אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, הכותרת די מסגירה אני צריך האמת המלצה לאוזניות in-ear עד 200 ש"ח שיחוברו בעיקר לטלוויזיה ושיהיו נוחות (זה בשביל מישהי מבוגרת).אפשרי גם להזמין באיביי.
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לאוזניות עד 300 שח מה שאני שומע בדרך כלל זה טראנס(צריך באס....) האוס פופ דאנס יורודאנס וזהו נראה לי.... תודה מראש ולינק גם יהיה נחמד.... מה קרה לאף אחד אין תגובה?! איתן
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDLXV998 ראיתי את הרמקולים האלה בפנדס במחיר גובהה הרבה יותר דווקא נראים טוב איך הם שווים את ה500 שקל
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תושבת ל-CREATIVE MICRO ZEN לאוטו משהו כמו דיבורית, לא שיטעין או משהו רק שיתחבר למערכת של האוטו. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
לפניי שאני שואל אני רוצה להגיד שחיפשתי ולא מצאתי, אם מישהו ימצא אז שיביא לי לינק ! Fortissimo II & S.B LIVE 5.1 הם כמעט אותו מחיר (הבדל של 20 שקל ) ואני רואה שהרבה בוחרים בפורטיסימו, אבל בלי שום קשר מה עדיף ? ולמה?, מה אחד נותן שהשני לא נותן ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה אני בבעיה רצינית. יש לי את האלטק ATP3 ויש להם בעיה שלפעמים יש להם ירידת מתח לפעמים אם החוט טיפה זז אז לא שומעים ברמקול השמאלי ועוד בעיות כאלה אני כבר מיואש מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני עומד לפני קניה ויש לי היתלבטות גדולה! לקנות מיני דיסק של SONY הדגמים החדשים כמו זהעם קלטות חדשות עד 1GB) מפרט המיני דיסק: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3119&CatCode=34 או לקנות נגן MP3... הבעיה שאני לא ממש מבין בנגני MP3 ואני צריך את עזרתכם, להמליץ לי מה לקנות מיני דיסק או נגן... אני מחפש: *לא זולל סוללות (אני יודע שמיני דיסק לא זולל סוללות, פעם היה לי דיסקמן של MP3 זלל לי סוללות בטרוף) *המחיר עד 1500-1700 שח *קטן *מקומות קניה גם יתקבלו בברכה! תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים של JVC עם בס רפלקס בטכנלוגיה חדשה אין לי רסיבר הם מחוברים למערכת, המערכת משחררת מעט בס או שאני לא יודע יכול להיות שזה לא מתאים אבל אני לא מקבל בכלל בס והבס היחיד שאני מקבל הוא נמוך בעוצמתו ועומקו ברמקולים יש לי תכנון לקנות סאב אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות בשביל שהרמקולים יקבלו בס ויעבדו בביצועים שהם אמורים לעבוד בהם, שהבסרפלקס ממש יעבוד בעוצמה!?
