אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הרמקולים האלו בערך לפני שנה שנתיים אולי יותר אני לא זוכר כבר בכל אופן אני כמעט בטוח שהכבל שהיה אמור להיות שם נגנב וסגרו את החבילה מחדש באותו הזמן זה לא עניין אותי כל כך אבל כרגע אני רוצה להפעיל אותם וחיפשתי בכל מקום כבלים כאלה ואין אני חייב את העזרה שלכם במציאת הכבל המתאים לדבר הזה ! זה פשוט לא הגיוני...! ככה זה חיבור של שלוש יציאות מהמגבר למחשב כמו בננה של שלוש ואחד... הנה תצלום של הכניס מאחורה... שםgenius sw-5.1 1000 http://www.s i z.co.il/view/ja2k5m1u2zmj.jpg.htm לא ידוע למה זה מצנזר ולא נותן להשים את התמונה אז פשוט תמחקו את הרווחים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי בעיות כשאני מחבר את הלפטופ לטלוויזיה למטרת צפייה בסרטים: 1. הסאונד ממשיך להגיע מהמחשב ולא מהטלוויזיה. 2. כשאני מקפל את המסך של הלפטופ (סוגר כלפי המקלדת), מסך הטלוויזיה משחיר והסרט מפסיק. החיבור נעשה בכבל HDMI, הלפטופ מסוג T460 של לנובו. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה SAMSUNG UA40D5500 40' בחדר ואני מנסה לחבר אליו את ההרד דיסק הנייד : samsung station story 3.0 2TB לחריץ ה USB שמיועד אליו והוא לא מזהה לי אותו בכלל מעבר לכך חיברתי את הטלויזיה לרשת אין שום עידכוני קושחה לא מחוברים לטלויזיה כבלים מלבד כבל האנטנה והחיבור של ההרד דיסק ההרד דיסק עובד היטב במחשב והוא תקין ב 100 אחוז הטלויזיה מזהה כרטיסי SD למינהם בחריץ ה USB פשוט את ההרד דיסק לא יש למישהו אולי רעיון מה לעשות ? עריכה : שמתי לב שמצויין באתר של סמסונג על המפרט של הטלויזיה http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/television/smart-tv/UA40D5500RMXXY-spec?subsubtype=led שמדובר על ConnectShare™ (USB 2.0) , וההרד דיסק עצמו עובד על USB 3.0 :\ ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עד היום הייתי קונה אוזניות זולות. אותם אוזניות שעולות עד 50 שקלים. (אוזניות עם מיקרופון) רוב הפעמים האוזניות לא היו נוחות לשימוש ממושך שזה לרוב לחץ על האוזניים וכן כאבים וחום. נמאס לי מאותם ימים שקניתי אוזניות זולות אבקש את המלצתכם על אוזניות עד 200 שקלים (האם יש כאלה במחיר כזה?) השימוש העיקרי הוא סדרות/סרטים ומוזיקה. חשוב שאוכל להשתמש בהן לשימוש ממושך וכן שלא יהיה לחץ על האוזן וכמובן שהאוזן לא תחמם תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה GAMEPORT של הכרטיס נמצא בנפרד על כרטיסון שחוסם עוד כרטיס PCI אז השאלה שלי האם אפשר שלא לחבר אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקציב הוא כ-250 שקלים ואני מתלבט בין: 1. Creative Inspire T3130 במחיר 230 ש"ח. 2. Logitech Z323 במחיר 255 ש"ח. או ללכת על יותר זולים (ובהפרש אני גם אקנה מצלמת רשת) 3. Logitech s220 במחיר 140 ש"ח. 4. sonicgear ego 3nity במחיר של 160 ש"ח. מה אתם מציעים לי לקחת מבין הארבעה מבחינת האיכות? תודה, גיל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי בחדר מערכת מאוד מאוד ישנה שגם הרמקולים שלה דפוקים כי כשהייתי קטן לחצתי פנימה את הממברנות חחח טיפש שכמוני חח KENWOOD -550 רק שתבינו איזה ישנה חחח עכשיו המערכת שלי מחוברת למחשב ואני רוב הזמן שומע מוזיקה ככה שזה דבר הכרחי וחשוב .. במחשב יש לי כרטיס קול מובנה AC97 משו כזה ... אני מתלבט בין לקנות מערכת חדשה (עם זוג רמקולים) .. או מערכת קולנוע ביתית נחמדה (דיוידי שמשמיע אמ-פי-3 וכו' ... שבא עם 5 רמקולים וסאב) או רק לקנות רמקולים שיתחברו ללוח אם (בערך 5) אני לא אוהב באסים ולא ממש בא לי סאב (כן אני יודע, מעטים האנשים ששונאים באסים חחח) אני גם לא רוצה להשקיע הרבה כסף בזה ... נ.ב. אני מעדיף שהרמקולים יהיו קטנים שיהיה אפשר לתלות (לא ריצפתיים) אני רוצה ש…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום! אני הולך לעבור לחדר חדש ואני צריך לעשות תיכנון של המערכת שתהיה לי שם, יש ברשותי מערכת Z-640 של לוגיטק, וטלוויזיה Hyundai עם DVD ביחד, מאחורי הטלוויזיה יש את החיבורים הבאים: קואקסיאלי ( כניסה ממכשיר חיצוני לטלוויזיה ) Audio R , Audio L \ mono, AV IN מתחתיהם ( כניסה מהטלוויזיה למכשיר חיצוני ) Audio R, Audio L, AV OUT ויש לי מחשב נייד עם כרטיס קול 2.1. הרמקולים, נכנסתי לסאב שממנו יוצאות 3 יציאות סטריאו. אני רוצה לחבר את הרמקולים גם לטלוויזיה, שיישמעו בהם ( אם אפשר ) גם בשידורים רגילים, נגיד כוכב נולד, וגם שאני רואה DVD. וגם לחבר אותם למחשב, ושיישמעו מכל הרמקולים למרות שהכרטיס …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת 5.1 של microlab מדגם m-960 יש לי אותם כבר כמה חודשים,עד השבוע האחרון לא יצא לי כל כך לשמוע מוזיקה על גבוה ופתאום השבוע שמתי לב שהסאב ממש מזייף מוציא קולות כאילו משהו קרוע שם כל באס שיוצא בווליום גבוה מלווה בקולות צורמים. השאלה שלי האם זה בעיה בסאב או שככה הוא אמור להיות? אפשר לכוון את זה איכשהו? או שרצוי לשלוח לתיקון? או שזה אולי בעיה בכרטיס קול? תודה מראש!! נתונים של המערכת: סטיליטים 8rmsX5 תדרים 140khz-20khz סאב 22rms תדרים 30khz-140khz distortion 0.3% 1w 1khz s/n ratio 80db separation 40db
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה 32 אינצ' של טושיבה באמצעות HDMI - HDMIעד עכשיו הכל עבד טוב, ראיתי סרטים והכל. בקיצור לא יודע מה קרה אתמול אני לא מצליח להעביר את התצוגה של המחשב לטלוויזיה, למרות שהמחשב מזהה את הטלוויזיה מחוברת אבל שאני מהעביר את התצוגה למסך 2 (הטלוויזיה) המסך של המחשב נכבה כמו שצריך אבל בטלוויזיה ממשיכים לראות רק מסך כחול בלי כלום. ניסיתי לעשות גם שכפול צגים או הרחבת צגים ושוב הוא לא מראה כלום בטלוויזיה. מחקתי את הכ.מסך והתקנתי גרסא חדשה יותר וגם ישנה יותר. עשיתי שחזור מערכת. ניסיתי עם עוד 2 כבלים שבוודאות עובדים במחשבים אחרים. כלום לא עזר.. עוד דבר שניסיתי הוא לחבר לטלוויזיות אחרות בבית באחת מהטלוויזיות זה עבד כמו שצריך, ובטלוויזיה שלי ובעוד 2 אחרות עדי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: מקסימום 700 דרישות: בטריה נפרדת, ולא בטריה של המכשיר עצמו. 1GB לפחות. וזכרון פלאש כמובן וזהו בערך שישמעו טוב בלה בלה בלה...
