אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
במטרה לשפר את איכות המקור שלי (עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה) חשבתי על קניית כרטיס קול, וראיתי בhead-fi מגברים+DAC במכשיר אחד שאפשר לחבר אותם לusb של המחשב (למרות שיש כאלה ניידים) לדוגמא: Ibasso D1 אני חושב שיש עוד אבל אני לא ממש זוכר עכשיו. וחשבתי אולי לקנות אחד כזה ולחבר אותו למחשב במקום לקנות כרטיס קול, זה רעיון טוב? ועוד דבר שאני רוצה להיות בו בטוח, הAMP+DAC לוקח את האות\קול כשהו לא מוגבר ומשתמש במגבר שיש בתוכו? וככה אני יקבל איכות סאונד טובה למרות הכרטיס קול המובנה? והאוזניות שאני משתמש בהן הם ה MS1 של Alessandro.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האוזניות הן EH-250 של סנהייזר. הכבל שלהם כורסם חלקית בצד שנכנס למחשב, ובגלל זה עובד רק הצד השמאלי עכשיו! אחריות יש, אבל בחנות טוענים שמדובר בנזק פיזי, שלא נכלל בתנאי האחריות. יש אפשרות לתקן בצורה עצמאית, להחליף את הכבל או משהו דומה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!! לכל האנשים המחפשים מערכת סראונד ואמא שלהם מעצבנת כמו שלי ולא רוצה להתחיל להעביר חוטים בכל הסלון קבלו: יש לbose החברה הכי טובה לרמקולים בעולם ומי שחושב אחרת שיקפוץ לי! רמקולים שזה הסאב של האקוסטימאס ושני רמקוללים מיוחדים עם מגבר+דיוידי מיוחדים שנותנים סאונד של מערכת 5.1(לא הדמייה - המערכת תומכת בדיטיאס ואייסי3) לדעתי שווה אבל יקר 15000 ש"ח..................
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלום, אני הייתי רואה הופעות, סרטים וסדרות על המחשב עד עכשיו, אבל עכשיו אני מתעניין להעביר לראות הסרטים בטלויזיה, והייתי רוצה לדעת מה האפשרויות שלי, איך אפשר לעשות את זה? שמעתי שיש מכשיר שאפשר לקנות והוא משדר ישירות מהמחשב לטלויזיה, או משהו כזה, איך קוראים למכשיר כזה, איך הוא עובד והאם זה כדאי? ושמעתי גם על החיבורים דרך כבלים, מה שנראה לי מסובך מדי. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחשב סטרימר שעובד אלחוטית (עדיף אם אפשר גם חוטי) , שתומך בXVID וMKV - בתרגום בעברית , בעדכונים ובFHD דרך HDMI. אם אפשר שיתמוך גם 5.1. תקציב עד 2500 ש"ח . היש חיה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני מתכנן לבנות מערכת קולנוע ביתי לסלון. את הטלוויזיה כבר יש לי. רמקולים, כנראה גם (צריך לבדוק אם הם תקינים), אם כי אצטרך להוסיף עוד זוג בשביל דולבי אטמוס. מה שנשאר זה רסיבר. אני צריך רסיבר בעל הספק לא גבוה במיוחד - 80 וואט לערוץ זה בסדר גמור. אני מסתכל על אונקיו 585, או אולי דנון x1500 הייתי גם מכניס את סוני לתמונה, אבל קשה או בלתי אפשרי למצוא רסיברים שלהם שלא מותאמים למתח אמריקאי ואין לי כל כוונה להתעסק עם שנאי מתאם. מה דעתכם? מה מומלץ? כמובן שצריך לתמוך בפורמטי קול היקפי עדכניים, וגם בעיבוד וידאו 4k. ולהיות במחיר נמוך-סביר. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נדפק לי הכרטיס קול המובנה, וזהו המחשב החמישי שזה כבר קורה לי, ותמיד אחרי שזה קרה לי חשבתי על הרעיון הזה.. אבל כמובן אני לא מבין גדול בשפות תכנות ככה שאני כנראה לא יוכל לעשות את זה.. אבל תיאורתית זה הגיוני לא? לקחת נגן mp3 לתכנת דרייברים שבעצם יעבירו דרך USB את כל מה שנקלט מהמחשב והפלט יהיה החיבור אוזניה של כל נגן MP3 בסיסי... אז בסדר לא תיהיה כניסת מיקרופון או Line-in אבל עדיין לפחות אפשר לשמוע מה הולך במחשב.. האם נראה לכם שאפשר לעשות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב 9500QUAD עם מערכת הפעלה WIN7 וכרטיס מסך ATI RADEON 4870. אני לא יודע למה אבל בזמן האחרון כל פעם שאני צופה בסרט במחשב אני רואה קו אדום אנכי ממש במרכז. אפילו בצפיה בסרטונים באינטרנט. התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך אך ללא הועיל. אשמח לעזרתכם. אלעד. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל לקנות אוזניות מסדרה זו של akg (שוקל גם את דגם Q701). שימוש עיקרי יהיה במחשב - סרטים,משחקים ומוזיקה. אני מתכנן להשתמש בכרטיס קול (לא DAC חיצוני) כדי שאוכל להנות מסראונד וכל מיני פונקציות של Dolby. יש לי כמה שאלות: 1)האם יש כרטיס קול on-board שהוא טוב? אולי יש לוח אם שיש עליו כרטיס איכותי ואפשר להסתפק בו? 2)אחרי שהתאמתי כרטיס קול, האם יהיה צורך במגבר חיצוני? העכבה של רוב האוזניות היא 62 אוהם, האם המחשב יוכל לספק לי את הזרם הדרוש כדי שלא יהיו קטימות וכד' בעוצמת שמע סבירה? ונניח ויש צורך במגבר חיצוני - האם נייד גם יתאים? תודה מראש למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק ב-PC + PS4.. ורוצה שהאוזניות יתחברו גם ל-PC.. האם יש לכם על משהו טוב בתקציב הזה? או שהתקציב חלש עבור משהו איכותי וטוב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2536008#more_info 2000ש"ח בWALLASHOPS,המכירה נסגרת ב5 וחצי בבוקר...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ואיפה מומלץ לקנות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות את הטלוויזיה הזאת ב5000 שקל. מה אתם אומרים עליה? https://www.avforums.com/review/samsung-h6400-ue55h6400-3d-led-lcd-tv-review.10295
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו חברה אני חולה על איכות מוזיקה מטורפת.. ישלי כרגע X530 לצערי, ועכשיו אני שוקל להחליף אותם ל SOLO 7C.. שמעתי עליהם רק דברים טובים אבל מה שמרתיע אותי זה שאין להם סאב והם 2.0 ... האם הסאב המובנה יוכל להרעיד ? לצורך דוגמא יותר מה X530 שלי ? ועוד עניין הוא שתמיד אומרים שעדיף לשים את הסאב על הרצפה.. פה יש סאב מובנה בשתי הרמקולים ומן הסתם הם יהיו על השולחן.. האם האיכות תהיה שונה ברמקולים האלה אם הם יהיו על הרצפה? ושאלה אחרונה, בעתיד יהיה אפשר לחבר לSOLO סאב בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אז הרמקולים הנוכחיים שלי (Microlab FC661) מתחילים לעשות בעיות ואני מעוניין להחליף אותם. אני מחפש מערכת 2.1, בסגנון של הFC661, כלומר שתהיה שליטה על עוצמה, באס וטרבל(Treble), עם עדיפות למשהו איכותי (לא הכי מבין בנושא, אבל אני שומע מוזיקה דיי הרבה והייתי מעדיף משהו שישמע טוב במסגרת התקציב כמובן..) השימושים העיקריים: מוזיקה וסרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות זוג רמקולים ומצאתי מישהו שמוכר זוג רמקולים סרווין ווגה RE16. חיפשתי מידע לגבי הדגם הנ"ל ולא מצאתי. אם מישהו מכיר את הרמקולים, אני אשמח לשמוע חוות דעת עליהם ומה המחיר שלהם בחו"ל (כי בארץ אין אותם). בנוסף, בשורה התחתונה, האם הם מומלצים ביחס לזוג רמקולי מדף ושווים את המחיר? תודה, אייל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
RMS 20w+8W x 4 P.M.P.O 1500W Subwoofer:40-200Hz satellite:180~18kHZ volume,bass,treble, balance control, PC/VCD swither לקחתי סתם מפרט של רמקולים... מישהו יכול לעזור לי להבין מה כל הדברים האלה אומרים? עוד כמה דברים: 18Watts RMS @ 1% THD Input Impedance: >10K ohms S/N Ratio: >70 dB תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עוד לקנות מערכת קולנוע ביתית והדגם שמשך אותי זה Panasonic SCPT560 האם זה דגם טוב ושועמים בו טוב סרטים זה דגם משולב 5רמקולים וDVD הכול קומפלקט אני מעונ ין שהמערכת תשמע טוב בסרטים בשרים ובמשחקים העיקר סרטים ושרים עם זה לא דגם מוצלח בבקשה מכם תמליצו על תגם אחר בסגנון שלו תודה לעוזרים והמשך יום טוב
