אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יודע שהתקציב נמוך, אבל.....................זה מה יש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי עדיף?? ולמה לכל כיוון?? הם בערך באותו הגודל ואותו המשקל.. ואותו מחיר... אז מי יותר טוב??? למה???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן,קניתי אוזניות בלוטות' שלdr dre ואני רוצה לחבר אותם בחיבור אלחוטי לרסיבר שלי.יש איזה מקלט בלוטות' שנותן פיתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב אשר בוא יש כרטיס קול אני חושב 2.1 קוראים לזה כאשר יש בו 3 חיבורים, כאשר הוא מובנה בתוך המעבד/לוח אם אחד מהם. זה השם המלא של הכרטיס מתוך התוכנה Everest: http://www.siz.co.il/up.php?file=4nddzbditzkh.png אחד מיקרופון , אחד רמקולים ועוד אחד אני לא חושב שהוא עובד. קיצר אני צריך יותר מאחד לרמקולים כי יש לי גם אוזניות ורמקולים במסך. בינתיים אני עובד עם מפצל ל-2 אבל עדיין אני רוצה חיבורים נוספים. פירקתי מחשב ישן שהיה לי בבית והיה בוא כרטיס קול גם 3 חיבורים רק שהוא לא מובנה.. הכרטיס הוא CREATIVE VIBRA 128. הוא מחובר בעזרת כבל קטן ודק עם 4 פינים והוא מתחבר אל אחד מהכוננים.. כך הוא היה מחובר שם. עכשיו השאלה אם אני יכול להרכיב באותו המחשב 2 כרטיסי קול?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי A3D2 ובXP כפי שאתם יודעים אין דריברים לכרטיס, חוץ מאלה של MS לכן המשחקים משתמשים בכרטיס אבל בלי ההאצה שלון, ובכל משחק אני נאלץ לשחק על 3D Positional stereo או SOFTWARE EMULOTION האם כאשר אני אשים במחשב Audigy2 הביצועים יעלו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה שהם יהיו איכותיים תנסו להציע את הכי איכותיים במחיר הזה... תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... מצאתי מישהו שמוכר את הרמקולים Wharfedale AT-100 SE ב-250 ש"ח (חדש עולה 730 ש"ח). האם שווה? נ.ב: האם חייב ספק שמוציא 100W x2 ? ---------------- Now playing: Simon & Garfunkel - Homeward Bound via FoxyTunes
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תיכננתי לקנות את האוזניות ATH-A900, אחרי שהאוזניות ATH-FC7 נשברו לי, וה-GRADO SR-60 כבר מזמן זרוקים בצד. אבל התקציב קטן לחצי, אז חשבתי לקחת את האחות הקטנה שלהם, ATH-A500. השימוש היחידי יהיה למוסיקה, לרוב מטאל. חשוב לי שהאוזניות יהיו ממש נוחות, סגורות ושהאיכות תהיה סבבה (במחיר הזה לא מצפה לניסים, אבל למשהו סביר). המחיר לאוזניות עם משלוח מיפן, 430 שקלים. יש אוזניות טובות יותר בתקציב? המליצו לי גם על ה-AKG K-81 DJ, שהם במחיר דומה, רק שאני לא מצליח למצוא חנות ששולחת אותם לארץ.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז הזמנתי את האוזניות HD201 של סינהיזר מהחנות טוקי http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149127&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161&aff=Zap〈=he ועכשיו אני רואה שהם מציינים שהם נותנים שנה אחריות מהצד שלהם ומהצד של סיינהיזר אין שום אחריות אני חייב לדעת בהקדם אם הם מזויפות או לא! בהקדם האפשרי כי הזמנתי עם הכרטיס אשראי של ההורים ואני לא יודע אם אפשר לבטל הזמנות הזמנתי אותם ביום שישי (אתמול 28.4.2007) דחוף!!