עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אם למישהו יש את הכרטיס קול הזה אני חייב את הדרייברים שלו................. אז אם הוא יוכל לשלוח לי ...... אין את הדרייברים שלו בשום מקום באתר של החברה ובכל שאר המקומות יש רק עדכון... אבל אם מישהו מוצא אותם בכל זאת שיתן לי בקשה אבל רק שתדעו הקובץ (WEBUP) זה עדכון אז לא להביא אותו. תודה..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Culandur,

אני מחפש להחליף ת המחט בפטיפון שלי התקציב הוא עד 200 ש"ח הפטיפון הוא sansui p2000 (לא משהו אני יודע) תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי כרטיס קול של realtek שהגיע בנפרד עם לוח עם DFI. עכשיו יש לי בעיה בחיבור הירוק. ניסיתי לחדש את ההלחמה אבל זה לא עזר. כמו כן שמעתי שכול החיבורים בכרטיס קול יכולים לשמש בתור החיבור הירוק וכך ההפך אך זה לא הצליח. כאשר אני מחבר את האוזניות\רמקולים בחיבור אחר אין לי שום מסך בחירה. אשמח לרעיונות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז ככה, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה 32 אינצ' של טושיבה באמצעות HDMI - HDMIעד עכשיו הכל עבד טוב, ראיתי סרטים והכל. בקיצור לא יודע מה קרה אתמול אני לא מצליח להעביר את התצוגה של המחשב לטלוויזיה, למרות שהמחשב מזהה את הטלוויזיה מחוברת אבל שאני מהעביר את התצוגה למסך 2 (הטלוויזיה) המסך של המחשב נכבה כמו שצריך אבל בטלוויזיה ממשיכים לראות רק מסך כחול בלי כלום. ניסיתי לעשות גם שכפול צגים או הרחבת צגים ושוב הוא לא מראה כלום בטלוויזיה. מחקתי את הכ.מסך והתקנתי גרסא חדשה יותר וגם ישנה יותר. עשיתי שחזור מערכת. ניסיתי עם עוד 2 כבלים שבוודאות עובדים במחשבים אחרים. כלום לא עזר.. עוד דבר שניסיתי הוא לחבר לטלוויזיות אחרות בבית באחת מהטלוויזיות זה עבד כמו שצריך, ובטלוויזיה שלי ובעוד 2 אחרות עדי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום יש לי לוח אסוס P7P55D DELUXE שכולל כרטיס קול VIA דגם VT2020 פרטים מהאתר של אסוס VIA® VT2020 10-Channel High Definition Audio CODEC - Absolute Pitch BD192/24 featuring ENVY HD - DTS Surround Sensation UltraPC - BD audio layer Content Protection - Supports Jack-Detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-Retasking - Coaxial / Optical S/PDIF out ports at back I/O עכשיו חשבתי לקנות כרטיס קול של CREATIVE דגם XFI XTREME, השאלה אם הוא עדיף על המובנה ? אני יודע שהבדלי איכות נמדדים בחיבור אנאלוגי, אני עובד עם רסיבר והעסק יהיה מחובר דיגיטלי / אופטי בצורה הזאת יש סיבה לא להשאר עם המובנה ? אם כן מה היתרונות של ה XFI על המובנה ? * המחשב מחובר למערכת מאוד יקרה של B…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. פרסמתי נושא הדן בבעייה זו לפני מס' ימים אך לא ניסחתי בצורה מובנת ונכונה את השאלה שלי ולכן גם התשובה לא התאימה למקרה,לכן אפשר למחוק את הנושא הישן במידת הצורך. הנושא הישן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528686.0 הבעייה: יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 עם כרטיס מסך GeForce GT 525M רץ על וינדוס 7 64 ביט,מעודכן לדרייברים החדשים ביותר של nvidia. אני מחבר אותו דרך חיבור HDMI לטלויזיה toshiba 32av700v שהיא 32 אינץ' והרזולוציה שלה כפי שרשום בuser manual היא 1366x768. כאמור כשאני מחבר את המחשב דרך HDMI לטלויזיה,הדרייברים מגדירים את הטלויזיה להיות על 1920x1080 1080p כאשר 1920x1080 מוגדרת בדרייברים כ"רזולוציה הטבעית" של הטלויזיה שזה לא הגיוני כי הטלויזיה היא: א)HD …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by asafgolan,

הצבעים של הסמסונג הקשישה שלי נדפקו לגמרי והאחריות כבר אינה בתוקף. הבעיה קיימת בכל מקור וכבל שחיברתי אליה. מישהו מכיר את הבעיה? כמה להערתכם יעלה לתקן אותה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Cheapco,

שלום, אני מתלבט בין שני הרמקולים הנ"ל. לפניהם היה לי את הT6100 שאיכזבו אותי מאוד ולכן הפעם רציתי להשקיע קצת יותר. אני לא מכיר את שניהם אבל ראיתי אותם בזאפ ולפי מה שהבנתי הם טובים.. האם מישהו יכול קצת יותר לעזור?תודה! עריכה: נזכרתי שעשיתי על הX23 חיפוש בפורום וראיתי הודעות מ2008 שהסט עלה באיזור ה700 שקל, איך יכול להיות שהיום הכי זול ב950?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by music-guy,

הי, אני חושב לקנות את המערכת הזו ורציתי לדעת אם יש לכם דיעה עליה ועל סוגי המערכות האלה בכלל: http://www.samsung.com/africa_en/consumer/tv-audio-video/home-theatre/dvd-home-entertainment-systems/HT-E450K/XA תודה, רונן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני רוצה לדעת מהי הדרך הכי פשוטה וזולה לחבר את הדיסק קשיח החיצוני שלי (Westren Digital WDG1SU5000E 500GB) למסך הפלזמה שלי (Panasonic TH42PV80). אז מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אשמח לקבל חוו"ד לגבי הטלויזיה הנ"ל מצורף מפרט: http://www.p4c.philips.com/files/3/37pfl3403d_12/37pfl3403d_12_pss_aen.pdf תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Flea,

הייה טוב אז אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות רמקולים סוףסוף. אז כמובן יש את הATP3 שכל העולם ממליץ עליהם, והיום שמעתי אותם בחנות- נראים ונשמעים סבבה..באס,טרבל שנינתים לכיוון.. עולים 340 לידם יש את הVS4121 בKSP שאפשר להשיג ב330. אז מה לדעתכם הכי טוב והכי כדאי\משתלם לקנות? כמו שהבנתם, מערכת 2.1 בשביל מוסיקה, איכות שמיעה ונוחות שימוש כמו: שלט ווליום, כיוון באס,טרבל - אלה הדברים שחשובים לי. אז..תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בשעה טובה הגיע למעוני הסנסה היום:(הגיע תוך 5 ימים מיום ההזמנה) האריזה מכילה:אוזניות מסוג EarBuds,כבל USB מקוצר,דיסק תוכנה,מדריך מהיר,רצועת יד+נרתיק ניילון,סוללת AAA וכמובן הסנסא עצמו,ועוד כל מיני שמונצ'עס... הנגן בעל משקל מאוד מזערי וגודל קומפקטי יחסית: הנגן ליד הטלפון שלי(העגלתי,חייב לציין): הנגן ליד תעודת זהות: האוזניות:תמונה של האוזניות החשות איכותיות,כאופייני לEarbuds,מגיעות עם במספר גדלים: האוזניות:האוזניות פשוט מזעזעות וצורמות בגבוהים,במידים הן פשוט לא משהו הצליל מאוד אבל מאוד לא טבעי ואם יש משהו טוב לומר עליהם זה דווקא הבאס כן כן הבאס שלהן מאוד נחמד די נמוך ומודגש(כנראה בגלל האיטום).והנוחות:פשוט לא אהבתי,ההרגשה היא כאילו חונקים אותך מהאוזניים וגם הן גורמות…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by NosNos22,

יש לי כרטיס 5.1 במחשב וחיברתי אותו לרסיבר 5.1 (מערכת קולנוע ביתי) ויש לי חמש רמקולים (חוץ מה SABWOOFER) אני בוחר באפשרות AUTODETECT ברסיבר אבל זה מגלה שיש לי רק שני רמקולים פרונט (FRONT) וסאבוופר מחוברים וזהו האם אני צריך לבחור ידנית את מצב השמע סראונד ואם כן אז האם אני באמת אשמע סראןנד במשחקים או בסרטים דרך מחשב תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות אוזניות לריצה בסכום של עד 300 ש"ח. אוזניות In-Ear לא באות בחשבון, וגם Clip-ons לא ממש (יש לי Koss KSC-50 והן פשוט לוחצות עד כאב). ההעדפה שלי היא אוזניות קשת, אבל השאלה היא אילו עוד פרמטרים חשוב לבדוק (מלבד כמובן האזנה בחנות). ראיתי הרבה המצלמות לקוס PortaPro ו-SportaPro, לסנהייזר PX100, ול-AKG K26P. לפי השם ה-SportaPro נשמעות הכי מבטיחות לריצה, אבל אני בטוח שזה לא כל כך פשוט

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לאחרונה קנינו טלוויזיה פלזמה אך מן הסתם לא ממש מרוצים מהסאונד שלה. בחדר אחר בבית מחוברים למחשב רמקולים ATP3 ואנו מאוד מרוצים מהאיכות שלהם. השאלה אם אפשר לחבר את אותם רמקולים או רמקולים דומים לפלזמה בדרך כלשהי? פשוט ה-ATP3 זולים ואין לנו תקציב להוציא 10,000 ש"ח על מערכת קולנוע ביתי. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by AdamS,

היי, קודם כל תודה לכולם שבגללכם קניתי את המערכת המדהימה הזאתי!! יש לי כרטיס קול - Audigy2 ZS - זה מה שהמליצו לי בפורום כאן בנוסף למערכת. עכשיו, חיברתי את הכל, התקנתי דרייברים והכל אבל עדיין יש משהו שמפריע לי. יש את המצב Stereo X2 שאני שומע בו, אבל אני חושב שה-PLII MUSIC שומעים יותר איכותי, אבל שומעים הכל מהסנטר. אני בעיקרון רוצה שישמעו מכל הרמקולים וחזק (: ה-Stereo X2 הוא בלי הסנטר והאחרים שומעים את הרוב דרכו וזה לא ממש נוח. אפשר לשמוע בכולם ללא דגש מיוחד על הסנטר? אדם

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zilkanir,

שלום חברים, עוד שבוע אני מקבל את הלוג'יטק 5500, ואני עושה הכנות לקראת בואו של הסט מבחינת חיווט דיגיטלי ומעוניין גם לרכוש כ.קול. כרגע אני מעוניין לקנות את הכרטיס של M-audio ולחבר דרך היציאה הקואקסיאלית, השאלה היא איך השילוב של הכרטיס הזה עם הרמקולים הללו, אם הוא מספיק טוב ויפיק מהם שמע איכותי ומיטבי או שהייתם ממליצים ללכת על כרטיס קול יותר טוב ויקר? ואם כן איזה..(יותר למטרות מוסיקה,גם לסרטים) תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by saar74,

הי כמו בכותרת, מישהו מכיר את הרמקולים הנ"ל? יש לי את הדגם A200 ולמען האמת אני לא ממש אוהב אותו. ראיתי כמה חוו"ד שטוענות שזה דגם מוצלח בניגוד ל 200. מי הם המומלצים במחירים של 400 ש"ח +- ? תודה, סער.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. נחתך לי הכבל של הAKG 412 בדיוק באמצע ניסיתי פשוט לחבר חזרה את המתכת החשופה ללא הצלחה.. האם יש איזו שהיא אפשרות לתקן אותן?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני מחפש אוזניות ספורט (ז''א לא כפתור ולא בתוך האוזן). לחיבור למוטורולה מיילסטון. חשוב לי שיהיו נוחות ומיטב האיכות במחיר. בנתיים מצאתי רק את KOSS KCS 7, האם יש משהו עדיף? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, התקציב הוא כ-250 שקלים ואני מתלבט בין: 1. Creative Inspire T3130 במחיר 230 ש"ח. 2. Logitech Z323 במחיר 255 ש"ח. או ללכת על יותר זולים (ובהפרש אני גם אקנה מצלמת רשת) 3. Logitech s220 במחיר 140 ש"ח. 4. sonicgear ego 3nity במחיר של 160 ש"ח. מה אתם מציעים לי לקחת מבין הארבעה מבחינת האיכות? תודה, גיל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ag43,

אני משתמש באוזניות ובנגן הנ"ל ומעוניין "לסחוט" יותר את האזניות. בכל סוגי האטמים שניסיתי יש הרגשה שהאזניות יכולות לתת יותר. האם מגבר אזניות יועיל לשיפור הצליל בשילוב הזה? אני שומע בד"כ כלל בווליום נמוך (פחות מ10 בנגן) כך שהמטרה היא לא להגע לווליום גבוה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gman_il,

הי חברים. אני שמוע המון מוזיקה במשרד במהלך היום ואני מחפש אוזניות איכותיות , הבעיה היא שאני לא יכול לשבת עם בוקסות במשרד אני צריך משהו שנראה מינימליסטי, אוזניות אצבע זה הכי טוב אבל יש משהו דומה שהוא לא גדול מידי פיזית גם יענה על הדרישות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. היי, יש לי אוזניות AKG K701 שמוגברות ומחוברות ל- ASUS Xonar Essence STX. אתמול באתי להאזין להם כרגיל. העברתי אליהם מהרמקולים (הרמקולים מחוברים לכ.קול המובנה של X58A-UD7) ואיכות הקול נשמעה לי ירודה בהרבה ממה שאני מכיר את האוזניות. הסאונד נורא נורא צרוד, המיד נשמע לא אמיתי בכלל כנ"ל לווקאלים-בכלל וכמו בטייפ ישן (וה-K701 נשמעות ההפך מזה), הגבהים נורא מטושטשים והבאס לוקח את החלק הכי צרוד... כמו שרק חלק מהכבל מחובר, אבל הוא מחובר במלואו. ניסיתי לבדוק את העניין לעומק וחיברתי את הכרטיס קול עם האוזניות למחשב אחר, והכל נשמע אותו הדבר- אבל אני לא יודע אם אפשר להסתמך על זה כי הספק במחשב שניסיתי בו ממש ממש ממש לא איכותי ואני יודע שהוא מספק מתחים גרועים. (הולך ליהיות מוחלף אם זה משנה)…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים