עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by subarel,

הרבה מאוד זמן לא הייתי כאן... יש לי רסיבר של דנון 2309 שמחובר למחשב דרך כבל כואקסיאלי... שומעים בסראונד והכל סבבה.. אבל. ה AC3filter מראה לי משהו מוזר טיפה. אולי אני פשוט לא מבין מה מיצג מה... ה INPUT שלו מראה כניסה של 6 ערוצים נפרדים , אבל הOutput מראה יציאה בסטראיו... למרות ששומעים בסראונד. מישהו יודע למה? כל ניסיון לשנות את ההגדרות שלו העלו אבק, כשהוא כן מראה 6 ערוצים ביציאה הוא משמיע רק בקדמיים והסנטר והאחורים מתים.... למישהו יש מושג מה הקטע של זה? זה הגירסה האחרונה של AC3 אם אני לא טועה 1.51... בראל. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בוקר טוב לכולם אומרים שרמקולים ישנים יכולים להיות טובים ואייכותיים. אז.. יש אצל ההורים שלי זוג רמקולים עתיקים ואני תוהה אם הם שווים משהו ולהשאיר אותם האם הדבר הזה יכול להתחבר למערכת חדשה, האם שווה לחבר אותם לאחת כזו? או שזו גרוטאה שטובה רק לל"ג בעומר הדגם הוא: FISHER XP-55S מישהו יודע על הדבר הזה משהו? תודה ויום כתום :gorgeous:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Gnome,

ערב טוב, יש ברשותי כרגע INSPIRE 2500 של CREATIVE. הם אחלה, אבל לא מספיקים. יש להם כמה חסרונות בסאונד שלהם שמפריעים לי מעט. בכל מקרה, החלטתי שהגיע הזמן שארכוש לי מערכת חדשה למחשב. לכן אני שואל מה דעתכם על הרמקולים הנ"ל (Z-640)? טובים? לא? איכותיים? לא? מה אתם אומרים. וד"א,מה בקשר לשמיעת מוזיקה רגילה?איך אני אשמע אותה בדיוק? (הכוונה באיזה רמקולים וכד'...) תודה לכל העונים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מחפש אוזניות ל-Ipod אוזניות אם באס טוב ושומעים חזק מאוווודדדדדד משהו באיכות בבקשה אם אתם יכולים להמליץ לי על משהו תודה רבה לכם. ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by AlcaTeL,

יש לי טלויזיה SAMSUNG UA40D5500 40' בחדר ואני מנסה לחבר אליו את ההרד דיסק הנייד : samsung station story 3.0 2TB לחריץ ה USB שמיועד אליו והוא לא מזהה לי אותו בכלל מעבר לכך חיברתי את הטלויזיה לרשת אין שום עידכוני קושחה לא מחוברים לטלויזיה כבלים מלבד כבל האנטנה והחיבור של ההרד דיסק ההרד דיסק עובד היטב במחשב והוא תקין ב 100 אחוז הטלויזיה מזהה כרטיסי SD למינהם בחריץ ה USB פשוט את ההרד דיסק לא יש למישהו אולי רעיון מה לעשות ? עריכה : שמתי לב שמצויין באתר של סמסונג על המפרט של הטלויזיה http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/television/smart-tv/UA40D5500RMXXY-spec?subsubtype=led שמדובר על ConnectShare™ (USB 2.0) , וההרד דיסק עצמו עובד על USB 3.0 :\ ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dandi7,

שלום, אני מחפש דרך להחליף את הכבל של האוזניות כיוון שהוא פגום. האם קיימת אפשרות להחליף אותו בכבל איכותי אחר? הבעייה היא שהאוזניות נקנו לפני מספר שנים בארה"ב והן לא באחריות היצרן. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הכרטיס קול שלי: איך מגדירים רמקולים 2.1?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מחפש אוזניות ספורט (ז''א לא כפתור ולא בתוך האוזן). לחיבור למוטורולה מיילסטון. חשוב לי שיהיו נוחות ומיטב האיכות במחיר. בנתיים מצאתי רק את KOSS KCS 7, האם יש משהו עדיף? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי חבר עם תקציב גבוה לרכישת אוזניות, מה דעתכם על האוזניות? (המטרה: מוזיקה ) http://www.bhphotovideo.com/c/product/882291-REG/Denon_ah_d7100_Music_Maniac_Artisan_Headphones.html יש משהו יותר טוב במחיר יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אוקיי אז ככה יש לי בחדר מערכת מאוד מאוד ישנה שגם הרמקולים שלה דפוקים כי כשהייתי קטן לחצתי פנימה את הממברנות חחח טיפש שכמוני חח KENWOOD -550 רק שתבינו איזה ישנה חחח עכשיו המערכת שלי מחוברת למחשב ואני רוב הזמן שומע מוזיקה ככה שזה דבר הכרחי וחשוב .. במחשב יש לי כרטיס קול מובנה AC97 משו כזה ... אני מתלבט בין לקנות מערכת חדשה (עם זוג רמקולים) .. או מערכת קולנוע ביתית נחמדה (דיוידי שמשמיע אמ-פי-3 וכו' ... שבא עם 5 רמקולים וסאב) או רק לקנות רמקולים שיתחברו ללוח אם (בערך 5) אני לא אוהב באסים ולא ממש בא לי סאב (כן אני יודע, מעטים האנשים ששונאים באסים חחח) אני גם לא רוצה להשקיע הרבה כסף בזה ... נ.ב. אני מעדיף שהרמקולים יהיו קטנים שיהיה אפשר לתלות (לא ריצפתיים) אני רוצה ש…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום כולם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, מנהלים אם לא אשמח אם תוכלו להעביר לי את הנושא לפורום המתאים אני קניתי לפני כמה חודשים טלויזיה מארצות הברית ונתקעתי איתה כי היא לא קולטת את השידורי PAL של הארץ הבנתי מחבר שאני יכול לקנות כרטיס טלויזיה לחבר דרכו את הממיר של HOT שיש לי בחדר ומהכרטיס טלויזיה להעביר ל-LCD שקניתי בחו"ל עכשיו קודם כל אני רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי... האם הכרטיס יודע להמיר אותות מ-PAL ל-NTSC? אם כן, כמה הוא יעלה בערך? מעבר לכך אני משתמש בווינדוס וויסטה 64 ביט... אז אני אשמח לדעת אם אני יכול להשתמש בתוכנת המדיה סנטר שבאה עם מערכת ההפעלה מקריאה ברפרוף בהיסטוריה לשאלה שלי ראיתי שצריך שלט מסויים שיעבוד עם התוכנה הזאת, ויש איזשהו עניין עם שידורים ו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by VGFreak,

הי, החלטתי לשדרג את הסאונד למחשב ולמכור את ה i-Trigue 3300 שלי http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/14872/cat/500 האמת היא שאני לא ממש מתלבט אלא לאחר שימוש של כשנתיים ב 3300 פיתחתי נאמנות לקריאטיב. אני חושב ברצינות על לשדרג ל GigaWorks T3 למישהו יש את הסט הזה? איך הם נשמעים? (שמעתי אותם בחדר ההדגמות של איסטרוניקס, אבל אשמח לשמוע חוות דעת נוספת) אופציות נוספות כוללות: Creative T40 II - אמנם 2.0 אבל מידים איכותיים חשובים לי לא פחות מבאסים. אז אולי עדיף להשקיע באלה? Harman Kardon Soundsticks II - שקופים ומכוערים (לדעתי לפחות) אבל אמורים להיות איכותיים מאד Bose Companion 2 - בלי סאב.. שווים את המחיר הגבוה? אשמח לשמוע מכם טת דעתכם / אלטרנטיבות. :-)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Wood-Elf,

האוזניות המדוברות הינן אלחוטיות. אבא שלי קנה אותן ביפן לפני כמה שנים טובות, והספוגים שלהן נהרסו. עכשיו הוא רוצה למצוא מקום שבו ניתן לקנות את הספוגים. את הדגם הספציפי כנראה שלא מייבאים לארץ... אז אם מישהו מכיר מקום כלשהו שבו אני יכול לבקש שינסו להשיג את זה, או משהו בסגנון... בבקשה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Dr-XP,

בדיוידי יש לי 3 יציאות סאונד 2 אנלוגיות (סטראו) ואחת pcm אם אני יחבר אותו לרסיבר דרך pcm האיכות תיהיה יותר טובה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן. אני מתכנן על קניית אוזניות, HD200 של סנהייזר. השאלה שלי היא האם ייתכן מצב ויהיה צוואר בקבוק בגלל כרטיס הקול המובנה שיש לי. לוח האם שלי הוא Asus M2N-E. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shimronfio,

איזה מסך מומלץ לי לקנות של 32 אינץ מסך HDR או FHD? ומאיזה חברה כדאי לקנות? חשוב לי גם זמן רענון נמוך. רוב המטרות של הטלוויזיה יהיו עבור PS3.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי התלבטות לגבי 2 כרטיסים,אין לי מושג מי יותר טוב ומי פחות טוב אני לא כזה מבין גדול בכרטיסי קול. הכרטיס הראשון : http://www.techspot.com/reviews/hardware/audigy2zs/ והכרטיס השני : http://www.audiotrak.net/products/prodigy71hifi/ שניהם עולים אותו סכום בערך,או שאולי יש לכם משהו יותר טוב להיע לי..? אני מחפש לעבוד אקטיבי עם הכרטיס ונטו לשמעית שירים,לא עושה מוזיקה לא מקליט וכו'..תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zivf2,

שלום :] עוד 13 יום יש לי יומולדת D: ולאחרונה שמתי את עיני על Iriver H320, יש לילד מהשכבה שלי אותו והיום הוא הביא אותו וראינו פורנו =] בקיצור נכנסתי לזאפ ע"מ להשוות מחירים וראיתי שהמקום הכי זול זה KSP :] שווה לקנות מהם? אחריות טובה? וקראתי בביקורות של הגולשים (בזאפ), ביקורת אחת שמישהו שם כתב את זה: "*חשוב לציין שזה משנה איזה גרסא אתם קונים ,כל אחת מגיעה עם באנדל שונה ועם פיצ'ר אחד שונה אירופאית - עם שלט ו USB 2GO אמריקאית - בלי שלט ו USB 2GO אבל עם אפשרות להעתקת שירים מוגנים לנגן "זה נכון? איזה גרסה מוכרת KSP ושאר החנויות שזאפ מציג? והאם יש כאן מישהו שיש לו את הנגן? זה אמור להעסיק אותי כי אני נוסע די הרבה בין חיפה לירושלים ובדרך אפשר לראות סאות'פארק או משהו (וכמובן לשמו…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Milford Cubicle,

אוקיי, אז החלטתי שאני מאוהב ב-Archos Jukebox FM Recorder 20, במיוחד לאור העובדה שהוא משתמש בסיפריות ותת-סיפריות, קטן למדיי, ועולה רק 340 יורו (והוא כולל 20GB..).. אבל... יש אותו איפשהו בארץ ?! אני אודה מאוד למי שימצא לי חנות בארץ שמוכרת אותו...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by roey1,

יש לי מחשב אשר בוא יש כרטיס קול אני חושב 2.1 קוראים לזה כאשר יש בו 3 חיבורים, כאשר הוא מובנה בתוך המעבד/לוח אם אחד מהם. זה השם המלא של הכרטיס מתוך התוכנה Everest: http://www.siz.co.il/up.php?file=4nddzbditzkh.png אחד מיקרופון , אחד רמקולים ועוד אחד אני לא חושב שהוא עובד. קיצר אני צריך יותר מאחד לרמקולים כי יש לי גם אוזניות ורמקולים במסך. בינתיים אני עובד עם מפצל ל-2 אבל עדיין אני רוצה חיבורים נוספים. פירקתי מחשב ישן שהיה לי בבית והיה בוא כרטיס קול גם 3 חיבורים רק שהוא לא מובנה.. הכרטיס הוא CREATIVE VIBRA 128. הוא מחובר בעזרת כבל קטן ודק עם 4 פינים והוא מתחבר אל אחד מהכוננים.. כך הוא היה מחובר שם. עכשיו השאלה אם אני יכול להרכיב באותו המחשב 2 כרטיסי קול?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מישהו מכיר DVD שמסוגל לקרוא קבצי MKV ובמחיר סביר? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by skycaller,

כשאני מפעיל סרטים באיכות BluRay 1080p הסרטים מקרטעים ונתקעים מדי פעם, מדי פעם הצבעים מתבלגנים ויש בלאגן \= זה ממש מפריע, אי אפשר לצפות ככה בסרט... כשאני מפעיל סרטים באיכותBluRay 720P הכל תקין.. חשוב לציין שאני מתשתמש בנגן VLC PLAYER ומשתמש בתרגום חיצוני (מתאים לגירסאת הסרט כמובן). הכרטיס מסך שלי 4870HD, מעבד Q9450 וזיכרון 4 ג'יגה. משתמש בקודק K-LITE . אשמח לתשובה שתעזור לי לתקן את הבעיה. תודה.. __________

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב לכולם, לאחרונה הזמנתי את הזוג רמקולים של Cerwin Vega VE12-F. אני מתכוון להשתמש ברמקולים יותר למוזיקה מאשר סרטים, ביחס של בערך 80/20. התקציב שלי נע בסביבות 3000 +, לא מחפש משהו בומבסטי מידי, מחפש משהו שיעשה את העבודה ויעבוד גם עם הפורמטים חדשים למיניהם. תודה לכל העוזרים שבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nadaw,

המודעה: http://www.playerblog.com/archives/000567.shtml הפירמוור : http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=685&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= רק לגיסה האמריקאית!!! לארופאית בקרוב..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nondos,

ברשותי לוח אם מסוג ASUS IC-7 G עם כרטיס קול מובנה מסוג Realtek AC 97 כמו כן ברשותי מגבר מסוג Marantz SR4400 כשאני מחבר את המחשב לרייסבר בעזרת 3 כבלים RCA הסראונד עובד לי טוב, אני בודק אותו בעמצאות התוכנה שבאה עם הכרטיס קול - AC97 Audio Configurtion יש שם Speaker Test וכל פעם אני לוחץ על רמקול אחר ואני יכול לשמוע קול מכל אחד מ5 הרמקולים הבעיה היא שכאשר אני מחבר את המחב עם סיב אופטי לרייסבר אני שומע רק בסטריאו למישהו יש מושג למה???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.