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב עד 500, לא בטוח שגם את הסכום הזה אני אצטרך . אני משחק המון משחקי FPS ושומע שירים בעיקר דרך אוזניות של PANASONIC דגם ה- RP-DJ300 אלה אוזניות STEREO . בנוסף אני אוהב מאוד לראות סרטים דרך המחשב, רכשתי רמקולים את הדגם הבא שלך altec lansing : http://www.google.co.il/imgres?um=1&hl=iw&sa=N&pwst=1&authuser=0&tbm=isch&tbnid=1rZZIqnRfBRbUM:&imgrefurl=http://apmcomputers.co.il/aecommerce/c13991.php&docid=z21UbB4E6GZsYM&imgurl=http://apmcomputers.co.il/var/549/386711-tb-1.jpg&w=300&h=257&ei=Mp3qT6K-DNPb8gPQ6fDnBQ&zoom=1&iact=rc&dur=391&sig=106707533242934704021&page=1&tbnh=159&tbnw=186&start=0&…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לטלוויזיה לסלון. אני לא מבין בזה יותר מדי אז השקעתי הרבה בתיאור המצב ומה שאני צריך ולא צריך, כדי שתוכלו לעזור לי. תלת מימד לא מעניין. Blu-ray (ו-DVD) לא מעניינים. מה שכן מעניין מאוד זה חיבור לרשת: יש לי ליד הטלוויזיה חיבור קווי לרשת עליו יושב גם NAS (מסוג +DS212) שמכיל הרבה מאוד סרטים שצילמתי בוידאו (קבצי1920x1080 m2ts NTSC HD שצילמתי במצלמת הקנון HF10 שלי) ואני רוצה לצפות בהם בטלוויזיה. אני מניח שזה לא משנה, אבל אני מנוי של YES ואשדרג ל-Yes Max HD ברגע שתהיה לי את הטלוויזיה. מבחינת סאונד אני מניח שאנסה - אם החיבורים יתאימו - לחבר את זה כמו היום, ל-Denon AVR-1602 הישן שלי. הסלון הינו די גדול, מיקום נק' צפיה עיקרית כ-2.5 מ' מהמסך, אחרות כ-5 מ' מהמסך. הטלוויזיה ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות לאוזניות שיכולה לתקן אוזניות? והאם חנות אדר בתל אביב יכולה לתקן אוזניות שלא נירכשו על ידה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם הייתם קונים? Audio Technica ATH-AD700 Open-air Dynamic Audiophile Headphones Audio Technica ATH-A700 Headphones Sennheiser HD595 Dynamic High Grade Performance Premiere Headphones Sennheiser HD555 Professional Headphones with Sound Channeling Sennheiser HD448 Closed Circumaural Hi-Fi Headphone http://www.amazon.com/Technica-ATH-AD700-Open-air-Audiophile-Headphones/dp/B000CMS0XU http://www.amazon.com/Audio-Technica-ATH-A700-Audio-Technica-Headphones/dp/B000E9VKUQ http://www.amazon.com/Sennheiser-HD-280-Pro-Headphones/dp/B000065BPB/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1291797089&sr=1-3 http://www.amazon.com/Sennheiser-HD448-Closed-Circumaural-Headphone/d…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי במחשב המון סרטי תלת מימד בקבצי MKV עם כתוביות בעברית SRT. הדרך היחידה שלי לצפות בהם בPS3 היא המרתם על ידי תוכנת AVCHD והמרת הכתוביות על ידי 3DSUBTITLE ואחר כך להעביר את תיקית הAVCHD לUSB ולצפות בPS3. עד כה זה עבד מושלם אבל באמת מתחיל להימאס לי מתהליך ההמרות האלה ואני מחפש דרך פשוטה להימנע מכול זה. הבנתי שאולי PS3 MEDIA SERVER יפתור לי את הבעיה-ניסיתי את זה והבעיה שהWIFI לא מספיק חזק והסרט מקרטע כול חמש שניות וגם איכות התמונה בכלל לא אותו דבר. האם למישהו יש פתרון בשבילי?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למערכת קולנוע ביתית , התקציב שלי הוא עד 2500שח. מה אתם אומרים? אם כן, אז איזה איפה ובכמה אני יכול לקנות מאריכים , או שהכבלים שבאים עם הרמקורים מספיקים? (אני צריך כ 9-10 מטר)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-