-1300 ש"ח בערך) ומהם כל האופציות שקיימות בו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by amirn,

היי יש לי כרטיס קול שתומך ב-2 רמקולים. אני עומד לקנות ATP3 (רמקולים 2.1) האם כאשר אני אחליף את הכרטיס קול לכרטיס שתומך ב-4.1 אני אוכל פשוט להוסיף זוג רמקולים ולקבל 4.1? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by or,

אני רואה שכולם עדיין ממליצים על ההרכולס כשאני חושב שהטרטק מציע יותר! מה אתם חושבים מי המלך???????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Domovoi,

אני מתכוון לקנות אוזניות עם חבר בחנות הזו:http://netoneto.co.il/ מצאתי שם אוזניות של AKG בתקציב שלי (~400) .עכשיו הקטע הוא איזה אוזניות טובות יותר? AkG 430/512/518?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dor1847,

אני מתלבט בין שני הדגמים הנ''ל, מי מהם עדיפים? יש אולי מוצר אחר באותו טווח המחירים שאני מפספס? תודה דור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום כולם! אני כנראה הולך לקנות מיני איי פוד יד שניה בהזדמנות, אני מעוניין לבדוק אותו בעצמי לראות שאין לו פאקים יש דרך לעשות זאת דרך המחשב? אם יש אני אשמח לדעת ובאופן כללי מה לחפש או לבדוק לפני שקונים... בתודה מראש, לירן

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Dana_s,

שלום רציתי לקנות פאלם שישמש עבורי גם כנגן מוסיקה MP3. אם יש למישהו ניסיון עם מכשירי כף יד אשמח מאוד אם יחווה את דעתו לגבי איכות המוסיקה במכשירים אלו (יתכן שכדאי לי לקנות פאלם פשוט יותר ולקנות בנפרד מכשיר יעודי למוסיקה) תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by meirdor,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=1587 של האלטק לנסינג וזה של ה EACAN A600 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=14047 חבר'ה אם רק תוכלו להגיד לי איזה סט יותר טוב.................

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי מחשב חדש, רמקולים בני כ-10 שנים של לוגיטק עובדים מצויין, אך אני שומע בהם צלילי רעש חלשים (כלומר לא צלילים של WINDOWS אלא משהו שנגרם מתקלה כלשהי) בתגובה לפעולות על המסך, כלומר הרעש מסונכרן עם דשברים שרואים על המסך: גלילה, הזזת חלון, בחירת אובייקטים, טעינה. התופעה הזו וותיקה מאוד אצלי, מה שם הבעיה כדי לחפש בגוגל? איך מטפלים בה? תודה!

10. Started by izhark,

מישהוא יודע אם יש בדיוטי פרי אוזניות בטווח המחירים הזה שמשתלם לקנות? ז"א אוזניות מדגם מומלץ (בטווח המחיר שלו), שיותר זולות בדיוטי פרי מאשר בחנויות רגילות בארץ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ic3 CuB3,

אני "התאהבתי" בX5L אבל אני לא בטוח שזה מה שאני אצטרך זאת אומרת שאני לא זקוק כל כך לניגון סרטים . גם תצוגת תמונות לא כל כך חשובה אך יש לי שימוש בה. האם תוכלו להציע לי נגן שבו יש את אותה איכות סאונד , שיהיה יפה וקומפקטי, ושממשק התפעול שלו יהיה נוח ביותר. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן ושיוכל להכנס לכיס בקלות עדיפות לנגן פלאש עם כמה שיותר זיכרון. אני אשמח לדעת אם יש נגן קטן עם עם מסך צבעוני . אשמח גם לשמוע ביקורות על נגנים שיתימו לי. אני יודע שיהיה קצת קשה להבין למה התכוונתי. תודה מראש לעוזרים, בר.

12. אני צריך המלצה לסט רמקולים למחשב הבא שאני יקנה, התקציב הוא 1000 - 1100 ש"ח. השימושים שלי ברמקולים יהיו מוסיקה, משחקים, וסרטים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום אנשים! איך אני יכול למנוע מהכרטיס קול לערבב תוכנות שונות ? לדוגמא : אני שומע דיסק - משוטט באינטרנט ופתאום "הללויה!!!!!!!!| :AR15: או שני תוכנות שונות שמשמעיות MP3ים בו זמנית ואז נהיה בלאגן. אני רוצה שהכרטיס קול יהיה אקסלוסיבי לתוכנה אחת בלבד ... How do i do that?? רעיון מישהו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם. השבוע בשעה טובה אני הולך עם אבא שלי לקנות לו טלויזיה 42 לבית. הדגם שהחלטנו עליו הוא 42LK450 מיבוא מקביל. המחיר שהחנות מציעה, הוא 2650 שח כולל 3 שנות אחריות במעבדות רטפון. האם יש משהו בעייתי בלקנות את הדגם ביבוא מקביל, הרי ישנן 3 שנות אחריות? כששאלתי את המוכר על עניין פאנל המסך, הוא לא ידע לענות לי, וטען שעל האריזה שלו אין סימונים מיוחדים, האם ידוע למישהו אם ניתן לקבל פאנל נחות בדגמי LK? תודה מראש לכל העונים. ליאור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Eden 6600,

שלום יש לי בעיה בהפעלת קובץ וידאו בקודק x.264 (אני מקווה שאני צודק בזה) והפורמט שלו הוא mkv. איך אני פותר את הבעיה הזאת, או פשוט מאיפה אני מוריד את הקודק הזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. נכנסתי לאתר של iRiver http://www.iriveramerica.com/support/hd/h300.aspx וכפי שאתם יכולים לראות כתוב שם אבל ראיתי שבאתר הזה בחלק של ההורדות יש כבר עדכון בעברית של גרסה 1.27v המבוססת על הגירסה 1.27v הרשמית. רציתי לדעת מאיפה מגיעות הגירסאות הרשמיות אם באתר של iRiver עדיין אין שום עדכון?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לפי מה שאני יודע כמה ששטח הפנים החיצוני של הכבל שמחבר בין הרמקול לריסיבר גדול יותר איכות הסאונד תהיה טובה יותר ובגלל זה כבלים זולים עשויים מכמה חוטים עבים או במקרה גרוע יותר חוט אחד עבה מאוד וכבלים יקרים יותר עשוים מהרבה סיבים דקים. אז חשבתי למה לא לקחת שנים, אולי ארבעה כבלים פשוט כאלה שיש לרמקולים זולים ולחבר את כולם ביחד לאותה יציאה בריסיבר וכניסה ברמקול ובכך להגדיל את שטח הפנים של החוטים וכתוצאה מכך גם את האיכות. יש איזה סיבה ללמה לא עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by avih1994,

שלום קניתי את הרמקולים vs2421 של al ועכשיו אני רוצה לחבר אותם לסוני 3 ואין לי מושג איזה כבל/מתאם אני צריך לקנות בשביל לחבר את זה תודה לעוזרים אבירם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מה אתה אומרים כדאי לי לקנות? אוזניות Sennheiser px200 או Sony MDREX81LP אני מחפש הרבה באס, והבנתי שלשתיהן יש הרבה באס.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Izik Fainstin,

שלום רב בבקשה יעוץ יש ברשותי מגבר של DENON AVR-1804 די ותיק גםמשמיע רעשים והוצעה לי הצעה להחלפה למגבר של SONY STR-DG710 חפשתי מידע אבל לא מצאתי מה דעתכם??

21. Started by shayre789,

שלום אני צריך שתגידו לי מה דעתכם לגבי שני המסכים האלו: (מסכי טלויזיה) *חשבתי שיתאים גם לכאן הראשון:LM340Y (לחדר שלי) http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=825407 השני:LS570Y (לסלון) http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=821728 אשמח לתשובה מהירה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by or,

הכותרת כן התאימה כן אני באמת חייב עזרה דחוף בשביל לבחור בין 2 הנגנים (אני חייב להזמין מחר) ופתחתי בפעם השנייה כי זה ננעל (בגלל שהכותרת לא ממש הייתה קשורה בגלל שלא הסברתי את עצמי)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום חברים , המסך מיועד לחדר קטן - מרחק צפייה 1.5-2 מטר , שימושים : רוב הזמן צפייה בשידורים אנלוגיים של YES ואולי בעתיד גם שידורי HD של יס , סרטים FULL HD מנגן/מחשב וזהו . הוצעו לי 4 הדגמים הבאים במחירים אטרקטיביים (לפי דעתי) ורציתי לשמוע את דעתכם מהו המסך המומלץ ביותר מביניהם . LG LED 32LV3500 - לא מצאתי עליו יותר מדי פרטים ברשת ( רק ביקורות מעולות על האח הגדול 37 אינץ' באמזון ) ורק חנות אחת מוכרת אותו בזאפ ב-2800 שקל . הציעו לי אותו ב-2000 שקל כולל אחריות מלאה ל-3 שנים . LG LCD 32LD450 - הציעו לי אותו ב-1750 שקל כולל אחריות מלאה ל-3 שנים . LG LCD 32LD460 - הציעו לי אותו ב-1700 שקל כולל אחריות מלאה ל-3 שנים . מה ההבדל בין ה-450 ל-460 ? ואיך זה יכול להיות שה-460 יותר זול …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by RotemAss,

אם אני קונה Audiophile 2496, אני יכול לחבר אליו רמקולים רגילים של מחשב? אם כן, איך? תודה מראש, רותם

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by omri_ro,

היעוד: הליכה ופעילות ספורטיבית. הדרישות שלי: בידוד רעשים חיצוניים טוב(מפריע לי ששומעים לפעמים משבי רוחעם מה שיש לי כרגע http://koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^eb^PLUG ). נוחות ושלא יפלו בקלות מהאוזן. מעדיף שאורכי הכבלים R\L יהיו שונים(לטובת הL). תקציב: עד 350 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות גם מעבר לתקציב ואבדוק כמה אני יכול להשתולל עם זה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים