עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 טובים בתקציב של עד כ250 ש"ח מקסימום 300 ש"ח וראיתי שיש מבצע בקרביץ עד יום רביעי 50% הנחה על מוצרי אלקטרוניקה וזה כולל רמקולים. נכנסתי לקטלוג שלהם באתר http://kravitz.co.il/?CategoryID=267 ויש שם כמה רמקולים. חשבתי ללכת על 2.1 Creative Inspire T3130, מה אתם אומרים יש שם דגם יותר מוצלח או ללכת עליו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מחפש כרטיס קול חדש למחשב בעיקר למוזיקה ולמשחקים חוץ מ creative איזה עוד יש שכדאי? ושאלה על וונילים, אם אני קונה פטיפון יש איזשהי אפשרות להעתיק מוזיקה לוונילים? יש לי קבצי MP3 במחשב יש איזשהי דרך להעביר אותם לוונילים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Bishop1,

שלום אני מחפש 2 רמקולים ב100 שקל . יש לי כבר אוזניות יקרות שלרוב אני משתמש בהם אבל אני רוצה גם רמקולים פשוטים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם אני חדש פה קודם אני אפרט את החומרה שברשותי : מחשב פנטיום 4 +כרטיס קול creative blaster live מגבר של kenwood KRF-V7772D ביום בהיר אחד ישבתי ושיחקתי במחשב הסאונד יצא מהרמקולים שמחוברים למגבר סיימתי לשחק ועברתי במגבר לשומע מהיציאה של הטלויזיה אבל אין קול ואין שומע הזמנתי טכנאי שקבע ששתי מגברים סופיות הלכו במגבר לאחר שהוא החליף את הסופיות המגבר שב לעבוד ה DVD עובד ממיר עובד אבל המחשב לא עובד יותר הטכנאי טוען שהבעיה היא ביציאה מהכרטיס קול במחשב creative sound blaster 5.1 סה"כ הטכנאי חייב אותי 950 שקל האם הגיוני שזה הסכום? האם למישהו בפורום יש בקיאות בנושא של חיבור כרטיס קול לרסיבר אשמח אם תוכלו לעזור לי אנשים טובים שלכם עודד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by CrackPot,

