עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by R0tem1,

היו לי AKG 181 דנדשות אבל הן קיבלו סדק קטן בפלסטיק של הקשת שפוגע באטימה ומבחינת היבואן כל מה שאני יכול לעשות איתן הוא לזרוק אותן לפח. ההורים שלי טסים בשבועות לברלין ואני משער שהמחירים של האוזניות שם נמוכים משמעותית מאשר בארץ. אני רוצה אוזניית IN-EAR תעבוד על COWON D2 תקציב: 150 יורו יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by magafaim,

שלום אני צריך רמקולים 2.1 למחשב משפחה...ככה שזה לא צריך להיות משהו מדהים אבל שיהיה נורמלי... אין לי ממש תקציב אבל שלא יהיה מופרע...אם זה יוצר בעיה שאין תקציב מוגדר אני יגדיר... שיהיה רק מפנדה כי משם אני יקנה... תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by diablo4u,

צריך עזרה בבחירת טלוויזיה LCD 32 התקציב כ2500 שקל - אשמח לשמוע המלצות וכן חוות דעת על זה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=718690 תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  4. המלצה לרסיבר (מגבר?) + רמקולים עד 2000 ש"ח שיתנו תמורה טובה לכסף בשביל לראות סרטים בטלוויזיה דרך המחשב. כרטיס קול 5.1 סטנדרטי

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  5. שלום, אני קניתי G51 של LOGITECH לפני חצי שנה ואחרי כמה חודשים התחיל רעש לוואי באחד הרמקולים אז נתתי אותם לתיקון כי הייתה לי אחריות, אמרו לי שתוך שבועיים יחזירו לי אותם מתוקנים או שישלחו חדש ועדיין לא קיבלתי אותם לאחר חודשיים וחצי!!! הם אומרים שהם לא יוכלו להחזיר אותם כי חסר במלאי הארצי ושהם לא יכולים להזמין אז הם יתנו לי זיכוי, עכשיו אני קניתי את הרמקולים כשהם עלו 920 שקל ועכשיו הם עולים 1096 באותה החנות -ככה שאני לא יכול בכל מקרה עם הזיכוי לקנות אותם שוב אז אני צריך רמקולים בסביבות ה1000 ש"ח מהחנות PcCenter www.pccenter.co.il. יש לי תמיכה בעד 5.1 ערוצים בכרטיס הקול. אני ראיתי מהמלצות שונות בזאפ ומבחינת האיכות והמחיר הכי משתלם לי לקנות LOGITECH Z-2300, אם למישהו יש ה…

6. שלום רב ברשותי רכב אשר מערכת השמע בו אינה קוראת קבצי MP3. אני מכין דיסק קומפילציה ובו מספר גדול יחסית של שירים. שאלתי היא, האם וכיצד ניתן להקטין\לדחוס קובץ WAV כך שיגיע לגודל הכי נמוך שלא ייפגע משמעותית מדי באיכות הקובץ (וכל זאת בשמירה על פורמט ה-WAV המקורי)? ניסיתי להשתמש ב Sound Recorder שמגיע עם ווינווס אך התוצאה רחוקה מלספק. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by ychig,

יש אפשר להפעיל התקן אודיו שעובד עם ASIO דרך סקייפ ? לא מצאתי משהו אחר בהגדרות מלבד AC97

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מזרימדיה בעיקר לצורך השמעת מוסיקה מרשימות (playlists) שיש לי על מחשב שולחני. שמעתי שהפופקורן לא מסוגל לנגן מוסיקה מקבצי רשימות. האם זה נכון שהסטרימר WD TV אכן מסוגל ?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  9. חשבתי להשתדרג קצת מהכרטיס שיש ברשותי כבר8-9 שנים (EXTIGY ), הוא עושה עבודה טובה ואני מאוד מרוצה ממנו והשילוב של הADA 880 של אלטק לנסינג. הרמקולים - בינתיים נשארים ואת הכרטיס קול הקיים אני מעביר ככל הנראה לHTPC, אשמח לקבל המלצות לכרטיס חדש, הן פנימי והן חיצוני..

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  10. יש לי כרטיס קול של ריאלטק ודריוור שלהם. הדריוור כל הזמן מקפיץ הודעה שאומרת you just plugged a device into the audio jack וגם you just unplugged a device into the audio jack וזה כאשר האוזניות מחוברת! זה פשוט כל כמה שניות מקפיץ או את ההודעה הראשונה או את ההודעה השניה. ניסיתי לבחור באפשרות disable front panel jack detection אבל זה לא עוזר. מה עוד אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by assaf972,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9500gt ואני רוצה לחבר את המחשב לטלווזיה שהיא ישנה ולא תומכת בשידור hd השאלה שלי האם עדין תהיה תמונה טובה ? ואך מחברים מהכרטיס לטלווזיה? תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  12. Started by hobbit101,

היי, יש לי שאלה לגבי הWD TV שהועלתה עליו ביקורת (http://hwzone.co.il/reviews/wdtv/). נניח ואני מנסה לחבר אותו למקרן, ומשתמש ביציאת HDMI לצורך זה. איזו יציאה יש ממנו למגבר (סאונד)? האם יש דבר כזה "מפצל" HDMI? תודה, אלי.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  13. מה אתם חושבים על החברה הזאת, ובייחוד על שתי האוזניות הללו: ATH-CK1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=12&c=308 ATH CK52 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=12&c=308 האם הן מגיעות לרמה של הCX300 או לפחות הדגם CK52? היו לי את הCX300 אבל נגנבו לי אחרי איזה שנה ורציתי לקנות אותם עוד פעם ופתאום ראיתי שיש חלופה, השאלה אם היא משתלמת? נזכור שכיום אפשר להשיג את הCX300 ב170-180 שקל

14. שלום רב, אני מתלבט בין רכישת סטרימר "פופקורן" לבין htpc עם כרטיס קול esi-julia והוא יהיה מחובר לפלאזמה ולזוג רמקולים (לא סראונד) בסלון לצפיה בסרטים ולהאזנה למוזיקה. אני מודע ליתרונות של הסטרימר אבל גם רוצה להוציא איכות קול מירבית בעיקר למוזיקה. מה עדיף לי לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by harur,

שלום חבר'ה, כרטיס הקול המובנה שלי במחשב נהרס (שומעים חלש ומונו), ובינתיים אני משתמש בכרטיס קול ממש אבל ממש בסיסי שיעשה את העבודה. הינני מעוניין לקנות כרטיס קול איכותי, שבעזרתו אוכל לשמוע שירים באיכות טובה, לשחק משחקים עם סאונד שנשמע אמיתי, ולראות סרטים (בעיקר HD). אני כרגע משתמש ב-2 הרמקולים הגדולים של מערכת הסטריאו שלי (היא מחוברת למחשב דרך כבל). האם ישנם כרטיסי קול טובים בתחום המחירים 100-200 ש"ח, שאתם ממליצים לי לקנות אותם? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  16. יש לי את הDVD הנ"ל, שהוא בעצם XORO HSD 415 עם תוספת קריוקי. לאחרונה קנתה משפחתי מסך LCD רחב, והתעצבנתי לגלות שהנגן לא מציג קבצי DIVX ב16:9. הDVD כמובן מוגדר להוציא תמונה במסך רחב. חשוב לציין שבסרטי DVD רגילים הבעיה אינה קיימת והסרטים מוצגים כראוי. הבעיה היא רק בסרטי DIVX/XVID. חיפוש קצר בגוגל לימד אותי שעוד אנשים סובלים מהבעיה, אך לא נראה שיש למישהו מהם פיתרון. החברה, למי שלא יודע, פשטה את הרגל, ואין לי למי לפנות. אולי למישהו יש דרך לסדר את העניין? עדכון קושחה שמסדר את העניין?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  17. Started by mich4,

הבעיה היא כזאת , האוזניות הקודמות שלי היו מחוברות למחשב דרך המערכת ופעלו מצויין עד שנשברו : ( אז קניתי את ה SENNHEISER , התקנתי הכל וניסיתי את הסאונד , כשהפעלתי קובץ מוזיקה כלשהוא , הסאונד נשמע ממש שונה כאילו יש PITCH מאוד גבוהה כאשר ניסיתי את האוזניות בCALL OF DUTY כל ירייה של הנשק נשמעה כמו זכוכית מתנפצת ד"א יש לי כרטיס קול ON BOARD של REALTEK עם דרייבר מעודכן הדגם של הלוח: Gigabyte GA-8I945GZME-RH אז השאלה שלי כזאת , יש איזה דרך לנסות לתקן את זה ? כי שיחקתי קצת בהגדרות של ה REALTEK HD AUDIO ולא הצלחתי לעשות דבר : < אולי יש איזה הגדרות או אפילו דריבר אחר במקום ה REALTEK שיכול לעזור? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  18. Started by 108tomer,

אני רוצה לחבר מכשיר וידאו למחשב כדי להעביר מקלטות וידאו ישנות לדוידי. 1. האם ה-"ממירים/כבלים" שיש פה יעשו את העבודה או שהם ממש גרועים? (ואם הם בסדר אז מי מהם עדיף?) http://www.wallashops.co.il/ws/מערכות-מחשב-רכיבים/רכיבים-למחשב/ממיר-קלטות 2. במידה ופתרון של ממירים חיצוניים כאלה ואחרים לא אמינים, איזה כרטיס טלויזיה מומלץ בתקציב של עד 300 ש"ח? יש לזכור שאיכות של קלטות וידאו מלפני 10 שנים זה לא HD וכו', אז אין צורך להתפרע אבל בכל זאת לא בא בלי שהעברה של כל קלטת תתקע 100 פעם באמצע (בעיקר כי יש לי הרבה קלטות) תודה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. היי חברה, אני צריך המלצה לתוכנה שיכולה להקליט את הסאונד בקובץ ווידיאו לתורך קובץ MP3 באיכות גבוהה

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by mccartney,

היי! אני מחפש ממיר מ-VGA (יציאה רגילה של כ.מסך) ל-SVideo או RCA מה שמצאתי בינתיים זה את המוצר הזה: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5895#middle לפני חודש קיבלתי כאן תגובה שעדיף לי לקנות כרטיס עריכת וידאו. שאלה חשובה: האם כרטיס עריכת וידאו לא מתאים רק להמרה בכיוון ההפוך? (מהטלוויזיה/וידאו למחשב) האם בעזרת כרטיס עריכת וידאו ניתן לראות מה שהנך רואה על מסך המחשב - על הטלוויזיה? תודה!

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  21. מישהו ?... הבנתי שעדיף לקנות פיליפס אבל אני צריך עזרה עם דגמים מומלצים נכון להיום תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  22. יש רמקולים למחשב בערך באותו מכיר של X 540 אבל יותר טובים מהם? ד.א בכמה אפשר למכור עכשיו רמקולים X 540 סגורים באריזה חדשה לחלוטין?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. שלום רב, אני אוהב סדר כולל בדיסקים של המחשב, לכן אני כבר כמה שנים על כל הדיסקים של המחשב דואג להדביק מדבקה אחרי שהדפסתי עליה במדפסת את התוכן. כונן ה DVD בנמחשב קורא את הדיסק ללא כל בעיות. אבל למה אני מספר את כל זה? בחודשים האחרונים שמתי לב שב 2 כונני DVD ביתיים שונים בסלון (לא במחשב PC) לא המכשיר לא הצליח לקרוא/לפענח את הדיסק. אתמול זה קרה לי בפעם השנייה ואז נפל אצלי האסימון שאולי המדבקות אשמות בדבר. מה דעתכם? תודה, דני

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  24. טוב אז כמו שרובכם יודעים יש המון שקרים וחרטות שמוכרים כדי למכור כמה שיותר ולהלהיב את הלקוח הממוצע. אפשר להרחיב את זה לכל מיני מושגים ומשפטים שבא לכם! אני אתחיל: - טווח היענות "רחב ביותר" 17-40,000 - כבל אופטי - BOSE, פרוסאונד, גראדו, סנהייזר - DJ ארצישראלי - אוזניות "אולפן" - מוניטור תוסיפו מה שבא לכם, זה מה שעלה לי לראש בינתיים.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. הסאב של הרמקולים הנוכחיים שלי פרש מתפקידו. אני מחפש רמקולים 2.1 עד ה 400 ש"ח, כרגע אני חושב על ה JBL Creature , יש אותם לשותף שלי במעונות והם נישמעים נהדר. יש למישהו המלצה אחרת בתקציב הזה? תודה.

דיונים חדשים בפורומים