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק אני או שהמחירים מאוד נמוכים? http://www.ninja-polo.com/index.php/ear-phones-main/sennheiser-ear-phones.html בקצרה, מה הכי עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי רמקולים MISSION דגם 782 במחיר של 3400 ש"ח. הרמקולים חדשים, אבל הדגם ישן. מה אתם אומרים עליהם במחיר הזה? CD לא קונה, אם כבר, אולי DVD שיקרא MP3 באיכות טובה. לגבי מגבר אני לא סגור. יש MARANTZ 7200 - מוזיקלי אבל לא ממש אהבתי יש NAD C352 - לא אהבתי - סאונד מאוד שטוח יש NAIM NAIT 2 - מאוד אהבתי את הצליל, את ה-SOUNDSTAGE אבל הוא מאכזב בטחום הבאס. שמעתי את NAIT 3 - והוא איבד את הקסם של NAIT 2 ROTEL 02 - לא אהבתי. CAMBRIDGE - לא שמעתי אבל קראתי שיש לו צליל לא רך. יש לכם הצעות לגבי הרמקולים והמגבר? כל הצעה שהיא תבוא בברכה! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי מחירים של הרמקולים המובילים (עד תקציב של כ1500 שקל) כגון JBL encounter, FX6021 Altec Lansing , Z300 וגיליתי שהפרשי המחירים בין הארץ לחו"ל הם אסטרונומים ממש! למשל ה-FX6021 Altec Lansing , שבארץ עולה 1400 שקל, עולה בחו"ל 160 דול"ר , שזה כ650 שקלים!!! למה בעצם לא להזמין מחו"ל? אבא שלי נוסע בעוד חודש לארצות הברית, ובקלות יכול למצוא את הדגמים האלה בחנויות אלקטורניקה. השאלה היא האם לא יעשו לו בעיות במכס? כיצד ניתן לעשות זאת בצורה חוקית וכמה זה עולה? האם זה נוראי לדחוף את זה למזוודה ולקוות שלא יעצרו אותו במכס? ואולי בכלל יש אפשרות להזמין מהחנויות בחו"ל לארץ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרמקולים הנ"ל, איך אני מאריך להם את הסטליטים?? אני רוצה לשים את האחוריים מאחור כדי לקבל פיזור סאונד אופטימלי אבל הכבלים שלהם קצרים מדי! מה עושים? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, אני מחפש אזניות למשחקים (אם מגיעות יחד עם מיקרופון אז יתרון). רצוי שייתנו virtual surround אם בכלל יש בתקציב שלי (ניתן לחרוג מעט). אם אין אז כמה אני צריך להוסיף (ולאילו דגמים) בשביל אזניות כאלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים ! אני מקליט סרטי DIVX לקלטות וידיאו. הבעיה שרוב סרטי DIVX עוצמת הקול שלהם מאוד חלשה, בטלויזיה זה חיסרון גדול כי כשרואים את הסרט דרך קלטת הוידיאו הקול יוצא מהטלויזיה ממש חלש וכשמגבירים אותו אז יש רעש נורא חזק של "שקט" וזה ממש מפריע לאיכות הצפייה. יש למישהו פיתרון נוח פשוט ומהיר להגברת הקול של סרטי DIVX ? איני מעוניין לצרוב אותם כסרטי DVD אלא רק כקלטות וידיאו, אם למישהו יש פיתרון פשוט אני ממש אשמח לשמוע !!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שיפוץ וכניסה לדירה חדשה מקבלן, חשבנו במקום לרכוש מסך LED גדול, לרכוש מקרן HD איכותי, לתלות אותו בתיקרה, להעביר כבלים בקירות (במסגרת השיפוץ), לחבר אותו לסטרימר, לממיר HD של הוט וכו'. מה דעתכם על הנושא? יתרונות? חסרונות? האם קיימים היום מקרנים איכותיים שמתחרים באיכות התמונה שמייצר מסך LED FHD, וגם שפועלים בסביבה לא חשוכה? האם מומלץ/לא מומלץ ומדוע?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מתכוון להשקיע יותר מדי, אז יש משהו בתחום ה500 עד 800 גג, מומלץ וטוב? ועוד משהו לא ממש קשור, יש רמקולים אלחוטיים או משהו כזה? שלא צריכים את הכבלים המסורבלים האלה? אני פשוט רוצה לשים רמקולים מאחורי, וזה סיבוב ענק, שיכער קצת את מראה החדר..
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בשבוע הקרוב אנחנו בשלבי סיום של הסלון כלות ... מה שחסר לנו זה הגברה לעסק... אני כאן בשביל להתייעץ איתכם על רמקולים שיכולים לתת לי עוצמה גבוה ואיכות צליל נקייה. אני לא מחפש איזה רמקול של DJ מהגודלים ..אני רוצה משהו עדיין יפה ושאפשר לתלות על הקיר כי בכל זאת זה סלון כלות וזה צריך להשתלב עם העיצוב של המקום.. ראיתי בכמה באתי עסק שיש להם שם JBL לבנים כאלה לא גדולים ולא קטנים גודל סביר שהם תלויים על הקיר...שהם נראים לי בסדר גמור ונשמעים גם טוב ... אז אם מישהו יודע את הדגם הזה שגם ארשום ... כל הקטע זה שבמהלך היום יהיה ברקע מוזיקה חלש ונעיים לאוזן וברגע שהווילון נפתח והכלה יוצאת שיהיה בעוצמה מרשימה ואיכותית ... תודה לכל העוזרים . ודרך אגב המקום סגור לא פתוח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קניתי את ה SAMSUNG R81B אני רוצה לכוון אותה שתשלוט גם על הDVD שלי שהדגם שלו זה : DV-525 ושתלוט גם על הממיר (דרך הכיוון של STB) של YES3100 שיש לי. אני לא מצליח למצוא את הקוד של המכשירים הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי האם מישהו מכיר את הדגם הזה? האם מישהו מכיר את חברת Divoom? מכמה REVIEWS שקראתי על הרמקולים שלהם אומרים שהם מעבר למצופה :\ השאלה היא האם לא עדיף לרכוש Scythe KAMA BAY AMP 2ch Amplifier http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2961 ולהוסיף להם סט סראונד וסנטר KODA שקיימים אצלי כבר ואין להם שימוש. האם זה יהיה משתלם יותר? רכשתי לא מזמן כרטיס קול מבית CREATIVE מסדרת AUDIGY 2ZS במציאה שנפלה בחלקי. (100שח) החדר שלי אינו כה גדול אך השימושים העיקריים שלי הם : משחקים מוזיקה (לרוב HOUSE & ROCK & RNB) סרטים (הרבה פיצוצים) משחקים (הרבה יותר פיצוצים) אשמח לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הנגן הבא : http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=stick2gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=4845&aff=Zap ניראת לי קנייה מישתלמת ביותר. אני חובב מוסיקה אבל לא פריק...אני לא זקוק ל IPOD משוככל אבל אני צריך נגן שיוכל לשמש גם ככונן נייד ולכן חיפסתי נגן עם נפח גדול במחיר מינימלי , מה אתם חושבים על כל העינין?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסיבר של HTR-5460 (RXV-620) YAMAHA ומן הסתם מחוברת אליו מערכת קולנוע ביתית 5.1 (עם הטלוויזיה) אני רוצה גם לקנות עוד מערכת כזאת קטנה למחשב שנקראת (5.1) YAMAHA NSP-230 ד"א במחשב יש לי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY SE (לא 2) השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר גם את המערכת השניה לרסיבר בנוסף למערכת הקיימת, ולשמוע כל פעם במערכת אחרת לפי בחירתי - לדוגמה - פעם את ה-TV דרך מערכת ישנה ופעם את המחשב דרך המערכת החדשה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר השואה בין השנים או חוות דעת אישית... (בלי קשר לוידאו)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי רמקולים של מיקרולאב solo 7c. מכיוון שעברתי דירה לאחת קטנה יותר ואין לי אפשרות למקם את הסולו בסלון, חשבתי על קניה של רמקול בלוטות' קומפקטי ואיכותי. השאלה שלי היא האם קיים מוצר שעונה על הדרישות הבאות: 1. איכות שמע לפחות כמו הסולו (אני מרוצה מהם מבחינת איכות). 2. עוצמה סבירה שיכולה להתאים לסלון קטן. 3. מידות קומפקטיות בצורה סבירה. 4. מחיר עד 1000 ש"ח. בנוסף, האם להערכתכם כדאי לנסות למכור את הסולו? במידה ואמכור אוכל להגדיל את התקציב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הCX 300 היקרים שלי כבר חודשים לא שומעים כמעט באוזניה אחת, עדיין באחריות הגעתי לחנות היום ונאמר לי שזה אומר ניקוי שלא כלול באחריות ב-50 ש"ח עם כל הסיבוב של להגיע לשם שם כבר שווה לי לקנות חדשות אני חושב מה יש בתקציב הנ"ל וטוב? ממש אהבתי את הCX 300 (וגם את האטמים הכי קטנים שלהם), אבל החזיקו שנה וחצי ראיתי בZAP מחירים של CX300 \ CX300II באיזור ה-80-100 זה הגיוני? מה לגבי EBAY זה אופציה בכלל או שאני לא אדע מה מזויף? (יש חנויות אונליין אחרות בסגנון ששולחות לארץ?) אפשר גם חברות אחרות בדגמים שלא נופלים מהCX 300
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-