עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TectoR,

היי, אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה לחדר שלי, הסתכלתי קצת בחנויות ולדעתי אני צריך משהו כמו 32" ואני רוצה לתלות אותו על הקיר. אז כמה שאלות... מה ההבדל בין LCD LED ופלזמה? על איזה פרטים אני צריך להסתכל כשאני מסתכל על מסך? (חוץ מהחברה) האם יש לכם המלצות לדגמים ספציפיים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bneli,

האם הם נחשבות אוזניות כפתור? (או IN-EAR?) אני מחפש אוזניות כפתור שיהיו נוחות לשמוע מוסיקה באיכות טובה(טארנסים בעיקר) בפלאפון ושיהיה אפשר לדבר איתם כדיבורית אישית האם הם תומכות במכשירים של נוקיה ? (בעלי חיבור לפלאג 3.5M"M כמובן) אתם יודעים הם קיימות בצבע שהוא לא ירוק? או שיש דגם מקביל להם שהוא לא ירוק? הירוק הזה ממש מפריע (פשוט שמעתי פעם שמשהו אמר שהם נחשבות טובות והם ניראות נוחות לכן אני שואל עליהם) האם הAKG Q350 מתאימות לי? תודה אלי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ברשותי אוזניות Creative EP635 אוזניות פשוטות שקניתי ממזמן הן עם הנגן שלי (I7). רציתי לשמוע איתם במחשב שמחובר בחיבור קוקסאלי לרסיבר Denon 1601 (שאני מאוד מרוצה ממנו). הלכתי קניתי מתאם הכנסתי לרסיבר ופתאום אני שם לב שאני שומע רק באוזן אחת, אמרתי אולי המגעים, שיחקתי קצת אבל לא היה שום רישרוש ממש נקי ותמיד שמעו רק מאוזן אחת. המתאם שקניתי הוא כזה : עם רק קו שחור אחד באמצע. האוזניות שלי זה 2 כבלים ולא אחד כמו בחלק מהאוזניות. האם יש מצב בגלל זה אני שומע רק באוזן אחת? ואני צריך מתאם כזה? עם שתי פסים שחורים? או שאולי בכלל זה הרסיבר? מה דעתכם? ואגב האוזניות שלי יש להם חיבור כזה עם 2 פסים בצבע לבן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי חבר עם תקציב גבוה לרכישת אוזניות, מה דעתכם על האוזניות? (המטרה: מוזיקה ) http://www.bhphotovideo.com/c/product/882291-REG/Denon_ah_d7100_Music_Maniac_Artisan_Headphones.html יש משהו יותר טוב במחיר יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני אחד,ש.... מכור!!! ל-CS (במקרה של עכשיו - 1.6), ויש כל כך הרבה ילדים שמעצבנים אותי ואני לא יכול להגיד להם כלום. ניסיתי לדבר כבר עם 4 מיקרופונים שונים,ובאף אחד לא שמעו אותי, שינתי את הגדרות השמע - שיהיו בדיוק כמו של חברים שלי (כי אותם שומעים),וזה עדיין לא עזר :'(, מה אני יכול לעשות בנידון? בתודה, MuTaTiOn.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. תודה למי שנכנס מצאתי את שתי הדברים האלה במעין עלית גג ....בגוגל לא ממש מצאתי משהו... אם מישהו מכיר ויודע משהו אני ישמח לעזרה תודה רבה רבה)מצטער אם תהיה בעיה בצורת כתיבה אני פשוט כותב מהפלאפון(

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by batatm,

אהלן, אז ככה- לקראת הבחירות יש שבוע מבצעים מיוחד בבאג (bug attack) ומתחשק לי לקנות אוזניות גיימינג חדשות. אני מתלבט בין שלושה דגמים שנמכרים במחירי מבצע (שנשמעים מצויין), כאשר הפרמטר החשוב ביותר מבחינתי הוא נוחות השימוש לאורך זמן (שלא יחממו את האוזניים יותר מדי, שלא יגרמו לכאבי ראש וכו'): 1) AKG GHS1- המחיר 199 ש"ח, קומפקטיות ביותר, החסרון הוא שהן ללא סראונד. 2) GameCom 780- המחיר 299 ש"ח, מאסיביות למדי אך איכות הסאונד אמורה להיות ללא תחרות! 3) SteelSeries Siberia V2- המחיר 249 ש"ח, איכות סאונד טובה אך ככה"נ פחות מה-780, אך גם נראות קלות ונוחות יותר... זהו חבר'ה, אני אשמח לשמוע המלצות, חוות דעת ושאר ירקות רק כמה שיותר מהר בבקשה (המבצע מסתיים ב26/01 או עד גמר המלאי P:)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Dr-XP,

בדיוידי יש לי 3 יציאות סאונד 2 אנלוגיות (סטראו) ואחת pcm אם אני יחבר אותו לרסיבר דרך pcm האיכות תיהיה יותר טובה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shimronfio,

איזה מסך מומלץ לי לקנות של 32 אינץ מסך HDR או FHD? ומאיזה חברה כדאי לקנות? חשוב לי גם זמן רענון נמוך. רוב המטרות של הטלוויזיה יהיו עבור PS3.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי התלבטות לגבי 2 כרטיסים,אין לי מושג מי יותר טוב ומי פחות טוב אני לא כזה מבין גדול בכרטיסי קול. הכרטיס הראשון : http://www.techspot.com/reviews/hardware/audigy2zs/ והכרטיס השני : http://www.audiotrak.net/products/prodigy71hifi/ שניהם עולים אותו סכום בערך,או שאולי יש לכם משהו יותר טוב להיע לי..? אני מחפש לעבוד אקטיבי עם הכרטיס ונטו לשמעית שירים,לא עושה מוזיקה לא מקליט וכו'..תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי חברים, אני מחפש כרטיס קול עם חיבור אופטי עבור מחשב נייד אשמח להמלצות תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום אני מחפש טלויזיה לחדר שלי לא יודע איזה גודל צריך וכו' . הנתונים שצריך לקחת בחשבון הם : 1.המרחק שיהיה בין הטלויזיה למיטה שלי בחדר זה 3 מטר (מהמיטה אני יראה תתטלויזיה ) 2. שיהיה תמיכה בFull HD 3. תקציב - עד 4000 ש''ח איזה עוד נתונים אני צריך להגיד כדי לדעת איזה טלויזיה תתאים לי ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Milford Cubicle,

אוקיי, אז החלטתי שאני מאוהב ב-Archos Jukebox FM Recorder 20, במיוחד לאור העובדה שהוא משתמש בסיפריות ותת-סיפריות, קטן למדיי, ועולה רק 340 יורו (והוא כולל 20GB..).. אבל... יש אותו איפשהו בארץ ?! אני אודה מאוד למי שימצא לי חנות בארץ שמוכרת אותו...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by lover323,

http://www.altecmm.com/product_details.asp?pID=XA3051&sID=7 מה אתם אומרים על הרמקולים האלה? הם יהיו בארץ? מחירם הוא כמו של Z560 מה לדעתכם עדיף? (יותר עוצמה או סנטר)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב לכולם, לאחרונה הזמנתי את הזוג רמקולים של Cerwin Vega VE12-F. אני מתכוון להשתמש ברמקולים יותר למוזיקה מאשר סרטים, ביחס של בערך 80/20. התקציב שלי נע בסביבות 3000 +, לא מחפש משהו בומבסטי מידי, מחפש משהו שיעשה את העבודה ויעבוד גם עם הפורמטים חדשים למיניהם. תודה לכל העוזרים שבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nadaw,

המודעה: http://www.playerblog.com/archives/000567.shtml הפירמוור : http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=685&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= רק לגיסה האמריקאית!!! לארופאית בקרוב..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by subarel,

הרבה מאוד זמן לא הייתי כאן... יש לי רסיבר של דנון 2309 שמחובר למחשב דרך כבל כואקסיאלי... שומעים בסראונד והכל סבבה.. אבל. ה AC3filter מראה לי משהו מוזר טיפה. אולי אני פשוט לא מבין מה מיצג מה... ה INPUT שלו מראה כניסה של 6 ערוצים נפרדים , אבל הOutput מראה יציאה בסטראיו... למרות ששומעים בסראונד. מישהו יודע למה? כל ניסיון לשנות את ההגדרות שלו העלו אבק, כשהוא כן מראה 6 ערוצים ביציאה הוא משמיע רק בקדמיים והסנטר והאחורים מתים.... למישהו יש מושג מה הקטע של זה? זה הגירסה האחרונה של AC3 אם אני לא טועה 1.51... בראל. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Gnome,

ערב טוב, יש ברשותי כרגע INSPIRE 2500 של CREATIVE. הם אחלה, אבל לא מספיקים. יש להם כמה חסרונות בסאונד שלהם שמפריעים לי מעט. בכל מקרה, החלטתי שהגיע הזמן שארכוש לי מערכת חדשה למחשב. לכן אני שואל מה דעתכם על הרמקולים הנ"ל (Z-640)? טובים? לא? איכותיים? לא? מה אתם אומרים. וד"א,מה בקשר לשמיעת מוזיקה רגילה?איך אני אשמע אותה בדיוק? (הכוונה באיזה רמקולים וכד'...) תודה לכל העונים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by guru,

לפני שנה וחצי קניתי רמקולים מתוצרת ימאהה עם שני רמקולים וסאווב וופר השאלה שלי היא האם יש הבדל באיכות השמע של הסאווב וופר בהתאם למקומו האם יש הבדל אם אני ישים אותו מתחת לשולחן או אולי דווקא על מדף מעל למסך בגובה העינים או אולי מאחורה אנא עיזרו לי מהו המקום הטוב ביותר לסאב וופר שלי? ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני עומד להזמין מחשב חדש שמבוסס על מעבד AMD X4 620 ולוח אם GIGABITE עם מאיץ גרפי מובנה - בתקציב של כ 2000 ש"ח, אני מעוניין לבדוק אופציה של חיבור טלויזיה ישנה (CRT) לצפיה בסרטים אך לצורך זה אני צריך יציאת S-VIDEO (או COMPOSIT) שכן לטלויזיה יש כניסות של S-VIDEO ו SCART בלבד. האם תוכלו להמליץ על כרטיס מתאים (רצוי מהחנות SKYPC) האם זה בכלל משתלם? האם יתאפשר להמשיך לעבוד על המחשב במסך הרגיל במקביל לכך שמישהו צופה בסרט בטלויזיה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by AlcaTeL,

יש לי טלויזיה SAMSUNG UA40D5500 40' בחדר ואני מנסה לחבר אליו את ההרד דיסק הנייד : samsung station story 3.0 2TB לחריץ ה USB שמיועד אליו והוא לא מזהה לי אותו בכלל מעבר לכך חיברתי את הטלויזיה לרשת אין שום עידכוני קושחה לא מחוברים לטלויזיה כבלים מלבד כבל האנטנה והחיבור של ההרד דיסק ההרד דיסק עובד היטב במחשב והוא תקין ב 100 אחוז הטלויזיה מזהה כרטיסי SD למינהם בחריץ ה USB פשוט את ההרד דיסק לא יש למישהו אולי רעיון מה לעשות ? עריכה : שמתי לב שמצויין באתר של סמסונג על המפרט של הטלויזיה http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/television/smart-tv/UA40D5500RMXXY-spec?subsubtype=led שמדובר על ConnectShare™ (USB 2.0) , וההרד דיסק עצמו עובד על USB 3.0 :\ ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by approx,

http://www.youtube.com/watch?v=BvXY-Cgpz68 הדבר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Asafalfa,

האם מומלץ לקנות את הSUB שלהם ומה אתם אומרים על הדגם SL10?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bluz,

לא מתכוון להשקיע יותר מדי, אז יש משהו בתחום ה500 עד 800 גג, מומלץ וטוב? ועוד משהו לא ממש קשור, יש רמקולים אלחוטיים או משהו כזה? שלא צריכים את הכבלים המסורבלים האלה? אני פשוט רוצה לשים רמקולים מאחורי, וזה סיבוב ענק, שיכער קצת את מראה החדר..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הכרטיס קול שלי: איך מגדירים רמקולים 2.1?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.