אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב אשר בוא יש כרטיס קול אני חושב 2.1 קוראים לזה כאשר יש בו 3 חיבורים, כאשר הוא מובנה בתוך המעבד/לוח אם אחד מהם. זה השם המלא של הכרטיס מתוך התוכנה Everest: http://www.siz.co.il/up.php?file=4nddzbditzkh.png אחד מיקרופון , אחד רמקולים ועוד אחד אני לא חושב שהוא עובד. קיצר אני צריך יותר מאחד לרמקולים כי יש לי גם אוזניות ורמקולים במסך. בינתיים אני עובד עם מפצל ל-2 אבל עדיין אני רוצה חיבורים נוספים. פירקתי מחשב ישן שהיה לי בבית והיה בוא כרטיס קול גם 3 חיבורים רק שהוא לא מובנה.. הכרטיס הוא CREATIVE VIBRA 128. הוא מחובר בעזרת כבל קטן ודק עם 4 פינים והוא מתחבר אל אחד מהכוננים.. כך הוא היה מחובר שם. עכשיו השאלה אם אני יכול להרכיב באותו המחשב 2 כרטיסי קול?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב היה 170 ש"ח מלכתחילה, אז לפני שתמליצו, אני לא יכול להעלות אפילו בשקל מעל ל-300 ש"ח! העליתי ל-300 ש"ח כי ראיתי שבתקציב הקודם היה אפשר להשיג רק CREATIVE SBS 370! אז לענייננו, יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם ABIT NF7. עד עכשיו היו לי רמקולים ואוזניות ג'נריות, ששניהם ביחד עולים פחות מ-50! לגביי האוזניות, אין לי בעיה; אני משתמש בהם רק למשחקים והצליל נורמלי. אבל לגביי הרמקולים, אני אוהב להקשיב בהם למוזיקה וסרטים, והאיכות שלהם פשוט על הפנים :-X, אני רק שומע רעשים. אז אני עכשיו מחפש לקנות רמקולים איכותיים (עד כמה שאפשר) בתקציב של 300 ש"ח, שמיועדים בעיקר לסרטים ומוזיקה. לפי החיפושים שעשיתי, אלה הרמקולים הכי מתאימים שלא עוברים את התקציב שציינתי: Creative Inspire 2500 (…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר DVD שמסוגל לקרוא קבצי MKV ובמחיר סביר? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיצא עכשיו X5 בגרסת 60 GB. האם יש אותו גם בגרסת X5L ? הגיע כבר לארץ ? מה מחירו בארץ ? בדקתי את הפרשי המחירים הכי נמוכים בין X5L 30 GB לבין 20 GB ההפרש הוא 464 ש"ח . בשביל תוספת של 10 GB זהו הפרש הוגן ששווה להשקעו ? נ.ב אם משהו יכול למצוא מחירים נמוכים משאני מצאתי אשמח אם הוא הוא יגיב פה ויגיד. אני מצאתי : 20 ג'יגה - 2020 ש"ח (קומפ-יל), 30 ג'יגה - 2484 ש"ח (הנדי). ובקשר ל IKO. משהו שמע עליו ? אני שמעתי עליו באופיס דיפו שם מוכרים את גירסת הג'יגה + רדיו מובנה ב780 ש"ח....ובדיוטי פרי ב 66 $. ראיתי אותו ....הוא נראה חמוד וקטן אך האם הנגן איכותי ? נוח לשימוש ? אני מקווה שהוא לא אחד מהנגנים הסיניים הפשוטים והזולים שמוכרים באינטרנט בשפע שמתקלקלים לאחר חודש... תודה לעוזרי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.altecmm.com/product_details.asp?pID=XA3051&sID=7 מה אתם אומרים על הרמקולים האלה? הם יהיו בארץ? מחירם הוא כמו של Z560 מה לדעתכם עדיף? (יותר עוצמה או סנטר)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה: חיברתי אנטנה אנלוגית (מהסוג שנמצאת בתוך הבית ומתחברת ישירות לטלויזיה וקולטים בה ערוץ 1 ו 2) ל lcd החדשה שלי ולא רואים כלום, אפילו שבטלויזיה הישנה ראו בלי בעיה. מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ללא כרטיס קול (משתמש במובנה של הלוח אם), ואני מעוניין לקנות אוזניות לגיימינג עד 400 שקל עם עדיפות לקנייה מאילת (אייבורי או KSP). המחשבה המקורית שלי הייתה לקנות את ה JVC S500 בשביל שיהיה לי משהו גם לשמוע איתו מוזיקה בפלאפון, אבל החלטתי בסוף שיותר אכפת לי מאיכות סאונד בגיימינג מאשר במוזיקה (אני מרוצה עם האוזניות שבאו עם ה GALAXY). על איזה דגם אתם ממליצים? אני מחפש אוזניות עם מיקרופון, למשחקי FPS כמו battlefield. תודה, אבי. עריכה: חבר המליץ לי על האוזניות האלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14985 הן די יקרות, אבל אשמח לשמוע עליהן חוות דעת, ואם הן יותר משתלמות מכל דבר אחר בטווח המחירים הזה. הסיבה שהן מושכות לי את העין זה כי הן באות עם מיני כרטיס קול של s…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מסוג ASUS IC-7 G עם כרטיס קול מובנה מסוג Realtek AC 97 כמו כן ברשותי מגבר מסוג Marantz SR4400 כשאני מחבר את המחשב לרייסבר בעזרת 3 כבלים RCA הסראונד עובד לי טוב, אני בודק אותו בעמצאות התוכנה שבאה עם הכרטיס קול - AC97 Audio Configurtion יש שם Speaker Test וכל פעם אני לוחץ על רמקול אחר ואני יכול לשמוע קול מכל אחד מ5 הרמקולים הבעיה היא שכאשר אני מחבר את המחב עם סיב אופטי לרייסבר אני שומע רק בסטריאו למישהו יש מושג למה???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=4991 +creative sound blaster mp3 או בשמו השני creative sound blaster digital music יתחבר לatp3 לשמיעת מוזיקה בעיקר... יקנה ב350 ש"ח... מה אתם אומרים שווה? עכשיו אני משתמש באונבורד מסריח.. אני יודע שיש הבדל גדול אבל אני באמת אשמע הבדל גדול.?? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לדעת איך אפשר להקליט במחשב סרט וידיאו שנמצא על גבי קלטת וידיאו...האם צריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה? ואם כן, אז על איזה כרטיס זול וטוב אתם ממליצים... תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק מדגם X-530. רצתי לשאול אם בתוכנות WINAMP/AIMP2/WMP אפשר להגדיר שאני ישמע בכל הרמולים כל ה5 ולא רק ב2. ועוד משהו קטן, מה שיש לי זה X-530 שיש לו 3 חיבורים. ויש לי אוזניות Razer Barracuda 5.1 שגם כן 3 חיבורים וישלי כ.קול עם 6 חיבורים, כרגע הכל מחובר עם מפצלים ורציתי לשאול אם אפשר לחבר X530 ל3 חיבורים בלוח ואת האוזניות ל3 חיבוים הנותרים לכ.קול להגדיר ששניהם יעבדו ביחד. ויש לי גם עוד סט שחיברתי בנוסף ללוג'יטק F&D E300 שזה חיבור יחיד. איך אני מחבר הכל ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייה טוב אז אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות רמקולים סוףסוף. אז כמובן יש את הATP3 שכל העולם ממליץ עליהם, והיום שמעתי אותם בחנות- נראים ונשמעים סבבה..באס,טרבל שנינתים לכיוון.. עולים 340 לידם יש את הVS4121 בKSP שאפשר להשיג ב330. אז מה לדעתכם הכי טוב והכי כדאי\משתלם לקנות? כמו שהבנתם, מערכת 2.1 בשביל מוסיקה, איכות שמיעה ונוחות שימוש כמו: שלט ווליום, כיוון באס,טרבל - אלה הדברים שחשובים לי. אז..תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש כזה דבר להמיר MP3 ל3gpp יש לי מכשיר שעובד רק עם קבצי AMR או 3gpp הAMR נשמע זוועה, נראה לי שה3gpp יעבוד יותר טוב אודה למי שיעזור לי בזה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים ריצפתיים של פיור אקוסטיק . אני לא מרוצה הטרבל לא נשמע טוב, אני מניח שהבעיה היא טוויטר. אני רוצה להוסיף טווטר השאלה האם זה אפשרי ? ומה עלי לעשות? . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים. אני צריך המלצה למערכת 2.0, שתתחבר לסאב-וופר יד-שניה איכותי שאני מאמין שארכוש. אז ככה: אין לי שום בעיה שבעולם לרכוש ביד שניה, אני אפילו בעד זה. דבר שני, המערכת תשמש לצורכי גיימינג (3D) ושמיעת מוסיקה (מהרוק הקלאסי ביותר כדוגמאת "Beatles" עד המטאל הקיצוני ביותר כמו "Cannibal Corpse"). המערכת תתחבר לכרטיס הקול שמגיע עם לוח האם של ASUS, ה-Rampage II Extreme. עד כמה שזכור לי, שמו של הכרטיס הוא SupremeFX X-Fi. אם יש עוד מידע שאתם צריכים כדי להמליץ, רק תגידו. תודה רבה מראש לעוזרים. לילה טוב וסופשבוע מהנה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בגירסה 1.02 של התוכנה, אשר אין לה תמיכה ב ASIO והיא די באגית, אבל בהחלט עושה את העבודה. כמו כן, היא גם מכילה הרבה יותר פיצ'רים רלוונטיים מגירסה 2.0 סטודיו (שיצא לי לבדוק די בחטף). יש לי פה גם דגימונת קטנה שביצעתי לפני דקות מס' - שילוב של שני קטעים מבית היוצרים של Narcotic Thrust. לא יצא משו, מאחר והשילוב בוצע בלייטנסי יחסית גבוה (של 50 מילישניות) ועל ערוץ אחד (כ' קול אחד, בתוכנה יש אפשרות להגדיר עד שלושה כרטיסי קול על אותה מערכת, ראשי לOutput סופי ועוד שניים למוניטורינג), כך שאת כל התיקונים בשעת השילוב ניתן לשמוע, למרות שאין יותר מדי. תהנו וספרו לכל ה Wanna-Bz אי שם. לקובץ הדגימה - http://s47.yousendit.com/e.aspx?id=2CVRJ7GBRIOQM1WXSDI42CERUJ [attachment delete…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אתמול הגיעו אלי Shure SE425 אחרי שבועות ארוכים שאני רק מנסה למצוא דרך להביא אותם לארץ במחיר סביר. בקיצור מוחלט, התאהבתי כמעט מייד, אוזניות מדהימות מכל בחינה. (לשם השוואה, עד היום השתמשתי בCX300 לצרכים ניידים וAudio Technica AD700 לצרכים נייחים יותר) הגעתי למסקנה שאני רוצה לנסות כמה מה'שרוולים' (Sleeves) האחרים ולראות מה יותר מתאים לי, והתחלתי בתהליך ההסרה. לפי ההוראות, מה שצריך לעשות זה לסובב ולמשוך (Twist and pull) בשלב הזה התחילו הבעיות. השרוול המובנה (אני עדיין בטוח שיש תרגום יותר טוב לsleeve, אבל מילא) הוא מספוג כלשהו (למעשה, גומי ספוגי לא ברור), וכשאני מנסה לסובב אותו התגובה היחידה שאני מצליח לקבל היא מחיצה (הוא חוזר לצורתו המקורית אחרי זמן כזה או אחר, או לפחות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי בעיות כשאני מחבר את הלפטופ לטלוויזיה למטרת צפייה בסרטים: 1. הסאונד ממשיך להגיע מהמחשב ולא מהטלוויזיה. 2. כשאני מקפל את המסך של הלפטופ (סוגר כלפי המקלדת), מסך הטלוויזיה משחיר והסרט מפסיק. החיבור נעשה בכבל HDMI, הלפטופ מסוג T460 של לנובו. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בהבנה של משהו -> המחשב שלי מחובר לרסיבר בכבל אופטי (כרטיס Realtek שיש על לוח Abit Ab9 Pro) והכל עובד פחות או יותר בסדר, אני עם ויסטה 64 ומלוח הבקרה תחת sound כשאני בוחר במאפיינים של היציאה הדיגטילית אני יכול לעשות שם test לכל מיני פורמטים ואני מוצי לרסיבר DTS וגם דולבי דיגטיל בלי בעיה גדולה. במדייה פלייר הוא מוציא לי stereo ואת זה אני יכול להבין (יש לו רק שני ערוצים במה שאני מנגן) מה שאני לא מצליח להבין למה במשחקים הוא גם מוציא לי רק סטראו ולא DTS או דולבי דיגיל ? גם במשחקים שאפשר להגיד להם שאני בקונפיגורציית 5.1 .. מה אני מפספס פה ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עד היום הייתי קונה אוזניות זולות. אותם אוזניות שעולות עד 50 שקלים. (אוזניות עם מיקרופון) רוב הפעמים האוזניות לא היו נוחות לשימוש ממושך שזה לרוב לחץ על האוזניים וכן כאבים וחום. נמאס לי מאותם ימים שקניתי אוזניות זולות אבקש את המלצתכם על אוזניות עד 200 שקלים (האם יש כאלה במחיר כזה?) השימוש העיקרי הוא סדרות/סרטים ומוזיקה. חשוב שאוכל להשתמש בהן לשימוש ממושך וכן שלא יהיה לחץ על האוזן וכמובן שהאוזן לא תחמם תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב ברצוני לקנות מערכת מיני בסדר גודל של 1000 - 1500 ש"ח (זוהי מתנה ) , איני מבין בנושא זה , אך עברתי כעת על - 50 - העמודים האחרונים של הפורום וקיבלתי קצת רקע כללי , בייחוד הומלצה מערכת מסוג CD-BP2000 של SHARP ברצוני לדעת לגבי המערכות הבאות שכבר בדקתי בחנויות : JVC MX-3 , SHARP E600 , SAMSUNG MAX-S530 האם אחת מהן מומלצת ואם לא היכן לדעתכם ניתן להשיג את ה CD-BP2000 של SHARP ומהו מחירה תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי בחדר מערכת מאוד מאוד ישנה שגם הרמקולים שלה דפוקים כי כשהייתי קטן לחצתי פנימה את הממברנות חחח טיפש שכמוני חח KENWOOD -550 רק שתבינו איזה ישנה חחח עכשיו המערכת שלי מחוברת למחשב ואני רוב הזמן שומע מוזיקה ככה שזה דבר הכרחי וחשוב .. במחשב יש לי כרטיס קול מובנה AC97 משו כזה ... אני מתלבט בין לקנות מערכת חדשה (עם זוג רמקולים) .. או מערכת קולנוע ביתית נחמדה (דיוידי שמשמיע אמ-פי-3 וכו' ... שבא עם 5 רמקולים וסאב) או רק לקנות רמקולים שיתחברו ללוח אם (בערך 5) אני לא אוהב באסים ולא ממש בא לי סאב (כן אני יודע, מעטים האנשים ששונאים באסים חחח) אני גם לא רוצה להשקיע הרבה כסף בזה ... נ.ב. אני מעדיף שהרמקולים יהיו קטנים שיהיה אפשר לתלות (לא ריצפתיים) אני רוצה ש…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיוידי יש לי 3 יציאות סאונד 2 אנלוגיות (סטראו) ואחת pcm אם אני יחבר אותו לרסיבר דרך pcm האיכות תיהיה יותר טובה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מתכנן על קניית אוזניות, HD200 של סנהייזר. השאלה שלי היא האם ייתכן מצב ויהיה צוואר בקבוק בגלל כרטיס הקול המובנה שיש לי. לוח האם שלי הוא Asus M2N-E. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך מומלץ לי לקנות של 32 אינץ מסך HDR או FHD? ומאיזה חברה כדאי לקנות? חשוב לי גם זמן רענון נמוך. רוב המטרות של הטלוויזיה יהיו עבור PS3.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-