עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. יש לי כרטיס מסך readon 3650 שתומך HDMI. אני מחבר טלויזיה 32 אינצ' עם מתאם HDMI-DVI וכבל. עד עכשיו הכל עבד חלק, אבל פתאום מופיע רק הרקע של השולחן עבודה וזהו. אני משתמש בדרייברים הכי עדכניים ומנהל את המסכים דרך התוכנה catalyst control center. אני מצליח שרק במסך אחד יופיע הכל אבל לא בשניהם במקביל. אשמח לעזרה. תודה!

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by Aner,

שלום. עם המחשב שאני מתכנן לקנות אני רוצה גם מערכת סאונד נחמדה. חשבתי על 4.1 : Creative Inspire 4400 4.1 black או Altec Lansing AVS500 4.1 איזה מביניהם עדיף? אבל זה מציאותי? , או שמפאת גודל החדר זו הגזמה, ועדיף לקחת 2.1....? (אם 2.1, איזה כדאי במחיר סביר, לא כמו ה-ATP3 שמחירו בשמיים) תודה.

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by zuma,

שלום לכולם, לפני זמן רב יצא לי לשמוע את הרמקולים ALTEC LANSING 4121 ופשוט התאהבתי. באותה עת הבטחתי לעצמי שארכוש אותם בעת החלפת המחשב. כעת, רגע לפני שרכשתי אותם, העפתי מבט על הודעות בפורום זה ולמדתי שאתם די ממליצים על דגם זול יותר ה- ATP3. יש מקום להתלבט ולנסות בכלל להשוות ביניהם? לוח האם תומך בשמונה ערוצים... http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 בתקציב של 500-600 ש"ח יש לדעתכם לשקול רמקולים אחרים? השימוש מתחלק כמעט באופן זהה בין הקשבה למוזיקה צפייה בסרטים וקליפים ומשחקים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  4. שלום. אני יודע - השאלה הזויה מעט. רכשתי (באופן מאוד אימפולסיבי יש לומר), מגבר של Harman Kardon. האם כל יעודו של רסיבר זה להגביר את הרמקולים המחוברים אליו (שגם כן רכשתי)? אמנם שומעים מדהים, אבל לא ברור לי אם כל מהותו של רסיבר (והרי מדובר במכשיר מאוד מסיבי) היא להגביר את העוצמה. בנוסף, יש לו חיבורי HDMI, וזה מעלה אצלי שאלות: מדוע שתהיינה כניסות של ווידאו ברסיבר? מצטער על הבורות, ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by the kon,

היי אני רוצה לקנות אוזניות חדשות למוסיקה בלבד, שיתחברו למחשב עם כרטיס OB. אני מתכנן לקנות אותם בניו יורק ככל הנראה בB&H כך שאני צריך דקם שימכר שם. לאחר חיפוש ובדיקה פה בפורום ובמקומות אחרים הגעתי לשני דגמים, Audio-Technica M50 SRH750DJ בין הביקורות שראיתי, נאמר שהם משמשים לאולפנים, ולכן פחות מתאימים לשמיעת מוזיקה "ביתית", מצד שני פה בפורום ברשימת אוזניות שניהם מופיעים לכן אני לא יודע להחליט האם הן טובות לשימוש שלי או לא כמובן שאם יש דגמים אחרים עדיפים אז בכיף נ.ב יש מקום באזור ת"א שאפשר לנסת את הדגמים הללו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by The UnKnown,

אפשר לרכוש את הפרומדיה רק בחו"ל? למה לא מביאים לארץ?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by The-Magician,

שלום מישו יכול לעזור לי לבחור או להמליץ? מרחק צפייה הוא כ-4 מטר (אני מעדיף 55) השימושים הם: שיהיה אפשר לחבר USB, שיהיה אפשר לחבר את המחשב, אם אלחוטי אז מה טוב תלת מימד זה לא מעניין... איכות HD תמיכה בעברית תקציב 8000 עם חריגה של 1000 אבל זה לא מחייב להשתמש בכל התקציב

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. לקנות אחד .. לא יקר מידי.. אז אני לא מבין בזה ואני צריך המלצה מה לקנות =].. תודה!

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  9. החלטתי לרדת גם בתקציב אז ראיתי את המערכת סטריאו הזאת שהרמקולים שלה נראים ממש מפלצתיים עם מפרט די מרשים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=9357 או שהלוג'יטק Z5300: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37750 או שיש לכם משהו יותר טוב במחירים האלו...אני ישמח לשמוע תודה מראש

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by IRIVERMAN,

ניסיתי למצוא את פיסת האינפורמציה הזו ולא הצלחתי ??? ??? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. טוב יש לי 7600 gt ששמנו יש יציאה s-video 7pin, קניתי מתאם svideo זכר לrca נקבה וחיברתי לטלוויזיה. הבעיה היא שהמחשב כאילו לא מזהה שיש עוד מסך ולא נותן לי להגדיר dualview ואני לא יודע אם הבעיה היא במתאם, בכרטיס מסך, בקבל או במשהו אחר בכלל, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה רבה וחג שמח.

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  12. התנסיתים? מכירים? כל מידע יעזור... תקציב: עד 100 ש"ח. שימושים: שיחות בתוכנות מסרים כגון: מסנג'ר, ICQ, וכדו'... חשוב שאורך הכבל המינימלי יהיה מטר 1 (לא אתנגד ליותר ) תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Quadro,

שלום לקהילת HWzone, אשמח לדעת אם האוזניות של Ovann טובות, איכותיות ויחזיקו זמן רב. http://www.drbyte.co.il/content.asp?prodid=269&id=14 זהו הדגם שאני מעוניין לקנות, האם שווה ? תודה לעוזרים,

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by mik_amar,

יש לי בעיה עם הארקוס שלי(הבעיה היא במחשב..)... יש לי archos av 500 עם 100 ג'יגה... עכשיו שאני מחבר אותו למחשב שלי המחשב לא מזהה אותו...ובמחשבים אחרים הכול פועל חלק.... אוליי אני צריך דרייורים או משהו כזה.... תעזרו לי בבקשה זה דחוףףף!! תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by KaKa,

אני קונה מערכת בימים הקרובים , ויש לי אפשרות לקנות את המערכת הזאת ב500 ש"ח (!!) שוטטתי ברשת ולא מצאתי ביקורת ממש מקצועית אבל מביקורות באמזון ועוד , אנשים נורא מרוצים מהמערכת , בכל זאת רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המערכת ואיך הסאונד שלה משתווה למערכות סטריאו אחרות. תודה.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by LORIANTA,

אתמול חיברתי את הנייד לטלויזיה והוא עבד מעולה לכמה דקות אחרי זמן מה הטלויזיה כבתה והמחשב "השתגע" והראה צבעים מוזרים (ברגע שמוציאים את הHDMI המחשב חוזר לקדמותו) ניסיתי עוד פעם לחבר לטלויזיה הבעייתית והבעיה חזרה... היה את הבעיה כבר לפני כמה שבועות ואחרי שעידכנתי את הדרייבר לכרטיס מסך היא נפסקה וחזרה שוב אתמול... אני כבר מיואש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  17. אם כן-כמה זה אמור לעלות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by OfirN73,

ברשותי זוג רמקולים מדגם Altec Lansing ATP3, ובנוסף כרטיס קול מדגם Creative SoundBlaster Live! 5.1. האם החלפתו ל-M-Audio Revolution 5.1 כדאית? האם אני ארגיש את השיפור באופן ניכר והאם אכן זה שווה את הוצאת הסכום כסף הלא מבוטל (לטעמי)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  19. יש לי 600 ש"ח,איזה רמקולים כדאי לקנות? עד עכשיו האופציה הכי טובה שראיתי זה X 530 LOGITECH http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/PT/EN,CRID=2177,CONTENTID=9067

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני לא רוצה כרטיס רציני,רק אחד שיש לו אנטנה שמרכיבים אותה על הכרטיס וזה קולט שידורים (שיטת השידורים החדשה DVB-T) באיכות HDTV חשוב גם שיהיה שלט שאיתו אפשר לשלוט בסרטים במחשב,ושהכרטיס יוכל גם להקליט באיכות טובה

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by ExtraSi,

1. בחרתי את המודל, קופסא, כרטיס זכרון ושנאי - האם הכל יעבוד יחד היטב? האם שכחתי משהו קריטי? 2. האם כדאי להחליף חלק מהרכיבים ברכיבים אחרים? 3. שמעתי שאמור לצאל מודל עם 1GB זכרון RAM, האמנם? מתי? 4. אשמח לקבל המלצה לשלט USB IR שיתחבר ל Pi כדאי שאוכל לשלוט בו דרך הטלויזיה 5. האם יש שלט RF במקום IR? (מכיוון שהמכשיר יהיה מצידו השני של קיר הטלויזיה, ועדיף RF מאשר IR שידרוש העברת העינית) [ATTACH=CONFIG]6240[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, האוזניות שלי jbl reference 220 שבקו חיים ולפי מה שהבנתי לתקן את הפלאג ,ששם הבעיה (חיבור 3.5 מ"מ),לא שווה תהשקעה. רציתי את האוזניות ue triple fi 10 אך מכיוון שאני סטודנט אני קצר במזומנים ואין ביכולתי להשקיע בסביבות 900 שקל כולל מיסים ומשלוח של האוזניות. לכן,החלטתי להתפשר לפחות לשנה הקרובה למצוא דגם שיאפיל על האוזניות שנהרסו מצד אחד ומצד שני שלא יחנוק את הכיס. חשוב לי מאוד מאוד הסאונד כמו כן גם איכות המוצר. בחיפושיי באינטרנט עלו בידי האפשרויות הבאות: 1.monster turbine ב 90 דולר 2.klipsch s4 ב 70 דולר 3.ultimate ears metrofi 220/170 X ב 80/45 דולר בהתאמה 4.ultimate ears superfi 4 אם יש למישהו הצעות נוספות אני אשמח,והייתי רוצה לדעת איזה זוג מבין כולם הכי מתאים לתקציב,…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. כרגע יש לי מערכת סטריאו של SONY, מדגם MHC-BX7. כבר ישנה ואני מאוד מרוצה ממנה עד עכשיו, אבל החלפתי את מסך ה-CRT שלי ל-LCD ועכשיו אני רוצה "לנקות" קצת את השולחן. התקציב הוא כ-350 ש"ח לרמקולים בתצורת 2.1, אין צורך ב-5.1 וכל זה (לא ממש בא לי להתחיל לסדר את הרמקולים סביב החדר). הרמקולים ישמשו אותי למחשב, בעיקר למוסיקה ומשחקים. על מערכת הסטריאו הנוכחית שלי כתוב 100W+100W RMS ועל רמקולים המיועדים למחשב כתוב בין 20W ל-40W - כשאני אומר מוסיקה, אני אוהב לשמוע על ווליום גבוהה (שהשכנים יהנו גם) ואני לא בטוח בקשר לעוצמה של רמקולים קטנים (לדוגמא ה-ATP3). בקיצור, הרמקולים אמורים להתמודד עם עוצמות גבוהות שמרעידות את הגוף וגם לספק איכות סאונד טובה (באזור ה-350 ש"ח).

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by daphne_n,

שלום לכולם, יש ברשותי במחשב בחדר שינה רמקולים לוג'יטק X540 , אני מרוצה מאוד מהם, אני מתה עליהם! אני רוצה לקנות אותו סט 5.1 למחשב טלויזיה בסלון. הייתי רוצה לקנות את ה540 אך לוג'יטק המפגרים הוציאו את הדגם מהשוק וכרגע יש רק את הדגם המחליף שלו Z506, שגם קיבל ביקורות רעות גם ללא שלט (לסאבוופר ולסאוונד) והכי גרוע לא ניתן לתליה על הקיר. הרעיון הוא לתלות את כל הארבע על הקיר. לצערי אני לא מוצאת משהו טוב יותר מהלוג'יטק 540, מיקרו לאב אני לא מוצאת ביקורת אחת באנגלית באינטרנט. קרייטיב והחיבורים שלהם שיהיו בריאים - לא ראיתי צורת חיבור כל כך גרועה כמו שלהם. אשמח לשמוע מכם על המלצות ל5.1, במידה ואצטרך כרטיס קול יש לי כבר Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e כך שבמידה ובאמת אצטרך, אוכל להעבי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Silver Dragon,

קודם כל מזל טוב לי קניתי את ה Wharfedale 8.4 בידיעה שאני יכול להחליף אותם ל 9.5. מה דעתכם? ללא קשר למחיר שלהם, אני יודע שהם יותר יקרים, אני רוצה לשאול אתכם באמת, מה לדעתכם יותר טוב ולמה??? תודה!!

• 5 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.