עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ZeppeliN,

היי פורום יקר... עד עכשיו (אני בן 16 וחצי) אני הספקתי לשמוע מוזיקה כבר איזה 7 שנים באופן יומיומי... תמיד הייתי שומע עם רמקולים במחשב, אבל עכשיו אני רוצה לנסות גם אוזניות. אני כבר איזה שנה מגיב ב-head fi (בעיקרון אני רשום שם מקיץ 2006) ואני משוטט לי שם בפורומים. החלטתי שאני רוצה אוזניות סגורות שיתאימו לרוק קלאסי-פרוגרסיב. מה אתם אומרים לגבי BeyerDynamic DT770 250ohm 2005 ב-1000 שקל? (250$) הבעיה היא שאני מפחד שאני לא אוהב את כל הקטע של האוזניות ואני בסוף לא אשתמש בהם ואז חבל על הכסף. וגם אם אני באמת אקנה את האוזניות האלה, אני לא אצטרך גם מגבר? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מבקש המלצה לטלוויזיה לסלון. אני לא מבין בזה יותר מדי אז השקעתי הרבה בתיאור המצב ומה שאני צריך ולא צריך, כדי שתוכלו לעזור לי. תלת מימד לא מעניין. Blu-ray (ו-DVD) לא מעניינים. מה שכן מעניין מאוד זה חיבור לרשת: יש לי ליד הטלוויזיה חיבור קווי לרשת עליו יושב גם NAS (מסוג +DS212) שמכיל הרבה מאוד סרטים שצילמתי בוידאו (קבצי1920x1080 m2ts NTSC HD שצילמתי במצלמת הקנון HF10 שלי) ואני רוצה לצפות בהם בטלוויזיה. אני מניח שזה לא משנה, אבל אני מנוי של YES ואשדרג ל-Yes Max HD ברגע שתהיה לי את הטלוויזיה. מבחינת סאונד אני מניח שאנסה - אם החיבורים יתאימו - לחבר את זה כמו היום, ל-Denon AVR-1602 הישן שלי. הסלון הינו די גדול, מיקום נק' צפיה עיקרית כ-2.5 מ' מהמסך, אחרות כ-5 מ' מהמסך. הטלוויזיה ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Mr.positive,

שלום, אני מבקש המלצה לרמקולים 2.1 או 5.1 בתקציב של עד 350 לשמיעת מוסיקה וסרטים (לא למשחקים) מומלץ שיהיה שלט רציתי לשאול על הדגמים הבאים : 2.1: -Sven MS-1060 -SVEN SPS-820 -Microlab M-930 -Microlab M-880 -Microlab FC 550 -Microlab M-700U -Microlab M-910 5.1: -Microlab M-960 -Logitech Z506 -Logitech X-530 -Microlab M-700U 5.1 -microlab M 860 ראיתי שממש ממליצים על X13 וX16 אבל האם יש באמת סיבה לחרוג בתקציב לטובת הדרישות ? האם יש דגמים נוספים מומלצים בתקציב? ואיזה מהדגמים הוא המומלץ ביותר תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בקיצור כרגיל הדילמה הרגילה אני קונה השבוע את הנגן שלי D2 4G. המכשיר איכותי ולכן חשוב להצמיד לו אוזניות טובות דבר חשוב אבל בנושא הזה. בלי פלאגים!!! אני לא סובל אותם. אני מעדיף אוזניות קשת בגודל מלא שסוגרות את כל האוזן (אבל זה כבר למחשב ולא לנייד) אלא אוזניות שמתישבות על האוזן כל אוזניה היא גוף נפרד (יותר נוח) המחשב... בהתחלה האוזניות ירוצו על הכרטיס קול המובנה של DFI RS482 ואז יתקבל כרטיס קול של קריאטיב. כנראה מסדרת Creative Audigy 2 zs או Creative Sound Blaster X-Fi המלצות בבקשה דרך אגב יש סיכוי שאני קונה בחול אז אם אפשר תנו 2 הצעות 1 - במידה ואני קונה בארץ 2 - במידה ואני קונה בחול אז זה הופך ל 50$ לנייד ו 120$ למחשב

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אנשים טובים, ברשותי מחשב עם כ. מסך ATI X1800XT ואני מועניין לחבר אותו לטלוויזית LCD 32' LG אצלי בחדר. יש לי את הכבל הצהוב שמתחבר מהמחשב לטלוויזיה (יש לי גם את הכבלים של הסאונד אבל אני מעדיף להתעסק עם זה אח"כ, קודם תמונה) ואחרי שעה של משחק בממשק של הATI אצלי במחשב, אמרתי נואש.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא ולהסביר לי מה עליי לעשות על מנת לחבר ביניהם ... תודה מראש, חיים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by QttP,

אני יודע שזה לא שוק פופולרי במיוחד, אבל אני זקוק לזוג רמקולים שולחניים, שלא יתפסו הרבה מקום ויהיו ניידים. לכן אני מחפש דגמים שהם 2.0. יש לי כבר מערכת 2.1 במקום אחר, לכן בבקשה לא להציע רמקולים עם סאב. המטרה של הרמקולים היא לשימוש כללי של מחשב (משחקים וסרטים, לפעמים גם מוזיקה). חובה:שקע לאוזניות. לא אתפשר על זה. רצוי: באסים סבירים (מובן שאי אפשר להגיע לעוצמה של סאב כשאין סאב, אבל כמה שיותר - יותר טוב. דגמים שחשבתי עליהם הם בינתיים: Creative I-Trigue 2200 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39236 Creative I-Trigue 2300 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=598023 שאמורים להיות מאוד דומים בכל הפרמטרים. אשמח לשמוע ממישהו שיש לו חוות דעת לטוב או לרע על הדגמים הנ"ל או דגמי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by alextomin,

אהלן חברה בא לי לקנות נגן פתאום... אני חייב 1GB איכות סאונד הכי חשוב! חיי סוללה מקום שני בחשיבות. תקציב עד 850 שח. חשבתי על זה:Trekstor i.Beat ORGANIX : איך הנגן הזה? איך החברה? יש נגנים יותר טובים במחיר? תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, משום מה לא בוקע צליל מהרמקולים(זה לא כרטיס הקול-ניסיתי), הם כן נדלקים-נוריות החיווי דולקות. ניסיתי לחבר מכניסות שונות MP3 וגם לא עבד. אני יודע שקרט הם היבואנים הרשמיים אבל אין לי תעודת אחריות(הרמקולים מחו"ל),אך גם אם הייתה תוקפה היה פג.בכל מקרה אני אפנה אליהם אם הבעיה לא תיפתר ואבקש הצעת מחיר-שמן הסתם תהיה יקרה(מקווה שלא),ולכן אני פונה אליכם אם אתם יכולים לומר איזה אלטרנטיבות ישנן לתקן את הרמקולים האלו.תודה וערב טוב :

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by wizzede2,

חיפשתי מחירים של הרמקולים המובילים (עד תקציב של כ1500 שקל) כגון JBL encounter, FX6021 Altec Lansing , Z300 וגיליתי שהפרשי המחירים בין הארץ לחו"ל הם אסטרונומים ממש! למשל ה-FX6021 Altec Lansing , שבארץ עולה 1400 שקל, עולה בחו"ל 160 דול"ר , שזה כ650 שקלים!!! למה בעצם לא להזמין מחו"ל? אבא שלי נוסע בעוד חודש לארצות הברית, ובקלות יכול למצוא את הדגמים האלה בחנויות אלקטורניקה. השאלה היא האם לא יעשו לו בעיות במכס? כיצד ניתן לעשות זאת בצורה חוקית וכמה זה עולה? האם זה נוראי לדחוף את זה למזוודה ולקוות שלא יעצרו אותו במכס? ואולי בכלל יש אפשרות להזמין מהחנויות בחו"ל לארץ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אם במסכים החדשים של ה 4K אין אפשרות לראות בעין אנושית יותר טוב מאשר HD אז למה לקנות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by LynxIL,

היי, חיפשתי פה המלצות על רמקולים אבל לא מצאתי משהו... יש לי חדר סביבות ה9מר, אני מחפש רמקולים באיזור ה-עד 400 שקל ואם יש בפחות אז עדיף... לשימוש של סרטים\אקסבוקס\מחשב... אין לי מושג בסוגים, חברות... אז כל המלצה שהיא, תבורך.. תודה מראש! **אוקי אחרי שקראתי קצת אז אני מבין שכדאי לי ללכת על 2.1**

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by iNtro7,

תקשיבו חברה אני חולה על איכות מוזיקה מטורפת.. ישלי כרגע X530 לצערי, ועכשיו אני שוקל להחליף אותם ל SOLO 7C.. שמעתי עליהם רק דברים טובים אבל מה שמרתיע אותי זה שאין להם סאב והם 2.0 ... האם הסאב המובנה יוכל להרעיד ? לצורך דוגמא יותר מה X530 שלי ? ועוד עניין הוא שתמיד אומרים שעדיף לשים את הסאב על הרצפה.. פה יש סאב מובנה בשתי הרמקולים ומן הסתם הם יהיו על השולחן.. האם האיכות תהיה שונה ברמקולים האלה אם הם יהיו על הרצפה? ושאלה אחרונה, בעתיד יהיה אפשר לחבר לSOLO סאב בנפרד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן, הגעתי למסקנה שאני רוצה כרטיס קול חיצוני איכותי, זה לאחר שה JACK של האוזניות שלי החליט לשבוק חיים, החלטתי שאני רוצה לשפר גם את איכות הסאונד במחשב במשחקים סרטים ובמיוחד מוזיקה ביציאה לאוזניות ולמשחקים. אני לא אודיופיל אבל אני משתמש באוזניות טובות אחת מהן היא MDR-V700 של סוני שאני אוהב להאזין בהן ועוד זוג נחמד של פנסוניק (לאחר בדיקה כבדה גם נשמעות הרבה יותר טוב מה BEATS שכל אחד מדבר עליהן כאילו זה אלוקים. העיניים שלי כבר הרבה זמן קורצות לכיוון ה CREATIVE X-FI Soundblaster 5.1: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717545 365 שח ב KSP, אני יודע שהשירות לקוחות שלהם גרוע, אבל האם האחריות היא אצל היבואן? נ.ב, איך הכרטיס הנ"ל של ברינגר? http://www.usb4.net/he/prodView.as…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 7up,

היי, אתה מכירים את המשפט "מרוב יער לא רואים את העצים" אז ככה את היום עם שוק הטלויזיות. אני רוצה לקנות טלויזיה LED 55 ויש לי תקציב של 10K אבל בכל חנות נותנים לי דגמים שונים ומשונים של חברות עימם הם עובדים בטענה שהטלויזיה שלהם הכי איכותית. הטלויזיה תמוקם במרחק 4 מטר מהראש. אני מחשיב אתכם כמומחים בתחום אז שאלתי לכם היא: לו היה ברשותכם את הכסף לטלויזיה, איזה טלויזיה הייתם קונים? אני אשמח לשמוע, תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by amigamerlin,

שלום, אני רוצה לקנות אוזניות, אך לא in-ear למיניהן, כי הן נופלות לי בגלל צורת האוזן שלי וזה חסר תועלת. ניסיתי גם את הסנהייזר cx300 שאמורות להכנס לאוזן פנימה עם הגומי שתוקע אותן בפנים, וזה לא עזר. עכשיו,יש כמה שיקולים: 1. אני רוצה אוזניות טובות (בניגוד לאלה שקיבלתי עם הנגד של סאנדיסק), שאני אוכל להנות מהמוסיקה בלי רעשים מיותרים, רשרושים, חוסר חדות בצליל וכו' (במקרה וזה בעיה של האוזניות). אני לא צריך את הכי טוב שאפשר, כי אני לא אנין טעם כלכך. אבל מבחין בהבדל בין איכות בינונית לטובה, לפחות. 2. אני רוצה שלא יפלט הרבה רעש מהאוזניות כלפי חוץ. שלא ישמעו מה שאני שומע, ושלא אצטרך להנמיך כדי לא להפריע לאחרים. 3. כאמור, אוזניות שנתלות על האוזן, או אוזניות קשת לא מאסיביות, שאפשר לשאת…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Michael_w,

שלום! יש לי כרטיס מסך geforce 4mx ויש שם 2 יציאות...אחת צהובה ואחת שחורה(כניסה דומה לזאת של העכבר). אני רוצה לחבר את הטלוויזיה או הווידיאו שלי למחשב..איך אני עושה זאת?? אה..כרטיס המסך שלי מבית INVEDIA תודה מראש. מיכאל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eyaldar,

היי, אז הרמקולים הנוכחיים שלי (Microlab FC661) מתחילים לעשות בעיות ואני מעוניין להחליף אותם. אני מחפש מערכת 2.1, בסגנון של הFC661, כלומר שתהיה שליטה על עוצמה, באס וטרבל(Treble), עם עדיפות למשהו איכותי (לא הכי מבין בנושא, אבל אני שומע מוזיקה דיי הרבה והייתי מעדיף משהו שישמע טוב במסגרת התקציב כמובן..) השימושים העיקריים: מוזיקה וסרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מתכנן בקרוב לקנות זוג רמקולים ומצאתי מישהו שמוכר זוג רמקולים סרווין ווגה RE16. חיפשתי מידע לגבי הדגם הנ"ל ולא מצאתי. אם מישהו מכיר את הרמקולים, אני אשמח לשמוע חוות דעת עליהם ומה המחיר שלהם בחו"ל (כי בארץ אין אותם). בנוסף, בשורה התחתונה, האם הם מומלצים ביחס לזוג רמקולי מדף ושווים את המחיר? תודה, אייל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by itaysk,

RMS 20w+8W x 4 P.M.P.O 1500W Subwoofer:40-200Hz satellite:180~18kHZ volume,bass,treble, balance control, PC/VCD swither לקחתי סתם מפרט של רמקולים... מישהו יכול לעזור לי להבין מה כל הדברים האלה אומרים? עוד כמה דברים: 18Watts RMS @ 1% THD Input Impedance: >10K ohms S/N Ratio: >70 dB תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום שלום. יש לי את הוופר הזה - morel h5.1 הנה קישור אליו: http://www.parts-express.com/pe/showdetl.cfm?Partnumber=297-060 ניסיתי למכור אותו אבל זה לא הצליח בגלל שיש לי רק אחד, אז חשבתי אולי לעשות בו שימוש. מחיפוש באינטרנט הבנתי שלקנות עוד אחד כזה יעלה לי מעל 600 שקל יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג במחיר הגיוני? יש נציגות של מורל בארץ לרמקולים בלי תיבות? אפשר אולי למצוא שימוש אחר לרמקול הזה? אולי בתור סנטר? * שווה בכלל להשקיע ברכיב הזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי 600 ש"ח,איזה רמקולים כדאי לקנות? עד עכשיו האופציה הכי טובה שראיתי זה X 530 LOGITECH http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/PT/EN,CRID=2177,CONTENTID=9067

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by natanel102030,

http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02453770/12018872 כבר פרסמתי שאני מחפש מסך לחדר. עכשיו עזבו אתכם גודל והכל - המוצר הזה טוב? כלומר, לא היה לי ניסיון עם החברה בכללי ואם למישהו יצא להשתמש אשמח לחוות דעת על המוצר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eladcohen100,

שלום יש לי מחשב 9500QUAD עם מערכת הפעלה WIN7 וכרטיס מסך ATI RADEON 4870. אני לא יודע למה אבל בזמן האחרון כל פעם שאני צופה בסרט במחשב אני רואה קו אדום אנכי ממש במרכז. אפילו בצפיה בסרטונים באינטרנט. התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך אך ללא הועיל. אשמח לעזרתכם. אלעד. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by amir.o,

קיבלתי היום את הכרטיס קול של הרקולס הורדתי לו דרייברים חדשים ל- xp והתקנתי אותם הבעיה היא שאני לא שומע שום סאונד יש למישהו פיתרון ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כרגע יש לי בחדר רסיבר JVC RX-5022 , הוא עלה לי 200$ בדיוטי פרי (סתם רסיבר חרא) השתמשתי בו כמה זמן ברמקולים של אח שלי (הוא לא גר איתי) הוא נתן לי אותם כי נהרס לו המגבר. אני לא קניתי רמקולים עדיין למגבר כי לא היה לי תקציב. בכל אופן הוא אמר שאם אני רוצה הוא יתתן לי 850 ש"ח על המגבר, זה מספיק לו כי הוא משתמש בזה לתקלוט ואימון בבית כך שזה לא משנה לו האיכות) השאלה היא אם כדאי לי לקחת את ה-850 ש"ח ולהוסיף עוד 350 ש"ח ולקנות VIDEOLOGIC עם FORTISSIMO III ? או שכדאי לי להשקיע איזה 1500 שקל רק ברמקולים קדמיים... השימוש של הרמקולים זה מוזיקה ומשחקים. מה אתם אומרים בעניין ? אני נוטה לכיוון הכרטיס והרמקולים, הסיבה היא כי החדר שלי זה רק חדר קטן (3*5). וזה נראה די מספיק,.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים