אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הרמקולים האלו בערך לפני שנה שנתיים אולי יותר אני לא זוכר כבר בכל אופן אני כמעט בטוח שהכבל שהיה אמור להיות שם נגנב וסגרו את החבילה מחדש באותו הזמן זה לא עניין אותי כל כך אבל כרגע אני רוצה להפעיל אותם וחיפשתי בכל מקום כבלים כאלה ואין אני חייב את העזרה שלכם במציאת הכבל המתאים לדבר הזה ! זה פשוט לא הגיוני...! ככה זה חיבור של שלוש יציאות מהמגבר למחשב כמו בננה של שלוש ואחד... הנה תצלום של הכניס מאחורה... שםgenius sw-5.1 1000 http://www.s i z.co.il/view/ja2k5m1u2zmj.jpg.htm לא ידוע למה זה מצנזר ולא נותן להשים את התמונה אז פשוט תמחקו את הרווחים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מידע על הכרטיס הזה? AVerTV CaptureHD Aver Media לפי מה שראיתי הוא עולה 550 ש"ח ובעל תמיכה בHD
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי משום מה נראה שגם PowerDVD וגם WinDVD מסרבים להוציא את הסאונד דרך יציאת ה-S/PDIF שב-Live! שלי, שדרכה זאת הדרך היחידה להעביר DD/DTS... PowerDVD מאפשר לבחור את האפשרות הזאת, אך ברגע שאני לוחץ Play, הוא מתחיל להציג את הסרט, ומפסיק מיד (חוזר למצב STOP). ב-WinDVD (גירסת Platinum) האפשרות לא ניתנת כלל לבחירה (Gray)... מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו הציע לי למכירה את הפטיפון Goldstar GSP-308, רציתי לדעת פרטים עליו, מה אני צריך לדעת, וכמה הוא שווה, וכמובן כמה שווה לי לשלם עליו. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים. אני שמוע המון מוזיקה במשרד במהלך היום ואני מחפש אוזניות איכותיות , הבעיה היא שאני לא יכול לשבת עם בוקסות במשרד אני צריך משהו שנראה מינימליסטי, אוזניות אצבע זה הכי טוב אבל יש משהו דומה שהוא לא גדול מידי פיזית גם יענה על הדרישות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במטרה לשפר את איכות המקור שלי (עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה) חשבתי על קניית כרטיס קול, וראיתי בhead-fi מגברים+DAC במכשיר אחד שאפשר לחבר אותם לusb של המחשב (למרות שיש כאלה ניידים) לדוגמא: Ibasso D1 אני חושב שיש עוד אבל אני לא ממש זוכר עכשיו. וחשבתי אולי לקנות אחד כזה ולחבר אותו למחשב במקום לקנות כרטיס קול, זה רעיון טוב? ועוד דבר שאני רוצה להיות בו בטוח, הAMP+DAC לוקח את האות\קול כשהו לא מוגבר ומשתמש במגבר שיש בתוכו? וככה אני יקבל איכות סאונד טובה למרות הכרטיס קול המובנה? והאוזניות שאני משתמש בהן הם ה MS1 של Alessandro.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי יציאה דיגיטלית באודיג'י שלי. היא ניראת כמו יציאת PL רגילה, אבל כאשר אני מחבר אליה משהוא רגיל אני מקבל רעש. מה הקטע של היציאה הדיגיטלית? מה ההטבות? האים אני יכול להשתמש בה עם קבל PL רגיל? איך היא עובדת? איך אני יודע אם המכשיר שלי תוך בא (למשל יש לי מינידיסק עם יציאה וכניסה אופטית אז אני משאר שהוא גם תומך ביציאה הזאת, לא?) סליחה על כל השאלות אל אני ממש מסוקרן תודה רבה, יאיר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה של avermedia מסוג m168-n. הוא כרטיס דיי ישן. איך אני יכול לחבר אליו את כבל ה yes שלי כדי לראות טלוויזיה במחשב? בכרטיס הטלויזיה יש יציאת tv אחת(כמו של הוט-כבלים), s-video ובננה אחת(וידיאו). האם זה אפשרי עם yes? תודה[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 23:23:21 עכשיו העברתי כבל rca ל rca מהמהיר לכרטיס הטלויזיה וזה אכן עובד!יש לי שאלה. כאשר הממיר מחובר לטלוזיה ישירות, האם אני יכול לחבר מיציאת ה video out שבטלויזיה ישר לכניסת ה video in שיש בכרטיס הטלוזיה ולראות בו זמנית שידורים מהממיר, גם בטלוזיה וגם במחשב(דרך כרטיס הטלוזיה שמחובר לטלוזיה עצמה)?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, עוד שבוע אני מקבל את הלוג'יטק 5500, ואני עושה הכנות לקראת בואו של הסט מבחינת חיווט דיגיטלי ומעוניין גם לרכוש כ.קול. כרגע אני מעוניין לקנות את הכרטיס של M-audio ולחבר דרך היציאה הקואקסיאלית, השאלה היא איך השילוב של הכרטיס הזה עם הרמקולים הללו, אם הוא מספיק טוב ויפיק מהם שמע איכותי ומיטבי או שהייתם ממליצים ללכת על כרטיס קול יותר טוב ויקר? ואם כן איזה..(יותר למטרות מוסיקה,גם לסרטים) תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי בסנהייזר 555 (כתבתי אשכול לפני כמה שבועות) , מה ההמלצה שלכם לפתוח אותם כראוי \?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב היה 170 ש"ח מלכתחילה, אז לפני שתמליצו, אני לא יכול להעלות אפילו בשקל מעל ל-300 ש"ח! העליתי ל-300 ש"ח כי ראיתי שבתקציב הקודם היה אפשר להשיג רק CREATIVE SBS 370! אז לענייננו, יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם ABIT NF7. עד עכשיו היו לי רמקולים ואוזניות ג'נריות, ששניהם ביחד עולים פחות מ-50! לגביי האוזניות, אין לי בעיה; אני משתמש בהם רק למשחקים והצליל נורמלי. אבל לגביי הרמקולים, אני אוהב להקשיב בהם למוזיקה וסרטים, והאיכות שלהם פשוט על הפנים :-X, אני רק שומע רעשים. אז אני עכשיו מחפש לקנות רמקולים איכותיים (עד כמה שאפשר) בתקציב של 300 ש"ח, שמיועדים בעיקר לסרטים ומוזיקה. לפי החיפושים שעשיתי, אלה הרמקולים הכי מתאימים שלא עוברים את התקציב שציינתי: Creative Inspire 2500 (…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיצא עכשיו X5 בגרסת 60 GB. האם יש אותו גם בגרסת X5L ? הגיע כבר לארץ ? מה מחירו בארץ ? בדקתי את הפרשי המחירים הכי נמוכים בין X5L 30 GB לבין 20 GB ההפרש הוא 464 ש"ח . בשביל תוספת של 10 GB זהו הפרש הוגן ששווה להשקעו ? נ.ב אם משהו יכול למצוא מחירים נמוכים משאני מצאתי אשמח אם הוא הוא יגיב פה ויגיד. אני מצאתי : 20 ג'יגה - 2020 ש"ח (קומפ-יל), 30 ג'יגה - 2484 ש"ח (הנדי). ובקשר ל IKO. משהו שמע עליו ? אני שמעתי עליו באופיס דיפו שם מוכרים את גירסת הג'יגה + רדיו מובנה ב780 ש"ח....ובדיוטי פרי ב 66 $. ראיתי אותו ....הוא נראה חמוד וקטן אך האם הנגן איכותי ? נוח לשימוש ? אני מקווה שהוא לא אחד מהנגנים הסיניים הפשוטים והזולים שמוכרים באינטרנט בשפע שמתקלקלים לאחר חודש... תודה לעוזרי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי אוזניות AKG K701 שמוגברות ומחוברות ל- ASUS Xonar Essence STX. אתמול באתי להאזין להם כרגיל. העברתי אליהם מהרמקולים (הרמקולים מחוברים לכ.קול המובנה של X58A-UD7) ואיכות הקול נשמעה לי ירודה בהרבה ממה שאני מכיר את האוזניות. הסאונד נורא נורא צרוד, המיד נשמע לא אמיתי בכלל כנ"ל לווקאלים-בכלל וכמו בטייפ ישן (וה-K701 נשמעות ההפך מזה), הגבהים נורא מטושטשים והבאס לוקח את החלק הכי צרוד... כמו שרק חלק מהכבל מחובר, אבל הוא מחובר במלואו. ניסיתי לבדוק את העניין לעומק וחיברתי את הכרטיס קול עם האוזניות למחשב אחר, והכל נשמע אותו הדבר- אבל אני לא יודע אם אפשר להסתמך על זה כי הספק במחשב שניסיתי בו ממש ממש ממש לא איכותי ואני יודע שהוא מספק מתחים גרועים. (הולך ליהיות מוחלף אם זה משנה)…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישלי מערכת פצצה של איווה רציתי לדעת אם אני מוסיף עוד רמקול זה יוריד עוצמה או איכות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מישהו יודע אם יש חנות במרכז שאפשר לשמוע בה את הרמקולים של מיקרולאב? אני לפני קנייה, וזה מאד יעזור לי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הדרישות שלי מהנגן הן: - קטן מאד וקומפקטי - בעל איכות שמיעה ברמה של דיסקמן בערך - usb 2.0 - רצוי 512 מגה בייט יש לציין כי איין לי את הצורך בקיבולת גדולה של יותר מגיגה לדוגמא ככה ש אני צריך או 512 או גיגה. כרגע יש לי דיסקמן בבית שאני לוקח לטיולים השונים, ככה שהנגן יחליף את הדיסקמן בטיולים למינהם ככה איין קפיצות בשיר. עכשיו התקציב הוא בערך 600 שקל בעייתי טיפה. אגב אל תציעו בכלל איי פוד, איי ריבר, מובו, הדבר היחיד שקרוב למה שאני צריך זה הריו 1.5 גיגה והוא סתם עולה יקר ועם יותר זכרון שאני לא צריך. עכשיו בדקתי טיפה באינטרנט בארץ ובחול ומצאתי בארץ את הנגן הבא: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5663115&type=2&product=1&category_n…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מחשב נייד של דל (xps15) וחיברתי אותו באמצעות חיבור hdmi לרסיבר vsx-820 של פיוניר. מהרסיבר כמובן יש חיבור hdmi לטלוויזיה. אני לא מצליח לקבל תמונה של הנייד על הטלוויזיה, אלא רק אם אחבר ישירות את הנייד למסך LCD. האם יש לכם רעיון מה לא תקין? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.massgenie.com/sennheiser-ie60-noise-cancelling-in-ear-stereo-headphones-earbuds-429300e8f643878a חבל שאי אפשר לשלוח לארץ...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה GAMEPORT של הכרטיס נמצא בנפרד על כרטיסון שחוסם עוד כרטיס PCI אז השאלה שלי האם אפשר שלא לחבר אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקציב הוא כ-250 שקלים ואני מתלבט בין: 1. Creative Inspire T3130 במחיר 230 ש"ח. 2. Logitech Z323 במחיר 255 ש"ח. או ללכת על יותר זולים (ובהפרש אני גם אקנה מצלמת רשת) 3. Logitech s220 במחיר 140 ש"ח. 4. sonicgear ego 3nity במחיר של 160 ש"ח. מה אתם מציעים לי לקחת מבין הארבעה מבחינת האיכות? תודה, גיל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוב החיבורים הם PL אנלוגי. שמתי לב שבשוק הגיימניג חלק מהדגמים מציגים חיבור USB. מה העניין לחבר דרך USB והאם זה מעניק יתרון כלשהו מבחינת הסאונד? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט כבר כמה חודשים על איזה אוזניות ללכת , אני לא אדיופיל גדול , פשוט אם אני כבר קונה אוזניות אז חשבתי להשקיע במשהו סביר + , התקציב בעקרון עד 1000 ש"ח , כמובן עדיפות לכמה שפחות עם ביצועים כמה שיותר גבוהים. ההתלבטות שלי בהתחלה היתה בין ה SOLO HD של דריי ל SOL REPUBLIC שעולות חצי , הביקורות נחמדות על שתיהם , אבל עכשיו נכנס לתמונה עוד שחקן מבחינתי אוזניות ה P3 ש ל B&W .. ה P5 הם יקרות בשבילי , קראתי עליהם ביקורות נחמדות מאוד , על ה P3 לא מצאתי ביקורת מקצועית... הם גם דיי חדשות .. עוד שאלה , איפה ניתן להאזין למגוון אוזניות? ( חנות)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מי החברה שמייצרת ל APPLE את האוזניות שמגיעות עם המכשיר ?(IPOD)? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האוזניות המדוברות הינן אלחוטיות. אבא שלי קנה אותן ביפן לפני כמה שנים טובות, והספוגים שלהן נהרסו. עכשיו הוא רוצה למצוא מקום שבו ניתן לקנות את הספוגים. את הדגם הספציפי כנראה שלא מייבאים לארץ... אז אם מישהו מכיר מקום כלשהו שבו אני יכול לבקש שינסו להשיג את זה, או משהו בסגנון... בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי אצל חבר וראיתי שיש לו מין סוויץ' נוח על השולחן שאליו הוא מחליף בקלות מהאוזניות במחשב לרמקולים במחשב, רציתי לדעת יותר פרטים על דבר שכזה, איפה ניתן להשיגו ומה באמת מומלץ בקטע הזה. אני פשוט רוצה החלפה יותר מהירה ונוחה בין אוזניות לרמקולים במקום כל שניה להתקופף למחשב ולהחליף.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-