עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי זיכוי ב- KSP על סך 1000 שקל והוא נגמר עוד חודש. אני חייב לקחת משהו כדי שלא יתבזבז. נגיד שלא חסר לי כלום במחשב, ויש לי AUDIGY 2 ZS, כדאי לי לעבור - X-FI PLATINIUM? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by iakovl,

http://www.nomadworld.com/products/muvo/specs.asp האם הוא שווה משהו ? מישהו מכיר ויש לו הערות?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  3. אני הולך לקנות מחשב שבין היתר אני הולך לקנות את הלוח אם הזה:Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0),בנוסף לזה אני גם הולך לקנות את הכרטיס קול AUDIGY 2 . בפורום מפרטי מחשב אומרים לי שחבל על הכסף כי אני לא ארגיש שום הבדל בין הכרטיס קול שעל הלוח לזה שאני רוצה לקנות. מה דעתכם? הרי ה-AUDIGY 2 הוא אחד הכרטיסים היותר טובים שיש היום לא? אז איך יכול להיות שאני לא ארגיש שום הבדל? איזה כרטיס קול יש בכלל על הלוח אם הזה?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by THE FOX,

האם כדאי לקנות CREATIVE AUDIGY 2 ZS? מהם השיפורים שאשיג מכרטיס קול זה לעומת כרטיס קול מובנה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. שלום חברים, יש באפשרותי לקנות את הרמקולים הנ"ל בדיוטי פרי במחיר של 700 ש"ח במקום 900 ש"ח שזהו מחירם המלא בארץ. השימוש העיקרי של הרמקולים יהיה מוזיקת מיינסטרים ברובה. האם הרמקולים שווים את העלות או שמא יש לכם המלצה אחרת יותר כדאית? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 7.6k צפיות
  6. Started by idan1836,

אני מעוניין לקנות IPOD עם 40GB אבל שמעתי שיש לו בעיות.. מהי הצעתכם? דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by oorlevi,

המשפחה שלי רוצים לקנות LCD 42. עכשיו קראתי קצת בנושא ולפי מה שקראתי התמונה ב LCD 42 היא גרועה! האם זה נכון? האם התמונה ממש גרועה בין 42 ל 37 נגיד? אולי בכלל עדיף פלאזמה? השימושים הם בעיקר ערוצי טלוויזיה רגילים (22,10,11) ערוצי סרטים של יס. ופעם בכמה זמן DVD! תודה מראש לעוזרים!

• 54 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. מישהו מבין? מה בעצם היתרון של נגן נפרד? מישהו גם יודע קצת פרטים טכנים על הPSP בתור נגן : 1. כמה ערוצים של אודיו היא מוציאה? 2. באיזה פורמטים היא תומכת?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by kovar,

אני מחפש לקנות רמקולים ושמעתי על מבצע בבאג דיוטי פרי על הסאונד סטיקס. חיפשתי עליהם באינטרנט וראיתי שהרבה כתבו ששומעים בהם טוב מאוד אך רק המחיר קצת גבוה. המחיר בארץ לא יורד ב 890 שקל, אז חשבתי לעצמי שב 640 אולי כן כדאי לי. אם מישהו יוכל לעזור לי להחליט ולתת עליהם חוות דעת אני אודה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  10. Started by weamir,

איך החברה נחשבת בתחום האוזניות?(רמקולים אני יודע ומכיר) איך הדגמים האלו: http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AHP512 http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AHS502 ואיך הGENIUS הזה? Genius Microphone HS-04A HeadPhones

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  11. מה עדיף לקנות: muvo 2 של קרייטיב ב150 דולר: ( 4 ג'יגה) http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90130892&loc=111&sp=2 או RCA RD2840B 40GB Lyra MP3 Player 40 ג'יגה ב210 דולר.. http://www.overstock.com/cgi-bin/d2.cgi?PAGE=PROFRAME&PROD_ID=881761 נא להתעלם מדמי משלוח כי מביאים לי את זה מארצות הברית... בבקשה תעזרו לי תודה מראש... :nixweiss: :nixweiss:

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  12. היי, אני חושב על לקנות טלויזיה 40'' עם תלת מימד של SAMSUNG, מה אתם אומרים, כדאי לעשות את זה עכשיו, או לחכות חצי שנה? http://www.samsung.com/il/consumer/tv-audio-video/tv/3d/UA40C7000WRXSQ/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl= המחיר שלה 11000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by Lior10,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש והלוח אם יהיה P5K של אסוס, עליו יש כרטיס קול של Realtak. יש ברשותי Jbl Creature ו Hd201. המטרות הן בעיקר מוזיקה וסרטים, אך גם משחקים. אבל מוזיקה וסרטים הן המטרה העיקרית. האם כדאי לקנות את כרטיס קול אחר מהמובנה? חשבתי על M-AUdio או X-Fi Xtreme Audio

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

כרגע אני מסתפק ב OB שלי, אני הולך לקנות את ה ATP3 כי אין לי מקום בחדר ל מערכות 4.1 או 5.1, אז מה דעתכם לקנות כרטיס או לא?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by alon83438,

אהלן, אם אני קונה את המובו2 4ג"ב (200$) כדאי לקנות גם את השלט (חוטי, שמוסיף אפשרות להקלטת קול ורדיו) ב70$?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. ברשותי לוח Rampage II Extreme וכרטיס שמגיע עם הלוח הינו SupremeFX X-Fi רמקולים Logitech Z5500 האם כדאי לשדרג כרטיס קול ? ייעוד : משחקים + Lossless אודיו שמתי עין על הכרטיס הנ"ל Creative X-Fi Titanium Fatality Champion אבל הבנתי שיש בעיות בדרייברים ב WINDOWS 7 . מה אתם אומרים ? או ממליצים ? תודה

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by vourt,

היי, רכשתי היום רמקולים 5.1 של קריאטיב - Inspire T5900 במחשב הנוכחי יש לי לוח Gigabyte nForce3 GA-K8NS עם כ.קול מובנה של - Realtek ALC850 Audio השאלה שלי אם כדאי להחליף את כרטיס הקול ולהשקיע 450 שח בAUDIGY 2, כשהשימוש העיקרי הוא למוזיקה וסרטים. או שאין הבדל כזה רציני ואפשרי להשאר עם הכרטיס המובנה... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  18. תראו אני מתכנן עכשיו לקנות את אחד מהמכשירים האלה, אבל אל תכעסו, לא באתי לשאול איזה יותר כדאי אלא האם כדאי עדיין לקנות אותם למרות שהם ישנים כבר... הh320 כבר בכלל לא מיוצר כבר והx5 כבר ישן.... לא יקרה מצב שאני אקנה אחד מהם ועוד חודש חודשיים פלוס, ייצא להם דגם המשך ואני אצטער שלא חיכיתי עוד קצת וקיבלתי מכשיר חדש.... חוץ מזה שלא יעשו לי בעיות עם האחריות? כי זה בטח הסטוק האחרון של החנויות בארץ של הh320 וכשהם יפסיקו למכור אותו, ולא מייצרים אותו כבר איך יממשו את האחריות עליו? בתודה, נדב.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מתיעץ איתכם, יש לי את הדנון כבר 7 שנים והאמת שהוא עושה את העבודה שלו לא רע בכלל, יש לי אפשרו כרגע להוסיף 1000 שקל ולהחליף אותו בפיוניר AX4 (עדיין באחריות עוד שנה), היתרונות הם HDMI,יותר כח, ריבוי פורמטים, כיול מתקדמם לעומת "אין כיול" בדנון. החסרונות הם שלהבנתי בסטריאו הוא לא ממש חזק...ושאני בעצם מתקדם לרסיבר ללא תמיכה בפורמטי HD. רמקולים קדמיים אינפיניטי קפא 8 רעיונות ודיעות? (כמובן שאני מוגבל בתקציב אחרת מן הסתם לא הייתי קונה משומש ) תודה למייעצים

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  20. יש לי כבר CREATIVE SB LIVE ! 5.1, הוא מחובר לרסיבר וממנו יוצא לשני רמקולים סלונים של YAMAHA ורמקול סנטר של PERLESS. השאלה שלי היא, עם כדי לי להחליף אותו? אני מעוניין ב HERCULES FORTISIMO 3, אבל אני לא יודע עם יהיה הבדל גדול בביצועים? ועם לא, איזה כרטיס קול כן כדי לי להחליף (עם בכלל) שהוא בטווח של HERCULESS? ולשאלה, חיברתי את כרטיס הקול שלי לרסיבר בצורה דיי עגומה, הוא מחובר לרסיבר בתור LD ולא DVD (תפוס כבר), עכשיו החיבור הוא יציאה מהכרטיס קול וכניסה אל ש L-R של הרסיבר בחיבור ה LD. אבל החיבור הוא אחד ל שניים, כלומר אני לא מחבר כול רמקול לכול INPUT OUTPUT אלה רק יציאה אחת מהכרטיס כול על שני הכניסות של הרסיבר (האדום והלבן). כמו שמחברים דיסקמן למערכת סטריו. האם אני יכול לחבר א…

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by n9555,

יש לי את המערכת הנ"ל וכרטיס קול x-fi elit pro. כדי לי לקנות את ה z5500 או שלוג,יטק יתחילו עוד מעט לשחרר רמקולים חדשים? עוד שאלה אחת: האם לaltec יש מערכות 5.1? ואם כן איך הם?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  22. האם כדי לנסוע על אופניים עם ה h10?{כשהוא מנגן כמובן}. נסיעה בת 10 דקות, לא ארוכה. האם זה יהרוס את ההרדיסק של המכשיר או משהו?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום! חברי מוכר לי SB LIVE! בן שלוש שנים . 1. כמה זה יכול לעלות ? 2. האם כידי? תודה.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  24. http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2801&CatCode=83# עריכה-ומה עם זה? http://www.tdatrading.com/tdail/scripts/main.cgi?action=big&product=P77 מה שאני מחפש בדיסקמן: שיהיה בו זה IDTAG ,איכות(שלא ישבר תוך 4 חודשים(וגם לא תוך 12)),שאפשר להריץ שירים קדימה ואחורה, עוצמת שמע טובה ואפשרות לרוץ איתו(אני קונה אותו בשביל ג'וגינג\חדר כושר). ??? ובכלל האם פנסוניק איכותיים בדיסקמנים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dans41,

שלום אני מתלבט עם להוסיף למחשב שלי כרטיס קול פשוט יחסית בשביל להוציא יותר מהאוזניות והרמקולים שלי (רשום במפרט). כרגע אני משתמש בכרטיס המובנה ואין בעיות אבל אני תוהה עם כמה גרושים יוכלו לשפר את החוויה. האם מומלץ להוסיף כרטיס ועם כן איזה? (יש תקציב של עד 400 שקלים)

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.