אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני איזה חודש את הATH M50, במקרה מצער מה שקרה זה שנסדר לי קצת הג'ק, התעקם ונסדק. האוזניות עובדות, פשוט המגעים לא טובים ולשפעמים שומעים מחורבן, לפעמים לא שומעים ולפעמים הכל סבבה, שוב- תלוי במגעים. מה יש לעשות במצב הזה? יש אפשרות להלחים ? להחליף ג'ק? הלכתי לבאג (משם קניתי) ואמרו לי שאין לי על זה אחריות. האם יש מקום בארץ שיכול לתקן דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות השבוע, השימושים העיקריים הם גיימינג (לא אונליין), קצת מוזיקה וקצת סרטים. התקציב לא ממש מוגדר אבל 500 נראה לי סביר. בהתחלה חשבתי על G35 או megalodon, אבל ממה שקראתי היתרון של הסראונד שלהם על פני אוזניות כמו HD555 או AD700 הוא לא מאוד משמעותי, ומכיוון שאין לי צורך במיקרופון חשבתי על ללכת על אוזניות סטריאו, בעיקר התרשמתי מהביקורות על ath ad700. אני מתכנן לחבר אותם , כרגע לפחות, לכרטיס קול המובנה בלוח אם, ייתכן ובהמשך אוסיף כרטיס קול עצמאי. האם באמת אוזניות סטריאו יהיו עדיפות על פני אוזניות יעודיות למשחקים? וגם MEGALODON מגיעות עם כרטיס קול, והשאלה היא האם זה מאוד משמעותי לחבר אוזניות כמו AD700 למובנה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רק אני או שהמחירים מאוד נמוכים? http://www.ninja-polo.com/index.php/ear-phones-main/sennheiser-ear-phones.html בקצרה, מה הכי עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי רמקולים חדשים POLK AUDIO T15 ואני צריך לדעת איזה כבלים הכי טוב לחבר איתם לרסיבר. יש לי את הכבלים שהיו לי עם הרמקולים הקודמים (מצורפת תמונה), רמקולים גדולים רצפתיים כאלה ואני לא בטוח שזה ילך טוב עם רמקולים קטנים כמו ה T15, למרות שאני לא באמת מבין אם יש הבדל מהותי מבחינת איכות הקול או אם זה יכול לגרום נזק לרמקולים אם משתמשים בכבלים לא נכונים, אז אשמח להסברים בנושא. בכל אופן אני רוצה לדעת איזה כבלים הכי יתאימו לי לחבר לרמקולים האלה, לא כלכך רחוק מהרסיבר (אולי מטר, לא יותר) ואיפה אפשר לקנות במחיר הגיוני.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני צריך המלצה לאוזניות גיימינג ולעבודה טלפונית מהבית. אני מתחיל עבודה מהבית בקרוב בתמיכה טכנית טלפונית ואני צריך אוזניות+מיקרופון שיוכלו להתחבר גם לפלאפון וגם למחשב. (או שאתם מכירים תוכנה שאני אוכל לענות לטלפונים דרך המחשב, זה יהייה מצויין) התקציב הוא בערך 300-400 שקל, אני כנראה אקנה אותן בחו"ל. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02453770/12018872 כבר פרסמתי שאני מחפש מסך לחדר. עכשיו עזבו אתכם גודל והכל - המוצר הזה טוב? כלומר, לא היה לי ניסיון עם החברה בכללי ואם למישהו יצא להשתמש אשמח לחוות דעת על המוצר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב. מערכת 2.1 בתקציב של כ-300 ש"ח אשמח אם תמליצו לי על דגמים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי רמקולים של מיקרולאב solo 7c. מכיוון שעברתי דירה לאחת קטנה יותר ואין לי אפשרות למקם את הסולו בסלון, חשבתי על קניה של רמקול בלוטות' קומפקטי ואיכותי. השאלה שלי היא האם קיים מוצר שעונה על הדרישות הבאות: 1. איכות שמע לפחות כמו הסולו (אני מרוצה מהם מבחינת איכות). 2. עוצמה סבירה שיכולה להתאים לסלון קטן. 3. מידות קומפקטיות בצורה סבירה. 4. מחיר עד 1000 ש"ח. בנוסף, האם להערכתכם כדאי לנסות למכור את הסולו? במידה ואמכור אוכל להגדיל את התקציב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה המקום לשאול או פורום מצלמות דיגיטליות....אז אם זה לא המקום לשאול מצטער אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של 1500שח +- שתהיה תואמת לנגן אמפי3 שלי iriver h320 תאמינו או לא אבל זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי חחחח אז אני מחפש מצלמה פשוטה ככה לצילומים משפחתים לטיולים וכאלה אשמח לתגובות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל המלצה לרמקולים 2.1 טובים למחשב. הקנייה תתבצע מTMS אשמח להמלצה על הרמקולים של microlabs, תקציב עד 250 גג.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה בא לי לקנות נגן פתאום... אני חייב 1GB איכות סאונד הכי חשוב! חיי סוללה מקום שני בחשיבות. תקציב עד 850 שח. חשבתי על זה:Trekstor i.Beat ORGANIX : איך הנגן הזה? איך החברה? יש נגנים יותר טובים במחיר? תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
, האופציה הזו די פשוטה אבל רציתי לדעת , העם קיימת אפשרות לקנות כרטיס קול או כל דבר אחר בשביל שיהיה למחשב העתידי שאני הולך לקנות . כרטיס קול עם מיקרפון פנימי , בדיוק כמו שיש לנייד שממנו אני כותב את ההודעה הזו , מצאתי את האפשרות הזו מקלה אליי מאוד , כן אני יודע , על תמהרו להגיד מה הביג דיל בלחבר חיצוני עקרונית זה אפשרי ? PC רגיל , עם אופציה זהה לניידים של היום , מיקרפון פנימי הכוונה . תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסגנון של jaybird bluebuds x (אבל יותר זולות-שלא יעברו את ה75$ בגלל המע"מ...) חשבתי על backbeat go 2 אבל אני מצליח להשיג ב 75$ רק 80+ בנוסף לשאלה; איזו חנות זולה יש לאוזניות באינטרנט?(שאני אוכל להשיג את הbackbeat בזול אולי?) תודה,לידור
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך geforce 4mx ויש שם 2 יציאות...אחת צהובה ואחת שחורה(כניסה דומה לזאת של העכבר). אני רוצה לחבר את הטלוויזיה או הווידיאו שלי למחשב..איך אני עושה זאת?? אה..כרטיס המסך שלי מבית INVEDIA תודה מראש. מיכאל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
RMS 20w+8W x 4 P.M.P.O 1500W Subwoofer:40-200Hz satellite:180~18kHZ volume,bass,treble, balance control, PC/VCD swither לקחתי סתם מפרט של רמקולים... מישהו יכול לעזור לי להבין מה כל הדברים האלה אומרים? עוד כמה דברים: 18Watts RMS @ 1% THD Input Impedance: >10K ohms S/N Ratio: >70 dB תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בוקר טוב לצוות הפורום מספר אחת בארץ, אשמח לקבל המלצה ע"פ הכותרת, התקציב כמעט ואינו גמיש, אני סטודנט בחיפה והמטרה היא להוציא את המקסימום מהסכום הכתוב מלאה ללא חריגות העולות על 50 ש"ח. אני פתוח לאופציה של תצוגה או יד 2 במידה והתקציב אינו מספיק כדי לענות על כלל הדרישות הטכניות מהמסך. כמו שציינתי אני מעוניין שתהייה לי אפשרות לחבר את המחשב ישירות למסך לצפייה של סרטים ובכלל לעבודה בשולחן העבודה באיכות בינונית כמו של מסך מחשב סטנדרטי. רוב הסרטים שבהם אצפה הם באיכות רגילה, לעתים רחוקות אני צופה בסרטים ברזולצייה של 720P ובשאר המקרים מדובר בסרטים מקודדים בנפח של 700MB לסרט. אני אשמח אם תהייה כניסת USB כדי שאוכל פשוט לחבר DOK ולצפות בסרטים, בנוסף אשמח אם תהייה אפשרות צפייה בשידורים …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hello ppl, heres my dilema, i have SB Live and Logitech Z560 which are the most amazing set of speakers i've heard, now this speakers really ROCKS and i mean REALLY ROCKS so i thought to add an Audigy 2 to it. the question is, will getting this card really make a diffrence to my ear ?? or am i just spending money. ADVERTISMANT : for all u ppl looking for speakers, save same money and go get Logitech Z560. yes yes i know thay are expensive but thay worth the investment Thank you.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי צריך נגן mp3 חצי ג'יגה או ג'יגה אני לא ממש מבין בזה....... רק שיהיה חיבור usb למחשב בשביל להעביר שירים..... דודה שלו קונה את זה בחו"ל והיא מגיעה לארץ בקרוב אז הוא צריך לתת לה שם.. אז תמליצו לו על משהו בסביבות ה- 120 $
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחים, חיברתי ממיר HD של HOT למוניטור של המחשב עם מתאם HDMI ל-DVI הבעיה היא שברגע שאני מדליק את הממיר מתקבלת הודעה על המוניטור Out Of Range אני מניח שהגדרות התצוגה של הממיר לא תואמות למוניטור. ניסיתי לשנות הגדרות תצוגה בממיר ללא הצלחה.... רועי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איך לחבר את המחשב שלי למסך full HD חדש שקנינו. כפי שאני מבין, מבחינת ווידאו אין בעיה כי החיבורים זהים. מבחינת אודיו זה גם לא משנה, כי הכרטיס מסך לא מוציא סאונד ל-HDMI. השאלה היא האם בגלל שאני אחבר מכבל DVI-HDMI יכולה להיווצר ירידה באיכות בגלל HDCP? המסך: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1704&CategoryID=138&Page=1 תודה, אור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנחנו קונים בית חדש, ועם המעבד החלטנו גם לקנות מערכות סראונד לחדר שלי ( :-*) ולסלון. הסלון גדול מאוד, בערך 47 מטר מרובע, ואנחנו צריכים מערכת שתמלא את כולו במוזיקה. מה עדיף - 5.1 עוצמתית, 7.1 או בכלל 11.2? בקשר לחדר שלי - אני צריך מערכת 5.1 זולה יחסית, אבל שעדיין תיהיה איכותית. האם מערכת pilot 5.1 נחשבת איכותית? אני יכול להשיג אותה ב200 ש"ח בהנחה לא קטנה. תודה, Zzzz
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה שהם יהיו איכותיים תנסו להציע את הכי איכותיים במחיר הזה... תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז הזמנתי את האוזניות HD201 של סינהיזר מהחנות טוקי http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149127&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161&aff=Zap〈=he ועכשיו אני רואה שהם מציינים שהם נותנים שנה אחריות מהצד שלהם ומהצד של סיינהיזר אין שום אחריות אני חייב לדעת בהקדם אם הם מזויפות או לא! בהקדם האפשרי כי הזמנתי עם הכרטיס אשראי של ההורים ואני לא יודע אם אפשר לבטל הזמנות הזמנתי אותם ביום שישי (אתמול 28.4.2007) דחוף!!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רסיבר harman/kardon 142/230 וטלווזיה חדשה של שיאומי חיברתי את הטלווזיה ביציאת arc לרסיבר בmonitor out, ואת הממיר של יס לhdmi1 כלום לא עובד לי.... אין תמונה ואין סאונד(גם לא של הטלווזיה בלי קשר לממיר) מה אני אמור לעשות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-