אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
נהרס לי החיבור של הרמקולים - הירוק. והבנתי שיש אפשרות להשתמש בחיבור ה-LINE IN במקומו, איך אני עושה את זה? מדובר בכרטיס קול Realtek ALC885 שמגיע עם לוח הtם DFI UT P35.[br]פורסם בתאריך: 16.12.2010 בשעה 21:53:19 UP[br]פורסם בתאריך: 18.12.2010 בשעה 19:57:38UP ???
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים למחשב (2.1) שיעמדו בשלוש דרישות: א. ניתן לשמוע בהם מוזיקה קלאסית באיכות טובה (בהתאם למגבלת התקציב). ב. סביבות 35W לרמקולים הלוויינים. ג. בסביבות 700 ש"ח. בעיקרון שקלתי לקנות את ה-Logitech Z623 ואולם מביקורות שונות שראיתי (כולל ביקורת מאתר זה) החלטתי לרדת מהם. הצעות לרמקולים אחרים? דרך אגב, האם כדאי להתפשר על מערכת 2.0 ולקבל רמקולים באיכות טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני די נעול על ה4121... אני יודע שהוא מעולה. אבל הציעו לי גם את הI-Trique של קריאטיב... רציתי לשאול איך הוא ביחס ל4121? ומה ההבדל בין ה3300 והL3500 שמצדיק הבדל של 250-300 ש"ח? יש לציין שבאס מאוד חשוב לי... אני שומע בעיקר ראפ \ היפ הופ וקלאב וכו' למיניהם... אני אודה אם מישהו יתן לי חוות דעת על הסט הזה של קריאטיב! עריכה: עכשיו ראיתי שקיימים דגמים גם 3350 ו3450 יש הבדל או שזה רק הצבע או משהו?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות כפתור. תקציב: 200 ש"ח+-
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם... אם לדוגמא אני הולך לבצע שינוי דראסטי במערכת השמע שברכב יש צורך להודיע על כך לרשויות? כי צריך להודיע על כל שינוי ברכב השאלה אם זה כולל גם את המערכת שמע שבמכונית ברמה של ממערכת שמע פשוטה מאוד למערכת של סאב 12 אינץ מגבר מאק אודיו וכל הדברים האלו... תודה רבה לעונים
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. אני מבקש שתמליצו לי על DVD שקורא XVID וDIVX וגם כתוביות בעברית לא מובנות. אני מתכוון שאני פשוט יצרוב סרט יחד עם הכתוביות על דיסק DVD ואני יוכל לראות את זה. חשוב שהוא יקרא צרובים ואולי גם MP3 אבל לא הכרכי. שיהיה מחברה אמינה ואיכותית. המחיר לא ממש חשוב אבל שלא יהיה בשמיים. אני מתכוון שיהיה יחס איכות-מחיר. יכול להיות שאני קונה את המכשיר בדיוטי פרי אז אולי שמה יותר זול. הרצתי חיפוש והדבר היחיד שהיה לא כל כך ישן המליצו על Pioneer DV575 אני לא ממש מבין בכל העניין של המכשירים האלו. אז אני מבקש שתמליצו. תודה רבה [:
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי כבר זוג ETYMOTIC MC5 שאני משתמש בהן אבל אני צריך זוג לצבא כי חבל לי להרוס אותן. אני שומע בעיקר היפ הופ וראגיי וקצת מכל הסגנונות. התפקיד שלי בצבא הוא מבנאי ואני מתעסק הרבה בחיתוך מתכות, קדיחות, מתעסק הרבה עם דבקים וכו'. אז הדרישה מהאוזניות שיהיו יחסית עמידות מהממוצע (כבלים חזקים, הלחמות עמידות). יהיה נחמד גם אם יהיו EARPIECES מתחלפים כי התעלות אוזניים שלי שונות (אחת הסיבות שאהבתי את הETYMOTIC) מבחינת מחיר אפשר חריגה קטנה. תודה. עריכה: אני מעדיף לקנות בארץ עריכה2: האיזולציה גם די חשובה כי אני משתמש באוזניות גם בתור אטמי אוזניים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מערכת מצויינת למחשב 5.1 מחפש חנות שמוכרת אותה במחיר טוב (אני לא רוצה שימחקו לי את ההודעה, אבל אם אפשר על הדרך, אם מישהו מוכר את שלו שיצור איתי קשר בפרטי).
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי 2 זוגות רמקולים של החברות הנ"ל: WHARFEDALE 510.2 B&O BEOVOX 2400 מישהו מכיר את הדגמים? שווה משהו? בנוסף פטיפון של B&O Bang & Olufsen BEOCENTER 4600 בלי מחט, שלפי מה שהבנתי עולה 500 דולר.. :s05:
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מסוג ASUS IC-7 G עם כרטיס קול מובנה מסוג Realtek AC 97 כמו כן ברשותי מגבר מסוג Marantz SR4400 חיברתי את המחשב עם סיב אופטי לרייסבר הבעיה היא שהרייסבר מזהה את המחשב כסטריאו ולא כסראונד משהוא יודע כיצד לפתור את הבעיה הזו?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
Nothing left to say, i dont really know manufacturers so i really need your help. BTW, I dont have problem with second hand equipment... Thnx !
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה.... המחשב שלי מעפן בצורה מחפירה, אבל זה לא העניין, יש לי מגבר HIGH END של b&o משהו מטורף 1200W RMS לכל ערוץ (עלה לי 36 אלף ש"ח) ורמקוליים : 2 קדמיים BOZE pure realistic 900W ו2 אחוריים : JBL VC1000 1000W זרקתי כסף כמו משוגע על זה חסכתי 5 שנים כמעט.. כי אני רוקיסט מושבע הקיצר מה שרציתי לשאול זה על איזה כרטיס קול אני אלך... נשארו לי עוד 7 אלף.... אני צריך את זה לציוד קצה לHIGH END... תודה...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, כרטיס הקול המובנה שלי במחשב נהרס (שומעים חלש ומונו), ובינתיים אני משתמש בכרטיס קול ממש אבל ממש בסיסי שיעשה את העבודה. הינני מעוניין לקנות כרטיס קול איכותי, שבעזרתו אוכל לשמוע שירים באיכות טובה, לשחק משחקים עם סאונד שנשמע אמיתי, ולראות סרטים (בעיקר HD). אני כרגע משתמש ב-2 הרמקולים הגדולים של מערכת הסטריאו שלי (היא מחוברת למחשב דרך כבל). האם ישנם כרטיסי קול טובים בתחום המחירים 100-200 ש"ח, שאתם ממליצים לי לקנות אותם? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למערכת רמקולים איכותית למחשב. יש לי כרגע רמקולים של מערכת סטריאו ישנה JVC... והחלטתי שאני קונה מערכת רמקולים סראונד (4.1 או 5.1) איכותית, שתשמש אותי לצפייה בסרטי DVD ובשמיעת מוזיקה. הבעיה היא שהתקציב שלי די מוגבל.. 500 ש"ח. למישהו יש המלצות על משהו טוב?
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לרמקולים למחשב,התקציב נע בין 700-800 השימושים הם בעיקר מוזיקה וסרטים. מה דעתכם על MICROLAB X23?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש... והקול הוא פשוט חזק בצורה מוגזמת.... עם אותם הרמקולים במחשב הישן הקול היה חלש בצורה משמעותית.... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
איך המסך הזה? הנה פרטים עליו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703672 אל תבקשו בבקשה תקציב ואל תגידו שלא תענו לי אם אני לא ישים תקציב. אז לא לחפור בקשר לתקציב בבקשה אגב יש חנות שמוכרת לי אותו ב6800 עם 3 שנים אחריות ומעמד... כל חנות אחרת מוכרת אותו בסביבות ה6300-500 בלי מעמד עם אחריות שנה. זה שווה ב6800 עם 3 שנים אחריות ומעמד? אם יש משהו יותר טוב או משתלם שבטווח המחירים הזה נא להציע תודה
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחחשב רק יש לי התלבטות קטנה בין : Logitech® S200 Logitech® R-20 השימושים הם בעיקר למשחקים , ושמיעת מוזיקה עם באס . חשוב לי שהיה " באס טוב " ושישמעו טוב . ורק עוד שאלה קטנה , בעוד כמאה שקל אני יכול לקנות את : Logitech® X-210 ששמעתי אצל חבר והם נשמעים נהדר במוזיקה ובCSS שווה את ההפרש ? תודה מראש , ואז יש עוד אפשרויות עד 200 שקל אני אשמח. קישור ללוג'יטק ישראל - > רמקולים - > 3 הדגמים נמצאים שם . http://www.logitech-online.co.il/index.html?lmd=38807.588993 תודה .
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, תהיתי מה האפשרות האצת חומרה עושה בפועל, כיצד היא משפיעה על איכות הקול, אם בכלל, ובאיזו משאבים היא משתמשת על-מנת לבצע את האצת החומרה. מפרט בצד. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה של LG דגם 32lc53 עכשיו כשחיברתי אותה למחשב היא עובד על צבעים מתים אפרורים כאלה חשוב לציין ששזה לאא קשור לצבעים של הטלוויזיה .. כי זה עובד טוב בממיר .. עכשיו הצבעים עובדים טוב, חדים רק כאשר אני שם רזולוציה שונה וזה לא על כל המסך ... כשאני מחזיר את הרזולוציה המקורי שצריכה להיות הטלוויזיה היא חוזרת להיות אפרורית כזאת צבעים מתים כאלה... חשוב לציין שאני עובד על שני מסכים משוכפלים ... כשניסתי לבד זה גם לא היה טוב ...
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, אני הורדתי ASIO ורציתי לדעת מספר דברים בקשר להגדרת שבו: 1.מה הן ההגדרות הנחשבות לטובות ביותר? [bUFFER SIZE SAMPLES] וה-LATENCY SAMPLES OPTIONS האם ככל שזה יותר גבוה זה יותר טוב? 2.האם השיפור אמור להיות משמעותי עם ה-ASIO? ועכשיו לכ.קול: למוסיקה, מה עדיף: כ.קול מקצועי [כמו לדוגמה ה-Audiophile 192 או משהו בטווח מחיר זה] או כ.קול כמו ה-ASUS D2? בעיקרון כ.הקול הזה מסוגל לנגן קבצים באיכות של 192KHZ 24BIT, האם זה הבדל משמעותי באיכות מול 44.1KHZ 16BIT? בתודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול Onboard של: C-Media CMI8738 4-channel AC '97 Codec SiS 962L S/PDIF out interface יעבוד אצלי 2.1 ובאיכות טובה? אני מחפש רמקולים 2.1 למשחקים בעיקר. מה כדאי לי לקנות בתקציב של 250 שקל?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
תגידו לי איפה אני יכול לימצוא house של הזמר ppk ו infected ואתרים של כול מיני טראנסים והאוסים..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה לכרטיס הנוסף כרטיס קול PCI אבל שיעבדו שניהם, אפשרי? אין התנגשויות IRQ.?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מדובר ב LEADTEK 1TV PRO 1680 חיברתי אותו בכניסת אנטנה ליציאת CABLE OUT של הממיר, ואחרי שעשיתי סריקת ערוצים דרך הכרטיס הוא מוצא לי רק את הערוצים האנלוגיים. ביפ למשל איננו. ברור לי שאני עושה משהו לא בסדר, ואשמח אם תוכלו להסביר לי מה כן לעשות אגב, למסך אני מחבר אותו דרך ה VGA תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-