עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Rong,

אני צריך עזרה אני רוצה ליבנות מגבר ל MP3 שלי מגבר ניייד עשיתי חיפוש ולא הצלחתי לימצוא משהו ... אז בבקשה אם יש למישהו תוכניות לכזה מגבר שיביא לי אני צריך דיי דחוף (עדיף אם יש משהו בעיברית) תודה רון ...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש בידי מקרן מסוג DLP דגם : BENQ W600+ 720P התומך בתלת מימד למיטב הבנתי ישנם סוגים שונים של טכנולוגית ה3D אשמח אם מישהו יסביר לי מה הדרך הנכונה ביותר על מנת לצפות ב 3D במקרן האם רכישה של ה 3D של אופטומה יספיק ואם כן עליי להיות בטוח שזו הדרך הנכונה מכוון שהמוצר יקר אשמח לתשובה ממבינים בתחום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. כרטיס קול די ישן ואיבדתי את הדיסק עם הדרייבר. חיפשתי באתרים וזה מוצא לגרסאות וינדוס ישנות. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הבקשה בכותרת

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני לא סבור ב 100% שאני בפורום הנכון. אם צריך להעביר את השאלה למקום אחר - רק תגידו. נתחיל בבעיה שלשמה פתחתי את התרד, השבוע קניתי את הנגן iAudio i7 8gb. שעליו קראתי ביקורות רבות ודומה באיכותו ל D2 (רק בלי אופציה לסרטים - שאת זה אני לא צריך) בכל אופן, אני לא מרוצה מהאוזניות שקיבלו איתו. (אגב, יכול להיות שהנגן אשם?) אני יודע שאוזניות באות בהרבה צורות, ואני לא בטוח איזו אני מחפש, אבל מה שבטוח מחפש כאלה שיסננסו היטב רעשי רקע. (in ear?) התקציב התחלתי כמו בכותרת הוא 250-200 ש"ח. ואני מוכן לחרוג בעוד 100 ש"ח, כמובן אם זה משתלם. מה יש לכם להציע לי?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קניתי את הSANDISK SANSA 512MB M230 ב-259 ש"ח. בקופסא: -נגן -אוזניות -כבל USB -נרטיק שקוף -רצועת גומי -חוברת מידע ב-5 ספות (אין בעיברת ) -מיני דיסק - מידע מורח - בטרייה AAA התפריט באנגלית הנגן מציג עיברית הפוכה , יש מייון לפי אמן, שם שיר.... יש אפשרות הקלטה וסטופר. יתרונות: -קטן -איכותי -לחצנים קלים -אפשרות נעילה :יעלה מאוד -העברת קבצים במהירות -אוזניות חמודות -מטריות לזמן ארוך חסרונות: -כבל USB מאוד קצר -עברית הפוכה סה"כ מכשיר מעולה בהתחשבות במחיר . קטן, נוח, קל לתיפעול..... מכשיר מעולה! עוד כמה תמונות:

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, בנדוד שלי רוצה לקנות מערכת לחדר שלו ב2000 שקל, אז אני לא רוצה שהוא סתם יבזבז את הכסף על משהו לא טוב, אז אם אתם בבקשה יכולים להביא לי משהו טוב בעד 2000 שקל אני אודה לכם מאוד רק כמה דברים שחשובים לו: הוא רוצה לחבר את זה לטלוויזיה בינתיים (עד שהוא יוכל להעביר את המחשב לחדר) והוא רוצה 7.1 אבל אם יש נגיד 5.1 יותר טובים במחיר אז זה גם סבבה נראלי... אבל עדיף שתביאו גם 7.1 כי זה מה שהוא רוצה.. וצריך שיהיו לזה כבלים ארוכים כי הוא רוצה לפזר אותם ברחבי החדר מבינים? הוא רוצה לתלות אותם על הקיר, 2 מעל המיטה שלו2 בקיר ימין 2 בקיר שמאל ו1 בקיר מולו... תודה רבה מראש לכל מי שעוזר!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חבר שלי לא מזמן קנה מחשב מבוסס AMD עם כרטיס קול PCI VIBRA16 (או 128 אני לא סגור על זה כרגע, אבל אם זה חשוב אני אוכל לבדוק את זה) והתקין עליו WIN98. הכרטיס כל עבד כמו שצריך באותו זמן. הבעיה התחילה כאשר הוא התקין WIN XP, אז הכרטיס קול התחיל או להשמיע רעש מעצבן(ולא להפעיל שום מוסיקה) או לא לעבוד בכלל, תלוי במצב רוח שלו. ניסיתי לחפש באתר של קריאייטיב ובאינטרנט בכלל על פתרון לבעיה, אבל כל מה שמצאתי זה שעוד אנשים בהחלט נתקלו בבעיה הזו אבל רובם נותרו ללא פתרון, היו שתי פתרונות שהם הציעו, האחד לשנות בBIOS את הPCI LATENCY, וזה לא עבד... וההצעה השניה היתה לקנות כרטיס קול חדש... ??? ובכן מה תמליצו לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by TheReaper,

טוב אחרי שהCX500 התחילו לגסוס אני בחיפוש אחר אוזניות שיחליפו אותן הדרישות- 1.IN EAR 2.כבל Y (צד ימין וצד שמאל באותו אורך) אני יכול גם להזמין מחול (ארה"ב) אז אפשר גם להביא לינקים מחנויות משם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Vega,

אני ממש לא מחפש משהו fancy אלא מערכת שתומכת ב-mp3, ורדיו, אין צורך ב-Subwoofer וכדו'.. למרות שלא היה מזיק זוג רמקולים אחוריים בשביל הנוסעים מאחור - גם כן, אני לא מחפש סראונד, פשוט שישמעו מאחורה וגם מקדימה בדיוק את אותו דבר. אם זה משנה משהו, אז מדובר במכונית מסחרית - Fiat Fiorino.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Sharon189,

שלום לכולם כמו שכתוב בכותרת יש לי בעיה במגבר KENWOOD KR-V888D הבעיה התחילה לפני שנה בערך כך שאחרי שמיעה ממושכת הרסיבר נופל בהגברתו ז"א שאין הגברה , על מנת לשמוע את המוזיקה צריך להציב עוצמה מקסימלית במד העוצמה ולמרות זאת שומעים חלש. ניסתי לחבר רמקולים אחרים ושום שינוי, את הרמקולים הנוכחים חיברתי למגבר אחר והכל עובד כשורה. רמקולים מקוצרים? גם בדקת.י ממש שום כיוון אין לי פה. אז אשמח לעזרה. תודה שרון

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AR7778,

היי, אני מתכנן לרכוש אוזניות למחשב בקרוב ושמתי לב שיש שני סוגים שבולטים בתדרים של 7.1. DOLBY ו-DTS. מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים? מה עדיף יותר? האם סוג השימוש משנה? לדוגמא, אם השימוש הנפוץ ביותר שלי הוא גיימינג אז X יותר מתאים וטוב לי. השימוש העיקרי הוא מוזיקה, ובעיקר גיימינג. ודבר נוסף, אם אתם מכירים דגמים מומלצים של 7.1 במחיר של עד 500 שקל, אשמח לשמוע. אלו שלושת הדגמים שסקרנו אותי, אם מישהו יודע משהו עליהן אשמח לשמוע. ,Plantronics gamecon 788 Razer Chrome 7.1 Turtle Beach Z60 תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by alon83438,

http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=4991 +creative sound blaster mp3 או בשמו השני creative sound blaster digital music יתחבר לatp3 לשמיעת מוזיקה בעיקר... יקנה ב350 ש"ח... מה אתם אומרים שווה? עכשיו אני משתמש באונבורד מסריח.. אני יודע שיש הבדל גדול אבל אני באמת אשמע הבדל גדול.?? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לא מצאתי בשום מקום ביקורת בעברית (על מנת לדעת אם המכשיר עובד גם על יס ועל הוט - בומקרה שלי , על הקלטות אנלוגיות מ YES) למישהו יש את המכשיר ויכול לתת קצת פרטים ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by jean-paul,

האם הרסיבר הזה שווה 200$ ואם הוא ברמה סבירה למשתמש הבינוני? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=979163

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן, הרגע קניתי את האוזניות האלו: http://www.ebay.com/itm/New-Steelseries-Siberia-V2-Gaming-Headset-Headphones-USB-soundcard-/200877124768?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ec535aca0 כמו שאתם יכולים לראות, האוזניות האלו עולות בערך חצי מהמחיר שלהן בארה"ב (110$), וזה עוד עם משלוח לארץ, לכן אני נוטה לחשוב שהן מזויפות. האוזניות מגיעות ללא הקופסא המקורית (OEM), הכרטיס קול USB מגיע עם הקופסא המקורית, וחוץ מזה הן נראות 100% כמו האוזניות המקוריות (חיבורים עם ציפוי מוזהב וכו'...). בנוסף יש שנה אחריות לכל הסיפור, מה שלא מתאים בדרך כלל למוצר מזויף. רציתי לדעת אם יש מישהו שקנה / שמע / עם ניסיון של קניה כזאת באיביי והאם תוכלו לאשר אם הן מזויפות או לא? אודה לעזרה מהירה (אולי ככה אספ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם.. אני רוצה לדעת איך אפשר להקליט במחשב סרט וידיאו שנמצא על גבי קלטת וידיאו...האם צריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה? ואם כן, אז על איזה כרטיס זול וטוב אתם ממליצים... תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, אם למישהו יש מדריך למשתמש/הוראות הפעלה של הרסיבר הישן הזה אשמח לדעת (ברשת ניתן להשיג את ה-SERVICE MANUAL שזה משהו אחר), תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Reppix,

בהמשך לחיפושי אחרי ביקורות על ה-Logitech Z-560, מצאתי מספר השוואות שכללו את ה-Monsoon MM-2000, ותמיד ציינו שם שבאיכות הקול, ה-Monsoon עברו את ה-Logitech ואת ה-Klipsch. אמנם מדובר ברמקולים Flat-panel, אבל אני לא מתכנן לשמוע בווליום גבוה. חשבתי עליהם מכיוון שאת הרמקולים אני כנראה אקנה בארצות הברית. מישהו מכיר אותם? קרא ביקורות עליהם? כל מידע יעזור...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 1immortal,

דריוורים חדשים ... נועדו לwindows xp 64 bit , אבל למרבה הפלא , עובדים גם על הXP הרגיל . איכות קול השתפרה . הפאנל הוחלף למשהו מאמם . מומלץ בחום לכל בעלי הnforce 2 עם סאונד סטורם עליו .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Tzion,

ראיתי במכרז את הרמקולים האלה ואני יודע שלא כתוב שם ממש הדגם המדויק (yamaha active servo technology?!) אבל לפי התמונה - הם נראים לא רע בכלל... אז מה דעתכם עליהם? ואיפה אפשר להשיג אותם (חוץ מבמכרז ששם המחיר בטח מופרז) ובכמה? עריכה: כתוב את הדגם המדוייק- SJYSTM100 ולא מצאתי אותו באתר של היבואן נ.ב. ממתי רמקולים מתחברים לUSB?!?! :-X

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האם הבדלי הסאונד בין ה Logitech® Z-Cinema 2.1 Surround Sound System שמחירם 1950 ש"ח - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=22429 ל Logitech® Z10 Interactive Speaker System שמחירם 810 ש"ח - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=16435 גדולים כל כך שמצדיקים את ההפרש במחיר ( יותר מ1000 ש"ח) ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי מערכת קטנה (של CROWN) הכוללת CD (שלא עובד), רדיו (שלא קולט) וטיים דאבל קאסט (שאף אחד לא משתמש) הסיבה היחידה שאני מחזיק אותו, היא בגלל שהוא מחובר למחשב - לסאונד. אם אני יכול לזרוק את המערכת, להשאיר רק את הרמקולים שלה, ואיכשהו לחבר רק אותם ישירות למחשב, ע"מ להתענג על הסאונד ? במידה וכן, כיצד ? (כעת יוצא מהם כבל המתחברים למערכת מצידה האחורי, והמערכת מחוברת למחשב) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן חברה ברצוני לרכוש אוזניות למחשב עד בסביבות ה200 שקל עד 300 גג בעיקר לשמיעת מוסיקה ובנוסף לכך לרכוש רמקולים לסלון די קטן שמתחברים למחשב בצפייה בסרטי HD בטלויזיה צורך בכבל ארוך באורך של חמישה מטרים אם יש כבל מאריך לזה אז גם טוב סביבות ה300 שקל עד 500 שקל גג אם יש המלצה יוצאת דופן ששווה את החריגה אז אפשר לחרוג מהתקציב.. עם אופציה לקנייה באתרים בחול אם ההפרש במחיר משמעותי אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Urnfs,

הזמנתי רמקולים חדשים POLK AUDIO T15 ואני צריך לדעת איזה כבלים הכי טוב לחבר איתם לרסיבר. יש לי את הכבלים שהיו לי עם הרמקולים הקודמים (מצורפת תמונה), רמקולים גדולים רצפתיים כאלה ואני לא בטוח שזה ילך טוב עם רמקולים קטנים כמו ה T15, למרות שאני לא באמת מבין אם יש הבדל מהותי מבחינת איכות הקול או אם זה יכול לגרום נזק לרמקולים אם משתמשים בכבלים לא נכונים, אז אשמח להסברים בנושא. בכל אופן אני רוצה לדעת איזה כבלים הכי יתאימו לי לחבר לרמקולים האלה, לא כלכך רחוק מהרסיבר (אולי מטר, לא יותר) ואיפה אפשר לקנות במחיר הגיוני.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.