עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shtrum,

יש לי DVD של LG. הדגם הוא: LLH-CX245W כאשר אני צופה בסרטי DIVX ומנסה לצפות בתרגומים מקבצי SRT אני מקבל ג'יבריש על המסך. הבנתי שאפשר להריד דרייוורים כדי לעדכן את ה-DVD. מאיפה אני יכול להשיג דרייוור לדגם שלי (חיפשתי גם באתר החברה ולא מצאתי) ואיך בדיוק מתבצע העידכון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Fetalo,

תקציב די מוגבל - 500 ש"ח אני מעוניין בכאלה שיתנו לי "כאילו" סראונד תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by captaincaveman,

http://www.linkedin.com/news?actionBar=&articleID=570962140&ids=0TdPgMdzoSdzsId3gPdPwNdzoTb30Qcj8Sej0TdiMSdzkQdjgSdzsIczgPdjsQdzoT&aag=true&freq=weekly&trk=eml-tod-b-ttle-4&ut=0-KCcu5sxlEAU1

• 12 תגובות
    • 5k צפיות
  4. Started by vourt,

היי, יש לי נגן MP3 שלא מצליח לקרא קבצי MP3 בעברית. זה לא משנה אם שיניתי את שם הקובץ לאנגלית, כנראה יש עדיין סימנים שנשארים בתוך הקובץ. האם יש איזושהי דרך ל'נקות' את הקובץ שלא יהיה בו מידע בכלל?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by Spirit Crusher,

יש מצב שיצא בזמן הקרוב נגן 10GB או יותר, מבוסס זיכרון פלאש ? (שנה?) משהו שמע על זה במקרה?

6. רציתי לדעת מה צריך מבחינת חומרה כדי לראות סרט וידאו שמנגן על המחשב גם בטלויזיה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  7. רכשתי את הלוח אם הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3168&ProductName=GA-P55-US3L רשום שיש שם יציאת SPDIF וכשבאתי לחבר אותה לרסיבר שלי גיליתי שאין שום יציאה אופטית בלוח אם. אפילו בלוח אם הישן שלי מלפני 4 שנים היה. איך אני אמור לחבר את המחשב לרסיבר על מנת לשמוע סרטים עם DTS?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by O.A,

קניתי את הדיסק החדש של סאבלימינאל והליקון חסמו אותו שאני פותח אותו מהמחשב אני רואה את הפלייר שלהם אבל אני לא רואה את הטראקים בדיסק אני רוצה להוריד אותו לMP3 או לפחות לצרוב אותו איך אפשר לפרוץ את ההגנה שלהם? אם תעזרו לי כולכם תוכלו לראות את כל הדיסק החדש של סאבלימינאל בקאאזה (האור והצל) תודה!

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by Roshos,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/858126 השמועות מדברות על אייפוד מסך 3.5"... שיהווה תחרות לנגני ה-pmp הקיימים... יותר נתונים מזה אין לי אבל אני אוכל לספר לכם שבאיי פוד הזה לא יהיו כפתורים אלא רק מסך שיהיה מסך טאצ' שהגלגלת תופיע כאשר תיגע במסך ותעלם כעבור כמה שניות... http://computers.walla.co.il/?w=/4/858126

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  10. אני רוצה לקנות ת IRIVER ויצא להם הדגם החדש הציבעוני שגם מראה תמונות וסרטים וכיוצא בזה ורציתי לדעת עם הוא שווה קניה או שיש משהו יותר טוב ומה ההבדלים חוץ מאלה שציינתי לבין ה IRIVER הישן הקנייה מתוכננת להיות בארצות הברית

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  11. שבוע טוב כיום אני שומע מוסיקה באמצעות רמקולים ATP3 Altec Lansing . לכל הדעות מדובר ב - רמקולים משובחים בקטגוריית 2.1 ביחס למחירם . שאלתי היא : האם בהחלפתם ברמקולים מדפיים פשוטים למשל : וורפדייל וכד' (על מגבר בפעם הבאה) , אקבל איכות גבוהה יותר ? כלומר , האם יש ממש בטענה : "מדפיים אפילו פשוטים הינם מוצלחים יותר , בהשוואה מול רמקולי מחשב טובים ככל שיהיו !" ניצוץ

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. ערב טוב רבותיי המלומדים , מניסיונכם ! עד כמה איכותית יציאת האוזניות הקיימת במגברי שנות ה- 70 (וינטאג') ? כלומר , האם היאמיועדת גם עבור אוזניות הקשות לדחיפה הדורשות הגברה . כדוגמת ה - AKG 340 להזכירכם מדובר בעכבה של 400 אום . או שעדיף מגבר ייעודי לאוזניות . וכל פיתרון אחר , אמנם , זה חיסכון כספי , אבל גם חיסרון באיכות !! ניצוץ

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by haifaboy,

קינפגתי את הרשת ואת כל ההגדרות ואני רואה בקלות סרטים מהדיסקים שבמחשב או שמחוברים לו חיצונית. נותרה בעיה אחת : ניגון סרטים מהכוננים שבמחשב : כונן ה DVD וכונן הבלו ריי שמחוברים למחשב שלי . הגדרתי אותם ב SHERE כמו שאר הכוננים ויש את היד שמסמלת את השיתוף. הבעיה שבכל פעם שאני מנסה לגשת מהרשת לכונן אני נדרש להכניס שם משתמש וסיסמא של משתמש ברשת . לא ניתן אגב להכניס שם משתמש או סיסמא עברית ולכן שיניתי את ה USER שלי לשם הלועזי וביצעתי אתחול למחשב ולאקסטרימר . כאשר הכנסתי לאקסטרימר את שם המשתמש הראשי שלי במחשה והסיסמא הוא לא הצליח לבצע LOGIN . בקיצור אני רואה את האות של הכונן ולא יכול לקרוא ממנו ( הכנסתי לשם את אלטון ג'ון חוגג 60 בבלו ריי .. ) למישהו פתרונים ??

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Gilzo,

שלום חברים. בעקבות המלצות קצת קריאה ובעיקר מבצע מטורףףףףף על האלטק MX6021 התחדשתי לי בסט עכשיו נשאר הכרטיס קול.. איביי,הזמנה מחול,קנייה מהארץ הכל אופציה תקציב לא גדול מידי עד ה100$ כולל משלוח לא יותר ועוד פרט זה שיש לי סנהייזר HD418 שגם הם משחקים תפקיד מה אתם אומרים על האופציות האלה? Razer Barracuda AC-1-האם מתאים רק למשחקים? http://www.ebay.com/itm/Musiland-Monitor-02US-USB-Sound-Card-2-0-ASIO-/320801142061?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab13cf52d#ht_1140wt_1396 ובכללי אשמח למאמר על מגברים,כרטיסי קול ומה שביינהם ;D תודה תודה וסוף שבוע רגוע!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. הנה החוברת הסברה... http://www.bet-h.co.il/PDF_files/more/Sonic%20DVR2133.pdf לכו לעמוד 22...שם יש מפרט... עכשיו אני רוצה לקנות צורב DVD (את הNEC המפורסם 3500A..)..ואני רוצה לדעת אם הDVD הזה יקרא את המופרמטים האלה DVD-R וDVD+R...(ומה עם RW?)... עכשיו חשבתי לקנות DVD DIVX אז אני רוצה שתגידו לי על דגם טוב שיש....(הדרישות שלי ממנו זה שיהיה אפר לשים תרגום בעברית...בלי להדביק על...אם בכלל יש דבר כזה..)...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן יש לי מערכת רמקולים למחשב של קריאטיב (אינספייר 2.1) ובעוד כמה ימים אני אמור לקבל רסיבר ישן ורמקולים (שני רמקולים). אם אני אקנה את הfortisimo 3 אני יוכל להפוך את שתי המערכות האלו למערכת 4.1? כלומר לחבר את הקריאטיב ביציאה של הקדמי ואת הרסיבר ליצאיה האחורית. כרגע יש לי ויברה 128 אם זה משנה משהו

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  17. אוקיי... קנינו 5 רמקולים... ואני לא בדיוק מבין בזה (http://zap.co.il/model.asp?model_id=12041) החדר הוא הסלון (שהוא דיי קטן) גודל 5X3 מטר... כפי שאתם רואים בלינק... יש שתי רמקולים קטנים (שנתלים על הקיר), שתיים עומדים, ואחד סנטר (שאותו אני יודע איפה למקם, משום מה) אני לא יודע איזה מהם צריכים להיות מקדימה ואיזה מאחורה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by THE FOX,

לפני המוד: העיצוב לא רע, שחור ולא צבע מוזר כמו הכתום ב RP21,נראה מתאים לעבודה גם לDJ.. ששמים אותם על הראש אחרי כמה דקות מורגש לחץ אדיר על האוזנים.. הפתרון לכך הוא הרחבת הקשת, לשים אותן פתוחות על מארז מחשב או משהו דומה כך שלחץ המופעל יפחת, אחרי כמה ימים הלחץ פוחת ויותר נוח לחבוש אותן. יחד איתם מסופק שק נשיאה פשוט, אבל לאחר חיפוש נמצא קופסא מתאימה יותר לאיכסון משמיעה ראשונית הבאס הוא שולט בכל סיגנון מוזיקה גדול ומנופח , ושאר הצלילים המוכרים עמומים וחלקם פשוט נעלמים.. שינוי באקולייזר משפר את העניין, אבל לא פרקטי לכל נגן אודיו.. הבמה דיי מצומצמת, אך עדיין לא רע לאוזניות ב400 ש"ח לאחר הרצת BURN-IN של מספר שעות הבאס התייצב מעט ופחת מה עוד שניכר שיפור מועט בצליל המתק…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום יש לי די.וי.די samsung htp10 זה די.וי.די מובנה רסיבר אם 5 רמקולים וסאבוופר. עכשיו כרגע יש לי טלויזיה 21 אינץ' ישנה לא יודע מאיזה שעה של GRUNDING. מה שמעצבן זה שכדי שלראות טלויזיה ושהקול יהיה מהרמקולים של המערכת אני צריך לחבר את ה-די.וי.די לטלויזיה וב-די.וי.די לשים AUX וזה מעצבן כי כל פעם אני צריך בנפרד להדליק טטלויזיה. בנפרד להדליק את הייס ובנפרד תדי.וי.די בשביל הקול ועוד לפעמים תוידאו שמשום מה אני לא מצליח לחבר אותו לדי.וי.די ל-AUX 2. עכשיו אני רוצה לקנות טלויזיה שתעשה לי תחיים יותר קלים בכך שאני לא יצטרך להדליק את כל המכשירים בעולם אם איזה 20 שלטים כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה. הטלויזיה שאני רוצה לקנות היא: M3201C LG טלויזית LCD 32 אינץ' השאלה שלי היא האם היא תספ…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  20. הסט מיועד לחדר ממוצע (2.5 / 1 מטר (בערך ) ) לפי השוואות שמצאתי ה- XFORCE מוציא יותר ואט = טוב יותר כאשר ההספק הכולל שלו זה 100W ושל ה- LOGITECH 70 W מה כדאי יותר ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מה אתם חושבים???האוזניות יפעלו אל רוב כוחן על הPSP????

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by tktur1,

שלום! לאחרונה קיבלתי koda sw 1001 רציתי לדעת לגבי איך לחבר דבר כזה למחשב.... כשאני מחבר ישירות לכרטיס קול אני לא יכול לחבר לעוד רמקולים והסאב עצמו לא מקבל רק באס .... קיצורר עזרה ממישהו שמבין תעזור! תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. יש לי חדר די קטן משהו כמו 10 מ"ר. אני מתלבט בין מערכת 2.1 או 5.1 ה5.1 תמיד יעבדו 5 רמקולים ..(בסרטים במוסיקה..) יש לי כרטיס קול לוח אם (P7P55D LE) אני אצתרך לקנות כרטיס קול עוד או שזה לא חובה יהיה??

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by Sting,

חבר שלי רוצה לקנות את זה ורצתי לשאול אתכם מה דעתכם על זה ? http://www.iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=PMP140&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  25. מי שיבוא מוזמן אח"כ להאזנה אצלי בבית :jump:

• 2 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.