עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מחוברות גם אוזניות דרך הPL. וגם מערכת רסיבר דרך היציאה הקואקסיאלית דיגיטלית. לא הצלחתי להגיע להגדרות שישמעו דרך שתי היציאות יחד את אותו הסאונד. מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מסך 37 אינץ'.. עברתי בזאפ ומצאתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708598 קראתי את החוות דעת (היו 6) וכולם אומרים שהמסך טוב. עכשיו רציתי לראות אם גם פה יש אנשים שממליצים על המסך הזה. ראיתי גם שהמחיר ב-dailysale ממש שווה, ושיש המון ביקורות טובות על החנות הזאת. אז אם יש אנשים שקנו משם זה יעזור שתתנו לי חוות דעת. (למרות שיש המון חוות דעת על החנות הזאת בזאפ) תודה ענקית מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by jkaba,

שלום , אני קונה PIONEER HTZ272 הנה תמונה : http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/webcatalog/catalog/products/HTZ272DVD_GA@080509@L(2).jpg ויש לי דגם ישן , HTZ151 עכשיו שאילתי היא האם שאני קונה חדש , יותר טובה מבחינת עוצמת קול ? והאם אני יכול להוסיף למערכת עצמה רסיבר ? אני מדבר על זה בדיוק : http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/webcatalog/catalog/products/vsx818vk_front_large.jpg האם שווה לי לקנות את כל זה ? או שתתנו לי הצעות יותר טובות

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by balon007,

אני מקווה שזה בסדר שאני פותח את האשכול הזה פה אם לא אז נא למחוק. בזמן שאני מחבר את הHTPC שלי לLCD (פיליפס 5522) יש רעש מאוד מעצבן (מן רעש סטטי) כזה שיוצא מהרמקולים של הטלוויזיה זה מפריע במיוחד שמגיבירם את הווליום מעל 40% לכן זה מאוד מפריע. בהתחלה חשבתי שאולי הכרטיס קול של הHTPC דפוק אז ניסיתי לחבר את המחשב הנייח שלי מהחדר לטלוויזיה וגם שחיברתי אותו יש בדיוק אותה בעיה. חשוב לציין שהמחשב מעביר וידאו דרך כבל HDMI עם מתאים לDVI וסאונד מועבר דרך כבר אודיו פשוט. משהו כזה: http://www.ust.hk/itsc/classroom/notebook/photo/cable_audio_pc.jpg כמו דברים: - הכבל של הסאונד טוב כי כשחיברתי אותו למערכת סטיראו לדוגמא אז שומעים מושלם. - הרמקולים של הטלוויזיה גם תקינים. בשידורי כבלים שומעים…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  5. לא יודע למה קניתי חשבתי שזה מחיר טוב .. אין לי מוסג למה צריך לחבר אותו לספק ו לכפתור הPC ? אני יודע שזה קשור לכיבוי והדלקה של המחשב אבל למה שני חיבורים ישירות לספק ואחד ישירות לפינים בלוח האם של POWER ואם זה יעבוד בלי זה (חיבור רק של USB) הכוונה שלא מעוניין בסגירת והדלקה של המחשב דרך השלט

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ZeppeliN,

היי... מאז שיש לי את האוזניות אני תולה אותן בקצה המסך וזה מאוד מפריע. רציתי לדעת מאיפה (בארץ) אני יכול לקנות מעמד לאוזניות? לא חייב משהו יעודי, אבל שיתאים לשים אוזניות עליו. לא טוב לי תופסנים כאלה על מדפים בגלל שאין לי מדף בגובה מתאים. תודה

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. מחפש מערכת סטריאו מיני קומפקטית או זוג רמקולים לחדר, עד 500 שח -(אפשרות לחריגה עד 100 ש"ח) כעקרון פחות חשוב העיצוב(עדיפות לגודל קטן) והעיקר זה שישמעו צלילים נקיים וחדים. אשמח להמלצות תודה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  8. יש לי כרגע אוזניותTRIPORT של BOSE. אני שוקל לקנות את הHD555. הכרטיס קול שלי הוא M-AUDIO REVOLUTION 5.1. האם יש הבדל מהותי מבחינת איכות מבין האוזניות ששווה לי לקנות את הHD555 או שיספיק לי להישאר עם הTRIPORT? תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  9. זה כאילו שהחברה לא קיימת בכלל של המערכת הזאת . נאבד לי השלט ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את הקוד כדי להכניס לשלט אוניברסלי שקניתי....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by o07,

תודה לכל מי שעזר, בסוף הלכתי ו קניתי בחלילית את האוזניות RP21 של Eqation. רק עכשיו קניתי אבל עדיין התרשמתי מכמות הצלילים שאני לא שמתי לב מקודם באוזניות הישנות שלי. (JBL 220 ref) אולי אני יביא התרשמות יותר עמוקה אחרי שאני יעשה להם BURN IN של כמה ימים. שוב תודה.

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by repero,

יש לי מחשב די חזק, עם לוח אם P35-DS3L, עכשיו המחשב מחובר לLCD ולרסיבר. לרסיבר הוא מחובר בכבל אופטי, האם יש לי טעם לקנות כרטיס קול USB 5.1 ? זה ייתן לי משהו שהלוח אם שלי לא? כמובן שהמטרה היא סרטים

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  12. שלום לכולם אני רוצה לקנות אוזניות למשחקים סרטים ומוזיקה אך בעיקר למשחקים... אני רוצה שבאוזניות יהיה מיקרפון מובנה יש לי כמה שאלות לפני.. 1.האם תיהיה לי שליטה על הבאס באוזניות שאתם ממליצים 2.האם תיהיה לי בעיה עם האוזניות בנוחות כי אני מרכיב משקפיים... ובבקשה שלא יהיה צורך בהוספת כרטיס קול תודה ליאור...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by LOL,

יש לי מסך FHD, ואני רוצה לחבר אליו את המחשב הנייד יש לי חיבור VGA ומסיבה כלשהי אני מצחי לשדר רק 1280*768 הבנת שVGA יכול לשדר FHD, אבל אני לא יודע למה אין לי בכלל את האפשרות בוינדוס, אם זה בגלל המסך או בגלל המחשב המחשב נייד הוא T400 lenovo אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  14. אני מתלבט בין ZALMAN http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=468973 לבין כרטיס קול Creative Live 5.1 External USB http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=727935 מה אתם אומרים יותר כדאי ? הכרטיס קול מתחבר למחשב נייד אני יודע שזלמן יש ביקורות לא הכי טובות וגם הוא לא תומך בויסטה אבל כרגע אני עובד עם XP ואולי עוד כמה זמן ארצה לעבור כבר ל WINDOWS 7 שזה כמעט אותו דבר כמו VISTA

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  15. שלום לכם! אני מחפש DVD שישמש גם לצפיה בדיסקים, אבל הרבה ממנו ישמש לחיבור DOK בUSB ולראות סרטים. אני מחפש משהו שיהיה כמה שיותר זול, וכמה שיותר טוב. ושידע כמובן לקרוא סרטים בכל פורמט(גם צרובים) וגם עם כתוביות שמחוץ לסרט עצמו(בקובץ נפרד) אריאל

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  16. שלום, אני חושק בכרטיס טלוויזיה להקליט כל מיני דברים למחשב, לראות ולהנות עם ה-Media Center שלי... חשבתי על WinFast DTV1800, שמוכרים אותו בהרבה חנויות, ולא שמעתי שיש לו בעיות כלשהן עם ויסטה 64Bit.. למישהו יש ניסיון איתו? או המלצות לכרטיסים אחרים? תודה!

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by Patriarch,

האם יש כאלה? 2.0 פשוט בעקרון שלא יראו מוזר ושיהיה נוח לשנות ווליום ועוד דברים.. תודה רבה

18. Started by yuvalkosh,

פעם ראשונה חיברתי אותו לחשמל הנורה האדומה נדלקה העברתי את התקע לשקע אחר מבלי להעביר את המתג לOFF ועכשיו הוא לא נדלק לי יותר... רעיונות??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shai1992,

במשך שנתיים היו לי את הרמקולים היותר ישנים בסדרה של הATP3 אבל לפני שבוע הרמקולים התקלקלולי והחזרתי אותם לחנות. בחנות אמרו לי שכבר לא מייצרים אותם וכנראה אני אקבל את הדגם החדש שלהם שזה הAltec Lansing VS2421 בהתחלה הייתי מרוצה כי זה בהחלט שיפור.. אבל כשהסתכלי לעומק באינטרנט נתקלתי בתגובות שונות לגביהם... הרבה טוענים שהם מייצרים רעש מוזר מין "הוווםםםם" וכד'.... וחלק אומרים שהם טובים .. אני הייתי רוצה שתייעצו לי מה לעשות אולי מישהו יודע איך לתקן את זה ?מישהו שיש לו אותם או אנשים שנתקלו בבעיות האלו... אשמח לעזרתכם !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by GbeTech,

אחרי סקר שוק נרחב, צמצמתי את האפשרויות שלי לאוזניות הבאות: Audio Technica ATH-M50. הביקורות מדהימות: חוות דעת של קונים ב Amazon ביקורות מגוגל הכי חשוב לי סאונד. אחרי זה עמידות. ובסוף נוחות; אני לא שומע לזמנים ארוכים. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  21. אני מחפש המלצה לנגן כלשהו לדיסקים (CD) מקוריים וצריך לחבר לזה רמקולים המטרה היא להנות מצליל נקי ומפורט בעל באס טוב

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  22. שלום... לא מזמן יצאה סדרה חדשה של טלוויזיות FH של LG... ואני מתכנן לקנות את ה32 אינץ' (LG 32LH70YR) ואני צריך חוות דעת עליה... http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=164&prodid=579&keySearch= ועוד משהו קטן... לא מצאתי תמונה של הצד של הטלויזיה ואני חייב לדעת אם יש לה יציאה של HDMI , AV וUSB בצד... (ואם כן אז באיזה צד?) תודה רבה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  23. Started by vm,

היי אני מחפש אוזניות אלחוטיות טובות (אני לא אודיופיל, אבל שישמעו טוב) לטלויזיה שלי ( Toshiba Regza 42XV550). אני מעוניין שהאוזניות לא יהיו עם בטריות רגילות אלא עם בטריות פנימיות. בנוסף, איך האוזניות (יותר נכון המשדר שלהן) מתחבר לטלויזיה והאם אפשר לחבר 2 זוגות אוזניות (על אותו משדר? או שני משדרים לאותה הטלויזיה)? תודה על העזרה, עמרי

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  24. אני אוהב לשמוע את המוסיקה שלי חזקה ומפורטת, ומה לעשות, גר עם ההורים.. נמאס לי כבר שכל פעם שהם בבית אני לא יכול לשמוע מוסיקה בעוצמה נורמלית (ואוזניות לא באות בחשבון, דבר ראשון אני אוהב את החופש שלי בחדר ודבר שני, לפעמים באים חברים.. אני לא יכול לשמוע מוסיקה ולייבש אותם בשקט ) בקיצור, מה שאני מחפש זה דרך לאטום את החדר שלי מבריחת רעש החוצה. לא חייב ב 100%, אבל במידה כזאת שההורים שלי בחדר ממול (מרחק של בערך 10 מטר מהרמקולים כולל שני קירות) לא ישמעו את המוסיקה בכלל. יש פתרון אפשרי כלשהו שאינו כולל שבירת קיר? אני מסוגל להשקיע סביבות ה 1000 שקל בעניין, חריגה בינונית אפשרית אם ממש חייב.. מצורפת תמונה שתעזור קצת יותר להבין את המצב: הקיר השמאלי ביותר שרואים-קיר משותף עם החדר …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הרמקולים הישנים שלי עדין טובים(CREATIVE SBS450 )אבל השנאי ל12V AC 2.9A מת. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי למישהו יש מושג מי מוכר שנאים כאלו? 220V-12V AC

• 1 תגובה
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים