עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. התקציב שלי לרכיבים הוא כ: 300-350 ביחד. תוכלו לתת לי המלצות ? לגבי רמקולים חשבתי על logitech s-220 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694477 מה דעתכם על הרמקולים האלו ? מה אתם ממליצים לגבי מצלמת אינטרנט שיהיה בה גם מיקרופון . תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות את: http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?pronameid=403&lineid=6&act=1 ולחבר אותו למחשב הנייד. השאלה היא האם אני יכול להשתמש בEPG של הוט\יס? קראתי ב: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=810635 שהכרטיס צריך להיות DVB-S כדי לעבוד עם הEPG של יס, האם זה נכון? הכרטיס למעלה הוא DVB-T, האם אני אוכל להשתמש בEPG של יס? תודה למי שיוכל לעזור... יוסי.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. Started by dandisc,

יש לי רמקולים שהבאתי מחו"ל FX6021, הם אצלי בערך שנתיים. עכשיו הם עובדים לסירוגין פעם כן פעם לא.רציתי לדעת אם יש איזה מקום שיכול לתקן אותם וכמה יעלה בערך התיקון? נ.ב אני מפעיל אותם עם שנאי VA90 אם זה עוזר למישהו.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Bashash,

המרחק צפייה יהיה 2.5 מטר בערך. הרוב יהיה צפיה ב-YES (בלי HD) אבל לפעמים גם צפייה ב-HD דרך המחשב. מה אתם אומרים? עם? או בלי? האם יהיה הבדל גדול בצפיה ב-FHD בין שתי סוגי הטלויזיות? לצורך העניין, הטלויזיות יהיו 37A450 (ל-HD READY) ו-37A550 (ל-FHD). תודה רבה לכולם!!!! עריכה: מישהו!?..... זרקו עצם! אם יש לכם ידע בנושא \ ניסיון.... בבקשה עזרו!

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by eliil1,

יש לי 2.1 של CREATIVE . עכשיו, הרמקול השמאלי עובד אבל הימני בקושי, ממש בקושי,בקיצור הוא לא עובד. ניסיתי לנתק מהחשמל והלחזיר אבל זה עדיין ככה..המערכת אצלי בערך שנתיים אולי קצת יותר... זהו, צריך לזרוק אותם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי כרטיס קול מובנה ללוח הם של חברת ג'יגה בית אני לא כול כך מבין בזה אבל בקיצור הוא נידפק ואני צריך ליקנות חדש מה כדי ליקנות ועם זה שווה את זה כאילו עם בכלל אני ישמע הבדלים כשאני ישמע שירים וכול מניי... בקיצור תמליצו לי על כרטיס קול טוב וזול אחים שלי בתודה מראש.. תקציב בין 200 שקל פלוס מינוס

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  7. אני מחפש מסך של כ26 אינץ' בעל איכות תמונה גבוהה (מיועד בעיקר לצפייה בסרטים מהמחשב באיכות HD וDVD) שיש לו חיבור גם לscart (בכדי לחבר אליו את הממיר של HOT) ועדיפות לרמקולים מובנים טובים יחסית התקציב הוא כ2000-2500 שקל. יש לי בנוסף מספר שאלות,האם כרטיס מסך ישן radeon 9500 pro 128mb יציג את אותה איכות תמונה\סרט כמו שיציג כרטיס מסך חדש ועדכני על גבי המסך lcd שאקנה? (בדגש על סרטים באיכות HD וכו' שבהם איכות התמונה הוא נושא יותר רגיש מאיכות dvd רגילה). האם המחשב שלי (מפרט בצד) מספיק בשביל לצפות בסרטים באיכות HD או שצריך מעבד חזק יותר\זכרון נוסף? ושאלה אחרונה וקצת מוזרה אולי אבל בכל זאת,האם אוברקלוק שעשיתי לכרטיס מסך (עשיתי עדכון לביוס שלו והפכתי אותו לradeon 9700 pro כי נעלו את ה…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  8. PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series PCI Express X-Fi Titanium X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series X-Fi XtremeGamer Sound Blaster X-Fi Go איזה מבין הכרטיסים האלה הוא נחשב למתקדם יותר , Fatal1ty? אני מעוניין לקנות את הכרטיס הטוב ביותר עבור סט רמקולים z5500 של לוג'יטק , חשבתי על כול האפשרויות האלה , ועוד אפשרות לקנות את החיצוני X-Fi Surround 5.1 השאלה חוזרת על עצמה איזה מבין הכרטיסים נחשב למתקדם ביותר .

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. יש חבילת מקודדים שנראית לי מצויין CCCP : מהם ההגדרות הכי טובות למחשב חלש? (המינימלי ביותר ל HD ) בנתיים הגדרתי ש: FFDSHOW VIDEO לא יקרא H.264 FFDSHOW AUDIO לא יקרא AC3 מה עוד נראה לכם? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  10. שלום, יש לי מערכת רמקולים שמתחברת לסאב עם RCA.. אני רוצה להעביר כבלים בתוך הקיר כך שיתחברו לרמקול ולסאב רציתי לדעת איזה סוג כבל מתאים להיות בתוך קיר ואם אני צריך כבל עם מחברים או כבל רגיל שאני מוסיף לו מחברים בסוף.. תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by brum,

שלום. יש לי טלויזיית LCD חדשה ותכננתי לקנות מחשב שיתחבר אליה וכך נוכל להשתמש במסך של הטלויזיה. נאמר לי שהחיבור בטלויזיה הוא HDMI בלבד ובמחשב החדש שאקנה אני חייב כרטיס עם יציאת HDMI . אני די לא מבין בתחום ואשמח אם תסבירו לי מה בעצם אני צריך. תודה וערב טוב.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  12. יש לי כרטיס קול X-FI ורמקולים 5.1 שעובדים מצויין במחקים אחרים כמו : BF2 עובד ממש מצויין ממש אפשר לשמוע מה מסביבי במשחק במשחק counter strike זה לא עובד טוב + גם בקונסול של הסאונד של המשחק זה לא עובד נכון , קנראה בעיה של תמיכה בויסטה אהה כן אני עם ויסטה 64bit כמוון שאני עם הדריברים הכי חדשים + התקני את המשחק היום בבוקר מחדש השאלה : האם משהו נתקל בתופעה או שמע על פיתרון ???? אני מחפש פיתרון אבל לא נראה לי שאני אמצא לבד

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by anatoli,

אני לא יודע כמה מכם שמו לב (אם בכלל), אבל Grado הוציאו דגם מוגבל חדש שיקרא HF-2. עוד לא אמרו עליו הרבה וגם אין תמונות. יציגו אותו ב-CanJam בקרוב ומחירו (כבר יש הזמנה מוקדמת אצל TTVJ) הוא 429$. לי אישית בתור אחד שלא חובב גראדו אני לא מתכוון לרוץ ולקנות (למרות שה-HF-1 הראו שהמחיר יעלה כנראה לפחות ב-50% ברגע שלא יהיו יותר). יצא לי לשמוע את הדגם הקודם שהוא ה-HF-1, ולמרות שהוא מוצלח יותר מרוב הדגמים של גראדו לדעתי, עדיין לא מדובר על אוזניה שיכולה להתחרות עם דבר אחרים לטעמי. בכל אופן, מישהו מתכנן על הדבר הזה? http://www.head-fi.org/forums/f4/grado-hf2-its-real-424620/ Anatoli.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  14. אני מעדיף של AKG\SENHEISER\CREATIVE... מבין הAKG, איזה הכי טוב מבניהם: K309 K311 K313 K315 וK321 שהוא מעל התקציב והאם כדי להשקיע בהן? סנהייזר CX300/200 או EP630? יש לי עדיפות לAKG(היו לי את הK309 והן מצוינות...) אני אחבר אותן לSANSA E250 עם רוקבוקס.. ללא מגבר אוזניות... תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. האוזניות ישמשו למוזיקה, סרטים, משחקים וכו'. חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676013 מה דעתכם? יש משהו עדיף במסגרת התקציב?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  16. לשימוש מזדמן בלבד לצפיה בסרטונים וקצת SKYPE בחדר קטן (מ"מד) ושקט. לצרכים שוטפים יש לי אוזניות BT מצויינות אבל מדי פעם יושבים אצלי אנשים 2-3 אנשים לשיחת ועידה קצרה או יוצא שאני רוצה להראות לבנות שלי איזה קליפ מ-YOUTUBE למשל ואז חסרים לי הרמקולים... אני רוצה מינימום חוטים ומינימום גודל - איכות השמע ממש לא קריטית. נתקלתי באלה שגם מאפשרים התקנה על המסך (DELL 2407WFP) וכך חוסכים לי מקום (אבל מפריעים ל-PIVOT). מה דעתכם? מכירים חלופות דומות/עדיפות בטווח המחירים הזה (~100 ש"ח וקצת)? תודה!

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  17. Started by BedB0y,

במחיר הוגן ;D ושלא תעשה לי אוזן שלישית כמובן. יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אפשר לחרוג מעט מהתקציב אם יש באמת סיבה מוצדקת וכדאית... אני מחפש טלוויזיה סביב הגודל 32" או 37". מסך עם איכות צבעים וחדות גבוהה וכמובן ששווה את הכסף. שימושים - חיבור למחשב (רק לסרטי HD) ו"YES" רגיל (לא HD). מרחק צפייה - 2.5-3 מטר. מה אתם אומרים על LA37A550? או על 32LG53FR? תודה רבה לכולם!!!

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by pergola,

של קרייאטיב? מאוד אהבתי את העיצוב שלהם, וראיתי שבסטייקי הם נמצאים במומלצים לטווח מחיר הזה. השימוש: משחקים + סרטים איך הם גם לעומת הT6100? שהם פחות או יותר אותו סגנון..

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  20. שלום, אני שוקל לעבור לשידורי HD. האם יש הבדלים בין יס והוט באיכות השידור (נציג של יס טען שרק הם משדרים 1080p ) ובתוכן ? האם ערוץ 5HD של הוט זהה לערוץ 5HD של יס, שהם גובים עברו תשלום בנפרד ? האם ביס מקס HD לא נפגמת איכות השידור בערוצים שאינם HD ? האם יש טעם לחבר TV HD ready לממיר HD ואם כן איך זה נעשה ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום. לגבי המחיר, אני גמיש אם זה שווה את זה. כמובן שעדיף כמה שיותר זול ושיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר. את הכרטיס אני קונה בחול. השימוש שלי מתחלק : סרטים - 50% מוזיקה - 40% משחקים - 10% המליצו לי על Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio או Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro כדאי? תודה.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by PT,

אחרי כמה חודשים של שימוש ב-X-Fi Xtreme Audio PCIe תחת Vista x64 פשוט נמאס לי! לא הגיוני כמה הדרייברים האלה גרועים... כמה קצת אפשרויות יש. עברתי לכרטיס OB שיש לי על הג'יגה בייט, Realtek Azula או משהו כזה. שומעים אותו הדבר והדרייבר הרבה הרבה יותר טוב. אפילו ה-Wii שמחובר לי לליין-אין של הכרטיס נשמע יותר טוב והכרטיס יודע לפרוס אותו ל-5.1 רמקולים הרבה יותר טוב ממה הקראייטיב ידע לעשות.

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  23. שמעתי שהכרטיס הזה מומלץ ל HTPC רציתי לברר אם הוא מאפשר הקלטה מערוצים שונים? כלומר שבבוקר יקליט מערוץ מסוים ובערב מערוץ אחר. דבר נוסף - האם הוא יכול להקליט מערוץ מסוים בזמן שצופים בערוץ אחר? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PVR150MCEKit

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. טוב אז למי שלא יודע אני די התאכזבתי ממגבר הליטל דוט שהיה לי והחלטתי ששדרוג חייב לבוא, ואחד כזה שאני אכניס את היד עמוק מאוד לכיס ולא אתחרט. אופרה, מגבר שעד לפני חצי שנה שלט ביד רמה על תחום מגברי האוזניות עד 1500$ (החליף אותו הסימפוני) אצלי וקשה לי להסתיר את ההתרגשות. כמובן שחטפתי אותו מיד שניה ולא שילמתי את הסכום המטורף הזה ;D ממה שאני שומע עד עכשיו הסאונד מדהים. התחושה הכי ראשונית שמתקבלת היא של "אינטימיות" בצליל. ההרגשה היא שהצליל הרבה יותר צלול וקרוב אליך וכמובן שמפורט הרבה יותר מהליטל דוט, כל זאת ללא אובדן במה ואימג'ינג. עוד לא יצאה לי לבדוק לעומק את אופציית הקרוס-אובר, אבל אני מאמין שבDAC כמו שלי זה כבר קיים.. כמו כן אני מתרשם שמבחינת ווליום צריך להוזיז את החוגה …

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  25. אם כן-כמה זה אמור לעלות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים