אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
פרסמתי נושא הדן בבעייה זו לפני מס' ימים אך לא ניסחתי בצורה מובנת ונכונה את השאלה שלי ולכן גם התשובה לא התאימה למקרה,לכן אפשר למחוק את הנושא הישן במידת הצורך. הנושא הישן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528686.0 הבעייה: יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 עם כרטיס מסך GeForce GT 525M רץ על וינדוס 7 64 ביט,מעודכן לדרייברים החדשים ביותר של nvidia. אני מחבר אותו דרך חיבור HDMI לטלויזיה toshiba 32av700v שהיא 32 אינץ' והרזולוציה שלה כפי שרשום בuser manual היא 1366x768. כאמור כשאני מחבר את המחשב דרך HDMI לטלויזיה,הדרייברים מגדירים את הטלויזיה להיות על 1920x1080 1080p כאשר 1920x1080 מוגדרת בדרייברים כ"רזולוציה הטבעית" של הטלויזיה שזה לא הגיוני כי הטלויזיה היא: א)HD …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו הציע לי למכירה את הפטיפון Goldstar GSP-308, רציתי לדעת פרטים עליו, מה אני צריך לדעת, וכמה הוא שווה, וכמובן כמה שווה לי לשלם עליו. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים... מה אני צריך לעשות כדי לחבר את הממיר למחשב ולראות טלויזיה במסך המחשב? אילו חלקים אני צריך לקנות? אני אשמח להמלצות ספציפיות... תודה אנשים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! איך אני יכול למנוע מהכרטיס קול לערבב תוכנות שונות ? לדוגמא : אני שומע דיסק - משוטט באינטרנט ופתאום "הללויה!!!!!!!!| :AR15: או שני תוכנות שונות שמשמעיות MP3ים בו זמנית ואז נהיה בלאגן. אני רוצה שהכרטיס קול יהיה אקסלוסיבי לתוכנה אחת בלבד ... How do i do that?? רעיון מישהו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש DVD פשוט (לא למחשב) שמסוגל לנגן קבצי DIVX וכדומה מדיסק חיצוני USB. ה DVD צריך לזהות סיפריות ותתי סיפריות. מתברר שיש מכשירי DVD שבמקום לאפשר ניווט בין הסיפריות, פשוט מראים את כל הקבצים שעל הדיסק בבת אחת... מישהו יכול בבקשה להמליץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי LCD 37 אינטש של סמסונג שמשמשת אותי כטלויזיה ומסך מוגדל למחשב. חיברתי את המחשב למסך באמצעות כבל VGA ואת חיבור הסאונד באמצעות כבל PL לPL. משום מה יש כל הזמן רעש רקע כזה רציף שאני לא מצליח להיפטר ממנו. אני כמעט בטוח שלא טעיתי בחיבורים או משהו כזה ושלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת? איך אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה קנינו טלוויזיה פלזמה אך מן הסתם לא ממש מרוצים מהסאונד שלה. בחדר אחר בבית מחוברים למחשב רמקולים ATP3 ואנו מאוד מרוצים מהאיכות שלהם. השאלה אם אפשר לחבר את אותם רמקולים או רמקולים דומים לפלזמה בדרך כלשהי? פשוט ה-ATP3 זולים ואין לנו תקציב להוציא 10,000 ש"ח על מערכת קולנוע ביתי. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם בלהכריע בין שני סוגי האוזניות הבאות ,הם דרושות לי בעיקר לשמוע מוזיקה ,יש לי אפשרות שאחי יביא לי אותם מחו"ל במחיר זול מאשר בארץ משמעותית ,לכן הלכתי על הטוב ביותר (יחסית למחיר שאני מוכן לשלם) האחד SONY MDR-V700DJ והשני Sennheiser HD555 תודה על העזרה ,די דחוף!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... מצאתי מישהו שמוכר את הרמקולים Wharfedale AT-100 SE ב-250 ש"ח (חדש עולה 730 ש"ח). האם שווה? נ.ב: האם חייב ספק שמוציא 100W x2 ? ---------------- Now playing: Simon & Garfunkel - Homeward Bound via FoxyTunes
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום. לפני כמה זמן קניתי את ה 7H. עכשיו אני משתמש כל הזמן תוכנה וונטרילו וכולם אומרים שיש לי רעשי רקע. בדקתי אצל עוד מישהו שגם כן קנה את האוזניות האלה ואצלו אותו הדבר. האם זה בעיה במיקרופון או במחשב ? והאם ניתן לסדר את זה ? תודה לעונים, שרון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואיפה מומלץ לקנות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בכרטיס קול שלי audigy יש מצב אקולייזר שנקרא ROCK ומאז שגיליתי אותו אני לא מוכן להיפרד ממנו. בדרך כלל לא חיבבתי EQ אבל התוצאה שהEQ במחשב + ברסיבר נותנת מדהימה... אפילו שמרגישים קצת בסאונד שזה קצת OVER... ברסיבר זה בעיקר תוספת באס וטון, ועוד משהו שנקרא AFD... בכל מקרה, האקולייזר במחשב הוא פרמטרי, ובגלל זה קצת קשה לי לשכפל את התוצאה שהוא נותן על EQ אחרים... מצורפת תמונה... אודה למי שיכול להסביר לי איך העקומה נראת פחות או יותר. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך המלצה למערכת 2.0, שתתחבר לסאב-וופר יד-שניה איכותי שאני מאמין שארכוש. אז ככה: אין לי שום בעיה שבעולם לרכוש ביד שניה, אני אפילו בעד זה. דבר שני, המערכת תשמש לצורכי גיימינג (3D) ושמיעת מוסיקה (מהרוק הקלאסי ביותר כדוגמאת "Beatles" עד המטאל הקיצוני ביותר כמו "Cannibal Corpse"). המערכת תתחבר לכרטיס הקול שמגיע עם לוח האם של ASUS, ה-Rampage II Extreme. עד כמה שזכור לי, שמו של הכרטיס הוא SupremeFX X-Fi. אם יש עוד מידע שאתם צריכים כדי להמליץ, רק תגידו. תודה רבה מראש לעוזרים. לילה טוב וסופשבוע מהנה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I want to get good amplifier+subwoofer+component set which contains cross over etc and good pair of rear speakers. approx, how much these shit should cost ? and what is the best for the buck ? help me i dont know manufacturers and other needed info for car audio. Thnx !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ;D אחרי שנה של שימוש פשוט יוצא מן הכלל ברמקולים הנפלאים האלה שטפו טפו טפו לא מתחרט לשניה שקניתי אותם, עליתי על משהו שקצת מתחיל להציק, הרמקול הימני (השמאלי ממולי) עושה יותר רעש מהרמקול השמאלי, בדקתי טוב טוב שזה לא האוזן שלי היא שבעייתית והפכתי אותם ואני בעצמי נהפכתי ובאמת הרמקול חזק יותר מהשני, בדקתי בווינדוס ובווינאמפ את כל מה שקשור לאיזון בסאונד בין הרמקולים והכל עומד טוב על האמצע, בקיצור לא איתרתי ממה זה יכול להיות. מישהו שיש לו גם ATP3 יכול להגיד לי אם אולי הוא גם שם לב לזה? בכל מקרה מישהו יכול להגיד לי מה כדי לי לבדוק\לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי דילמה גדולה. כך אמא שלי בשיקגו עכשיו והיא תיהיה עד ליום שלישי בבוקר כלומר אני צריך לדעת עד שני בצוהריים. ככך רצית dok של גיגה וראיתי את הipod shuffle אז החלטי שאני שאני רוצה אותו אבל מה שקרה זה שעשיתי הזמנה בb&h מניו יורק לשיקגו למטען usb ואוזניות וחשבתי שיגיע הipod shuffle לapple store בשיקגו עד שהיא תגיע עכשיו המצב זה שלפני כמה דקות דברתי אם החנות ואמרו שאין להם מוסג מתי יגיע הipod shuffle של גיגה והipod mini החדש יש להם אז הדילמה היא אם יגיע הipod shuffle מה לבחור כי מצד אחד רציתי dok ואם אני ירצה להעביר קבצים מהmini אני צריך את הכבל סיכרון מצד שני יש לו 4 גיגה 18 שעות ניגון ומסך עכשיו אם לא יהיה להם את הipod shuffle ואתם תגידו שכדי לבחור אותו האם לקנות ב…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם האוזניות הג'נריות של אחי שפתאום (יותר נכון כבר פעם שניה אחרי שתיקנתי) החוט נדפק בקרבת האוזניות. נו אתם יודעים שצריך לשחק עם החוט כדי שאחת האוזניות תעבוד. אלו סתם אוזניות ג'ניוס. בקיצור אני מחפש משהו איכותי, אבל כמו שאתם מבינים אני לא משהו מתמחה בתחום אם עד עכשיו עבדתי עם ג'נריות לחלוטין. :-[ אני צריך אוזניות סבירות למוזיקה/משחקים/מחשב בעיקר, עדיף אוזניות שלא תכנסות לאוזניים, ובתחום מחירים של עד 300-350 ש"ח. אם אני אקנה אוזניות במעל תחום המחירים שלי, האם ההבדל יהיה כה משמעותי ואני באמת אשמע אותו? ועוד משהו, עד כדי כך לא מומלץ לא להזמין בארץ? :-\ תודה על העזרה, איציק.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי יציאה דיגיטלית באודיג'י שלי. היא ניראת כמו יציאת PL רגילה, אבל כאשר אני מחבר אליה משהוא רגיל אני מקבל רעש. מה הקטע של היציאה הדיגיטלית? מה ההטבות? האים אני יכול להשתמש בה עם קבל PL רגיל? איך היא עובדת? איך אני יודע אם המכשיר שלי תוך בא (למשל יש לי מינידיסק עם יציאה וכניסה אופטית אז אני משאר שהוא גם תומך ביציאה הזאת, לא?) סליחה על כל השאלות אל אני ממש מסוקרן תודה רבה, יאיר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://download.divx.com/divx/DivX505Bundle.exe זה באנדל שאמור להכיל את כל הקודאקים שקיימים באינטרנט אז תתקינו, צפו ותהנו!! יאיר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ריסיבר חדש YAMAHA 430 וזה ממש (ממש) לא הפיוניר העלוב שהיה לי לפני. יש פה בערך מיליון חיבורים (מזל שלא קניתי את ה :D530) ואני לא מצליך להבין בשביל מה כל החיבורים של הוידאו מאחור. זה ריסיבר למה הוא צריך יציאות וידאו? ליד כל זוג חיבורים של קול (אדום לבן) יש חיבור וידאו (צהוב):
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום המתאים , או אם בכלל יש פורום לנושא הזה אבל אני מקווה שאני כותב במקום הנכון . קיבלתי היום מחשב חדש, ואני לא שומע צליל, מה אני צריך להתקין - איזה תוסף ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת רמקולים 5.1 ערוצים של לוג'יטק. המערכת מחוברת כרגע למחשב ואני מעוניין לחבר אותו גם לטלווזיה. הטלוויזיה תיהיה מחוברת למחשב כך שאני אוכל לראות סרטים דרך המחשב בטלווזיה. הבנתי שאת הקול אני ישמע דרך הטלוויזיה ולא דרך הרמקולים של המחשב (כלומר, המערכת 5.1 ערוצים) האם זה נכון? (זה מאוד חשוב לי, כי אם כן אולי אני לא יקנה את הטלוויזיה) האם יש אפשרות לחבר את הרמקולים גם לטלוויזיה דרך איזה מכשיר מיתוג, שימתג בין המחשב לטלווזייה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ההורים שלי טסים השבוע לארה"ב ומתכוונים להביא לי את נגן הIPOD VIDEO החדש... גם האוזניים שלי וגם איכות הסאונד חשובים לי והבנתי שעם האוזניות הרגילות אני לא אצליח לקבל תמורה מספקת... הנטייה שלי היא לכיוון אוזניות "תעלה" (in ear - לא אוזניות גדולות), אך אין זה אומר בהכרח שלא אהיה מוכן לשקול זאת... כרגע ההתלבטות שלי היא בין ה Shure e3c Westone UM1 Sony Fontopia/Earbud איך הבחירות האלה? מי מהן יותר מומלצת? יש אוזניות שאתם חושבים שהן יותר טובות לנגן? תודה מראש, orrm.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מהי הדרך הכי פשוטה וזולה לחבר את הדיסק קשיח החיצוני שלי (Westren Digital WDG1SU5000E 500GB) למסך הפלזמה שלי (Panasonic TH42PV80). אז מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-