עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ag43,

אני משתמש באוזניות ובנגן הנ"ל ומעוניין "לסחוט" יותר את האזניות. בכל סוגי האטמים שניסיתי יש הרגשה שהאזניות יכולות לתת יותר. האם מגבר אזניות יועיל לשיפור הצליל בשילוב הזה? אני שומע בד"כ כלל בווליום נמוך (פחות מ10 בנגן) כך שהמטרה היא לא להגע לווליום גבוה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Chymes,

זוכרים שסיפרתי לכם שהנגן שלי iaudio U2 הלך לעולמו? טוב, הלכתי לבאג והם החליפו את הנגן לחדש. חזרתי הביתה שמח ומאושר, הורדתי את העדכון האחרון של הנגן מאתר הבית של החברה, התקנתי אותו בדיוק לפי ההוראות ו... הנגן מת. כן, כן, הנגן מת. עשיתי חיפוש ב-Google וגיליתי שהרשת מפוצצת במקרים של אנשים שהתקינו את העדכון אחרון (1.68) ונגן שלהם התפגר. אז לא רק שהנגנים של COWON מחזיקים מעמד פחות זמן מנגן ג'נרי ב-150 ש"ח בשוק, הם גם לא יודעים לפתח עדכונים. העדכון יצא לפני שלושה חודשים ועדיין לא הוסר מאתר החברה, למרות שהוא גורם לנזק לנגנים. היום אלך עוד הפעם לבאג ואדרוש שיחליפו את הנגן. וזהו, זו הפעם האחרונה שאני קונה מוצר של COWON. להבא רק נגנים של iriver.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by The UnKnown,

I want to get good amplifier+subwoofer+component set which contains cross over etc and good pair of rear speakers. approx, how much these shit should cost ? and what is the best for the buck ? help me i dont know manufacturers and other needed info for car audio. Thnx !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כאשר הרזולוציה במחשב על 1680X1050 התמונה בטלויזיה מרוחה. ההבדל בין התמונה החלקה במחשב לעומת התמונה בטלויזיה ניכר מאוד לעין. רק כאשר אני מוריד את הרזולוציה במחשב ל1280X1024 התמונה נהיית חלקה. אני משתמש בחיבור HDMI לטלויזית HAIER HDREADY. עכשיו הדבר המוזר- הדבר רק התחיל לקרות לאחרונה, עד לפני כמה זמן הכל עבד חלק והטלויזיה הראתה תמונה חלקה בכל רזולוציה. האירוע שקרה הכי קרוב לפרק הזמן שבו שמתי לב לשינוי בטלויזיה הוא שהמחשב שלי קפא והייתי צריך להוציאו מהחשמל ולהדליקו מחדש. אני משתמש בASUS G1 בעל כרטיס מסך NVIDIA GE FORCE GO 7700. אשמח לקבל כל עזרה במה בדיוק הבעיה והעיקר מה ניתן לעשות בנידון.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BUNG,

השאלה בכותרת...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מתחיל להתעניין בתחום (מקווה שלקראת קנייה) ואני מבקש לדעת - מה הקנייה הכי משתלמת בתחום הזה. התקציב עומד על כ 1000 ש"ח רק לרכיב הזה (כלומר הרדיו דיסק עצמו). הדגש הוא על: איכות שמיעה. תמיכה ב MP3 ודיסקים CDRW (אני יודע שזה לא ממש מסתדר עם הסעיף הקודם...) ורדיו FM תצוגה ברורה, קריאה וכמובן נשלפת אנא עזרתכם HF

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by vourt,

היי, הבאתי עוד טלויזיה לחדר נוסף. המחשב שלי מחובר עם כרטיס 8800GT לLCD של המחשב, לLCD רגילה בסלון ועוד טלוזייה רגילה אליה מעוניין לחבר. האם זה אפשרי להוציא ל3 מסכים בו זמנית? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי יציאה דיגיטלית באודיג'י שלי. היא ניראת כמו יציאת PL רגילה, אבל כאשר אני מחבר אליה משהוא רגיל אני מקבל רעש. מה הקטע של היציאה הדיגיטלית? מה ההטבות? האים אני יכול להשתמש בה עם קבל PL רגיל? איך היא עובדת? איך אני יודע אם המכשיר שלי תוך בא (למשל יש לי מינידיסק עם יציאה וכניסה אופטית אז אני משאר שהוא גם תומך ביציאה הזאת, לא?) סליחה על כל השאלות אל אני ממש מסוקרן תודה רבה, יאיר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by שמנואל,

שלום. כבר 12 שעות שאני מוריד ללא הפסקה דרייברים לכרטיס הזה SIS 7012 מובנה על לוח אם ASUS P4S533 ל XP ו...כלום פשוט אי אפשר להתקין שום דרייבר. אפילו הדרייבר מהאתר הרשמי של SIS לא מתאים. הודעת השגיאה שמתקבלת היא ERROR 536870397 - אני יודע שזו בעיה די נפוצה וקראתי שיש לא מעט מתוסכלים ממנה אבל איך ייתכן שאין דרייבר שיפתור את הבעיה ? זו פשוט נראה כמו רמאות של החברה שמכרה את לוח האם הזה-נראה לי שעכשיו אני מבין למה התקינו ווינדוס 98 על המחשב הזה שיכול בקלות לקבל XP - פשוט יש בעיה בתאימות של בכרטיס לXP . מישהו יכול לעזור. אני מודה לכם מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Ic3 CuB3,

איך ממירים קובץ DAT. לקובץ MP4. ? ובכלל איך ממירים קבצי ווידאו לפומט MP4 ? איזה תוכנה טובה ? אני רוצה את הסרטים לX5L . האם התוכנה שמגיעה איתו יכולה לעשות זאת ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rofben,

אני מתכנן לקנות בעוד כמה ימים אוזניות בסין... לא אכפת לי אם הן IN EAR או OVER EAR. אני שומע בעיקר רוק ומטאל. האם תוכלו למצוא אוזניות שמתאימות לי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. טוב ככה המחשב שלי בחדר מחובר לטלוויזיה ואני רואה סרטים (720,1080) כבר הרבה זמן ובלי בעיות לפני יומיים הורדתי כמה פילטרים למחשב ומאז יש לי בעיה עם הכתוביות לא משנה באיזו תוכנה ניסיתי זה מציג לי כתוביות כפולות כאילו כתוביות בקטן ממש ועליהן את הכתוביות שאני אמור לראות עכשיו גם אם אני כביכול מבטל את הכתוביות בתוכנה (ומשאיר את הקובץ) זה עדיין יראה לי את הכתוביות הקטנות. ככה זה נראה וזה ממש משגע אותי ואין לי שמץ של מושג למה זה קרה... בבקשה עזרה אם מישהו יודע למה זה ככה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום! יש לי ממיר של חברת הוט עם יציאת RCA (שלישייה). יש לי מסך מחשב LCD 24" FullDH עם חיבורים של VGA, DVI, HDMI. אני רוצה לראות טלויזיה במחשב, ואני מתלבט בין לקנות כרטיס טלויזיה לבין חיבור ישיר (לא דרך המחשב) של הממיר למסך. אני יודע שעם כרטיס זה יהיה נחמד שאפשר להקליט (ולהשהות שידור) אבל חשובה לי בעיקר האיכות. האם שימוש בכרטיס יביא לתצוגה איכותית? האם יש משהו מיוחד שכדאי לשים לב אליו? חשבתי על Gigabyte GT-P6000 ויש גם את Gigabyte GT-P8000 ששניהם עולים בסביבות ה- 200 שקל. ההבדל היחיד ביניהם הוא שעל השני נכתב גם: Watch Digital TV (DVB-T) מה זה אומר? הם זה משנה משהו לגבי איכות הצפייה? האם שימוש בממיר אנלוגי-דיגיטלי (למשל זה מסולן) יביא לתצוגה איכותית יותר? (יותר יקר ופחות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז ככה אני צריך בבקשה הצעות לסטריימר הדרישות זה שיהיה הכי קל להפעלה שיש כי הוא לאדם יחסית מבוגר...כתוביות בעברית, חיבור HDMI כמובן שFULL HD. עכשיו מה לגבי סטימר אלחוטי או שללכת לאחד עם דיסק קשיח?? איך אני טוען סרטים בסטרימר עם דיסק קשיח?? חשבתי על סטריימר WIFI שהוא מציג את הסרטים מהמחשב עצמו... ראיתי את הדגם הזה של LG-DP1W??.. האם הוא נח (מבחינת כל ההתעסקות עם להוסיף סרטים, כתוביות)?? תודה רבה ירון

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by m.s.u,

ניסיתי להטעין אותו בפעם הראשונה והוא פשוט נתקע לי עם המנורה דולקת והכל!!! פשוט נתקע ולא מגיב למקשים!!!! מה עושים??!!! תודה מראש!! :-\ :-\ :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by 12ewe,

קניתי את הרמקולים האלו בערך לפני שנה שנתיים אולי יותר אני לא זוכר כבר בכל אופן אני כמעט בטוח שהכבל שהיה אמור להיות שם נגנב וסגרו את החבילה מחדש באותו הזמן זה לא עניין אותי כל כך אבל כרגע אני רוצה להפעיל אותם וחיפשתי בכל מקום כבלים כאלה ואין אני חייב את העזרה שלכם במציאת הכבל המתאים לדבר הזה ! זה פשוט לא הגיוני...! ככה זה חיבור של שלוש יציאות מהמגבר למחשב כמו בננה של שלוש ואחד... הנה תצלום של הכניס מאחורה... שםgenius sw-5.1 1000 http://www.s i z.co.il/view/ja2k5m1u2zmj.jpg.htm לא ידוע למה זה מצנזר ולא נותן להשים את התמונה אז פשוט תמחקו את הרווחים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. למישהו יש מידע על הכרטיס הזה? AVerTV CaptureHD Aver Media לפי מה שראיתי הוא עולה 550 ש"ח ובעל תמיכה בHD

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Zoo-b,

מישהו יודע אם יש גוף שמייבא באופן מסודר את הרמקולים הללו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nisimm,

ראיתי שיש את המכשיר הקטן הזה שאפשר לחבר אליו הארדיסק חיצוני ואז הוא מנווט בתוכו לסרטים ומוזיקה ואז אפשר לנגן בטלוויזיה יש לאנשים חוות דעת לגביו? הוא מומלץ לקנייה? אני רוצה לקנות אותו עם הארדיסק גם של WESTERN DIGITAL

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by lipa,

יש לי לוח אם P4-PE של אסוס אם כרטיס קול OB אם שש ערוצים ורמקולים 4,1 של קריאטיב עם שני יציאות לכרטיס קול איך אני מחבר אותם? (אחד לירוק והשני?)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by (iriver H10),

http://sg.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15306&nav=1 http://reviews.cnet.com/Creative_Zen_V_Plus_2GB_white/4505-6490_7-31935067.html

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gal1,

לא להגיד לי למה לא חיפשתי ודברים כאלה עברתי על גוגל טוב טוב ולא מצאתי שום דבר שעוזר לי... גם כי האנלית שלי לא משהו... :-\ ועכשיו לנושא - אני צריך פרטים על 2 הדברים הללו מגבר - nad srereo receiver 701 אני צריך לדעת כמה וואט הוא וכל הדברים האלו ואם מישהו יודע שיציין כמה הוא שווה רמקולים - kef c45 אני צריך לדעת מה ההספק שלהם ההתנגדות וכל הדברים האלו תודה רבה לעוזרים גל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by שולגי,

שלום, אני מחפש יריעה לצורך הקרנה (אחורית). השימוש של היריעה יהיה על משטח פרספקס שקוף שאליו אני מתכוון להקרין מאחור בעזרת מקרן. הגודל יחסית קטן - 75ס"מ על 45 ס"מ. מחיפוש ברשת נראה שאני צריך "Rosco grey rear projection screen fabric". מישהו יודע איפה אפשר לקנות יריעות כאלו בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. התקנתי כרטיס TV של Avermedia ואני רוצה להפעיל את תמיכת ה TV ב MCE והתוכנה הארורה לא מתקמת ללא רכיב ה CIR. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא כזה אך ללא הועיל (מלבד מעגלי קליטת IR ב אי ביי) מישהו יודע איפה מוצאים את הרכיב הכולל משדר ומקלט אינפרא?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ophir555,

חיברתי רמקולים חדשים לוגיטק z3 למחשב חדש. הכל היה עבד תקין. כיון שנאלצתי לפתוח את המחשב , פרקתי את כל החיבורים מאחורי המחשב , ולאחר הרכבת החלק( לא קשור לרמקולים) חיברתי שנית את כל החיבורים. משום מה הרמקולים שוב אינם עובדים.( ניסיתי את כל היציאות קול).כל החיבורים נראים תקינים , שום דבר לא רופף. לוח האם של אסוס עם כרטיס קול מובנה של 8 ערוצים.p5ld2 שום דבר לא "בהשתק" מה יכולה להיות הבעיה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים