אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שיהיה כמה שיותר זול אם יש לך המלצות אתם מוזמנים...
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מניח שמהכותרת דבריי אינם הכי ברורים. אני אסביר כאן... קניתי אוזניות אלחוטיות עם משדר כדי לשמוע את הטלויזיה דרכן. הבעיה היא שהמשדר אמור להתחבר ליציאת מיקרופון וב- LCD שיש לנו בסלון אין יציאת מיקרופון. השאלה שלי האם ידוע למישהו על פיתרון לבעיה? אם יש מתאם כלשהו שעשוי לפתור את הבעיה בצורה כלשהי נ.ב: אפשרות נוספת היא לחבר באמצעות מפצל ל audio out. אבל גם זו בעיה בטלויזיה אצלנו אופציה אחרונה שממה שהבנתי קיימת! היא כבל audio (עם החיבור האדום והלבן) שמתחבר ליציאת audio In של הטלויזיה וגם יש לו יציאה נוספת של כבל אדום ולבן עם קצה מרוחק צהוב (כמו של מיקרופון) אותה ניתן לחבר למשדר אשמח לעזרתכם ואם השיטה ה-3 אכן קיימת אשמח למשוב על כך כדי שאני לא אחפש משהו דמיוני תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי אוזניות חדשות מכיוון שבאוזניות הקודמות לא שמעו בצד שמאל, וגם שמעו רעשים מוזרים בצד ימין. לאחר שהחלפתי את האוזניות חיברתי אותן לפלאפון ושמעתי מצוין, אך כשחיברתי למחשב, גם בחיבור מאחור וגם מקדימה, אני שומע רעשי רקע מציקים. במחשבים אחרים שומעים מצוין, רק במחשב שלי הרעשים קיימים. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני צריך המלצה לרמקולים למחשב/טלווזיה בעל אופציות של 2 ערוצים. כלומר שיהיה מעין רסיבר לבין 2 מצבים של טלווזיה ומחשב. שכן המעבר צריך להיות פשוט ובלי לנתק כבלים וכדו'. עדיפות לשלט אלחוטי. ראיתי שכתוב במפרט הטכני: *Multi-way Inputs, suitable for connection either to PC or VCD, CD and TV, etc. פה: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=700 אבל אינני מכיר את החברה. ראיתי גם את זה שנראה טוב אבל לא כתוב את שיש לו multi-way (שאני בכלל לא בטוח שזה מה שאני צריך) http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=704 תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
תכננתי לקנות נגן חדש, אחרי שנעלם לי המטען של ה-X5, וגם חשבתי שהוא התקלקל (חשבתי כך, בגלל שחיברתי את הנגן למחשב עם USB HOST והוא לא נדלק). היום הלכתי לבאג, וקניתי ערסל טעינה לנגן (מתאים לגרסת ה-X5 שיש לי), שעובד על USB2. חיברתי למחשב את ערסל הטעינה ושמתי בתוכו את ה-X5. המחשב בכלל לא מזהה את ערסל הטעינה או עושה איזה שהיא פעולה כשאני מחבר את הנגן! הוא אמור גם להטעין, וגם להראות את המחיצה של ה-X5, מה שלא קורה. USB הצליח לעבוד לי על העכבר MX510 שיש לי, כל היציאות הצליחו להפעיל אותו, רק את ה-X5 אני לא מצליח להעלות דרכם. יש לי שני כבלים לחיבור הערסל למחשב (מצד אחד USB, מצד שני חיבור קטן כזה שנכנס לערסל), ועם שניהם הערסל לא מזוהה. מה זה אומר? הנגן התקלקל וסתם ביזבזתי כסף על ערסל …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. אני מעוניין לקנות Logitech® X-530 ורציתי לדעת איך היא אם מישהו מבין... אני מתלבט בגלל שיש לה איזשהי שיטה שונה מהרמקולים הרגילים..http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2,CONTENTID=9067 אם מיהו מבין אז שיכתוב לי.. וגם רציתי לדעת איזה כרטיס קול טוב אבל זו יכול להתאים לכזאת מערכת.// ,usv////
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מחפש מסך LCD 37 אינץ' בתקציב של 5.5K הוא יכול להשיג את המסך LG37 LC7 ב5500 ש"ח. האם זה כדאי לו לרכוש את המסך או שיש משהו טוב יותר בתקציב הזה ? (בלי שום חריגות!) תודה רבה החיסרון היחיד שלה (אם זה חסרון כי אני לא מכיר את החברה הזו) היא שהאחריות היא ל3 שנים על ידי י. שלום. (מישהו מכיר אותם ויכול לחוות דעה עליהם? ) תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. יש לי מגבר מאוד ישן של SCOTT ככל הנראה שפורפורות למישהו יש הערכה לגבי המחיר שלו (במקרה שאני אתקן את החלקים הפגומים שבפנים) תודה. http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs462.snc3/25375_1349633456478_1100602318_31066430_7271142_n.jpg http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs462.snc3/25375_1349633536480_1100602318_31066431_7553472_n.jpg
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי תמיד עשה בעיות סאונד, פעם הכרטיס קול אונבורד לא עבד טוב, פעם הויברה 128, לפעמים אחד עובד ב98 ואחר באקספי ולפעמים אפילו שניהם יכולים לעבוד כמעט נורמלי... בקיצור הבעיות תמיד היו בסאונד שהיה יוצא באיכות גרועה, ואני לא סתם מתכוון לאיכות גרועה אלה הסאונד יענו יוצא במן סקראצינג כזה וחריקות. נכון לעכשיו באקספי הכרטיס אונבורד עובד מצויין אבל הויברה 128 עושה בעיות ואני צריך ששניהם יעבדו... גילתי שכשאני מפעיל את הסאונד על הויברה, מפעיל שיר בווינאמפ ומתחיל להזיז במהירות תחלון של הווינאמפ מצד לצד אז הסאונד מתחיל להיות בסדר... (אבל עדיין לא משולם) יכול להיות משהו שקשור לגראפיקה של האקולייזר הקטן הזה... ??? קשה לי להאמין שלמישהו יש פיתרון אבל שווה לנסות... (אולי לפחו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים חיברתי את המחשב למגבר של מערכת קולנוע ביתית של SONY , בעזרת כבל מקצועי 3.5 מ"מ סטיראו ל- 2RCA באורך 10 מ'. ישנו רעש רקע סטטי אשר נשמע מהרמקולים של המערכת. יש לציין שברמקולים של המחשב לא שומעים רעש זה (הם מחוברים דרך מפצל). הדבר קיים בכל סוגי המדיה מבקש עזרתכם תודה, טל
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בכותרת בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, איך ניתן לחבר DVD לDVD מקליט, כך שאוכל להעתיק דיסק מDVD אחד לדיסק שנמצא בDVD השני? אשמח מאוד אם התשובה תהייה כמה שיותר מהירה, היות וזה די דחוף, הייתי אומר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט למחשב לקולנע ביתי אני צריך אפשרות לשמור על המחשב וידאו (הקלטה מהטלוויזה) וגם לראות מהחשב המחיר נע בין 3000-10000 שקל תנו לי הצעה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
hi all.. i m asking about IRIVER H340... $i found it here under the price tag of 750 (681$ after the 10% discount) so its something like 2225 shekels u know if i can find it cheaper? israel my-b thailand? thanks Jacob
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן,פתאום הפסיקו לי הצלילים בוינדוס לעבוד וכנ"ל מוזיקה.. בדקתי הכול מחובר והרמקולים פועלים כי שנגעתי בחוט שמעתי את הרעש שנוצר בגלל החשמל הסטטי בידיים שלי... רק רציתי לעשות "וידאוי הריגה" שאני אלך בלב שקט לקנות כרטיס קול חדש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם זה נכון שכל מה שאני צריך לעשות כדי לראות סרט בפורמט DIVX עם כתובית זה פשוט לצרוב את הסרט עצמו והכתובית יחד כ-DATA CD בלי תיקיות ובלי כלום ואז פשוט שאני יכניס את הדיסק לDVD זה אוטומטית יחבר לי אותם ואני אוכל לראות סרט עם כתובית. אם לא, אז איך? תודה!
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אחרי שדרוג מערכת הסאונד בסביבת המחשב שלי, קרי רכישת סט מיקרולאב X16, וכרטיס קול אסוס זונאר DX, הגיע הזמן להוסיף אוזניה טובה. הסיינהייזר HD580 של אבא הוחזרו (מה גם שזאת ממש לא אוזניה למחשב ללא הגברה), מחפש משהו טוב, שעונה על הדרישות הבאות: - באס. אני שומע בעיקר אלקטרוני, אם זה האוס, הארדקור, הארדסטייל, טראנס וכדומה. חשוב לי לקבל את הנפח והמכה מהבומים הנדיבים בסגנונות הללו. כמו-כן משחק משחקים. - נוחות: לעיתים יושב המון שעות מול המחשב, עם האוזניות עלי. חשוב לי אוזניה נוחה ולא כבדה מידי, שלא תכביד. ה580 היו כבדות יחסית. - איכות סאונד כמובן, איני אודיופיל אבל חשוב לי איכות טובה לשימושים שציינתי. - האוזניה תחובר ישירות לכרטיס קול, אין הגברה או ציוד נוסף. התקציב עומד על כ-500 שק…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, מנסה לחבר את המחשב לסטרימר באמצעות usb >עולה הודעה: נמצא חיבור, האם אתה רוצה להתחבר לתצורת המחשב>אישור או ביטול אני מאשר ואין תוצאה ,הסטרימר נתקע בלוגו. דבר נוסף לא מופיע במחשב הודעה על חומרה חדשה. מחשב hp נייד וינדוס 7 ixstreamer גירסה 2.7.0 תודה הבעיה נפתרה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בחנויות אני רואה דברים שנראים לא טוב הדגם הכי סביר בחנויות שאני ראיתי הוא סמסונג 37 אינץ B530 אבל אני לא מעוניין הוא לא כזה טוב ולפי כל המקומות שהסתכלתי הוא בינוני פלוס ובערך בן שנה וחצי יש גם סמסונג B550 שאותו לא ראיתי בחנויות רק באינטרנט http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16889102259 שגם בן איזה שנה אבל לפי התגובות שאני רואה בניואג נראה סביר ויש לו כמה אופציות שחסרות ב B530 כמו USB ועוד כמה דברים איזה עוד טלויזיות אתם יכולים להמליץ לי בחנויות אין מבחר מספק מחפש 37 אינץ או 40 ראיתי גם סוני בראוויה בחנות שהיה חד אבל לא יודע
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רכשתי לפני למעלה משנה DVD של טושיבה דגם SD2550, הכל היה טוב עד שלפני כמה זמן הוא פתאום הפסיק לנגן זון 2, שזה אומר הרבה סרטים אמריקאים וכמעט כל ה DUAL LAYER, מישהו מכיר את הקוד לתיכנות מחדש של המולטיזון?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
הזמנתי עכשיו את האזניות האלו. בין השאר אני מתכנן להשתמש בהן לצפיה בטלוויזיה בשעה מאוחרת בלי להפריע לשאר הבית. אני מחפש מתאם שיתחבר ליציאת האוזניות של הטלוויזיה וישדר את הסאונד בבלוטות'. יש צורך בתמיכה בתקן A2DP וכו' וצריכת חשמל מUSB. אשמח להמלצות.
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום.... אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה בטווח מחירים של 5000 -6000 שקלים ... אני לא יודע איזה לקנות כי ראיתי בזאפ שיש המון דגמים.... אז אני רוצה מפרט: טלויזית smart , בערך גודל של 55 אינץ , גלישה בדפדפן , תלת מימד(אני לא יודע מה זה אקטיבי /פסיבי) ואיכות מושלמת. אני לא יודע אם כדאי לקנות שטוחה או מקומרת אבל מקווה שתעזרו לי. ועוד משהו......יש טכנולוגיה של 4k וכדאי לקנות או לא במחירים שהצעתי? תודה דביר.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
קבלתי את האוזניות היום חברתי אותם עכשיו איך אני מגדיר אותם ל 7.1?? יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם asus p6t delux v2 שהוא כרטיס קול 8 ערוצים hd עם התוכנה soundmax בבקשה זה דחוף
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
עריכה: השאלה החדשה על SHARP בתחתית.... חשבתי שמדובר במדבקה אבל גיליתי שהוא דווקא מוכר... יש את המסך הזה שמבחינת איכות הצפיה (בחנות) הוא סבבה לגמרי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876040 ולעומתו יש את סמסונג : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822243 לא ראיתי אותו אבל הוא משנת 2012 ויקר יותר ב150 ש"ח. מה אתם חושבים? תודה. עריכה: אין לי מושג איך מאחדים תרדים, אז אם אתם (המנהלים) רוצים, אפשר לאחד את הת'רד המדובר עם הקודם שלי של טושיבה ואני כבר אשנה שם כותרת...
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-