עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by HORADRiM,

מאמר נהדר, מובא לטובת כל אלה שעדיין לא קראו. בגרות טונאלית / מיכאל לנג כמי שהחל את התחביב בילדותו, עברתי לא מעט שלבים בהתפתחות התחביב והבנת האיכות שלו כמרכיב בטיב הצליל והאזנה לו. אנא הצטרפו למסע ונסו לאבחן את עצמכם בשלבים המתוארים: שלב א´: ההדבקות עלינו להבין שתמיד יש מקור שממנו אנו נדבקים בתחביב ומתחילים להתעניין ולעסוק בו. לי אישית היו שני מקורות. הראשון היה בתערוכת טכנולוגיה בשנת 1972 בגני התערוכה, הוצג מגבר A-77 של חברת REVOX יחד עם עוד כמה קיטים שהחלו לפרוח באותם ימים. ההתלהבות מהציוד ואיכותו משכו אותי להתיידד עם גיל ש. שלמד בכיתה מקבילה, ולקח את התחביב ברצינות. נקודת המוצא של גיל הייתה שעתידה של הקסטה (Compact Cassette) לעומת התקליט LP מובטח. ימי STEREO …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב ואני מתלבט בין שני דגמים מחברות שונות. אני ממש לא מבין בסוגי אוזניות למיניהם , אני אשמח אם תעזרו לי להחליט מה לקנות. הדגמים: JVC - http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=1421 ZALMAN - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4415

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sigald,

כדאי לקנות את הרמקולים האלה ב"סורקל" ב 3550 ש"ח??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כולל ברמקול הסנטר... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by guru,

לפני שנה וחצי קניתי רמקולים מתוצרת ימאהה עם שני רמקולים וסאווב וופר השאלה שלי היא האם יש הבדל באיכות השמע של הסאווב וופר בהתאם למקומו האם יש הבדל אם אני ישים אותו מתחת לשולחן או אולי דווקא על מדף מעל למסך בגובה העינים או אולי מאחורה אנא עיזרו לי מהו המקום הטוב ביותר לסאב וופר שלי? ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. האוזניות שלי נשברו ואני צריך אוזניות חדשות בעיקר למוזיקה ולגיימינג והתקציב שלי עד 400 שקל בערך ובאינטרנט מצאתי שאלה הכי טובים למחיר: Gamecom 780 קראתי שאלה האוזניות בין הכי טובות למחיר, לא שבירות איכות מצויינת בשמיעה ומיקרופון וגם נוחות.עולות 400 שקל בבאג אבל אין לי מושג עם זה נכון או יש משהו יותר טוב במחיר הזה Siberia V2 USB גם 400 שקל בבאג, קראתי שהאיכות בנייה לא משהו וגם המיקרופון לא משהו בכלל אבל השמיעה אחת הטובות Razer kraken pro קראתי שהאוזניות טובות אבל שמעתי הרבה על האיכות של Razer שהעכברים והאוזניות שלהם נשברות בקלות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Bishop1,

שלום אני מחפש 2 רמקולים ב100 שקל . יש לי כבר אוזניות יקרות שלרוב אני משתמש בהם אבל אני רוצה גם רמקולים פשוטים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום . אני מחפש לקנות רמקולים בעלי עוצמה חזקה כמה שניתן ואפ אפשר גם עם סאב. יש לי מחשב נייד חדש אומנם אבל עדיין העצמה לא מספיקה. אם אפשר קישור ....תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Clint Eastwood,

אני מעוניין לרכוש מערכת 2.1 לאחר חפירות בפורום הבנתי שהדגם המומלץ בעיקר הוא הfc330 ראיתי גם לא מעט ביקורות על הXF1 בנוסף ראיתי שאין ממש התלהבות לגבי הVS4121 שנמצא בטווח ה400 ש"ח- השאלה היא האם חוסר ההתלהבות נובעת מהעלות שלו ביחס לביצועים? שאלתי היא כזו: במידה ואני יכול לרכוש את VS4121 בפחות מ300 ש"ח- האם מומלץ לקנות אותו או שעדיין כדי ללכת על סט אחר? תודה וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AlcaTeL,

יש לי טלויזיה SAMSUNG UA40D5500 40' בחדר ואני מנסה לחבר אליו את ההרד דיסק הנייד : samsung station story 3.0 2TB לחריץ ה USB שמיועד אליו והוא לא מזהה לי אותו בכלל מעבר לכך חיברתי את הטלויזיה לרשת אין שום עידכוני קושחה לא מחוברים לטלויזיה כבלים מלבד כבל האנטנה והחיבור של ההרד דיסק ההרד דיסק עובד היטב במחשב והוא תקין ב 100 אחוז הטלויזיה מזהה כרטיסי SD למינהם בחריץ ה USB פשוט את ההרד דיסק לא יש למישהו אולי רעיון מה לעשות ? עריכה : שמתי לב שמצויין באתר של סמסונג על המפרט של הטלויזיה http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/television/smart-tv/UA40D5500RMXXY-spec?subsubtype=led שמדובר על ConnectShare™ (USB 2.0) , וההרד דיסק עצמו עובד על USB 3.0 :\ ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nineball,

שלום לכולם אני מחפש את האוזניות הכי טובות שאפשר למצוא באיביי/אמזון או מקומות דומים, במחיר של עד 75~ דולר (רצוי בסביבות ה 50), earbuds בלבד. אין לי ממש כיוון חוץ משמות כלליים, אני מתמצא הרבה יותר באוזניות קשת למיניהן מבקטנות יותר, עד היום היו לי EP480 של קריאייטיב ודומות, הן היו בסדר, אבל הגיע הזמן לעלות קצת רמה. אם למישהו יש המלצות, shoot תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חברי הפורום שלום רב. אני אשמח אם תקדישו כמה דקות לטובת הסקר הזה שמשווה בין הרמקולים הטובים בעלי שלושה ערוצים (2.1) הרמקולים כולם עד מחיר של 1200 ש"ח ללא יוצא מן הכלל. וכולם ניתנים לרכישה בארץ ללא יוצא מן הכלל.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אם אפשר פירוט למה דווקא דגם הזה. האם צריך מגבר או מה צריך בשביל להוסיף לשמיעה איכותית? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני צריך אוזניות למוזיקה. האוזניות יהיו מחוברות לנגן נייד ולמקודד של הרמקולים שלי. אחד השימושים העיקריים שלהם יהיה לריצה, אני בכלל לא פוסל אוזניות קשת גדולות היום אני רץ עם סנהייזר HD437 והן ממש לא מפריעות לי כל עוד אפשר לגלגל את הכבל. אני מעדיף איכות על נוחות. היו לי גם בעבר שור E2C והן ממש הציקו לי בריצה כי האוזן מזיעה והאחיזה שלהן באוזן פוחתת. אפשר לחרוג טיפה אם זה באמת משתלם תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום חברה מחפש המצלה לשתי אוזניות אחת קשת ואחת In ear בקתציב של כ 500 שקל אין סגנון מוזיקה ספיציפי באמת שומע הכל אוהב לשמוע את הפירוט של הצלילים צלילי נקי ואיכותי ואשמח לקבל קצת מידע על השוואה בין הדגמים בתודה מראש ליאור

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shai1992,

במשך שנתיים היו לי את הרמקולים היותר ישנים בסדרה של הATP3 אבל לפני שבוע הרמקולים התקלקלולי והחזרתי אותם לחנות. בחנות אמרו לי שכבר לא מייצרים אותם וכנראה אני אקבל את הדגם החדש שלהם שזה הAltec Lansing VS2421 בהתחלה הייתי מרוצה כי זה בהחלט שיפור.. אבל כשהסתכלי לעומק באינטרנט נתקלתי בתגובות שונות לגביהם... הרבה טוענים שהם מייצרים רעש מוזר מין "הוווםםםם" וכד'.... וחלק אומרים שהם טובים .. אני הייתי רוצה שתייעצו לי מה לעשות אולי מישהו יודע איך לתקן את זה ?מישהו שיש לו אותם או אנשים שנתקלו בבעיות האלו... אשמח לעזרתכם !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by arik100,

אני צריך רמקולים חדשים תקציב עד 400 אני הבנתי שיש רמקולים של 2.0 לפי הFAQ עכשיו האם רמקולים של 2.0 כוללים בתוכם סאב והאם הם משתווים ל 2.1 בתקציב הזה? או שהם פחות או יותר? כי לפי הביקורות פה אני הבנתי שמומלץ בתקציב שלי CREATURE או ATP3 נ.ב. יש אפשרות של קנייה בחו"ל אם רמקולים הם דבר שלא נוטה להתקלקל פשוט הידע שלי ברמקולים שואף ל0 תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. נסתם לי הזוג האחרון

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Eden 6600,

שלום יש לי בעיה בהפעלת קובץ וידאו בקודק x.264 (אני מקווה שאני צודק בזה) והפורמט שלו הוא mkv. איך אני פותר את הבעיה הזאת, או פשוט מאיפה אני מוריד את הקודק הזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by WarNet,

אני רוצה לקנות את הטלוויזיה הזו:http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={B2702B5C-9126-4875-82C3-F1BCC11E4B3D}&details_type=1&itemid={3745EBDA-BD70-4EC8-872C-FD9DCDFEDBC2} האם היא שווה את המחיר הזה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי מרפסת מקורה (חלונות זכוכית) בגודל 4 על 8 מטר. אני מעוניין להקרין על הדופן הצרה בגודל 4 על 2 מטר בערך - יוצא ~160 אינטש. יש לי מסגרת מכל הצדדים - קירות בצדדים, קורות עץ מאסיביות מלמעלה ולמטה משטח ריצוף (תמונה מצורפת) השאלה איזה בד לקנות, איך למתוח אותו ומהיכן להזמין. חייב להיות משהו ניתן לקיפול כי כשהמסך פתוח הוא חוסם את דלת המרפסת לגינה וכשיש גשם המרפסת לא אטומה 100%. יש טיפטופים פה ושם בחורף אז זה לא יכול להיות קבוע. מחפש פתרון לא מאוד יקר וקל ליישום. תודה רבה לכולם על העזרה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mula,

סוף סוף בחרתי מה לקנות עכשיו הגיע זמן לבחור איפה ? בטרקלין חשמל הציעו לי ב6200 !! ובשאר חנויות 6800 (שקם, ביג בוקס ..). מישהוא אמר לי ש מחיר זול של טרקלין נובע מזה שזה רשת אם סחורה מחודשת/עודפים. עכשיו אני התחלתי לחשוש ה אם זה באמת כך ??? בבקשה תאזרו לי להחלית לקנות בטרקלין או לא? נ.ב. כולם מוכרים אם אחריות 4 שנים של ניופן תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by oren778,

הלפ טופ שלי על השולחן בסלון הטלויזיה ממול 3 או 4 מטר הייתי רוצה לשים רמקולים לייד הטלויזיה ולשמוע את המוסיקה בלפ טופ ללא כבלים איך אני עושה את זה אלחוטיים? איזה דגמים איכותיים מתאימים והאם יש פתרון אחר תודה .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני החלטתי שאני חייב מערכת סאונד חדשה (CREATIVE 2.1 עלוב)!!! יש לי VIBRA 128 ואני לא ממש שומע כל צליל כמו חתול... אז רצוי משהו יותר איכותי מאשר חזק ואם אפשר בבקשה להסביר למה. הרמקולים מיועדים למישחקים למוסיקה ולמעט סרטים דגש על מישחקים... בתודה THE GYVER

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אוקיי אז ככה הדרישות שלי מהנגן הן: - קטן מאד וקומפקטי - בעל איכות שמיעה ברמה של דיסקמן בערך - usb 2.0 - רצוי 512 מגה בייט יש לציין כי איין לי את הצורך בקיבולת גדולה של יותר מגיגה לדוגמא ככה ש אני צריך או 512 או גיגה. כרגע יש לי דיסקמן בבית שאני לוקח לטיולים השונים, ככה שהנגן יחליף את הדיסקמן בטיולים למינהם ככה איין קפיצות בשיר. עכשיו התקציב הוא בערך 600 שקל בעייתי טיפה. אגב אל תציעו בכלל איי פוד, איי ריבר, מובו, הדבר היחיד שקרוב למה שאני צריך זה הריו 1.5 גיגה והוא סתם עולה יקר ועם יותר זכרון שאני לא צריך. עכשיו בדקתי טיפה באינטרנט בארץ ובחול ומצאתי בארץ את הנגן הבא: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5663115&type=2&product=1&category_n…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים