עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 12ewe,

קניתי את הרמקולים האלו בערך לפני שנה שנתיים אולי יותר אני לא זוכר כבר בכל אופן אני כמעט בטוח שהכבל שהיה אמור להיות שם נגנב וסגרו את החבילה מחדש באותו הזמן זה לא עניין אותי כל כך אבל כרגע אני רוצה להפעיל אותם וחיפשתי בכל מקום כבלים כאלה ואין אני חייב את העזרה שלכם במציאת הכבל המתאים לדבר הזה ! זה פשוט לא הגיוני...! ככה זה חיבור של שלוש יציאות מהמגבר למחשב כמו בננה של שלוש ואחד... הנה תצלום של הכניס מאחורה... שםgenius sw-5.1 1000 http://www.s i z.co.il/view/ja2k5m1u2zmj.jpg.htm לא ידוע למה זה מצנזר ולא נותן להשים את התמונה אז פשוט תמחקו את הרווחים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מתחיל להתעניין בתחום (מקווה שלקראת קנייה) ואני מבקש לדעת - מה הקנייה הכי משתלמת בתחום הזה. התקציב עומד על כ 1000 ש"ח רק לרכיב הזה (כלומר הרדיו דיסק עצמו). הדגש הוא על: איכות שמיעה. תמיכה ב MP3 ודיסקים CDRW (אני יודע שזה לא ממש מסתדר עם הסעיף הקודם...) ורדיו FM תצוגה ברורה, קריאה וכמובן נשלפת אנא עזרתכם HF

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nbav,

יש לי רמקולים של creative inspire 4.1 4400 לפחות ל-3 מהרמקולים הקטנים נקרע בצורה כזאת או אחרת החוט אני שוקל בעתיד הקרוב או הרחוק לקנות מחשב חדש ואני מתלבט מה לעשות עם הרמקולים ניסיתי להתקשר לפני המון זמן לקראטיב ישראל והם אמרו שהם לא מחליפים חוטים ושאני אנסה אצל איזה חשמאלי בכל אופן, כמה כיום רמקולים כאלה שווים ואיפה הם מדורגים מבחינת איכות? אתם ממליצים לקנות רמקולים חדשים בעתיד או לנסות לתקן אותם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כי זה באמת מה שיקרה לו ... שאפל חדש לגמרי . הותקן במחשב , נבדק עם השירות של IPOD , הגרסה האחרונה ביותר . חובר לUSB למשך איזה 5 שעות , כדי לטעון אותו כמו שצריך . ומשם הסרט התחיל ... אני מחבר אותו לUSB , ב3 מקומות שונים , הוא מהבהב בכתום , אי אפשר לגשת אליו עם שום תוכנה .ניסיתי ללחוץ לו על כל הכפתורים ( כל ה5 ... : ) , לא הכי עזר , ניסיתי לחבר אותו לפורטים אחרים , הנבלה פשוט לא נותן לשום דבר להתחבר אליו . אותי , אישית , זה מטריף , ואין לי שום בעיה לדחוף אותו לתוך מיקרוגל לכמה דקות ולראות עיסה לבנה עם כמה חתיכות מתכת מבצבצות מתוכה אחרי כמה דקות , אבל עדיין , לפני שאני מאבד את הצפון לגמרי , אולי יש למישהו מושג מה אפשר לעשות לו כדי שהנבלה הקטן כן יעבוד ? תודה .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... מה אני צריך לעשות כדי לחבר את הממיר למחשב ולראות טלויזיה במסך המחשב? אילו חלקים אני צריך לקנות? אני אשמח להמלצות ספציפיות... תודה אנשים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by deluxe,

רוב החיבורים הם PL אנלוגי. שמתי לב שבשוק הגיימניג חלק מהדגמים מציגים חיבור USB. מה העניין לחבר דרך USB והאם זה מעניק יתרון כלשהו מבחינת הסאונד? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אז ככה, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה 32 אינצ' של טושיבה באמצעות HDMI - HDMIעד עכשיו הכל עבד טוב, ראיתי סרטים והכל. בקיצור לא יודע מה קרה אתמול אני לא מצליח להעביר את התצוגה של המחשב לטלוויזיה, למרות שהמחשב מזהה את הטלוויזיה מחוברת אבל שאני מהעביר את התצוגה למסך 2 (הטלוויזיה) המסך של המחשב נכבה כמו שצריך אבל בטלוויזיה ממשיכים לראות רק מסך כחול בלי כלום. ניסיתי לעשות גם שכפול צגים או הרחבת צגים ושוב הוא לא מראה כלום בטלוויזיה. מחקתי את הכ.מסך והתקנתי גרסא חדשה יותר וגם ישנה יותר. עשיתי שחזור מערכת. ניסיתי עם עוד 2 כבלים שבוודאות עובדים במחשבים אחרים. כלום לא עזר.. עוד דבר שניסיתי הוא לחבר לטלוויזיות אחרות בבית באחת מהטלוויזיות זה עבד כמו שצריך, ובטלוויזיה שלי ובעוד 2 אחרות עדי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zilkanir,

שלום חברים, עוד שבוע אני מקבל את הלוג'יטק 5500, ואני עושה הכנות לקראת בואו של הסט מבחינת חיווט דיגיטלי ומעוניין גם לרכוש כ.קול. כרגע אני מעוניין לקנות את הכרטיס של M-audio ולחבר דרך היציאה הקואקסיאלית, השאלה היא איך השילוב של הכרטיס הזה עם הרמקולים הללו, אם הוא מספיק טוב ויפיק מהם שמע איכותי ומיטבי או שהייתם ממליצים ללכת על כרטיס קול יותר טוב ויקר? ואם כן איזה..(יותר למטרות מוסיקה,גם לסרטים) תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by asafgolan,

הצבעים של הסמסונג הקשישה שלי נדפקו לגמרי והאחריות כבר אינה בתוקף. הבעיה קיימת בכל מקור וכבל שחיברתי אליה. מישהו מכיר את הבעיה? כמה להערתכם יעלה לתקן אותה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by alon2k2,

שלום, כרגע אני שומע רק משני רמקולים קדמיים, ואני צריך את הדריבר שיאפשר לי לשמוע בכולם. יש לי Win7. אשמח ללינק

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by crabrocket,

שאלה: חיברתי אנטנה אנלוגית (מהסוג שנמצאת בתוך הבית ומתחברת ישירות לטלויזיה וקולטים בה ערוץ 1 ו 2) ל lcd החדשה שלי ולא רואים כלום, אפילו שבטלויזיה הישנה ראו בלי בעיה. מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, קניתי לאחרונה מחשב נייד של דל (xps15) וחיברתי אותו באמצעות חיבור hdmi לרסיבר vsx-820 של פיוניר. מהרסיבר כמובן יש חיבור hdmi לטלוויזיה. אני לא מצליח לקבל תמונה של הנייד על הטלוויזיה, אלא רק אם אחבר ישירות את הנייד למסך LCD. האם יש לכם רעיון מה לא תקין? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. כרגע אני עומד על ה- Soundcore Truly-Wireless Earbuds, Liberty Lite by Anker אשמח לביקורת והמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הי חברים, חג שמח! בימים אלה התחלתי להרכיב את המערכת סטריאו שלי. נכון לעכשיו יש לי מגבר סטריאו חדש של Pioneer דגם A209R. אני גם בודק רמקולים מדפיים מיד שנייה בסדר גודל של עד 2000 שקלים. אני מודע לכך שאני צריך לשדרג את הכרטיס קול מהמובנה למשהו טוב יותר. השאלה שלי היא האם יש טעם, עם המערכת שלי, להשקיע בכרטיס כה יקר או שאפשר להסתפק בדגם "זול" יותר של Asus Xonar? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי משום מה נראה שגם PowerDVD וגם WinDVD מסרבים להוציא את הסאונד דרך יציאת ה-S/PDIF שב-Live! שלי, שדרכה זאת הדרך היחידה להעביר DD/DTS... PowerDVD מאפשר לבחור את האפשרות הזאת, אך ברגע שאני לוחץ Play, הוא מתחיל להציג את הסרט, ומפסיק מיד (חוזר למצב STOP). ב-WinDVD (גירסת Platinum) האפשרות לא ניתנת כלל לבחירה (Gray)... מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by vourt,

היי, הבאתי עוד טלויזיה לחדר נוסף. המחשב שלי מחובר עם כרטיס 8800GT לLCD של המחשב, לLCD רגילה בסלון ועוד טלוזייה רגילה אליה מעוניין לחבר. האם זה אפשרי להוציא ל3 מסכים בו זמנית? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Oprapc,

יש לי בכרטיס קול החדש או יציאת סטריאו או יציאה דיגיטלית מהכרטיס המובנה 6 ערוצים על הלוח. עכשיו יש לי מלא רמקולים שמתחברים בבננות RCA. האם יש איזשהי שיטה, מתאם או משהו שבעזרתו אני יוכל לחבר את היציאה הדיגיטלי לרמקולים עם הבננות? :-\

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Elad_m,

שלום יש לי מערכת 5.1 של microlab מדגם m-960 יש לי אותם כבר כמה חודשים,עד השבוע האחרון לא יצא לי כל כך לשמוע מוזיקה על גבוה ופתאום השבוע שמתי לב שהסאב ממש מזייף מוציא קולות כאילו משהו קרוע שם כל באס שיוצא בווליום גבוה מלווה בקולות צורמים. השאלה שלי האם זה בעיה בסאב או שככה הוא אמור להיות? אפשר לכוון את זה איכשהו? או שרצוי לשלוח לתיקון? או שזה אולי בעיה בכרטיס קול? תודה מראש!! נתונים של המערכת: סטיליטים 8rmsX5 תדרים 140khz-20khz סאב 22rms תדרים 30khz-140khz distortion 0.3% 1w 1khz s/n ratio 80db separation 40db

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, עקב מעבר דירה, אני מחפש לעצמי טלויזיה חדשה, לתליה על קיר בחדר, התקציב הוא עד 6000 ש"ח, בהנחה ואפשר למצוא LCD איכותית במחיר כזה. הגודל ? שוב, בהקשר למחיר, אני מקווה שאפשר למצוא משהו מעל 29" (הנוכחית שלי, הקרנה אחורית) אם לא, אז איזה גודל ייכנס בתקציב הזה ? שימושים - -טלוויזיה - תחובר למחשב לצפיה בתכני וידאו מהמחשב, לעיתים תכופות (יום יום אפילו) (כאשר היום יש לי יציאת SVIDEO, אבל בעתיד אני אחדש גם את כרטיס המסך) - בעתיד היותר רחוק, אולי איזו קונסולה. אני לא מכיר את השוק והחברות הפועלות היום, אני אשמח לקבל מכם המלצות לדגמים במידה וזה חורג מהתקציב עד 2000 ש"ח (כלומר עד 8000 ש"ח) אז אני אשמח לדעת, אולי אני אשקול דחיה בקניה לטובת משהו שבאמת שווה את זה. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by cupidil,

שלום, אני מחפש DVD פשוט (לא למחשב) שמסוגל לנגן קבצי DIVX וכדומה מדיסק חיצוני USB. ה DVD צריך לזהות סיפריות ותתי סיפריות. מתברר שיש מכשירי DVD שבמקום לאפשר ניווט בין הסיפריות, פשוט מראים את כל הקבצים שעל הדיסק בבת אחת... מישהו יכול בבקשה להמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by d0s,

אני לא יודע אם זה המקום המתאים , או אם בכלל יש פורום לנושא הזה אבל אני מקווה שאני כותב במקום הנכון . קיבלתי היום מחשב חדש, ואני לא שומע צליל, מה אני צריך להתקין - איזה תוסף ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום! יש לי ממיר של חברת הוט עם יציאת RCA (שלישייה). יש לי מסך מחשב LCD 24" FullDH עם חיבורים של VGA, DVI, HDMI. אני רוצה לראות טלויזיה במחשב, ואני מתלבט בין לקנות כרטיס טלויזיה לבין חיבור ישיר (לא דרך המחשב) של הממיר למסך. אני יודע שעם כרטיס זה יהיה נחמד שאפשר להקליט (ולהשהות שידור) אבל חשובה לי בעיקר האיכות. האם שימוש בכרטיס יביא לתצוגה איכותית? האם יש משהו מיוחד שכדאי לשים לב אליו? חשבתי על Gigabyte GT-P6000 ויש גם את Gigabyte GT-P8000 ששניהם עולים בסביבות ה- 200 שקל. ההבדל היחיד ביניהם הוא שעל השני נכתב גם: Watch Digital TV (DVB-T) מה זה אומר? הם זה משנה משהו לגבי איכות הצפייה? האם שימוש בממיר אנלוגי-דיגיטלי (למשל זה מסולן) יביא לתצוגה איכותית יותר? (יותר יקר ופחות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. התקנתי כרטיס TV של Avermedia ואני רוצה להפעיל את תמיכת ה TV ב MCE והתוכנה הארורה לא מתקמת ללא רכיב ה CIR. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא כזה אך ללא הועיל (מלבד מעגלי קליטת IR ב אי ביי) מישהו יודע איפה מוצאים את הרכיב הכולל משדר ומקלט אינפרא?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ישלי מערכת פצצה של איווה רציתי לדעת אם אני מוסיף עוד רמקול זה יוריד עוצמה או איכות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לפעמים שאני שומע בוליום גווה יוצע הרבה אויר מהחור של הרמקולים הקטנים ורציתי לדעת עים זה בסדר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.