המערכת הזאת, היא אחת המערכות הכי ישנות יש לי בבית (והיא עדיין משרתת אותי טוב). עכשיו, אני צריך לפתוח את הסאבוופר, בגלל להוציא עת שנפל לשם, וגם כדי להסיר את הכיסוי הקדמי המכוער. הסרתי את כל הברגים בפאנל האחורי (איפה שכל החיבורים), אבל עדיין כלום לא זז. הבאתי לכם תמונה, אמנם באיכות גרועה מאוד, אבל אולי היא תעזור לכם לפתור את הבעיה. כפי שאתם רואים, יש שלושה ברגים למעלה ושלושה למטה. יש גם שני ברגים קטנים מאוד בין החיבורים, אבל עקב איכות התמונה אתם לוודאי לא רואים אותם. אז הסרתי את כולם, ושום דבר לא זז. מה אני אמור לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כרטיס קול די ישן ואיבדתי את הדיסק עם הדרייבר. חיפשתי באתרים וזה מוצא לגרסאות וינדוס ישנות. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. טווח מחירים בין 200-350. אני לא פריק של אודיו ולא הכי מבין בתחום ככה שאני לא באמת יודע איך להגדיר את צרכיי, מעבר לכך שאני רוצה ווליום נורמלי ואיכות שמיעה כמה שיותר איכותית. המליצו לי על 2 הדגמים הבאים: Sennheiser OMX 680i Adidas או Sennheiser OMX 680 Adidas מביו שניהם מה יותר מומלץ? ולמה? יש הבדל במחיר לא משמעותי מידי אך יש. בנוסף במהלך חיפוש קצרצר בפורום מצאתי המלצה על אוזניות Akg K 324 P האם עוד רלוונטי? אגב לא עדיף שלא יהיה כפתור לספורט על מנת שלא יעוף במהלך האימון? ומה בנוגע לאיכות האוזניות האלו? AKG ידועים במוצרים איכותים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. טוב ,אז הבטחתי לכם, עכשיו אני מקיים . כדאי לקרוא את הכתבה במלואה, היא מעיין סיפור: ביקורת מפורטת על רמקולים CREATIVE T5900 : מי שיודע ומי שלא, הדגם 5400 כבר לא מיוצר וקשה למצוא אחרונים שלו, כיום ה 5900 מחליף אותו. כמובן מדובר במערכת 5.1 מבית קריאטיב. לאחר קריאה רבה וחיפוש אחרי תמונות/ביקורות/מידע, החלטתי להזמין. הכי זול שמצאתי -720 שקלים. לאחר יומיים החבילה הגיעה. האמת ציפיתי לקרטון גדול יותר. אמרתי תודה לשליח ,חזרתי לחדר ופתחתי. הוצאתי את הסאב... האמת? התאכזבתי... משום מה תיארתי לעצמי סאב גדול יותר, ולא קופסת נעליים של TRACK מידה 40 של נער מתבגר. לא נורא אמרתי לעצמי,נבדוק אותו. הוצאתי את 5 הרמקולים, דיי קטנים אך נראים טוב ויפים. 2 קדמיים- גדולים יותר- יש בהם תוספת טווי…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן חברה ברצוני לרכוש אוזניות למחשב עד בסביבות ה200 שקל עד 300 גג בעיקר לשמיעת מוסיקה ובנוסף לכך לרכוש רמקולים לסלון די קטן שמתחברים למחשב בצפייה בסרטי HD בטלויזיה צורך בכבל ארוך באורך של חמישה מטרים אם יש כבל מאריך לזה אז גם טוב סביבות ה300 שקל עד 500 שקל גג אם יש המלצה יוצאת דופן ששווה את החריגה אז אפשר לחרוג מהתקציב.. עם אופציה לקנייה באתרים בחול אם ההפרש במחיר משמעותי אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האם משהוא חווה בעיות טכניות עם הכרטיס הנ"ל? כשבאתי לקנות אותו אמרו לי שהיו המון החזרות לאחרונה והמליצו לי על האודיגי ... אז לבעלי הכרטיס .... תגיבו בבקשה ,מה ניסיונכם איתו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by TheReaper,

טוב אחרי שהCX500 התחילו לגסוס אני בחיפוש אחר אוזניות שיחליפו אותן הדרישות- 1.IN EAR 2.כבל Y (צד ימין וצד שמאל באותו אורך) אני יכול גם להזמין מחול (ארה"ב) אז אפשר גם להביא לינקים מחנויות משם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ItachiSan,

שלום, אני מעוניין להשמיש רמקולים ישנים של סוני שזרוקים לי בבית, ולחבר אותם לטלוויזית לד. מהי הדרך המומלצת לחבר אותם? הדגם של הטלוויזיה: LG 47SL90 http://www.lg.com/us/tvs/lg-47SL90-led-lcd-tv הדגם של הרמקולים: SONY SS-GRX8 לא הצלחתי למצוא קישור באתר של סוני. צירפתי תמונות של החיבורים שיוצאים מהרמקולים. אני מנחש שיהיה צורך באיזשהו מתאם כי זה לא חיבור סטנדרטי. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by arik100,

אני צריך רמקולים חדשים תקציב עד 400 אני הבנתי שיש רמקולים של 2.0 לפי הFAQ עכשיו האם רמקולים של 2.0 כוללים בתוכם סאב והאם הם משתווים ל 2.1 בתקציב הזה? או שהם פחות או יותר? כי לפי הביקורות פה אני הבנתי שמומלץ בתקציב שלי CREATURE או ATP3 נ.ב. יש אפשרות של קנייה בחו"ל אם רמקולים הם דבר שלא נוטה להתקלקל פשוט הידע שלי ברמקולים שואף ל0 תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by hotshot,

אני מניח שזו שאלה די מטופשת אבל בכל זאת. יש לי מחשב קולנוע ביתי מבוסס לוח אם G41M4-F של MSI שלפי הגדרות היצרן מוציא sound 7.1. החיבורים הפיזיים היחידים לקול שזיהיתי הם שישה חיבורי פינים (כמו חיבור אזניות) שכרגע אני משתמש רק באחד מהם בכבל שמתפצל לשניים והולך לרסיבר (כמובן שחיבור נוסף הוא למיקרופון, אני לא יודע למה משמשים הארבעה הנותרים). הרסיבר שלי הוא די ישן שלא כולל HDMI ולכן יציאת ה-HDMI יוצאת ישירות לטלויזיה והוגדרה להוציא רק וידאו. עד עתה זה לא שינה לי כ"כ כיוון שהיו לי רק זוג רמקולים קדמיים. כעת רכשתי זוג אחוריים, סנטר וסאב ורציתי לדעת אם היציאה שבשימוש מוציאה 7.1 או שעליי לרכוש כרטיס קול שממנו יהיו כבר יציאות s/pdif (אופטי או קואקס). בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eliyho,

שלום, ברשותי מכשיר DVD LG398HP חדש ( ללא שום עדכון ) במכשיר מחובר ב- HDMI אך לא מצליח לזהות ולנגן קבצי מסוג זה שמתי לב שכל הקבצים הינם מסוג MKV, האם יש עדכון כלשהו שיאפשר לי לנגן קבצים אלו? במיד ולא מה ניתן לעשות? תודה מראש לכל המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by izhark,

מישהוא יודע אם יש בדיוטי פרי אוזניות בטווח המחירים הזה שמשתלם לקנות? ז"א אוזניות מדגם מומלץ (בטווח המחיר שלו), שיותר זולות בדיוטי פרי מאשר בחנויות רגילות בארץ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Or ei,

מה עדיף ? להשאיר עם הלוח את הכרטיס און בורד שלו או לקנות ביחד עם הלוח את הפורטיסמו ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lidorosh,

חברה יש לי אמפי 4 crown c-650 ושאני מחבר אותו למחשב דרך יוסאבי הוא עושה כאילו הוא מתחבר ואז הוא עובר לתפריט הראשי של האמפי 4 כך שבעצם אי אפשר להעביר קבצים ולהטעין בבקשה תעזרו...!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Alexkmr,

לא נגעתי במכשיר איזה שנה. ואני עכשיו רוצה להשתמש בו. עכשיו הסוללה לא עובדת בכלל, ואפשר להטעין את המכשיר. למשהו יודע אם אפשר להחליף את הסוללה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. יש בידי מקרן מסוג DLP דגם : BENQ W600+ 720P התומך בתלת מימד למיטב הבנתי ישנם סוגים שונים של טכנולוגית ה3D אשמח אם מישהו יסביר לי מה הדרך הנכונה ביותר על מנת לצפות ב 3D במקרן האם רכישה של ה 3D של אופטומה יספיק ואם כן עליי להיות בטוח שזו הדרך הנכונה מכוון שהמוצר יקר אשמח לתשובה ממבינים בתחום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. מישהו יכול לתת חוות דעת מקצועית? אני הולך לקנות אחד מהם עוד היום ואני עדיין מתלבט. המטרה העיקרית היא מוסיקה ומעט משחקים. המחיר שלהם זהה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מה אתה אומרים כדאי לי לקנות? אוזניות Sennheiser px200 או Sony MDREX81LP אני מחפש הרבה באס, והבנתי שלשתיהן יש הרבה באס.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אם אפשר פירוט למה דווקא דגם הזה. האם צריך מגבר או מה צריך בשביל להוסיף לשמיעה איכותית? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by skycaller,

כשאני מפעיל סרטים באיכות BluRay 1080p הסרטים מקרטעים ונתקעים מדי פעם, מדי פעם הצבעים מתבלגנים ויש בלאגן \= זה ממש מפריע, אי אפשר לצפות ככה בסרט... כשאני מפעיל סרטים באיכותBluRay 720P הכל תקין.. חשוב לציין שאני מתשתמש בנגן VLC PLAYER ומשתמש בתרגום חיצוני (מתאים לגירסאת הסרט כמובן). הכרטיס מסך שלי 4870HD, מעבד Q9450 וזיכרון 4 ג'יגה. משתמש בקודק K-LITE . אשמח לתשובה שתעזור לי לתקן את הבעיה. תודה.. __________

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי אשמח לקבל דעה על תחנה העגינה של פיליפס. יש לי אייפוד טאצ' והייתי רוצה משו בסגנון לרכוש. מה אתם אומרים על Philips DC570? תודה רבה ויום טוב D:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים