אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
היי חברים.. בשעה טובה התחדשתי בטלויזיה 32 אינץ של שארפ דגם LC32A33M - כמובן HD READY חיברתי אותה בחיבור סקארט ל s-video כי זה מה שהיה לה... אני מתכנן לחבר את המחשב לחיבור HDMI אחד שיש בו אמרו שלחבר DVI ל- HDMI זה הכי טוב - וכך אעשה אני חושב. איך שתי שאלות לי בנושא 1. אחד כיום המחשב שלי מחובר למסך LCD של LG דרך DVI ויש לי רק יציאה אחת כזו בכרטיס ועוד יציאה אחת של VGA רגיל. - האםעדיף לחבר את המסך מחשב בVGA ואת המסך טלויזיה ב DVI ?- הטלויזיה תשמש רק לצפיה בסרטים וסדרות דרך המחשב (לרוב). עד כמה תורגש הירידה באיכות במסך המחשב? 2. אני צריך לרכוש כבל איכותי של DVI TO HDMI באורך של 6.5 מטר - מה המחיר בדרך כלל? האם האיכות נפגעת באורכים כאלו?והיכן ניתן למצוא? (עדיף ראש מתפרק להעבר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש באוזניות ובנגן הנ"ל ומעוניין "לסחוט" יותר את האזניות. בכל סוגי האטמים שניסיתי יש הרגשה שהאזניות יכולות לתת יותר. האם מגבר אזניות יועיל לשיפור הצליל בשילוב הזה? אני שומע בד"כ כלל בווליום נמוך (פחות מ10 בנגן) כך שהמטרה היא לא להגע לווליום גבוה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהם סימני הזיהוי? זאת אומרת, מה מגדיר ז'אנר מסויים, ואיך אני אוכל לקטלג שיר מסויים כז'אנר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם P4-PE של אסוס אם כרטיס קול OB אם שש ערוצים ורמקולים 4,1 של קריאטיב עם שני יציאות לכרטיס קול איך אני מחבר אותם? (אחד לירוק והשני?)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות צרוף מקרים מוזר עם מגנט שנדבק לסאב ומייד אחר כך הוא הפסיק לעבוד אני שואל את השאלה הזאת (למרות שלבסוף התברר שהמפצל נדפק) לצורך העיניין גם בהנחה שאם לרמקולים יש מגבר פנימי אם זה משנה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי יציאה דיגיטלית באודיג'י שלי. היא ניראת כמו יציאת PL רגילה, אבל כאשר אני מחבר אליה משהוא רגיל אני מקבל רעש. מה הקטע של היציאה הדיגיטלית? מה ההטבות? האים אני יכול להשתמש בה עם קבל PL רגיל? איך היא עובדת? איך אני יודע אם המכשיר שלי תוך בא (למשל יש לי מינידיסק עם יציאה וכניסה אופטית אז אני משאר שהוא גם תומך ביציאה הזאת, לא?) סליחה על כל השאלות אל אני ממש מסוקרן תודה רבה, יאיר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום המתאים , או אם בכלל יש פורום לנושא הזה אבל אני מקווה שאני כותב במקום הנכון . קיבלתי היום מחשב חדש, ואני לא שומע צליל, מה אני צריך להתקין - איזה תוסף ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת רמקולים 5.1 ערוצים של לוג'יטק. המערכת מחוברת כרגע למחשב ואני מעוניין לחבר אותו גם לטלווזיה. הטלוויזיה תיהיה מחוברת למחשב כך שאני אוכל לראות סרטים דרך המחשב בטלווזיה. הבנתי שאת הקול אני ישמע דרך הטלוויזיה ולא דרך הרמקולים של המחשב (כלומר, המערכת 5.1 ערוצים) האם זה נכון? (זה מאוד חשוב לי, כי אם כן אולי אני לא יקנה את הטלוויזיה) האם יש אפשרות לחבר את הרמקולים גם לטלוויזיה דרך איזה מכשיר מיתוג, שימתג בין המחשב לטלווזייה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשך שנתיים היו לי את הרמקולים היותר ישנים בסדרה של הATP3 אבל לפני שבוע הרמקולים התקלקלולי והחזרתי אותם לחנות. בחנות אמרו לי שכבר לא מייצרים אותם וכנראה אני אקבל את הדגם החדש שלהם שזה הAltec Lansing VS2421 בהתחלה הייתי מרוצה כי זה בהחלט שיפור.. אבל כשהסתכלי לעומק באינטרנט נתקלתי בתגובות שונות לגביהם... הרבה טוענים שהם מייצרים רעש מוזר מין "הוווםםםם" וכד'.... וחלק אומרים שהם טובים .. אני הייתי רוצה שתייעצו לי מה לעשות אולי מישהו יודע איך לתקן את זה ?מישהו שיש לו אותם או אנשים שנתקלו בבעיות האלו... אשמח לעזרתכם !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקיצור כרגיל הדילמה הרגילה אני קונה השבוע את הנגן שלי D2 4G. המכשיר איכותי ולכן חשוב להצמיד לו אוזניות טובות דבר חשוב אבל בנושא הזה. בלי פלאגים!!! אני לא סובל אותם. אני מעדיף אוזניות קשת בגודל מלא שסוגרות את כל האוזן (אבל זה כבר למחשב ולא לנייד) אלא אוזניות שמתישבות על האוזן כל אוזניה היא גוף נפרד (יותר נוח) המחשב... בהתחלה האוזניות ירוצו על הכרטיס קול המובנה של DFI RS482 ואז יתקבל כרטיס קול של קריאטיב. כנראה מסדרת Creative Audigy 2 zs או Creative Sound Blaster X-Fi המלצות בבקשה דרך אגב יש סיכוי שאני קונה בחול אז אם אפשר תנו 2 הצעות 1 - במידה ואני קונה בארץ 2 - במידה ואני קונה בחול אז זה הופך ל 50$ לנייד ו 120$ למחשב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מהי הדרך הכי פשוטה וזולה לחבר את הדיסק קשיח החיצוני שלי (Westren Digital WDG1SU5000E 500GB) למסך הפלזמה שלי (Panasonic TH42PV80). אז מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות טלוויזית LCD חדשה ומצאתי את הדגם הנ"ל ועל פני השטח זה נראה Too good to be true - גם 32 אינץ' Full HD, גם דגם לכאורה חדש ובמחיר נמוך מ-3,500? אני מפספס פה משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצבעים של הסמסונג הקשישה שלי נדפקו לגמרי והאחריות כבר אינה בתוקף. הבעיה קיימת בכל מקור וכבל שחיברתי אליה. מישהו מכיר את הבעיה? כמה להערתכם יעלה לתקן אותה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים שאני שומע בוליום גווה יוצע הרבה אויר מהחור של הרמקולים הקטנים ורציתי לדעת עים זה בסדר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מידע על הכרטיס הזה? AVerTV CaptureHD Aver Media לפי מה שראיתי הוא עולה 550 ש"ח ובעל תמיכה בHD
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ;D אחרי שנה של שימוש פשוט יוצא מן הכלל ברמקולים הנפלאים האלה שטפו טפו טפו לא מתחרט לשניה שקניתי אותם, עליתי על משהו שקצת מתחיל להציק, הרמקול הימני (השמאלי ממולי) עושה יותר רעש מהרמקול השמאלי, בדקתי טוב טוב שזה לא האוזן שלי היא שבעייתית והפכתי אותם ואני בעצמי נהפכתי ובאמת הרמקול חזק יותר מהשני, בדקתי בווינדוס ובווינאמפ את כל מה שקשור לאיזון בסאונד בין הרמקולים והכל עומד טוב על האמצע, בקיצור לא איתרתי ממה זה יכול להיות. מישהו שיש לו גם ATP3 יכול להגיד לי אם אולי הוא גם שם לב לזה? בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי מה כדי לי לבדוק\לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם כשמדליקים את הטלוויזיה בבוקר (זה לא קורה אם מכבים ומדליקים מחדש אחרי דקה) הקישור בין הטלוויזיה למחשב מתחרבש ומקבלים הודעת no signal. ה-"פיתרון" היחיד שמצאתי עד כה זה לבצע reset למחשב, מה שאכן פותר את הבעיה (עד הפעם הבאה...) למישהו יש מושג מה קורה כאן? המפרט: כרטיס מסך Radeon 3200HD (בא on-board על GIGABYTE GA-MA78GM-S2H); טלוויזיה Philips 42PFL7403D; כרטיס המסך מחובר לטלוויזיה ב-HDMI. מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט, דרייברים מעודכנים לחומרה הרלוונטית; firmware מעודכן לטלוויזיה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת ק"ב ברמה גבוה אני עובד עם מחשב כול הזמן למוזיקה סרטים וכו... ( מחשב -> רסיבר -> רמקולים ) נשרף לי הכרטיס קול ישן לא משהוא מקצועי וקניתי כרטיס קול USB זמני והיה לי מחשבה בגלל שהמחשב מוציא את הסאונד דרך כרטיס קול לרסיבר אם יש אפשרות אם אני יקנה כרטיס קול אז הוא יעביר איכות יותר גבוה לרסיבר מה שיעלה את איכות הסאונד זה נכון??? אם כן אבקש המלצה לכרטיס קול איכותי חג פסח שמח ותודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לאפטופ עם יציאת HDMI. אני מניח שהיציאה יודעת להוציא סראונד (לא נבדק עדיין) האם קיים כבל שבצד אחד יש HDMI וצד שני יש גם HDMI בשביל התמונה (שיחובר לטלויזיה) וגם יציאת סאונד אנלוגי (RCA אחד) שיחובר למגבר? המגבר ישן ואין לו כניסות HDMI. או מי יודע על פתרון אחר בשביל להשתמש בלאפטופ כמדיה סנטר ולקבל סראונד.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת 5.1 של microlab מדגם m-960 יש לי אותם כבר כמה חודשים,עד השבוע האחרון לא יצא לי כל כך לשמוע מוזיקה על גבוה ופתאום השבוע שמתי לב שהסאב ממש מזייף מוציא קולות כאילו משהו קרוע שם כל באס שיוצא בווליום גבוה מלווה בקולות צורמים. השאלה שלי האם זה בעיה בסאב או שככה הוא אמור להיות? אפשר לכוון את זה איכשהו? או שרצוי לשלוח לתיקון? או שזה אולי בעיה בכרטיס קול? תודה מראש!! נתונים של המערכת: סטיליטים 8rmsX5 תדרים 140khz-20khz סאב 22rms תדרים 30khz-140khz distortion 0.3% 1w 1khz s/n ratio 80db separation 40db
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם תקליטו ברשמקול תראו שאחרי 60 שניות הוא מפסיק אוטומטית. יש איזה קובץ INI משהו שאפשר לשנות שזה יהיה יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני חושב לקנות את המערכת הזו ורציתי לדעת אם יש לכם דיעה עליה ועל סוגי המערכות האלה בכלל: http://www.samsung.com/africa_en/consumer/tv-audio-video/home-theatre/dvd-home-entertainment-systems/HT-E450K/XA תודה, רונן.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר פירוט למה דווקא דגם הזה. האם צריך מגבר או מה צריך בשביל להוסיף לשמיעה איכותית? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא סבור ב 100% שאני בפורום הנכון. אם צריך להעביר את השאלה למקום אחר - רק תגידו. נתחיל בבעיה שלשמה פתחתי את התרד, השבוע קניתי את הנגן iAudio i7 8gb. שעליו קראתי ביקורות רבות ודומה באיכותו ל D2 (רק בלי אופציה לסרטים - שאת זה אני לא צריך) בכל אופן, אני לא מרוצה מהאוזניות שקיבלו איתו. (אגב, יכול להיות שהנגן אשם?) אני יודע שאוזניות באות בהרבה צורות, ואני לא בטוח איזו אני מחפש, אבל מה שבטוח מחפש כאלה שיסננסו היטב רעשי רקע. (in ear?) התקציב התחלתי כמו בכותרת הוא 250-200 ש"ח. ואני מוכן לחרוג בעוד 100 ש"ח, כמובן אם זה משתלם. מה יש לכם להציע לי?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הSANDISK SANSA 512MB M230 ב-259 ש"ח. בקופסא: -נגן -אוזניות -כבל USB -נרטיק שקוף -רצועת גומי -חוברת מידע ב-5 ספות (אין בעיברת ) -מיני דיסק - מידע מורח - בטרייה AAA התפריט באנגלית הנגן מציג עיברית הפוכה , יש מייון לפי אמן, שם שיר.... יש אפשרות הקלטה וסטופר. יתרונות: -קטן -איכותי -לחצנים קלים -אפשרות נעילה :יעלה מאוד -העברת קבצים במהירות -אוזניות חמודות -מטריות לזמן ארוך חסרונות: -כבל USB מאוד קצר -עברית הפוכה סה"כ מכשיר מעולה בהתחשבות במחיר . קטן, נוח, קל לתיפעול..... מכשיר מעולה! עוד כמה תמונות:
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-