עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Green,

שלום אני לפני קניית נגן חדש אני עוד מתלבט בין: archos av500, ipod G5, gigabeat S אני מחפש אוזניות ברמה גבוה עד 100$ בארהב לאחד מהנגנים שציינתי (אני לא חושב שזה משנה אבל שיהיה) אני רוצה אוזניות ניידות וקטנות אבל לא כאלו שנכנסות לאוזן לsennheiser יש כמה דגמים שנראו לי סבבה אבל אני לא יודע מה הם שווים omx50, omx52, omx90vc, omx70, pmx70, lx70, xl90 אלו הם הדגמים שנראו לי מעניינים ונוחים חשוב לי לציין שאני יוצא לטיול (טרקים ונסיעות ארוכות) ומאוד חשוב לי הניידות שלהם אני גם יודע שהsennheiser מגיעים עם נרתיק נסיע שזה ממש נוח בשבילי אם יש עוד הצעות אל תהססו לספר לי ותגיבו על אלו שאני שאלתי עליהם תודה רבה

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by nitsan_7,

קיבלתי A900 שקניתי על פי עצתו של Anatoli ב-EBAY. נשמעות מצוין. הפלאג שלהם לא נכנס עד הסוף כנראה לשקעים רגילים. חסר לו עשירית מילימטר או שתים. שומעים רק באוזניה אחת. מצאתי רק סוג אחד של כבל מאריך שאיתו אני שומע בשתי האוזניות. משהו מכיר את הבעיה???

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by Fortunes,

אהלן חבר'ה, מחפש המלצות לרמקולים לאחותי, עד כ-300 ש''ח. מדובר בעיקר על רוק. הרמקולים כמובן ישארו נייחים, החיבור יהיה למחשב נייד. אני רואה שב-KSP יש מספר דגמים במחיר המתאים. אשמח להמלצות

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by nnfyrbsnss,

יש לי מערכת של SHARP וברמקולים יש באס, שני טווטרים קטנים שכתוב שהם Super Tweeter יש טויטר גדול יותר רגיל ויש רדיאטור פאסיבי ועכשיו בטעות הכנסתי את הטוויטרים פנימה ולאט לאט עם שירים הוצאתי קצת אבל לא מספיק, אז אני מחפש צליל שיפעיל את הטוויטר ואז הוא יצא החוצה. הדגם של הרמקולים CP-E700 המערכת: CD-E700 המערכת מחוברת למחשב יש לה מחליף דיסקים של 3 דאבל קסטה ורדיו תמונות: תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by Chymes,

משהו איכותי. בינתיים אין תקציב. אני רק רוצה לשמוע המלצות.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  6. קניתי לעצמי עכשיו מחשב חדש ואיתו קניתי גם מערכת רמקולים 5.1 creative 5400. עכשיו אני מעונין שתהייה לי אפשרות לשמיעה בכל הרמקולים לא רק כאשר אני רואה די וי די אך גם כאשר אני שומע מוזיקה זה יכול להיות נחמד לשמוע סאונד מכל הכיוונים. לכן אני צריך תוכנה אשר תגרום לכל 5 הרמקולים לפעול ולא רק ל-2 (הימני והשמאלי) כאשר אני שומע מוסיקה. דבר שני אני מחפש תוכנה שבא אני אוכל להגדיר את מיקום הרמקולים ביחס למקום בוא אני נמצא, בכדי שהיא תתאים את רמת הווליום וכו'. בתודה מראש ניב

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  7. המוצרים שחשבתי עליהם הם: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2396&scat=317&tcat=33 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2393&scat=317&tcat=33 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2556&scat=317&tcat=33 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2399&scat=317&tcat=33 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32033 מבחינת עלות-תועלת, הכי נראה לי ה-G3 (וגם כי יש לי כבר סוללות AA נטענות), אבל אני לא יודע מספיק על ה-iriver. מה כדי לקחת?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by OFF-RoaD,

קודם כל-גרסא אירופאית. קניתי את הנגן (6 גיגה) חדש, עידכנתי קושחה (בוצע אוטומטית), העברתי לעברית, הפכתי שירים והכנסתי אותם לנגן-עד כאן הכל טוב ויפה. רואים את הכל לפי אמנים ואלבומים, ממש כמו שצריך-הייתי מאושר. אני מתחיל לנגן שיר, כולי שמח וטוב לב, פתאום עובר שיר והתמונה על המסך-לא משתנה. שם השיר נשאר כשם השיר הקודםן. ככה הנגן תקוע על אותו שיר. כשיצאתי חזרה לתפריט הנגן בילגן לי את כל הרשימות, האלבומים לא מופיעים יותר תחת האומן, וכל הרשימות שעמלתי עליהן כל כך קשה נעלמו. חשוב לציין שהשירים עצמם עדיין נמצאים על בנגן. התבאסתי קשותף ואני מחפש דרך לפתור את הבעיה. זו בכלל בעיה רק אצלי או בדגם בכללי? תודה מראש לעונים! עודד.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  9. טוב? רע? סביר? ד"א הוא נקרא AC97. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by eladbu,

למשיהו יש מצושג איפה אני משיג כיסוי מסליקון ל IAUDIO x5l ידוע לי שיש נרתיק מעור! לא בזה אני חפץ! למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by smoke_man,

למטרת מוזיקה וסרטים רצוי אוזניות כפתור על איזה דגמים אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by Sparkle,

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=Sony+MDR-V700DJ&_sacat=0&_odkw=Sennheiser+HD485&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 האוזניות האלה ב30$ מקוריות?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני רוצה לקנות רמקולים אבל לא למחשב זה מערכת לקולנוע ביתי השאלה אם נגיד אני קונה אותו וכרטיס קול תומך 5.1 אני יוכל לחבר או שיהיו לי בעיות תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by coolmeen,

מחפש רמקולים טובים למחשב במקסימום 100שקל עדיף 2.1 אם אפשר אבל גם 2.0 אם יש טובים

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by aviel-bs,

אני מנסה לחבר לפטופ לטלויזייה אצלנו בבית שתומכת רק בחיבור S-VIDEO ואני חושב שגם SCART. עכשיו, המחשב המיועד לחיבור הוא: HP PAVILION DV6 1230EJ. במחשב הזה יש לי רק חיבור HDMI-בהחלט לא עוזר,VGA,ועוד כל מיני חיבורים שלא קשורים כמו ESATA וכאלה... עכשיו, משום מה היה זכור לי שיש לי יציאת S-VIDEO במחשב וכשהייתי אתמול אצל בן דוד הוא נתן לי כבל SVIDEO-SVIDEO שהוא פעם השתמש בו וכבר לא צריך. עכשיו, משום מה היום כשבדקתי גיליתי שאין במחשב S-VIDEO (גם היה זכור לי חיבור לעכבר רגיל שמשום מה אני לא מוצא) (אני ממש זוכר שראיתי בעיניים את החיבורים...) :silly: בקיצור, עכשיו אני צריך מתאם/כבל בין שני החיבורים-יציאת ה-S-VIDEO של הטלויזייה שתתחבר ליציאת VGA של המחשב וככה אני יוכל לראות מה ש…

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. קבלתי דיסק התקנה, היה בו WINDOWS MEDIA PLAYER 10. התקנתי אותו. חברתי את האייריבר למחשב. איך אני מגיע לכונן שלו בבקשה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by Srulz,

אני מחפש LCD 32 אינץ לחדר. הLCD לצורך YES יותר וקצת חיבור למחשב ולפלייסטישן. מה אתם אומרים על LG LC7. חיפשתי ביקורות- אין עליה או אם אפשר ממכם LCD טובה מבחינת איכות תמונה וקול. HD שיהיה READY. תודה.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  18. שלום אני מחפש כבר זמן מה אוזניות 5.1 שיהיו כמה שיותר קרובות ליכולות של מערכת קולנוע ביתית מצאתי את האוזניות האלו באינטרנט וגיליתי שגם מוכרים אותם בארץ באתר של פנדה ב 300 ש''ח לא כולל כרטיס הקול 5.1 שצריך שזה עוד 200 שקל. הייתי רוצה לקבל המלצה על האיכות שלהם ואם הם באמת ברמה של מערכת קולנוע. Zalman ZM-RS6F 5.1 Stereo Headphones

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shukiller,

יש לי LCD שך סמסונג דגם C530. יש לה USB שקורא X264 וMKV. כולל כתוביות. הכנסתי סרט מסוג MKV ואותה משום מה היא לא הצליחה לקרוא (שאר MKV דווקא כן). יכול להיות שגם בMKV יש דרגות? כי הסרט נפתח במחשב. רק הטלויזיה לא מצליחה לפתוח אותו. 720p.BluRay.x264-HUBRIS אלו הפרטים על הסרט. את הסרט הבא: .Bluray.1080p.DTS.x264-CHD היא קראה בלי בעיות... וגם את זה את זה בלי בעיות: 720p.BluRay.DTS.x264-EXQUiSiTE יש הבדלים בפורמטים? תודה על התשובה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by lipa,

יש לי את הלוח ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset שכולל כרטיס קול (משולב) ויש לי כרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS מה יותר איכותי בניהם לשמיעת מוזיקה ? ובכלל במה עדיף להשתמש ?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by alipash3,

אני רוצה לחבר רמקול לרינג'ר שיעבוד עם MP3, יש לי רמקול אחד גדול של סטריאו של 100W, אני חושב שזה מספיק בישביל התחלה. ברינג'ר יש מצבר של 12V כמו של מכונית (לא בדיוק אותו גודל), אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי שזה יעבוד ? מגבר ? משהו ? אני יודע שכדי שאני אפעיל תרמקול מספיק רדיודיסק, שמצד אחד מחובר למצבר ומצד שני לרמקול אבל הבעיה שככה המוזיקה נשמעת חלשה מאוד. אני רוצה שיהיה חזק, כי הרמקול באמת חזק.\ תודה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. אז ככה ב 3000 שקל מה עדיף לקנות (בשביל מוזיקה רק מוזיקה) רסיבר + מערכת רמקולים ולחבר אותה למחשב או רמקולים למחשב ואפשר גם להמליץ לי על אחד מהם תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by F430,

על מה אתם ממליצים? חשבתי להשקיעה משהו כמו 100 שקל בהתחלה

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by ofer_mat,

הוא יודע אם יש בהם מגבר ? או אך הרמה שלהם? חבר שלי רוצה כאלה לסלון שלו ( שמחובר שם מחשב) מה אתם אומרים? http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=706484

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  25. אני מעוניין לראות בLCD מהמחשב באיכות hd איזה כבל צריך בשביל זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.