-
- 31 תגובות
- 4k צפיות
-
-
נגן MP3 של אולימפוס דגם MR-100. עם הנגן מגיעה תוכנה, שבעזרתה מעבירים ומוחקים שירים מהנגן עצמו. אתמול העברנו את השירים לתוך הנגן, בעזרת התוכנה, והיום כשרצינו למחוק את כולם פשוט נכנסנו לתוכנה, סימנו את כל השירים ומחקנו אותם. ליד כל שיר יש אפשרות לסמן V, כך שהשיר ימחק מהנגן עצמו ולא רק מהתוכנה (סימנו את כל ה-V). אבל אחרי שניתקנו את הנגן שמנו לב שהשירים עדיין נמצאים בתוכו! אז חיברנו שוב, והפעם הם לא הופיעו בתוכנה. אז נכנסו באופן ישיר לכונן של הנגן דרך המחשב שלי, ומחקנו משם את כל האלבומים. אבל הם עדיין ממשיכים להופיע בנגן כשאנחנו בודקים מה יש בו! רק שהפעם, יוצאת לנו הודעה שהקובץ לא נמצא ברגע שמנסים להפעיל אותם. אז השירים לא מופיעים בתוכנת הנגן, או בכונן הקשיח של הנגן דרך המחשב…
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו לקנות DVD מקליט, בסביבות ה 1000 ש"ח..לא בלו ריי. יש המלצות כלשהן?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע לחדר, הוא לא גדול במיוחד בערך 4 מטר מרובע. אני רוצה לחבר אליך מחשב,יס,סוני 3 ו x360 אני רוצה שיהיה לפחות 2 חיבורים של hdmi רסיבר ורמקולים 5.1 אני לא יודע מה המחירים אני מעוניין להשקיע עד 2000 שקל אבל אם אין במחירים האלה אין לי בעיה להשקיע עוד. תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
בבקשה תעזרו לי ותגידו איך אפשר לראות קבצים שהסיומת שלהם היא M2V ???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עריכת המנהל - הקנייה והמכירה בפורום אסורה, צונזר.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה. רק אתמול קיבלתי את האוזניות, ורק היום חיברתי אותן לרושם ראשוני. הכל בקצרה, כי אני קצר בזמן, אני מקווה שבעתיד ייצא לי להרחיב קצת. ראשית, האריזה מאוד טובה. מגיעות עם 2 זוגות אטמי ספוג, 4 זוגות אטמי גומי, כבל מאריך של חצי מטר, מתאם לרבע אינץ', מתאם לחיבור של מטוס, ועוד איזה שטות לנקות את האוזניות או משהו כזה. מעבר לזה מגיע כמובן מארז פלסטיק לנשיאה של האוזניות. גם האוזניות עצמן נראות מעולה בצבע כחול מטאלי כהה. עכשיו לסאונד בחנתי גם מיציאת האוזניות של הרסיבר, וגם מה-D2 של אסוס ישירות. אני לחייב לציין שזה לא נשמע כמו שציפיתי. זה נשמע שונה לגמרי ממה שחשבתי. הייתי בטוח שאני אקבל אוזניות עם באס מעאפן וטרבל טוב. הבאס מפתיע מאוד לטובה, והטרבל מעט מאכזב. אומנם הוא נק…
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ממיר של הוט וברצוני להסתיר אותו ז"א לשים אותו בתוך מגירה.שמעתי שלהוט יש אופציה של עיינית ע"מ להעביר ערוצים. האם עינית זו צריכה להיות מחוברת בצורה חוטית לממיר עצמו?או שניתן לחברה בצורה אלחוטית?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום חברים, אני וחבריי בצבא מעוניינים לקנות מערכת קולנוע ביתית פשוטה לחדרינו בצבא, ושתכלול גם דיוידי DIVX. עשיתי חיפוש ומחיפושיי עלתה המערכת הבאה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=GL3025&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap שהיא גם זולה וגם נשמעת מבטיחה. כמובן שאנחנו לא מצפים שמערכת זולה יחסית תהיה מדהימה, אבל לפחות שתספק את הסחורה - שמיעת מוסיקה באיכות טובה והנאה מוגברת מצפייה בסרטים. המערכת עולה 800 שקל כולל משלוח וכוללת דיוידי DIVX. השאלה שלי היא כזאת: מה לגבי מגבר/רסיבר? איפה הוא בתמונה? האם הסאבוופר של המערכת הזו כולל בתוכו גם מגבר מובנה, או שאולי המגבר היחיד שצריך הוא בעצם הדיוידי? אשמח אם תעזרו, תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני עד עכשיו תיכננתי על ה320 IRIVER , אבל מבחינת הגרסא האירופאית , הג'ימיני כבר נכנס לתקציב מה עדיף ? למה ? כמה ? איך ? מה ההמלצות + סיבות אם אפשר ... תודה רבה .
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
creative inspire t7900 http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=10321 כרטיסי הקול הם: audigy 2 zs x-fi xtreme music אני יקנה בקרוב את הx-fi music ואני רוצה לציין שבינתיים אני מאוד נהנה מהרמקולים והם נשמעים אחלה למרות שאני עובד על כרטיס קול ישן מאוד כרגע sblive 5.1
-
- 13 תגובות
- 779 צפיות
-
-
חשוב שאיכות התמונה תהיה חדה ויפה ואיכות הסאונד תהיה נקיה. גם חשוב לי מאוד שחיבור ה-USB יזהה את הכל בצורה תקינה (קראתי על חיבורי USB שגורמים לפס-קול בסרטים לאחר ועושים בעיות עם הכתוביות). המסך מוכרח להיות FULL HD משום שאני מחבר אותו למחשב (אבל לפעמים אני ארצה להעביר את המסך לבדו לסלון ולכן הצורך ב-USB תקין). אני יודע שהתקציב שלי לא כל כך גדול אבל אני מקווה בכל זאת שאולי יש איזה מסך איכותי במחיר מבצע. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז זה כמעט בטוח, מחר אני קונה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13285&catid=900 כרגע אני עם כרטיס OB, האיכות לא משהו האמת. יש תכנונים בעתיד לעבור לרמקולים אחרים, אולי X530 ( למרות שלא ניראה לי, יש לי העדפה ל 2.1 ) ואני רוצה להנות... ( כשיגיע הזמן גם על זה נתייעץ... ) עכשיו שאלה, ראיתי את הכרטיס הבא ב KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187 השאלה שלי האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים? כאילו ההפרש הוא לא כזה גדול, ואם יש הבדל אז אני מעדיף לקחת משהו לטווח ארוך יותר... השימושים שלי הם סרטים, מוזיקה ומשחקים ( הכל? )
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אהלן קצת חפירה אבל זה רק בגלל שאני לא באמת יודע מה אני צריך לחפש.. אני מצלם לפעמים סרטונים "בשטח פתוח". השחקנים שרים ורוקדים לפי המוזיקה ואח"כ אנחנו בעריכה מצרפים את השיר המקורי. בשביל שהשחקנים ישמעו את המוזיקה (וישירו/ירקדו בקצב) אנחנו צורבים דיסק עם השיר ושמים ברדיו-טייפ. הבעיות? הצריבה וחוסר הקדמה, 8 סוללות ענקיות שהטייפ צריך שנגמרות ציק-צק, החוסר עמידות של הטייפ ושהדיסקים כל הזמן קופצים. החלטנו לשדרג את הנושא ויש לנו כמה מאות שקלים לטובת העניין (מאוד גמיש, עדיף כמה שפחות אבל אין בעיה להוציא גם 800 שקל אם יש לזה הצדקה). מאוד חשוב לנו "הטווח הרחוק" - מעידף להוציא 800 שקל על משהו איכותי שיחזיק 5 שנים מאשר 300 שקל על משהו שיחזיק שנה. כל המטרה זה שאני יוכל לקחת כמה שירים א…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די נואשת, הסתבכתי לגמרי בנוגע לחיבור רמקולים של קריאיטיב 5.1 קניתי רמקולים למחשב לפני כמה זמן, 5 רמקולים וסאב, כל הרמקולים מתחברים לסאב, ומהסאב יוצאים 3 חוטים לחיבור למחשב, לא הצלחתי לשמוע סאונד כי כאמור לא היה לי כרטיס קול תומך 5.1 קניתי כרטיס וחיברתי עשיתי תעלות בכל הבית, לקח לי יומיים להצליח להגדיר ולהפעיל ובסוף הצלחתי! ליומיים בלבד, ואז הלך המחשב אחרי כל ההפקה והרצון לשמוע מוזיקה באיכות, לא יכולתי להשאיר זאת ככה ורכשתי מחשב חדש, עם כרטיס מסך 5.1 פנימי ואכן כשהתקנתי את הדרייברים הותקנה גם התוכנה שתומכת בסראונד. אבל הרמקולים לא עובדים! עובד רק האמצעי והסאב, מה לא עשיתי?? הגדרתי דרך הלוח בקרה שיש לי 5.1, בתוכנה של הסראונד הגדרתי, וכלום.... התקנתי אפילו את…
-
- 72 תגובות
- 5k צפיות
-
-
איזה חברה הוציאה ה-1 נגן mp3? ו....מה אתם חושבים על zen touch ? והאם הגיע השלט שלו לארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגן הMP3 CD שלהם? אמור לספק מוזיקה לעשר שעות. מישהו?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-