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש שלט אוניברסלי למקרנים? נראה שאין אפשרות להפעיל ידנית, וזה בכלל אמור להיות תלוי על התקרה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה על מערכת קולנוע ביתי\סטריאו מיני\מיקרו עם 2 רמקולים ואופציה לסאב וופר. יש לי סלון לא גדול (4X4 מ'). תקציב עד 1500 ש"ח. חשבתי על המערכת הזו: http://www.citydeal.co.il/pl_product~9596~3~311.htm מישהו מכיר? יכול להמליץ עליה או משהו טוב יותר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
באתר הקוראני של iRiver פורסמה היום גירסת ה- firmware החדשה והיא תוסיף תמיכה בוידאו. מי שקנה את הנגן בארה"ב (צפון אמריקה, קנדה) לא להתקין את הגירסה הזו. מי שקנה את הנגן מחוץ לאזור שצויין קודם לכן יכול לשדרג באמצעות הגירסה הזו. בכל מקרה על אחריותכם לפרטים נוספים כאן (עם תרגום עילג) - לאתר הקוראני פרטים יותר ברורים כאן (אנגלית) - misticiRiver
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי אצל חבר וראיתי שיש לו מין סוויץ' נוח על השולחן שאליו הוא מחליף בקלות מהאוזניות במחשב לרמקולים במחשב, רציתי לדעת יותר פרטים על דבר שכזה, איפה ניתן להשיגו ומה באמת מומלץ בקטע הזה. אני פשוט רוצה החלפה יותר מהירה ונוחה בין אוזניות לרמקולים במקום כל שניה להתקופף למחשב ולהחליף.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף ? LCD או פלזמה בגדלים 32 ו 42 כולם FHD כולןם יחוברו לממיר YES רגיל (לא תומך HD)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה המחשב שלי בחדר מחובר לטלוויזיה ואני רואה סרטים (720,1080) כבר הרבה זמן ובלי בעיות לפני יומיים הורדתי כמה פילטרים למחשב ומאז יש לי בעיה עם הכתוביות לא משנה באיזו תוכנה ניסיתי זה מציג לי כתוביות כפולות כאילו כתוביות בקטן ממש ועליהן את הכתוביות שאני אמור לראות עכשיו גם אם אני כביכול מבטל את הכתוביות בתוכנה (ומשאיר את הקובץ) זה עדיין יראה לי את הכתוביות הקטנות. ככה זה נראה וזה ממש משגע אותי ואין לי שמץ של מושג למה זה קרה... בבקשה עזרה אם מישהו יודע למה זה ככה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה להתקין כרטיס קול PCI, אבל יש לי כבר כרטיס קול בלוח אם. רציתי לדעת איך אני מבטל את הישן (אני יודע שזה בביוס אבל מה ספציפית לעשות). אם זה לא בפורום הנכון אני אשמח אם אחד מהמנהלים יעביר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצבעים של הסמסונג הקשישה שלי נדפקו לגמרי והאחריות כבר אינה בתוקף. הבעיה קיימת בכל מקור וכבל שחיברתי אליה. מישהו מכיר את הבעיה? כמה להערתכם יעלה לתקן אותה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רסיבר בחדר שנקרא כך: Onkyo TX-DS575X. הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל את המערכת ושומע שירים, המערכת מנתקת את הרמקולים או משהו. הרמקולים הם של Jamo מערכת איכותית מאוד, אבל הרסיבר די בעייתי. בבקשה עזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום. אתמול הגיעו אלי Shure SE425 אחרי שבועות ארוכים שאני רק מנסה למצוא דרך להביא אותם לארץ במחיר סביר. בקיצור מוחלט, התאהבתי כמעט מייד, אוזניות מדהימות מכל בחינה. (לשם השוואה, עד היום השתמשתי בCX300 לצרכים ניידים וAudio Technica AD700 לצרכים נייחים יותר) הגעתי למסקנה שאני רוצה לנסות כמה מה'שרוולים' (Sleeves) האחרים ולראות מה יותר מתאים לי, והתחלתי בתהליך ההסרה. לפי ההוראות, מה שצריך לעשות זה לסובב ולמשוך (Twist and pull) בשלב הזה התחילו הבעיות. השרוול המובנה (אני עדיין בטוח שיש תרגום יותר טוב לsleeve, אבל מילא) הוא מספוג כלשהו (למעשה, גומי ספוגי לא ברור), וכשאני מנסה לסובב אותו התגובה היחידה שאני מצליח לקבל היא מחיצה (הוא חוזר לצורתו המקורית אחרי זמן כזה או אחר, או לפחות…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהם סימני הזיהוי? זאת אומרת, מה מגדיר ז'אנר מסויים, ואיך אני אוכל לקטלג שיר מסויים כז'אנר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה 3 מסכים ל-3 חדרים שונים: חדר שמרחק הצפייה בו יהיה 2.9, חדר עם מרחק צפיה של 3.3 מ' וחדר עם מרחק 3.8 מ'. איך שאני מבין, טלויזיה 37" היא הגודל המומלץ כבר מ-3 מ', ז"א שהיא תופסת לכלל החדרים. הטלויזיות ישמשו בעיקר לצפייה בשידורים רגילים ולצפייה בסרטים דרך DVD. התקציב הוא עד 3000 לטלויזיה. האם יש דגמים טובים יותר, ואיך הדגם הזה נחשב? כמו כן, אני מחפש מסך 26" לצפייה בשידורים רגילים בלבד, מה הדגם המומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-