עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by HiperPsY,

מה אתם חושבים על הנגן הבא : http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=stick2gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=4845&aff=Zap ניראת לי קנייה מישתלמת ביותר. אני חובב מוסיקה אבל לא פריק...אני לא זקוק ל IPOD משוככל אבל אני צריך נגן שיוכל לשמש גם ככונן נייד ולכן חיפסתי נגן עם נפח גדול במחיר מינימלי , מה אתם חושבים על כל העינין?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Culandur,

אני מחפש להחליף ת המחט בפטיפון שלי התקציב הוא עד 200 ש"ח הפטיפון הוא sansui p2000 (לא משהו אני יודע) תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by zoman,

אבקש את עזרתכם בלהכריע בין שני סוגי האוזניות הבאות ,הם דרושות לי בעיקר לשמוע מוזיקה ,יש לי אפשרות שאחי יביא לי אותם מחו"ל במחיר זול מאשר בארץ משמעותית ,לכן הלכתי על הטוב ביותר (יחסית למחיר שאני מוכן לשלם) האחד SONY MDR-V700DJ והשני Sennheiser HD555 תודה על העזרה ,די דחוף!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Stanly,

מישהו מכיר חנות לאוזניות שיכולה לתקן אוזניות? והאם חנות אדר בתל אביב יכולה לתקן אוזניות שלא נירכשו על ידה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Kurt,

מה עדיף לי בתקציב הזה? מערכת שכוללת מגבר ו2 רמקולים ושימוש במחשב כמקור או השקעה בCD נפרד, שתבוא על חשבון שאר החלקים, תשמע יותר טוב? (בהנחה שהכרטיס קול שלי שווה משו כמו 19.90)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי האם אפשר לצרוב על דיסק קבצי MIDI אך שיהיה אפשר לשמוע אותם בכוננים תודה מראש :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by horsis,

מישהו יודע איך אני מסיג סכמה של רסיבר ימהה 5850 הוא מיתחמם נורא מהר לאחר הדלקה

8. Started by amigamerlin,

שלום, אני רוצה לקנות אוזניות, אך לא in-ear למיניהן, כי הן נופלות לי בגלל צורת האוזן שלי וזה חסר תועלת. ניסיתי גם את הסנהייזר cx300 שאמורות להכנס לאוזן פנימה עם הגומי שתוקע אותן בפנים, וזה לא עזר. עכשיו,יש כמה שיקולים: 1. אני רוצה אוזניות טובות (בניגוד לאלה שקיבלתי עם הנגד של סאנדיסק), שאני אוכל להנות מהמוסיקה בלי רעשים מיותרים, רשרושים, חוסר חדות בצליל וכו' (במקרה וזה בעיה של האוזניות). אני לא צריך את הכי טוב שאפשר, כי אני לא אנין טעם כלכך. אבל מבחין בהבדל בין איכות בינונית לטובה, לפחות. 2. אני רוצה שלא יפלט הרבה רעש מהאוזניות כלפי חוץ. שלא ישמעו מה שאני שומע, ושלא אצטרך להנמיך כדי לא להפריע לאחרים. 3. כאמור, אוזניות שנתלות על האוזן, או אוזניות קשת לא מאסיביות, שאפשר לשאת…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי לאפטופ עם יציאת HDMI. אני מניח שהיציאה יודעת להוציא סראונד (לא נבדק עדיין) האם קיים כבל שבצד אחד יש HDMI וצד שני יש גם HDMI בשביל התמונה (שיחובר לטלויזיה) וגם יציאת סאונד אנלוגי (RCA אחד) שיחובר למגבר? המגבר ישן ואין לו כניסות HDMI. או מי יודע על פתרון אחר בשביל להשתמש בלאפטופ כמדיה סנטר ולקבל סראונד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האוזניות הן EH-250 של סנהייזר. הכבל שלהם כורסם חלקית בצד שנכנס למחשב, ובגלל זה עובד רק הצד השמאלי עכשיו! אחריות יש, אבל בחנות טוענים שמדובר בנזק פיזי, שלא נכלל בתנאי האחריות. יש אפשרות לתקן בצורה עצמאית, להחליף את הכבל או משהו דומה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כבר פתחתי פעם נושא כזה - אין לי כוח לחפש אותו... אשתי מרצה באוניברסיטה ומלמדת הרבה מאוד קורסים בפני קהל של עשרות ויותר סטודנטים כל פעם. לפני שהיא מחסלת את הגרון שלה כליל - אני מחפש אוזניית "מדונה" איכותית ואלחוטית אבל בלי כל הסירבול של משדר-על-החגורה. טכנולוגית זה אמור להיות סופר-פשוט: 1. אוזניית BT איכותית כמו JAWBONE שתשדר את האודיו למחשב הנייד. 2. המחשב הנייד מחובר למערכת ההגברה של אולם ההרצאות. אשמח להמלצה על פתרון איכותי ומעשי - עדיף מוכח. התקציב לא מהווה שיקול (כמעט). תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shaydaw,

האם יש שלט אוניברסלי למקרנים? נראה שאין אפשרות להפעיל ידנית, וזה בכלל אמור להיות תלוי על התקרה..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shaks,

יש לי LCD 37 אינטש של סמסונג שמשמשת אותי כטלויזיה ומסך מוגדל למחשב. חיברתי את המחשב למסך באמצעות כבל VGA ואת חיבור הסאונד באמצעות כבל PL לPL. משום מה יש כל הזמן רעש רקע כזה רציף שאני לא מצליח להיפטר ממנו. אני כמעט בטוח שלא טעיתי בחיבורים או משהו כזה ושלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת? איך אני פותר את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. תקציב עד 500, לא בטוח שגם את הסכום הזה אני אצטרך . אני משחק המון משחקי FPS ושומע שירים בעיקר דרך אוזניות של PANASONIC דגם ה- RP-DJ300 אלה אוזניות STEREO . בנוסף אני אוהב מאוד לראות סרטים דרך המחשב, רכשתי רמקולים את הדגם הבא שלך altec lansing : http://www.google.co.il/imgres?um=1&hl=iw&sa=N&pwst=1&authuser=0&tbm=isch&tbnid=1rZZIqnRfBRbUM:&imgrefurl=http://apmcomputers.co.il/aecommerce/c13991.php&docid=z21UbB4E6GZsYM&imgurl=http://apmcomputers.co.il/var/549/386711-tb-1.jpg&w=300&h=257&ei=Mp3qT6K-DNPb8gPQ6fDnBQ&zoom=1&iact=rc&dur=391&sig=106707533242934704021&page=1&tbnh=159&tbnw=186&start=0&…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by orrm,

שלום לכולם, ההורים שלי טסים השבוע לארה"ב ומתכוונים להביא לי את נגן הIPOD VIDEO החדש... גם האוזניים שלי וגם איכות הסאונד חשובים לי והבנתי שעם האוזניות הרגילות אני לא אצליח לקבל תמורה מספקת... הנטייה שלי היא לכיוון אוזניות "תעלה" (in ear - לא אוזניות גדולות), אך אין זה אומר בהכרח שלא אהיה מוכן לשקול זאת... כרגע ההתלבטות שלי היא בין ה Shure e3c Westone UM1 Sony Fontopia/Earbud איך הבחירות האלה? מי מהן יותר מומלצת? יש אוזניות שאתם חושבים שהן יותר טובות לנגן? תודה מראש, orrm.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום אנשים טובים, ברשותי מחשב עם כ. מסך ATI X1800XT ואני מועניין לחבר אותו לטלוויזית LCD 32' LG אצלי בחדר. יש לי את הכבל הצהוב שמתחבר מהמחשב לטלוויזיה (יש לי גם את הכבלים של הסאונד אבל אני מעדיף להתעסק עם זה אח"כ, קודם תמונה) ואחרי שעה של משחק בממשק של הATI אצלי במחשב, אמרתי נואש.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא ולהסביר לי מה עליי לעשות על מנת לחבר ביניהם ... תודה מראש, חיים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חברים, אני שוקל לקנות אוזניות מסדרה זו של akg (שוקל גם את דגם Q701). שימוש עיקרי יהיה במחשב - סרטים,משחקים ומוזיקה. אני מתכנן להשתמש בכרטיס קול (לא DAC חיצוני) כדי שאוכל להנות מסראונד וכל מיני פונקציות של Dolby. יש לי כמה שאלות: 1)האם יש כרטיס קול on-board שהוא טוב? אולי יש לוח אם שיש עליו כרטיס איכותי ואפשר להסתפק בו? 2)אחרי שהתאמתי כרטיס קול, האם יהיה צורך במגבר חיצוני? העכבה של רוב האוזניות היא 62 אוהם, האם המחשב יוכל לספק לי את הזרם הדרוש כדי שלא יהיו קטימות וכד' בעוצמת שמע סבירה? ונניח ויש צורך במגבר חיצוני - האם נייד גם יתאים? תודה מראש למגיבים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום אני חדש לגמרי בכל העסק ומעוניין לקנות מערכת אודיו חדשה לסלון. כרגע יש לי טלוויזיה סוני ברוויה 32", מחוברת למחשב בHDMI- וידאו ואודיו. אני מחפש לשדרג את הסאונד. מעדיף לא סראונד- 2.1 אם אני לא טועה? האם 1,000 ש"ח זה תקציב הגיוני? אני אשמח להוציא פחות, אבל אני לא ממש יודע אם זה ריאלי. האם צריך רק רמקולים ולחבר אותם לטלוויזיה? או שצריך רמקולים ורסיבר? יש אפשרות לקנות רק רמקולים, לחבר לטלוויזיה, ואז להוסיף רסיבר מאוחר יותר? יש בזה טעם? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Dj_Infernal,

ה Z560 יספיק לחדר בגודל 3.5X3.5 ? ואני מדבר על ווליום גבוהה ואיכותי.......יספיק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by TectoR,

היי, פתחתי קודם אשכול על אוזניות ב-100 דולר, אבל יש זמן עד שאוכל לקבל את האוזניות מארה"ב. אז בינתיים רציתי לקנות את ה Sennheiser CX300II. ראיתי בזאפ שיש ב-130 בE-BUY וב DIRECT-LINE, ובכל חנות אחרת עולה לפחות 220. קראתי שיש גם הרבה זיופים לדגם הזה. למישהו יש מידע אם המחיר הזול יכול להיות מזויף או משהו כזה? תודה! (אשמח להמלצות לאוזניות עד 150 שקל בארץ, אם יש לכם איזה משהו שאתם מכירים)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by avinin1,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול לאוזניות STEELSERIES 5H V2 יש לי אותם בגירסא עם הכרטיס קול שלהם, אך במשחקים ישנים התומכים EAX - לדוגמא counter strike 1.6 האוזניות כלל לא מנצלות את הסאונד 7.1, חשבתי על כרטיסי קול שכן תומכים בטכנולוגית EAX .. חשבתי על כרטיסי הקול של CREATIVE (כמובן שאני פתוח להצעות אם זה קשור לחברה אחרת ) עכשיו, יש לי שאלה קטנה שמאוד מעסיקה אותי, זה שהאוזניות שלי הם 7.1 וירטואלי, לא יצור בעיה עם הכרטיס קול? זאת אומרת, כרטיסי קול מיועדים למקור(אוזניות או רמקולים) בעל 7.1 אמיתי ולא וירטואלי. זה נכון? התקציב דרך אגב עובד על 300, אם התשובה לשאלה שכתבתי תיהיה חיובית, התקציב יעלה. תודה מראש. או במקום כרטיס קול חדש, לשדרג לאוזניות STEELSERIES 7H USB,…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by lompy,

כרגע המחשב מחובר לסט רמקולים 5.1 ישן וממש לא איכותי https://www.velleman.eu/products/view/?country=fr&lang=en&id=382664 השימוש גימנייג כשיש זמן / יוטיוב /אולי סרט פעם ב... אני רחוק מלהיות אדיופיל והאמת שאפילו הסואנד של הרמקולים האלו בסדר בשבילי הבעיה שלי איתם: 1. המקום הפנוי מצומצם והם תופסים יותר מידי מקום 2. אין לי ממש שימוש ב 5.1 במחשב 3. כשהם דולקים אבל לא משמעים שום דבר יש FEEDBACK שמזמזם וזה משגע אותי. חשבתי לקנות סט של 2 רמקולים או 2.1 אבל אני לא מבין בזה כלום. ראיתי הרבה המלצות לרמקולים בטווח מחירים די רחב אבל אני לא יודע מה תקציב מינמלי בשביל רמקולים נורמלים. כנראה שמשהו די…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Zeev86,

אהלן. אני מעוניין לקנות את הטלוויזיה הזאת ב5000 שקל. מה אתם אומרים עליה? https://www.avforums.com/review/samsung-h6400-ue55h6400-3d-led-lcd-tv-review.10295

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by iNtro7,

תקשיבו חברה אני חולה על איכות מוזיקה מטורפת.. ישלי כרגע X530 לצערי, ועכשיו אני שוקל להחליף אותם ל SOLO 7C.. שמעתי עליהם רק דברים טובים אבל מה שמרתיע אותי זה שאין להם סאב והם 2.0 ... האם הסאב המובנה יוכל להרעיד ? לצורך דוגמא יותר מה X530 שלי ? ועוד עניין הוא שתמיד אומרים שעדיף לשים את הסאב על הרצפה.. פה יש סאב מובנה בשתי הרמקולים ומן הסתם הם יהיו על השולחן.. האם האיכות תהיה שונה ברמקולים האלה אם הם יהיו על הרצפה? ושאלה אחרונה, בעתיד יהיה אפשר לחבר לSOLO סאב בנפרד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by 7up,

היי, אתה מכירים את המשפט "מרוב יער לא רואים את העצים" אז ככה את היום עם שוק הטלויזיות. אני רוצה לקנות טלויזיה LED 55 ויש לי תקציב של 10K אבל בכל חנות נותנים לי דגמים שונים ומשונים של חברות עימם הם עובדים בטענה שהטלויזיה שלהם הכי איכותית. הטלויזיה תמוקם במרחק 4 מטר מהראש. אני מחשיב אתכם כמומחים בתחום אז שאלתי לכם היא: לו היה ברשותכם את הכסף לטלויזיה, איזה טלויזיה הייתם קונים? אני אשמח לשמוע, תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.